Lemburkuring2007

Lebaran Euy…!

Tunda talatah

lebaran-euy.JPG

TEUING awahing ku ngarasa betah meureun nya hirup di dunya.  Eta wae, asa cikeneh  lebaran, ayeuna urang rek  ditepungkeun deui jeung lebaran taun 1428. Kumaha pamendak baraya ngeunaan lebaran? Kedah kumaha urang mapag lebaran sareng kedah kumaha urang sabadana lebaran.

 

 

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s