Lemburkuring2007

Catur Batur

3 Pairan

Catur Batur

Kintunan : Jaka Sunda (Baraya Ti Alam Gaib)

Email urang_kajene@yahoo.com

catur batur..

nyawang mangsa..

curug gunung..

kadenge di kajene..

aya raja..

nyanding dangiang…

elmu sewu..

rahayat raharja..

ngan hanjakal..

ukur uurutan…

batu nambru..

sajarah pabalatak..

mangsa anyar..

ukur nyuhun buhun..

tutur buhun..

teuing teu dieling..

gunung luhur…

hieum halimun..

nyatur mawur..

tata praja..

di curug gunung..

anggangna praja..

tebih ti masjid..

alun-alun sakum..

da ngarah sajarah mah..

tilu hulu..

kudu ngumpul..

riung mungpulung..

matak mamala..

mangsa anyar..

salah atra..

bener minder..

ceuk bueuk..

peuting kamari..

kari nganti…

tutup umur..

hudang gunung…

ari jalmi..

torek ku carek..

ngabalieur tina bener..

kari nganti..

AZAb ALA WAJaLLA…


3 thoughts on “Catur Batur

  1. uyah mah tara tees ka luhur

    • hirup mah geugeuy jeung deudeuh……mun keur seuri cape seuri…mun keur ceurik cape ceurik…komo ningali jalma ayeuna asa aing pang beunghar na asa aing pang jegud na…sagala rupa di dahar…teu inget kanu leutik

      • komo deui lamun kuring nyawang ka tukang………. sok teu kiat kuring ngemut tanana teu kara curucud na ci mana ……. dina amparan sajadah………… kuring sumujud pasrah…… neda pangampura gusti ……. taya deuh tempat pikeun urang nga lebur dosa ngan ukur kanu kawasa robi illahi …

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s