Lemburkuring2007

Alumni SMUN 3 Kuningan

14 Pairan

Tarlan sunanta : trs@dharmap.com

Assalamualaikum wr.wb.

wilujeung tepang ka skumna wargi Kuningan, nepangkeun abdi Tarlan. Abdi alumni SMUN 3 Kuningan. Saha wae nu saangkatan atanapi nu tepang ka abdi diantos wartosna

wassalam

Hatur Nuhun

14 thoughts on “Alumni SMUN 3 Kuningan

  1. Wilujeng tepang sareng simabdi, kumaha kabarna sakola teh nambah sae bae atuh kualitasna SMAN 3 teh……

  2. kmh daramang sadayana,?

  3. Abdi Asep Alumni 1997? untuk angkatan 97 kapan ya kita Reuni lagi??..Hoyong pendak sareng guru-2 urang sadaya. Nya kitu wae diantos Reunina..?

  4. Ass. Wr. Wb.
    Kumaha kabarna SMA 3 ayeuna?????????
    Sim kuring ankatan kahiji mulaina aya SMA 3 (+/- thn 89). Kamarana nya kinten2na alumnusna???????

  5. salam super buat rekan2 alumni smun 3 kuningan.

  6. ehehe…maksad namah eta teh “aduh” sanes “adus”…
    janten eta teh lepat.
    bu neni kangen uyyyyy…
    Tara katingal balanja ka griya geuningan….
    ehehe….ibuuuuuuuuu…

  7. adus smantika kangen uyyyy,,,,padahal sim kuring aya di kuningan. tapii….
    Salam baktos ka bapa ibu guru…
    bu neni…abdi ayeuna tos ngawulang…
    tos ngaraoskeun teu raos na gaduh murid tukang ngalamun di kelas…
    janten teu ngartos-ngartos pelajaran teh

  8. Hello… salam kenal.. kumaha kabarna

    Heri abdi
    Desa Cikaso Kec Kramatmulya)

  9. Kanggo sadaya alumni SMAN 3 Kuningan ato SPGN Kuningan anu hoyong terang perkembangan sakola, mangga geura uningaan alamat websitena di http://blog.sman3kuningan.sch.id
    Mangga tingalian di daftar guru sareng TU tiasa terang mana nu masih ngawulang mana nu tos ngalih mana nu tos pansiun.
    Wilujeng berselancar.

    Rastono ti Bandung

  10. Asw,

    Abdi Urip, angkatan 99 (lulus tahun 2002), dari ipa2. kangen ka rerencangan sadaya. dimana ayena enya? mugi bisi sukses.

    guru2 mugi dipanjangken yuswana, sehat. duh..kumaha Pak Kanda, Ibu Tina, Ibu Icih, Bpk, Ibu…

    silakan mampir jika ke jakarta bagi temen dan guru2-ku.

    Wass,

    Urip Rusnandi
    uriprusnandi@gmail.com/uriprusnandi@biozatix.com
    085880015293/021-95840083

  11. assalamu’alaikum

    nepangkeun oge, abdi alumni smu 3 kuningan angkatan 2000. sono oge nya tos 8 taun teu tepang sareng rerencangan sadaya. panginten atos sukses sadayana. sono ka guru-guru sadaya anu dipihormat ku abdi. kin, urang sugan tiasa tepang. seueur pisan kenangan indah di smu 3. I’m proud of ever studying there. Bu Tina, are you still there? you are my spirit to learn more about English. I can speak English now, madam..

    hatur nuhun, ah
    wassalam

  12. kangen eung

  13. ASS,,,ABDI ALUMNI SMANTIKA LULUSAN TAHUN 2005
    IRAHA YEUH REUNI AKBAR????????

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s