Lemburkuring2007

Nembe online deui

1 Pairan

Aduh hapunten ka sadayana, teu acan  tiasa mairan (ngaawaler). Ma,lum, nembe online deui. Biasa aya gangguan yeuh…! samentawis aya nu naroskeun kana email, ngeunaan hasil pertandingan sepak bola Kacamatan Luragung VS Kacamatan Kuningan (Porkab IV) kamari, nu unggul nya eta Kacamatan Luragung score 2-1.Sakitu wae heula, ke Insya Allah nu sanesna nyusul. lemburkuring2007@yahoo.com

 

    

One thought on “Nembe online deui

  1. selamat en salut keur luragung geus ngelehkeun urang kota

    bravo sepakbola kuningan

    salam dr rantau
    ahusmas ahu

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s