Lemburkuring2007

Hirup Rukun

4 Pairan

hirup-rukun2.jpgBaraya, ieu teh sawatara potret nu katoong basa kuring lalajo pawey pembangunan, dina raraga ngareuah-reuah mlangkala ka 509 Kuningan. Poe Minggu (2/9) kuring dibaturan ku si cikal jeung si bungsu katut anak mitoha, ngawaskeun nu iring-iringan ti lebah emper salah sahiji toko di jalan Siliwangi Kuningan.Kuring ngarasa reueus, sabab masarakat Kuningan umumna napak keneh dina adeg-adeg budayana.

 

  1. hirup-rukun.jpghirup-rukun3.jpg

4 thoughts on “Hirup Rukun

  1. Teras anu nganggo kaos beureum tipartai mana ?

  2. Anu nganggo seragam bodas pegawai ruamah sakit ?

  3. Ulah dimusiumkeun kabaya, soalna teu aya di Canada mah, makana urang kudu bangga kana kabaya mojang pakaian adat sunda kedah dilestarikeun.

  4. Geuningan teu aya nganggo kabaya ?

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s