Lemburkuring2007

Pileuleuyan Kang Yus

1 Pairan

yus.jpg

Kang Yus (nganggo acuk bodas) dina panineungan

ABONG kasebut umur katungkul ku waktu, maot teu apal di mangsa. Sawatara poe katukang urang tepung pasarandog di jalan, ayeuna akang geus mulang ka alam kalanggengan.

Kang Yus Darsono (53), anggota Persatuan Wartawan Indonesia (PWI) Perwakilan Kuningan, parantos mulih ka jati mulang kaasal, dipundut ku nu kagungan. Dinten  Senen 19 November 2007, enjing-enjing di bumina Desa/Kacamatan Beber Kabupaten Cirebon. Dikurebkeun dinten eta keneh di pamakaman Umum Desa Beber. Pileuleuyan Kang Yus, pamuga ditampi Islamna dihampura tina sagala dosa. Atuh ka kulawarga mugia tabah sareng iklas nampi kana papasten ti nu  maha kawasa..INNALILLAHI WA INNA ILLAIHI ROJ’IUN

 

. 

One thought on “Pileuleuyan Kang Yus

  1. Innalillahi Wa Inna Illaihi Roj`iun

    Dari rantau ngiringan belasungkawa, semoga diterima disisi Allah SWT.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s