Lemburkuring2007

Cisanggarung

Tunda talatah

cisanggarung.jpg

IEU teh walungan Cisanggarung, lelewek Kacamatan Luragung Kabupaten Kuningan.

Dipotret basa nuju usum hujan sasih pengker. Kawasna, ayeuna cai walungan Cisanggarung saat,

Margi tos sababaraha sasih teu aya hujan.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s