Lemburkuring2007

Kuda Lumping

6 Pairan

kuda-lumping.jpg

Tarian Kuda lumping yang penarinya melibatkan 100 orang siswa/siswi SMA KOSGORO Kuningan, tampil memukau, pada Pembukaan POPWILDA Jawa Barat Wlayah III di GOR Ewangga Kabupaten Kuningan Minggu (11/11) malam.

6 thoughts on “Kuda Lumping

  1. Alus euy…dongengna.Iraha nyieun dei anu anyar?

  2. Ari maksadna kuda lumping naon ? maksad abdi teh tarian kuda lumping bercerita tentang apa, mani atraktif, ditambih nganggo beureum-beureum.

  3. o…..kitu kang haturnuhun imfona.

    kang zoe, raos anyeuna mah di kuningan teh, da satahun-satahun nateh
    upami pulang sok pangling, komo kamari mah kukurilingan disekitaran
    stadion teh mani betah nu aya, sok hayang balik ka jaman keur ngora.

    lampu-lampu mani ngagalencar, punten kang seueur anu marojok deuih
    abg-abg, jadi aya tempat kumpulan anak-anak muda.

    muju terus kotaqu

  4. Duka atuh Kang Uha, nu jelas mah event jawa Barat mung tempatna dibagi sababaraha wilayah

  5. selamat dan sukaes tuk ade2ku semua “SMA KOSGORO”
    salam tuk semua bpk/ibu guru.

    dari salah satu alumni SMA KOSGORO 83/84

  6. Duuh kapayunan muat berita sareng foto dina web… hatur nuhun ah…😀

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s