Lemburkuring2007

Luragung VS Kuningan

5 Pairan


Baraya, tong hilap nya ke wengi tabuh 18.30 cuang nongton babak final sepak bola nya eta kesebelasan Kacamatan Kuningan VS Kacamatan Luragung dina raraga Pekan Olah Raga (Porkab) IV di Stadion Mashud Wisnu Saputra Kabupaten Kuningan. Kanggo baraya nu aya di luar daerah sok bade ngadukung kesebelasan mana?      

5 thoughts on “Luragung VS Kuningan

  1. Punten pribados moal ngadukung ka Kec Luragung oge ka Kec Kuningan
    Etamah da sami bae boh Luragung boh Kuningan sami2 urang Kuningan
    ngke bae pribados mah ngadukungna upami ksebelan Kab Kuningan aya nu maju ka kompetisi tingkat nasional
    Ayeunamah keun bae sina dialajar heula di Porkab IV, mudah2an teu aya adu jotos
    ambek nyedek tanaga midek, maen bola teu bisa tungtungna ribut silih tonjok

  2. Ah… teu aya anu sae sepak bola diurang mah, soalna ngan ngamuk jeung ngamuk wae anu aya, pasea antar fan, pamaen nonjok wasit, wasit nonjok pamaen, komo PSSI mah teu jelas anu maju teh kalah korupsina, ari prestasi sepak bolana tenggelam.

  3. Kudu NAMAh MeuNang LURAGUNG…….Pemaen Na Sarae….
    Kuningan Mah G O T E…alias GORENG PAT

  4. Wah Kalah 2-1 kan? tapi Kuningan jadi juara umum Porkab IV. Kenging medali 25 emas, 19 perak, 14 perunggu.

  5. Kang Zoen, mugi-mugi Kuningan juara, wah…. lamun abdi aya diditu bade pang payunna jejeritan ngadukung Kuningan.

    Hidup Kuningan !

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s