Lemburkuring2007

Sampurasun Dulur

1 Pairan

Sampurasun dulur…! Hapunten anu kasuhun, reh kirang langkung saminggu simkuring henteu tiasa nepangan baraya. Patali sareng ayana gangguan tehnik. Ku kituna wilujeng tepang deui…! Kumaha teu acan batal shaumna…? Eh, hapunten email sareng patarosan teu acan tiasa kawaler sadayana…! keun Insya Allah urang waler hiji2.nya..! Ieu mah etang-etang update aya puisi ti Kang Dodi, urang Sadamantra Jalaksana…!

 

Kang Dodi..! Cuang ngabuburit di Balongdalem beu…! Atawa urang ka Cipanas Ciniru wae..! Hee..hee.hee..!

 

HIJAU MU DI ATAS BIRU

Tinggi menjulang ciremai bersinar
di ufuk senja mata kias dengan warna
sebagian tubuh mu sakit karna ulahnya
tapi keindahan itu tetap hijaumu

hijaumu di atas biru
berikan kewibawaan atas nama kota
asri seakan kian berseri saat tubuhmu
bergeliat berjati diri

aku merasa gagah saat di puncak mu
aku merasa hina saat tubuhmu terluka
dimana kesadaran itu hilang
manusia naif dengan kemunafikan

hijaumu di atas biru
bangga ku akan elok mu
kian terlantar kah engkau ..?
tikus pates menutup mata
saat kau menjerit meronta
dari bagian tubuhmu yang hilang

Baca selengkapnya di halaman Katineung lemburkuring2007.wordpress.com

Pengirim : DODIJOE@DADA.NET | WWW.DADA.NET/DODIJOE

 

One thought on “Sampurasun Dulur

  1. thank for all.. nuhun ka kang zoen ..

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s