Lemburkuring2007

Nepangan Heula Baraya

2 Pairan

Haturan, Kanggo Kang Endang A. Sutisna, urang Pajambon di Jakarta, tong sedih ah..! Nuhun Kang,  upami saban dinten ngintip ieu blog mah. Sareng nuhun upami cinta Kuningan. Wilujeng Sumping, salam tepang deui ti simkuring.

Kang guru (Pa Rudi) di SMKN 3 Kuningan kamana wae..? Eta Kang Idik Nursidik naroskeun daftar alumni lulusan taun 2000.

 

He..! Kang  on2hood, nuhun postingan sajakna. Deudeuh, rupina mah nuju kabungbulengan dugika Hanjuang oge ngabatu. He..hee..hee..

Kanggo Kang Uha Samsuha di Palembang , Insya Allah saran sareng salam akang tiasa dugi ka bapa bupati.. Sok saha nu bade ngawaler tatarucingan kang Uha..!

Kang T. Saidin, leres Kang Arif teh bade munggah haji..

Teh Maudi Kusnaedi, wilujeng sumping. Perkawis Kuda jengke nu di Plaza tos teu aya. Margi Kuningan Plaza dirobih janten tTaman Kota Kuningan,.mung teu acan rengse. Enya, iraha-iraha mah urang ririungan.

Wilujeng sumping  Urang manis Lor ..!

Kang Jaja Bewok, di mana ?  

Hatur nuhun Kanggo Kang Asep Darma. Hatur nuhun ka sadayana  

Teh Nenen Gunadi, Kang Tarso, O. Solihin, Mang Jasu, Kang Awan, Kang Rudi, Kang Dodi sareng nu sanesna kamarana nya..?

Hatur Nuhun 

 

 

 

2 thoughts on “Nepangan Heula Baraya

  1. duh,,muni asa hoyong ka kuningan deui….
    kumaha daramang sadaya na urang kuningan??

  2. wah jadi rindu ka kuniungan yeuh😀

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s