Lemburkuring2007

“Pameran Pembangunan”

9 Pairan

Suasana di Pasar Induk Jalaksana Desa Sadamantra, Kecamatan Jalaksana, yang sementara dijadikan sebagai lokasi “Pameran Pembangunan” Kabupaten Kuningan, Minggu (9/9). *

pameran.jpg

9 thoughts on ““Pameran Pembangunan”

  1. ah..sawios rame oge da kedah seeur artosna,komo deui gaduh murangkalih mh.Pusinggg abdi mah..

  2. Ngiring ngarengkol sakedap ah…
    Ke.. ke.. Kang Dodi mana nya? Wilujeng Tepang ah ti abi urang Sadam he.. he..

  3. Abdi ayeuna kaleresan damel di Bandung teh..!

    nya teh leres promosi mah modal anu teu tiasa di leungitkeun upami Bisnismah , nya leres oge urang kudu gaduh suport ti pamarentah anu tiasa nagadukung ka sababaraha aspek nya eta wisatana, perdaganganna ,lingkunganna jeung seeur deui anu sanesna .kan ku ayana bidang – bidang eta tiasa ngadukung oge kana pendapatan daerah na keur kabupaten kuningan sendiri, leres heunteu teh?

  4. Ari kang Dodi ayeuna aya dimana ?

    sigana mah kedah dipromosikeun siga jajanan tenda/lesehan dilapangan, tapi upami teu didukung kupamarentah Kuningan jadi sesah he..he..he..
    Padahal mah Kuningan tiasa disebat kota wisata, ngandung kakayaan pamandangan alam anu asri, ngan balik deui ka pamarentahna.

  5. waduh teh Nn upami jajanan tenda di lapangan mah dugina can aya ,nu katingali ku abdi mah bisnis di bidang eta terutama makanan rupina kirang suport ti masyarakatna …tapi teu kunanaon seh upami nyobianmah sugan wae ciga warung nasi Ampera sapertos di Bandung terkenal pisan karna nyayogikeun makanan khas sunda,
    ..nah lamun harga kios na abdi oge kirang apal ngadangumah da di ical lepas ceunahmah ,jadi hartina tanah sareng bangunan jadi hak milik.

  6. Wilujeung Kang Dodi,
    Abdi oge kaget geuningan Kuningan teh jadi rame, lami pisan abdi mah kaluar ti Kuningan, masa remaja abdi mah Surabaya he..he..he..

    Sabaraha harga kiosna di Pasar Jalaksana ?

    waktos abdi diSurabaya, unggal wengi aya pasar jajanan tenda di lapangan Brawijaya, rupa-rupa masakanna, aya gorek bebek, belut, panggang ikan gurame, aya gift, permainan, musik, dll. Kangen ayeuna oge biasana rerencangan abdi nyamper ngajak kalapangan kanggo makan malam, rame pisan banyak pengunjung. Sigana mah panginteun di Kuningan oge aya anu kitu jajanan tenda dilapangan, kumaha kang Zoen, tos aya jajanan tenda dilapangan ?

  7. Waduh kang kumaha lamun urang bisnis muka warnet supados tiasa ngaraosan teknologi kanggo anu teu acan nyobian ,nya kango murid – murid sakola supados tiasa berinteraksi sareng dunia luar .kumaha tah ?

  8. Der atuh, da bakal rame. Sadamantra, Padamenak janten kota….! Bisnis internet oge di dinya berpeluang. Caket sakola SMP, SMA, Perguruan tinggi oge aya STIKES jrrd, Toserba, Pusat Pertokoan. Ti kapungkur Jalaksana teu gaduh pasar. Balanjana ka Kurucuk, Kalapagunung, Cilimus, Kuningan. Ayeuna rame.

  9. har geuning jadi rame nya desa abdi ……. aduh nuhun ah ka akang anu gaduh website tos nepangkeun pameran pembangunan anu aya di desa sadamantra , abdi oge rencanana mah hoyong meser kiosna kanggo usah di bidang seni nya eta ART Galeries . kumaha dulur-dulur aya anu berminat ?

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s