Lemburkuring2007

Kasarung di pangumbaraan

1 Pairan


Deudeuh teuing nasib hate geus lawas kasalip wanci
Nyungsi hirup kasarung di pangumbaraan
Ayeuna pisan geter-geter hate beuki nembongan
Pageugeut nguatkeun niat jadi gumulung ombak harepan
Pikeun geura miang… pikeun geura tandang…
Napak wiwitran lemah cai nu jadi impian

Reup Peureum pare koneng ngagupayan
Bray beunta gunung Ciremai nu kacipta
Neuteuli pisan kawaas hate mirig lengkah gumurusuh
Mapay galengan nu baseuh ku keclakna cimata
Ret gunung Ciremai lawas teu kasungsi
Ret sawah lila teu kasaba
Nguatkeun hate nu ngarakacak
Jeujeuhkeun ajen diri mapay tali paranti
Kuring mulang… kuring tandang
Napak lengkah mapay wiwitran lembur matuh karang pamidangan
Lembur kuring lembur Kuningan
Kapatri nadiri teu bisa pahili
Teger ku wanci teu kaselang ku jaman

Hapunten… bilih aya langkung saur bahe carek, da gaduh biwir teu diwengku, letah teu tulangan… amit widi nganjang geusan silaturahmi… neang baraya estu nu diseja.


One thought on “Kasarung di pangumbaraan

  1. Nuhun ah Puisina parantos di posting keun… he.. he…

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s