Nyutat Carita Mangsa Ayeuna

Desa Parakan

Desa Parakan merupakan sebuah desa yang berada dekat Kecamatan Maleber. Suasana desa dapat dirasakan sangat kondusif, ditunjang dengan suhu udara yang sejuk dan masyarakatnya yang sangat agamis. Dalam lingkup desa ada 4 Pondok pesantren yang berlokasi di : 1. berlokasi di Dusun IV, pimpinan pondok Bp. K. Syakirin 2. berlokasi di dusun III, pimpinan pondok Bp. K. Ending 3. berlokasi di dusun II, pimpinan pondok Bp. K.H. Imam Subuki.4.berlokasi di Dusun I pimpinan pondok Bp. K. Ikin. Desa ini juga hanya berjarak sekitar 18 km dari kaki Gunung Ceremai yang merupakan gunung terbesar di Propinsi Jawa Barat. Aksesibilitas dan mobilitas penduduk desa terlayani fasilitas kendaraan umum hanya 8 jam dari desa parakan ke Kabupaten. Alat transportasi pedesaan juga sudah tersedia relatif cukup, diantaranya angkutan pedesaan yang melintasi desa Parakan, dokar dan Ojek yang siap siaga 24 jam juga ada.

Selengkapanya  Klik : desa-parakan.blogspot.com

1.422 responses

  1. Mamat Rohimat

    Wilujeung kanggo ka urang parakan,
    selamat menunaikan ibadah puasa
    mudah mudahan desa parakan tiasa leuwih maju dina pangwangunan.
    Salam kanggo ka Pak Kades Parakan sareng jajarana,

    Wassalam
    Mamat
    (Kelapa Gading, Jak-Ut)

    4 Séptémber 2008 tabuh 12:16 pm

    • Yulianti

      Iyeu teh Amamat wa ini lain?

      25 April 2009 tabuh 10:43 am

    • oman.BRC

      sule, kamana deui! ngan elal elol ,kadiyeu urang cuang ngobrol sempal guyon gogonjakan, pdhal gs di panasan eta ku sya plong ,teuteup wae ngahenen,ari sya mah supaya gabung bener wa wi hatma

      15 Méi 2009 tabuh 1:34 pm

  2. Mamat Rohimat

    To :Kang Rudiana se

    Tolong ditambah lagi rubrik desa parakan supaya lebih heboh lagi.

    Lebetkeun foto-foto sawah cibailat sawah hawara
    pasir leutik ,cipedak anu alami n original,
    leuweung kidul anu hejo.

    Wassalam
    Mamat

    4 Séptémber 2008 tabuh 12:52 pm

  3. Hiji anu jadi perhatosan kalayan tanda tanya besar kanggo simkuring dina “desa parakan” asa-asa ku tebihnanya? jarak antara hiji desa parakan dugikeun ka kuningan kota dina seratan diluhur dugikeun makan waktu 8 jam.

    salam dari peuntas
    u syamsuha

    4 Séptémber 2008 tabuh 1:52 pm

    • oman.B.R.C

      asih kamana wae, si tedy tgl 10 akad ,di ondang sanes

      4 Méi 2009 tabuh 2:20 pm

  4. Dadang Pakembangan

    Sanes 8 jam kanggo waktu anu diperyogikeun
    maksadna kendaraan umum diluar ojeg mung tersedia 8 jam
    ti kawit tabuh 8 enjing dugi ka tabuh 4 sonten
    Desa Parakan ka Kuningan upami ku kendaraan umum +/- 1 jam
    upami nganggo kendraan pribadi 1/2 jam oge dugi
    Ti desa Parakan teras ka palih kulon ngalangkungan Parakan Girang, Buah Jenuk
    tos aya jalan raya tembus ka desa Kutakembaran, Pakembangan

    Kitu panginten Kang Mamat, mudah2an Kang Uha heunteu bingung

    4 Séptémber 2008 tabuh 2:26 pm

  5. lemburkuring2007

    Leres Kang Dadang, maksadna mah kitu rupina.

    5 Séptémber 2008 tabuh 2:41 pm

  6. Kang Dadang + kang Zoen haturnuhun pisan

    5 Séptémber 2008 tabuh 9:59 pm

  7. Dadang Pakembangan

    Wilujeung teupang ka Kang Mamat Rohmat sareng Kang Ruadiana SE ti Desa Parakan
    Leres pisan Desa Parakan teh kalebet desa santri, malihan pribados oge nuju alit kantos ngaji di Pondok pimp. KH. Imam Subuki. . . . . . salam kasadayana
    Pun bapa almarhum oge kaleresan pituin kawit ti Parakan, Pa Kuwu Suhadi alamrhum, Pa Ali (mantan kapala reserse) eta kalebet wawargian pribados

    Delman/dokar salah sahiji alat transprtasi anu dianggo warga Parakan masih bertahan dugi kaayeuna, anu ngahubungkeun Parakan sareng Pasar Maleber
    Posisi geografis anu kalangkungan ku Sungai Cipedak, memungkinkeun warga Parakan seueur anu janten pengrajin batu split, dugi ka pengusaha batu split

    Salam kasadayana . . . . . . . . . . . . haturnuhun

    6 Séptémber 2008 tabuh 8:40 am

    • Yulianti

      Punten, upami ieu teh kang Dadang mana nya? geuning tepang ka Pak Kuwu Suhadi Alm sagala?, upami ka Pak Madna teupang hnteu? numawi abdi teh putrana anu cikal…

      25 April 2009 tabuh 10:47 am

  8. Mamat Rohimat

    Haturan kanggo kang Dadang ti pakembangan,

    Haturnuhun kang Dadang tos aya komentar na soal desa parakan,nepangkeun saya Mamat ti parakan ,kaleresan abdi oge masih pun aki ka Alm bapak kuwu suhadi mah,
    (kenal sareng saidi teu ?)

    Wasalam
    Mamat

    6 Séptémber 2008 tabuh 10:57 am

  9. Dadang Pakembangan

    Tah geuningan baraya urang teh. . . Kang Mamat

    Oh. . . Saidi, putra Pa Kuwu Suhadi tepang atuh etamah
    kapungkur nuju Pa kuwuna jumeuneng, abdi sering k kukasibukan ayeunamah rada jodar ka wawargian teh, malihan pareumeun obor
    Hapunten ka wargi 2 abdi anu di Parakan

    6 Séptémber 2008 tabuh 11:36 am

  10. Mamat Rohimat

    Kang Dadang, kumaha damang…? punteun kang,ari kang dadang teh dijakarta atanapi di leumbur

    haturnuhun
    Mamat

    10 Séptémber 2008 tabuh 4:29 pm

  11. Mamat Rohimat

    Kanggo Kang U samsuha, neupangkeun kang ,dupi akang teh linggih di mana…?

    Haturuhun
    Mamat

    10 Séptémber 2008 tabuh 4:32 pm

  12. Mamat Rohimat

    Haturan kanggo ka urang kuningan khususna desa parakan
    hayu urang ramekeun blogna desa parakan, kang rudiana se kumaha damang kang…? aya dimana kang rudiana teh

    10 Séptémber 2008 tabuh 4:38 pm

  13. Wilujeng tepang oge kang Mamat, kumaha wartosna teh damang ?
    dupi sim abdi nganjrekna ayeuna di palembang di komperta plaju, ari kawitna tikuningan ti kelurahan winduhaji simpang opat ti kantor lurah ka palih kidul sakedik

    salam dari peuntas

    10 Séptémber 2008 tabuh 9:40 pm

  14. Mamat Rohimat

    Haturnuhun kang uha ,alhamdulilah sehat pisan, kumaha di palembang teh tos musim dukuh……..?
    bisa bisnis dukuh meureun nya.
    da di palembang mah murah hargana, di jakarta mahal pisan.

    wasalam
    Mamat

    11 Séptémber 2008 tabuh 12:17 pm

  15. Dukuh teuacan musim biasana di awal tahun nembe musim bubuwahan, ayeuna anu nuju musim di koran teh hasil pilkada, anu hiji urang nu meunang hijina deui urang anu meunang jadi suhu politik keur rada-rada haneut.

    11 Séptémber 2008 tabuh 12:56 pm

  16. Punten ka sadayana, utamina ka kang mamat rohimat, wilujeng tepang sareng abdi diplong tea nu ti kidul caket wa enjam. Wios kitu bade ngiring ngareuah2 , salam ka sadayana ka urang kuningan khususna nu ti parakan .
    Hatur nuhun kang mamat

    12 Séptémber 2008 tabuh 1:28 am

  17. Teu hilap ka sadaya wargi parakan hayu urang gotong royong kanggo ngamajukeun desa parakan. Di parakan oge aya pan lapangan kerja sapertos ngaladok ngala keusik oge batu upami rajin mah ngabuktos nya kang mamat leres teu..? Si sule oge pan tiasa mondasi

    12 Séptémber 2008 tabuh 2:21 am

  18. Punten kang mamat, linggih di jkt mana kang..? Bilih uwih boboran mah abdi ngiring wios di bagasi oge.! Salam saurna ti tedi sareng aang ( klana ) hatur nuhun kang mamat wilujeng saum kang ulah hilap duwegan ti palatar wetan. Wasalam DILONG

    12 Séptémber 2008 tabuh 2:51 am

  19. Mamat Rohimat

    Tah geuning mulai rame ,,,,,di blog urang teh ,
    Hallo Mr.Didi Sunardi,kumaha damang ..?haturnuhun
    pisan yeuh tos rurumpaheun,ari abdimah linggih dibekasi utara, perumahan Alinda Permai, damel di kelapa gading, ari kang didi teh anu mana nya punteun rada hilap, alo muhana sanes ..?

    12 Séptémber 2008 tabuh 11:47 am

  20. Mamat Rohimat

    Haturnuhun oge kanggo Tedi sareng Aang (Klana)
    kumaha yeuh balik ka leumbur moal lebaran….?
    sok ngojay di cipeudak teu …teuleum bari nginum
    ari bulan puasa teh. ha..ha..,

    Salam
    Mamat

    12 Séptémber 2008 tabuh 11:52 am

  21. Mamat Rohimat

    Kang Didi ,,?! angkatan tahun sabarahanya ,terang sareung angkatan tahun 84 teu ,
    tinggal dikota atanapi dimana..? sing aya barudak urang di kota titip salam dari saya nya.

    Salam
    Mamat

    12 Séptémber 2008 tabuh 11:58 am

  22. Mamat Rohimat

    Kang U Syamsuha di seberang sana ,
    sok milu berpolitik teu , saya mah reuseup ka helmi yahya euy ,mudah mudahan bae meunang helmi yahya

    Salam
    Mamat

    12 Séptémber 2008 tabuh 12:02 pm

  23. Didi sunardi

    Hatur nuhun tos di palire ku kang mamat, diplong putra abah dalil tea nu gaduh tajug kidul, saangkatan sareng si ambruk uninga panginten ayeunamah kang mamat.? Lebaran uwih atuh kang pan rek naheun osom, bilih teu ka peser daging pan ngagoreng hurang.

    12 Séptémber 2008 tabuh 12:30 pm

  24. Kang Ma2t, kaleresan di tempat sim abdi damel teh dilarang kana politik, malihan mah gambar2 sareng anu sanesna anu berbau politik teu kenging lebet ka`area perumahan (komplek), hanya ngiringan perkembanganana wae via media.
    Upami teulepat mah kamari tos di umumkeun ku kpud palembang yen jagoan anu dipikaresep ku kang mamat (helmi yahaya) teh eleh tipis antawis 1,8%.

    Tah geuningan seueur baturna “wilujeng kasadaya wargi parakan” anu kasohor ti parakan teh upami teu lepatmah rambutan sanes?

    salam dr peuntas

    12 Séptémber 2008 tabuh 1:35 pm

  25. Mamat Rohimat

    Didi adina kasman sanes….?

    Mudah mudahan aya waktu jadi bisa leubaran di leumbur, liburna ngan dua poe saya mah,

    cipeudak mah tos teu aya hurang meureun nya. aya ge nu keur nyeuseuh ,,ha…ha…

    tinggal dimana dijakarta teh …? upami leureus adina kasman titip salam nya ti saya .

    salam
    Mamat

    12 Séptémber 2008 tabuh 1:46 pm

  26. Didi sunardi

    Sanes adina kasman abdimah , rompok caket bp hasim joid, di jkt di kota , biasa parotian x timbul , abdi damel di asmudin nt gaduh hotel linggar jati, klik bae di udin asmudin / udin makmur, wilujeng buka puasa kang , kolek tong hilap sareng duwegan

    12 Séptémber 2008 tabuh 4:13 pm

  27. Didi sunardi

    Kang mamat punten sy bade tumaros, upami di parakan teh caket bale desa atanapi di kaler .? Punten nya kang rada hilap.
    Hatur nuhun

    13 Séptémber 2008 tabuh 11:39 pm

  28. Mamat Rohimat

    Dikaler boleh di caket bale boleh, ha,,,ha,aa

    15 Séptémber 2008 tabuh 12:44 pm

  29. a2nk

    kanggo ka kang mamat rohimat hapunten anu saleresna teh mamat mana ieu tehnya, punten bae ieu mah da pan aya istilah ta kenal maka ta sayang, upami leres ti parakan lebaran di antosnya di mesjid…….

    16 Séptémber 2008 tabuh 12:18 pm

  30. a2nk

    ka kang didi diplong kumaha puasana bolong can………sareng jaja anu nuju menyendiri…….hahahaha…haa

    16 Séptémber 2008 tabuh 12:19 pm

  31. Mamat Rohimat

    Mamat haji nyaho teu ,

    ari aang anu mana yeuh…? si gaang lain

    16 Séptémber 2008 tabuh 1:48 pm

  32. Mamat Rohimat

    Di, boss asmu kumaha kabar na yeuh…?
    rek balik ka leumbur moal

    16 Séptémber 2008 tabuh 1:49 pm

  33. a2nk

    ooooooooooooooooohhhhh…hh. mamat haji, kmh kabarna, saya kelana thea iraha arek kalembur,

    16 Séptémber 2008 tabuh 2:39 pm

    • Yulianti

      Kelana….apal keneh ka urang hnteu????

      25 April 2009 tabuh 10:54 am

  34. anan

    salam ka sadaya urang kuningan khususna ka urang parakan ti abdi ” anan alun2 tea seberang Masjid Ass’addah Samping Bale”
    hayu urang kumpul ngariung bari ngopi……Deerr Ahhhh
    Salam Ti RAWAMANGUN

    16 Séptémber 2008 tabuh 4:06 pm

  35. Didi sunardi

    Bos asmu mah atu uih kang, kang haji oge kudu ka lembur atuh kang, apan si aang arek kawin deui saur namah, kang haji tepang ka anan teu, abdi mah rd hilap, ma’lum tos sepuh. Saurna di rw mangun, wilujeng saum.

    Wslm diplong

    16 Séptémber 2008 tabuh 11:53 pm

  36. a2nk

    wilujeng tepang atuh sareng anan ti abdi aank ..punten ieu teh anan mamat sanes..kumaha lebaran teh ka parakan moal,,eta…eta..ari kang didi baruk arek kawin deui.. pamajikan tilu sugan arek nambaah deui ..hahajaan ..

    17 Séptémber 2008 tabuh 12:27 pm

  37. Mamat Rohimat

    Kamarana urang parakan teh ,geuting sararepi kieu atuh ,geus baralik kaleumbur sugan ,ta keu mutar dimangga dua sugan neangan baju leubaran

    20 Séptémber 2008 tabuh 1:44 pm

  38. Didi sunardi

    Teu acan ka lalembur kang, araya keneh, ngantosan THR + baju batik, manawi aang + tedi teuacan ka bagi , bilih kang mamat gaduh knggo aang we supados teu uring2an, anan nu di rw mangun mah tos gaduh panginten nya.?

    Wasalam
    Didi Sunardi
    Palatar kidul

    21 Séptémber 2008 tabuh 12:19 pm

  39. Mamat Rohimat

    Geus gede mah ulah hayang teuing baju anyar da badanage ngan sapoe

    22 Séptémber 2008 tabuh 3:32 pm

  40. Aank

    Nyukcruk laku nu kalangkung, nyawang lampah nu kaliwat estu luput nyimbutan tangtung, dosa ngadangdanan raga bari ngantri fitri nu baris katiti pribados seja ngaruat rasa pamuga bangblas kurajana hampura taqabalallahu mina waminkum minalaidzin walfaidzin, wilujeng boboran khususna ka wargi parakan umum namah ka sadayana wae kung we lah teu di wiji-wiji teu hilap ka kang rudiana minal aidzin wilujeng boborannya kang…

    2 Oktober 2008 tabuh 8:58 am

  41. Kamarana atuh ieu teh nya mani tiiseun pisan, sugan lebaran kenehnya, kmh kang mamat diantosan teh geuning teu aya.. wangsul teu ka parakan…. Didi diplong mah ayeuna teh nuju ngaram payak ngibing jaipongan dinu hajatan ,,,,,

    5 Oktober 2008 tabuh 7:49 pm

  42. Mamat Rohimat

    Assalamualikum wr wb,

    Minal aidzin walpaidzin, hampura samudayaning kalepatan kang Aang ,Diplong ,kang Rudiana SE, oge ka sadaya urang kuningan ,oge kanggo ka bos Asmu mohon ma’af lahir dan batien,

    17 Oktober 2008 tabuh 5:36 pm

  43. Mamat Rohimat

    Aang Sorry banget, lebaran saya teu bisa balik ,pere gawe ngan dua poe, kumaha rame teu lebaran di lembur ,sedih pisan dijakarta mah, komo mun nonton berita di teve ningali batur baralik abring abringan babawan mani ringkih, ari urang lebaran dilembur batur.
    kumaha yeuh iraha nyampe ka jakarta..?

    17 Oktober 2008 tabuh 5:41 pm

  44. aang

    sami-sami kang mamat minal aidzin…. dugi kajakarta teh tanggal 14, di lembur rame pisan, ayuenamah loba anu nyareunguet janwe siga keur taun baruan bae…

    27 Oktober 2008 tabuh 2:08 pm

  45. hapunteun pisan kasadayana, haturnuhun kana perhatosanana abdi nembe muncul geningan seueur dulur abdi oge hoyong nyapa ka kang Mamat, urang Pakembangan oge sadayana.

    Hapunteun abdi oge nembe ngedit-blognya sok ditingal, deui insa Allah upami tos kieumah situsnya bade di hadean.abdi kerjasama sareng fotografer pemuda nu aya dilembur.

    Kie ari pamaksadanmah hade pisan abdi teh terutami barudak sakola ayenamah tos di alajar internet hoyong ngabantos masihan sumber informasi mengenai:
    1. Informasi sakola di jawa barat SLTA-PT-Universitas
    2. Informasi Buku Bacaan nu tiasa di download
    3. Informasi nu kinteun2 kinteuna tiasa bermanfaat pikeun warga desa baik pelajar maupun perantauan.
    4. Berita Desa dan lainnya Pokona insa Allah Galery seputar Desa dan Kecamatan anu terkait bakal dimuat disitus

    Rudiana Ti Parakan Girang/RT.RW 13/03…..

    3 Nopémber 2008 tabuh 8:58 am

  46. Dadang Pakembangan

    Rudiana dipalih mana Parakan Girangna ?
    boa2 urang sadulur saturunan
    Palihmana Ua Eli (Pa Sueli)

    3 Nopémber 2008 tabuh 6:00 pm

  47. Wilujeung Kang Dadang, kumaha Pakembangan ayeuna jigana tos robihnya abdimah kapungkur sok maen Bola kaditu teh jigana ayeunamah tos robihnya janteun Kota.
    Nepangkeun Kang Dadang Abdi Parakan Girangna Sarompok Sareng Pak Eli….Putrana

    4 Nopémber 2008 tabuh 4:09 pm

  48. Dadang Pakembangan

    Moal salah deui pasti Rudiana teh rayina Ustad Jojo anu di Bandung
    Ustad Jojo kapungkur batur ngaji di Pa KH. Imam Subuki
    Geuningan urang teh baraya, pun bapa almarhum asli pituin lahiran Parakan Girang

    Kumaha wartosna daramang ? salam ka Uwa Eli sakulawargi
    Bangga pisan aya anu kreatif, tiasa ngembangkeun blog
    upami tiasa digali terus ieu blogna, supados lebih menarik

    4 Nopémber 2008 tabuh 5:28 pm

  49. Insa Allah Kang, Abdimah teuteurang saha kang dadang teh tapi Abdi Oge moal teubih sangki Jiganamah , sering ngadangu ari namina Dadang Mah kapungkur nuju di JKT, manawi teusalah sangki…………Abdi teh sempet ngadangu Ti Matarwan….teras …ti Macasim…….Almarhum Marakim……..Macarta……Bi Sani…kadituna mun teulapat sangkimah Kang Dadang Teh Putrana Mang H. Kardi ………Upami Leres ….haturnuhun Sareng salam kasadayana.

    6 Nopémber 2008 tabuh 8:50 am

  50. Kang mamat, sareng Kang Syamsuha kumaha Kabar dimana ari padumukan teh….Mangga diantos kalembur simkuring….manawi aya waktos ……

    6 Nopémber 2008 tabuh 8:56 am

  51. singhoreng ari kang rudiana teh ti parakan girang, nepangkeun atuh abdi anu di parakan desa.

    12 Nopémber 2008 tabuh 5:04 pm

  52. Kang Rudiana alhamdulillah sae ari simkuring ayeuna kaleresan nuju ngumbara di dataran sumatra di palembang mung kawitnamah ti winduhaji upamina ti kuningan bade kaparakan pasti kalangkunagan , salam kanggo kasadaya wargi anu aya diparakan kumaha buah dulidayana masih keneh kasohor kitu.

    12 Nopémber 2008 tabuh 8:14 pm

  53. Kang Rudiana, alhamdulillah kabarmah sae ari simkuring ayeunateh kaleresan nuju ngumbara di dataran sumatra di palembang dupi kawitmah ti winduhaji salembur sareng pa aang (bupati).
    Kumaha buah bulidayana hasil desa parakanteh masih keneh kasohor, salam kanggo sadaya wargi parakan.

    12 Nopémber 2008 tabuh 8:23 pm

  54. Alhamdulillah ta geuning..wilujeung tepang di dunia maya Ka Kang Aaang, Tah abdimah mun dilembur teh sok nongkrong di Warung Pak Eli ngabantuan sepuh Kang Syamsuha eleuh-elueh ngumbara teh tebih pisan di Pelmbang sumuhun Caket sareng Pak Aang atuhnya di Winduhajimah Kang Dadang…saurna damelna di JKT nya Sok atuh upami aya dilemburmah malampir ka Abdi taroskeun wae di warung pinggir Jl. ka Pak Eli….moal sesah nyari alamat…

    13 Nopémber 2008 tabuh 10:54 am

    • 4HID BOROCK RAIDES COMMUNITY

      BRO BRO JANGAN LUPA YA ARISAN TLNG TGL 3 HARAP HADIR DI ACARA ARISAN YANG AKAN DI ADAKAN DI TEMPAT SUDARA AGUS DI DAERAH LENTENG AGUNG,BISA HUB 01293722963-08788724449 OKE KARENA MASAH JAKER UDAH SELESI TERIMA ATAS KE HADIRAN YA SALAM BOROCK RAIDES COMMUNIY

      2 Méi 2009 tabuh 10:52 am

  55. Dadang Pakembangan

    Leres pisan Kang Rudiana, Dadang anu dimaksud teh eta
    damel di Jalan Thamrin-Jakarta kpungkur tahun 1995 – 2002, ayeunamah ngageser ka Cikarang – Bekasi tepatna di Jababeka
    Sabtu-Minggu biasana aya di kota Kuningan, kadang sok nyejakeun ka lembur (Kutakembaran) ngalongokan ibu
    Insya Allah mampir upami nganjang ka Parakan

    13 Nopémber 2008 tabuh 12:03 pm

  56. Aya beja ti Rayi namina Rohim saurna di Cikarang, atauh upami kitumah Salam upami pendak sareng Ma Tarwan, Macarta, Macasim, Wanto, Si Rukim nya…..etateh sobat oge sepuh abdi waktu abdi berjuang di Sawah Besar…..salam oge ka kulawargi sadayana

    13 Nopémber 2008 tabuh 4:14 pm

  57. amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn……………..

    14 Nopémber 2008 tabuh 2:40 pm

  58. Daramang…. Kuningan ????????? :)

    16 Nopémber 2008 tabuh 9:35 am

  59. Mamat Rohimat

    Sampurasun …….?! eta geuning aya kang rudiana, punten kang rudiana nembe ngabuka deui blog ,maklum nuju rarepot ,kumaha daramang ieu teh ? parakan girang kumaha tos lami pisan teu ka parakan girang, usum buah teu

    19 Nopémber 2008 tabuh 3:55 pm

  60. rudiana02

    Alhamdulillah Pangestu Teh Nenen G, Rampees Kang Mamat, Amengan atuh ka Pargi…ayeuna teh nuju musim buah ….Tah saur kabarmah Wargi desa Tos ngiring Ngadukung Bupati Ayeuna Pak Aang…Insa Allah Jl. Raya Desa ti Jati nepi Ka Buah Jenuk Rek di Hotmik……

    20 Nopémber 2008 tabuh 8:32 am

  61. sing horeng ieu teh blog keluarganya…….hapunten salah abus, mangga atuh di lajengkeun………………!!!!!!!!!

    21 Nopémber 2008 tabuh 5:26 pm

  62. Abu sulaeman

    muhun ieu mah blog keluarga geuning…

    21 Nopémber 2008 tabuh 6:31 pm

  63. Mamat Rohimat

    Buat aang ,salam kanggo bos Asmu, Ang Laptop saya keyboard na teu bisa dipake ngetik ,teu kaluar hurupna ,ante bisa teu pang nyerviskeun, hubungan email saya : mamat@dnj-intl.com, or mobil no.92120662

    Best Regards
    Mamat

    21 Nopémber 2008 tabuh 7:19 pm

  64. Mamat Rohimat

    Kang Abu sulaeman ,wilujeung ngaramekeun ieu blog bari nambihan babaturan , da geuning jadi warawuh jeung sadayan malah di sebut blog keluarga, sok nambihan baraya

    21 Nopémber 2008 tabuh 7:23 pm

  65. Mamat Rohimat

    Kanggo teh Nenen G, saya hayang kenal sareng teh Nenen G nu aya di canada saurnamah ,sugan bae nambihan baraya nu aya di luar negri.upami tiasa nuhunkeun alamat email na .
    Thanks ya sebelumnya

    21 Nopémber 2008 tabuh 7:27 pm

  66. lemburkuring2007

    Kumaha daramang? Salam sibuk kanggo sadayanal

    22 Nopémber 2008 tabuh 12:02 pm

  67. Yono

    Salam kanggo aparat desa Parakan sadayana,

    Wassalam,

    Yono
    Blok Menteng (yang punya jembatan tea)
    (Grogol, petamburan Jak- Bar)

    27 Nopémber 2008 tabuh 10:58 am

  68. rudiana02

    Bangga jika Desa Parakan menjadi Desa Percontohan untuk lingkup Kabupaten aja dulu yah, Hidupkan semua lini Organisasi yang ada di Desa… Ayo…Muntiasa Prantau JKT..Kang Asmudin, Kang Yono, Kang Aang, Kang Didi….Ikut Masukannya…Urang ngobrol..ah

    27 Nopémber 2008 tabuh 1:36 pm

  69. Yono

    Hebat Orang Parakan diperantauan sudah pada
    sukses pada kreatife, hayu atuh urang cuang
    babarengan ngabangun lemah cai.

    Hatur nuhun

    27 Nopémber 2008 tabuh 4:55 pm

  70. wilujeng sumping atuh kanggo yono kumaha kabarna ..
    tos lami jigana tue jalan2 ka kota,,,

    28 Nopémber 2008 tabuh 11:40 am

  71. punten kanggo ka kang rudiana.. ari ayeuna teh linggih dimana, di parakan girang atanapi di jakarta,,,,

    28 Nopémber 2008 tabuh 1:12 pm

  72. kamarana ieuh guening tariiseun….kang mamat kamana nuju dilapangan sugan, kumaha laptopna parantos di dangdosan acan, kumaha yeuh lebaran marulang teu,,,,

    28 Nopémber 2008 tabuh 1:48 pm

  73. Abdi linggihmah di Bandung Upami Alamat di Parakan RT.13/03 Parakan Girang, abdi saangkatan sareng Saprida, Sana, Asep (Pak Syrodjudin), Didi Sunardi.

    1 Désémber 2008 tabuh 8:16 am

  74. singhoreng di bandung…abdi saangkatan sareng si saeful si monol, sreng ucu.

    1 Désémber 2008 tabuh 11:28 am

  75. singhoreng di bandung…abdi saangkatan sareng si saeful si monol, sreng ucu. hatur nuhun aya waleran ningan

    1 Désémber 2008 tabuh 11:30 am

  76. Yono

    Salam juga buat Aang yang ada dikota,
    Saenamah chatiing wae atuh ngangge YM, atawa
    Skype, abdi tiap dinten Online. Supaya lebih
    asyik

    2 Désémber 2008 tabuh 8:56 am

  77. MUHUN ETA OGE KAHOYONG MAH TAPI DA ABDI MAH DI LAPANGAN JADI JARANG2 AYA DI TEMPAT,,,,KMH KALEMBUR TUE LEBARAN…

    2 Désémber 2008 tabuh 3:33 pm

  78. Yono

    Insya Allh kalembur apanan bade korban tea,

    3 Désémber 2008 tabuh 9:33 am

  79. hooh syukur atuh ari tos tiasa korban mah peupeuriheun urang can mampu….

    3 Désémber 2008 tabuh 10:57 am

  80. Mamat Rohimat

    GEUNIG AYA KANG ONO, KUMAHA DAMANG KANG ONO…? IEU TEH ADI NANA SUKRAK LAIN,MUN ENYA TITIP SALAM KA KANG
    NANA

    4 Désémber 2008 tabuh 8:22 pm

  81. Mamat Rohimat

    SORRY ANG SAYA KEUR RIWEUH YEUH ,LOBA EXPORT ,LAPTOP SAYA CAN DISERVICE CAN SEMPET

    4 Désémber 2008 tabuh 8:25 pm

  82. HOOH SYUKUR ATUH ARI SIBUK LOBA ORDER MAHNYA KUMAHA KANG MAMAT KORBAN TUE…..

    5 Désémber 2008 tabuh 4:32 pm

  83. MUHUN KANG MAMAT ETATEH RAINA SUKRAK ANU NGAGEUEUH CAI GEDE JAMBATAN PARAKAN TEA.

    5 Désémber 2008 tabuh 4:33 pm

  84. “Wilujeung Boboran Haji/Idul Adha” Kangge
    Kang Mamat,Kang Syamsuha,Kang Dadang, Kang Didi Sunardi, Kang Yono, Kang Aang.

    Salam Silaturahmi kasadayana sareng Keluargi, mudah2an sehat sareng tiasa kempel sareng Keluargi di Hari Raya Idul Adha. Nu teu tiasa Mudik Mudah-mudahan tiasa berbagi sareng Keluargi.

    Alhamdulillah abdimah parantos Mudik, tapi Insa Allah engke wengi Oge bade Mudik deui. Duh Nineung pisan mun ningali kayaan di lembur Ti kawit Maleber belok Ka Parakan …Via Desa…Jati….Hawara…teras asup ka Lembur simkuring Parakan Girang. Ayeuna Keur usum Macul..ngagaru…Tandur da KATINGAL pisan sawah ..sawah anyar dipacul..jeung anyar di tandur..ningal kagunung …meni harejo…indah katingalna.

    Abdi nineung ker alit nuju dilembur nalika sok mapai cai nungguan diluhur jarami..nyaian sawah..bari udud jinggo lama………….

    Hatur Nuhun kasadayana

    6 Désémber 2008 tabuh 9:11 am

  85. Kang rudiana sing horeng aya dilembur…amengan atuh kadieu, sy di rt 7 rw 2 kiduleun mesjid, kmh nu korban seueur teu, KMH yeuh yono teu ka parakan kitu ari mireng mah aya diciwaru cenah.

    9 Désémber 2008 tabuh 6:07 pm

  86. Kmh yono iraha mangkat ka jakartana, insyaallah besok sy berangkatna,

    9 Désémber 2008 tabuh 6:24 pm

  87. Abu sulaeman

    Ari kang mamat rohimat teh anu damel di LG anu di MM2100 sanes?

    10 Désémber 2008 tabuh 9:15 am

  88. Yono

    Kumaha kabarnya kang Mamat meni tos lami teu aya kabar, hapunten ka kang aang sareng ka kang Rudianan teu tiasa nemonan lebaran kamari, hapunten sakali deui nya ulah bendu. Hatur nuhun

    10 Désémber 2008 tabuh 2:18 pm

  89. sutisna/bit-bit

    Ass kang Mamat kumaha damang.Ari kang Mamat teh putrana Mang Hasan Nenda sanes Haturnuhun Salam kanggo sadayana

    11 Désémber 2008 tabuh 10:31 am

  90. sutisna/bit-bit

    Kang Yono kumaha kabarna geus boga anak acan iraha kacai gede ulah poho ka lembur euy

    11 Désémber 2008 tabuh 2:35 pm

    • ahid

      bitbit kamana bae urang neangan kabarna kumaha sehat sukur ari sehat mah eta anu di penta ku sadayana

      27 April 2009 tabuh 6:25 pm

  91. Yono

    Alhamdullilah damang Bit, ari didinya dimana dumukna ayeuna ?

    11 Désémber 2008 tabuh 3:36 pm

  92. Tah geuningan aya kang bit2, asa cik keneh paamprok di mesjid tehnya, saurnamah bade ka jawa …tos di jkt kitu, sy mah betah keneh ningan di lmbr teh.

    13 Désémber 2008 tabuh 3:39 am

  93. sutisna/bit-bit

    Saya tinggal di sunter jaya kang yono ari didinya dimana

    13 Désémber 2008 tabuh 10:16 am

  94. sutisna/bit-bit

    Alhamdulillah tos di Jakarta kang aang,ary didinya tinggal dimana masih diparotian kitu,kumaha kabarna barudakParakan

    13 Désémber 2008 tabuh 10:22 am

  95. Masih di protian da arek kamana deui…kmh nyukur inget keneh teu, wilujeng tepang ka kang abu sulaeman, ari ieu teh anu timananya upami nu ti parakan di palih mana…! Kmh yeuh ka kang mamat siganamah sibuk bae euy,,, ajak2 atuh? Yono kmh di damel teh anu ka pungkur kitu..? Kmh kang rudiana kenging naon wae ti lembur teh, upami tiasa nuhunkeun alamat emailna ah, aya anu dibdantenkeun.

    13 Désémber 2008 tabuh 12:56 pm

  96. Mamat Rohimat

    Sampurasun ,

    alhamdulilah, jadi rame euy blog urang parakan teh ,hapunten kang Aang sibuk pisan euy, keur loba export puguh ieu teh ,kumaha ka lembur teu, lebaran haji teh ,saya bati hayang na bae ka lembur teh ,memeh lebaran teh geus ek balik ari pek budak geuring atuh teu jadi deui bae

    salam
    Mamat

    13 Désémber 2008 tabuh 2:40 pm

  97. Mamat Rohimat

    Ari kang sutisna teh nu mana ieu teh nya, punten bae abdimah rada poho ,leures pisan abdi Mamat kiduleun masjid,

    13 Désémber 2008 tabuh 2:43 pm

  98. halo ……! kasadayana abdi jojo hoyong ngiring ngobrol di forum obrolan desa parakan. Manawi sing janten pangraket duduluran diantara urang. he he

    14 Désémber 2008 tabuh 2:55 pm

  99. Kumaha kang dadang lebaran haji wangsul atanapi di jakarta ? abdimah nangkring di bandung nyngguan sapi bisi mabal da tos terangen gening si sapi teh enjingna bade di pencit jadi babadug wae.

    14 Désémber 2008 tabuh 2:58 pm

  100. Atuh mangga kang jojo bingah nu aya simkuring mah, mugi2 dina ayana blog ieu tiasa nambihan baraya, (sanes kitunya kang rudiana). Mangga atuh kang jojo di lajengkeun, sakantenan we atuhnya nepangkeun, anu timana kitu ari kang jojo teh.

    14 Désémber 2008 tabuh 4:27 pm

  101. Kang bit2 nuju naon atuh ayeuna teh,,, da geuningan di lembur mah hujan ti wayah ashar nepikeun ka kiwari, meni tariris kalah ningge ngarengkol bae. Ieu bari nyanghareupan kulub sapeu panas jeung gula beureum teh panas aduuuh mani nikmat kang bit2, bari di harurung ku samping da tiris tea…

    14 Désémber 2008 tabuh 4:55 pm

  102. Dadang Pakembangan

    Alhmdullh Kang (Ustad Jojo) . . . lebaran haji sempet ka lembur
    teu tiasa ngaluarkeun hewan korban oge, kamari biasa miluan sibuk
    da eta resep ngariung jeung batur salembur
    kumaha di Bandung ? . . . .moal kabagian banjir di wewengkon Cikutra mah meureun
    Salam ka keluargi di Bandung, insya Allah iraha2 saya nganjang sugan dipanjangkeun umur, aya rejekina

    15 Désémber 2008 tabuh 7:31 am

  103. sutisna/bit-bit

    Kang Mamat yang baik hati ari saya teh ponakan wa Enjam juragan osom,kang Mamat ari Anan dimana ayeuna, teh tos nikah teu acan

    15 Désémber 2008 tabuh 10:44 am

  104. sutisna/bit-bit

    Salam kangen kanggo kang Diplong, kumaha wartosna.

    15 Désémber 2008 tabuh 10:53 am

  105. sutisna/bit-bit

    Nuju didamel kang Aang kumaha ari wartosna pun rama teh aya perobihan teu acan.

    15 Désémber 2008 tabuh 10:56 am

  106. aduuuuuh meni bingahnya urang tiasa ririungan di ieu blog, hayu urang ajak teman-teman sadayana supados tiasa nangkring di dieu ?

    15 Désémber 2008 tabuh 12:06 pm

  107. abdi asli parakan kang aang. mung ayeuna nuju bubuara di bandung milarian sahuap nasi sesana jeng meuli kapal terbang. he he he

    15 Désémber 2008 tabuh 12:09 pm

  108. Yono

    Kang Aang, Kang Bit2, Kang Mamat, Teu hilap kanggo kang Rudiana bilih bade kirim2 e-mail ieu alamat email abdi mah : a_bion@yahoo.com atanapi anu kantor bion@oaktech-nusantara.com di antos bilih aya informasi-informasi anu bermanfaat kangge abdi utaman, umumna sadayana wae lah.

    Hatur nuhun,

    15 Désémber 2008 tabuh 4:48 pm

  109. dipalihmana parakan…upami di bandungmah sareng kang rudiana pangintennya…

    16 Désémber 2008 tabuh 2:57 pm

  110. haturnuhun kang bit2 kana perhatosanana, kitu bae geuningan can aya perobihan…ari kang didi sunardi (diplong) mah ayeuna teh nuju sibuk…

    16 Désémber 2008 tabuh 2:59 pm

  111. muhun kang aan abdi caket pisan sareng k rudiana mah .

    16 Désémber 2008 tabuh 10:08 pm

  112. sutisna/bit-bit

    Kang Aang ari didinya teh masih di lemur kitu,kang Bebek wartosna kumaha kang Aang,ari kang Diplong didamel dimana.

    17 Désémber 2008 tabuh 10:43 am

  113. alhamdulillah meni reueus pisannya, Alhamdulillah abdi Lebaran Haji aya di lembur________ngageber-geber sate dina talawengkar…..atauh petingna oge Alhamdulillah tiasa ngempel sareng Pak Kuwu (Mukaha), Pak Rurah Suhandi, … Salam tisadayana tos di dugikeun ku Abdi ka anjeuna.

    Atuh bilih bade ningali Hawara, Cipedak sareng Potret2 Desa Parakan mah mangga tos aya updatan anyar mampir wae ka http://desa-parakan.blogspot.com

    17 Désémber 2008 tabuh 5:45 pm

  114. ari abdi ayeuna teh parantos di jakarta, ari lanceuk abdi icalan roko di cengkareng, upami didi sunardi (diplong) damel di cilangkap..

    17 Désémber 2008 tabuh 9:12 pm

  115. Mamat Rohimat

    Kang Jojo ,wilujeng tepang yeuh………..,oge kang Sutisna kumaha daramang, kang Yono,Kang aang, kang Rudiana sareng kang Dadang Di pakembangan kumaha sadayana daramang,nembe muncul deui kang Dadang teh ,

    18 Désémber 2008 tabuh 2:43 pm

  116. Mamat Rohimat

    Special kanggo kang U Syamsuha ,mudah-mudahan monitor di blog parakan
    kumaha damang kang…?
    Ulah hilap yeuh dukuh palembang ,nuju musim kirim kirim ka bekasi

    Nuhun ah

    18 Désémber 2008 tabuh 2:46 pm

  117. Alhamdulilah Kang Mamat pangestu, oge buat sadayana mudah-mudahan sehat dan dimudahkan segala urusan oge di gampilkeun rizkina nya

    18 Désémber 2008 tabuh 2:57 pm

  118. fahri alsidik

    Assalamu’alaikum wr wb.

    Neupangkeun abdi fahri alsidik
    ti karoya ngiring ngareuah – reuah
    di iyeu blog.
    Mugi sing jantn baraya sadayana.

    19 Désémber 2008 tabuh 12:55 pm

  119. Mamat Rohimat

    Haturan kanggo kang Fahri Alsidik ,wilujeng bergabung ,ari kang Fahri teh ti mana…?

    19 Désémber 2008 tabuh 5:00 pm

  120. Mamat Rohimat

    Kang Aang, kamarana ieu teh ,sepi gening..,pedah usum hujan sugan ngerem bae di kamer,

    19 Désémber 2008 tabuh 5:04 pm

  121. Mamat Rohimat

    Hatur nuhun kang Rudiana ,mudah-mudahan do’a na di ijabah kunu kawasa,

    19 Désémber 2008 tabuh 5:07 pm

  122. Dadang Pakembangan

    ti Karoya Kang, Fahri Alsidik mah

    19 Désémber 2008 tabuh 5:07 pm

  123. Mamat Rohimat

    Kang Yono ,kamana ieu teh ,can muncul geuning,

    19 Désémber 2008 tabuh 5:09 pm

  124. Mamat Rohimat

    Kang Dadang nu gaduh pakembangan ,kumaha damang kang..?
    nuju naon sore ieu teh, melem sampeu meren nya

    19 Désémber 2008 tabuh 5:14 pm

  125. Mamat Rohimat

    Kang Dadang ,ari didamel teh dimana…?

    19 Désémber 2008 tabuh 5:17 pm

  126. Mamat Rohimat

    Kang Sutisna ,ari anan mah tinggal di rawamangun di damel di kelapa gading sakantor sareng abdi

    19 Désémber 2008 tabuh 5:20 pm

  127. Dadang Pakembangan

    Dupi Kang Mamat di ALINDA palih mana ?
    eta aya wargi oge di perumahan ALINDA Bekasi, namina Maman asal ti Kutakembaran (Blok Jagra)
    ngan hilap di Alindana blok mana
    pokonamah skitar Indomart, Alpa
    jiganamah rada ngait ka Parakan Desa, soalna lebaran kamari ka Parakan
    boa2 dulur saturunan

    19 Désémber 2008 tabuh 5:20 pm

  128. fahri alsidik

    Hatur nuhun kang mamat,kang dadang.
    Karoya teh istilah urang buah jeunuk,
    di antawiskeun sareung tempat anu
    pang puncak-puncakna
    jadi we katelahna karoya.
    Kang dadang teurang pangintn
    buah jeunuk?
    Ari kang dadang pakembanganna palih mana?
    Sareung kang mamat nu ti mana?
    Nuhun tiasa di teupangkeun
    didieu.

    19 Désémber 2008 tabuh 5:26 pm

  129. Dadang Pakembangan

    Ti Buah Jenuk kantun meuntas wae ka palih kulon
    eta lembur simkuring
    Cipangarak kateulahna
    Kopocondong nami aslina

    19 Désémber 2008 tabuh 5:36 pm

  130. fahri alsidik

    Oh… kang dadang teh
    ti cipangarak.

    19 Désémber 2008 tabuh 8:21 pm

  131. fahri alsidik

    wilujeung enjing kasadayana
    tonk hilav sarapan pagi,
    tos parahi uninga pangintn sarapan pagi
    nu tos ilahar di leumbur nu praktis
    tur mudah di dapat tinggal pilih,
    sorabi kupat bala2/pia2
    combro sate
    kulit/kikil sareng sajabina.

    Beuuu… Mantaaab.

    20 Désémber 2008 tabuh 9:58 am

  132. Sutisna/Bit-Bit

    Kang Mamat punten abdi nuhunkeun alamat kang Anan.Ari kang Anan teh tos nikah teu acan.Iraha kang Mamat aya rencana kalembur.

    20 Désémber 2008 tabuh 10:59 am

  133. tes…tes…tesssstes

    20 Désémber 2008 tabuh 2:49 pm

  134. fahri alsidik

    Peryogi kauninga
    kusadayana berikut
    jajaran / pengurus kampung
    buah jeunuk
    kepala kampung/
    Lurah : Bpk Dari
    Rt 16 : Bpk Pendi
    Rt 17 : Bpk Kusmadi
    Rt 18 : Bpk Rohanda
    Ketua pemuda : Bpk Very
    Wakil Ketua Pemuda:
    Bpk Rismawan

    buah_jeunuk@yahoo.com

    20 Désémber 2008 tabuh 7:24 pm

  135. Mamat Rohimat

    Kang Dadang,
    Saya di Alinda 2 blok B3 Rt.03, ari kang Maman di blok mana kang Dadang..? sugan bae panggih atuh, ari kang Dadang teh di jakarta atanapi di mana ..?

    22 Désémber 2008 tabuh 12:17 pm

  136. Mamat Rohimat

    Kang Sutisna,
    Ari Anan alamat sok pindah pindah, kadang di bekasi kadang di pasar minggu, kadang di rawamangun.lamun arek mah telepon
    bae 453 3296

    22 Désémber 2008 tabuh 12:20 pm

  137. hallo…sing horeng karoya teh buah jenuknya…jakeur teh karoya ciawi….

    22 Désémber 2008 tabuh 3:14 pm

  138. fahri alsidik

    sakeudik kageugeulan
    ngeunaan transportasi
    nu aya di ds parakan,
    angkutan pedesaan
    nu aya jumlahna mung sakeudik,
    masyarakat oge tos parahi uninga
    jantn upami bade kakuningan
    keudah enjing2
    ngantosan angkutan pedesan
    nu start tabuh 7:00
    kanggo di jam salajeungna
    keudah ngantosan
    angkutan pedesaan
    nu wangsul ti kuningan
    nu tangtos nye’ep keun waktos
    nu lumayan lami.
    Kanggo penumpang
    nu tibuah jeunuk
    ceundrung angkutan pedesaan
    teu ngajajapkeun
    dugi katempat,
    angkutan pedesaan
    mung dugi ka parakan III /depok
    nu ngajantnkeun peunumpang
    keudah jalan kaki
    -+ 1/2 jam.
    Tapi sok sanaos kitu
    warga buah jeunuk
    teurus lumampah
    di panasna panon poe
    atanapi di guyuran cai hujan
    dina leubet manahna nyarita
    (mapay jalan satapak
    ngajugjug kahiji leumbur
    teu karasa capena …..)

    Haturan kanggo
    kang Rudiana SE

    22 Désémber 2008 tabuh 10:12 pm

  139. Sutisna/Bit-Bit

    HATURNUHUN KANG MAMAT

    23 Désémber 2008 tabuh 9:43 am

  140. Haturan Oge Ka Kang Fahri Alsidik, Wulujeung tepang , tah geuningan nambihan deui baraya teh…….Kumaha Batu Tilu masih aya keneh Kang di BJ. Abdi tos teu ka tonggoh deui. Hiji deui kang Fahri teh teu acan nyebatkeun Pejabat anu aya di Polwiltabes Bandung (Provost) kersana Bp. Rasum nya Alhamdulillah abdi sareng ajeuna upami aya rerepet perkawis kendaraanmah di wilayah Polwiltabes abdi selalu di bantos

    Hatur Nuhun

    23 Désémber 2008 tabuh 1:34 pm

  141. Mamat Rohimat

    Kang Sutisna/Bit-Bit

    Sing aya perlumah telepon bae ka si Anan

    23 Désémber 2008 tabuh 1:37 pm

  142. fahri alsidik

    Haturnuhun kang Rudiana SE wilujeung teupang
    hapuntn abdi tos kumawantun curat coret
    tanpa arti di ieu blog.
    Jantn kang Rudiana SE teh di bandung nya?
    Ngiring bingah kaputra daerah nu sukses di kota kembang
    sapertos kang Rudiana SE, Brigadir Rasum,sareung nu sanesna.
    Kahade tong hilap kaleumah cai nya kang.
    Hayu urang inpestasikan jeurih payah urang kanggo kemajuan desa.
    Alhamdulillah Sok sanaos seu’eur peurkeumbangan di ds prkn.
    Batu tilu masih keneh aya dugi kadangeut ayeuna.
    Kaleuresan atuh kang, bilih palay teurang sejarahna batu tilu
    taroskeun wae ka brigadir Rasum
    tangtos anjeuna uningaeun.
    Titip salam nya kang kanggo brigadir Rasum.
    Ari jurutulis desa sareung kang Rudiana SE
    sami teu Kang?

    24 Désémber 2008 tabuh 10:57 am

  143. Mamat Rohimat

    Kanggo Kang Yono
    Kamana bae yeuh teu muncul – muncul, nuhunkeun nomor telepon
    kang NANA

    24 Désémber 2008 tabuh 2:42 pm

  144. Sakedik yu urang kupas Lintas Ciniriu___Parakan sareng anu caketeunana—> menuju Kuningan.

    Karunya ka warga urangnya eta ngenaan Terminal asa karagok terminal di pindahkeun ka Lengkong Teh nya Jadi ngahambat sarana bisnis wargi urang khususna nu ti ciniru sareng Parakan. atuh ongkos oge jadi nambih mahal.

    Jelas nguntungkeun Angkurtan Kota O7….yeuh…… supir2 Angkutan pedesaan jadi loba nu ngeluh kulantaran sepina penumpang sok ah ramekeun dulur2

    24 Désémber 2008 tabuh 5:48 pm

  145. Mamat Rohimat

    Leres kang Rudiana, mendingan sepertos kapungkur nya ,lamun ti parakan bade ka kuningan ukur dua kali naik,tiparakan ka maleber ti maleber ka pasar baru,
    dupi ayena mah manawi kedah turun unggah meren nya bari jeung ongkosna nambih.
    mun tiasa mah sapertos kapungkur bae, mudah mudah anu berkompeten di ieu urusan maerhatoskeun nya kang Rudiana.

    Hatur nuhun
    Ti Urang Parakan

    24 Désémber 2008 tabuh 6:13 pm

  146. anan

    Haturan kasadaya Urang Kuningan…
    Salam Kenal Ti Abdi Anan…Bungah Kacida Bisa Br SUA jeung batur salembur Walow Hanya Di Dunia MAYA…

    Cagg Ah……!
    ANAN
    Parakan {anan.poltek@gmail.com}

    24 Désémber 2008 tabuh 6:27 pm

  147. Sumuhun Kang Mamat, nu jelasmah aya orang 07 nu sengaja ngutak ngatik dina transportasi. Coby wae mun di perhartiskeunmah …kebijakan pengalihan Terminal teh asa teu masuk logika jelas pisan pamarentah kota teh berpihak ka pengusaha 07 sanes mihak ka warga__penumpang nu di untungkeunmah 07 nu dirugikeun warga urangnya.

    kedah namah kadangu kabaca ku DPRD Kuningan terutaminamah wakil ti daerah urang tiasa bersuara teunya sanes ngan mampangkeung Fhoto doang yah__ manawi saluyu sareng pemikiran dulur dulur di Forum ieu

    Hatur Nuhun Kang Mamat, Kang anan, Kang dadang, Kang Fikri Kang Didi sareng nu sanesna

    Sok ah

    24 Désémber 2008 tabuh 7:12 pm

  148. fahri alsidik

    Keberadaan terminal lengkong memang tidak epektif
    saya harap pemerintah kota memikirkannya kembali
    dengan bijaksana, agar tidak merugikan dari pihak manapun
    saya setuju prosedur lama di gunakan kembali
    dan sangat di harapkan adanya rute ciniru kuningan via ds parakan
    dg armada yang maximal

    mangga kasadayana sugan wae gaduh solusi kanggo ngupayakenana?

    Salam dr kota pangkal perjuangan.

    25 Désémber 2008 tabuh 1:05 am

  149. hatur nuhun kasadayana,ari abdi agus anu kawihna ti parakan desa.ka saday rekan atanapi kru anu tos ngadamel ieu alamat web,salam kenal wae ka sadayana,ku ayana ieu tiasa memper erat tali persau daraan.sok atuh gabung didieu ka sadaya orang kuningan.

    26 Désémber 2008 tabuh 11:08 am

  150. ari komentar ti kuring nuhun keun di kupas tuntas masalah anu aya di desa parakan,sadaya anu kajadian tiasa di lebetkeun ka situs ieu.ka kang yono,kumah kabar?damang

    26 Désémber 2008 tabuh 11:13 am

  151. Mamat Rohimat

    Halo Halo Halo
    Kamarana ieu teh mani sepi pisan nya, tos marangkat ka puncak kitu…?!
    Kang Rudiana kumaha yeuh tahun baru rek dimana..? kang Fahri alsidik kumaha ,oge kang Dadang pakembangan kumaha daramang..?

    Kang AANG tara muncul pisan yeuh tos sabaraha dinten ,

    30 Désémber 2008 tabuh 12:05 pm

  152. Didi sunardi

    Sampurasun…!
    Punten ah ka sadayana, nembe tiasa ngaramekeun deui, maklum da abdimah janten seksi kancah kincih di padamelanteh, wilujeng tepang deui ka sadayana, ka
    Kang mamat
    Kang dadang
    Kang u syamsuha
    Kang rudiana
    Aank, bit bit, kum wae ka sadayana

    2 Januari 2009 tabuh 11:33 pm

  153. Didi sunardi

    Punten ka kang rudiana, kapungkurteh di MTs maleber, upami teu lepatmah nya.?
    Upami kang agus doank teh nu dimana nya ? Ka bit bit , damel di mana euy.? Hilap panginten nya ka palatar kidul.

    Hatur nuhun

    2 Januari 2009 tabuh 11:40 pm

  154. Didi sunardi

    Wilujeng ” TAHUN BARU ” kasadaya wargi kuningan khususna ka urng PARAKAN, mudah2an di thn 2009 ieu urang sadayana tambh sukses, kanu icalan ath tmbih marajeng,
    Wilujeng muka lmbaran baru di thn 2009 ,

    ” Salam suksek kanggo sadayana ”

    Ti
    DiDi sunardi

    3 Januari 2009 tabuh 9:09 am

  155. Mamat Rohimat

    Hatur nuhun kang Didi, wilujeung tahun baruan yeuh, sukses selalu di tahun 2009
    kamari saya balik ka lembur ,tas niup terompet tahun baru teh langsung cabut bae ka tol cikampek terus bablas ka leumbur.

    sepi pisan dileumbur teh gening tambah deui usum hujan

    3 Januari 2009 tabuh 1:09 pm

  156. Didi sunardi

    Muhun kang mamat, di lemburteh hujan wae mudah2an sing janten berkah ka petani sadaya, da sateu acan hujanmah nyarandakan cai ti kedung/bebelik boro2 kangge nyawah, kangge kaperyogian di rompok oge sesah, kedah nanggungan ti kedung.

    3 Januari 2009 tabuh 2:40 pm

  157. Wilujeng kang Didi Sunardi, sakses wae nu aya di tahun anu enggal 1430 H / 2009.

    3 Januari 2009 tabuh 3:26 pm

  158. Didi sunardi

    Amiii…!
    Hatur nuhun kang
    U Syamsuha,
    Kangge kang rudiana, punten bade ngaralat dina stuktur aparat desa, dina KADUS 2
    Sanes Bohana
    Tapi BURHANA, htr nuhun kang Rudiana, mani kumplit, photo cijambu lebetkeun kang,
    sukses slalu
    Kang

    5 Januari 2009 tabuh 12:09 am

  159. Haturnuhun pisan kana masukanana Insa Allah setelah ada luang waktu saya mau update lagi.
    1. Muntiasamah sareng mun terang nuhunkeun editanana ka anu terang struktur di Desa anu langkung lengkap.

    2. Mangga tiasa di sebarkeun situs ieu ka Wargi-wargi Desa manawi tiasa silaturahmi di ieu situs kangge urang Desa.

    3. bilh wae wargi desa, abdi nampi opini kangge di situs atanafi Fhotona ke abdi nyayogikeun Link khusus opini Warga kirim wae ka rudiana01_bdg@yahoo.com sareng Biodatana

    Mangga haturnuhun

    8 Januari 2009 tabuh 4:14 pm

  160. Didi sunardi

    Kamarana ieu kang mamat mani sepi pisan aank damang kitu.?

    12 Januari 2009 tabuh 1:36 pm

  161. Mamat Rohimat

    Kang Didi ,
    Aya… manawi abdi ngan ukur monitor wungkul,kumaha damang kang Didi

    12 Januari 2009 tabuh 4:27 pm

  162. Mamat Rohimat

    Kang Rudiana,

    Kumaha damang kang Rudiana…?
    kumaha lamun urang ngirim keun iklan produk tiasa teu ..?

    minggu kamari abdi ningali berita di teve ,aya berita dikuningan aya demo para sopir angkutan umum ,demo naon eta teh nya kang..?

    12 Januari 2009 tabuh 4:31 pm

  163. Didi sunardi

    Damang kang, kang mamat mireng teu kbr di desa..?

    18 Januari 2009 tabuh 10:18 pm

  164. mangga kang mamat dikirm aja ke email, salam buat semuanya

    19 Januari 2009 tabuh 8:11 am

  165. Mamat Rohimat

    Assalamuallaikum, sampurasun

    Kamarana urang parakan teh ….?
    mani jempling pisan di blog teh geuning
    Haturan : Kang Rudiana
    Kang Didi / Kang Aang kelana / Kang Ono / Kang Dadang pakembangan / Kang Fahri alsidik / Kang Sutisna Bit Bit / Kang U Syamsuha / sareng kasadayana bae
    kumaha daramang…….? nuhun upami damang mah

    23 Januari 2009 tabuh 7:32 pm

  166. Mamat Rohimat

    numpang lewat

    27 Januari 2009 tabuh 6:55 pm

  167. Kasadaya dulur dulur abdi Insa Allah kaping 8 s.d 9 Maret 2009. Manawi aya waktos/kaleresan mudik ku abdi di ulem ka Bumi Simkuring di Parakan Girang.

    Taroskeun Rudi/RT13/03 Desa Parakan/Bumi Pak Eli

    Diantos Kasumpinganana…..
    Urang Cuang ngopi Darat Baenya di Bumi simkuring sambil silaturahmi

    diantos pisan

    29 Januari 2009 tabuh 1:57 pm

  168. Maksadna : dulur abdi nu di lembur kuring kang Didi / Kang Aang kelana / Kang Ono / Kang Dadang pakembangan / Kang Fahri alsidik / Kang Sutisna Bit Bit / Kang U Syamsuha / sareng kasadayana bae

    29 Januari 2009 tabuh 1:58 pm

  169. fahri alsidik

    Waalaikumussalam wr wb, allhamdulillah pangesto, samulihna kang Mamat Rohimat damang?
    Mugia nu sanes na oge sapertos kang Rudiana, kang u syamsuha, kang Dadang pakembangan,
    kang Sutisna bit-bit, kang Aang kelana, kang Ono, kang Didi kum we kasadayana mugia aya dina
    ginanjar kawilujengan.

    Hatur nuhun kang Rudiana ulemanana insyaallah pami teu aya halangan.
    Di bumi bpk eli aya rerencangan sakola abdi kang Kosim namina.

    30 Januari 2009 tabuh 11:41 am

  170. maman wahyu

    tiasa ngiringan acara kopi darat na kang Rudiana ? kaleresan akang sareng kang Aan ti Garawangi hoyong kopi darat sareng masyarakat LEMBUR KURING, nuhun sateu acana.

    30 Januari 2009 tabuh 1:48 pm

  171. fahri alsidik

    Duh…Tiiseun kieu ning, kamarananya? Rek ka burujulan heula ah,
    sugan we di burujulanmah loba batur bejana di burujulan aya stadion anyar
    tempatna palih kaler buah jeunuk -+ 1000m tijalan ngan sayang jalan nuju
    kaditu teh teu bisa pake kendaraan mung jalan satapak.
    cenahmah etalapangteh pamasihan bpk kuwu nu di implik-implikkeun
    ku urang buah jeunuk waktos pilkades tea. Nuhun ah pa kuwu,
    mudah-mudahan we kuayana lapang iyeu tiasa ngalahirkeun pemain sepak bola
    sapertos Antonio cassano, zanetti, cordoba, sareng nu sanesna.
    Upami akang-akang bade ningali kaditu ulah hilap nyandak beukeul/timbeul,
    nu utaminamah nyandak cai da diditumah teu aya nu icalan nasi padang/warteg
    komo deui KPC/pitza-hut.

    31 Januari 2009 tabuh 7:52 pm

  172. Didi sunardi

    Hatur nuhun kang rudiana kana ulemana insya allah upami teu aya halangan mah hoyong ngumpul sareng dulur sadaya,
    Ka kang fahri , punten palih mana lapangan bola teh.? Nembe mireng abdi, upami teu aya nu icalan mah atuh kedah mekel RASGE upami nontonteh.

    31 Januari 2009 tabuh 10:24 pm

  173. fahri alsidik

    Leres pisan kang didi kedah nyandak rasge, kakkakkakkakkakkakak…
    Rasge spc kanggo Ibu iuk kakkakkakkak… Upami kang didi
    palay terang rute nutiasa di tempuh upami tiparakan malipir wae ka lamping kembang
    teras we kakaler, upami ti buah jenuk lebetna ka Gg musola palih landeh ngalangkungan
    pondok pasantren bpk kiyai syakirin teraaaaaaaaaaaaas… weeeee kakaler
    ari kang didi teh sahanya? Rencang sakola abdi kpungkur sanes?

    1 Pébruari 2009 tabuh 8:27 am

  174. Didi sunardi

    Ari abdi kapungkur
    Di MTsN Maleber
    Lulusan thn 1987-1988
    RencangTi parakan
    Asep sehabudin,
    Majid, uken sukesih,
    Karesep ngadamel kolecer tina kalokop sareng ngalaan kalapetong
    He:-)he:-)he:-)

    Salam haneut kasadayana
    Sahaneut sorabi,

    1 Pébruari 2009 tabuh 10:32 pm

  175. fahri alsidik

    Oh… Sanes atuh pami kitu mah.

    1 Pébruari 2009 tabuh 10:54 pm

  176. maman wahyu

    hallo…..araya iyeu teh ?

    2 Pébruari 2009 tabuh 10:33 am

  177. Mamat Rohimat

    Kang Didi, ari Asep sehabudin teh rayi na kang
    Ujang sanes, upami leres mah ngintun salam bae ti abdi Mamat Haji

    2 Pébruari 2009 tabuh 4:10 pm

  178. Didi sunardi

    Leres kang mamat, asep rayi ujang ipun putra almarhum bp sirojudin,
    Jnten bos warteg di parotian ayeunamah.

    2 Pébruari 2009 tabuh 5:09 pm

  179. Didi sunardi

    Kang mamat
    Nuhunkeun email na,

    Hatur nuhun

    3 Pébruari 2009 tabuh 11:08 am

  180. Abdi oge Alumni MTsN Maleber
    Rencang sakelas abdimah
    1. Saprida
    2. Sana Blok Kaler
    Upami rencangan sa angkatan manawi teulepat
    1. Asep /Rayina kang Ujang
    2. Didi S
    3. Majid

    Aya Kabar duka ti Lembur : Telah Meninggal Dunia Bp. Pulung di Parakan Girang Semoga diterima amal kebaikan selama hidupnya dan di ampuni dari segala dosa-dosanya….

    3 Pébruari 2009 tabuh 1:17 pm

  181. Sumbang Sih Buat Urang Lembur
    Alusna di lembur teh manawi urang sepakatnya biasana di tingal tina
    1. punjulna kegiatan pemuda di desa di antawisna
    – Prestasi Olahraga
    Sampe danget ayeuna di desa parakan masih hanuet
    hanuet kuku kedahnamah aya nu ngelola di bagian
    olahraga terutami anak-anak Pelajar setingkat
    SMA kumargi regenerasi SMA terus berlanjut
    sareng cicing dilembur.

    – Prestasi Pelajar
    Desa Parakan Tos Kasebut unggul di idang Ieu ku
    margi aya Putra Desa kawitna ti Parakan Girang
    Namina Cucun Putra Pak Mulyana anjeuna menang
    Beasiswa Ti Pemda Kuningan di ITB Bandung

    Prestasi nu sanes
    Kegiatan MTQ, Cerdas Cerma masih hanuet-hanuet
    Kuku

    2. Punjul Tina Majuna Pembangunan Desa di antawisna
    – Sarana Transportasi
    – Sarana Ibadah
    Alhamdulillah Tos kasebut unggul di desa Parakan
    Anu teu acan teh Potret Desa anu teu acan
    Mernah katingalna di antawisna
    – Potret trotoar Jalan Raya anu tos rapuh
    sareng sesak ku sampah
    – Pos Siskamling anu masih jarang
    – Pinggiran Jl. Rawan Longsor
    – Gapura Batas Desa, dan RW anu kedah
    di perhatoskeun

    Manawi kitu Yu sambil ngisi luang di internet urang sumbang pemikiranana kangge urang lembur minimal urang ngasih kail sareng umpana keun urang lembur anu ngagarapna.
    Manawi terang sareng gaduh proposal pembuatan Trotoar Jl. raya sareng prosedur pengajuan dana ka pemda kuningan hehehe ulah ngabebnakeunka rahayat di lembur muntiasamah nya tapi da dana PBB di Pemda manawi aya sesa keneh….hehehehe

    Mangga di aos deui manawi aya manfaatna

    3 Pébruari 2009 tabuh 1:52 pm

  182. Sutisna/Bit-Bit

    Ass,
    Kang didi kumaha damang,salam kasadaya wargi parakan nu aya di Parotian.

    3 Pébruari 2009 tabuh 3:20 pm

  183. Dadang Pakembangan

    Innal..wailrziun
    Punteun Kang Rudiana
    Bapa Pulung anu meninggal, mantu Abah Mbeng (Bp Jamri) sanes ?
    jelasna anu bisnis pasir (dam truk)

    3 Pébruari 2009 tabuh 4:15 pm

  184. Didi sunardi

    Halo…!
    Bit bit kumaha congkog jeung osom di palatar kidul..?
    Kang dadang leres pisan ma pulung nu bisnis pasir dum truck, anjeuna kena panyawat tumor sampe cepilna di oprasi teu aya hiji, eta salah sahiji tokoh pamuda parakan , muhun pisan kang rudiana

    3 Pébruari 2009 tabuh 10:18 pm

  185. Didi sunardi

    Kang rudiana
    Pan seueur urang parakan nu sukses di kota kembang
    Bp notaris koswara
    (alm ) jln buah batu ayeuna putra2na nu neraskeun
    Bp supeno (eno)
    Rayina bp enceng , notaris di bandung oge ,
    Hatur nuhun blsan emailna kang rudi
    Sukses slalu

    Didi s

    3 Pébruari 2009 tabuh 10:31 pm

  186. kumaha kabarna sadayana….kang mamat sibuk sugan….

    3 Pébruari 2009 tabuh 10:45 pm

  187. kang bit-bit kamana wungkul yeuh….ulin atuh ka kota

    3 Pébruari 2009 tabuh 10:48 pm

  188. kang didi sigana nuju me monitor yeuh….acan sare kitu, eta saur kang juju aya pak sani di warung cenah.

    3 Pébruari 2009 tabuh 10:50 pm

  189. tes..tes…

    3 Pébruari 2009 tabuh 11:04 pm

  190. tunguan bae sakeudeung deuiiiii…

    3 Pébruari 2009 tabuh 11:06 pm

  191. Mamat Rohimat

    Kang Didi

    Kumaha yeuh damang ? syukur upami damang mah
    email saya : dipmif@sctvnews.com
    ari di kantor mah : mamat@dnj-intl.com

    3 Pébruari 2009 tabuh 11:55 pm

  192. Mamat Rohimat

    Kang Aang
    kumaha aya di lembur atawa di jakarta ,basa panggih tahun baru di lembur eta ente lain, saya rada poho da awak ente leuwih gede ti saya geuning.

    3 Pébruari 2009 tabuh 11:58 pm

  193. Mamat Rohimat

    Kang Rudiana

    Innalilahi wainailaihi rojiun ,turut berduka cita atas wafatnya bapak Pulung di parakan girang, upami teu salah mah ma pulung teh anu sok mawa mobil truk nya.saya keur leutik mah nyaho pisan ka ma pulung teh da terkenal sok naik truk na ma pulung

    4 Pébruari 2009 tabuh 12:01 am

  194. Mamat Rohimat

    Kang Rudiana

    Kumaha uleman teh berlaku teu kanggo saya ,dalam rangka naon ieu teh ,mun tiasamah hayang pisan ngumpul yeuh .

    4 Pébruari 2009 tabuh 12:03 am

  195. Dadang Pakembangan

    Nuhun Kang Rudiana sareng Kang Didi Sunardi
    imfo kabar duka Bp Pulung Alm
    pribados sama sekali teu kawartosan
    padahal eta masih ngait/dulur
    malihan sataun ka tukang ngobrol sareng anjeuna di RSU 45 Kuningan
    ngantosan almarhum pun bapa dirawat

    Anjeuna teh tokoh masyarakat, sekaligus tiasa tutulung kanu teu damang
    ngobrol panjang lebar, nasehatna oge masih emut
    saurna kieu “…lamun bisa kapinteuran jeung pangalaman teh kudu bisa jadi beukel mandiri, ulah buburuh bae…”

    Nuhun… mugi katampi Iman & Islamna, sabar keluarga anu dikantuna

    4 Pébruari 2009 tabuh 2:01 pm

  196. Uleman teh dalam rangka hajatan pun Rayi, manawi nuju aya di lembur sakanteunan urang ngobrol….atanapi mangga iraha anu tepatmah pas boboran sih nya…..

    Hatur nuhun kana perhatosana, sumuhun Bp . pulung teh leres anu di carioskeun ku kang Didi anjeuna Tokoh masyarakat di Desa Parakan

    4 Pébruari 2009 tabuh 2:36 pm

  197. Dadang Pakembangan

    Kang Rudiana kade hilap undangan resmina
    alamatkeun ka :

    Dadang Suhendar
    Desa Kutakembaran (Blok Kopocondong)
    Kec. Garawangi, Kuningan-Jawa Barat

    atanapi

    Komplek Taman Ciharendong Sentosa
    Blok E No. 9 Kel.Cigintung
    Kuningan – Jawa Barat

    4 Pébruari 2009 tabuh 5:11 pm

  198. maman wahyu

    Kang Dadang ameng atuh ka abdi dinten saptu sonten manawi teu aya halangan bade aya rerencagan urang ti Canada(Nendianty Gunadi), kang Yani, kang Agah, kang Cacah,Kang Rudiana, kang Icuk ,Kang Uha,akang akang sadaya arameng atuh, yeuh alamat na: Desa Citiusari, Blok Batu karut Gg.1 Kec.Garawangi, Kab.Kuningan.

    4 Pébruari 2009 tabuh 7:44 pm

  199. Dadang Pakembangan

    No HP manawi Kang Maman Wahyu upami ayamah, supados gampil abdi ngalacakna

    Insya Allah, biasana abdi Jumat sonten meluncur ka Kuningan. Sabtu-Minggu aya di Kuningan
    Senin nyubuh tos cabut deui ka tempat pakasaban

    4 Pébruari 2009 tabuh 8:26 pm

  200. leres pisan kang mamat abdi eta teh…da haritateh meni buruburunya kalah teu sempet ngobrol2 acan, di jakarta kang mamat abdi mah ayeunateh insyaallah tgl8 mun aya rizki leuwih mah ka lembur.

    4 Pébruari 2009 tabuh 9:01 pm

    • lemburkuring2007

      Enya, sok atuh Kang Dadang diantos.

      5 Pébruari 2009 tabuh 11:55 pm

  201. Didi sunardi

    Kang maman wahyu, hatur nuhun pisan kana ulemana, hoyong namah hoyong ngempel sareng bloger urang kuningan,
    Abdi ngan tiasa ngadukung ku do’a bae, mudah2an sadayana aya dina kawilujengan tambih sarukses kasadayana nudi lembur oge nu di perantauan,

    5 Pébruari 2009 tabuh 10:55 am

  202. maman wahyu

    Kang Didi Sunardi, abdi, teh Nendy sareng kang Zoen nembe bade ngararancang acara pertemuan Blogger janten katangtosan na ke di bewarakeun ti pengker.

    5 Pébruari 2009 tabuh 2:59 pm

  203. maman wahyu

    Kang Dadang Ieu no Hp abdi, 0813 177 616 72, di antos contek na.

    5 Pébruari 2009 tabuh 3:01 pm

  204. Sutisna/Bit-Bit

    ASS,
    Kang Didi,kang Aang,kang Yono,kang Mamat kumaha kabar sadayana,iraha kalalembur.

    6 Pébruari 2009 tabuh 9:22 am

  205. Mamat Rohimat

    Walaikum salam
    Kang Sutisna Bit-Bit ,alhamdulilah cager sawaktos ieumah, sawangsulna kumaha ..damang?

    kalemburmah engke bae mun usum duit

    6 Pébruari 2009 tabuh 12:12 pm

  206. Mamat Rohimat

    Teh Nenen Gunady ,
    tara ngalongokan blog parakan nya..?
    teh nenen kumaha damang ..? janten kumaha ngariung teh bade iraha, tos janten waktos sareng tempatna…?

    6 Pébruari 2009 tabuh 12:15 pm

  207. Sutisna/Bit-Bit

    Alhamdulillah sehat,ari anan teh sok aya dimana bae punten nuhunkeun no Hpna.Ari kang Mamat linggih dimana kitu.

    7 Pébruari 2009 tabuh 9:44 am

  208. FiQuerLa

    kumaha kabarna sadayana?????salam kenal nami abdi FiQuerLa’.

    7 Pébruari 2009 tabuh 9:46 am

  209. Bit-Bit

    Ass,
    Kang didi kumaha damang,kang abdi mireng wartos bah Surma teu damang wales tos terang teu acan.

    7 Pébruari 2009 tabuh 9:50 am

  210. Didi sunardi

    Kang mamat oge sadayana
    Aya kabar duka
    Bp surma, bpna kasman/abidin blok kidul ,tos ngantunkeun wengi tabuh 1 nuhunkeun Do’a na kasadayana, mudah2an di tampi iman islamna oge kanu di kantunkn dipasihan kasabaran srng katabahan.

    Hatur nuhun
    Kasadayana

    7 Pébruari 2009 tabuh 9:27 pm

  211. Didi sunardi

    Kamarana iyeuteh
    Kang mamat bit-bit, nusanesna
    Di palatar kidul keur nyarieun osom meureun nya

    10 Pébruari 2009 tabuh 12:03 pm

  212. Mamat Rohimat

    Innalilahi wa inna ilaihi rojiun,

    ngiring bela sungkawa kanggo keluarga bp surma ,mudah mudahan almarhum di tampi iman islam na di tempatkan di sisi allah swt, amin

    kanggo anu di tinggalkeun mugi sing tabah dan takal

    10 Pébruari 2009 tabuh 1:57 pm

  213. Mamat Rohimat

    Kang Didi
    Haturnuhun informasi na ,ari kasman mah tinggal di bandung nya,Di lamun ka panggih jeung kasman bejakeun salam ti saya

    10 Pébruari 2009 tabuh 2:14 pm

  214. Oman

    kang didi keu neon?

    11 Pébruari 2009 tabuh 3:37 pm

  215. Mamat Rohimat

    Kang Didi,

    kumaha sok kapanggih sareng kasman teu
    wilujeung kanggo kang Oman yeuh, oman mana nya ieuteh

    11 Pébruari 2009 tabuh 7:45 pm

  216. Mamat Rohimat

    ok salam kenal juga nih buat FIQuerla, selamat bergabung

    11 Pébruari 2009 tabuh 7:47 pm

  217. Mamat Rohimat

    kang Sutisna Bit-Bit, saya tinggal di bekasi ,ari gawe di kelapa gading, Anan oge sareng abdi ari di gawemah no hp na
    anan 081280677622

    11 Pébruari 2009 tabuh 7:50 pm

  218. Didi sunardi

    Punten kang mamat, abdi tara panggih jeung kasman , da ayeuna jarang ka bandung,

    Buat fiquerli lam kenal juga,

    Kang mamat
    Oman putra bp bohani tateh rayina sarwa, sarna.

    Bilih aya info penting kirim ka
    diplongs@gmail.com

    Hatur nuhun

    11 Pébruari 2009 tabuh 9:46 pm

  219. Kanggo kang Rahmat salam tepang,
    mana link blog Parakanna, kintun ka email abdi gnenen@gmail.com
    engke abdi mampir :)

    Salam
    NG

    12 Pébruari 2009 tabuh 7:48 am

  220. syaefurahman

    ass.wr,wb.salam kenal kasadayana urang parakan,khususna ka kang rudiana.

    14 Pébruari 2009 tabuh 9:20 am

  221. syaefurahman

    Kanggo kang bit-bit
    Kumaha wartosna?

    14 Pébruari 2009 tabuh 9:25 am

  222. syaefurahman

    urang parakan teh kamarana?
    sarare kitu?

    kanggo kang rudiana

    upami kersa mah,ditampilkeun kagiatan didesa parakan teh,
    supdos nu di perantauan teh pada terang kagiatan di lembur.
    hatur nuhun.

    14 Pébruari 2009 tabuh 3:54 pm

  223. syaefurahman

    euh mani tiiseun kieu……….
    kamarana nya…………?

    17 Pébruari 2009 tabuh 9:07 am

  224. Didi sunardi

    Kamarana ieuteh…?
    Jempling pisan

    Salam tepang ka kang saefurahman
    Asli ti mana kang.?

    Sok ramekeun deui atuh blog parakan

    17 Pébruari 2009 tabuh 11:20 am

  225. syaefyrahman

    dupi abdimah ti parakan
    caket bumina bp dalil

    19 Pébruari 2009 tabuh 1:18 am

  226. syaefurahman

    sarare wae kitu,urang parakan teh???

    hoiiiiiiiii……. kasadayana urang parakan,
    hayu urang ramekeun deui blog parakan teh.
    na nutikaler,nutikidul
    nu tikulon,nu tiwetanna, kumpul2.

    sok ah urang ngariung deui?ngarah teu tiiseun euy???

    19 Pébruari 2009 tabuh 10:26 am

  227. nepangkeun ka kang syaef..muhunnya tariiseun geuning…ari kang syaef teh di jakarta apa di bandung…baruk parakana caket madalil……….????

    19 Pébruari 2009 tabuh 11:45 am

    • lemburkuring2007

      Tah geuning kang maman aya nu ngajak ngopi hideung

      19 Pébruari 2009 tabuh 12:27 pm

  228. ari kang bit-bit kaman wungkul sibuk kitu…..kumaha mulud kalalembur teu, insyaallah abdi kalembur….sugan bisi aya anu bade amengan kaabdi bae dongkap..

    19 Pébruari 2009 tabuh 11:49 am

  229. Mamat Rohimat

    Ang, ari syaefirahman teh anu mana nya…?
    saya mah asa teu kenal

    19 Pébruari 2009 tabuh 6:17 pm

  230. syaefurahman

    salam tepang oge ka kang mamat
    kitu oge kang aang
    upami abdi mah nu di batam tea.
    di parakan upami muludan masih aya pado teu?
    nu tina daun kalapa geuning?

    19 Pébruari 2009 tabuh 8:17 pm

  231. Mamat Rohimat

    mangga di tampi salam kenal na yeuh syaefurahman
    taroskeun ka aang tah anu sering ka lembur,saya tos sababaraha puluh mulud ge tara ka lembur,

    20 Pébruari 2009 tabuh 12:19 pm

  232. Mamat Rohimat

    Ang kumaha kabarna di lembur ,aya nu heboh teu

    20 Pébruari 2009 tabuh 12:21 pm

  233. Bit-Bit

    alhamdulillah sehat,ari kang saifull teh putra saha anu timana,

    21 Pébruari 2009 tabuh 9:51 am

  234. Diplong

    Kang mamat muludan tara ka lemburmah atuh keris tara di kumbah,
    Ari bit-bit mah masih keneh sok ngumbah keris di tajug ma ori, ari aang muludan ka tajug sakala aya wedang bae,
    Saefurahman putra bp cusman meureun nya.?

    Didi sunardi

    21 Pébruari 2009 tabuh 12:32 pm

  235. Mamat Rohimat

    KERIS SAYAMAH DI KUMBAHNA ARI TENGAH PEUTING BAE TEU KUDU NUNGGUAN BULAN MULUD

    21 Pébruari 2009 tabuh 12:51 pm

  236. Mamat Rohimat

    Di, ari babaturan anu sa angkatan jeung saya sok aya di kota teu, si Tarna ,Tarsim, Didi adina si durahman

    21 Pébruari 2009 tabuh 12:56 pm

  237. Mamat Rohimat

    Ari kang Rudiana kamana nya teu nonghol nonghol
    sibuk pisan sugan nya, sok atuh kang Rudiana longokan ieu urang parakan ,kumaha hajatana teh
    saha bae anu dongkap teh

    21 Pébruari 2009 tabuh 1:01 pm

  238. kolor_ijo

    To: kang maman rohimat

    How are u, my friend? Not a very long time I wasn’t seeing u around, but now u look thin…

    21 Pébruari 2009 tabuh 1:03 pm

  239. Mamat Rohimat

    i’m fine ,Who is this

    21 Pébruari 2009 tabuh 1:22 pm

  240. Mamat Rohimat

    Kang Diplong ,,?! eta aya kolor ijo geuning beurang beurang, hei kolor ijo tembongkeun jirim anjeun, ke rek digebog ku haur koneng ,ha ha ha

    21 Pébruari 2009 tabuh 1:34 pm

  241. Kolor_ijo

    Do u free after work? I mean… I need u to be my interpreteur to show this city. Give me your phone number, I’ll call u later heheh… Si kasep kang mat, piraku hilap?

    21 Pébruari 2009 tabuh 1:37 pm

  242. Mamat Rohimat

    Kanggo anu gaduh Lembur kuring2007 punten ah bade tumaros, hoyong nempelkeun foto jirim sim abdi kumaha carana nya,tolong info melalui email abdi : dipmif@sctvnews.com

    hatur nuhun
    Mamat

    21 Pébruari 2009 tabuh 1:38 pm

  243. Kolor_ijo

    Aya naon tah kang mamat? Wayah kieu geus paciweuh teu paruguh. Sieuneun meureunan kapiheulaan ngumbah keris na ku kolor ijo…

    21 Pébruari 2009 tabuh 1:42 pm

  244. Mamat Rohimat

    Dear Kolor Ijo

    my mobil no at 021 921 20662,or my office no.021 4533296 please call me now

    B/R
    Mamat

    21 Pébruari 2009 tabuh 1:47 pm

  245. Mamat Rohimat

    kolor ijo teh saha sih nya ,jurig ta lain …?

    21 Pébruari 2009 tabuh 2:00 pm

  246. Kolor_ijo

    Did u get my messages? Mamat! I’m really gonna get married!

    21 Pébruari 2009 tabuh 2:04 pm

  247. Kolor_ijo

    Hus poho nya? Sy teh my soul is a liberty… Heheh, kang mat tapi saya teh brangkali jatuh maklum sabab umur urang geus deukeut uzur, lagi2 NGELANTUR. Kawasna keur manusa, saumuran urang teh geus jiga mobil nu erek parkir, leumpang na kudu xtra waspada supaya gak kcebur kali atawa di gebuk polisi heheh…. Kang mat, titi kamal bae nya, alias ati ati kalo malem hua a aaa…

    21 Pébruari 2009 tabuh 2:18 pm

  248. Icuk Yunadi (garajati)

    Hanjakal nya, seueur tamu ka lembur kuring teh, masih nganggo nami samaran. Asa kirang pas bae.

    21 Pébruari 2009 tabuh 2:23 pm

  249. Kolor_ijo

    Aduh punten sensei icuk yunadi. Manawi nuju nyamar heula ieu teh. Sing kapanggih ku astrajingga bahaya…

    21 Pébruari 2009 tabuh 2:32 pm

  250. Icuk Yunadi (garajati)

    Henteu . pedah bae nganggo namina kolor ijo, nu di pikasieun ibu-ibu. Cobi nganggo nami samaranna nu sae sapertos : arjuna, si ganteng, afgan, pangeran cinta jeung sajabana

    21 Pébruari 2009 tabuh 2:46 pm

  251. aan

    sim abdi ge gaduh wargi di parakan teh, di buah jenuk sareng parakan girangna.

    22 Pébruari 2009 tabuh 11:01 am

  252. Diplong

    Wilujeng ka kolor ijo kang icuk oge aan anu tos ngalongokan desa parakan,

    Kanggo kang mamat , di kota teu aya nu sa angkatan kang mamat,
    Arsim di kwsn industri pulo gadung di pabrik gelas, janten scurity,

    Hatur nuhun
    Ka sadayana

    22 Pébruari 2009 tabuh 4:51 pm

  253. Kabayan

    Kang diplong, wilujeng wanci kieu… Ari kuring saha nya?

    22 Pébruari 2009 tabuh 5:37 pm

  254. Mamat Rohimat

    Haturnuhun info na kang Didi.

    Di ari kolor ijo teh saha nya.?

    23 Pébruari 2009 tabuh 12:08 pm

  255. Mamat Rohimat

    Wilujeng kang kabayan ,

    lam kenal buat kabayan

    23 Pébruari 2009 tabuh 12:10 pm

  256. Mamat Rohimat

    Leres kang Icuk Yunadi,
    Carekan tah si kolor ijo teh, mani ngalilieur saya,jadi panasaran saya ge , saha eta teh …?
    tapi da kenal jeung astrajingga geuning

    salam kolor ijo
    dari kolor beureum

    23 Pébruari 2009 tabuh 12:15 pm

  257. Kolor_ijo

    Halah kapanggih uy baraya sadaya. Ayeuna kang mamat reseup ngangge kolor beureum… Mani ngejreng meureunan. Duh kang mamat, aya bola basket asup ka maleber, kang mamat teh sok kawas kolecer. Lieurrr……eun.

    23 Pébruari 2009 tabuh 12:28 pm

  258. Kabayan

    Mang tarjo naek delman, sikolor ijo kawas preman… Salam tepang ti abdi kang mamat ! Biasa kabayan. Kuring neangan nyi iteung nu keur hamil teu uih2 tos 2mggu. Duka kamana teu aya nu terang. Indit ngorolos kitu bae. Hanjakal meureun kawin ka kuring, manusa anu boga prinsip jiwa merdeka. Ok, merdeka kang…

    23 Pébruari 2009 tabuh 12:37 pm

  259. Kolor_ijo

    Euleuh2 eta si kabayan bandar gaplek leungiteun ambewena… Kamana ath eta peuyeumpuan teh? Sieuneun meureun bisi diparaban ku hitut hahahah… Hidup urang parakan… Hidup astrajingga, geus lila teu panggih. Bae lah da sieun si di takol. Sensei icuk how are u? Kang diplong geura kumbah tah keris….

    23 Pébruari 2009 tabuh 1:01 pm

  260. maman wahyu

    Weleh ..weleh….Jang Aan, akang sieun yeuh , di kaca Parakan mah tos kalebetan kolor Ijo, hiiii…hiiiii….seyemm……..

    23 Pébruari 2009 tabuh 4:46 pm

  261. maman wahyu

    hiiii………….ayeuna tos aya kolor ijo, enjing kolor beureum,no bade dongkap mah kolor na meureun jiga kuwung kuwung, warna warni, ku araraneh nya.

    23 Pébruari 2009 tabuh 4:51 pm

  262. Diplong

    Wah…wah..wah.
    Loba tamu yeuh ka parakan,
    Kang mamat coba suguhan wedang tah si kolor ijo jeung sikabayan, coba menta cai ka abah depong keur ngabura kolor ijo jeung kabayan , pasti ngajirim aslina lamun geus di bura ku cai ti bah depong mah,

    23 Pébruari 2009 tabuh 8:04 pm

  263. Mamat Rohimat

    Rame euy diparakan
    mangga bagea teuing yeuh dulur dulur sadayana,Kang maman wahyu ,kolor ijo ,kang diplong,kang kabayan ,sok geura kepung eta kolor ijo teh bisi nganggagu pamajikan batur

    23 Pébruari 2009 tabuh 8:29 pm

  264. Mamat Rohimat

    Eta kang didi ku daun kelor cenah mah ambeh teu datang deui

    23 Pébruari 2009 tabuh 8:31 pm

  265. Mamat Rohimat

    Kang Maman wahyu,

    Kolor biru siga kolor persib bandung

    23 Pébruari 2009 tabuh 8:33 pm

  266. Mamat Rohimat

    Mun unggal poe rame kieu teh nya kang didi, mani resep online nya juga, sok atuh ngadu bako geura ambih jiga di alun alun

    23 Pébruari 2009 tabuh 8:36 pm

  267. Mamat Rohimat

    Kolor ijo mah kuduna di suguhan ku menyan putih
    etamah kang didi, ulah di bere nu ngeunah moal beukieun, ha ha ha ha

    23 Pébruari 2009 tabuh 8:49 pm

  268. Kolor_ijo@yahoo.com

    Ampun kang deplong, ngaing embung di bura da si abah mah bau bako. Anu arek di bura mah kang mamat bae tuh anu geus leungiteun pangacian…. Aya carita, jalma serem ngakan tomat eta kolor beureum gaduh kang mamat… Moe menyan dina batu, barang na si kabayan geuningan metu… Mang sahri make totopong, nu seuri teh ngeuning kang diplong… Pipiti eusina lauk, nu taliti ukur gan icuk… Lalajo film di matraman, nu nyuguhan kolor ijo menyan baladna siluman hehehe….

    23 Pébruari 2009 tabuh 9:08 pm

  269. Kolor_ijo@yahoo.com

    Di paraban naon jang eta si kolor ijo da mamang mah teu ngalalarti… Geura jiad onaman bisi katutuluyan. Lamun teu bisa ngajiad na tepungan bae abah jojon anu aya di pakidulan. Hah geus rupa2 geuningan nu hirup di alam dunya teh. Aya kolor ijo, kolor beureum na kang mamat, nu biru milikna kang maman. Ari nu belang milik saha atuh? Heug siah patuduh-tuduh silih sedekeun….

    23 Pébruari 2009 tabuh 9:18 pm

  270. Kabayan

    Riweuh geuningan? Mending ngarorek ceuli akh… Jangar pisan, gara2 na virus kolor ngarenjah di dieu. Kolor belang saha atuh nya nu katinggaleun di imah nyi rangda teh?

    23 Pébruari 2009 tabuh 9:28 pm

  271. Nyi iteung

    Ari kang kabayan sok kawas bolon bae, apanan kolor belang teh kagungan akang. Sidik neng onah sok cacarita di tepas mang juned yen kolor akang cenah anu katinggaleun di kolong ranjang na teh. Abdi mah alim gaduh salaki anu tkg selingkuh teh. Enya ge keur kakandungan, kuring sanggup maraban budak hiji mah. Ulah neangan kang… Kuring benci poligami, kuring kuciwa ka lalaki nurus tunjung kawas akang teh… Akang teh calimud !

    23 Pébruari 2009 tabuh 9:36 pm

  272. Kolor ijo

    Sok parasea ka dinya… Kamari mah di sangka teh pamajikan si kabayan kabur teh gara2 teu kaparaban, ari heug teh si kabayan kanyahoan belang na kolor na teh di kolong ranjang neng onah markonah anak ambu anah anu sae manah tur ramah tapi teu bisa papah…*tuluykeun kabayan ah ah na ku maneh*

    23 Pébruari 2009 tabuh 9:52 pm

  273. Kabayan

    Ari ilaing nya kolor ijo ku nurustunjung. Puguh kaula teh leungiteun nyi iteung, make kudu neruskeun uh ah uh ah kararitu… Hidup kolor belang !

    23 Pébruari 2009 tabuh 9:57 pm

  274. Kolor ijo

    Tah pan ayeuna mah katohyan saha tukang bobok tukang tarok tukang nyingkab-nyingkab keun anderok teh. Saha deui….KABAYAN si bandar gaplek tukang rorek nu kawas ekek hekhekhek…. Kahade bae ulah di barengan ku kokohek, kabayan, sing di sangka ku kang mamat beungek………..

    23 Pébruari 2009 tabuh 10:04 pm

  275. Wargi-wargi kumaha damang ? aya kabar ti lembur kamari Desa parakan seharian di guyur hujan saren sungai cpedak dan cigede meluap sampe ka Jl. raya mangga simak di http://info-desa-parakan.blogspot.com/

    24 Pébruari 2009 tabuh 8:51 am

  276. Didi sunardi ( DIPLONG )

    Leres pisan eta warta desa teh kang rudiana,
    Malahan di bantar peucang seueur nu tos babad pare tinggal ngeprak bae, ka bw palid sadaya, karunya pisan ka patani urang, akibat seueurna penebangan liar di leuweung garunggang,

    24 Pébruari 2009 tabuh 1:43 pm

  277. Didi sunardi ( DIPLONG )

    Akibat leuweung gundul etateh kang rudiana,
    5 bln katukang sy manggh mbl truk puso mw kayu hol ti parakan, sy nanya ka barudak ojeg nu di maleber, cenahmah geus biasa tiap peuting ngaleut ti leuweung garunggang, di kawal ku polisi cirebon 4 motr,

    24 Pébruari 2009 tabuh 1:59 pm

  278. Didi sunardi ( DIPLONG )

    Kunaon aparat desa urang caricing bae..?
    Sakitu tengah peuting ngaleut mbl galede mw’an kayu,
    Kunaon teu tibeurang .?

    Patani urang ahirna nu ngarasakeun imbasna, aturan nanggung pare mlah nanggung peurih, ku dtangna banjìr,

    24 Pébruari 2009 tabuh 2:17 pm

  279. Kolor ijo

    Ulah nangis di dieu kang diplong, isin akh………. Ari nu salah saha? Nu ngajual kayu saha? Nu nebang kayu saha? Nu teu ngingetan nu teu mepelingan saha? Tah eta nu salah… Geus puguh nu ngarenjah kayu mah salah, naha caricing bae… Ulah ukur koceak deungek da moal aya hartosna mun teu di barengan ku tarekah mah. Sok angguran wudhu heula… Punten komentar na rada rada cador !

    24 Pébruari 2009 tabuh 4:34 pm

  280. heheheh etateh tandaning paduli ka nu dilemburnya, tapi dibalik banjir ageng ayeuna sok mawa berkah kalembur urangmah. anu sok ngaladok keusik jeung nu mepprek batumah jiga tisubuh tos siap-siap nyandak dingkul sareng tanggungan kacai ngala batu jeung mawa pacul ngumpulkeun keusik. http://info-desa-parakan.blogspot.com/

    24 Pébruari 2009 tabuh 4:46 pm

  281. Mamat Rohimat

    Walah eta di leumburge aya banjir nya ,kumaha
    kang Didi kondisi ayeuna ..?
    sawah cibailat mah beak meren nya. matak karunya
    kanu boga sawah sisicai mah.

    24 Pébruari 2009 tabuh 4:53 pm

  282. Mamat Rohimat

    Muhun kitu manawi kang Rudiana, aya banjir aya
    berkah na, kanggo wargi anu usahana ngala batu sareng pasir mah .

    Tapi kumaha kanu sawahna ruksak kaceot ku cai,
    mana keur usum panen mun teu salahmah nya.

    24 Pébruari 2009 tabuh 4:57 pm

  283. Kolor ijo

    Tah haturan juragan rudiana, salam tepang ti abdi. Paralun teuing, kedah nyalahkeun kanu kagungan hirup hurip na manusa kana sagala anu ayeuna nu nuju di sing hareupan. Da sagala masalah teh datang na ti urang keneh urang keneh. Keun musibah teh pasti mawa berkah, nu hiji di beulah kenca banjir cai panon hiji beulah katuhu banjir rejeki. Da urang mah sasat na mah aktor, sareng Anjeuna nu kagungan marga dumadi jisim sutradara urang. Tara angger hirup mah. Sabab lamun sadaya manusa di pasihan bungah bae, maraneh na moal inget kana saha ari maraneh na teh. Saha anu ngahirup huripan na? Saha anu ngagolotorkeun renghap hirup na? Sarba salah kahayang manusa mah. Di bere halodo salah, dibere hujan salah. Tp da eta nami na sisi manusiawi. Salah bae lain setan bener wae da lain malaekat. Manusa nya manusa heheh… Jeung deui hirupmah moal bisa caang kawas panon poe, sabab lamun caang jiga kitu geus pasti hirup teh bakal leungiteun rahasia. Nya cindek na mah statis, kitu kitu bae meureunan kang rudiana. Eh punten, juragan rudiana maksad teh. Cagg… Sampurasun akh!

    24 Pébruari 2009 tabuh 5:05 pm

  284. Dadang Kutakembaran

    Nu ngajual kayu butuh ARTOS, anu meuli pedah loba ARTOS, anu ngangkut butuh ARTOS, anu ….. sarua butuh ARTOS. Boh liar, boh resmi sarua mawa kasangsaraan, naon bedana liar jeung resmi ? teu ngARTOS

    24 Pébruari 2009 tabuh 5:10 pm

  285. Kolor ijo

    Aya tomat gigireun sisir, asik kang mamat geus hadir… Pak camat luncat ka pinggir, kang mamat tong seueur mikir… Jadi heunteu ieu teh nyuguhan menyan teh? Ulah menyan nya, punten nawar, hoyong bakakak hayam jajangkar kuring mah…

    24 Pébruari 2009 tabuh 5:12 pm

  286. Kolor ijo

    Akh kang dadang, pernah maca buku mahatma gandhi heunteu? Di dinya di tulis, bumi ieu cekap keur minuhan kabutuhan tiap manusa, tapi teu cekap minuhan kasarahan manusa. Tah ayeuna pendapat kuring, menyangkut kayu ieu, liar atanapi resmi eta ukur produk pikiran manusa. Nu pasti mah eta sarakah na manusa teh beulah dinya… Salam tepang kang ti abdi !

    24 Pébruari 2009 tabuh 5:23 pm

  287. Dadang Kutakembaran

    sami2 wilujeung teupang Kolor
    saprak penebang LIAR diRESMIkeun,gunung dijaga kunu RESMI. . . leuweung loba nu gundul
    aya alus baheula can resmi, leuweung aman

    Ngiring prihatin ka patani anu kena musibah di Desa Parakan, mudah2an sabar

    24 Pébruari 2009 tabuh 5:45 pm

  288. Mamat Rohimat

    Kolor ijo
    SMS NA TOS KA TAMPI, ARI BAKAKAK MAH TEU AYA DA HAYAM NAGE EUWEUH KABAWA KU BANJIR,

    NGOMONG NGOMONG IMAH DI LEMBUR KA BANJIRAN TEU
    BALIK HEULA LONGOKAN SAWAH CIBAILAT GEURA LOBA SULUH ANU NYANGSANG

    INGET KEUR JAMAN URANG LEUTIKNYA ARI TAS BANJIR TEH LOBA LAUK DI SAWAH

    24 Pébruari 2009 tabuh 5:54 pm

  289. Mamat Rohimat

    KANG DADANG ,BAGEA TEUING ATUHNYA TOS LAMI TEU KATINGALI DINA KACA PARAKAN,

    DAMANG KANG …?

    24 Pébruari 2009 tabuh 5:56 pm

  290. Mamat Rohimat

    KANG KOLOR

    24 Pébruari 2009 tabuh 5:59 pm

  291. Kolor ijo

    Kulan, aya naon kang mamat…

    24 Pébruari 2009 tabuh 6:41 pm

  292. pararunteun…. kang mamat, kang dadang kang kolor ijo, ngiringan mampir di desa parakan, eta geuning lamun ningali obrolan kang kolor iji , kang dadang, kang mamat mani upleuk pisan geuning, sok emut ka lalampahan baheula upami lebak cipedak pas caina geude etamah upami bade sakola ka cijemit teh malipir mapay lembur batur ngahidaran lebak cipedak da caina gede pisan, nya ari sakali-sakali mah sok di pake keur mandi ari balik ti sakola teh.

    24 Pébruari 2009 tabuh 7:03 pm

  293. Dadang Kutakembaran

    Alhamdullh Kang Mamat pangestu swaktos ayeunamah

    wilujeung teupang Kang Dedi, timana online teh ?

    ngomong2 soal Cigede di Parakan desa
    emut nuju ngaji ka Pa KH. Imam Subuki kira2 taun 85an
    sok dititah abdas ka dinya ka girangeun jambatan
    rek magrib, isya jeung subuh langganan ka dinya
    waas, kmarana kitu batur ngaji teh nya ?

    acan aya listrik di Parakanna oge haritamah, masih make damar
    bada isya sok ngawangkong di warung pinggir jalan, bari ngadepongan dongeng enteng ti Mang Jaya

    salam kasadayana urang Parakan
    punten ka Pa Kyai, rumaos abdi jodar

    24 Pébruari 2009 tabuh 8:05 pm

  294. Kolor ijo

    Ambeu aya semah geuningan nyebat kolor ijo nami na kang dedi. Cobi akang ngangge kolor naon? Si kabayan kamana nya, dagang gaplek sugan?

    24 Pébruari 2009 tabuh 8:22 pm

  295. Wilujeung teupang ka kang dadang kutakembaran, ari abdi mah kawit namah ti desa cipedes kec ciniru, ari ayena teh nuju nuturkeun indung suku ngalalampah ka lembur batur milarian anu teu aya, nyaeta ayena abdi aya di cibitung, ari kang dadang teh linggih di mana kitu?

    24 Pébruari 2009 tabuh 8:30 pm

  296. Diplong

    Eta kolor ijo mani capetang, kebulan ku parupuyan kang mamat tah si kolor ijo,
    Lamun kolorna nu palid ka ceot ku banjir , lain kolor ijo deui meureun,
    Jadi sarung ijo jiganamah,

    Hidup sarung ijo :-):-):-):-)…!

    25 Pébruari 2009 tabuh 1:54 am

  297. Kolor ijo

    Kang diplong, ke mun kolor kuring palid mah heug colek ku kang diplong mere kuring mah ikhlas. Itung2 serah terima jabatan bae… Tapi ketang engke kuring make kolor naon atuh nya? Kang diplong, eta kang mamat kuring menta bakakak teu di bere. Keun siah di emon emon….

    25 Pébruari 2009 tabuh 7:03 am

  298. OMAN

    ASS.TEPANG DEUI SARENG ABDI OMAN TEA,KANGGO KOLOR HEJO SALAM KENAL TI ABDI,TERAS KANGGO BIT BIT AYA SALAM TI GEBOY

    25 Pébruari 2009 tabuh 10:28 am

  299. Teuras kanggo budak B.R.C, aya imformasi acara kumpul kumpul nu tdina tgl o8, di undur janteun tgl 15 maret, info lebih lanjut hub. TEDY BEJO. hatur nuhun

    25 Pébruari 2009 tabuh 10:36 am

  300. teu hilap,salam kenal ka kang rudiana se,sareng kang mamat rohimat.salam kenal oge sadaya urang KUNINGAN kususna urang parakan kum wae lah sadayana

    25 Pébruari 2009 tabuh 10:42 am

  301. ka diplong nu keur ngla kalapetong, balik enggs bisi ka peugat caah maling wotak……

    25 Pébruari 2009 tabuh 10:46 am

  302. ang,jdi ka lembur,sugan rek ngumbah keris…,salam bae ka ema teu bisa ngiriman ktu

    25 Pébruari 2009 tabuh 10:49 am

  303. tos heula ah

    25 Pébruari 2009 tabuh 10:52 am

  304. Kolor ijo

    Deuh eta kang oman ngabsen euy, cik atuh tarembalan….

    25 Pébruari 2009 tabuh 10:58 am

  305. maman wahyu

    waduh…sakieu ramena,sakieu loba jelmana, eta kolor ijo can ka tangkep keneh nya,,,,hiii…..hiiii…..matak maruringkak sabulu bulu ieu mah, kang mendingan kolor ijo na di sasajenan ku congkot di endogan ,di tambih bakakak hayam , ngahephep jigana kolor ijo teh di suguhan eta mah. he….he….he….( punten ah , heureuy sakedik )

    25 Pébruari 2009 tabuh 11:11 am

  306. lemburkuring2007

    Iraha ngempel di parakan teh,,,? sariap teu…?

    25 Pébruari 2009 tabuh 11:28 am

  307. Mamat Rohimat

    Kang kolor ijo
    eta aya tamu kahormatan ,anu kagungan leumbur kuring ngajak kempel, sok di palire ,ngadamel rencana sakantenan

    25 Pébruari 2009 tabuh 12:32 pm

  308. Mamat Rohimat

    Hese kang Maman nangkepnage da bisa ngaleungit si kolor ijo mah

    25 Pébruari 2009 tabuh 12:34 pm

  309. Mamat Rohimat

    Buat OMAN lam kenal juga met gabung di layar kaca desa parakan

    25 Pébruari 2009 tabuh 12:35 pm

  310. Mamat Rohimat

    KANG kolor ,jam sabaraha biasa online teh
    (online bareng atuh jam 18 atau jam 19)

    25 Pébruari 2009 tabuh 12:38 pm

  311. Kolor ijo

    Ampun eta kang maman mani asa kacida ka ngaing teh, can di pakean kolor biru meureunan… Kang mamat kuring menta tulung, eta kolor biru pasihkeun ka kang maman nya hakakakak…. Teu hilap kanu kagungan ieu blog, iraha bade kempel teh nya? Sok lah si ganteng kolor ijo bade pamer raray, pamer seuri, pamar pangaweuruh. Heueuh heug teu nanaon aranjeun rek nyarios kuring narsis, kampungan, jadul. Nu penting mah pribadi kuring enya enya orisinil teu di buat buat jeung tanpa basa basi…. Kang mamat bandar tomat alo na pak camat, hayu atuh online bareng…

    25 Pébruari 2009 tabuh 1:40 pm

  312. tessss…..tes…..tes…..

    25 Pébruari 2009 tabuh 1:59 pm

  313. eta geuning aya kolor ijo……!!!!!anu timana ieu tehnya….

    25 Pébruari 2009 tabuh 2:00 pm

  314. Kolor ijo

    Adawww… Alus uy nami teh layung wangi, ari wangi na teh ku naon atuh? Ku pandan, cikur, jahe atawa naon ieu teh……… Oh wangi parfum ta minyak angin? Mun ku parfum ieu abg, tp mun minyak angin geus jadul…. Bae akh lieur keur ngopi heula jeung kapal api bari di haseupan ku jarum super. Hoyong teu nu karitu? Da kuring mah bosen kudu sulutru jeung menyan mah. Eta mah mangga sanggakeun bae ka kang maman, kang diplong atanapi kang mamat bae. Manawi aranjeuna keur ka usap ku karuhun. Hidup karuhun…… Wakwaww…..

    25 Pébruari 2009 tabuh 2:11 pm

  315. test

    25 Pébruari 2009 tabuh 3:13 pm

  316. Kang mamat oge kang maman, gara2 kolor ijo jadi rame di parakan, kajeun ulah di gurah-geureuh, urang ingu bae kurungan na ranggap, ambeh teu leupas,
    Ulah di bere bakakak tuman, bere bae kodehel jeung otokowoh, beh ngagaremol huntuna,

    :-l…!

    25 Pébruari 2009 tabuh 4:14 pm

  317. Mamat Rohimat

    Kang Kolor …?!

    Ari kang Didi teh ka mana nya ,

    ari wanoja urang parakan ka marana nya
    teu aya pisan anu mejeng di kaca geuning,
    ajakan atuh kang kolor lah ambih tambah rame

    25 Pébruari 2009 tabuh 4:17 pm

  318. Kanu kagungan lembur kuring mangga ngiringan bade kopi darat di parakan, sasih payun minggu pertama pan libur panjang, cobi geura kalalembur,
    Cobi kang mamat, kang rudiana, aank, di rancang, urang bageakeun nu gaduh lembur kuring,

    Hatur nuhun.

    25 Pébruari 2009 tabuh 4:20 pm

  319. Kang mamat , abdi di ganti namina ku diplong, da kolor ijo ge, teu ngajirim aslina,

    Wslm
    Didi sunardi

    25 Pébruari 2009 tabuh 4:28 pm

  320. Liburan kedahna kalemburnya, ulah hilap ayeuna keur usum lauk jeung hurang pami ka pasar baru meser hela heurap/kecrik/lintar jeung kempis soalna di cegede boh dicepedak ker loba lauk jiganamah. sareng tong hila siapkeun kratingdaeng keur mantuan sepuh macul di sawah da jigana paculeun rada uduh mun usum hujanmah nya.

    25 Pébruari 2009 tabuh 5:50 pm

  321. Mamat Rohimat

    KOLOR ,KOLOR, KOLOR

    25 Pébruari 2009 tabuh 5:59 pm

  322. Mamat Rohimat

    Loba lauk paray meureun nya kang Rudiana jang pepeseun, tah lamun hurang mah jang pelaseun, resep pisan nya,

    25 Pébruari 2009 tabuh 6:31 pm

  323. Mamat Rohimat

    Kang Kolor,
    Dititah balik ka lembur tah ngala lauk ka cigede loba hurang cenah cek kang rudiana, bari meuli pacul anyar cenah jang macul di cibailat

    25 Pébruari 2009 tabuh 6:34 pm

  324. Mamat Rohimat

    OK kang Diplong 86,

    Kang Kolor hudangkeun kang Diplong cenah rek online bareng jeung saya

    25 Pébruari 2009 tabuh 6:36 pm

  325. Mamat Rohimat

    KOLOR,,,,,,,,,KOLOR,,,,,,KOLOR,,,,,,KOLOR

    25 Pébruari 2009 tabuh 6:38 pm

  326. Kolor ijo

    Tos aribak ieu teh geuningan rikat tos naronghol? Punten nu can ibak mah nyingray heula ngaganggu yeuh ka sinyal nu kuring… Kang diplong keur nyemplong, ari kang mamat keur…… Keur naha cing?

    25 Pébruari 2009 tabuh 6:41 pm

  327. Kolor ijo

    Aduh eta kang mamat mani rikat nyadiakeun tempat… Omat ulah waka ngomean jimat wayah kieu bisi kawalat, goreng na bisi kasambat. Kang diplong cik bejaan eta kang mamat sina tobat hakakakak…. Hoyong bakakak !

    25 Pébruari 2009 tabuh 6:50 pm

  328. Kolor ijo

    Hah urang parakan, kang mamat ngajanjian ngajak online ka kuring kawas ngajak kabogohna*caritana ieu ngagorowok hahah….*

    25 Pébruari 2009 tabuh 6:57 pm

  329. Kolor ijo

    Kang mat, kuring ari mireng kratingdaeng teh sok rada gugup, soal na eta teh obat kuat paling mujarab. Lamun teu salah mah jeung bonteng heheh… Eh kang mat online na ke tabuh 21.00 deui nya, punten aya peryogi. Kolor patukeur. Ke mun tos online mah ku abdi di miskol hakakak…

    25 Pébruari 2009 tabuh 7:11 pm

  330. Leres kang rudiana, liburan mah uih heula, urang ayakeun kopi darat,
    Bari sakantenan ngepung kolor hejo, mun ka tewak urang borosotkeun kolorna ganti ku sontog.
    Sina jadi
    Sontog ijo,

    Hidup
    KOLOR. :-o

    25 Pébruari 2009 tabuh 8:12 pm

  331. Kolor ijo

    Duh Gusti, ieu teh naha jalmi2 teh beut ngamarusuhan ka abdi….lepat kuring naon…bebaskeun kuring nun Gusti tina nyeri peurih, sareng harapunten aranjeuna sabab maranehna heunteu terang naon anu keur di perbuat ku maraneh na. Amiiin……

    26 Pébruari 2009 tabuh 7:06 am

  332. kolor ijo mulai panik,numatak ngaku wae atuh kang,saha sabenerna akang teh.teu kenging ktu ah , ke di porosotkeun kolorna ku si didi,sanes kitu kang didi

    26 Pébruari 2009 tabuh 9:57 am

  333. kanggo desi rt, ko cuman tes, hayu ramekeun deui blog urang parakan

    26 Pébruari 2009 tabuh 10:01 am

  334. plong baruk di lembur tas caah gede?,loba hurang meuren,kanggo mamat(aban} baruk ka banjiran bumi na,kasabar wae nya,bantar peucang oge rata cenah ka bawa caah,karunya ka petani,mana karak di tanduran deui

    26 Pébruari 2009 tabuh 10:16 am

  335. Kolor ijo

    Istri wadah nagara, pameget paseuk nagara… Sok geura eta paseuk urang sarerea di rawat….

    26 Pébruari 2009 tabuh 10:43 am

  336. rame euy…euy…

    26 Pébruari 2009 tabuh 10:54 am

  337. kolor…kolor…kolor….kolor….kamana atuh bieu online hentu nuju monitor kitu….!!!kang oman kumaha damang, kang mamat mulud ka lembur teu. eta ari kang bit-bit kamana mani tilem kitunya,,,,,,kumaha kang rudiana mulud teh ka lembur teu,,,,

    26 Pébruari 2009 tabuh 11:00 am

  338. maman wahyu

    Kang Mamat, gampil atuh nangkep Kolor Ijo mah, pan tadi tos di sarankeun ku abdi, nangkep kolor ijo mah kedah ku congcot di endogan, bakakak hayam, rokok na Samsu, Bajigu bae lah tambah na saceblung mah, geura kolor ijo teh langsung ngurunyung ku eta mah. Iraha kopi darat teh Kang ? wartosan abdi susuganan tiasa ngariung. Nuhun.

    26 Pébruari 2009 tabuh 11:05 am

  339. Kolor ijo

    Layung wangi, kuring td keur maca parancahan budak cibunut di page ngobrol. Lumayan panas oge eum. Kangge kang maman, dudukun heula nu metu hekekek…. Saha nu gaduh bubuy boled? Ari kolor biru tos di angge kang maman?

    26 Pébruari 2009 tabuh 11:14 am

  340. Sy jadi lieur jiganamah kolor ijo daharna menyan da geuning teu jauh ti parancah jeung tumpeng, sararieun, ari cibunut teh dimananya..

    26 Pébruari 2009 tabuh 1:20 pm

  341. Kolor ijo

    Kuring mah embung menyan sakeprul jeung parancah saulas mah. Moal ge metu nu jiga kitu mah… Mun teu salah cibunut teh perbatesan jeung ciniru. Lembur nu multiagama tea, ceuk beja. Gemah ripah loh jinawi. Ari pawaris tahta na teh nya budak cibunut eta anu teuing saha ngarana. Ari anjeun ti palih mana? Kuring wetan….

    26 Pébruari 2009 tabuh 1:58 pm

  342. Ari lebah wetan teh wetan mana, abdimah anu ti parakan thea, ari
    Kang ijo anu timana atuh, sugan we ari tos wawuhmah tiasa nganjang,,,he,,he,,

    26 Pébruari 2009 tabuh 2:11 pm

  343. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    26 Pébruari 2009 tabuh 2:22 pm

  344. Kolor ijo

    Kuring ngageugeuh alam gaib anu loba pisan mahluk nu bs mancala putra mancala putri… Eta onaman lamun rek percaya. Mun nganjang ka kuring mawa kapal api, 234, sareng rangginang. Poma ulah kopi tutu pangpang na mah sok ka seuglong. Kade surutu cap adipati ulah tinggaleun. Bakakak hayam jajangkar, bubur bodas, bubur beureum. Heug parancahna menta kanu bisa, asal geunah kadenge ku kuring anjeun pasti d tarima. Hiji deui, mun anjeun awewe omat make samping lereng adumanis jeung stelan kabaya. Ulah arek make rok mini, span atanapi u can see. Mun lalaki cukup stelan piyama hideung atawa bodas, heug make iket… Nuhun !

    26 Pébruari 2009 tabuh 2:25 pm

  345. Kolor ijo

    Panunjuk tempat kuring, tangkal asem….

    26 Pébruari 2009 tabuh 2:28 pm

  346. Kolor ijo

    Ulah poho make bakiak…..

    26 Pébruari 2009 tabuh 2:32 pm

  347. karareueung ngadengenage matak maruringkak bulu kuduk,,,

    26 Pébruari 2009 tabuh 3:58 pm

  348. abdimah bade pamitan bae ah mangga di lajeng bae…..permiossss…

    26 Pébruari 2009 tabuh 3:58 pm

  349. maman wahyu

    ari kolor ijo meni raos nyarios teh nya,jigana kedah di pasihan bakakak reungit tah, geura tos di pasihan bakakak reungit mah kolor na pasti robah , moal hejo deui tapi kayas, luntur warnana, geus di bere eta mah, ihhhhhhhhhh……meni sararieun eta tempat tinggal na kolor ijo, leuweung geledegan sugan mah nya, iihhhhhhhh………kang mamat menta jampe geura tah ka kang ALAM ANU SOK NGALAGU Mbah dukun.

    26 Pébruari 2009 tabuh 5:33 pm

  350. maman wahyu

    #@$!%^&$#@ >>>….Lumpaaaaaaattttttttt….*&^*&()..aya kolor ijo….

    26 Pébruari 2009 tabuh 5:37 pm

  351. Kolor ijo

    Kang maman, aeh eta kang maman… Ibak heula kang kade kumbahan sing bareresih nya kolor na….

    26 Pébruari 2009 tabuh 5:38 pm

  352. Budak cibunut_thea

    Di palih dieu ge geuningan virus kolor teh neureukab…. Sok kang maman, punten upami teu leupat mah kolor ijo teh sieuneun ku daun kelor. Cepret bae….

    26 Pébruari 2009 tabuh 5:51 pm

  353. Diplong

    \\\¡//
    ( * * )
    ¡ ¡
    ( )
    ( )
    \ /
    \ /
    ¿ ¿

    KOLOR..
    KOLOR..

    26 Pébruari 2009 tabuh 8:12 pm

  354. Kolor ijo

    Eta ari kang diplong keur nanaonan? Heuh ari laku manusa nya naha geus rupa rupa kitu…….

    27 Pébruari 2009 tabuh 1:37 am

  355. absen

    27 Pébruari 2009 tabuh 9:50 am

  356. alhamdulilia sehat, layung wangi saha anjeun saleuresna atuh?

    27 Pébruari 2009 tabuh 10:01 am

  357. tewak kolor hejo leuleup keun ka leuwi patik

    27 Pébruari 2009 tabuh 10:14 am

  358. Mamat Rohimat

    LOR SORRY LOR KAMARI SAPOPOE TEU ONLINE SIBUK ,GEUS LAPOR PAJAK NYAN, SUNSET POLICY GEUS REK ABIS ISUKAN GEURA LAPOR HEULA PAJAKNA AWASI PENGGUNAANNYA, OK COY

    27 Pébruari 2009 tabuh 11:10 am

  359. Mamat Rohimat

    Sampurasun …………!kamarana ieu jalma teh geuning teu katingali dina kaca

    Kang KOLOR IJO, KANG DIPLONG , KANG OMAN ,AYADEUI SULE ANYAR SIGANAMAH, KANG MAMAN WAHYU, LAYUNG WANGI OGE ANYAR SIGANAMAH, BUDAK CIBUNUT MANGGA GABUNG DEUI

    SARENG KANG RUDIANA, OGE TEU HILAP KANU KAGUNGAN LEUMBUR KURING , HAYU URANG KEPUNG DEUI TAH SI KOLOR IJO

    GEUS LIEUREUN KOLOR IJO TEH DI UBER UBER BAE

    27 Pébruari 2009 tabuh 5:29 pm

  360. Mamat Rohimat

    KANG MAMAN ,PASIHAN BAKAKAK BEURIT GEURA SI KOLOR IJO MAH, LANGSUNG NGAJIRIM GEURA , HA HA HA HA

    27 Pébruari 2009 tabuh 5:31 pm

  361. Kolor ijo

    Hah, makhluk beulah dieu mah jarahat geuningan…. Aya nu teu usah mikir….kolor XL hahahah…………

    27 Pébruari 2009 tabuh 5:47 pm

  362. Satria kewok

    Wilujeng enjing wargi parakan…

    Baiklah, akan aku ceritakan pd kalian semua hikayat hdup yg berbeda, bahkan mungkin bertentangan. Boleh jadi jagat akan goncang, tapi itu tak menjadi mengapa. Karena aku, hanya ingin mengungkap kebenaran sejati, bukan kebenaran cuma di mata 4JJJl.

    Namun, catat! Aku tak bermaksud menggugat logika yg absurd. Sebab, hidup sendiri lahir tanpa logika—bukankah hanya berdasarkan imajinasi manusia? Dan inilah aku, ingin mengungkapkan bahwa akulah manusia pemilik sah kehidupan yg jelas.

    Semenjak awal, hikayat memang sarat dengan absurditas. Aku mungkin bukan siapa – siapa, dan manusia tak ber-apa. Logika yg kacau, bukan? Aku hanya menguraikan bukti bahwa ada bibit – bibit ketidak-adilan yg ditanamkan dunia dalam hidup ini….

    28 Pébruari 2009 tabuh 8:42 am

  363. Kolor ijo

    Ok, satria kewok…
    I love humor. That’s something that I think you can’t ever get enough of.

    28 Pébruari 2009 tabuh 9:09 am

  364. Kolor ijo

    Dan ini pesan saya untuk anda: lakukan hal hal yg anda ketahui dan anda akan belajar kebenaran yg perlu anda ketahui. Dan jika anda tidak bisa membuat org lain tertawa, tebuslah dengan menjadi orang yg penuh perhatian. Tp anda jangan pernah berbuat pura2 seperti teman baik yg penuh perhatian dan jujur, sbab sikap seperti itu adalah sikap yg benar-benar merampok akhlak dan kejujuran…

    28 Pébruari 2009 tabuh 9:19 am

  365. Mamat Rohimat

    PUNTEN ACH NGIRING NGALANGKUNG

    28 Pébruari 2009 tabuh 12:31 pm

  366. Kolor ijo

    Bade ngalangkung kamana? Tos meser kolor heunteu… Yeuh rekomendasi kolor anu ayeuna keur ngetop nyaeta kolor tyson. Ceuk beja eta kolor ciri kanggo lalaki perkasa, nu teu perkasa mah lewat bae…..

    28 Pébruari 2009 tabuh 12:44 pm

  367. Budak cibunut_thea

    Kang mamat, salam angge pak edy tos di dugi keun ku abdi. Saur na hatur nuhun…. Punten nembe ayeuna pendak na kang….

    1 Maret 2009 tabuh 6:01 pm

  368. Mamat Rohimat

    Kanggo Budak Cibunut

    Haturnuh pisan kang Cibunut

    2 Maret 2009 tabuh 8:56 am

  369. Budak cibunut_thea

    Sami2 kang mamat. Kamari kaleresan tepang waktos abdi bade latihan tenis meja…. Kamarana bae atuh nya urang parakan teh meni jempling tos sababaraha dinten….

    2 Maret 2009 tabuh 9:25 am

  370. a,mamat,a rudiana, aang,bit2,budak cibunut,layung wangi,kang yono, agus doang,kang maman,diplong,kolor hejo, kamarana mani tiiseun jasa,kang mamat aya semah anyar yeuh,satria kewok,mani sae jasa nya gaduh nami teh, plong artina KEWOK neon?

    2 Maret 2009 tabuh 9:42 am

  371. kanngo a,mamat,nu nuju monitor sok lah ramekeun deui

    2 Maret 2009 tabuh 9:44 am

  372. oh aya deui budak cibunut,sok lah a rame keun deui,

    2 Maret 2009 tabuh 9:48 am

  373. tes tes ehm cleng….

    2 Maret 2009 tabuh 9:58 am

  374. Budak cibunut_thea

    Siap bos…

    2 Maret 2009 tabuh 10:15 am

  375. Mamat Rohimat

    Sok atuh rek diramekeun mah ,beuleum tah kolor ijo ambih rame

    2 Maret 2009 tabuh 5:30 pm

  376. Mamat Rohimat

    ABSEN ,kolor ijo, diplong,kang Rudiana,oman,mela ney,satria kewok, kang maman wahyu,layung wangi, budak cibunut, sareng sadayana bae kum

    3 Maret 2009 tabuh 9:30 am

  377. Budak cibunut_thea

    Abdi hadir yeuh kang Mat…. Dupi kolor ijo kamana nya, pundung sugan?

    3 Maret 2009 tabuh 10:22 am

  378. eh kang mamat,teu kenging ktu ah,sanes di beulem kolor hejo teh,tapi di DURUK KOLORRna,

    3 Maret 2009 tabuh 10:33 am

  379. Kolor ijo

    QUIT..
    uing hayang kaluar tina kaulinan ieu ah, tapi lain LOGOUT. Uing masih keneh sarua kawas nu ku baraya kenal, ngan ieu lain LOGIN AS DIFFERENT USER komo SHUTDOWN -H NOW
    embung nuntaskeun sama sakali

    pasangkeun bae FIREWALL pilah2 IP saha wae anu di idinan meunangkeun akses. Atawa kudu meng-ENKRIPSI ka warna kolor uing?
    teu pernah deui ngubah settingan IFCONFIG eth0 atawa PROXY, jadi masih di tempat anu sarua basa baheula baraya mampir

    ku bantuan EMULATOR WINE uing nyoba ngamaenkeun game di WINDOWS tina GNU/Linux bari nginum katugenah sabab kolor kuring rek di daruruk. Tah ti dieu mah moal aya BLUE SCREEN tina GNU/Linux, komo deui nyampe kudu neken ALT-CTRL-DEL terus END TASK kawas produk MICROSOFT
    nu pasti ieu lain carita ngeunaan CRACKER atawa HACKER, diri uing da masih NEWBIES, ngan sapotong kolor…..kolor ijo !

    3 Maret 2009 tabuh 11:03 am

  380. Diplong

    Kang mat, sy hadir yeuh,

    Aya info kangge sadayana, kanu biasa atawa nu pernah ngantri nuhunkeun cai ka dukun cilik “ponari” , ayeuna tos teu praktek deui, ponari ayeuna tos di kemas, janten “Ponari sweat”

    3 Maret 2009 tabuh 11:48 am

  381. lemburkuring2007

    aya=aya bae..hee.hhe

    3 Maret 2009 tabuh 12:01 pm

  382. Budak cibunut_thea

    Punten kang diplong, produksi mana PONARI SWEAT na? Pesen hiji lah angge ngubaran baraya urang….kolor ijo tea heheh !

    3 Maret 2009 tabuh 12:17 pm

  383. Budak cibunut_thea

    Punten kang diplong, produksi mana PONARI SWEAT na? Pesen hiji lah angge ngubaran baraya urang….kolor ijo tea heheh ! Sugan bae rada ideung geus di inuman PONARI SWEAT mah……

    3 Maret 2009 tabuh 12:18 pm

  384. Mamat Rohimat

    Tah geuning aya bisnisan anyar jualan ponari sewat,sok sing bade pesenmah kang Diplong

    3 Maret 2009 tabuh 6:08 pm

  385. Mamat Rohimat

    Ari kang Kolor ijo teh kumaha damang kitu…?

    3 Maret 2009 tabuh 6:13 pm

  386. Kolor ijo

    Kang mamat sehat? Kunaon kawas nu kangen berat. Kuring amanat nya kang mamat, ulah lumpat mun keur icalan tomat….*heureuy: MODE 0N*

    3 Maret 2009 tabuh 6:40 pm

  387. Diplong

    Kang cibunut tah geuning nonghol kang kolor nu rek di bere ponari sweat, tp jiganamah moal neurak ari ngan saukur di inumanmah, kuduna di mandian di bw ka imahna ponari,

    He..he..:-)

    3 Maret 2009 tabuh 9:13 pm

  388. Budak cibunut_thea

    Enya kang kumaha sae na bae…. Tapi ketang bisi geunjleung upami si kolor eta di bawa ka muka umum mah. Kinten2 kolor na ukuran M, L, ta XL nya?

    3 Maret 2009 tabuh 9:26 pm

  389. syaefurahman

    ass.wr.wb.

    alhamdulilah rame geuning ayeuna mah?
    kumaha daramang akang,teteh?
    bagea ka,kang oman kumaha wartosna?

    4 Maret 2009 tabuh 12:38 am

  390. Diplong

    \\\\///
    ( Θ ¿ Θ )

    Hadir…!

    4 Maret 2009 tabuh 1:33 pm

  391. Mamat Rohimat

    MOAL AREK DI PANGLUMPAT KEUN LAH KANG KOLOR

    4 Maret 2009 tabuh 4:40 pm

  392. Kolor ijo

    Hahah… Barangkali saya teh jatuh maklum karena usia kita telah dekat UZUR, lagi2 NGALANTUR. Yeuh kang mamat, buat manusia seusia kita teh layaknya mobil yg mau parkir, jalannya xtra waspada supaya jangan kecebur kali ato di gebuk polisi hahah……: wakwaww ! !

    4 Maret 2009 tabuh 4:51 pm

  393. Mamat Rohimat

    Kang Kolor ,ari saya mah masih sangat muda umurna ge 17 tahun, jadi ulah di saruakeun jeung kang kolor anu tos sepuh,wek wek wek

    5 Maret 2009 tabuh 9:01 am

    • AHID

      sampurasun kang mamat abdi teh ti palih kaler jalan suradipa tataga sareng ma amir bade salam kenal mr ambon

      27 April 2009 tabuh 6:18 pm

  394. Mamat Rohimat

    ABSEN,
    Kang Diplong, kang Maman , kang kolor ijo, oman ,budak Cibunut, syaefurahman, Bit-Bit, satria kewok, lemburkuring,mela ney, kang Rudiana,layung wangi, aang,
    sareng sadayana wae lah ,
    mun teu hadir mawa surat dokternya

    5 Maret 2009 tabuh 9:06 am

  395. Kolor ijo

    Ya, saya mengerti. Karena Dari gaya kyk anak 17th, dari cara bicara seperti baru 20th dan di lihat dari cara jalan seperti umur 18th. Jadi orang akan mengira umur akang 55th heheh…….:siul

    5 Maret 2009 tabuh 9:15 am

  396. Budak cibunut_thea

    Saya hadir pak…. Tolong catat yg jelas, jangan memanipulasi heheh…. Siip lah kang mat, sok absen tiap dinten !

    5 Maret 2009 tabuh 9:32 am

  397. maman wahyu

    Abdi aya kang Mamat,pan linggih na di pengkereun rompok kolor ijo, pami payuneun mah ke langsung di rontok ku manehna ( kolor ijo ) ihhhh……….sieuuuuuunnnnnn. Eh…kumaha acara kumpul di rompok kang Rudiana teh janten teu ?

    5 Maret 2009 tabuh 11:34 am

  398. Diplong

    \\\\ ////
    [ Θ ς Θ ]
    \ ::::; /

    HADIR..!

    5 Maret 2009 tabuh 11:38 am

  399. Mamat Rohimat

    Kurang informasi saya teh kang Maman, jadi kurang jelas mengenai kumpul-kumpul di rumahna kang Rudiana teh, taros keun ka kang Diplong ,biasana kang diplong onfo na leuwih lengkep

    5 Maret 2009 tabuh 12:08 pm

  400. Mamat Rohimat

    OK Kang Cibunut ,saya catat dengan spidol yang besra
    dicatet dina ati sanubari cek kang kolor ijo mah

    5 Maret 2009 tabuh 12:12 pm

  401. hadir

    5 Maret 2009 tabuh 12:14 pm

  402. Mamat Rohimat

    Kang kolor ijo,

    kita memang harus mengakui kalau kolor ijo teh sudah berusia 55 tahun ,sanes kitu kang..?

    Na..urang teh rek parebut umur bae sugan..
    ha…ha….ha…..

    5 Maret 2009 tabuh 12:16 pm

  403. sing horeng bade kumpul-kumpul di rompokna kang rudiana…iraha atuhk kang maman, insyaallah abdi aya dilembur tilu dinten tanggal 7 pulangna..

    5 Maret 2009 tabuh 12:17 pm

  404. kang mamat nuju monitor nya…iraha kalembur teh..

    5 Maret 2009 tabuh 12:19 pm

  405. Mamat Rohimat

    Kang Diplong,

    Kumaha.., maulid teh rek kalembur moal..?
    mun balik pang mawakeun kupat kepel jeung tangtang angin nya

    5 Maret 2009 tabuh 12:21 pm

  406. kamana deui atuh kang mamat teh meni laslisles kitu siga jaringan teu meunang sinyalllll….

    5 Maret 2009 tabuh 12:21 pm

  407. kang diplong bade kalembur dinten sabtu,,, ayeuna nuju ka bank nyandak artos, kang mamat teu ka lembur kitu.

    5 Maret 2009 tabuh 12:23 pm

  408. punten kang mamat ieu teh monitor dina handphone atanapi tina komputer…

    5 Maret 2009 tabuh 12:24 pm

  409. Mamat Rohimat

    Kang Aang,

    Bagea teuing atuh ,kakara katingali gening .
    mola saya mah moal bisa ka lembur mun jadimah rek ka lembang

    5 Maret 2009 tabuh 12:24 pm

  410. Mamat Rohimat

    Ah saya mah monitor dina komputer ,kabeneran keur aya di kantor

    5 Maret 2009 tabuh 12:27 pm

  411. punten ka kang kolor,,ari kang kolor teh nuju di perantauan atanapi kumaha ieu teh,,upami pi perantauan dimana ayeuna di jakarata apa di bandung,,,

    5 Maret 2009 tabuh 12:27 pm

  412. jadi kumaha ka lembur teu mulud teh,,sugan arek ngumbah barang kitu kang mamat,,,,,,,,,

    5 Maret 2009 tabuh 12:28 pm

  413. eta ati kang bit-bit meni teu kabar caritanya…..

    5 Maret 2009 tabuh 12:29 pm

  414. Mamat Rohimat

    Bener Ang saya ge teu nyaho eta kolor ijo teh ngagegeh na di lebah mana nya

    5 Maret 2009 tabuh 12:30 pm

  415. Mamat Rohimat

    ngumbah barang mah ku cai seureuh atuh ang,,ha..ha..ha..

    5 Maret 2009 tabuh 12:32 pm

  416. kamana deu atuh kang mamat teh …signout sugan…

    5 Maret 2009 tabuh 12:33 pm

    • 4HID BOROCK RAIDES COMMUNITY

      BRO BRO YANG MAU HADIR DI ACARA ARISAN TLG 3 DI SUDARA AGUS MOHON KE HADIRAN YA KAREN MAU ADA YAN MAU DI BICARAKAN SANGAT PENTING DEMI KE LANCARAN KITA SEMUA MAKASIH ATAS KE HADIRAN SALAM,BOROCK RAIDES COMMUNITY

      2 Méi 2009 tabuh 10:20 am

  417. Mamat Rohimat

    Ang ,,ari samsung service center di mana nya, laptop saya samsung lcd na ngan hirup satengan

    5 Maret 2009 tabuh 12:38 pm

  418. Kolor ijo

    Kang mamat sareng kang aang riweuh na ku ngumbah keris bae… Eta keris saha ngarana? Kade ingetkeun nu kuring ngarana ANDY…. Ulah tuturut munding nya, omat! Kang maman kumaha aya produk baru teu ti nabati? Pisang keju aya heu…..

    5 Maret 2009 tabuh 12:45 pm

  419. Kolor ijo

    Nu bade aruih kade ulah ngalakukeun KDRT=Kekerasan Dalam Rongga Tjelana….

    5 Maret 2009 tabuh 12:50 pm

  420. Kolor ijo

    Kang mat, kuring di pejaten di PT. ISS…pasar ahad heheh…

    5 Maret 2009 tabuh 12:52 pm

  421. Budak cibunut_thea

    AADC_ada apa dengan COLORijo?

    5 Maret 2009 tabuh 12:56 pm

  422. samsung mah dara sesah ganti bae ku nu anyar…

    5 Maret 2009 tabuh 12:56 pm

  423. pt` iss teh naon,,,,,,internet servisies lain kang kolor….

    5 Maret 2009 tabuh 12:58 pm

    • 4HID BOROCK RAIDES COMMUNITY

      AANG PESANAN MANA ? KO GA ADA KABARYA UDAH LAMA BRO

      2 Méi 2009 tabuh 11:55 am

  424. Mamat Rohimat

    Aya keneh ang keur ngadagoan timbel

    5 Maret 2009 tabuh 12:58 pm

  425. hujan gede pisan didieumah gelap meni dordar…….

    5 Maret 2009 tabuh 1:00 pm

  426. Mamat Rohimat

    OH PEJATEN ,KAHADE DI DINYAMAH LOBA TANGKAL KELOR KANG ,SING KEUR APES KE GEBUG KU DAUN KELOR GERA

    5 Maret 2009 tabuh 1:04 pm

  427. Kolor ijo

    Ulin yu ka ragunan…. Atawa nongkrong di mampang prapatan.

    5 Maret 2009 tabuh 1:11 pm

  428. Mamat Rohimat

    NYA ,,DI DIEU GE GELAP DORDAR TAPI ARI HUJAN MAH CAN TURUN

    5 Maret 2009 tabuh 1:12 pm

  429. Budak cibunut_thea

    Di kuningan panas, nuju moe segon….. Panas, panas…..*pemberitahuan*

    5 Maret 2009 tabuh 1:19 pm

  430. Satria Kewok

    Coba, pilihlah ! Mana yg kalian suka: Apakah cinta yg dikeluarkan oleh kata kata atau oleh hati?

    5 Maret 2009 tabuh 1:34 pm

  431. Mega

    Knalin nie gw mega cucunya bapa enjong parakan desa.

    5 Maret 2009 tabuh 5:53 pm

  432. Mega

    Woi gag pd ol neh,
    Mana yg namax klor ijo dan satria kewok tongolin dunk mukax,lam knal jg bwd mamat dan bohani.

    5 Maret 2009 tabuh 6:00 pm

  433. Kolor ijo

    Mba mega trtarik ma aku, ato pengen dpt fantasi berlebih? Ga apa, ruang maya ini semacam halusinasi kok…dan mba mega bisa lebih meng-ekspose diri dengan ambisi. Oya, jng nyangka aku lg frustasi ya, sebab disini aku cuma mo nunjukin kreasi yg selama ini terkubur ilusi. Dan aku juga bkn politisi, aku hanya manusia yg suka sosialisasi. Tolong jangan memanipulasi keadaan, tapi buatlah sesuatu hal atau forum lebih bergengsi di mata dunia. Jauhi arogansi dan tetap beri simpati pada setiap hal yg belum terjamah akal dan nurani. Sesekali tak ada salahnya untuk melakukan meditasi. Berpikir jernih mengatasi kebrobrokan yg melanda setiap sisi dan aspek kehidupan… Salam penuh ambisi dari raja kolor. I’m mycolor_liberty…..

    5 Maret 2009 tabuh 6:24 pm

  434. Mamat Rohimat

    KANG KOLOR BISAAN GENING NYARIOSNAMAH

    5 Maret 2009 tabuh 6:59 pm

  435. Mamat Rohimat

    NE CIAPA CEH MEGA KARTI YACH ,YANG SUKA ADA DI NEGRI IMPIAN

    5 Maret 2009 tabuh 7:29 pm

  436. Mamat Rohimat

    MANGGA AH KA SADAYANA ABDI BADE WANGSUL HEULA NYA ENJING URANG PATEPUNG DEUI DINA IEU KACA

    WILUJENG LELESON KA SADAYANA ANU TOS NGABACEOH, KANG KOLOR IJO NGUMPULKEN HEULA CARITA KANGGO ISUKAN NYA

    5 Maret 2009 tabuh 8:30 pm

  437. Budak cibunut_thea

    Kang kolor ijo, hidup ini bukan komedi dan bukan pula sebuah tragedi. Dan tatap negeri ini…disini sudah tralu sulit walau hanya untuk sekedar bisa berdiri. Cobalah jangan hanya bicara, tapi galilah potensi yg dimiliki. Mari kita sama2 susuri perjalanan hari yg selalu kita mulai dengan parodi. Carilah sensasi dan belajarlah untuk mandiri. Bukan apa2 karena yg bisa berdiri dikaki sendiri berarti dia telah tersentuh harga diri. Maaf, aku bukan mau bermain dengan ironi, tapi inilah jalan diri dalam menggapai apa itu yg namanya prestasi. Sebab hidup bukan untuk mengumbar emosi. Tapi bagiku hidup adalah bagaimana memegang tradisi yg diwarisi dari sejak jamannya nini aki. Dan tentunya, sebagai generasi yg hidup dijaman informasi teknologi, kita pun terjamah gelombang radiasi dari televisi. Lalu moderenisasi jadi bagian untuk menaikan pamor dan gengsi. Inilah variasi dan saat ini marilah kita mulai diskusi. Tapi aku nggan ngomongin koalisi, karena diri ini masih rendah dan gak punya profesi. Tapi sempet bingung: apa koalisi itu artinya perselingkuhan para politisi? Tidak ada bukti….ato belum aku ketahui?

    5 Maret 2009 tabuh 8:35 pm

  438. Kolor ijo

    Inilah aku, seorang manusia yg slalu mau peduli. Tapi aku tak mesti berjanji untuk segera menertibkan diri. Kang bunut, disini dalam pertemuan kita di forum ini aku ingin bicara tentang mimpi. Tentang seorang manusia yg ingin hidup abadi. Juga tidak lupa buat kang mamat, aku ingin ngingetin buat makan obat biar tidak kumat. Baiklah aku mulai semuanya dengan syukur. Karena haji subur telah mundur jadi calon gubernur. Sekarang tinggal tuan benhur yg lagi sakit dubur gara2 di beri rujak cingur. Dan ceritanya kita mulai dari sini aja: Dihari libur mereka semua selalu nyempetin makan bubur yg mereka beli diseputaran cigugur. Tidak lupa juga beli sayur yg di jual di dekat rumah tuan mansyur bin haji sukur. Pulang kerumah mereka habiskan waktu dengan menghibur diri dengan cerita dan film2 syur. Ato kalo bosan mereka bisa nyebur kekolam ato memilih tidur mendengkur diatas kasur. . .*bersambung*

    5 Maret 2009 tabuh 9:11 pm

  439. absen ah…..,waduh eta mega tamu anyar pangintennya?, sehat saefulrahman,masih di bogor ente? mega kumaha mulud ka kembur? satria kewok ntok 89

    6 Maret 2009 tabuh 8:36 am

  440. Satria kewok

    Kabarkan aku tentang malam dimana aku mematung mengukir waktu pertemuan kita; entah kapan ( dan dimana ). Kelak pada sebuah perjumpaan lagi, kabarkan padaku tentan rupa malam di kota singgah kalian…..

    6 Maret 2009 tabuh 9:54 am

  441. rupa malam adalah hitam,hitam seperti hati ente, kewok ntok 89

    6 Maret 2009 tabuh 10:22 am

  442. mega lam kenal,ente kenal ka si sule teu aya salam ti sule

    6 Maret 2009 tabuh 10:24 am

  443. maman wahyu

    LIEUUUURRRRRRR KURING MAH MACA NA EUY……….MENI NGAYAYAY……..N……NGANTAY……..BISA – BISA NGACAY….MENDING OGE DAHAR CAP CAY, CAG AH.

    6 Maret 2009 tabuh 10:26 am

  444. plong iraha ka lembur?rek ulin ka giranng atuh? kopi darat sareng kang rudiana

    6 Maret 2009 tabuh 10:27 am

  445. euleh… eta kang maman,nuju monitor? kang,cobi cap cay na di bantun kadiye

    6 Maret 2009 tabuh 10:30 am

  446. ari kang mamat kamana nya?

    6 Maret 2009 tabuh 10:34 am

  447. mE9HA

    Bunten atuh,abdi teh bisa bahasa sunda,,,
    bleh tah gabung didesa parakan,saya oge lahirna diparakan,,,
    boleh kalo mau knal ma megha,
    call me 085693857376 tp jgn missed call aj yah.
    mau maen chating boleh di FS,FB,YM (egha88@yahoo.co.id)

    6 Maret 2009 tabuh 2:17 pm

  448. Budak cibunut_thea

    Angge teh mega add me fs aku di alex_soe@yahoo.com

    6 Maret 2009 tabuh 3:33 pm

  449. Mamat Rohimat

    NUMPANG LEWAT BAE AH……../!

    KEUR RIWEUH

    KANG KOLOR , KANG CIBUNUT , KANG MAMAN , DIPLONG , OMAN ,MEGA ,SATRIA KEWOK ,KUM

    6 Maret 2009 tabuh 4:53 pm

  450. Diplong

    Kamarana ieu
    Urang parakan,
    Sarare keneh jigana nya.?
    Tas ngarumbah keris jeung jimat , sareubeuheun pado mulud ti tajug jiganamah,

    Oman pado anclak nt ti tajug ma ikin di bikeun ka mahanapi,

    10 Maret 2009 tabuh 10:25 am

  451. Mamat Rohimat

    Diplong,
    bagi bagi atuh meunang pado mah

    10 Maret 2009 tabuh 9:41 pm

  452. Diplong

    Kang mat kamarana ieuteh, nalongkrong di tembok bengkok meureun nya.?

    11 Maret 2009 tabuh 9:43 am

  453. Kolor ijo

    Hampura nya baraya sadaya. Bilih tina ucap, lampah sareng perilaku kuring sok asa kirang raos di manah sadayana. Loba heureuy sareng asa aing sok pinter. Kang mamat, kang maman, kang diplong sarang sadayana bae sim kuring nyuhun di hapunten. Waktu kuring moal lami deui. Panyawat leukimia nyerang. Akh, tapi meureunan eta teh anugrah. Keun baraya, upami di paparin kakiatan tangtos sim kuring bakal ngalongokan ieu blog. Sakali deui moga baraya anu aya dikaca ieu blog ngahapunten sim kuring….

    11 Maret 2009 tabuh 10:16 am

  454. Mamat Rohimat

    Kang Kolor ijo,
    kuamaha eta carios teh leres kitu…? mani sumeredet kana hate, nya’an ieu teh…!

    11 Maret 2009 tabuh 10:38 am

  455. Mamat Rohimat

    Diplong,

    Lain nongkrong di tembok bengkok DI, can angges ngadahar berkat muludan, komo eta ari kang AANG mah
    pang lobana meureun nya.

    11 Maret 2009 tabuh 10:44 am

  456. Diplong

    Kangge kang kolor, upami leres eta cariosan teh , abdi oge sami2 nuhunkeun dihapunten
    Tiluhur sausap rambut ti handap sausap dampal, mudah2an sing enggal damang,

    Upami bohong bakal kawalat ti kang mamat nusok jualan tomat, tapi ayeuna jualan jimat mulud

    11 Maret 2009 tabuh 11:06 am

  457. Kolor ijo

    Kang mat sim kuring 3bln deui ceuk dokter mah nu sakola. Tapi teuing duka isuk duka pageto, apanan umur mah rahasia Allah. Urang mah teu ngagaduh-gaduh…sanes kitu kang?

    11 Maret 2009 tabuh 11:39 am

  458. Kolor ijo

    Muhun kang diplong, kuring tereh titip buku…

    11 Maret 2009 tabuh 11:45 am

  459. Mamat Rohimat

    Kang Kolor Ijo,
    Ulah sok sisiwo jeung umur pamali,apan urang sok menta dipanjangkeun umur sehat walapia.tapi upami leres kitu mah abdi ge ngiring sedih ku kayaan nana
    kang kolor ijo, tapi saya rek ngadu’a kanggo kasehatan kang kolor ,mugi mugi sing enggal sehat deui di paparinan kakiatan di paparinan katabahan sabar di dalam menghadapi segala coba’an.kanggo kulawargi atuh sing sabar menghadapi cobaan dan jangan lupa untuk memberikan suport.
    saya oge nuhunkeun di hampura samudayaning kalepatan bilih aya ucapan atanapi obrolan anu kurang mernah di hate kang kolor ijo hapunten sakali deui nya kang kolor. nu paling penting mah ulah poho make kolor IJO nya ,ha ha ha …..
    (serius teu sih kang kolor teh)

    11 Maret 2009 tabuh 1:34 pm

  460. Mamat Rohimat

    Kang Diplong,
    urang ngalongokan kang kolor ijo yu,bising beneran kayaanana.serem pisan ari ngadenge panyakit namah
    (padahal bareto mah rek di kepung ku urang teh, tah kolor ijo teh)

    11 Maret 2009 tabuh 1:40 pm

  461. Kolor ijo

    EPISODE Buram:
    CATATAN LEPAS SEBUAH PERPISAHAN

    Saya sudah mengalami banyak hal dari hidup ini. Tapi kalian mungkin mengalami lebih banyak dari saya. Kita tak mungkin menghapus semua itu, bukan? Dan tak perlu kita menghapusnya. Justru pengalaman itu yg memperkaya diri kita. Orang tak akan tertarik pada buku kosong tanpa tulisan secuilpun. Kita semua mempunyai sisi hidup khayalan, bukan? Kita semua mempunyai impian-impian indah tapi juga impian-impian buruk. Tapi dalam mimpi itu kita tak lebih dari bayangan yg mengejar bayangan2 lain. Bila kita terbangun…………………..justru itu yg merisaukan saya. Apa yang akan terjadi bila kita terbangun nanti? Mungkin kita akan mencari wajah yg sudah kita kenal, senyuman yg biasa kita saksikan. Tanpa itu semua kita tak punya kepastian, bahkan mengenai diri sendiri.

    Dengarkanlah, saya mencintai baraya semua. Saya amat-amat sangat berterimakasih atas waktu-waktu yg kalian berikan untuk memperhatikan saya. Tapi hidup disini sudah semakin sulit dimengerti. Hidup—yg mungkin tampak sederhana itu mendadak jadi rumit dan menyusahkan, sekaligus menggelikan.

    Aku pun mengucap terimakasih bahwa aku boleh mengalami semua ini, boleh bergaul dan mengenal kalian semua, terutama untuk kesadaran dan untuk penemuan makna bahwa kalian telah ikut mengisi hari2ku. Terimakasih juga untuk suport dan doanya. Terutama untuk kang mamat, kang diplong, kang maman dan semua orang2 parakan yg tidak bisa saya sebut satu per satu. Juga semua baraya lembur kuring semuanya…..
    ( untuk teman-temanku yg sedang berjuang untuk melakukan sesuatu, teruslah berjuang karena tidak akan ada para sepak walau kegagalan menyapa jika kita memang sudah berjuang dengan sepenuh tenaga )

    JAGALAH KESEHATAN KALIAN SELAGI KALIAN MERASA SEHAT. SEBAB SEHAT ITU MAHAL. JANGAN SIA-SIAKAN HIDUP KALIAN………

    Tertanda,
    KOLOR IJO

    11 Maret 2009 tabuh 2:40 pm

  462. mE9HA

    Yang namanya kolor ijo kalo coment panjang banget ce,emangnya gag pegel apa jarinya.
    Buat Pak diplong kalo mau maen Friendster fotonya yang umur 17 tahun yah.

    11 Maret 2009 tabuh 5:00 pm

  463. Satria kewok

    Namanya manusia neng megha, trm aja apa adanya. ciao…….

    11 Maret 2009 tabuh 5:14 pm

  464. Diplong

    Kang kolor
    Sy sampe trenyuh membaca
    Apa yg kang kolor ucapkan,
    Tanpa sadar sy sampe meneteskan air muludan yg sy ambil ti musholah .

    Biar sabar kang kolor.

    11 Maret 2009 tabuh 5:47 pm

  465. megha

    aduh lagi pening pala,kang kolor minta bantuannya dong siapa tau ada masukan buat saya???

    13 Maret 2009 tabuh 12:36 pm

  466. Mamat Rohimat

    Megha,
    Kang kolor ijo tuh sedang sakit jadi belom bisa memberikan bantuanya yang di harapkan

    13 Maret 2009 tabuh 1:50 pm

  467. Budak cibunut_thea

    Kang mat, sakit naon ath saderek kolor ijo teh?

    13 Maret 2009 tabuh 2:08 pm

  468. megha

    Ywd buat kang kolor ijo moga cepat sembuh aja yah.

    15 Maret 2009 tabuh 12:06 pm

  469. SAPRIDA SUDIRMAN

    Assalamu alaikum !
    sampurasun…..!
    ka rerencangan sadaya kumaha daramang ?
    Nepangkeun abdi saprida sudirman putrana mantan jurutulis dirman. rompok abdi kalereun masjid desa parakan (dayeuh) tea.
    punten abdi bade hoyong terang saha nu ngadamel ieu situs teh ? mun pameget ku abdi dijantenkeun dulur, mun istri dijantenkeun garoa(komo upami geulis kawanti-wanti endah kabina-bina, ditilik ti gigir lenggik di teuteup ti hareup siuep) wuakakak……kak…..! punten heureuy ……!
    abdi reuwas ! mendakan situs desa parakan !
    salaku putra daerah nu dilahirkeun di desa parakan abdi ngaraos bangga yen urang parakan teh gaduh niat silaturahmi mageuhkeun duduluran.
    sanajan melalui dunia maya tea. ngadamel situs sapertos ieu, supados lewih alus abdi usul kumaha lamun komunitas urang parakan khususna, umumna urang kuningan nu aya di jakarta teh tiasa paamprok jonghok.” bengkung ngariung bongkok ngaronyok ” ngadamel paguyuban urang perantau, kapungkur tos aya urang hirupkeun deui, kanggo wahana tuker pikiran jeung tuker pangalaman.saha nu terang diantara urang tiasa saling bantos boh dina karerepet oge dina ksenangan amin……..!
    pokokna abdi support pisan kana ide ti sobat abdi ngadamel situs desa parakan ieu.
    lamun aya waktos kanggo abdi geura bales ka email abdi. hatur nuhun. hapunten bilih aya kalelepatan nyarios basa sundana. maklum tos lami pisan teu ngadangukeun dongeng enteng MANG JAYA ti radio linggarjati.
    4×4=16 sempat tidak sempat harus dibalas.
    Wassalamu Alaikum wr. wb !

    16 Maret 2009 tabuh 8:42 am

  470. Didi sunardi

    Hallo..!
    Saprida kumaha bandara aman terkendali teu, bisi kurang aman sambat bae masuha,

    Kang mamat
    Tah saprida tatangga kang mamat,
    Nuboga
    BOROCK CLUB

    16 Maret 2009 tabuh 10:53 am

  471. Didi sunardi DIPLONG

    Saprida kumaha BRC
    Longokan lembur , teu ngumbah keris kamari mulud.?

    16 Maret 2009 tabuh 11:03 am

  472. andy ditom

    asalamualaikum.. nepangkeun andy ti blok kidul…ngomong2 anak2 parakan ngayakeun arisan…???tiasa teu abdi ngiringan

    16 Maret 2009 tabuh 6:01 pm

  473. Didi sunardi DIPLONG

    Arisan naon brekele..?

    16 Maret 2009 tabuh 6:42 pm

  474. Mamat Rohimat

    Eta aya tamu anyar nya,
    Saprida sareng Andy ditom mangga di tampi salam kenal na
    sok urang ngareuah reuah di ieu kaca supados tambah duduluran

    16 Maret 2009 tabuh 6:58 pm

  475. Mamat Rohimat

    Kang Cibunut,
    ari kang Kolor Ijo teh gaduh panyawat LEUKIMIA ngakunamah tapi duka da can ngalongok saya ge,
    tapi mudah mudah enggal sae deui bae nya

    16 Maret 2009 tabuh 7:01 pm

  476. andy_ditom

    muhun kang mamat salam kenal,pa didi kmaha kabarna??? taroskeum wae atuh ka saprida jiganama terangeun atwa ka si ambopn

    16 Maret 2009 tabuh 7:26 pm

  477. maman wahyu

    Kang Kolor Ijo , abdi mah mung tiasa ngadu,akeun, mugia enggal di damang keun deui tina panyawatna, oge abdi nuhunkeun di hapunten tina ucap cariosan sok bilih aya anu sakinten teu genah kana manah, maklum lah urang teh sering heureuy, hapunten nya kang Kolor Ijo , sing enggal damang sabihara bihari deui. Kang Mamat , kang Cibunut, kang Diplong, hayu urang du,akeun kang Kolor Ijo sing enggal damang deui.

    16 Maret 2009 tabuh 8:06 pm

  478. ade_deplek

    nepangkeun kasadaya urang parakan,kuring deplek kawit ti karangmaja,nuju ngumbara ka parakan…salam wae kanu sok nongkrong didieu…
    wassalam
    deplek

    16 Maret 2009 tabuh 8:26 pm

  479. Budak cibunut_thea

    Leukimia kutan teh? Kanker sel darah atuh eta mah…. Geuningan gawat. Pang wartos keun bae di garut aya pangobatan alternatif di daerah cicurupan jalan anu bade ka pameungpeuk. Rerencangan abdi oge atos rada mendingan. Manehna di vonis dokter paling bs tahan 3bln deui. Ayeuna tos 6bln tiasa tahan. Eta teh anugrah. Hilap namina duka haji naon. Tapi da di daerah dinya mah atos terkenal. Cobian bae kituh, manawi aya berekahna…… Ari akang kamarana bae? Bagea teuing nembe medar deui….

    16 Maret 2009 tabuh 10:23 pm

  480. Syaefurahman

    asalamualaikum…
    e…aya ditom geuning?
    kumaha cageur cu?

    kang oman
    ari no hp teh sabarahanya?
    muludan kamari pulang teu?

    kang diplong
    muludan pulang teu?
    ulah hilap keris dikumbah?
    hade goreng ge warisan eta teh.

    alhamdulillah…tos ramenya ayeunamah,
    aya kang saprida nu kagungan borock club,aya andy ditom.

    17 Maret 2009 tabuh 12:59 am

  481. Mamat Rohimat

    Kang Cibunut,
    Haturnuhun informasi insya allah ku abdi di sampekeun

    17 Maret 2009 tabuh 8:36 am

  482. Diplong

    Ari saefurahman putra bp udin saca (kalimi) ta putra bp cusman,

    17 Maret 2009 tabuh 10:31 am

  483. ka kang oman ari didinyateh oman anu orang kidul sanes,anu sok ngiring arisan tea?tedi bejo ge hoyongen gabng,tapi teacan terangen carana.di bales ah

    17 Maret 2009 tabuh 5:42 pm

  484. Mamat Rohimat

    absen ………

    17 Maret 2009 tabuh 7:37 pm

  485. ditom

    alhamdulillah cageur kang saeful…

    17 Maret 2009 tabuh 9:52 pm

  486. nepangkeun abdi nu ngageugeuh tembok bengkok, bade ngiring ngaramekeun…makan talas, campur kedondong, di balas dong

    17 Maret 2009 tabuh 10:04 pm

    • ahid

      t3dy bejakeun kasi agus alamat nun rek arisan alamat na dimana barudak angota BRC nayakeun bae, wayana da waktuna tos cakeut hatur nuhun sateuacana

      27 April 2009 tabuh 6:31 pm

  487. syaefurahman

    hadir……….

    kang diplong

    nya leres pisan.
    ari dilembur musim naon kang?
    ari agus,agus mananya?

    17 Maret 2009 tabuh 10:12 pm

  488. tien

    bejooooooo……

    17 Maret 2009 tabuh 10:14 pm

  489. saefurahman teh saha? Opung sanes? Kanggo Personil2 Borock, tgl 12 april teu kenging hilap nya? karempel deui.Ditom kumaha kabar na?di tanyakeun kunti. Kanggo Iyan gala herang.kok euweuh kabar na?

    17 Maret 2009 tabuh 10:27 pm

  490. nepangkeun ka sadaya daya,jambul kuring teh…bilih saderek sadaya peryogi belut dongkap wae ka abdi,dlm brbagai ukuran.,kanggo om diplong..peryogi sbrha?nu kmri emang tos seep?

    17 Maret 2009 tabuh 10:44 pm

  491. ditom

    ted arisan iraha?? emang mun milu bisa….

    17 Maret 2009 tabuh 11:02 pm

  492. ktka Manusia Penuh Ambisi,Yang ada Hanya Emosi..Sang Illahi Terasa Jauh di Hati.Nurani pun seakan tlah Mati…tp. ktka Kita dekat dengan tuhan, ketenangan pun akan kita dapat kan, Hutang2 Pun akan di Bebas kan ( Pak di2,Mah te2p kudu Bayar Hutang 2M ). Kanggo Bos Yono Sareng Bit2, Tepang ka Abdi henteu, Nu Gaduh Alun2

    17 Maret 2009 tabuh 11:05 pm

  493. bisa Bae tom, Mangkana engke tgl 12 Datang,

    17 Maret 2009 tabuh 11:09 pm

  494. tien teh saha????

    17 Maret 2009 tabuh 11:11 pm

  495. ditom

    dimana arisanna? emang mun milu bisa.??nyieun jaket jadi kan?? jambul nte kamana bae tara maen futsal deui??

    17 Maret 2009 tabuh 11:11 pm

  496. london kamana bae???/

    17 Maret 2009 tabuh 11:19 pm

  497. tom lila amat?? Mati lampu atau habiseun Pulsa???

    17 Maret 2009 tabuh 11:22 pm

  498. dedy london

    cuy,cipedak caah…bale ka rendem

    17 Maret 2009 tabuh 11:23 pm

  499. ditom

    gus alamat E-mail ane kitting_ibe@yahoo.com. ane tiap malam oneline, chating bae lewat YM…

    17 Maret 2009 tabuh 11:30 pm

  500. london ajakan tom, rek milu bikin jaket moal????

    17 Maret 2009 tabuh 11:41 pm

  501. maen golf ayeunamah tom,futsal cuma wt smpingan..

    17 Maret 2009 tabuh 11:46 pm

  502. Oman, Geus sare sugan??? kok Teu Online. Mun engke tgl 12 datang, Ulah poho bawa Cai Ponari. Ok??

    17 Maret 2009 tabuh 11:57 pm

  503. kang didi teh nu mana??? nuj naon ayeuna??? Biasana nu namina kang di2 teh, jalmina kasep, Bageur, tukang nulung kanu butuh, tukang nalang kanu susah…tepang ka teddy, Agus doang henteu???

    18 Maret 2009 tabuh 12:02 am

  504. kanggo kang mamat:
    Wilujeng tepang…

    18 Maret 2009 tabuh 12:05 am

  505. Bje

    tom,kabeh na nu milu arisan teh 30 Urang,henteu terikat Rt 02,Bae. sabulana di kocok 2 Orang. Info lbh lanjut Hubungi . Ambon, Ju2n, Agoes, Jambul.
    masih on line teu?

    18 Maret 2009 tabuh 12:12 am

  506. Diplong

    Kang mamat , ramepisan yeuh kang rudiana kamananya.?
    Ieu seu’eur tamu, pamuda cisampih sadaya kang, geura bageakeun kang mamat,

    18 Maret 2009 tabuh 10:27 am

  507. anan-tea

    allowww semua khususna budak BRC,oman, ade deplek,andi ditom,teddy brc, jarang nimbul,dedi_london, TEU POHO ka para senior di Desa-Parakan kumaha kabarna…?? saya ANAN tea,
    (KEPADA SUTISNA BIT-BIT NT MASIH DI INDOSTAR KAN? HP NT SABARAHA NOMERNA..?)
    no urang 08158940533. di tunggu!…..

    18 Maret 2009 tabuh 11:04 am

  508. sOmeOne

    Tile Kumaha kabarna???
    Tile inget te bareng2 ejeng babaturan reuni sd parakan diPalutungan trus ayena kabogoh orang mana?
    moga aja sukses buat kamu!!!

    18 Maret 2009 tabuh 4:25 pm

  509. Megha

    Woi TEDI/SILVI udah gabung neh,kemana aj pak kmaren???
    Buat ditom foto yang dlu dikuningan masih ada ga.

    18 Maret 2009 tabuh 4:30 pm

  510. ka kang tedi,on line kitu

    18 Maret 2009 tabuh 5:32 pm

  511. neng,mega slm kenal nya

    18 Maret 2009 tabuh 5:35 pm

  512. tom ayena on line treu,ieu alamat e mile saya goes_vet@yahoo.com

    18 Maret 2009 tabuh 5:56 pm

  513. Sorry meg, gw baru gabung. maklum sja sekrng kan udh dket PEMILU. Gw jd ANggota CALEG

    18 Maret 2009 tabuh 6:27 pm

  514. Mamat R

    Weh rame geuning,

    tah kitu atuh ngarumpul di dieu da geus aya arena nu gampang

    18 Maret 2009 tabuh 6:31 pm

  515. Lg On line Gus..

    18 Maret 2009 tabuh 6:36 pm

  516. dupi anan teh anan mana??? anan tile, atau anan rayi na kang ma2t ????
    Saefurahman kamana wae??? boa ayeunamah tos ngabodasan kulit na. Upami agus hoyong kenal kitu ka neng mega???

    18 Maret 2009 tabuh 6:43 pm

  517. gus, keur sibuk nya??
    iyan aray, anu ti gala herang..kumaha kbarna?? Mun tisa mah eta Motor Honda GL MAX, teh,teu kenging di ical..seu eur sejarahna. saksi bisu lalampahan urang keur ngora….

    18 Maret 2009 tabuh 7:13 pm

  518. anan-tea

    eulueh2 tedddy BRC mani somseu ka uing,,sok atuh kenalan deui..!! kumaha acara kumpul teh bisa gabung teu???

    Tuk BIT-BIT kamana wae gak pernah monitor skrng..!

    18 Maret 2009 tabuh 8:02 pm

  519. halooo,kamarana ieh teh,ditom on line atuh, di antos ku sim kuring

    18 Maret 2009 tabuh 10:10 pm

  520. sanes somse anan, sy oge sering ka pasar baru ktmuan sareng acep….
    mun rek gabung mah tiasa bae. mun aya waktos mah tgl 12 kumpul di monas resep upami karumpul teh, jdi poho
    kana hutang. ayeuna anan tinggal di mana???

    18 Maret 2009 tabuh 10:27 pm

  521. tes

    18 Maret 2009 tabuh 11:01 pm

  522. kang mamat, kok ti iseun???

    18 Maret 2009 tabuh 11:14 pm

  523. kanggo para personil BRC
    sok ah rame keun situs parakan
    di tunggu….

    18 Maret 2009 tabuh 11:18 pm

  524. kang mamat, no hp anan kok henteu aktif???
    parantos di gentos nya???

    18 Maret 2009 tabuh 11:21 pm

  525. ditom

    assalmualikum..wah makin rame yeuh orang parakan tapi pada kamana yeuh sesepuhna?????

    18 Maret 2009 tabuh 11:31 pm

  526. jangan jdi kan Cinta laksana Mouse, Klik kanan – kiri, Tanpa arah kepastian..
    tp,jdi kan cinta laksana Hardisk, sbagai tempat menyimpan data2 Cinta Sejati.
    Lindungi data Cintamu,dengan Anti Virus…
    agar kelak data Cintamu tersimpan Aman dari Gangguan Virus2 Cinta yang akan Mengganggu…
    dan
    jdi kan, kelak Cintamu Ibarat Centrino Core2 Duo
    melesat Jauh terbang tinggi di Singgasana Cinta..

    18 Maret 2009 tabuh 11:38 pm

  527. cinta kadang membuat kita kecewa dan bahagia,karna cinta orang bisa lupa segalanya termsuk jiwa,

    18 Maret 2009 tabuh 11:47 pm

  528. jadi ngapain berjuang demi cinta,cinta cukup alpenlibel,karna ada cinta di setiap alpenlibel

    18 Maret 2009 tabuh 11:49 pm

  529. ditom

    bul maen golf na di hawara ta di bantarpeucang =))

    18 Maret 2009 tabuh 11:54 pm

  530. anton.s

    jambul kumaha kabarna?
    ayeuna gw dimana?
    ajak2 tuh.

    bej`o
    ditanyakeun ku mamang.

    19 Maret 2009 tabuh 12:43 am

  531. anton.s

    jo,alamat email?
    ol jam sabaraha?

    19 Maret 2009 tabuh 12:47 am

  532. anton saha ieu??

    19 Maret 2009 tabuh 1:04 am

  533. jambul apik2 Wae
    Rencana Rek buka Cafe Lembur Kuring
    tersedia Bermacam – Macam makanan Khas Lembur
    – Sorabi, Combro
    24 Jam Non Stop
    Kcuali Malam Jumat kaliwon
    Haraf Maklum aya Kerja an Sampingan ( Jaga Li2n )

    19 Maret 2009 tabuh 1:08 am

  534. saprida

    woy budak parakan jeung sakitarna !
    nu bade ngiringan arisan mangga diantos ku abdi. tiasa menghubungi anggota BRC.
    arisan ieu kanggo embrio paguyuban anak rantau nu aya di jakarta,BANDUNG. budak ti parakan khususna umumna budak kuningan.MANGGA ……! urang pageuhkeun duduluran !
    nepangkeun kasadayana ti abdi nu ngageugeuh alun-alun parakan tea.
    SAPRIDA SUDIRMAN
    KANG RUDI DIANTOS SMS-NA KU ABDI
    021-95525071 + 085695202638
    hatur nuhun……..!

    19 Maret 2009 tabuh 4:55 am

  535. Megha

    Huy Tedy lagi sibuk neh gw.
    biasa mentri keuangan mah

    19 Maret 2009 tabuh 9:56 am

  536. Teguh

    Assalamu’alaikum
    salam kenal ti urang cikahuripan lapang…

    19 Maret 2009 tabuh 10:47 am

  537. Teguh Tea

    iyeu kamarana urang parakan… gening rarehe…

    19 Maret 2009 tabuh 10:51 am

  538. teguh mana ieu teh,,,rai na neni sanes

    19 Maret 2009 tabuh 11:00 am

  539. kmh yeuh kang saprida cageur,,,,,iraha arek kalembur teh,,inget teu di cai pedak newak bebek,,,,,,

    19 Maret 2009 tabuh 11:02 am

  540. Teguh Tea

    muhun upami ieu saha nya… aang mana nya?

    19 Maret 2009 tabuh 11:08 am

  541. abdi rerencangan sakolana nu ti parakan,,,ari teguh teh kapungkur teh upami teu lepat kuliah di bandungnya,,,,

    19 Maret 2009 tabuh 11:23 am

  542. Teguh Tea

    Kang aa gaduh Yahoo Messenger teu upami gaduh mah sok mangga di add Id abdi ieu ID na must.teguh pan resep nya upami tepang di dunia maya mah.. rada waas upami nyariosken lembur anu endah tea teh..

    19 Maret 2009 tabuh 11:24 am

  543. ayeuna di jakarta apa dimana teguh teh,,di damel dimana,

    19 Maret 2009 tabuh 11:24 am

  544. Teguh Tea

    ih… abdi mah.. kuliah na sanes di bandung.. ari abdi mah kuliahna di jakarta.. oh.. rerencangan sakola.. upami naros ken ka teteh, saha tepang na.. rerencangna sakola di mana SMP ta SMEA..

    19 Maret 2009 tabuh 11:27 am

  545. je kamana ieu teh sibuk keur nyiapkeun jang kawin sugan!!!!!!!!!!!!!!

    19 Maret 2009 tabuh 11:28 am

  546. Teguh Tea

    abdi di jakarta.. damel di daerah fatmawati… upami kang aang damel ta wirausaha, ayena di mana?

    19 Maret 2009 tabuh 11:30 am

  547. sorry signout heula ah nya,,,abdi di damel di celangkap.

    19 Maret 2009 tabuh 12:09 pm

  548. Teguh Tea

    muhun atuh… sanes waktos di sambung dei… wassalam..

    19 Maret 2009 tabuh 12:39 pm

  549. ditom

    absen….diluar puanas banget, ngawedang yueh aya kulub boled jeung sapeu….

    19 Maret 2009 tabuh 1:04 pm

  550. sok atuh lajeng ngawedang na

    19 Maret 2009 tabuh 1:12 pm

  551. tedy brc absen teu?

    19 Maret 2009 tabuh 1:14 pm

  552. Diplong

    Lewat heula ah…

    Sieun di kepung ku BRC

    19 Maret 2009 tabuh 2:02 pm

  553. anan-tea

    ted agoest do@ng teh keur palling love ka teh mega sugan jeuleu be meni puitis kitu emailna ge heueuy…berean awewe atuh tedy, ETA KANG DIPLONG MENI SOMBONG MAMPIR ATUH KA DIEU TUH BUDAK BRC KEUR NARONGKRONG…KE DI BERE JINGGO KU URANG CAP KADIE…

    19 Maret 2009 tabuh 6:06 pm

  554. test…..testtt…123..123..kamarana ieu teh sign out kabeh sugan…

    19 Maret 2009 tabuh 6:22 pm

  555. hadir tedi

    19 Maret 2009 tabuh 6:30 pm

  556. teu aya deui!nupika cinta iwal anjen,kamarana yeh

    19 Maret 2009 tabuh 6:34 pm

  557. mana,tedi baruk ek on line,di tumggu didieu,ganti.

    19 Maret 2009 tabuh 6:41 pm

  558. Bje

    bener pisan nan,agus teh keur PDKT ka neng mega, sampe teu bisa dahar, sare

    19 Maret 2009 tabuh 6:41 pm

  559. macet naha ted di jalan karak nyampe?

    19 Maret 2009 tabuh 6:43 pm

  560. kolor ijo….
    ka mana wae????
    Upami isn kaluar, Ku margi kolor na sobek, di2 Diplong tiasa ngajahit..
    Paranto Kursus Menjahit 3 tahun.
    Kolor Ijo, Datang lah
    di sini sedang Pesta Kecil,,,
    datang ga di undang, Pulang ga di antar

    19 Maret 2009 tabuh 6:49 pm

  561. ted naha meneng bae

    19 Maret 2009 tabuh 6:49 pm

  562. lemot gus..

    19 Maret 2009 tabuh 7:06 pm

  563. kang di2,sareng kang aang Khususna, Baruk hoyong terang Naon BRC teh???
    BRC teh cikal Bakal Borock Club
    Borock ( Barisan Orang2 Cukup Kreatif )
    tentuna Kreatif dalam Hal Positif…
    BRC (Borock Ridders Community ) di bentuk Tgl 09-Nopember 2008
    tujuana : Hoyong memper erat tali silaturahmi,Khususna Wargi Parakan…
    Urang hirup di perantauan laksana terjun di Medan Perang..
    Mudah2 an dengan adanya Organisai BRC,ngabantun manfa’at..khusus na kanggo Personil2 BRC, Umum na kanggo wargi parakan

    Info : 081586681662 – 02194201628
    No Politik
    No Sara
    No Sex
    No Missed Call

    19 Maret 2009 tabuh 7:21 pm

  564. Bje

    Mega katanya pengen di ramal??
    sekedar masukan sj buat kamu…
    km kan lahir di bulan april…km co2k nya jdo pedagang, jangan di bagian Keuangan
    karna banyak Goda an nya

    Untuk lbh jelas nya
    ketik
    REG RAMAL
    kirim ke ( Mana sj sesuka km)

    19 Maret 2009 tabuh 7:26 pm

  565. Bje

    Assalamu Allaikum????
    ( cek pak ustad Upami teu di jawab, matak dosa ))
    Ka marana yueh???
    Mani ti’iseun

    19 Maret 2009 tabuh 7:32 pm

  566. ted budak kamarana yeuh…? susulan kang diplong atuh ajakan nongkrong di warung bah suad..sugan loba budak di ditu keur maraen gaple. bejaan si agoest doang ulah kamalinaan kituh. moal ge bogoheun teh mega mah…..(heureuy..)

    19 Maret 2009 tabuh 7:33 pm

  567. Bje

    Gus, masih Online teu???

    19 Maret 2009 tabuh 7:37 pm

  568. Bje

    Malam Jum’at
    terasa Nikmat
    jka di isi dengan Mengaji dan Shalat
    Smoga Kita terhindar dari Perbuatan2 Yang Penuh Maksiat
    karna kita hidup di dunia dan akherat
    jdi Isi lah hidup ini dengan hal2 yang Bermanfa at
    Buat kang di2…..
    cepet lah bertobat
    Mumpung Umur belum tamat…

    19 Maret 2009 tabuh 7:44 pm

  569. ku say oge gues di beja an nan, beurang peuting ku saya di Omongan
    tapi Malah ngajawab na teh ” ke ujung dunia pun akan ku kejar, saya oge teu apal Ujung dunia Aya na di mana???

    19 Maret 2009 tabuh 7:49 pm

  570. leres pisan ang, nuju keur sibuk…tapi lain rek nyiapkeun jang kawin..
    keur nyiapkeun kanggo aang
    denger2, aang rek di sunatan deui??
    bener henteu??
    Mantri sunat na cenah kang di2.
    rek anggap2 an naon??
    saya siap bantu 24 Jam.

    19 Maret 2009 tabuh 7:55 pm

  571. Bje

    Tutup Lawang Sigotaka…

    Wassalam
    t3ddy BRC

    19 Maret 2009 tabuh 7:57 pm

  572. kutet

    gusd aya barang teu .,?@

    19 Maret 2009 tabuh 10:43 pm

  573. Diplong

    Malem jum’at ngumbah jimat, ngumbah golok jeung kampak,

    kamana ari kang mamat, geus teu ngalongok barudak,

    Barudak BRC
    Nusok maraen dampuh, ayeunamah putzal cnah,

    Hidup
    Dampuh

    20 Maret 2009 tabuh 12:13 am

  574. pung

    tesssss….

    20 Maret 2009 tabuh 12:30 am

  575. pung

    teddy…teddy…teddy…
    jambul…jambul…jambul…

    bau…bau…bau…

    istirahat heula ahhhhh—>>>cape

    salam kenal kasadayana urang parakan.
    sukses slalu buat semuanya.

    ti abdi

    ( opung tea )

    20 Maret 2009 tabuh 12:48 am

  576. Teguh Tea

    anan… iyeu anan pak kirman nya…? urang teguh tea urang butong.. Nan… maneh ayena dimana? nan boga YM teu.. Nan add yeh ID YM urang.. must.teguh

    20 Maret 2009 tabuh 8:52 am

  577. rame plong, kabaran deui kang rudina ,ke tgl 12 bisi hoyong terang ka MONAS ULIN ,saefurahman,agus doang adi si bagyo, london nt di teangan ku si darsum,JO nt pesen cai ponari ke di bawa keun, saya rek mawa SAKARDUS sugan laku

    20 Maret 2009 tabuh 9:02 am

  578. buat teguh,lam kenal met gabung walau hanya di layar kaca,nt butong na blok mna deukt ka ma nasim teu, nuhun

    20 Maret 2009 tabuh 9:05 am

  579. Teguh Tea

    waduh jauh manasim mah.. muhun salam kenal oge… urang deket lapang bumi na ge… ari anan eta anan tile nya? ari kang oman parakanna sabelah mana?

    20 Maret 2009 tabuh 9:09 am

  580. Teguh Tea

    Sign out hela ah… da rek damel.. punten ka sadayana…
    wasalam…

    Abdi Teguh tea

    20 Maret 2009 tabuh 9:24 am

  581. Megha

    eHm……..
    Rame Pisen yeh budak Parakan….
    Karasep Tee???
    Are kira2 arompong ulah naronghol,bising dicarekan ke mang suad,

    20 Maret 2009 tabuh 1:21 pm

  582. tes,numpang lewat nya!

    20 Maret 2009 tabuh 2:37 pm

  583. punten ka kang teguh,nembe ngawaleuran saya di desa parakan blok kidul cakeut bumi na kiayi ikin,ari anan sanes anan tile,tapi anan raina kang mamat rohimat, sareng ka diplong ko foto na di simpen dina komen mobael,salah,ka neng mega emang kenal ka mang suad?apa nu ngetik diplong?

    20 Maret 2009 tabuh 5:12 pm

  584. Teguh Tea

    Punten atuh nembe di waleur oge.. oh.. sanes anan tile di kinten teh anan tile.. kang oman nuju damel?

    20 Maret 2009 tabuh 5:55 pm

  585. ditom andy

    assalamualaikum…..kmaha urang parakan walaras????

    20 Maret 2009 tabuh 8:26 pm

  586. pung

    teguh
    ente damel dimana?
    trus ditanyakeun ku syaifudin,jeung ku asja.
    hehehehe…

    man,ente sok kakota teu?

    20 Maret 2009 tabuh 8:38 pm

  587. saprida

    wilujeung tepang oge !
    punten ieu kang aang mana nya ????????

    abdi hilap kapungkur teh tos newak bebek teh dikumahakeun nya ku kang aang teh bebekna mani gogoekan bebekna teh, di bawa ka rungkun awi ci bailat nya ?
    Mani beuki pisan kana bebek teh ih !

    he…….he…….punten heureuy ah !!

    Anan anjeun ngageugeuh dimana ayeuna ????

    Mang muhana kumaha damang ? salam sono ti abdi ah..!
    kang rudi nuhun e’mail na tos di bales!! urang hayang mampir mun pas kabeneran t ka bandung.
    salam ka sadayana !!!!

    21 Maret 2009 tabuh 2:24 am

  588. Sapa-kangge

    1. Kang Dadang Pakembangan
    Haturnuhun Kang Dadang Tos sumping Kabumi kaleresan
    Patepang Sareng Kang Muhanna Ti Parakan Oge Pun Raka
    Jojo Jioharno (atuh Tiasa Uplek ngobrol di bumi abdi
    basa Hajatan Kaleresan Para Tokoh Desa Oge Nuju
    Ngempel di Bu mI Simkuring Insa Allah Berikut Camat
    dan Sekmat hadir Aya ke di Munculkeun di situs.

    2. Kang Saprida

    Haturnuhun urang tiasa silaturahmi di dunia maya kaleresan abdi oge sok nyari-nyari temen seangkatna
    Si Sana kumaha kabarna ayeuna aya dimana…Insa Allah Sanes Waktos Urang tiasa silaturahmi ketemu di lemburnya.

    3. Bewara
    Enjing di Dusun III tanggal 22 aya Tablig Akbar dalam Rangka Maulidan kerjasama dengan Pemdes Desa Parakan. Penceramah 4 Habib dari Yayasan Nursyifa Jakarta. Mohon Doa Restunya Semoga Sukses dan Bermakna Bagi Warga Desa Parakan

    21 Maret 2009 tabuh 9:22 am

  589. Didi sunardi Diplong

    Bagea kang rudiana,
    Ya, sy turut ber do’a mudah2an acara trsbt sukses teu aya halangan,
    Kang rudiana,
    Sy mireng kabar , sekmat pa iis bisri , kbrna bade ngagemtos posisi camat maleber, upami eta leres mudah2an parakan tambh majng dna sgala sgi pmbangunan

    21 Maret 2009 tabuh 10:14 am

  590. absen………………………,ka kang ditom,kewengi putsal ta henteu?

    21 Maret 2009 tabuh 11:54 am

  591. andy_ditom

    wah teu terang kang agus…taroskeun wae ka kang nurman, kang jajat, ke mun bade futsalmah di kabaran…

    21 Maret 2009 tabuh 1:16 pm

  592. andy_ditom

    wah teu terang kang agus, nya insyallah mun barudak maen futsalmah abdi ngiringan wae lah, milu nongkrong doang ngaramekeun…di antos wae lah ke wengi..

    21 Maret 2009 tabuh 1:19 pm

  593. Mamat R

    Absen

    21 Maret 2009 tabuh 3:11 pm

  594. On line teu Guz?????

    21 Maret 2009 tabuh 4:05 pm

  595. ok

    21 Maret 2009 tabuh 4:11 pm

  596. ted jambul suruh masuk on line

    21 Maret 2009 tabuh 4:12 pm

  597. Opung di mana Ayeuna???
    Di tunggu telpona…

    21 Maret 2009 tabuh 4:13 pm

  598. keur sare

    21 Maret 2009 tabuh 4:14 pm

  599. Bener Oman..
    Siganamah nu ngetik nateh kang diplong (ASPRI)
    Mega mah teu kenal ka mang suad

    21 Maret 2009 tabuh 4:22 pm

  600. BRC

    Guz, Ngke Peuting Futzal Moal????

    21 Maret 2009 tabuh 4:28 pm

  601. Assalamuallaikum wr,wb

    Puji syukur sya ucapkan kepada anak-anak Desa Parakan yang ada di Kota Jakarta, bahwasanya anak-anak Desa Parakan masih tetap bersatu dengan diadakannya pertemuan-pertemuan setiap bulannya, yang skarang membentuk organisasi yang di sebut V BRC ( Borock Rider Community ). semoga dengan seringnya pertemuan silaturahmi BRC mampu menghadapi persoalan-persoalan yang ada dan bisa menciptakan berdiri sama tinggi duduk sama rendah.
    Thanks

    21 Maret 2009 tabuh 5:45 pm

  602. pung

    tessssss

    21 Maret 2009 tabuh 11:58 pm

  603. Ombènk-tèä

    Ngala hurang ka cipedak,ngalana make ayakan,
    Eh bararudak,punten ah abdi ngiringan.ka adu,jambul,kusrata oge sareng dedengkotna
    B’jo.wani kneh teu tandìng?

    22 Maret 2009 tabuh 10:56 am

  604. saya selaku perwakilan,siap……..,kutunggu di medan perang,haaaaaaaaaa

    22 Maret 2009 tabuh 2:02 pm

  605. o……mbeng,

    22 Maret 2009 tabuh 2:07 pm

  606. tom,on line teu?

    22 Maret 2009 tabuh 2:15 pm

  607. ok…,

    22 Maret 2009 tabuh 4:07 pm

  608. ditunggu kang tedi,sareng jambul?

    22 Maret 2009 tabuh 4:08 pm

  609. Ombenk…..

    22 Maret 2009 tabuh 4:09 pm

  610. Sorry ted, saya karek gabung…
    kumaha geus married ncan???
    iraha balik kalembur??
    Email nte Naon???
    kumaha barudak Borock??
    masih osok karumpul teu???

    22 Maret 2009 tabuh 4:11 pm

  611. haloo,tedi,jambul.on line teu?

    22 Maret 2009 tabuh 4:12 pm

  612. bagea teuing Aray..karek aya kabar na
    saya pulang ka lembur,paling sa taun sakali.
    lebaran kamari,saya ka Gala herang, Cek Bokap nte, nte na teu Mudik
    Barudak masih osok karumpul,tiap bulan..
    Sampe Waktu ayeunamah,saya ncan Married…
    email saya : teddysetyadi@ymail.com

    22 Maret 2009 tabuh 4:17 pm

  613. neangan awewe nu kumaha?? sampe ayeuna ncan Married??
    jdi inget waktu keur sakola…
    salam bae ka barudak Parakan
    – Wahid ( Tabeng )
    – Asep ( Lepay )
    – Saidi ( Bengkik )
    kamari mulud,saya pulang kapanggih jeung Heriana

    22 Maret 2009 tabuh 4:20 pm

  614. tah geuning aya cecep Spd???
    mudah2 an bae Cep, perkumpulan BRC, loba Manfa’at na..
    Niat nu Mulia, Insya Allah hasil na Akan Sempurna.
    Kanggo Personil2 BRC, Nu laena Sok ah Rame keun
    di tunggu pisan

    22 Maret 2009 tabuh 4:23 pm

  615. BRC

    to Ombenk :
    Never Say die….
    Now And Forever….

    22 Maret 2009 tabuh 4:25 pm

  616. Guz, On line teu???

    22 Maret 2009 tabuh 4:26 pm

  617. masih on line Guzz??

    22 Maret 2009 tabuh 4:43 pm

  618. Opuuuuuuu…….uunkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!
    Aangng……ngngngngngngngngngng!!!!!!!!!!!!
    Anaaaaa…..aaannnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!
    diplongngng…..ngngngngngngngng!!!!!!!!!!!!
    ditommmmmmm…ommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!
    Megaaaa.aaaaaa…..aaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

    22 Maret 2009 tabuh 4:49 pm

  619. Diplong

    Kasadaya wargi parakan,
    Aya kabar duka bp acim suamina ibu cicih bp kirman, dinten sabtu tgl 21, kabawa hanyut ku banjir/ ca’ah di ci gede nuju ngalintar / ngecrik, tapi sampe info ini di turunkan belum di temukan, nukabawa hanyut 2

    Hatur nuhun

    22 Maret 2009 tabuh 9:05 pm

  620. saprida

    NU BENER DI KABAWA CAI CAAH ??? KANG ACIM BU CICIH ?

    RUDIANA ! KUMAHA LAMUN PENCERAMAHNA TEH BANG H RHOMA IRAMA. URANG BOGA CHANNEL DEUKEUT KA ANJEUNA.
    TAPI IRAHA-IRAHA KITU

    INFORMASI KANGGO ANGGOTA BOROCK !!

    AGAR DIPERSIAPKAN SEMATANG MUNGKIN PERTEMUAN TGL 12 APRIL DI MONAS !!!!
    UNTUK SEKSI KREATIF ( TEDI, AMBON, DLL ) AGAR DIBUAT
    PERMAINAN KARENA DIPERKIRAKAN PARA ANGGOTA MEMBAWA KELUARGANYA. TOLONG ADA YANG SURVEI KE LAPANGAN UNTUK MENENTUKAN TITIK PERTEMUAN KITA.
    4 HARI SEBELUM HARI H AGAR DISEBARKAN MELALUI SMS, EMAIL,FS,FB. LOKASI DAN JAMNYA. SESUAI KESEPAKATAN JAM 10.00 KITA SUDAH HARUS KUMPUL.
    DAN DIUSAHAN YANG JARANG HADIR AGAR DIUSAHAN HARUS HADIR. KECUALI SAKIT……!
    UNTUK TEMEN2X YANG MAU GABUNG SILAHKAN

    MINDAH KA BASA SUNDA !!!
    NIU BADE DONGKAP KAMONAS DI ANTOS PISAN SAHA BAE
    ULAH SIEUN TEU KABAGIAN NASI BUNGKUS.
    PANITIA TEDI DKK TOS NYIAPKEUN 1000 BUNGKUS+GARANG LAUK ASIN TANJAN+KASREK DAGE+SEMUR JENGKOL+ PAIS TAHU+ SAMBEL TARASI. POKOK NA EDUN PISAN MA’NYOS, TOP MARGOTOP.
    HAYU URANG BALAKECRAKAN BABARENGAN, BONGKOK NGARONYOK BENGKUNG NGARIUNG.
    HATUR NUHUN…….!

    22 Maret 2009 tabuh 11:25 pm

  621. saprida

    nepangkeun kanggo kang saefurahman !
    anjeun ngiring arisan ta henteu ?
    urang huludayeuh teh aya saha bae ??

    22 Maret 2009 tabuh 11:51 pm

  622. Didi sunardi DIPLONG

    Bener pisan eta info teh, sy posisi di kampung ayeuna, kabehna 3 urang nu ngalintar bareng bp acim, nusaurang salamet, nusaurang ditemukan dileuwi dahuan dlm keada’an meninggal, sdangkan bp acim sampe senin pagi ni blum di tmukan, kjadian hari sabtu siang

    23 Maret 2009 tabuh 7:11 am

  623. Teguh Bae

    Urang gawe di fatmawati.. urang jarang ka kota… salam kenal ka sadayana… urang milu nimbrung di die..

    23 Maret 2009 tabuh 12:52 pm

  624. wih kabita euy…ngan teuing biasa teuing henteu euy…ngariung di monas nya ….. jigana rek nyawalakeun riungan urang parakannya…

    Wih ngan mun rek nyawalakeun ngalintar bareng di cigede ulah ayeuna nya caina keur gede mun erek ge ngobeng bareng di lewi patik pahela heula menangkeun hurang sok lah..

    Kang saprida …. Rhoma Irama mah kuduna di lapang deket SD Parakan nya

    23 Maret 2009 tabuh 4:42 pm

  625. BEWARA KA PARA PERSONIL2 BRC :
    Nu boga ide kanggo ngaramekeun acara tgl 12 di monas,
    harap menghubungi team kreatif : ambon – teddy
    di usaha kan seminggu sebelum hari pertemuan, spya sgla Prasarana nya di persiap kan
    kanggo Neng Mela,di antos ka datangana tgl 12..Ok!!!!

    23 Maret 2009 tabuh 5:08 pm

  626. kama rana yeuh?????
    Mani ti’iseun????/
    Oman,|Ce2p,Opunk,ditom,Ombenk,anan,kang ma2t,sareng penasehat BRC, ka marana yeuh????

    23 Maret 2009 tabuh 5:20 pm

  627. ted, sy oge keur online……

    23 Maret 2009 tabuh 5:34 pm

  628. tes

    23 Maret 2009 tabuh 5:47 pm

  629. saprida

    bewara !
    pa acim mayitna tos di panggihan dina dinten senen tabuh dalapan enjing kaping 23 maret 2009. kapanggihna di walungan di daerah waled cirebon.
    mangga kasadaya bloger urang sami-sami ngadu’akeun supados pa acim ditarima sagala iman sareng islamna, oge kanu dikantun dipasihan kasabaran.
    Nuhunkeun ikhalsna urang ngirim do’a kanggo pa acim.
    Wabil khususon illa ruuhi acim bin fulan..alfatihah..!

    Kang rudi mangga atuh urang bobotohan kanggo ngadatangkeun kang haji rhoma irama di desa urang. Nt saya percayakeun kanggo janten ketua umum panitia’na. di bantu ketua pelaksana di desa parakan sahabat urang putrana bp imam subuki. si ropik.
    ulah jaipongan bae jeung dangdut terus dikampung teh,
    kedah saimbang/BALANCE atuh, aya siraman rohani, do’a bersama, dzikir babarengan, masalahna ayeuna teh loba pisan mamala jeung musibah, kajadian araneh, saha nu terang mun ngayakeun tabligh akbar kasusah karerepet teh aya longgarna. amin…..!

    acara di monas teh pikeun maheutkeun urang nu geus senior jeung para pemuda, remaja parakan nu anyar gede, jeung nyegerkaun suasana stres, cape, dimana 6 poe sibuk nguruskeun pagawean.maklum jakarta tea atuh.
    lamun ngalintar di cai gede atawa ci pedak semetara kudu di eureunkeun heula sampe pa acim 40 poe. soalna lamun maot dina dinten sabtu teh sok ngajak cenah.
    ari ngobeng teh abdi oge resep, ngan sok sieun salah obeng, lain hurang malah nu katewak malahan nyekel si koneng. wuek….!

    Kang rudiana….!
    Peupeujeuh nt sebagai Ketua Umum dzikir bersama H. rhoma irama. ” Menuju Masyarakat Parakan yang Akhlakul Karimah” kudu geuwat ngayakeun rapat babagi pagawean/JOBDIS-na ! urang pasti ngadukung maneh.

    rud ari si batur maneh nu hideung sakola di MTs ti girang teh ayeuna dimana. ngarana saha nya ? urang poho euy ? sakola sok mawa sapedah BMX tea.
    eta nu sok ditakolan bae ku urang lamun teu mere nginjeum sapedahna. tepi kaceurik tea.

    nuhun ah ! punten kasadayana……!

    24 Maret 2009 tabuh 2:22 am

  630. anan-tea

    selamat wayah kieu Baraya..
    hampura karek ngalongokan deui…eta geuning aya kang Saprida pa kabar kang, kumaha damang..? sok lah tong asa da jama urang kabeh di dieu mah. NGIRING BELA SUNGKAWA KANU TOS KAPAPATENAN..TUK KELUARGA SEMOGA DI BERIKAN KEKUATAN..AMIN.

    Oman…teddy gi sibuk nieh..??
    sok tuk kegiatanya BRC saya dukung…di tunggu infonya.

    Hidup BRC….Hidup BRC..BrC……

    24 Maret 2009 tabuh 3:19 pm

  631. Diplong

    Kamarana yeuh para BRC , keur persiapan kitu jang di m0nas, kade ulah poh0 COMBRO jang tedy, mw pelas hurang, ngonceng heula di leuwi, caina keur beungkak,

    25 Maret 2009 tabuh 11:07 am

  632. hadir……

    25 Maret 2009 tabuh 11:54 am

  633. Awas aya bahaya LATEN !!!!
    tewak etah kang diplong!!!!
    Bawa Ka MoNas!!!!!

    25 Maret 2009 tabuh 5:06 pm

  634. Bje

    Gus, On line teu????

    25 Maret 2009 tabuh 5:12 pm

  635. Nu mawa Combro, di aku DULUR!!!!!!!

    25 Maret 2009 tabuh 5:16 pm

  636. Diplong

    Tedi rek newak urang.?
    Teu di tewakge sy rek datang ka monas, rek mawa
    1. OTOKOWOH
    2. GOLON0
    3. RASGE
    4. PELASHURANG
    5. GALENDRO
    6. DEDEBLAG
    7. KODEHEL
    8. COMBRO

    Eta sadaya kaseneng
    TEDY

    25 Maret 2009 tabuh 7:40 pm

  637. punk

    Turut berdukacita atas
    meninggalnya Bp Acim
    semoga diterima iman dan islamnya dan
    ditempatkan disisinya (amiiin)

    tuk yang di tinggalkan
    mudah2an diberi kekuatan dan ketabahan.

    Aya nukurang kang diplong,
    ari TEDY mah kabeukina teh
    kejo geong,jeung misro.

    25 Maret 2009 tabuh 10:35 pm

  638. dear kasadayana….

    Kaget pertamana, teu disangka pas buka nyoba Google tentang desa parakan…ternyata aya situs nu ngabahas desa parakan….asa ku waas…

    ngiring bingah ka barudak desa parakan anu ternyata tali persaudaraan masih erat…komo ayeuna di pangumbaraan…

    salam hormat…
    Asih anak hulda tea…

    26 Maret 2009 tabuh 12:55 pm

  639. lain kumaha kbr personil BRC teh, nungaran Tedy bjo ka remen on line ok, terus kumah kbr aank yg ada di parotian, kunaon teu merapat ka BRC…?

    Thx

    cep

    26 Maret 2009 tabuh 1:09 pm

  640. anan-tea

    salam tepang

    ted..oman guera eta bageakeun aya tamu anyar tah teh asih tea ti hulda cenah mah..? mangga teh ka lebet tuh aya kang tedy jeung kang oman keur aruplek keur ngobrolkeun rencana di monas tea. ari ieu teh asih lanceukna medos lain..? punten ah bilih lepat.

    26 Maret 2009 tabuh 2:46 pm

  641. andy_ditom

    assalamualaikim….ngiringan ngerumpi ah,kmaha yeuh Kang B’jo seksi riweuh tos di siapkeun teu kanggo acara di monas?

    26 Maret 2009 tabuh 5:37 pm

  642. Diplon9

    Aya BEWARA KA PERSONIL BRC
    Tapi teu di lalongokan , coba lalongokan heula.

    26 Maret 2009 tabuh 7:54 pm

  643. absen ah,kanggo neng asih mangga ka lebet,pung ente ulin ke tgl 12 ka monas,kanggo anan kumaha bade ngiringan moal arisan? tong ningali BRC na, da saya oge budak PMJ, kang diplong oge anu pentolan BL(BAJING LUNCAT),saur na bade ka monas ngiring ngareuah reuah,jo ari ketua umum BRC ambon ka mana can pernah ngalongok blog

    27 Maret 2009 tabuh 9:26 am

  644. Kanggo anan…sumuhun lanceukna medos tea..

    Bade tumaros..ari tanggal 12 teh acara naon??

    27 Maret 2009 tabuh 9:41 am

  645. Mamat R

    Diplong, ari kang kolor ijo teh kamananya..?
    tara pisan muncul geningan ,

    27 Maret 2009 tabuh 1:22 pm

  646. Mamat R

    Ari kang kolor ijo teh aya di mana nya …?
    Sehat kitu ka’ayaan na ,mani teu aya kabar pisan, hp na teu aktif geuning mudah mudahan kayaan na sehat .

    27 Maret 2009 tabuh 4:45 pm

  647. Mamat R

    Kang Cibunut ,,,

    Kamana bae deui ieu teh teu katingali pisan ,punten saya oge ker sibuk pisan tos aya dua mingguna ieu teh teu ngabuka kaca parakan
    sok ah urang ngobrol kolot deui kang

    27 Maret 2009 tabuh 4:52 pm

  648. aduh eta kang mamat ,kamana wungkul kang? nya kang mamat ari kolor hejo kamana nya,ngalonok ngalongok ka mana da teu terang di mana padumukana,kanggo neng asih kapin 12 teh rek di ayakeun arisan buak parakan nu aya di jakrta,bilih neng asih bade ngiring manga di antos di monas

    27 Maret 2009 tabuh 5:18 pm

  649. Mamat R

    Kang Oman

    Ari barudak teh rek kumpul di monas na belah mana ,di deukeut tuguna ta di mana ..? ti jam sabaraha anjog ka jam sabraha ,tolong info dong

    27 Maret 2009 tabuh 5:41 pm

  650. Diplong

    Kang mamat,
    Coba di klik
    TAMBAH USIA BUKAN TUA
    Eta catetan kang kolor tgl 24 kamari,
    Pasti kang kolor tos sehat,
    Nuju nyepi heula panginten,
    Coba taroskeun ka kang maman wahyu

    27 Maret 2009 tabuh 6:48 pm

  651. Neng asih masih kenal henteu ka abdi?????
    kanggo kang ma2t, acara di Monas na Insya Allah Mulaina jam 9 Pgi s/d 13.00 WIB..
    Kanggo nu bade ngiringan, sok ah di antos pisan….
    BRC terbuka untuk Umum :
    bagi mereka yang berjiwa Muda, Creatif, Inofative…
    Well Come to ” Borock Ridders Community

    27 Maret 2009 tabuh 7:15 pm

  652. BRC

    Mohon Petunjuk Komandan Diplong :
    Kamari saya ka restoran, Neangan Masakan
    – DEDEBLAG
    – GOLONO
    – RASGE
    – OTOKOWOH
    – GOLONO
    – GALENDRO
    tp teu aya???
    kira2 Nu aya di mana???
    Mohon Petunjuk!!!!!

    27 Maret 2009 tabuh 7:21 pm

  653. Cep,aang mah keur tapa, jadi teu bisa di Ganggu..
    Ngke mun geus slesai Ngomong na mah rek turun Gunung

    27 Maret 2009 tabuh 8:07 pm

  654. andy_ditom

    mat, 27 Maret 2009 | 20:45 WIB

    JAKARTA, KOMPAS.com — Hingga pukul 18.15, Jumat (27/3) petang tadi, jumlah korban yang dilaporkan hilang dan belum ditemukan masih 72 orang, sementara korban meninggal yang ditemukan 58 orang. Dengan demikian, total korban diperkirakan 130 orang.

    Demikian data yang diperoleh dari Posko Kepolisian Daerah Metro Jaya di STIE Ahmad Dahlan.

    “Itu data sementara hari ini, karena proses evakuasi sudah dihentikan untuk hari ini,” kata S Sutisna, petugas informasi Polda Metro Jaya di Posko STIE Ahmad Dahlan, Ciputat.

    Proses evakuasi dihentikan sementara hari ini karena kondisi gelap dan hujan. Pasalnya, aliran listrik di sekitar kampus STIE Ahmad Dahlan dan Universitas Muhammadiyah Jakarta dimatikan mengingat air masih merendam puluhan rumah dan merusakkan beberapa kabel dan tiang listrik.

    Saat ini, beberapa tim SAR yang telah mengevakuasi korban seharian, sebagian telah pulang. Namun, beberapa posko bantuan masih terlihat membagikan makanan bagi pengungsi yang berada di lokasi.

    Hujan deras yang sempat mengguyur kawasan itu menjadikan jalanan menuju posko bantuan licin dan berlumpur. Namun, beberapa posko seperti PLN, PKS dan posko lainnya yang didirikan warga masih terus menyalurkan bantuan berupa makanan, minuman, dan selimut bagi para korban yang selamat serta petugas tim SAR atau Satkorlak yang bersiaga di lokasi.

    27 Maret 2009 tabuh 9:50 pm

  655. saprida

    INVITATION…..!!!!!!!

    Kanggo baraya jeung saderek sadaya !
    nu aya waktos !!
    abdi gaduh acara hiburan musik
    di daerah kota ! tepatna di
    BULGARY CLUB
    Jl Hayam wuruk no 72. jakarta
    acarana :
    – Launching Album RADEN BAND !
    – Hot Sexy Dancer
    – Parade Band
    – Performance DJ

    Aya Door Preeze-na oge………….!
    HTM-na GRATIS……..!

    Anu seneng mangga sumping !
    Kaping 28 maret 2009
    tabuh 07.00 wengi diawitana !!!

    ANAN teh saha nya ???

    27 Maret 2009 tabuh 10:43 pm

  656. pung

    absen ah….

    man,insyaallah urang hadir,
    tapi ente jemput urang di kota

    teddy….
    ari ol sok jam sabaraha?
    menta alamat email na?

    27 Maret 2009 tabuh 11:31 pm

  657. Ari tedi lanceukna imas sanes???????kumaha kabarna??

    Oman…kamana wae??

    28 Maret 2009 tabuh 10:55 am

  658. Mamat R

    Kang Diplong

    Kamari kang kolor sms ka saya cenah mah sehat ngomongnamah

    28 Maret 2009 tabuh 11:19 am

  659. Budak cibunut_thea

    Kang mamat, syukur upami kang kolor tos damang mah. Dupi akang kamana bae sibuk sugan mani jarang medar? Ari abdi mah tiap dinten nongol di page ‘NGOBROL’ sareng kang sapri, kang rustam, astrajingga sareng nu sanes na. Oh muhun, ditaros keun ku pak guru eddy kumaha damang cenah kang mamat teh? Kaleresan sok tepang upami nuju di gardu bale desa…

    28 Maret 2009 tabuh 12:10 pm

  660. Diplong

    Syukur kang mamat ari kang kolor sehat mah, tp kunaon tara ngalongokan parakan,
    Bagea kang bunut, kumaha damang.?

    Ulah kamalinaan teuing ka parakan ka sering ngalongokan kang bunut,

    Hatur nuhun

    28 Maret 2009 tabuh 7:21 pm

  661. Budak cibunut_thea

    Damang kang diplong dina danget ayeuna mah…. Kamarana ieu teh urang parakan teh, sibuk weekend sugan? Biasa na pang ramena palih dieu teh….

    28 Maret 2009 tabuh 7:59 pm

  662. Diplong

    Sanes sibuk weekend , apan tgl kolot ayeunateh, jiganamah nuju ting arempes ngahephep, lieur ngitung gajian dipotong kasbon byr kontrakan byr ka warung, waah pokonamah matak ngebul tah sirah, matak abdi masihan suling ka tedi, mending ngangon di lembur.

    29 Maret 2009 tabuh 12:34 pm

  663. Diplong

    Ngan pedah ngangon make suling tos kirang gaul saurnamah kang bunut,
    Ayeunamah ngangona oge Handphon nu tiasa internetan, munding mabal oge tiasa ka ditek ku google atawa ku yahoo
    Hakakakaka

    29 Maret 2009 tabuh 12:43 pm

  664. Budak cibunut_thea

    Hebat urang parakan mah ngangon oge nyaro’o hp. Tapi nu leuwih onjoy plus hayang seuri mah urang gewok. Bari nagog diwahangan melak lele koneng ongkoh2 enjoy nelpon…. Ari abdi mah upami nuju melak lele koneng mah, mending bengong mikir macem2…..

    29 Maret 2009 tabuh 3:13 pm

  665. ddy_london

    sampurasun…kumaha dulur sakaruhun prakan,daramang?

    29 Maret 2009 tabuh 8:08 pm

  666. ddy_london

    ngiring kasohor…ahh dulur?

    29 Maret 2009 tabuh 8:25 pm

  667. Diplong

    Hayang kasohormah lain di dieu,
    Ngebom gedung , atawa bisi teu boga modal jang ngebom,
    Gulung jeung suman, pan sohor meureun,

    30 Maret 2009 tabuh 9:38 am

  668. Teguh Butong

    Heh.. te kenging kitu,suman teh kades lain… luas nya suman jadi kades parakan… hebat euy…

    30 Maret 2009 tabuh 5:42 pm

  669. ulah kitu kang diplong..
    hade Goreng oge Suman teh dulur kang diplong…
    Nu sok ngurutan deket mesjid unggal peutinh saha????
    Upami lain kang diplong mah

    30 Maret 2009 tabuh 6:53 pm

  670. kanggo Asih, tepat nateh abdi mah Alo na Imas…
    -kanggo Opung, Biasa na Sy OL, jam 5 Sore.
    Mun malam Jumat mah sok nyampe subuh, sambil Gaple han jeung Agus, Jambul
    email sy : teddysetyadi@ymail.com

    Kanggo Ce2p Spd, Kok jarang OL???
    Anan kumaha kbar na????
    sok ah rame keun deui

    30 Maret 2009 tabuh 6:56 pm

  671. BRC

    Kanggo Teguh, SUMAN mah lain KADES…
    Suman teh nu Ngaguegeuh Tempat Ojek

    30 Maret 2009 tabuh 7:16 pm

  672. Mhot Butong

    Oh… punten lepat nya, upami KADES mah mang Ehok nya.. Punten ah… Muhun SUMAN teh nu sok di urutan nya di tempat Ojek.. Nu Sahaok Gaplok nya…

    31 Maret 2009 tabuh 9:01 am

  673. Mamat R

    Kang cibunut ,

    ngomong ngomong gewok saya oge aya saderek di gewok teh ,
    bi unita putrana namina acep anu gaduhen panggilingan beras di sisi cai , upami tepang boh bilih aya urang gewok titip salam nya

    31 Maret 2009 tabuh 1:29 pm

  674. Mamat R

    HORAS BRC,
    tambah rame jeung BRC mah nya ,ari DABORIBO teh aya keneh teu nya

    lam kenal nih buat mhot butong ,ieu teh ngaran ta club

    kanggo ka sadayana bae urang parakan

    31 Maret 2009 tabuh 1:41 pm

  675. Mamat R

    Kang teh Asih ,

    salam kenal ti anu ngagegeh kelapa gading ,sugan bae ari kenal sareng neng Asih mah urang silih asih silih asah silih asuh nya

    31 Maret 2009 tabuh 1:45 pm

  676. BRC

    ka teguh / |Mhot Butong,,,
    ati2 mun ngomong teh, ngke sing aya nu ngalapor keun ka suman..
    kan aya dulur na di situs ieu…

    31 Maret 2009 tabuh 4:12 pm

  677. mun nempo kang diplong,sok inget baheula…
    waktu solat Asar di tajuk ma ori…
    bareto mah tajuk teh masih keneh aya Awian (semacam so2mpang) alas na..
    waktu selesai sholat Ashar,nu sejen mah langsung pulang..
    saya oge tadi namah rek lAngsung pulang,tp teu enak.ka paksa saya Nungguan…
    ku saya di perhatikeun,NGAWIRID na mani Khusu,sampe PEUREUM beunta.aya stengah jam saya nungguan.geus rada sepi,saya nyampeur keun kang diplong rek ngajak balik..
    tedy :”ayo kang diplong balik!!!
    diplong: bantuan aing ted,(sambil nunjuk bo2ga ana)
    tedy: ” ku naon kitu???
    diplong: ‘bo2ga an aing ka jepit ku so2mpang
    tedy: aya2 bae nte mah……
    langsung ku saya di bantuan..
    saya sampe kaget,bo2gana sampe lecet.
    tp alhamdulillah
    endog namah masih utuh (aya 2)
    si horeng tadi lilA soteh sampe PEUREUM beuntA, nahan kanyeri (di kira sy keur NGAWIrid)
    tadi keur loba jama rek mentA tulung,sIga namah era,mAkana nungguAN sepi heula…..

    TO BE Continue (Rubrik Seuri )

    31 Maret 2009 tabuh 4:37 pm

  678. ka MHOT BUTONG,ETA KATA2 NA MATAK TEU NGEUNH PISAM (SUMAN SAHAOK KADUA GAPLOK)
    TEU SAKOLA KITU???
    ATI2 MUN KIRIM EMAIL TEH,MASALAH NA KABUKA / BACA KU UMUM..
    NTE DI PARAKANA SA ANGKATAN JEUNG SAHA???

    Ka BRC, knal hnteu ka MHOT BUTONG???

    31 Maret 2009 tabuh 5:07 pm

  679. BRC

    teu apal, tapi sigana mah sa angkatan jeung saefung / anan tile..

    31 Maret 2009 tabuh 5:11 pm

  680. SAEFUNG Anak na ma Udin??? nu di kidul??

    31 Maret 2009 tabuh 5:30 pm

  681. Budak cibunut_thea

    @kang mamat, panggilingan pare anu caket wahangan pas belokan sanes? Upami anu eta mah tos lami oge tara buka…. Salam kenal ka sadaya urang parakan. Hayu eratkeun silaturahmi. Jaga lidah, jaga kata2….

    31 Maret 2009 tabuh 6:08 pm

  682. Mamat R

    KAMARANA IEU TEH SEPI PISAN

    KANG DIPLONG KEUR NAON WAYAH KIEU GEUS NGEREM KITU..?

    31 Maret 2009 tabuh 7:02 pm

  683. Mamat R

    KANG CIBUNUT,

    LERES PISAN ANU ETA PANGGILINGAN PARE NA TEH ,ARI ETA SADEREK ABDI
    KUNAON KITU TARA BUKA TOS BANGKRUT SUGAN ,ABDI TOS AYA LIMA BELAS TAHUN TARA KA PENDAK SARENG ANJEUNA

    31 Maret 2009 tabuh 7:10 pm

  684. Diplong

    Saya hadir kang mamat,
    Eta kang cibunut apal wae daerah mana oge nya, nepi ka gewok apal , jigana bekas pelacak tadina, sami sareng tedi, ngan ari tedimah pelacak sarong sareng pelacak gayoran,

    31 Maret 2009 tabuh 8:26 pm

  685. Diplong

    Ted ulah sok di bejakeun era pangalaman baheula,
    Sabenernamah
    Sy peureum beunta namah endogna nu kajepit nepi nonghol kahandap diletakan ku ucing, ngeunah campur sieun digegel ucing, rek di betot sakaligus bisi mecleng endogna,

    Geus gandeng ah.!

    31 Maret 2009 tabuh 8:32 pm

  686. Jaya nunggal

    Ngiringan ah…!

    31 Maret 2009 tabuh 10:30 pm

  687. Budak cibunut_thea

    @ kang mamat, muhun meureunan pailit da tambih loba geuningan pabrik panggilingan teh… Duh sibuk pisan geuningan akang teh. Smoga sukses bae nya kang…

    1 April 2009 tabuh 1:19 am

  688. salam tepang kanggo kang mamat R.

    hebat pisan kang..pembuat buat blog desa parakan..jadi waas hoyong pulaaaaang….

    Ari kang mamat teh di parakan bumina palih mana???

    Salam Tepang,
    Asih

    1 April 2009 tabuh 10:23 am

  689. Mamat R

    BUAT TEDDY

    KUMAHA ACARA DI MONAS TEH JADI TEU ,NGUNDANG ARTIS ATUH SUPAYA TAMBAH RAME

    KANGGO KANG DIPLONG

    TANGGAL DUA BELAS ENTE KUDU PANG HAREPNA NAYA MABIH JELAS KA TINGALI

    MUDAH MUDAHAN SAYA BISA DATANG

    1 April 2009 tabuh 11:11 am

  690. Diplong

    Insya allah kang mamat, sy hadir mudah2an para personel BRC narima kahadiran sy,
    Saur tedy mah hiburana
    RUDAT sareng nabeuh GEMBYUNG, sambil melestarikan kabudaya’an urang kuningan, bilih kang mamat tiasa NGELAO dihaturanan pisan,

    Neng asih slm tpang nya

    1 April 2009 tabuh 11:34 am

  691. KI TOGOG

    Haturan kasadaya wargi parakan,
    Saya pesan kasadaya nu ngirim coment, kirimlah coment nu bermanfa’at spertos kritikan/saran pikeun kemajuan desa parakan, ulah menjelekan/mempropokasi coment nu teu bermanfa’at, hayu urang eratkeun tali prsaudara’an

    Trims

    1 April 2009 tabuh 1:13 pm

  692. Mamat R

    Satuju kanggo KI TOGOG

    bebeas tapi sopan nya kang togog
    ngomong ngomong ari ki togog teh saha nya ,punten bae ieu mah

    sakudunamah ulah make nama alias/samaran lewih hade ngaran nu asli na bae
    ambih urang saling kenal teu jadi pertanyaan ,atawa upami nami samaran di handapna nganggo nami nu asli ,sanes kitu KANG TOGOG

    haturnuhun ah
    Mamat

    1 April 2009 tabuh 2:21 pm

  693. saya mewakili para Personil BRC,
    merupakan Suatu kehormatan upami kang Mamat tiasa hadir..
    kang mamat,tadi namah rencana na bade ngondang Artis, tapi pada sibuk nyalon keun Caleg sareng sibuk kampanye…
    kumaha mun nganggap kang diplong bae ???
    lumayan Murah – meriah..
    insya allah ngke saya pang haeup na,pilarian bae nu panggoreng na eta abdi,,
    Penasehat BRC, kamana nya?? jarang OL..
    sibuk kitu????

    1 April 2009 tabuh 6:52 pm

  694. Neng Mega, M@elly, Ce2p spd, opung, kang kabayan, ddy london, agus doang, Oman, ditom, Ombeng, aang, Anan

    Assalamu Allikum ……????????????

    teu di jawab buruttt!!!!!!
    ( he……he….500x )

    1 April 2009 tabuh 7:18 pm

  695. Punten ah ngiring ngarame keun….
    salam kenal ka Wargi2 Parakan…
    Kang Ma2t, Neng Mega,kang diplong
    Para Personil BRC,
    pokok na ka sadatana Bae..
    Upami teddy anu alumni STM Pertiwi Sanes???
    Punten Upami lepat…

    1 April 2009 tabuh 7:36 pm

  696. Lam kenal kanggo wargi2 Parakan…

    1 April 2009 tabuh 7:41 pm

  697. Waalaikum salam,….

    1 April 2009 tabuh 10:39 pm

  698. salam tepang kanggo kang diplong….

    2 April 2009 tabuh 9:32 am

  699. anan-tea

    allow baraya kabeh selamat wayah kieu…hampura karek OL deui..
    Neng Mega, M@elly, Ce2p spd, opung, kang kabayan, ddy london, agus doang, OMAN , ditom, Ombeng, aang, ka kabehan we lah nu aya di dieu….tedy hampura sms teu di bales..!!!

    NENG ASIH KUER NAON NGALAMUN WAE….GEUS GAJIAN LAIN..??GEURA SIAP2 ATUH PAN REK KA MONAS TGL 12…??? KE DI ANTOSAN NYA KU URANG.. ;-)), MEDOS DI MANA AYUENA…?TITIP SALAM TI ANAN-TEA {pamuda pang kasepna sa imah…hihi}

    geus ahh.. rek makan siang heula…..

    2 April 2009 tabuh 12:41 pm

  700. Diplong

    Bagea kang roby oge kang gatot, mangga linggih, punten ah upami teu di suguhan nuju paila, maklum di parakan nuju haneut ngobrolkeun partai, sampe teu sempet ka sawah2 acan, aya cai herang mah, sok calik

    2 April 2009 tabuh 12:46 pm

  701. maman wahyu

    Akang akang sadaya, bade naroskeun, kumaha kabar na KOLOR IJO , tos sehat dei ?

    2 April 2009 tabuh 1:13 pm

  702. Mamat R

    Kang Maman Wahyu,

    minggu kamari mah sms ka saya tos mendingan saurnamah kang maman

    2 April 2009 tabuh 5:52 pm

  703. Mamat R

    Eh aya tamu ti garawangi sareng ti lebakwangi
    Rampes kang
    soklah gabung Kang Robby garawangi sareng kang Gatot lebakwangi
    supaya tiasa bagi bagi informasi kayaan di lembur boh di perantauan

    2 April 2009 tabuh 6:25 pm

  704. Mamat R

    Kang cibunut

    teu aya online gening ,di pilarian di NGOBROL teu aya gening,

    2 April 2009 tabuh 6:30 pm

  705. Budak cibunut_thea

    @ Kang mamat tadi pendak sareng pak guru Edy, nyarios na mah ke bulan payun bae ka jakarta na teh. Anjeuna titip salam kangge akang….
    Sadaya baraya di page parakan haturan wayah kieu bae. Punten nya teu tiasa ngabsen hiji2. Da nu biasa ngabsen mah kang Mamat heuheu….sok lah garuyon gogonjakan, da abdi mah masih cape nembe uih tos futsal…….

    2 April 2009 tabuh 7:05 pm

  706. Lam kenal oge jeung Robby ti Garawangi
    leres pisan saya aloemni STM PERTIWI, ieu Roby nu rompok na di alun2 sanes???
    Upami leres, jd inget waktu sakola.
    hampura nya saya ook menta an duit??
    kumaha kabar na dedy??

    2 April 2009 tabuh 7:24 pm

  707. tah geuning ayeuna mah anan teh OL…

    2 April 2009 tabuh 7:34 pm

  708. TESSSt….

    2 April 2009 tabuh 8:01 pm

  709. hatur nuhun kanggo kang mamat,kang diplong
    teddy kumaha kabar na?? di jakarta / lembur??
    email-no telp sabaraha??
    he..he…he..masih inget bae kenangan waktu sakola ( Osok malakan duit )
    iyan / aray gala herang di mana ayeuna???
    saya ayeuna aya di jakarta barat ( cengkareng )

    2 April 2009 tabuh 8:08 pm

  710. ddy_london

    sampurasun,wa eluk aya kenehkitu,teu kabar carita;kum kasadayana wargi gempar daramang?ka nang asih kumaha kbr na

    2 April 2009 tabuh 11:49 pm

  711. sapta loka

    wong gempar…kpn bangkit lagi..

    2 April 2009 tabuh 11:54 pm

  712. maman wahyu

    Nuhun kang Mamat kabar na, mudah mudahan KOLOR IJO enggal damang deui.

    3 April 2009 tabuh 6:55 am

  713. Anan…salam balik ti medos..

    Ari maneh teh parakanna tinggal blok mana?

    3 April 2009 tabuh 4:42 pm

  714. kabarna alhamdulillah..kang dedi..

    pemilu di jakarta atau di parakan??

    3 April 2009 tabuh 4:45 pm

  715. Mamat R

    Kang Maman Wahyu,

    Ari kang kolor ijo caket sareng kang maman henteu rompokna ….?

    3 April 2009 tabuh 5:08 pm

  716. Sri Ismayatai

    Assalamualikum…..kasadaya wargi desa parakan….kumaha daramang???

    3 April 2009 tabuh 5:46 pm

    • Yulianti

      Sri, masih inget ka urang hnteu???…biasa anu baheula sok ngadengekeun lagu suci dalam debu hehehehe…..ari maneh ayeuna tinggal dimana? aya ID YM na hnteu, sok atuh ariaya mah berekeun a urang, ambeh urang bisa chat….

      5 Méi 2009 tabuh 1:22 pm

  717. Sri Ismayati

    Assalamualaikum….Kasadaya wargi desa Parakan….Kumaha Daramangggg?????

    3 April 2009 tabuh 6:05 pm

  718. Kolor ijo

    Berita yg tersebar akhir2 ini mengatakan bahwa saya menceraikan istri saya, lalu menikahi seorang gadis berusia 20th. Saya juga dikabarkan suka mengunjungi kedai2 minuman sampai harus dikeluarkan dari mobil saya yg hancur karena saya tak dapat mengemudikannya dengan benar dalam keadaan mabuk. Saya dituduh terlibat dalam membuat keonaran dan skandal. Dan, lebih buruk lagi, beberapa orang mempercayai cerita ini.

    Apakah hal ini membuat saya cemas? Sama sekali tidak. Saya hanya menyesalkan orang yg menyebarkan gosip tsb. Dan saya hanya bisa berkata, ‘semua orang yg benci padaku berbisik2 bersama2 tentang aku’.

    Beberapa waktu yg lalu seorang kawan menceritaka kepada saya mengenai adanya gosip keji tentang diri saya. Ketika mendengarnya, saya melompat dan berseru, ‘MAHA suci Engkau, ya Allah..’ Kawan saya begitu terkejut hingga akhirnya saya mengatakan padanya, apabila orang menyebarkan gosip tentang diri kita, ingatlah bahwa yg terpenting bukanlah apa yg dikatakan orang tentang diri kita, melainkan apa yg diketahui oleh Allah di sorga tentang kita. Maka, marilah kita hadapi semua dengan senyuman!

    Pesan saya hari ini: ORANG YG MENGOSIPKAN ORANG LAIN DENGAN ANDA AKAN MENGGOSIPKAN DIRI ANDA DENGAN ORANG LAIN’

    3 April 2009 tabuh 7:03 pm

  719. opung

    asalam`ualaikum wr.wb

    kanggo kasadayana wargi parakan
    kumaha wartosna???

    kanggo meong congkog
    aya nu perlu di bantu???
    saya saefung.

    3 April 2009 tabuh 11:14 pm

  720. Diplong

    Tah..! Geuning kang kolor tos muncul deui, bagea kang,syukur upami tos damangmah mangga di lajeng, kang mamat tuh naroskeun bae,

    4 April 2009 tabuh 12:36 am

  721. ddy_london

    Buah jeruk buah kedondong……
    Mbah ikutan nongkrong dooong….

    4 April 2009 tabuh 1:13 am

  722. Budak cibunut_thea

    Asinan bengkuang dari bogor, perut kenyang enak kan molor……..*aeh tunduh da tas gapleh*

    4 April 2009 tabuh 3:20 am

  723. kamarana ieuh teh?

    4 April 2009 tabuh 12:53 pm

  724. ai budak ci bunut teh saha?

    4 April 2009 tabuh 12:55 pm

  725. tom kumaha aya heunteu?

    4 April 2009 tabuh 12:58 pm

  726. Budak cibunut_thea

    Ieu uing aya heu heu… Kang agoest da uing mah ngiring mampir katut ngareureuh. Uing teh budak kasep sakameur hiks…. Salam tepang nya ti budak cibunut, budak kasep dewan penasihat paguyuban ni**. Da ari ketua na mah keur parebut antara kang diplong sareng kang teddy heheh….. Salam

    4 April 2009 tabuh 1:07 pm

  727. saha panasaran sayamah urang ci bunut?tepangkeun anu jelas ai nu OL ngan urang bae sugan nya

    4 April 2009 tabuh 1:16 pm

  728. ka neng mega,numana jalmina si?hoyong teupang, da teu apal urang mah ka neng mega teh,samulih na kitu.

    4 April 2009 tabuh 1:22 pm

  729. budak ci bunut keur kamana ayena?

    4 April 2009 tabuh 1:23 pm

  730. ka kang oman,ka mana bae?jarang OL,APA urang anu jarang OL

    4 April 2009 tabuh 1:25 pm

  731. aaaaaah teu rame geuning!niis heula aaah.

    4 April 2009 tabuh 1:28 pm

  732. Budak cibunut_thea

    @ Kutan kang agoest urang cibunut? Ulah heureuy akh…. Agus mana putra saha? Punten nepangkeun abdi putrana pun papih Robert sarip. Upami urang cibunut mah pasti na uninga kana baso 8 heheh……..

    4 April 2009 tabuh 2:02 pm

  733. hatur nuhun Opung tadi enjing parantos nelpon abdy….
    Upami teu aya Acara mah. mangga di antos pisan tgl 12..
    pung,saya oge teu apal saha Meong Congkog teh????
    Nanyakeun Mhot Butong (Urang Cikahuripan ) doang….

    4 April 2009 tabuh 2:44 pm

  734. Kang Bunut kamarana nya mani ti iseun??? padahal masih keneh tlg Ngora… Sibuk kampanye sugan???
    komo anan mah, Ol nateh cuman sakali-kalin na, lebih2 Ce2p Spd Sareng Oman, tos teu nongol Pisan…
    Kang Bunut, ketua Ni2 teh saya pasrah keun ka kang diplong
    nu parantos ka uji Pangalaman na..saya mah masih keneh Minim PANGalaman.
    tapi mun di tunjuk bagian keuangan saya siap..
    ngke duit na ku saya di pake meuli
    – Combro jeung Golono

    4 April 2009 tabuh 3:05 pm

  735. ddy_london

    ass.kamarana ari dulur2 teh…sepi pisan

    4 April 2009 tabuh 5:22 pm

  736. sapt loka

    nepang salam ka sadayana wargi parakn nu aya di tatar marcapada.ngiring bingah pisan,ku ayana iue blog..kanggo ajang tali salaturohmi,hapunteun tos ngiring nimrung,banyol ku tulisan…salam na teu hilap ka kum wargi prakan..slm ti putra tatar buligir

    4 April 2009 tabuh 5:53 pm

  737. saprid

    tuh……tuh…….!
    geuningan aya nu sumping anyar yeuh !
    Tapi Sri Ismayanti teh nu mana nya ?
    mun teu salah mah rayina Tutis sanes ?
    punten lamun abdi lepat !

    BEWARA !!!!
    kanggo Anggota BOROCK
    Tong hilap kaping 12 april sakedap deui !
    tedi, gojali, ambon dll
    di usahakeun 99 % wajib hadir sadaya anggota !

    kanggo nu bade ngiringan mangga di antos !
    hatur nuhun

    Penasehat

    4 April 2009 tabuh 7:04 pm

  738. yani

    tes

    4 April 2009 tabuh 7:31 pm

    • Yulianti

      Ari iyeu yani mana??? yani ma Jojo lain? upami leres, inget ka urang hnteu???

      5 Méi 2009 tabuh 1:28 pm

  739. saprid

    kanggo kang rudy
    ieu blog teh rada lemot kedah di refresh deui.
    punten ah rada teu mernah yeuh ngabukana.
    sok nu tiasa ngarefresh di refresh deui lah ! supados ngeunaheun mukana.

    teras kanggo nu curhat di ieu blog ulah tersinggungan jeung ngagedekeun ambek ! mun rek ambek di jati bae deukeut kuburan.
    ieu blog khusus keur jalma nu loba heureuy !
    supaya urang nu ngumbara aya saling tuker informasi jeung hiburan.
    informasi ti lembur jeung pangumbaraan bisa matching.
    ok ??

    hatur nuhun

    4 April 2009 tabuh 7:43 pm

  740. sapta loka

    ass…nepang bingah nu kacida,salut pisan ka wargi parakan…teu di kampung,teu di perantowan,tali persaudarana erat pisan..jajap doa wae kasadayana mugi sadayana wargi tatar marca kuningan kum na ka wargi parakan,mugi aya dina kawilujeungan lahir katut batina..wassalam ti putra buligir

    4 April 2009 tabuh 8:15 pm

  741. sapta loka

    kang tedi ka mna wae..teu kapireng warta na

    4 April 2009 tabuh 8:31 pm

  742. KANGGO PENASEHAT….
    INSYA ALLAH, 99% PERSONIL HADIR…
    Mireng namah rek aya bintang tamu
    -kang diplong
    -kang mamat
    kasadaya na, leres pisan ieu Rubrik teh kanggo Humor / Heureuy
    Ciri khas Orang sunda teh seneng ngabanyol
    tapi harapan Urang, meskipun Bebas tapi aya batasan2 na..
    kanggo Sapta Loka, saya slalu Ol…

    4 April 2009 tabuh 9:40 pm

  743. Oruzgan mourad karzani..,fung,mun rek nyamper ulah poho bawa taleus ka loba., ane rek alih fropesi,bawa kira” cukup jang stok sabulaneun..

    5 April 2009 tabuh 2:29 am

  744. baruk si oman ka cocog uil.,,kang cecep rencangna bp coet tea di taroskeun ku ibu erah sareng ma oji saurna stok ice cream masih seu’eur.,

    5 April 2009 tabuh 2:34 am

  745. K = KEREN GAYANA ( Si TeddY )
    A = ALIM Kalakuan NA (SI Teddy )
    N = NOLONG HoBI NA (Si TEddy )
    G = GANTENG Wajah na ( Si TEDDY )
    D = Diem Sifat NA ( sI TEDDY )
    I = Imut2 Wajah NA ( SI tEDDY )
    P = pAndAI pIKIRANA (SI tEDDY )
    L = lUCu oRG Na ( SI TEDDy)
    O = Oke gAYANA ( sI TEDDY )
    N = Norak Tingkah na ( KANG di2 )
    G = gELO PIKirana ( KANG di2 )

    sebar kan kata2 Ini, Minimal ke-19 Org, Insya Allah anda akan di beri Uang oleh kang diplongggg..ngggg!!!!!

    5 April 2009 tabuh 4:02 am

  746. sapta loka

    kang tedi..nu imut tea…kpn merit na?

    5 April 2009 tabuh 1:07 pm

  747. Budak cibunut_thea

    Aya wartos kang teddy mah moal married, saurna bade ngasuh nini2 bae….

    5 April 2009 tabuh 2:16 pm

  748. sapta loka

    budak cibunut teh asa pernah mireng…caket meureun nya ka leuwi piring mah

    5 April 2009 tabuh 3:46 pm

  749. sapta loka

    sorabi ,,goreng dage ,,combro ,
    pia” ,,golono ,,goreng cau haneeuuuuuuuuuuuu ..!!!

    5 April 2009 tabuh 9:14 pm

  750. asih

    sorabi ,,goreng dage ,,combro ,
    pia” ,,golono ,,goreng cau haneeuuuuuuuuuuuu ..!!!

    5 April 2009 tabuh 9:22 pm

  751. hulda

    bararade yeuuuuuuuuuuh,,,,,,,,,
    sorabi ,,goreng dage ,,combro ,
    pia” ,,golono ,,goreng cau haneeuuuuuuuuuuuu ..!!!
    duh aing jualan ti isuk teu laku” ,,
    tulung tulung ,,,
    sok lAh di obral
    buy one get one

    5 April 2009 tabuh 9:29 pm

  752. pung

    asalam`ualaikum,Wr.Wb.

    kanggo kang jambul
    ari taleusmah teu aya???
    ngan nu aya cai hujan,
    kersa teu?
    upami bade,ke dikirim lewat ciliwung,
    itung2 ngirit pan didinya mah
    mandi oge kudu bayar.
    boa2 tara mandi??? hehehehe…heureuy ah.

    kang teddy
    tah geuning aya teh asih nawaran sorabi,
    sorabina teh haneuuuuuuuut…deui.
    ngan teuing mun kahujanan haneut keneh teu sorabinanya???

    kanggo teh asih
    salam kenal aja dech???
    moga cepet abis aja sorabinya.
    lamun teu abis,kirimkeun wae ka si jambul
    da budak eta mah pang beukina,
    komo mun di campur adukan…he…he…3x
    heureuy ah…

    5 April 2009 tabuh 10:59 pm

  753. pung

    kanggo oman
    kamana waenya???
    boa2 bener kacocog uil.
    mun bener tea mah karunya euy…

    kanggo teddy
    kumaha jady teu ka bogor teh???

    5 April 2009 tabuh 11:24 pm

  754. aih…saha anu ngaku2 ngaran asih ..
    punten ah..asih teu rumaos jualan sorabi…

    6 April 2009 tabuh 10:18 am

  755. anan_tea

    yang sabar aja neng asih biasalah namaya juga hidup bersosialisasi,banyak org2 yang sensi, idola…gitchu lhoo..hihihi;-}}

    6 April 2009 tabuh 5:46 pm

  756. Kisah nyata…
    Seiring krisis Global,aya hiji keluarga nu kena PHK..
    sebut bae anu pameget nami na kang diplong,Istri na namina iteung..
    hampir 3 bulan eta keluarga nganggur,dahar sa ayana.dina hiji poe kang diplong gaduh ide..
    Kang diplong : nyi iteung kumaha mun akang usaha narik odong2 Bae, kan masih keneh aya Uang Pesangon, artos na di anggo meser alat2 na, setuju henteu???
    Iteung : Upami nya’imah setuju2 bae kang, Nu penting Halal
    2 Poe ti harita kang Diplong langsung narik Odong2.Maklum mi2ti Usaha,jd masih sepi.
    Dina hihi Poe kabeneran aya nu hajatan,kang diplong langsung mangkal..alhamdulillah rame pisan,barudak nu naraek odong2 loba pisan.Untung kang diplong mantan Ojeg Sepeda,jd nga0es eta odong2 suatu kerja an nu biasa.saking ramena 1 jam nu naek odong2 euweuh eureuna,kang diplong oge mani semangat pisan.
    kira2 hampir maghrib,kang diplong siap2 rek pulang.teu poho eta duit penghasilan Odong2 di itung heula,Lumayan meunang 30rb (biasa namah 5rb).Geus ka bayang na pikirana peuting eu dahar jeung daging hayam,endog dahdar ( pokona nu ngareunah ).dengan Semangat 45, buru2 kang diplong pulang.Nyampe ka imah na langsung Ca2rita ka nyi iteung meunang panghasilan gede.Nyi iteung bungah pisan.kang diplong langsung beberesih mandi.sanggeus beberesih,nyampeur keun nyi iteung.
    kang diplong : nyai pang ngageroan keun tukang urut,awak akang Paregel pisan,sakalian jeung meuli Balsem na
    Nyi ietung : antosan sakedap,ngke tukang Urut na ku nyai di geroan ( Bari langsung Indit )
    kurang lebih stengah Jam tukang urut datang,lamgsung ngurutan kang diplong, aya kana hampir 1 jam-an.
    Rengse ngurut,teu poho nyi iteung mere uang jasa 25rb ka tukang urut atas perintah kang diplong.
    Kang diplong : alhamdulillah nyai,tos di urut mah awak teh rada ngareunah deui, Buruan nyai belanja akang tos lapar pisan,Ulah poho meser daging & Endog dadar.
    Nyi iteung : Kumaha ari si akang teh,duit ti mana kamggo meser na, artos nu tadi 30rb kan di anggo tukang ngurut 25rb, meser balsem 3rb, sisa 2rb, cukup kana naon?????

    MOHON Masukan ti SAdayana,kira2 artos 2rb teh enak na kanggo meser naon????
    Langsung Menghubunhi kang diplong, di antos pisan.teu kenging lami2, bilih teu tiasa dahar,,

    6 April 2009 tabuh 6:12 pm

  757. Kang Bunut, sampe ayeuna kang diplong tara nany ka saya pedah Jabatan Ketua nini2 na ku saya di pegang. kumaha mun di alih keun bae ka kang diplong ?? lahir batin saya iklas.
    Kanggo sapta Loka, Insya allah taun ieu. kanggo neng asih, upami alim icalan sorabi mah, wios aplusan bae jeung abdi..
    Maelly , teguh, oman, ce2p spd kamara na nya????

    6 April 2009 tabuh 6:35 pm

  758. saprid

    kamarana yeuh nu senior teh ?

    6 April 2009 tabuh 6:44 pm

  759. sapta loka

    kamarana…yeuh?neng asih kamana wae,sibuk ari gaduh partai mah nya

    6 April 2009 tabuh 8:04 pm

  760. Assala mu allaikum ka sadaya na????

    7 April 2009 tabuh 4:48 pm

  761. salam ka sadayana,nembe lebet deui,kamarana ieu teh

    8 April 2009 tabuh 5:09 pm

  762. kesukan marilih pemimpin anu ku sadayana di anggap tiasa mampu ngabangun,ngarubah ieu negara,sareng tiasa mihak ka masyarakat leutik.tong sampe golput nya.wasalam kuring.

    8 April 2009 tabuh 5:25 pm

  763. eta ari agus, mun nyarios teh kaya jalmi nu bener…
    emang na ngke isukan,afus rek milu Pemilu Oge???
    kan Ncan waktuna,masih keneh umur 12 taun???
    Ngomong2 kamarana yeuh,mani sepi kieu??
    mentang2 hari tenang Pemilu…
    M@elly, Neng asih kamana nya??
    Ofungngggg….tos ibak ncan??? saya aya Sabun kanggo Pemutih badan,hoyong teu????

    8 April 2009 tabuh 6:15 pm

  764. Robby,kok henteu OL deui???
    di tunggu kabar na…
    kanggo anan,cios henteu ka lembur, ulah poho mawa Combro.

    8 April 2009 tabuh 6:18 pm

  765. aya naon kang ted….sanes nuju sibuk kanggo acara besok di monas…aya doorprize teu???

    11 April 2009 tabuh 9:44 am

  766. Sorry ted nembe OL deui..maklum hp na nembe masuk Ruang ICU..
    ka marana yeuh urang Parakan, mani rarehe kieu???

    13 April 2009 tabuh 4:55 pm

  767. Rob, saya keur OL, syukur atuc cuma hp na dong nu Masuk Ruang ICU, asal ulah jalmana Bae..
    kang Mamat, M@elly, baruk bade dongkap ka Monas, Ku para Personil tos di sadiakeun karpet merah kanggo nyambut tamu agung..
    Opung ka mana Bae???
    Gus, OL teu???

    13 April 2009 tabuh 5:12 pm

  768. *attention* (perhatian).

    ka sadaya personil BRC,khususna anu ngke ngiring arisan,dupi tempat di rumah sim kuring:di JL BLIMBING RT 11/RW 01,Kel JAGAKARSA,JAKARTA SELATAN,KONTRAKAN BP WOWO Deket warung Bang MAMAT.

    13 April 2009 tabuh 5:59 pm

  769. patokan na.saentas di St tanjung barat,puter arah lurus sakedik,belok kiri,lurus lagi ada pertigaan belik kiri jl joe,lurus terus, sampe simpang tiga masjid masih lurus,nemu simpang tiga deui belok kanan,lurus aya simpang tiga belok kiri.ka anu teu apal jalan.tiasa ngahubungi tlp:087883724449/93722963.TONG HILAP KASADAYANA DARONGKAFNYA DINA WAKTOSNA,Tgl 3-05-2009

    13 April 2009 tabuh 6:13 pm

  770. Bit-Bit

    SAMPURASUN KASADAYA URANG PARAKAN NU GARANTENG,NU GAREULIS KUMAHA KABAR SADAYANA,KANGGO KANG OMAN IRAHA MANEH KA TEMPAT SAYA,MAN NO.HP MANEH SABARAHA

    14 April 2009 tabuh 11:23 am

  771. Bit-Bit

    kanggo kang robby salam kenal ti saya bit2,ari kang robby teh digarawangina palih mana

    14 April 2009 tabuh 11:34 am

  772. Tukang-delman@gmail.com

    Parakan-maleber PP 2000 rupiah, tinggal milih
    Delman
    Ma juli
    Delman
    Si abu
    Delman
    Ma sarkosi
    Delman
    Ma cetok
    Delman
    Si oni

    Tarif sami parakan-maleber PP 2000

    15 April 2009 tabuh 11:48 am

  773. kang bit2, nembe nongol, ka mana bae???
    Inget ka abdi henteu?? Nu Rompok na caket masjid??
    Min teu inget mah ka bangetan.
    teu ingat waktu keur Ngora…

    15 April 2009 tabuh 3:35 pm

  774. hadiiiiiiirrrr……..

    15 April 2009 tabuh 4:22 pm

  775. Diplong

    Bit , bp ayub di rawat di husada,

    Htur nuhun

    15 April 2009 tabuh 4:56 pm

  776. sutisna

    emut atuh kang,ente dimana,anak geus sabaraha sok kalembur tara,mun ka lembur tong hilap salam ka bah sarkim nu boga palatar kitul heheeeeee

    18 April 2009 tabuh 9:08 am

  777. sutisna

    kang pupung kamana wae iue teh mani jodar pisan,emut henteu ka abdi nu gaduh salon cingogo caket bumina pak kopling

    18 April 2009 tabuh 8:25 pm

  778. sutisna

    kanggo kang oman hapunten nembe sempet masihan alamat imel.sutisna@jkt.jasatama.com.id

    18 April 2009 tabuh 8:28 pm

  779. sutisna

    a2nk kamana bae

    18 April 2009 tabuh 8:30 pm

  780. Diplong

    Mani jempling..

    Kang mamat kamarana ieu teh, tiiseun pisan..

    20 April 2009 tabuh 11:28 am

  781. masih inget geuning ka Bah Sarkim??? kang bit2 di mana ayeuna???saya ayeuna aya di Cilangkap, kang bit2 tos gaduh Incu sabaraha??? Sa GURU Saelmu sareng Kang diplong, A@ng..
    neng asih ka mana nya?? sibuk sugan jdi anggota CALEG???

    21 April 2009 tabuh 5:10 pm

  782. Tutup Lawang Sigotaka…
    Kijang satu segera keluar dr Posko, Segera Meluncur..
    Kijang dua, sekarang POsisi di mana???

    Ganti!!!!!!!

    21 April 2009 tabuh 5:24 pm

  783. saprid

    bewara

    kum ka urang parakan jeung sakitarna
    tanggal 3 mei lamun hayang dahar gratis dongkap ka bumina kang agus …………..!
    asla kuat era bae ……!!!
    wuakakakakakkkkkkkkkek ……!

    21 April 2009 tabuh 6:19 pm

  784. oman.

    sampurasun kasadaya urang parakan,kususna anak2 BRC,punten abdi nembe ngalongok deui,kanggo kang bit2 hatur nuhun almat email na, bit aya salam ti si abun,arek warna naon cenah beureum ta koneng? laen rek di semir buuk,kang mamat ka mana plong?kanggo ka budak BRC,tong hilap tgl 3 mei keumpel di bumi agus doang,hatur nuhun

    22 April 2009 tabuh 9:41 am

  785. oman

    bit,pak ayub ninggal.tdi isuk jam 5an

    22 April 2009 tabuh 3:45 pm

  786. arif.rohman

    kanggo kang bit2 aya berita duka bpa ayub anu linggih di parotian tos tilar dunia, tdi enjing tabuh 5,kanu di kantunkeun mudah2’n di pasihan ka tabahan,sareng almarhum mudah2’n di tampi iman islam na aminnn…

    22 April 2009 tabuh 4:52 pm

  787. oman B.R.C

    jo, keur ol teu? laen ari teguh butong ka mana nya? apa soak gara2 di comen ku MEOng Coklat? teu keudah sieun guh,kan aya ki togog sambat wae 3x embe…; kanggo kang mamat rohimat kamana wungkul nuju sibuk ngurus pajak panginten,neng asih oge mani teu aya kbrna pisan,kangko kang saprida ke di bumi kang agus mah wayahna pimpin Ngado’a

    22 April 2009 tabuh 5:12 pm

  788. teguh butong

    Atuh aya… nuju sibuk coding… kalah lieur kana bujur… kumaha kasadayana… daramang teu….???????

    22 April 2009 tabuh 5:34 pm

  789. SUMAN panglima kumbang

    Calageur euy.?

    23 April 2009 tabuh 9:05 am

  790. Teguh Butong

    Cager…… ayena bagian saha ngurutan teh…. sok atuh di atur schedule na… sing adil nya…

    23 April 2009 tabuh 9:38 am

  791. OI(

    aduh aya panglima polim,cageur sawaktos ayeunamah,ngan pedah keur tanggung bulan janten rada muriang,kang tedy oge ari tgl2 sakimah teu aya pisan comen,ari panglima kumbang linggig di mana? meurn jawara nya ari ningali nami namah,”PANGLIMA”….,upami iyeu abdi bade nuhunkeun tulung,wios teu? eta embe abdi sareng sapi abdi tos ampir sataun teu aya na kandang,cobi pang ningali keun ngangge panon batin,panginten tiasa katarawang ari ku panglima mah,tos cape abdi milarian,tos lapor ka kantor pos teu di parire,teras ka kantor KPU atos,eh malah di usir,saur nateh teu kenging ngagagu kanu keur ngitung suara

    23 April 2009 tabuh 9:51 am

  792. oman

    oh nuju sibuk teguh dawolong teh, pantes wae rada jodar,panginten abdi mah kang teguh teh soak pedah di kritik ku meong congkog,sok atuh comen deui

    23 April 2009 tabuh 10:24 am

  793. oman B.R.C

    kanggo ketua B.R.C,saderek ambon,kumaha jaket teh kaping 3 tos tiasa di anggo acan! nuhun,kanggo kang jarang nimbul kumaha bisnis minyak tanah lancar?ari ente linggih di mana? kanggo kang agus doang kumaha aya telpn balik teu eta aww? kop keduk, sya mah gs kolot

    23 April 2009 tabuh 11:11 am

  794. Teguh Butong

    Muhun kang oman kumaha kbrna? kumaha di parakan usum naon?

    23 April 2009 tabuh 12:38 pm

  795. oman

    kanggo kang teguh butoeng, ayeuna di parakan teh nuju usum nu hajat nikah keun, kaleureusan usum hujan oge’ da kang tedy B.R.C oge saur namah sakeudap deui bade nikah ,eh nya kang teguh kenal ka saefurahman teu? kapungkur sakola di smp maleber sanes? hatur nuhun

    23 April 2009 tabuh 3:52 pm

  796. Suman panglima kumbang

    Nungurutan biasana si tedy jng si oman, ayeuna barudakna garawe, bisi maneh daek butong ngurutan sy ke di bere embe.

    23 April 2009 tabuh 8:42 pm

  797. oman

    aduh aduh …eta panglima polim,teu hayang teuing,ketang laen sya butong,palingan si ceming & dapid

    23 April 2009 tabuh 9:19 pm

  798. oman

    absen heula ah… kanggo kang diplong ,anu nuju di gedung DPR-MPR, salam ka para dewan ,turun keun kitu hrga2 sembako,tuyul lamun keur rapat ulah sok narundutan ktu

    24 April 2009 tabuh 11:07 am

  799. oman

    jaruma’h ….jambul,tedy B.R.C, agus doang,pung,butong

    24 April 2009 tabuh 12:18 pm

  800. oi

    hidupppp……panglima kumbang

    24 April 2009 tabuh 5:28 pm

  801. Daramang parakan.?

    24 April 2009 tabuh 5:50 pm

  802. saprid BOROK

    DULUR-DULUR SADAYA ?????
    Sarehat ?
    Lamun kirang sehat aya obatna nu murah tapi manjur …..!
    unggal ngaleueut cai OXI poe isuk sabotol jeung sore sabotol. hub oman anggota BOROCK !

    Anggota BOROCK ulah hilap tanggal 3 mei urang kumpul di agus ok ?

    24 April 2009 tabuh 8:57 pm

    • Yulianti

      Ieu teh Sapridana pa Ulis dirman lain? upami leres, inget keneh ka urang hnteu?

      25 April 2009 tabuh 11:14 am

      • Yulianti

        Emang saha wae kitu anu sok milu acara kumpul2 bulanan teh, nya wilujeng sumping atuh ka rorompok abdi kaping 3 mei nya……

        25 April 2009 tabuh 11:15 am

  803. Diplong

    Promosi yeuh,
    Lain cai OXI eta cai ti majaya mukin.

    24 April 2009 tabuh 10:12 pm

  804. oman B.R.C

    kanggo kang saprida ,hatur nuhun pisan atos mang formosi keun cai oxsy,emang leres pisan saderek2,eta cai teh insya allah tiasa nyehatkeun&nyeugeur kan kana awak,kanggo kang diplong,eta cai sanes nang ti ma jaya muin,tpi cai teh asli menang nyuling di tiap leuweung termasuk leuweung punck asem’bilih bade nyobian kang diplong ke di pasihan gratis

    25 April 2009 tabuh 8:13 am

  805. sutisna

    man si geboy kamana ditlp teu bisa2,ente kunaon ditlp tara diangkat2

    25 April 2009 tabuh 10:27 am

  806. Yulianti

    Pengumuman kangoo anu ngiring arisan kaping 3 di tempatna agus….Ku Urang di perjelas deui nya, lamun ti stasiun Tanjung barat, lurus terus, smpe kapanggih puter balik anu tepatna di Kampus Tercinta IISIP, langsung puter balik, kade tong salah nya, ambilna jalur kiri terus, engke selang sabaraha meter aya tulisan Jl. Joe, langsung we ambil belok kiri, terus lurus terus, kira2 3 KM, pas mentok ambil belok kanan, terus lurus kurang lebih 50 meter, langsung belok kiri ka Jl.Belimbing, lurus deui sampe apanggih jalan anu rada mudun, posisi kontrakan aya di smping kiri jalan sebelum bengkel mobil…….

    Note: Upami muter balik di IISIP, kade ulah salah ambil jalur nya? soalnya lamun ambil jalur anu lurus, engke nyampena ka pasar minggu, pokonamah patokana ambil jalur kiri terus…..

    25 April 2009 tabuh 12:33 pm

  807. oi

    ari embe jeung sapi sya ka mana nya? coba teguh butong neangan keun

    26 April 2009 tabuh 1:42 pm

  808. oman

    kanggo kang bit-bit tdi sms sya tos katarima acan? teras kanggo kang saprida htur nuhun tos mang promo keun cai OXCY abdi

    27 April 2009 tabuh 9:15 am

  809. oman.B.R.C

    allhamdulilah akhirna dongkap oge kang ahid ,kang diplong,kang mamat bagya keun eta kang ahid teh ketua B.R.C

    28 April 2009 tabuh 8:30 am

  810. oman,

    tesss

    28 April 2009 tabuh 1:34 pm

  811. oman

    karamana urang parakan. tisiin pisan,ari teh yuli teh lanceuk na si yamin sanes?

    28 April 2009 tabuh 2:05 pm

    • Yulianti

      muhun, iyeu teh oman rayina herni kitu?

      28 April 2009 tabuh 3:14 pm

  812. Yulianti

    Ari si ahid tara ol kitu??? tinggal dimana ayeuna???

    28 April 2009 tabuh 3:17 pm

  813. tah geunitng teguh butong nongol deui,
    neng asih ka mana nya??
    Kang bit2, No hp sabaraha?? No hp saya aya di oman

    28 April 2009 tabuh 3:38 pm

  814. Kanggo kang ma2t, Kanggo kanggo anan, Oman, Agus doang, Sesepuh BRC, keluarga Besar Pacuakar,Kang diplong, ka sadayana bae, Kumaha kabar na ????

    28 April 2009 tabuh 4:01 pm

  815. oman

    to.tedy, ke ku sya di sms keun no hp kang bit2, kanggo teh yuli, bilih hoyong terang abdi taros keun wae ka rai teh yuli agus doang.nuhun , tos ngalongok lembur

    28 April 2009 tabuh 4:01 pm

  816. thanks Oman..
    kanggo teh yuli, tgl 3 Ulah hilap sadiakeun Peuteuy, Sambel, lauk asin,
    sareng daging Onta, nya??

    28 April 2009 tabuh 4:05 pm

  817. oman B.R.C

    absen heula ah….sieun di carekan ku ki TOGOG

    29 April 2009 tabuh 8:45 am

  818. tes

    29 April 2009 tabuh 1:46 pm

  819. Yulianti

    Tenang wae ted, onta na oge smpe indent ti 2 bln yang lalu…..hehehehe, ari si yani kumaha kbrna ted? geus lila tara panggih…

    29 April 2009 tabuh 1:52 pm

  820. Yulianti

    oooo sanes rayina herni oman teh? punten nya asal nebak….

    29 April 2009 tabuh 1:54 pm

  821. oman B.R.C

    to. kang rudiana kamana wungkul,tdi comen cuman tes doang, sibuk panginteun nya kang? kang rudina ari kosim rai kang rudina sanes? nuhun ah.

    29 April 2009 tabuh 3:08 pm

  822. oman.B.R.C

    kamarana yeuh urang parakan, sepi pisan, apa keur ngantosan gajih turun? kang diplong, oge tos tara pisan comen,keureut nu di handap

    30 April 2009 tabuh 9:42 am

  823. anan_tea

    allow baraya kabeh kumaha kabarna…?????

    teddy BRC nu bade nikah kanggo pagar ayuna teh asih be nya..!!
    Oman kumaha face book teh..??
    allow BIT-BIT kamana we karek OL deui…? gawe di mana ayeuna>>?
    kanggo neng Yulianti ieu teh dulur urang lain..??
    kumaha kabarna di lembur??? baruk imah euyueh bener kitu..?

    30 April 2009 tabuh 12:55 pm

    • Yulianti

      Kabar anu di lembur Alhamdulillah sehat, imah ayeuna teh tos rapih Alhamdulillah…..

      30 April 2009 tabuh 1:37 pm

      • gozal B.R.C

        kanggo Yulianti…
        Tong Hilap sadiakeun lampeye hurang bisi teu aya hurang na mah nitah si agus bae ka naheun osom ka ci gede, soalna hurang meunang osom mah raos pisan jeung gurih

        30 April 2009 tabuh 7:27 pm

  824. alhamdulillah kabar teh yani sehat.
    agus oge osok kapendak upami aya amengan ka bekasi teh.
    Upami bade nyarios aya No hp na / telp rumah na di agus.
    Kanggo anan, Upami Pager ayu mah tos aya, Namina
    – Jambul,
    – Opung
    – Ki togog
    – Agus.
    Nyebat na mah Bade nganggo Busana BRC

    30 April 2009 tabuh 3:13 pm

  825. Ki TOGOG, Sareng Kang Bunut, Ka mana nya???
    Mudah2 an henteu STRESS nya, pedah henteu cios janten CALEG..
    Teguh, Maneh sa angkatan jeung saefung henteu sakolana ????

    30 April 2009 tabuh 4:05 pm

  826. oman.B.R.C

    to. anan-thea. ane teu tiasa ngadamel facebook, mun iyeu pang damel keun atuh,ane rek milarian facebook PROPIL.KI TOGOG. panasar’n ane ,saha KI TOGOG saleures na.di antos nan…hatur nuhun

    30 April 2009 tabuh 5:38 pm

    • Yulianti

      kanggo Oman: Upami Hoyong ngadamel Facebook, tinggal buka wae situsna http//www.facebook.com/, teras eusikeun alamat email jeung pasword urang,sok geura di cobian..

      2 Méi 2009 tabuh 11:43 am

  827. gozal B.R.C

    Assallamuallaikum

    Kasadaya urang kuningan, Khususna urang Parakan Kumaha daramang??

    Ngiring wawuh yeuh.. ti cep gozal anu ngelempereng koneng ( Wadukna )

    30 April 2009 tabuh 7:14 pm

    • sutisna

      maneh gozal ma goni lain

      1 Méi 2009 tabuh 5:19 am

      • kanggo bit bit.

        Muhun!! kumaha damang,geus beuga budak sabaraha ??
        menta no hpna bit.??

        1 Méi 2009 tabuh 9:39 pm

  828. Diplong

    Eta aya gozila jiga di felm kartun.
    Oman bisi hyng nyieun facebook klik bae bujur hayam, pasti kaluar . Ha..ha..ha wakakakak wkwkwk, kotkotak-kotkotak.

    30 April 2009 tabuh 9:25 pm

  829. oman.B.R.C

    to.gozal,tah bisa comen ayeunamah. kang diplong, hatur nuhun info’y. ke ane nyoba saran di jama weureu kanggo kang bit2,yaap.betul gozal bpak goni.

    1 Méi 2009 tabuh 8:22 am

  830. oman.B.R.C.

    To- kang gozal, ente ka seneng na lampeye hurang? sami atuh sareng kang Ambon.

    1 Méi 2009 tabuh 11:01 am

  831. oman.B.R.C

    tesSSSst.,

    1 Méi 2009 tabuh 11:03 am

    • Yulianti

      Kanggo Gozali: doyan hurang kitu? beres lah, ke urang cuang mortas cigede heula nya? susuganan meunang lalawak ongkoh….

      1 Méi 2009 tabuh 12:54 pm

  832. Yulianti

    @ Gozali: masalah hurang mah beres lah, puguh kamari urang tos mortas cigede, malah meunang lalawak sagala…..hehehehehe

    1 Méi 2009 tabuh 12:51 pm

  833. oman

    kanggo.teh yuli eta lalawak ka seneng kang ambon(ahid) ke tgl 3 khusus keun keur kang ahid,sareng kopi pait. hat ur nuhun

    1 Méi 2009 tabuh 1:32 pm

    • Yulianti

      Kanggo: Oman…Eta leres kitu ka hoby kang ahid teh lalawak? pake reujeung kopi pait sgala..keur ngujuban saha kitu kang ahid? kunaon atuh kang ahid mah tara nongol di forum, isin meureunan nya…..ku abdi di antos kaping 3 di Jagakarsa….kade tong poho, mawa oleh2 ka loba nya??? hehehehehe

      1 Méi 2009 tabuh 5:10 pm

  834. Saness gozila atuh kang?? tapi gojalii!!
    nu keur alitna sok di polotan kang diplong, tapi kadang-2
    sok di kenyotan,di belaan nepi ka tempat runtah sagala, nepikeun ember tatangga oge di urupkeun.he he he…

    1 Méi 2009 tabuh 9:23 pm

  835. oman.B.R.C

    to. teh yuli leureus pisan eta lalawak teh ka seneng kang ahid. tpi maskna di pais ,leureus pisan sakalian nguyuban kanggo ka ruhun urang parakan,supados anggota B.R.C, Di pasihan rezki nu seueur,di salamat keun dina sagala coba ‘n .AMINNN…sanes ktu kang saprida,kmana wungkul

    1 Méi 2009 tabuh 9:26 pm

  836. Kanggo urang parakan sadayana
    girang atawa buah jenuk :
    Abdi salaku bendahara BRC mengajak ka sadayana ;
    Mangga urang kumpul bareng sasarengan dina paguyuban BRC.
    dahar bareng balakecra