Lemburkuring2007

“Calon Bupati”

Tunda talatah


Calon bupati, calon walikota, calon Direktur, calon Pangusaha jrrd, nu mangsa bakal datang, nuju marejeng di saung pangreureuhan nu aya di lokasi SMPN I Luragung Kabupaten Kuningan, sawatara waktu kaliwat. Kaparengkeun dipotret teh nuju marejeng, manawi wae atuh aya nu naksir. Geura susud pangaweruh, geura sungsi pangarti. Tong kabawa sakaba-kaba, sok komo kalibet ku urusan narkoba nu baris nyangsarakeun dunya aherat. Prung geura padungdung, prak geura tandang makalangan nuturkeun urang Kuningan nu langkung tipayun tiasa ngahontal udagan. *

calon-bupati.jpg

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s