Lemburkuring2007

Lolongkrang Pikeun Baraya

2 Pairan

  1. T. Saidin Berkata:(Buku Tamu)
    Agustus 27th, 2007 pada 8:08 am Assalamualaikum wr wb,Kumaha damang warga-wargi Kuningan, usum naon yeehh di Parakan teeehhh … kapungkur mah abdi hobyy berburu Manuk jeng Bagong sampai keliling ka lembur-lembur kuring … Galaherang, Maleber, Seklok, Cipakem … sampee ka subang, tapi ayena mah tos henteee karunya ka manuk jeng alam satwa sing parunaahhh ,….. oh iya saya ingin memberikan infoo niihh … bagi para lulusan technic Civil, Explorasii, Drilling, Construction, Technic mesin yang belum punya kesempatan atau yang habis kerja baik anu tos pangalaman atawa anu tacan didamel cobiian lebetken lamaran ka situs, (CVna wae ) ka. email simkuring : yaaa mudah-mudahan nanti ada peluang, informasi dari simkuring lamun aya kesempatan ku simpkuring diwartosan. kirimken wae CVna.

    Haturnuhun ka lembur kuring, InsyaAllah lamun aya info terbaruuu kusimkuring diwartosan.

    Salam,

    kakulawargi Lemburkuring khususnaa warga-wargi Kuningan, Kuningan Kota, Cigodeg, Sawah waru, Kabumen, Clame , Pasapen,Lamepayung, Luragung, Cinagara, Cinembey, Lebakwangi, Ciwaru, Maleber, Galaherang, Cipakem, jeng sajabanaaaa.

  2. T. Saidin Berkata: (Baraya Usaha)
    Agustus 27th, 2007 pada 8:36 am eAssalamualikum wr wb,

    Sim kuring aslimah ti Kuningan asli ,, tapi mung SD sampai SMPN 2 Kuningan etage mung sampee kelas hiji dikuningan… terus ngalih ka Indramayu kelas 2 sampai kelas 3 …. terus ngalih ka cirebon trus ka Jakarta, Kebetulan simkuring buka usaha manpower dan pelatihan khususnaa Mekanik alat berat, Welder, dan yang lainnya, upami aya lulusan STM mesin tiasa daftar ka simkuring.

    Tos lami teningali kota Kuningannn duuuuhhh sok kangen yeeehh kalemburrr…… sok inget ngala lauk ka Cisanggarung eeyyy ,,, Ngusep jeng Ngecriikkk, ngahucap caket Kuning ayuuu aya keneh merennyaa. ari teh Nenen teh dimana yeehhhh panetepan
    sareng bapak anu Kumisan anu nuju ngadagoo … he ..hee.

    Aduhh salam kenal sareng teh nenendiantiny.

    Sakitu wae tim sim kuring kabetulan bade ngainterview hela candidate.

    Assallamualaikum, wr wb

2 thoughts on “Lolongkrang Pikeun Baraya

  1. Assalamu’alaikum, nepangken abdi asli putra Kuningan, asa tos heubeul teu nicak lemah cai, kumaha kaayaan Kuningan kiwari, sigana tos langkung majeng, percanten ka warga Kuningan mah soalna sifat gotong royongna masih tetep renggenek, eta anu patut diconto ku daerah sanes diwewngkon Jabar.

  2. abdi oge asli urang kuningan tapi abdi mah ti palih kidul, honyong pisan terang rerencangan sadayana.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s