Desa Parakan

Desa Parakan merupakan sebuah desa yang berada dekat Kecamatan Maleber. Suasana desa dapat dirasakan sangat kondusif, ditunjang dengan suhu udara yang sejuk dan masyarakatnya yang sangat agamis. Dalam lingkup desa ada 4 Pondok pesantren yang berlokasi di : 1. berlokasi di Dusun IV, pimpinan pondok Bp. K. Syakirin 2. berlokasi di dusun III, pimpinan pondok Bp. K. Ending 3. berlokasi di dusun II, pimpinan pondok Bp. K.H. Imam Subuki.4.berlokasi di Dusun I pimpinan pondok Bp. K. Ikin. Desa ini juga hanya berjarak sekitar 18 km dari kaki Gunung Ceremai yang merupakan gunung terbesar di Propinsi Jawa Barat. Aksesibilitas dan mobilitas penduduk desa terlayani fasilitas kendaraan umum hanya 8 jam dari desa parakan ke Kabupaten. Alat transportasi pedesaan juga sudah tersedia relatif cukup, diantaranya angkutan pedesaan yang melintasi desa Parakan, dokar dan Ojek yang siap siaga 24 jam juga ada.

Selengkapanya  Klik : desa-parakan.blogspot.com

1.421 thoughts on “Desa Parakan

  1. Wilujeung kanggo ka urang parakan,
    selamat menunaikan ibadah puasa
    mudah mudahan desa parakan tiasa leuwih maju dina pangwangunan.
    Salam kanggo ka Pak Kades Parakan sareng jajarana,

    Wassalam
    Mamat
    (Kelapa Gading, Jak-Ut)

  2. To :Kang Rudiana se

    Tolong ditambah lagi rubrik desa parakan supaya lebih heboh lagi.

    Lebetkeun foto-foto sawah cibailat sawah hawara
    pasir leutik ,cipedak anu alami n original,
    leuweung kidul anu hejo.

    Wassalam
    Mamat

  3. Hiji anu jadi perhatosan kalayan tanda tanya besar kanggo simkuring dina “desa parakan” asa-asa ku tebihnanya? jarak antara hiji desa parakan dugikeun ka kuningan kota dina seratan diluhur dugikeun makan waktu 8 jam.

    salam dari peuntas
    u syamsuha

  4. Sanes 8 jam kanggo waktu anu diperyogikeun
    maksadna kendaraan umum diluar ojeg mung tersedia 8 jam
    ti kawit tabuh 8 enjing dugi ka tabuh 4 sonten
    Desa Parakan ka Kuningan upami ku kendaraan umum +/- 1 jam
    upami nganggo kendraan pribadi 1/2 jam oge dugi
    Ti desa Parakan teras ka palih kulon ngalangkungan Parakan Girang, Buah Jenuk
    tos aya jalan raya tembus ka desa Kutakembaran, Pakembangan

    Kitu panginten Kang Mamat, mudah2an Kang Uha heunteu bingung

  5. Wilujeung teupang ka Kang Mamat Rohmat sareng Kang Ruadiana SE ti Desa Parakan
    Leres pisan Desa Parakan teh kalebet desa santri, malihan pribados oge nuju alit kantos ngaji di Pondok pimp. KH. Imam Subuki. . . . . . salam kasadayana
    Pun bapa almarhum oge kaleresan pituin kawit ti Parakan, Pa Kuwu Suhadi alamrhum, Pa Ali (mantan kapala reserse) eta kalebet wawargian pribados

    Delman/dokar salah sahiji alat transprtasi anu dianggo warga Parakan masih bertahan dugi kaayeuna, anu ngahubungkeun Parakan sareng Pasar Maleber
    Posisi geografis anu kalangkungan ku Sungai Cipedak, memungkinkeun warga Parakan seueur anu janten pengrajin batu split, dugi ka pengusaha batu split

    Salam kasadayana . . . . . . . . . . . . haturnuhun

    • Punten, upami ieu teh kang Dadang mana nya? geuning tepang ka Pak Kuwu Suhadi Alm sagala?, upami ka Pak Madna teupang hnteu? numawi abdi teh putrana anu cikal…

  6. Haturan kanggo kang Dadang ti pakembangan,

    Haturnuhun kang Dadang tos aya komentar na soal desa parakan,nepangkeun saya Mamat ti parakan ,kaleresan abdi oge masih pun aki ka Alm bapak kuwu suhadi mah,
    (kenal sareng saidi teu ?)

    Wasalam
    Mamat

  7. Tah geuningan baraya urang teh. . . Kang Mamat

    Oh. . . Saidi, putra Pa Kuwu Suhadi tepang atuh etamah
    kapungkur nuju Pa kuwuna jumeuneng, abdi sering k kukasibukan ayeunamah rada jodar ka wawargian teh, malihan pareumeun obor
    Hapunten ka wargi 2 abdi anu di Parakan

  8. Haturan kanggo ka urang kuningan khususna desa parakan
    hayu urang ramekeun blogna desa parakan, kang rudiana se kumaha damang kang…? aya dimana kang rudiana teh

  9. Wilujeng tepang oge kang Mamat, kumaha wartosna teh damang ?
    dupi sim abdi nganjrekna ayeuna di palembang di komperta plaju, ari kawitna tikuningan ti kelurahan winduhaji simpang opat ti kantor lurah ka palih kidul sakedik

    salam dari peuntas

  10. Haturnuhun kang uha ,alhamdulilah sehat pisan, kumaha di palembang teh tos musim dukuh……..?
    bisa bisnis dukuh meureun nya.
    da di palembang mah murah hargana, di jakarta mahal pisan.

    wasalam
    Mamat

  11. Dukuh teuacan musim biasana di awal tahun nembe musim bubuwahan, ayeuna anu nuju musim di koran teh hasil pilkada, anu hiji urang nu meunang hijina deui urang anu meunang jadi suhu politik keur rada-rada haneut.

  12. Punten ka sadayana, utamina ka kang mamat rohimat, wilujeng tepang sareng abdi diplong tea nu ti kidul caket wa enjam. Wios kitu bade ngiring ngareuah2 , salam ka sadayana ka urang kuningan khususna nu ti parakan .
    Hatur nuhun kang mamat

  13. Teu hilap ka sadaya wargi parakan hayu urang gotong royong kanggo ngamajukeun desa parakan. Di parakan oge aya pan lapangan kerja sapertos ngaladok ngala keusik oge batu upami rajin mah ngabuktos nya kang mamat leres teu..? Si sule oge pan tiasa mondasi

  14. Punten kang mamat, linggih di jkt mana kang..? Bilih uwih boboran mah abdi ngiring wios di bagasi oge.! Salam saurna ti tedi sareng aang ( klana ) hatur nuhun kang mamat wilujeng saum kang ulah hilap duwegan ti palatar wetan. Wasalam DILONG

  15. Tah geuning mulai rame ,,,,,di blog urang teh ,
    Hallo Mr.Didi Sunardi,kumaha damang ..?haturnuhun
    pisan yeuh tos rurumpaheun,ari abdimah linggih dibekasi utara, perumahan Alinda Permai, damel di kelapa gading, ari kang didi teh anu mana nya punteun rada hilap, alo muhana sanes ..?

  16. Haturnuhun oge kanggo Tedi sareng Aang (Klana)
    kumaha yeuh balik ka leumbur moal lebaran….?
    sok ngojay di cipeudak teu …teuleum bari nginum
    ari bulan puasa teh. ha..ha..,

    Salam
    Mamat

  17. Kang Didi ,,?! angkatan tahun sabarahanya ,terang sareung angkatan tahun 84 teu ,
    tinggal dikota atanapi dimana..? sing aya barudak urang di kota titip salam dari saya nya.

    Salam
    Mamat

  18. Kang U Syamsuha di seberang sana ,
    sok milu berpolitik teu , saya mah reuseup ka helmi yahya euy ,mudah mudahan bae meunang helmi yahya

    Salam
    Mamat

  19. Hatur nuhun tos di palire ku kang mamat, diplong putra abah dalil tea nu gaduh tajug kidul, saangkatan sareng si ambruk uninga panginten ayeunamah kang mamat.? Lebaran uwih atuh kang pan rek naheun osom, bilih teu ka peser daging pan ngagoreng hurang.

  20. Kang Ma2t, kaleresan di tempat sim abdi damel teh dilarang kana politik, malihan mah gambar2 sareng anu sanesna anu berbau politik teu kenging lebet ka`area perumahan (komplek), hanya ngiringan perkembanganana wae via media.
    Upami teulepat mah kamari tos di umumkeun ku kpud palembang yen jagoan anu dipikaresep ku kang mamat (helmi yahaya) teh eleh tipis antawis 1,8%.

    Tah geuningan seueur baturna “wilujeng kasadaya wargi parakan” anu kasohor ti parakan teh upami teu lepatmah rambutan sanes?

    salam dr peuntas

  21. Didi adina kasman sanes….?

    Mudah mudahan aya waktu jadi bisa leubaran di leumbur, liburna ngan dua poe saya mah,

    cipeudak mah tos teu aya hurang meureun nya. aya ge nu keur nyeuseuh ,,ha…ha…

    tinggal dimana dijakarta teh …? upami leureus adina kasman titip salam nya ti saya .

    salam
    Mamat

  22. Sanes adina kasman abdimah , rompok caket bp hasim joid, di jkt di kota , biasa parotian x timbul , abdi damel di asmudin nt gaduh hotel linggar jati, klik bae di udin asmudin / udin makmur, wilujeng buka puasa kang , kolek tong hilap sareng duwegan

  23. kanggo ka kang mamat rohimat hapunten anu saleresna teh mamat mana ieu tehnya, punten bae ieu mah da pan aya istilah ta kenal maka ta sayang, upami leres ti parakan lebaran di antosnya di mesjid…….

  24. salam ka sadaya urang kuningan khususna ka urang parakan ti abdi ” anan alun2 tea seberang Masjid Ass’addah Samping Bale”
    hayu urang kumpul ngariung bari ngopi……Deerr Ahhhh
    Salam Ti RAWAMANGUN

  25. Bos asmu mah atu uih kang, kang haji oge kudu ka lembur atuh kang, apan si aang arek kawin deui saur namah, kang haji tepang ka anan teu, abdi mah rd hilap, ma’lum tos sepuh. Saurna di rw mangun, wilujeng saum.

    Wslm diplong

  26. wilujeng tepang atuh sareng anan ti abdi aank ..punten ieu teh anan mamat sanes..kumaha lebaran teh ka parakan moal,,eta…eta..ari kang didi baruk arek kawin deui.. pamajikan tilu sugan arek nambaah deui ..hahajaan ..

  27. Kamarana urang parakan teh ,geuting sararepi kieu atuh ,geus baralik kaleumbur sugan ,ta keu mutar dimangga dua sugan neangan baju leubaran

  28. Teu acan ka lalembur kang, araya keneh, ngantosan THR + baju batik, manawi aang + tedi teuacan ka bagi , bilih kang mamat gaduh knggo aang we supados teu uring2an, anan nu di rw mangun mah tos gaduh panginten nya.?

    Wasalam
    Didi Sunardi
    Palatar kidul

  29. Nyukcruk laku nu kalangkung, nyawang lampah nu kaliwat estu luput nyimbutan tangtung, dosa ngadangdanan raga bari ngantri fitri nu baris katiti pribados seja ngaruat rasa pamuga bangblas kurajana hampura taqabalallahu mina waminkum minalaidzin walfaidzin, wilujeng boboran khususna ka wargi parakan umum namah ka sadayana wae kung we lah teu di wiji-wiji teu hilap ka kang rudiana minal aidzin wilujeng boborannya kang…

  30. Kamarana atuh ieu teh nya mani tiiseun pisan, sugan lebaran kenehnya, kmh kang mamat diantosan teh geuning teu aya.. wangsul teu ka parakan…. Didi diplong mah ayeuna teh nuju ngaram payak ngibing jaipongan dinu hajatan ,,,,,

  31. Assalamualikum wr wb,

    Minal aidzin walpaidzin, hampura samudayaning kalepatan kang Aang ,Diplong ,kang Rudiana SE, oge ka sadaya urang kuningan ,oge kanggo ka bos Asmu mohon ma’af lahir dan batien,

  32. Aang Sorry banget, lebaran saya teu bisa balik ,pere gawe ngan dua poe, kumaha rame teu lebaran di lembur ,sedih pisan dijakarta mah, komo mun nonton berita di teve ningali batur baralik abring abringan babawan mani ringkih, ari urang lebaran dilembur batur.
    kumaha yeuh iraha nyampe ka jakarta..?

  33. sami-sami kang mamat minal aidzin…. dugi kajakarta teh tanggal 14, di lembur rame pisan, ayuenamah loba anu nyareunguet janwe siga keur taun baruan bae…

  34. hapunteun pisan kasadayana, haturnuhun kana perhatosanana abdi nembe muncul geningan seueur dulur abdi oge hoyong nyapa ka kang Mamat, urang Pakembangan oge sadayana.

    Hapunteun abdi oge nembe ngedit-blognya sok ditingal, deui insa Allah upami tos kieumah situsnya bade di hadean.abdi kerjasama sareng fotografer pemuda nu aya dilembur.

    Kie ari pamaksadanmah hade pisan abdi teh terutami barudak sakola ayenamah tos di alajar internet hoyong ngabantos masihan sumber informasi mengenai:
    1. Informasi sakola di jawa barat SLTA-PT-Universitas
    2. Informasi Buku Bacaan nu tiasa di download
    3. Informasi nu kinteun2 kinteuna tiasa bermanfaat pikeun warga desa baik pelajar maupun perantauan.
    4. Berita Desa dan lainnya Pokona insa Allah Galery seputar Desa dan Kecamatan anu terkait bakal dimuat disitus

    Rudiana Ti Parakan Girang/RT.RW 13/03…..

  35. Wilujeung Kang Dadang, kumaha Pakembangan ayeuna jigana tos robihnya abdimah kapungkur sok maen Bola kaditu teh jigana ayeunamah tos robihnya janteun Kota.
    Nepangkeun Kang Dadang Abdi Parakan Girangna Sarompok Sareng Pak Eli….Putrana

  36. Moal salah deui pasti Rudiana teh rayina Ustad Jojo anu di Bandung
    Ustad Jojo kapungkur batur ngaji di Pa KH. Imam Subuki
    Geuningan urang teh baraya, pun bapa almarhum asli pituin lahiran Parakan Girang

    Kumaha wartosna daramang ? salam ka Uwa Eli sakulawargi
    Bangga pisan aya anu kreatif, tiasa ngembangkeun blog
    upami tiasa digali terus ieu blogna, supados lebih menarik

  37. Insa Allah Kang, Abdimah teuteurang saha kang dadang teh tapi Abdi Oge moal teubih sangki Jiganamah , sering ngadangu ari namina Dadang Mah kapungkur nuju di JKT, manawi teusalah sangki…………Abdi teh sempet ngadangu Ti Matarwan….teras …ti Macasim…….Almarhum Marakim……..Macarta……Bi Sani…kadituna mun teulapat sangkimah Kang Dadang Teh Putrana Mang H. Kardi ………Upami Leres ….haturnuhun Sareng salam kasadayana.

  38. Kang Rudiana alhamdulillah sae ari simkuring ayeuna kaleresan nuju ngumbara di dataran sumatra di palembang mung kawitnamah ti winduhaji upamina ti kuningan bade kaparakan pasti kalangkunagan , salam kanggo kasadaya wargi anu aya diparakan kumaha buah dulidayana masih keneh kasohor kitu.

  39. Kang Rudiana, alhamdulillah kabarmah sae ari simkuring ayeunateh kaleresan nuju ngumbara di dataran sumatra di palembang dupi kawitmah ti winduhaji salembur sareng pa aang (bupati).
    Kumaha buah bulidayana hasil desa parakanteh masih keneh kasohor, salam kanggo sadaya wargi parakan.

  40. Alhamdulillah ta geuning..wilujeung tepang di dunia maya Ka Kang Aaang, Tah abdimah mun dilembur teh sok nongkrong di Warung Pak Eli ngabantuan sepuh Kang Syamsuha eleuh-elueh ngumbara teh tebih pisan di Pelmbang sumuhun Caket sareng Pak Aang atuhnya di Winduhajimah Kang Dadang…saurna damelna di JKT nya Sok atuh upami aya dilemburmah malampir ka Abdi taroskeun wae di warung pinggir Jl. ka Pak Eli….moal sesah nyari alamat…

    • BRO BRO JANGAN LUPA YA ARISAN TLNG TGL 3 HARAP HADIR DI ACARA ARISAN YANG AKAN DI ADAKAN DI TEMPAT SUDARA AGUS DI DAERAH LENTENG AGUNG,BISA HUB 01293722963-08788724449 OKE KARENA MASAH JAKER UDAH SELESI TERIMA ATAS KE HADIRAN YA SALAM BOROCK RAIDES COMMUNIY

  41. Leres pisan Kang Rudiana, Dadang anu dimaksud teh eta
    damel di Jalan Thamrin-Jakarta kpungkur tahun 1995 – 2002, ayeunamah ngageser ka Cikarang – Bekasi tepatna di Jababeka
    Sabtu-Minggu biasana aya di kota Kuningan, kadang sok nyejakeun ka lembur (Kutakembaran) ngalongokan ibu
    Insya Allah mampir upami nganjang ka Parakan

  42. Aya beja ti Rayi namina Rohim saurna di Cikarang, atauh upami kitumah Salam upami pendak sareng Ma Tarwan, Macarta, Macasim, Wanto, Si Rukim nya…..etateh sobat oge sepuh abdi waktu abdi berjuang di Sawah Besar…..salam oge ka kulawargi sadayana

  43. Sampurasun …….?! eta geuning aya kang rudiana, punten kang rudiana nembe ngabuka deui blog ,maklum nuju rarepot ,kumaha daramang ieu teh ? parakan girang kumaha tos lami pisan teu ka parakan girang, usum buah teu

  44. Alhamdulillah Pangestu Teh Nenen G, Rampees Kang Mamat, Amengan atuh ka Pargi…ayeuna teh nuju musim buah ….Tah saur kabarmah Wargi desa Tos ngiring Ngadukung Bupati Ayeuna Pak Aang…Insa Allah Jl. Raya Desa ti Jati nepi Ka Buah Jenuk Rek di Hotmik……

  45. Kang Abu sulaeman ,wilujeung ngaramekeun ieu blog bari nambihan babaturan , da geuning jadi warawuh jeung sadayan malah di sebut blog keluarga, sok nambihan baraya

  46. Kanggo teh Nenen G, saya hayang kenal sareng teh Nenen G nu aya di canada saurnamah ,sugan bae nambihan baraya nu aya di luar negri.upami tiasa nuhunkeun alamat email na .
    Thanks ya sebelumnya

  47. Bangga jika Desa Parakan menjadi Desa Percontohan untuk lingkup Kabupaten aja dulu yah, Hidupkan semua lini Organisasi yang ada di Desa… Ayo…Muntiasa Prantau JKT..Kang Asmudin, Kang Yono, Kang Aang, Kang Didi….Ikut Masukannya…Urang ngobrol..ah

  48. “Wilujeung Boboran Haji/Idul Adha” Kangge
    Kang Mamat,Kang Syamsuha,Kang Dadang, Kang Didi Sunardi, Kang Yono, Kang Aang.

    Salam Silaturahmi kasadayana sareng Keluargi, mudah2an sehat sareng tiasa kempel sareng Keluargi di Hari Raya Idul Adha. Nu teu tiasa Mudik Mudah-mudahan tiasa berbagi sareng Keluargi.

    Alhamdulillah abdimah parantos Mudik, tapi Insa Allah engke wengi Oge bade Mudik deui. Duh Nineung pisan mun ningali kayaan di lembur Ti kawit Maleber belok Ka Parakan …Via Desa…Jati….Hawara…teras asup ka Lembur simkuring Parakan Girang. Ayeuna Keur usum Macul..ngagaru…Tandur da KATINGAL pisan sawah ..sawah anyar dipacul..jeung anyar di tandur..ningal kagunung …meni harejo…indah katingalna.

    Abdi nineung ker alit nuju dilembur nalika sok mapai cai nungguan diluhur jarami..nyaian sawah..bari udud jinggo lama………….

    Hatur Nuhun kasadayana

  49. Kang rudiana sing horeng aya dilembur…amengan atuh kadieu, sy di rt 7 rw 2 kiduleun mesjid, kmh nu korban seueur teu, KMH yeuh yono teu ka parakan kitu ari mireng mah aya diciwaru cenah.

  50. Kumaha kabarnya kang Mamat meni tos lami teu aya kabar, hapunten ka kang aang sareng ka kang Rudianan teu tiasa nemonan lebaran kamari, hapunten sakali deui nya ulah bendu. Hatur nuhun

  51. Masih di protian da arek kamana deui…kmh nyukur inget keneh teu, wilujeng tepang ka kang abu sulaeman, ari ieu teh anu timananya upami nu ti parakan di palih mana…! Kmh yeuh ka kang mamat siganamah sibuk bae euy,,, ajak2 atuh? Yono kmh di damel teh anu ka pungkur kitu..? Kmh kang rudiana kenging naon wae ti lembur teh, upami tiasa nuhunkeun alamat emailna ah, aya anu dibdantenkeun.

  52. Sampurasun ,

    alhamdulilah, jadi rame euy blog urang parakan teh ,hapunten kang Aang sibuk pisan euy, keur loba export puguh ieu teh ,kumaha ka lembur teu, lebaran haji teh ,saya bati hayang na bae ka lembur teh ,memeh lebaran teh geus ek balik ari pek budak geuring atuh teu jadi deui bae

    salam
    Mamat

  53. Kumaha kang dadang lebaran haji wangsul atanapi di jakarta ? abdimah nangkring di bandung nyngguan sapi bisi mabal da tos terangen gening si sapi teh enjingna bade di pencit jadi babadug wae.

  54. Atuh mangga kang jojo bingah nu aya simkuring mah, mugi2 dina ayana blog ieu tiasa nambihan baraya, (sanes kitunya kang rudiana). Mangga atuh kang jojo di lajengkeun, sakantenan we atuhnya nepangkeun, anu timana kitu ari kang jojo teh.

  55. Kang bit2 nuju naon atuh ayeuna teh,,, da geuningan di lembur mah hujan ti wayah ashar nepikeun ka kiwari, meni tariris kalah ningge ngarengkol bae. Ieu bari nyanghareupan kulub sapeu panas jeung gula beureum teh panas aduuuh mani nikmat kang bit2, bari di harurung ku samping da tiris tea…

  56. Alhmdullh Kang (Ustad Jojo) . . . lebaran haji sempet ka lembur
    teu tiasa ngaluarkeun hewan korban oge, kamari biasa miluan sibuk
    da eta resep ngariung jeung batur salembur
    kumaha di Bandung ? . . . .moal kabagian banjir di wewengkon Cikutra mah meureun
    Salam ka keluargi di Bandung, insya Allah iraha2 saya nganjang sugan dipanjangkeun umur, aya rejekina

  57. alhamdulillah meni reueus pisannya, Alhamdulillah abdi Lebaran Haji aya di lembur________ngageber-geber sate dina talawengkar…..atauh petingna oge Alhamdulillah tiasa ngempel sareng Pak Kuwu (Mukaha), Pak Rurah Suhandi, … Salam tisadayana tos di dugikeun ku Abdi ka anjeuna.

    Atuh bilih bade ningali Hawara, Cipedak sareng Potret2 Desa Parakan mah mangga tos aya updatan anyar mampir wae ka http://desa-parakan.blogspot.com

  58. Kang Jojo ,wilujeng tepang yeuh………..,oge kang Sutisna kumaha daramang, kang Yono,Kang aang, kang Rudiana sareng kang Dadang Di pakembangan kumaha sadayana daramang,nembe muncul deui kang Dadang teh ,

  59. Special kanggo kang U Syamsuha ,mudah-mudahan monitor di blog parakan
    kumaha damang kang…?
    Ulah hilap yeuh dukuh palembang ,nuju musim kirim kirim ka bekasi

    Nuhun ah

  60. Assalamu’alaikum wr wb.

    Neupangkeun abdi fahri alsidik
    ti karoya ngiring ngareuah – reuah
    di iyeu blog.
    Mugi sing jantn baraya sadayana.

  61. Dupi Kang Mamat di ALINDA palih mana ?
    eta aya wargi oge di perumahan ALINDA Bekasi, namina Maman asal ti Kutakembaran (Blok Jagra)
    ngan hilap di Alindana blok mana
    pokonamah skitar Indomart, Alpa
    jiganamah rada ngait ka Parakan Desa, soalna lebaran kamari ka Parakan
    boa2 dulur saturunan

  62. Hatur nuhun kang mamat,kang dadang.
    Karoya teh istilah urang buah jeunuk,
    di antawiskeun sareung tempat anu
    pang puncak-puncakna
    jadi we katelahna karoya.
    Kang dadang teurang pangintn
    buah jeunuk?
    Ari kang dadang pakembanganna palih mana?
    Sareung kang mamat nu ti mana?
    Nuhun tiasa di teupangkeun
    didieu.

  63. wilujeung enjing kasadayana
    tonk hilav sarapan pagi,
    tos parahi uninga pangintn sarapan pagi
    nu tos ilahar di leumbur nu praktis
    tur mudah di dapat tinggal pilih,
    sorabi kupat bala2/pia2
    combro sate
    kulit/kikil sareng sajabina.

    Beuuu… Mantaaab.

  64. Peryogi kauninga
    kusadayana berikut
    jajaran / pengurus kampung
    buah jeunuk
    kepala kampung/
    Lurah : Bpk Dari
    Rt 16 : Bpk Pendi
    Rt 17 : Bpk Kusmadi
    Rt 18 : Bpk Rohanda
    Ketua pemuda : Bpk Very
    Wakil Ketua Pemuda:
    Bpk Rismawan

    buah_jeunuk@yahoo.com

  65. Kang Dadang,
    Saya di Alinda 2 blok B3 Rt.03, ari kang Maman di blok mana kang Dadang..? sugan bae panggih atuh, ari kang Dadang teh di jakarta atanapi di mana ..?

  66. Kang Sutisna,
    Ari Anan alamat sok pindah pindah, kadang di bekasi kadang di pasar minggu, kadang di rawamangun.lamun arek mah telepon
    bae 453 3296

  67. sakeudik kageugeulan
    ngeunaan transportasi
    nu aya di ds parakan,
    angkutan pedesaan
    nu aya jumlahna mung sakeudik,
    masyarakat oge tos parahi uninga
    jantn upami bade kakuningan
    keudah enjing2
    ngantosan angkutan pedesan
    nu start tabuh 7:00
    kanggo di jam salajeungna
    keudah ngantosan
    angkutan pedesaan
    nu wangsul ti kuningan
    nu tangtos nye’ep keun waktos
    nu lumayan lami.
    Kanggo penumpang
    nu tibuah jeunuk
    ceundrung angkutan pedesaan
    teu ngajajapkeun
    dugi katempat,
    angkutan pedesaan
    mung dugi ka parakan III /depok
    nu ngajantnkeun peunumpang
    keudah jalan kaki
    -+ 1/2 jam.
    Tapi sok sanaos kitu
    warga buah jeunuk
    teurus lumampah
    di panasna panon poe
    atanapi di guyuran cai hujan
    dina leubet manahna nyarita
    (mapay jalan satapak
    ngajugjug kahiji leumbur
    teu karasa capena …..)

    Haturan kanggo
    kang Rudiana SE

  68. Haturan Oge Ka Kang Fahri Alsidik, Wulujeung tepang , tah geuningan nambihan deui baraya teh…….Kumaha Batu Tilu masih aya keneh Kang di BJ. Abdi tos teu ka tonggoh deui. Hiji deui kang Fahri teh teu acan nyebatkeun Pejabat anu aya di Polwiltabes Bandung (Provost) kersana Bp. Rasum nya Alhamdulillah abdi sareng ajeuna upami aya rerepet perkawis kendaraanmah di wilayah Polwiltabes abdi selalu di bantos

    Hatur Nuhun

  69. Haturnuhun kang Rudiana SE wilujeung teupang
    hapuntn abdi tos kumawantun curat coret
    tanpa arti di ieu blog.
    Jantn kang Rudiana SE teh di bandung nya?
    Ngiring bingah kaputra daerah nu sukses di kota kembang
    sapertos kang Rudiana SE, Brigadir Rasum,sareung nu sanesna.
    Kahade tong hilap kaleumah cai nya kang.
    Hayu urang inpestasikan jeurih payah urang kanggo kemajuan desa.
    Alhamdulillah Sok sanaos seu’eur peurkeumbangan di ds prkn.
    Batu tilu masih keneh aya dugi kadangeut ayeuna.
    Kaleuresan atuh kang, bilih palay teurang sejarahna batu tilu
    taroskeun wae ka brigadir Rasum
    tangtos anjeuna uningaeun.
    Titip salam nya kang kanggo brigadir Rasum.
    Ari jurutulis desa sareung kang Rudiana SE
    sami teu Kang?

  70. Sakedik yu urang kupas Lintas Ciniriu___Parakan sareng anu caketeunana—> menuju Kuningan.

    Karunya ka warga urangnya eta ngenaan Terminal asa karagok terminal di pindahkeun ka Lengkong Teh nya Jadi ngahambat sarana bisnis wargi urang khususna nu ti ciniru sareng Parakan. atuh ongkos oge jadi nambih mahal.

    Jelas nguntungkeun Angkurtan Kota O7….yeuh…… supir2 Angkutan pedesaan jadi loba nu ngeluh kulantaran sepina penumpang sok ah ramekeun dulur2

  71. Leres kang Rudiana, mendingan sepertos kapungkur nya ,lamun ti parakan bade ka kuningan ukur dua kali naik,tiparakan ka maleber ti maleber ka pasar baru,
    dupi ayena mah manawi kedah turun unggah meren nya bari jeung ongkosna nambih.
    mun tiasa mah sapertos kapungkur bae, mudah mudah anu berkompeten di ieu urusan maerhatoskeun nya kang Rudiana.

    Hatur nuhun
    Ti Urang Parakan

  72. Haturan kasadaya Urang Kuningan…
    Salam Kenal Ti Abdi Anan…Bungah Kacida Bisa Br SUA jeung batur salembur Walow Hanya Di Dunia MAYA…

    Cagg Ah……!
    ANAN
    Parakan {anan.poltek@gmail.com}

  73. Sumuhun Kang Mamat, nu jelasmah aya orang 07 nu sengaja ngutak ngatik dina transportasi. Coby wae mun di perhartiskeunmah …kebijakan pengalihan Terminal teh asa teu masuk logika jelas pisan pamarentah kota teh berpihak ka pengusaha 07 sanes mihak ka warga__penumpang nu di untungkeunmah 07 nu dirugikeun warga urangnya.

    kedah namah kadangu kabaca ku DPRD Kuningan terutaminamah wakil ti daerah urang tiasa bersuara teunya sanes ngan mampangkeung Fhoto doang yah__ manawi saluyu sareng pemikiran dulur dulur di Forum ieu

    Hatur Nuhun Kang Mamat, Kang anan, Kang dadang, Kang Fikri Kang Didi sareng nu sanesna

    Sok ah

  74. Keberadaan terminal lengkong memang tidak epektif
    saya harap pemerintah kota memikirkannya kembali
    dengan bijaksana, agar tidak merugikan dari pihak manapun
    saya setuju prosedur lama di gunakan kembali
    dan sangat di harapkan adanya rute ciniru kuningan via ds parakan
    dg armada yang maximal

    mangga kasadayana sugan wae gaduh solusi kanggo ngupayakenana?

    Salam dr kota pangkal perjuangan.

  75. hatur nuhun kasadayana,ari abdi agus anu kawihna ti parakan desa.ka saday rekan atanapi kru anu tos ngadamel ieu alamat web,salam kenal wae ka sadayana,ku ayana ieu tiasa memper erat tali persau daraan.sok atuh gabung didieu ka sadaya orang kuningan.

  76. Halo Halo Halo
    Kamarana ieu teh mani sepi pisan nya, tos marangkat ka puncak kitu…?!
    Kang Rudiana kumaha yeuh tahun baru rek dimana..? kang Fahri alsidik kumaha ,oge kang Dadang pakembangan kumaha daramang..?

    Kang AANG tara muncul pisan yeuh tos sabaraha dinten ,

  77. Sampurasun…!
    Punten ah ka sadayana, nembe tiasa ngaramekeun deui, maklum da abdimah janten seksi kancah kincih di padamelanteh, wilujeng tepang deui ka sadayana, ka
    Kang mamat
    Kang dadang
    Kang u syamsuha
    Kang rudiana
    Aank, bit bit, kum wae ka sadayana

  78. Punten ka kang rudiana, kapungkurteh di MTs maleber, upami teu lepatmah nya.?
    Upami kang agus doank teh nu dimana nya ? Ka bit bit , damel di mana euy.? Hilap panginten nya ka palatar kidul.

    Hatur nuhun

  79. Wilujeng ” TAHUN BARU ” kasadaya wargi kuningan khususna ka urng PARAKAN, mudah2an di thn 2009 ieu urang sadayana tambh sukses, kanu icalan ath tmbih marajeng,
    Wilujeng muka lmbaran baru di thn 2009 ,

    ” Salam suksek kanggo sadayana ”

    Ti
    DiDi sunardi

  80. Hatur nuhun kang Didi, wilujeung tahun baruan yeuh, sukses selalu di tahun 2009
    kamari saya balik ka lembur ,tas niup terompet tahun baru teh langsung cabut bae ka tol cikampek terus bablas ka leumbur.

    sepi pisan dileumbur teh gening tambah deui usum hujan

  81. Muhun kang mamat, di lemburteh hujan wae mudah2an sing janten berkah ka petani sadaya, da sateu acan hujanmah nyarandakan cai ti kedung/bebelik boro2 kangge nyawah, kangge kaperyogian di rompok oge sesah, kedah nanggungan ti kedung.

  82. Amiii…!
    Hatur nuhun kang
    U Syamsuha,
    Kangge kang rudiana, punten bade ngaralat dina stuktur aparat desa, dina KADUS 2
    Sanes Bohana
    Tapi BURHANA, htr nuhun kang Rudiana, mani kumplit, photo cijambu lebetkeun kang,
    sukses slalu
    Kang

  83. Haturnuhun pisan kana masukanana Insa Allah setelah ada luang waktu saya mau update lagi.
    1. Muntiasamah sareng mun terang nuhunkeun editanana ka anu terang struktur di Desa anu langkung lengkap.

    2. Mangga tiasa di sebarkeun situs ieu ka Wargi-wargi Desa manawi tiasa silaturahmi di ieu situs kangge urang Desa.

    3. bilh wae wargi desa, abdi nampi opini kangge di situs atanafi Fhotona ke abdi nyayogikeun Link khusus opini Warga kirim wae ka rudiana01_bdg@yahoo.com sareng Biodatana

    Mangga haturnuhun

  84. Kang Rudiana,

    Kumaha damang kang Rudiana…?
    kumaha lamun urang ngirim keun iklan produk tiasa teu ..?

    minggu kamari abdi ningali berita di teve ,aya berita dikuningan aya demo para sopir angkutan umum ,demo naon eta teh nya kang..?

  85. Assalamuallaikum, sampurasun

    Kamarana urang parakan teh ….?
    mani jempling pisan di blog teh geuning
    Haturan : Kang Rudiana
    Kang Didi / Kang Aang kelana / Kang Ono / Kang Dadang pakembangan / Kang Fahri alsidik / Kang Sutisna Bit Bit / Kang U Syamsuha / sareng kasadayana bae
    kumaha daramang…….? nuhun upami damang mah

  86. Kasadaya dulur dulur abdi Insa Allah kaping 8 s.d 9 Maret 2009. Manawi aya waktos/kaleresan mudik ku abdi di ulem ka Bumi Simkuring di Parakan Girang.

    Taroskeun Rudi/RT13/03 Desa Parakan/Bumi Pak Eli

    Diantos Kasumpinganana…..
    Urang Cuang ngopi Darat Baenya di Bumi simkuring sambil silaturahmi

    diantos pisan

  87. Maksadna : dulur abdi nu di lembur kuring kang Didi / Kang Aang kelana / Kang Ono / Kang Dadang pakembangan / Kang Fahri alsidik / Kang Sutisna Bit Bit / Kang U Syamsuha / sareng kasadayana bae

  88. Waalaikumussalam wr wb, allhamdulillah pangesto, samulihna kang Mamat Rohimat damang?
    Mugia nu sanes na oge sapertos kang Rudiana, kang u syamsuha, kang Dadang pakembangan,
    kang Sutisna bit-bit, kang Aang kelana, kang Ono, kang Didi kum we kasadayana mugia aya dina
    ginanjar kawilujengan.

    Hatur nuhun kang Rudiana ulemanana insyaallah pami teu aya halangan.
    Di bumi bpk eli aya rerencangan sakola abdi kang Kosim namina.

  89. tiasa ngiringan acara kopi darat na kang Rudiana ? kaleresan akang sareng kang Aan ti Garawangi hoyong kopi darat sareng masyarakat LEMBUR KURING, nuhun sateu acana.

  90. Duh…Tiiseun kieu ning, kamarananya? Rek ka burujulan heula ah,
    sugan we di burujulanmah loba batur bejana di burujulan aya stadion anyar
    tempatna palih kaler buah jeunuk -+ 1000m tijalan ngan sayang jalan nuju
    kaditu teh teu bisa pake kendaraan mung jalan satapak.
    cenahmah etalapangteh pamasihan bpk kuwu nu di implik-implikkeun
    ku urang buah jeunuk waktos pilkades tea. Nuhun ah pa kuwu,
    mudah-mudahan we kuayana lapang iyeu tiasa ngalahirkeun pemain sepak bola
    sapertos Antonio cassano, zanetti, cordoba, sareng nu sanesna.
    Upami akang-akang bade ningali kaditu ulah hilap nyandak beukeul/timbeul,
    nu utaminamah nyandak cai da diditumah teu aya nu icalan nasi padang/warteg
    komo deui KPC/pitza-hut.

  91. Hatur nuhun kang rudiana kana ulemana insya allah upami teu aya halangan mah hoyong ngumpul sareng dulur sadaya,
    Ka kang fahri , punten palih mana lapangan bola teh.? Nembe mireng abdi, upami teu aya nu icalan mah atuh kedah mekel RASGE upami nontonteh.

  92. Leres pisan kang didi kedah nyandak rasge, kakkakkakkakkakkakak…
    Rasge spc kanggo Ibu iuk kakkakkakkak… Upami kang didi
    palay terang rute nutiasa di tempuh upami tiparakan malipir wae ka lamping kembang
    teras we kakaler, upami ti buah jenuk lebetna ka Gg musola palih landeh ngalangkungan
    pondok pasantren bpk kiyai syakirin teraaaaaaaaaaaaas… weeeee kakaler
    ari kang didi teh sahanya? Rencang sakola abdi kpungkur sanes?

  93. Ari abdi kapungkur
    Di MTsN Maleber
    Lulusan thn 1987-1988
    RencangTi parakan
    Asep sehabudin,
    Majid, uken sukesih,
    Karesep ngadamel kolecer tina kalokop sareng ngalaan kalapetong
    He:-)he:-)he:-)

    Salam haneut kasadayana
    Sahaneut sorabi,

  94. Abdi oge Alumni MTsN Maleber
    Rencang sakelas abdimah
    1. Saprida
    2. Sana Blok Kaler
    Upami rencangan sa angkatan manawi teulepat
    1. Asep /Rayina kang Ujang
    2. Didi S
    3. Majid

    Aya Kabar duka ti Lembur : Telah Meninggal Dunia Bp. Pulung di Parakan Girang Semoga diterima amal kebaikan selama hidupnya dan di ampuni dari segala dosa-dosanya….

  95. Sumbang Sih Buat Urang Lembur
    Alusna di lembur teh manawi urang sepakatnya biasana di tingal tina
    1. punjulna kegiatan pemuda di desa di antawisna
    – Prestasi Olahraga
    Sampe danget ayeuna di desa parakan masih hanuet
    hanuet kuku kedahnamah aya nu ngelola di bagian
    olahraga terutami anak-anak Pelajar setingkat
    SMA kumargi regenerasi SMA terus berlanjut
    sareng cicing dilembur.

    – Prestasi Pelajar
    Desa Parakan Tos Kasebut unggul di idang Ieu ku
    margi aya Putra Desa kawitna ti Parakan Girang
    Namina Cucun Putra Pak Mulyana anjeuna menang
    Beasiswa Ti Pemda Kuningan di ITB Bandung

    Prestasi nu sanes
    Kegiatan MTQ, Cerdas Cerma masih hanuet-hanuet
    Kuku

    2. Punjul Tina Majuna Pembangunan Desa di antawisna
    – Sarana Transportasi
    – Sarana Ibadah
    Alhamdulillah Tos kasebut unggul di desa Parakan
    Anu teu acan teh Potret Desa anu teu acan
    Mernah katingalna di antawisna
    – Potret trotoar Jalan Raya anu tos rapuh
    sareng sesak ku sampah
    – Pos Siskamling anu masih jarang
    – Pinggiran Jl. Rawan Longsor
    – Gapura Batas Desa, dan RW anu kedah
    di perhatoskeun

    Manawi kitu Yu sambil ngisi luang di internet urang sumbang pemikiranana kangge urang lembur minimal urang ngasih kail sareng umpana keun urang lembur anu ngagarapna.
    Manawi terang sareng gaduh proposal pembuatan Trotoar Jl. raya sareng prosedur pengajuan dana ka pemda kuningan hehehe ulah ngabebnakeunka rahayat di lembur muntiasamah nya tapi da dana PBB di Pemda manawi aya sesa keneh….hehehehe

    Mangga di aos deui manawi aya manfaatna

  96. Innal..wailrziun
    Punteun Kang Rudiana
    Bapa Pulung anu meninggal, mantu Abah Mbeng (Bp Jamri) sanes ?
    jelasna anu bisnis pasir (dam truk)

  97. Halo…!
    Bit bit kumaha congkog jeung osom di palatar kidul..?
    Kang dadang leres pisan ma pulung nu bisnis pasir dum truck, anjeuna kena panyawat tumor sampe cepilna di oprasi teu aya hiji, eta salah sahiji tokoh pamuda parakan , muhun pisan kang rudiana

  98. Kang rudiana
    Pan seueur urang parakan nu sukses di kota kembang
    Bp notaris koswara
    (alm ) jln buah batu ayeuna putra2na nu neraskeun
    Bp supeno (eno)
    Rayina bp enceng , notaris di bandung oge ,
    Hatur nuhun blsan emailna kang rudi
    Sukses slalu

    Didi s

  99. Kang Aang
    kumaha aya di lembur atawa di jakarta ,basa panggih tahun baru di lembur eta ente lain, saya rada poho da awak ente leuwih gede ti saya geuning.

  100. Kang Rudiana

    Innalilahi wainailaihi rojiun ,turut berduka cita atas wafatnya bapak Pulung di parakan girang, upami teu salah mah ma pulung teh anu sok mawa mobil truk nya.saya keur leutik mah nyaho pisan ka ma pulung teh da terkenal sok naik truk na ma pulung

  101. Nuhun Kang Rudiana sareng Kang Didi Sunardi
    imfo kabar duka Bp Pulung Alm
    pribados sama sekali teu kawartosan
    padahal eta masih ngait/dulur
    malihan sataun ka tukang ngobrol sareng anjeuna di RSU 45 Kuningan
    ngantosan almarhum pun bapa dirawat

    Anjeuna teh tokoh masyarakat, sekaligus tiasa tutulung kanu teu damang
    ngobrol panjang lebar, nasehatna oge masih emut
    saurna kieu “…lamun bisa kapinteuran jeung pangalaman teh kudu bisa jadi beukel mandiri, ulah buburuh bae…”

    Nuhun… mugi katampi Iman & Islamna, sabar keluarga anu dikantuna

  102. Uleman teh dalam rangka hajatan pun Rayi, manawi nuju aya di lembur sakanteunan urang ngobrol….atanapi mangga iraha anu tepatmah pas boboran sih nya…..

    Hatur nuhun kana perhatosana, sumuhun Bp . pulung teh leres anu di carioskeun ku kang Didi anjeuna Tokoh masyarakat di Desa Parakan

  103. Kang Rudiana kade hilap undangan resmina
    alamatkeun ka :

    Dadang Suhendar
    Desa Kutakembaran (Blok Kopocondong)
    Kec. Garawangi, Kuningan-Jawa Barat

    atanapi

    Komplek Taman Ciharendong Sentosa
    Blok E No. 9 Kel.Cigintung
    Kuningan – Jawa Barat

  104. Kang Dadang ameng atuh ka abdi dinten saptu sonten manawi teu aya halangan bade aya rerencagan urang ti Canada(Nendianty Gunadi), kang Yani, kang Agah, kang Cacah,Kang Rudiana, kang Icuk ,Kang Uha,akang akang sadaya arameng atuh, yeuh alamat na: Desa Citiusari, Blok Batu karut Gg.1 Kec.Garawangi, Kab.Kuningan.

  105. No HP manawi Kang Maman Wahyu upami ayamah, supados gampil abdi ngalacakna

    Insya Allah, biasana abdi Jumat sonten meluncur ka Kuningan. Sabtu-Minggu aya di Kuningan
    Senin nyubuh tos cabut deui ka tempat pakasaban

  106. leres pisan kang mamat abdi eta teh…da haritateh meni buruburunya kalah teu sempet ngobrol2 acan, di jakarta kang mamat abdi mah ayeunateh insyaallah tgl8 mun aya rizki leuwih mah ka lembur.

  107. Kang maman wahyu, hatur nuhun pisan kana ulemana, hoyong namah hoyong ngempel sareng bloger urang kuningan,
    Abdi ngan tiasa ngadukung ku do’a bae, mudah2an sadayana aya dina kawilujengan tambih sarukses kasadayana nudi lembur oge nu di perantauan,

  108. Kang Didi Sunardi, abdi, teh Nendy sareng kang Zoen nembe bade ngararancang acara pertemuan Blogger janten katangtosan na ke di bewarakeun ti pengker.

  109. Walaikum salam
    Kang Sutisna Bit-Bit ,alhamdulilah cager sawaktos ieumah, sawangsulna kumaha ..damang?

    kalemburmah engke bae mun usum duit

  110. Teh Nenen Gunady ,
    tara ngalongokan blog parakan nya..?
    teh nenen kumaha damang ..? janten kumaha ngariung teh bade iraha, tos janten waktos sareng tempatna…?

  111. Kang mamat oge sadayana
    Aya kabar duka
    Bp surma, bpna kasman/abidin blok kidul ,tos ngantunkeun wengi tabuh 1 nuhunkeun Do’a na kasadayana, mudah2an di tampi iman islamna oge kanu di kantunkn dipasihan kasabaran srng katabahan.

    Hatur nuhun
    Kasadayana

  112. Innalilahi wa inna ilaihi rojiun,

    ngiring bela sungkawa kanggo keluarga bp surma ,mudah mudahan almarhum di tampi iman islam na di tempatkan di sisi allah swt, amin

    kanggo anu di tinggalkeun mugi sing tabah dan takal

  113. kang Sutisna Bit-Bit, saya tinggal di bekasi ,ari gawe di kelapa gading, Anan oge sareng abdi ari di gawemah no hp na
    anan 081280677622

  114. Punten kang mamat, abdi tara panggih jeung kasman , da ayeuna jarang ka bandung,

    Buat fiquerli lam kenal juga,

    Kang mamat
    Oman putra bp bohani tateh rayina sarwa, sarna.

    Bilih aya info penting kirim ka
    diplongs@gmail.com

    Hatur nuhun

  115. urang parakan teh kamarana?
    sarare kitu?

    kanggo kang rudiana

    upami kersa mah,ditampilkeun kagiatan didesa parakan teh,
    supdos nu di perantauan teh pada terang kagiatan di lembur.
    hatur nuhun.

  116. sarare wae kitu,urang parakan teh???

    hoiiiiiiiii……. kasadayana urang parakan,
    hayu urang ramekeun deui blog parakan teh.
    na nutikaler,nutikidul
    nu tikulon,nu tiwetanna, kumpul2.

    sok ah urang ngariung deui?ngarah teu tiiseun euy???

  117. salam tepang oge ka kang mamat
    kitu oge kang aang
    upami abdi mah nu di batam tea.
    di parakan upami muludan masih aya pado teu?
    nu tina daun kalapa geuning?

  118. mangga di tampi salam kenal na yeuh syaefurahman
    taroskeun ka aang tah anu sering ka lembur,saya tos sababaraha puluh mulud ge tara ka lembur,

  119. Kang mamat muludan tara ka lemburmah atuh keris tara di kumbah,
    Ari bit-bit mah masih keneh sok ngumbah keris di tajug ma ori, ari aang muludan ka tajug sakala aya wedang bae,
    Saefurahman putra bp cusman meureun nya.?

    Didi sunardi

  120. Ari kang Rudiana kamana nya teu nonghol nonghol
    sibuk pisan sugan nya, sok atuh kang Rudiana longokan ieu urang parakan ,kumaha hajatana teh
    saha bae anu dongkap teh

  121. Kang Diplong ,,?! eta aya kolor ijo geuning beurang beurang, hei kolor ijo tembongkeun jirim anjeun, ke rek digebog ku haur koneng ,ha ha ha

  122. Do u free after work? I mean… I need u to be my interpreteur to show this city. Give me your phone number, I’ll call u later heheh… Si kasep kang mat, piraku hilap?

  123. Hus poho nya? Sy teh my soul is a liberty… Heheh, kang mat tapi saya teh brangkali jatuh maklum sabab umur urang geus deukeut uzur, lagi2 NGELANTUR. Kawasna keur manusa, saumuran urang teh geus jiga mobil nu erek parkir, leumpang na kudu xtra waspada supaya gak kcebur kali atawa di gebuk polisi heheh…. Kang mat, titi kamal bae nya, alias ati ati kalo malem hua a aaa…

  124. Henteu . pedah bae nganggo namina kolor ijo, nu di pikasieun ibu-ibu. Cobi nganggo nami samaranna nu sae sapertos : arjuna, si ganteng, afgan, pangeran cinta jeung sajabana

  125. Wilujeng ka kolor ijo kang icuk oge aan anu tos ngalongokan desa parakan,

    Kanggo kang mamat , di kota teu aya nu sa angkatan kang mamat,
    Arsim di kwsn industri pulo gadung di pabrik gelas, janten scurity,

    Hatur nuhun
    Ka sadayana

  126. Leres kang Icuk Yunadi,
    Carekan tah si kolor ijo teh, mani ngalilieur saya,jadi panasaran saya ge , saha eta teh …?
    tapi da kenal jeung astrajingga geuning

    salam kolor ijo
    dari kolor beureum

  127. Halah kapanggih uy baraya sadaya. Ayeuna kang mamat reseup ngangge kolor beureum… Mani ngejreng meureunan. Duh kang mamat, aya bola basket asup ka maleber, kang mamat teh sok kawas kolecer. Lieurrr……eun.

  128. Mang tarjo naek delman, sikolor ijo kawas preman… Salam tepang ti abdi kang mamat ! Biasa kabayan. Kuring neangan nyi iteung nu keur hamil teu uih2 tos 2mggu. Duka kamana teu aya nu terang. Indit ngorolos kitu bae. Hanjakal meureun kawin ka kuring, manusa anu boga prinsip jiwa merdeka. Ok, merdeka kang…

  129. Euleuh2 eta si kabayan bandar gaplek leungiteun ambewena… Kamana ath eta peuyeumpuan teh? Sieuneun meureun bisi diparaban ku hitut hahahah… Hidup urang parakan… Hidup astrajingga, geus lila teu panggih. Bae lah da sieun si di takol. Sensei icuk how are u? Kang diplong geura kumbah tah keris….

  130. hiiii………….ayeuna tos aya kolor ijo, enjing kolor beureum,no bade dongkap mah kolor na meureun jiga kuwung kuwung, warna warni, ku araraneh nya.

  131. Wah…wah..wah.
    Loba tamu yeuh ka parakan,
    Kang mamat coba suguhan wedang tah si kolor ijo jeung sikabayan, coba menta cai ka abah depong keur ngabura kolor ijo jeung kabayan , pasti ngajirim aslina lamun geus di bura ku cai ti bah depong mah,

  132. Rame euy diparakan
    mangga bagea teuing yeuh dulur dulur sadayana,Kang maman wahyu ,kolor ijo ,kang diplong,kang kabayan ,sok geura kepung eta kolor ijo teh bisi nganggagu pamajikan batur

  133. Ampun kang deplong, ngaing embung di bura da si abah mah bau bako. Anu arek di bura mah kang mamat bae tuh anu geus leungiteun pangacian…. Aya carita, jalma serem ngakan tomat eta kolor beureum gaduh kang mamat… Moe menyan dina batu, barang na si kabayan geuningan metu… Mang sahri make totopong, nu seuri teh ngeuning kang diplong… Pipiti eusina lauk, nu taliti ukur gan icuk… Lalajo film di matraman, nu nyuguhan kolor ijo menyan baladna siluman hehehe….

  134. Di paraban naon jang eta si kolor ijo da mamang mah teu ngalalarti… Geura jiad onaman bisi katutuluyan. Lamun teu bisa ngajiad na tepungan bae abah jojon anu aya di pakidulan. Hah geus rupa2 geuningan nu hirup di alam dunya teh. Aya kolor ijo, kolor beureum na kang mamat, nu biru milikna kang maman. Ari nu belang milik saha atuh? Heug siah patuduh-tuduh silih sedekeun….

  135. Riweuh geuningan? Mending ngarorek ceuli akh… Jangar pisan, gara2 na virus kolor ngarenjah di dieu. Kolor belang saha atuh nya nu katinggaleun di imah nyi rangda teh?

  136. Ari kang kabayan sok kawas bolon bae, apanan kolor belang teh kagungan akang. Sidik neng onah sok cacarita di tepas mang juned yen kolor akang cenah anu katinggaleun di kolong ranjang na teh. Abdi mah alim gaduh salaki anu tkg selingkuh teh. Enya ge keur kakandungan, kuring sanggup maraban budak hiji mah. Ulah neangan kang… Kuring benci poligami, kuring kuciwa ka lalaki nurus tunjung kawas akang teh… Akang teh calimud !

  137. Sok parasea ka dinya… Kamari mah di sangka teh pamajikan si kabayan kabur teh gara2 teu kaparaban, ari heug teh si kabayan kanyahoan belang na kolor na teh di kolong ranjang neng onah markonah anak ambu anah anu sae manah tur ramah tapi teu bisa papah…*tuluykeun kabayan ah ah na ku maneh*

  138. Ari ilaing nya kolor ijo ku nurustunjung. Puguh kaula teh leungiteun nyi iteung, make kudu neruskeun uh ah uh ah kararitu… Hidup kolor belang !

  139. Tah pan ayeuna mah katohyan saha tukang bobok tukang tarok tukang nyingkab-nyingkab keun anderok teh. Saha deui….KABAYAN si bandar gaplek tukang rorek nu kawas ekek hekhekhek…. Kahade bae ulah di barengan ku kokohek, kabayan, sing di sangka ku kang mamat beungek………..

  140. Leres pisan eta warta desa teh kang rudiana,
    Malahan di bantar peucang seueur nu tos babad pare tinggal ngeprak bae, ka bw palid sadaya, karunya pisan ka patani urang, akibat seueurna penebangan liar di leuweung garunggang,

  141. Akibat leuweung gundul etateh kang rudiana,
    5 bln katukang sy manggh mbl truk puso mw kayu hol ti parakan, sy nanya ka barudak ojeg nu di maleber, cenahmah geus biasa tiap peuting ngaleut ti leuweung garunggang, di kawal ku polisi cirebon 4 motr,

  142. Kunaon aparat desa urang caricing bae..?
    Sakitu tengah peuting ngaleut mbl galede mw’an kayu,
    Kunaon teu tibeurang .?

    Patani urang ahirna nu ngarasakeun imbasna, aturan nanggung pare mlah nanggung peurih, ku dtangna banjìr,

  143. Ulah nangis di dieu kang diplong, isin akh………. Ari nu salah saha? Nu ngajual kayu saha? Nu nebang kayu saha? Nu teu ngingetan nu teu mepelingan saha? Tah eta nu salah… Geus puguh nu ngarenjah kayu mah salah, naha caricing bae… Ulah ukur koceak deungek da moal aya hartosna mun teu di barengan ku tarekah mah. Sok angguran wudhu heula… Punten komentar na rada rada cador !

  144. Walah eta di leumburge aya banjir nya ,kumaha
    kang Didi kondisi ayeuna ..?
    sawah cibailat mah beak meren nya. matak karunya
    kanu boga sawah sisicai mah.

  145. Muhun kitu manawi kang Rudiana, aya banjir aya
    berkah na, kanggo wargi anu usahana ngala batu sareng pasir mah .

    Tapi kumaha kanu sawahna ruksak kaceot ku cai,
    mana keur usum panen mun teu salahmah nya.

  146. Tah haturan juragan rudiana, salam tepang ti abdi. Paralun teuing, kedah nyalahkeun kanu kagungan hirup hurip na manusa kana sagala anu ayeuna nu nuju di sing hareupan. Da sagala masalah teh datang na ti urang keneh urang keneh. Keun musibah teh pasti mawa berkah, nu hiji di beulah kenca banjir cai panon hiji beulah katuhu banjir rejeki. Da urang mah sasat na mah aktor, sareng Anjeuna nu kagungan marga dumadi jisim sutradara urang. Tara angger hirup mah. Sabab lamun sadaya manusa di pasihan bungah bae, maraneh na moal inget kana saha ari maraneh na teh. Saha anu ngahirup huripan na? Saha anu ngagolotorkeun renghap hirup na? Sarba salah kahayang manusa mah. Di bere halodo salah, dibere hujan salah. Tp da eta nami na sisi manusiawi. Salah bae lain setan bener wae da lain malaekat. Manusa nya manusa heheh… Jeung deui hirupmah moal bisa caang kawas panon poe, sabab lamun caang jiga kitu geus pasti hirup teh bakal leungiteun rahasia. Nya cindek na mah statis, kitu kitu bae meureunan kang rudiana. Eh punten, juragan rudiana maksad teh. Cagg… Sampurasun akh!

  147. Nu ngajual kayu butuh ARTOS, anu meuli pedah loba ARTOS, anu ngangkut butuh ARTOS, anu ….. sarua butuh ARTOS. Boh liar, boh resmi sarua mawa kasangsaraan, naon bedana liar jeung resmi ? teu ngARTOS

  148. Aya tomat gigireun sisir, asik kang mamat geus hadir… Pak camat luncat ka pinggir, kang mamat tong seueur mikir… Jadi heunteu ieu teh nyuguhan menyan teh? Ulah menyan nya, punten nawar, hoyong bakakak hayam jajangkar kuring mah…

  149. Akh kang dadang, pernah maca buku mahatma gandhi heunteu? Di dinya di tulis, bumi ieu cekap keur minuhan kabutuhan tiap manusa, tapi teu cekap minuhan kasarahan manusa. Tah ayeuna pendapat kuring, menyangkut kayu ieu, liar atanapi resmi eta ukur produk pikiran manusa. Nu pasti mah eta sarakah na manusa teh beulah dinya… Salam tepang kang ti abdi !

  150. sami2 wilujeung teupang Kolor
    saprak penebang LIAR diRESMIkeun,gunung dijaga kunu RESMI. . . leuweung loba nu gundul
    aya alus baheula can resmi, leuweung aman

    Ngiring prihatin ka patani anu kena musibah di Desa Parakan, mudah2an sabar

  151. Kolor ijo
    SMS NA TOS KA TAMPI, ARI BAKAKAK MAH TEU AYA DA HAYAM NAGE EUWEUH KABAWA KU BANJIR,

    NGOMONG NGOMONG IMAH DI LEMBUR KA BANJIRAN TEU
    BALIK HEULA LONGOKAN SAWAH CIBAILAT GEURA LOBA SULUH ANU NYANGSANG

    INGET KEUR JAMAN URANG LEUTIKNYA ARI TAS BANJIR TEH LOBA LAUK DI SAWAH

  152. pararunteun…. kang mamat, kang dadang kang kolor ijo, ngiringan mampir di desa parakan, eta geuning lamun ningali obrolan kang kolor iji , kang dadang, kang mamat mani upleuk pisan geuning, sok emut ka lalampahan baheula upami lebak cipedak pas caina geude etamah upami bade sakola ka cijemit teh malipir mapay lembur batur ngahidaran lebak cipedak da caina gede pisan, nya ari sakali-sakali mah sok di pake keur mandi ari balik ti sakola teh.

  153. Alhamdullh Kang Mamat pangestu swaktos ayeunamah

    wilujeung teupang Kang Dedi, timana online teh ?

    ngomong2 soal Cigede di Parakan desa
    emut nuju ngaji ka Pa KH. Imam Subuki kira2 taun 85an
    sok dititah abdas ka dinya ka girangeun jambatan
    rek magrib, isya jeung subuh langganan ka dinya
    waas, kmarana kitu batur ngaji teh nya ?

    acan aya listrik di Parakanna oge haritamah, masih make damar
    bada isya sok ngawangkong di warung pinggir jalan, bari ngadepongan dongeng enteng ti Mang Jaya

    salam kasadayana urang Parakan
    punten ka Pa Kyai, rumaos abdi jodar

  154. Ambeu aya semah geuningan nyebat kolor ijo nami na kang dedi. Cobi akang ngangge kolor naon? Si kabayan kamana nya, dagang gaplek sugan?

  155. Wilujeung teupang ka kang dadang kutakembaran, ari abdi mah kawit namah ti desa cipedes kec ciniru, ari ayena teh nuju nuturkeun indung suku ngalalampah ka lembur batur milarian anu teu aya, nyaeta ayena abdi aya di cibitung, ari kang dadang teh linggih di mana kitu?

  156. Eta kolor ijo mani capetang, kebulan ku parupuyan kang mamat tah si kolor ijo,
    Lamun kolorna nu palid ka ceot ku banjir , lain kolor ijo deui meureun,
    Jadi sarung ijo jiganamah,

    Hidup sarung ijo :-):-):-):-)…!

  157. Kang diplong, ke mun kolor kuring palid mah heug colek ku kang diplong mere kuring mah ikhlas. Itung2 serah terima jabatan bae… Tapi ketang engke kuring make kolor naon atuh nya? Kang diplong, eta kang mamat kuring menta bakakak teu di bere. Keun siah di emon emon….

  158. waduh…sakieu ramena,sakieu loba jelmana, eta kolor ijo can ka tangkep keneh nya,,,,hiii…..hiiii…..matak maruringkak sabulu bulu ieu mah, kang mendingan kolor ijo na di sasajenan ku congkot di endogan ,di tambih bakakak hayam , ngahephep jigana kolor ijo teh di suguhan eta mah. he….he….he….( punten ah , heureuy sakedik )

  159. Ampun eta kang maman mani asa kacida ka ngaing teh, can di pakean kolor biru meureunan… Kang mamat kuring menta tulung, eta kolor biru pasihkeun ka kang maman nya hakakakak…. Teu hilap kanu kagungan ieu blog, iraha bade kempel teh nya? Sok lah si ganteng kolor ijo bade pamer raray, pamer seuri, pamar pangaweuruh. Heueuh heug teu nanaon aranjeun rek nyarios kuring narsis, kampungan, jadul. Nu penting mah pribadi kuring enya enya orisinil teu di buat buat jeung tanpa basa basi…. Kang mamat bandar tomat alo na pak camat, hayu atuh online bareng…

  160. Adawww… Alus uy nami teh layung wangi, ari wangi na teh ku naon atuh? Ku pandan, cikur, jahe atawa naon ieu teh……… Oh wangi parfum ta minyak angin? Mun ku parfum ieu abg, tp mun minyak angin geus jadul…. Bae akh lieur keur ngopi heula jeung kapal api bari di haseupan ku jarum super. Hoyong teu nu karitu? Da kuring mah bosen kudu sulutru jeung menyan mah. Eta mah mangga sanggakeun bae ka kang maman, kang diplong atanapi kang mamat bae. Manawi aranjeuna keur ka usap ku karuhun. Hidup karuhun…… Wakwaww…..

  161. Kang mamat oge kang maman, gara2 kolor ijo jadi rame di parakan, kajeun ulah di gurah-geureuh, urang ingu bae kurungan na ranggap, ambeh teu leupas,
    Ulah di bere bakakak tuman, bere bae kodehel jeung otokowoh, beh ngagaremol huntuna,

    :-l…!

  162. Kang Kolor …?!

    Ari kang Didi teh ka mana nya ,

    ari wanoja urang parakan ka marana nya
    teu aya pisan anu mejeng di kaca geuning,
    ajakan atuh kang kolor lah ambih tambah rame

  163. Kanu kagungan lembur kuring mangga ngiringan bade kopi darat di parakan, sasih payun minggu pertama pan libur panjang, cobi geura kalalembur,
    Cobi kang mamat, kang rudiana, aank, di rancang, urang bageakeun nu gaduh lembur kuring,

    Hatur nuhun.

  164. Liburan kedahna kalemburnya, ulah hilap ayeuna keur usum lauk jeung hurang pami ka pasar baru meser hela heurap/kecrik/lintar jeung kempis soalna di cegede boh dicepedak ker loba lauk jiganamah. sareng tong hila siapkeun kratingdaeng keur mantuan sepuh macul di sawah da jigana paculeun rada uduh mun usum hujanmah nya.

  165. Kang Kolor,
    Dititah balik ka lembur tah ngala lauk ka cigede loba hurang cenah cek kang rudiana, bari meuli pacul anyar cenah jang macul di cibailat

  166. Tos aribak ieu teh geuningan rikat tos naronghol? Punten nu can ibak mah nyingray heula ngaganggu yeuh ka sinyal nu kuring… Kang diplong keur nyemplong, ari kang mamat keur…… Keur naha cing?

  167. Aduh eta kang mamat mani rikat nyadiakeun tempat… Omat ulah waka ngomean jimat wayah kieu bisi kawalat, goreng na bisi kasambat. Kang diplong cik bejaan eta kang mamat sina tobat hakakakak…. Hoyong bakakak !

  168. Kang mat, kuring ari mireng kratingdaeng teh sok rada gugup, soal na eta teh obat kuat paling mujarab. Lamun teu salah mah jeung bonteng heheh… Eh kang mat online na ke tabuh 21.00 deui nya, punten aya peryogi. Kolor patukeur. Ke mun tos online mah ku abdi di miskol hakakak…

  169. Leres kang rudiana, liburan mah uih heula, urang ayakeun kopi darat,
    Bari sakantenan ngepung kolor hejo, mun ka tewak urang borosotkeun kolorna ganti ku sontog.
    Sina jadi
    Sontog ijo,

    Hidup
    KOLOR.😮

  170. Duh Gusti, ieu teh naha jalmi2 teh beut ngamarusuhan ka abdi….lepat kuring naon…bebaskeun kuring nun Gusti tina nyeri peurih, sareng harapunten aranjeuna sabab maranehna heunteu terang naon anu keur di perbuat ku maraneh na. Amiiin……

  171. plong baruk di lembur tas caah gede?,loba hurang meuren,kanggo mamat(aban} baruk ka banjiran bumi na,kasabar wae nya,bantar peucang oge rata cenah ka bawa caah,karunya ka petani,mana karak di tanduran deui

  172. kolor…kolor…kolor….kolor….kamana atuh bieu online hentu nuju monitor kitu….!!!kang oman kumaha damang, kang mamat mulud ka lembur teu. eta ari kang bit-bit kamana mani tilem kitunya,,,,,,kumaha kang rudiana mulud teh ka lembur teu,,,,

  173. Kang Mamat, gampil atuh nangkep Kolor Ijo mah, pan tadi tos di sarankeun ku abdi, nangkep kolor ijo mah kedah ku congcot di endogan, bakakak hayam, rokok na Samsu, Bajigu bae lah tambah na saceblung mah, geura kolor ijo teh langsung ngurunyung ku eta mah. Iraha kopi darat teh Kang ? wartosan abdi susuganan tiasa ngariung. Nuhun.

  174. Layung wangi, kuring td keur maca parancahan budak cibunut di page ngobrol. Lumayan panas oge eum. Kangge kang maman, dudukun heula nu metu hekekek…. Saha nu gaduh bubuy boled? Ari kolor biru tos di angge kang maman?

  175. Kuring mah embung menyan sakeprul jeung parancah saulas mah. Moal ge metu nu jiga kitu mah… Mun teu salah cibunut teh perbatesan jeung ciniru. Lembur nu multiagama tea, ceuk beja. Gemah ripah loh jinawi. Ari pawaris tahta na teh nya budak cibunut eta anu teuing saha ngarana. Ari anjeun ti palih mana? Kuring wetan….

  176. Kuring ngageugeuh alam gaib anu loba pisan mahluk nu bs mancala putra mancala putri… Eta onaman lamun rek percaya. Mun nganjang ka kuring mawa kapal api, 234, sareng rangginang. Poma ulah kopi tutu pangpang na mah sok ka seuglong. Kade surutu cap adipati ulah tinggaleun. Bakakak hayam jajangkar, bubur bodas, bubur beureum. Heug parancahna menta kanu bisa, asal geunah kadenge ku kuring anjeun pasti d tarima. Hiji deui, mun anjeun awewe omat make samping lereng adumanis jeung stelan kabaya. Ulah arek make rok mini, span atanapi u can see. Mun lalaki cukup stelan piyama hideung atawa bodas, heug make iket… Nuhun !

  177. ari kolor ijo meni raos nyarios teh nya,jigana kedah di pasihan bakakak reungit tah, geura tos di pasihan bakakak reungit mah kolor na pasti robah , moal hejo deui tapi kayas, luntur warnana, geus di bere eta mah, ihhhhhhhhhh……meni sararieun eta tempat tinggal na kolor ijo, leuweung geledegan sugan mah nya, iihhhhhhhh………kang mamat menta jampe geura tah ka kang ALAM ANU SOK NGALAGU Mbah dukun.

  178. Di palih dieu ge geuningan virus kolor teh neureukab…. Sok kang maman, punten upami teu leupat mah kolor ijo teh sieuneun ku daun kelor. Cepret bae….

  179. LOR SORRY LOR KAMARI SAPOPOE TEU ONLINE SIBUK ,GEUS LAPOR PAJAK NYAN, SUNSET POLICY GEUS REK ABIS ISUKAN GEURA LAPOR HEULA PAJAKNA AWASI PENGGUNAANNYA, OK COY

  180. Sampurasun …………!kamarana ieu jalma teh geuning teu katingali dina kaca

    Kang KOLOR IJO, KANG DIPLONG , KANG OMAN ,AYADEUI SULE ANYAR SIGANAMAH, KANG MAMAN WAHYU, LAYUNG WANGI OGE ANYAR SIGANAMAH, BUDAK CIBUNUT MANGGA GABUNG DEUI

    SARENG KANG RUDIANA, OGE TEU HILAP KANU KAGUNGAN LEUMBUR KURING , HAYU URANG KEPUNG DEUI TAH SI KOLOR IJO

    GEUS LIEUREUN KOLOR IJO TEH DI UBER UBER BAE

  181. Wilujeng enjing wargi parakan…

    Baiklah, akan aku ceritakan pd kalian semua hikayat hdup yg berbeda, bahkan mungkin bertentangan. Boleh jadi jagat akan goncang, tapi itu tak menjadi mengapa. Karena aku, hanya ingin mengungkap kebenaran sejati, bukan kebenaran cuma di mata 4JJJl.

    Namun, catat! Aku tak bermaksud menggugat logika yg absurd. Sebab, hidup sendiri lahir tanpa logika—bukankah hanya berdasarkan imajinasi manusia? Dan inilah aku, ingin mengungkapkan bahwa akulah manusia pemilik sah kehidupan yg jelas.

    Semenjak awal, hikayat memang sarat dengan absurditas. Aku mungkin bukan siapa – siapa, dan manusia tak ber-apa. Logika yg kacau, bukan? Aku hanya menguraikan bukti bahwa ada bibit – bibit ketidak-adilan yg ditanamkan dunia dalam hidup ini….

  182. Dan ini pesan saya untuk anda: lakukan hal hal yg anda ketahui dan anda akan belajar kebenaran yg perlu anda ketahui. Dan jika anda tidak bisa membuat org lain tertawa, tebuslah dengan menjadi orang yg penuh perhatian. Tp anda jangan pernah berbuat pura2 seperti teman baik yg penuh perhatian dan jujur, sbab sikap seperti itu adalah sikap yg benar-benar merampok akhlak dan kejujuran…

  183. Bade ngalangkung kamana? Tos meser kolor heunteu… Yeuh rekomendasi kolor anu ayeuna keur ngetop nyaeta kolor tyson. Ceuk beja eta kolor ciri kanggo lalaki perkasa, nu teu perkasa mah lewat bae…..

  184. Kang mamat, salam angge pak edy tos di dugi keun ku abdi. Saur na hatur nuhun…. Punten nembe ayeuna pendak na kang….

  185. Sami2 kang mamat. Kamari kaleresan tepang waktos abdi bade latihan tenis meja…. Kamarana bae atuh nya urang parakan teh meni jempling tos sababaraha dinten….

  186. a,mamat,a rudiana, aang,bit2,budak cibunut,layung wangi,kang yono, agus doang,kang maman,diplong,kolor hejo, kamarana mani tiiseun jasa,kang mamat aya semah anyar yeuh,satria kewok,mani sae jasa nya gaduh nami teh, plong artina KEWOK neon?

  187. ABSEN ,kolor ijo, diplong,kang Rudiana,oman,mela ney,satria kewok, kang maman wahyu,layung wangi, budak cibunut, sareng sadayana bae kum

  188. QUIT..
    uing hayang kaluar tina kaulinan ieu ah, tapi lain LOGOUT. Uing masih keneh sarua kawas nu ku baraya kenal, ngan ieu lain LOGIN AS DIFFERENT USER komo SHUTDOWN -H NOW
    embung nuntaskeun sama sakali

    pasangkeun bae FIREWALL pilah2 IP saha wae anu di idinan meunangkeun akses. Atawa kudu meng-ENKRIPSI ka warna kolor uing?
    teu pernah deui ngubah settingan IFCONFIG eth0 atawa PROXY, jadi masih di tempat anu sarua basa baheula baraya mampir

    ku bantuan EMULATOR WINE uing nyoba ngamaenkeun game di WINDOWS tina GNU/Linux bari nginum katugenah sabab kolor kuring rek di daruruk. Tah ti dieu mah moal aya BLUE SCREEN tina GNU/Linux, komo deui nyampe kudu neken ALT-CTRL-DEL terus END TASK kawas produk MICROSOFT
    nu pasti ieu lain carita ngeunaan CRACKER atawa HACKER, diri uing da masih NEWBIES, ngan sapotong kolor…..kolor ijo !

  189. Kang mat, sy hadir yeuh,

    Aya info kangge sadayana, kanu biasa atawa nu pernah ngantri nuhunkeun cai ka dukun cilik “ponari” , ayeuna tos teu praktek deui, ponari ayeuna tos di kemas, janten “Ponari sweat”

  190. Punten kang diplong, produksi mana PONARI SWEAT na? Pesen hiji lah angge ngubaran baraya urang….kolor ijo tea heheh !

  191. Punten kang diplong, produksi mana PONARI SWEAT na? Pesen hiji lah angge ngubaran baraya urang….kolor ijo tea heheh ! Sugan bae rada ideung geus di inuman PONARI SWEAT mah……

  192. Kang mamat sehat? Kunaon kawas nu kangen berat. Kuring amanat nya kang mamat, ulah lumpat mun keur icalan tomat….*heureuy: MODE 0N*

  193. Kang cibunut tah geuning nonghol kang kolor nu rek di bere ponari sweat, tp jiganamah moal neurak ari ngan saukur di inumanmah, kuduna di mandian di bw ka imahna ponari,

    He..he..:-)

  194. Enya kang kumaha sae na bae…. Tapi ketang bisi geunjleung upami si kolor eta di bawa ka muka umum mah. Kinten2 kolor na ukuran M, L, ta XL nya?

  195. Hahah… Barangkali saya teh jatuh maklum karena usia kita telah dekat UZUR, lagi2 NGALANTUR. Yeuh kang mamat, buat manusia seusia kita teh layaknya mobil yg mau parkir, jalannya xtra waspada supaya jangan kecebur kali ato di gebuk polisi hahah……: wakwaww ! !

  196. Kang Kolor ,ari saya mah masih sangat muda umurna ge 17 tahun, jadi ulah di saruakeun jeung kang kolor anu tos sepuh,wek wek wek

  197. ABSEN,
    Kang Diplong, kang Maman , kang kolor ijo, oman ,budak Cibunut, syaefurahman, Bit-Bit, satria kewok, lemburkuring,mela ney, kang Rudiana,layung wangi, aang,
    sareng sadayana wae lah ,
    mun teu hadir mawa surat dokternya

  198. Ya, saya mengerti. Karena Dari gaya kyk anak 17th, dari cara bicara seperti baru 20th dan di lihat dari cara jalan seperti umur 18th. Jadi orang akan mengira umur akang 55th heheh…….:siul

  199. Saya hadir pak…. Tolong catat yg jelas, jangan memanipulasi heheh…. Siip lah kang mat, sok absen tiap dinten !

  200. Abdi aya kang Mamat,pan linggih na di pengkereun rompok kolor ijo, pami payuneun mah ke langsung di rontok ku manehna ( kolor ijo ) ihhhh……….sieuuuuuunnnnnn. Eh…kumaha acara kumpul di rompok kang Rudiana teh janten teu ?

  201. Kurang informasi saya teh kang Maman, jadi kurang jelas mengenai kumpul-kumpul di rumahna kang Rudiana teh, taros keun ka kang Diplong ,biasana kang diplong onfo na leuwih lengkep

  202. Kang kolor ijo,

    kita memang harus mengakui kalau kolor ijo teh sudah berusia 55 tahun ,sanes kitu kang..?

    Na..urang teh rek parebut umur bae sugan..
    ha…ha….ha…..

  203. Kang Diplong,

    Kumaha.., maulid teh rek kalembur moal..?
    mun balik pang mawakeun kupat kepel jeung tangtang angin nya

  204. Kang Aang,

    Bagea teuing atuh ,kakara katingali gening .
    mola saya mah moal bisa ka lembur mun jadimah rek ka lembang

  205. punten ka kang kolor,,ari kang kolor teh nuju di perantauan atanapi kumaha ieu teh,,upami pi perantauan dimana ayeuna di jakarata apa di bandung,,,

    • BRO BRO YANG MAU HADIR DI ACARA ARISAN TLG 3 DI SUDARA AGUS MOHON KE HADIRAN YA KAREN MAU ADA YAN MAU DI BICARAKAN SANGAT PENTING DEMI KE LANCARAN KITA SEMUA MAKASIH ATAS KE HADIRAN SALAM,BOROCK RAIDES COMMUNITY

  206. Kang mamat sareng kang aang riweuh na ku ngumbah keris bae… Eta keris saha ngarana? Kade ingetkeun nu kuring ngarana ANDY…. Ulah tuturut munding nya, omat! Kang maman kumaha aya produk baru teu ti nabati? Pisang keju aya heu…..

  207. Mba mega trtarik ma aku, ato pengen dpt fantasi berlebih? Ga apa, ruang maya ini semacam halusinasi kok…dan mba mega bisa lebih meng-ekspose diri dengan ambisi. Oya, jng nyangka aku lg frustasi ya, sebab disini aku cuma mo nunjukin kreasi yg selama ini terkubur ilusi. Dan aku juga bkn politisi, aku hanya manusia yg suka sosialisasi. Tolong jangan memanipulasi keadaan, tapi buatlah sesuatu hal atau forum lebih bergengsi di mata dunia. Jauhi arogansi dan tetap beri simpati pada setiap hal yg belum terjamah akal dan nurani. Sesekali tak ada salahnya untuk melakukan meditasi. Berpikir jernih mengatasi kebrobrokan yg melanda setiap sisi dan aspek kehidupan… Salam penuh ambisi dari raja kolor. I’m mycolor_liberty…..

  208. MANGGA AH KA SADAYANA ABDI BADE WANGSUL HEULA NYA ENJING URANG PATEPUNG DEUI DINA IEU KACA

    WILUJENG LELESON KA SADAYANA ANU TOS NGABACEOH, KANG KOLOR IJO NGUMPULKEN HEULA CARITA KANGGO ISUKAN NYA

  209. Kang kolor ijo, hidup ini bukan komedi dan bukan pula sebuah tragedi. Dan tatap negeri ini…disini sudah tralu sulit walau hanya untuk sekedar bisa berdiri. Cobalah jangan hanya bicara, tapi galilah potensi yg dimiliki. Mari kita sama2 susuri perjalanan hari yg selalu kita mulai dengan parodi. Carilah sensasi dan belajarlah untuk mandiri. Bukan apa2 karena yg bisa berdiri dikaki sendiri berarti dia telah tersentuh harga diri. Maaf, aku bukan mau bermain dengan ironi, tapi inilah jalan diri dalam menggapai apa itu yg namanya prestasi. Sebab hidup bukan untuk mengumbar emosi. Tapi bagiku hidup adalah bagaimana memegang tradisi yg diwarisi dari sejak jamannya nini aki. Dan tentunya, sebagai generasi yg hidup dijaman informasi teknologi, kita pun terjamah gelombang radiasi dari televisi. Lalu moderenisasi jadi bagian untuk menaikan pamor dan gengsi. Inilah variasi dan saat ini marilah kita mulai diskusi. Tapi aku nggan ngomongin koalisi, karena diri ini masih rendah dan gak punya profesi. Tapi sempet bingung: apa koalisi itu artinya perselingkuhan para politisi? Tidak ada bukti….ato belum aku ketahui?

  210. Inilah aku, seorang manusia yg slalu mau peduli. Tapi aku tak mesti berjanji untuk segera menertibkan diri. Kang bunut, disini dalam pertemuan kita di forum ini aku ingin bicara tentang mimpi. Tentang seorang manusia yg ingin hidup abadi. Juga tidak lupa buat kang mamat, aku ingin ngingetin buat makan obat biar tidak kumat. Baiklah aku mulai semuanya dengan syukur. Karena haji subur telah mundur jadi calon gubernur. Sekarang tinggal tuan benhur yg lagi sakit dubur gara2 di beri rujak cingur. Dan ceritanya kita mulai dari sini aja: Dihari libur mereka semua selalu nyempetin makan bubur yg mereka beli diseputaran cigugur. Tidak lupa juga beli sayur yg di jual di dekat rumah tuan mansyur bin haji sukur. Pulang kerumah mereka habiskan waktu dengan menghibur diri dengan cerita dan film2 syur. Ato kalo bosan mereka bisa nyebur kekolam ato memilih tidur mendengkur diatas kasur. . .*bersambung*

  211. absen ah…..,waduh eta mega tamu anyar pangintennya?, sehat saefulrahman,masih di bogor ente? mega kumaha mulud ka kembur? satria kewok ntok 89

  212. Kabarkan aku tentang malam dimana aku mematung mengukir waktu pertemuan kita; entah kapan ( dan dimana ). Kelak pada sebuah perjumpaan lagi, kabarkan padaku tentan rupa malam di kota singgah kalian…..

  213. LIEUUUURRRRRRR KURING MAH MACA NA EUY……….MENI NGAYAYAY……..N……NGANTAY……..BISA – BISA NGACAY….MENDING OGE DAHAR CAP CAY, CAG AH.

  214. Bunten atuh,abdi teh bisa bahasa sunda,,,
    bleh tah gabung didesa parakan,saya oge lahirna diparakan,,,
    boleh kalo mau knal ma megha,
    call me 085693857376 tp jgn missed call aj yah.
    mau maen chating boleh di FS,FB,YM (egha88@yahoo.co.id)

  215. NUMPANG LEWAT BAE AH……../!

    KEUR RIWEUH

    KANG KOLOR , KANG CIBUNUT , KANG MAMAN , DIPLONG , OMAN ,MEGA ,SATRIA KEWOK ,KUM

  216. Kamarana ieu
    Urang parakan,
    Sarare keneh jigana nya.?
    Tas ngarumbah keris jeung jimat , sareubeuheun pado mulud ti tajug jiganamah,

    Oman pado anclak nt ti tajug ma ikin di bikeun ka mahanapi,

  217. Hampura nya baraya sadaya. Bilih tina ucap, lampah sareng perilaku kuring sok asa kirang raos di manah sadayana. Loba heureuy sareng asa aing sok pinter. Kang mamat, kang maman, kang diplong sarang sadayana bae sim kuring nyuhun di hapunten. Waktu kuring moal lami deui. Panyawat leukimia nyerang. Akh, tapi meureunan eta teh anugrah. Keun baraya, upami di paparin kakiatan tangtos sim kuring bakal ngalongokan ieu blog. Sakali deui moga baraya anu aya dikaca ieu blog ngahapunten sim kuring….

  218. Diplong,

    Lain nongkrong di tembok bengkok DI, can angges ngadahar berkat muludan, komo eta ari kang AANG mah
    pang lobana meureun nya.

  219. Kangge kang kolor, upami leres eta cariosan teh , abdi oge sami2 nuhunkeun dihapunten
    Tiluhur sausap rambut ti handap sausap dampal, mudah2an sing enggal damang,

    Upami bohong bakal kawalat ti kang mamat nusok jualan tomat, tapi ayeuna jualan jimat mulud

  220. Kang mat sim kuring 3bln deui ceuk dokter mah nu sakola. Tapi teuing duka isuk duka pageto, apanan umur mah rahasia Allah. Urang mah teu ngagaduh-gaduh…sanes kitu kang?

  221. Kang Kolor Ijo,
    Ulah sok sisiwo jeung umur pamali,apan urang sok menta dipanjangkeun umur sehat walapia.tapi upami leres kitu mah abdi ge ngiring sedih ku kayaan nana
    kang kolor ijo, tapi saya rek ngadu’a kanggo kasehatan kang kolor ,mugi mugi sing enggal sehat deui di paparinan kakiatan di paparinan katabahan sabar di dalam menghadapi segala coba’an.kanggo kulawargi atuh sing sabar menghadapi cobaan dan jangan lupa untuk memberikan suport.
    saya oge nuhunkeun di hampura samudayaning kalepatan bilih aya ucapan atanapi obrolan anu kurang mernah di hate kang kolor ijo hapunten sakali deui nya kang kolor. nu paling penting mah ulah poho make kolor IJO nya ,ha ha ha …..
    (serius teu sih kang kolor teh)

  222. Kang Diplong,
    urang ngalongokan kang kolor ijo yu,bising beneran kayaanana.serem pisan ari ngadenge panyakit namah
    (padahal bareto mah rek di kepung ku urang teh, tah kolor ijo teh)

  223. EPISODE Buram:
    CATATAN LEPAS SEBUAH PERPISAHAN

    Saya sudah mengalami banyak hal dari hidup ini. Tapi kalian mungkin mengalami lebih banyak dari saya. Kita tak mungkin menghapus semua itu, bukan? Dan tak perlu kita menghapusnya. Justru pengalaman itu yg memperkaya diri kita. Orang tak akan tertarik pada buku kosong tanpa tulisan secuilpun. Kita semua mempunyai sisi hidup khayalan, bukan? Kita semua mempunyai impian-impian indah tapi juga impian-impian buruk. Tapi dalam mimpi itu kita tak lebih dari bayangan yg mengejar bayangan2 lain. Bila kita terbangun…………………..justru itu yg merisaukan saya. Apa yang akan terjadi bila kita terbangun nanti? Mungkin kita akan mencari wajah yg sudah kita kenal, senyuman yg biasa kita saksikan. Tanpa itu semua kita tak punya kepastian, bahkan mengenai diri sendiri.

    Dengarkanlah, saya mencintai baraya semua. Saya amat-amat sangat berterimakasih atas waktu-waktu yg kalian berikan untuk memperhatikan saya. Tapi hidup disini sudah semakin sulit dimengerti. Hidup—yg mungkin tampak sederhana itu mendadak jadi rumit dan menyusahkan, sekaligus menggelikan.

    Aku pun mengucap terimakasih bahwa aku boleh mengalami semua ini, boleh bergaul dan mengenal kalian semua, terutama untuk kesadaran dan untuk penemuan makna bahwa kalian telah ikut mengisi hari2ku. Terimakasih juga untuk suport dan doanya. Terutama untuk kang mamat, kang diplong, kang maman dan semua orang2 parakan yg tidak bisa saya sebut satu per satu. Juga semua baraya lembur kuring semuanya…..
    ( untuk teman-temanku yg sedang berjuang untuk melakukan sesuatu, teruslah berjuang karena tidak akan ada para sepak walau kegagalan menyapa jika kita memang sudah berjuang dengan sepenuh tenaga )

    JAGALAH KESEHATAN KALIAN SELAGI KALIAN MERASA SEHAT. SEBAB SEHAT ITU MAHAL. JANGAN SIA-SIAKAN HIDUP KALIAN………

    Tertanda,
    KOLOR IJO

  224. Yang namanya kolor ijo kalo coment panjang banget ce,emangnya gag pegel apa jarinya.
    Buat Pak diplong kalo mau maen Friendster fotonya yang umur 17 tahun yah.

  225. Kang kolor
    Sy sampe trenyuh membaca
    Apa yg kang kolor ucapkan,
    Tanpa sadar sy sampe meneteskan air muludan yg sy ambil ti musholah .

    Biar sabar kang kolor.

  226. Assalamu alaikum !
    sampurasun…..!
    ka rerencangan sadaya kumaha daramang ?
    Nepangkeun abdi saprida sudirman putrana mantan jurutulis dirman. rompok abdi kalereun masjid desa parakan (dayeuh) tea.
    punten abdi bade hoyong terang saha nu ngadamel ieu situs teh ? mun pameget ku abdi dijantenkeun dulur, mun istri dijantenkeun garoa(komo upami geulis kawanti-wanti endah kabina-bina, ditilik ti gigir lenggik di teuteup ti hareup siuep) wuakakak……kak…..! punten heureuy ……!
    abdi reuwas ! mendakan situs desa parakan !
    salaku putra daerah nu dilahirkeun di desa parakan abdi ngaraos bangga yen urang parakan teh gaduh niat silaturahmi mageuhkeun duduluran.
    sanajan melalui dunia maya tea. ngadamel situs sapertos ieu, supados lewih alus abdi usul kumaha lamun komunitas urang parakan khususna, umumna urang kuningan nu aya di jakarta teh tiasa paamprok jonghok.” bengkung ngariung bongkok ngaronyok ” ngadamel paguyuban urang perantau, kapungkur tos aya urang hirupkeun deui, kanggo wahana tuker pikiran jeung tuker pangalaman.saha nu terang diantara urang tiasa saling bantos boh dina karerepet oge dina ksenangan amin……..!
    pokokna abdi support pisan kana ide ti sobat abdi ngadamel situs desa parakan ieu.
    lamun aya waktos kanggo abdi geura bales ka email abdi. hatur nuhun. hapunten bilih aya kalelepatan nyarios basa sundana. maklum tos lami pisan teu ngadangukeun dongeng enteng MANG JAYA ti radio linggarjati.
    4×4=16 sempat tidak sempat harus dibalas.
    Wassalamu Alaikum wr. wb !

  227. Hallo..!
    Saprida kumaha bandara aman terkendali teu, bisi kurang aman sambat bae masuha,

    Kang mamat
    Tah saprida tatangga kang mamat,
    Nuboga
    BOROCK CLUB

  228. asalamualaikum.. nepangkeun andy ti blok kidul…ngomong2 anak2 parakan ngayakeun arisan…???tiasa teu abdi ngiringan

  229. Eta aya tamu anyar nya,
    Saprida sareng Andy ditom mangga di tampi salam kenal na
    sok urang ngareuah reuah di ieu kaca supados tambah duduluran

  230. Kang Cibunut,
    ari kang Kolor Ijo teh gaduh panyawat LEUKIMIA ngakunamah tapi duka da can ngalongok saya ge,
    tapi mudah mudah enggal sae deui bae nya

  231. muhun kang mamat salam kenal,pa didi kmaha kabarna??? taroskeum wae atuh ka saprida jiganama terangeun atwa ka si ambopn

  232. Kang Kolor Ijo , abdi mah mung tiasa ngadu,akeun, mugia enggal di damang keun deui tina panyawatna, oge abdi nuhunkeun di hapunten tina ucap cariosan sok bilih aya anu sakinten teu genah kana manah, maklum lah urang teh sering heureuy, hapunten nya kang Kolor Ijo , sing enggal damang sabihara bihari deui. Kang Mamat , kang Cibunut, kang Diplong, hayu urang du,akeun kang Kolor Ijo sing enggal damang deui.

  233. nepangkeun kasadaya urang parakan,kuring deplek kawit ti karangmaja,nuju ngumbara ka parakan…salam wae kanu sok nongkrong didieu…
    wassalam
    deplek

  234. Leukimia kutan teh? Kanker sel darah atuh eta mah…. Geuningan gawat. Pang wartos keun bae di garut aya pangobatan alternatif di daerah cicurupan jalan anu bade ka pameungpeuk. Rerencangan abdi oge atos rada mendingan. Manehna di vonis dokter paling bs tahan 3bln deui. Ayeuna tos 6bln tiasa tahan. Eta teh anugrah. Hilap namina duka haji naon. Tapi da di daerah dinya mah atos terkenal. Cobian bae kituh, manawi aya berekahna…… Ari akang kamarana bae? Bagea teuing nembe medar deui….

  235. asalamualaikum…
    e…aya ditom geuning?
    kumaha cageur cu?

    kang oman
    ari no hp teh sabarahanya?
    muludan kamari pulang teu?

    kang diplong
    muludan pulang teu?
    ulah hilap keris dikumbah?
    hade goreng ge warisan eta teh.

    alhamdulillah…tos ramenya ayeunamah,
    aya kang saprida nu kagungan borock club,aya andy ditom.

    • t3dy bejakeun kasi agus alamat nun rek arisan alamat na dimana barudak angota BRC nayakeun bae, wayana da waktuna tos cakeut hatur nuhun sateuacana

  236. saefurahman teh saha? Opung sanes? Kanggo Personil2 Borock, tgl 12 april teu kenging hilap nya? karempel deui.Ditom kumaha kabar na?di tanyakeun kunti. Kanggo Iyan gala herang.kok euweuh kabar na?

  237. ktka Manusia Penuh Ambisi,Yang ada Hanya Emosi..Sang Illahi Terasa Jauh di Hati.Nurani pun seakan tlah Mati…tp. ktka Kita dekat dengan tuhan, ketenangan pun akan kita dapat kan, Hutang2 Pun akan di Bebas kan ( Pak di2,Mah te2p kudu Bayar Hutang 2M ). Kanggo Bos Yono Sareng Bit2, Tepang ka Abdi henteu, Nu Gaduh Alun2

  238. kang didi teh nu mana??? nuj naon ayeuna??? Biasana nu namina kang di2 teh, jalmina kasep, Bageur, tukang nulung kanu butuh, tukang nalang kanu susah…tepang ka teddy, Agus doang henteu???

  239. tom,kabeh na nu milu arisan teh 30 Urang,henteu terikat Rt 02,Bae. sabulana di kocok 2 Orang. Info lbh lanjut Hubungi . Ambon, Ju2n, Agoes, Jambul.
    masih on line teu?

  240. Kang mamat , ramepisan yeuh kang rudiana kamananya.?
    Ieu seu’eur tamu, pamuda cisampih sadaya kang, geura bageakeun kang mamat,

  241. allowww semua khususna budak BRC,oman, ade deplek,andi ditom,teddy brc, jarang nimbul,dedi_london, TEU POHO ka para senior di Desa-Parakan kumaha kabarna…?? saya ANAN tea,
    (KEPADA SUTISNA BIT-BIT NT MASIH DI INDOSTAR KAN? HP NT SABARAHA NOMERNA..?)
    no urang 08158940533. di tunggu!…..

  242. Tile Kumaha kabarna???
    Tile inget te bareng2 ejeng babaturan reuni sd parakan diPalutungan trus ayena kabogoh orang mana?
    moga aja sukses buat kamu!!!

  243. dupi anan teh anan mana??? anan tile, atau anan rayi na kang ma2t ????
    Saefurahman kamana wae??? boa ayeunamah tos ngabodasan kulit na. Upami agus hoyong kenal kitu ka neng mega???

  244. gus, keur sibuk nya??
    iyan aray, anu ti gala herang..kumaha kbarna?? Mun tisa mah eta Motor Honda GL MAX, teh,teu kenging di ical..seu eur sejarahna. saksi bisu lalampahan urang keur ngora….

  245. eulueh2 tedddy BRC mani somseu ka uing,,sok atuh kenalan deui..!! kumaha acara kumpul teh bisa gabung teu???

    Tuk BIT-BIT kamana wae gak pernah monitor skrng..!

  246. sanes somse anan, sy oge sering ka pasar baru ktmuan sareng acep….
    mun rek gabung mah tiasa bae. mun aya waktos mah tgl 12 kumpul di monas resep upami karumpul teh, jdi poho
    kana hutang. ayeuna anan tinggal di mana???

  247. jangan jdi kan Cinta laksana Mouse, Klik kanan – kiri, Tanpa arah kepastian..
    tp,jdi kan cinta laksana Hardisk, sbagai tempat menyimpan data2 Cinta Sejati.
    Lindungi data Cintamu,dengan Anti Virus…
    agar kelak data Cintamu tersimpan Aman dari Gangguan Virus2 Cinta yang akan Mengganggu…
    dan
    jdi kan, kelak Cintamu Ibarat Centrino Core2 Duo
    melesat Jauh terbang tinggi di Singgasana Cinta..

  248. jambul apik2 Wae
    Rencana Rek buka Cafe Lembur Kuring
    tersedia Bermacam – Macam makanan Khas Lembur
    – Sorabi, Combro
    24 Jam Non Stop
    Kcuali Malam Jumat kaliwon
    Haraf Maklum aya Kerja an Sampingan ( Jaga Li2n )

  249. woy budak parakan jeung sakitarna !
    nu bade ngiringan arisan mangga diantos ku abdi. tiasa menghubungi anggota BRC.
    arisan ieu kanggo embrio paguyuban anak rantau nu aya di jakarta,BANDUNG. budak ti parakan khususna umumna budak kuningan.MANGGA ……! urang pageuhkeun duduluran !
    nepangkeun kasadayana ti abdi nu ngageugeuh alun-alun parakan tea.
    SAPRIDA SUDIRMAN
    KANG RUDI DIANTOS SMS-NA KU ABDI
    021-95525071 + 085695202638
    hatur nuhun……..!

  250. Kang aa gaduh Yahoo Messenger teu upami gaduh mah sok mangga di add Id abdi ieu ID na must.teguh pan resep nya upami tepang di dunia maya mah.. rada waas upami nyariosken lembur anu endah tea teh..

  251. ih… abdi mah.. kuliah na sanes di bandung.. ari abdi mah kuliahna di jakarta.. oh.. rerencangan sakola.. upami naros ken ka teteh, saha tepang na.. rerencangna sakola di mana SMP ta SMEA..

  252. ted agoest do@ng teh keur palling love ka teh mega sugan jeuleu be meni puitis kitu emailna ge heueuy…berean awewe atuh tedy, ETA KANG DIPLONG MENI SOMBONG MAMPIR ATUH KA DIEU TUH BUDAK BRC KEUR NARONGKRONG…KE DI BERE JINGGO KU URANG CAP KADIE…

  253. kolor ijo….
    ka mana wae????
    Upami isn kaluar, Ku margi kolor na sobek, di2 Diplong tiasa ngajahit..
    Paranto Kursus Menjahit 3 tahun.
    Kolor Ijo, Datang lah
    di sini sedang Pesta Kecil,,,
    datang ga di undang, Pulang ga di antar

  254. kang di2,sareng kang aang Khususna, Baruk hoyong terang Naon BRC teh???
    BRC teh cikal Bakal Borock Club
    Borock ( Barisan Orang2 Cukup Kreatif )
    tentuna Kreatif dalam Hal Positif…
    BRC (Borock Ridders Community ) di bentuk Tgl 09-Nopember 2008
    tujuana : Hoyong memper erat tali silaturahmi,Khususna Wargi Parakan…
    Urang hirup di perantauan laksana terjun di Medan Perang..
    Mudah2 an dengan adanya Organisai BRC,ngabantun manfa’at..khusus na kanggo Personil2 BRC, Umum na kanggo wargi parakan

    Info : 081586681662 – 02194201628
    No Politik
    No Sara
    No Sex
    No Missed Call

  255. Mega katanya pengen di ramal??
    sekedar masukan sj buat kamu…
    km kan lahir di bulan april…km co2k nya jdo pedagang, jangan di bagian Keuangan
    karna banyak Goda an nya

    Untuk lbh jelas nya
    ketik
    REG RAMAL
    kirim ke ( Mana sj sesuka km)

  256. ted budak kamarana yeuh…? susulan kang diplong atuh ajakan nongkrong di warung bah suad..sugan loba budak di ditu keur maraen gaple. bejaan si agoest doang ulah kamalinaan kituh. moal ge bogoheun teh mega mah…..(heureuy..)

  257. Malam Jum’at
    terasa Nikmat
    jka di isi dengan Mengaji dan Shalat
    Smoga Kita terhindar dari Perbuatan2 Yang Penuh Maksiat
    karna kita hidup di dunia dan akherat
    jdi Isi lah hidup ini dengan hal2 yang Bermanfa at
    Buat kang di2…..
    cepet lah bertobat
    Mumpung Umur belum tamat…

  258. ku say oge gues di beja an nan, beurang peuting ku saya di Omongan
    tapi Malah ngajawab na teh ” ke ujung dunia pun akan ku kejar, saya oge teu apal Ujung dunia Aya na di mana???

  259. leres pisan ang, nuju keur sibuk…tapi lain rek nyiapkeun jang kawin..
    keur nyiapkeun kanggo aang
    denger2, aang rek di sunatan deui??
    bener henteu??
    Mantri sunat na cenah kang di2.
    rek anggap2 an naon??
    saya siap bantu 24 Jam.

  260. Malem jum’at ngumbah jimat, ngumbah golok jeung kampak,

    kamana ari kang mamat, geus teu ngalongok barudak,

    Barudak BRC
    Nusok maraen dampuh, ayeunamah putzal cnah,

    Hidup
    Dampuh

  261. teddy…teddy…teddy…
    jambul…jambul…jambul…

    bau…bau…bau…

    istirahat heula ahhhhh—>>>cape

    salam kenal kasadayana urang parakan.
    sukses slalu buat semuanya.

    ti abdi

    ( opung tea )

  262. anan… iyeu anan pak kirman nya…? urang teguh tea urang butong.. Nan… maneh ayena dimana? nan boga YM teu.. Nan add yeh ID YM urang.. must.teguh

  263. rame plong, kabaran deui kang rudina ,ke tgl 12 bisi hoyong terang ka MONAS ULIN ,saefurahman,agus doang adi si bagyo, london nt di teangan ku si darsum,JO nt pesen cai ponari ke di bawa keun, saya rek mawa SAKARDUS sugan laku

  264. waduh jauh manasim mah.. muhun salam kenal oge… urang deket lapang bumi na ge… ari anan eta anan tile nya? ari kang oman parakanna sabelah mana?

  265. eHm……..
    Rame Pisen yeh budak Parakan….
    Karasep Tee???
    Are kira2 arompong ulah naronghol,bising dicarekan ke mang suad,

  266. punten ka kang teguh,nembe ngawaleuran saya di desa parakan blok kidul cakeut bumi na kiayi ikin,ari anan sanes anan tile,tapi anan raina kang mamat rohimat, sareng ka diplong ko foto na di simpen dina komen mobael,salah,ka neng mega emang kenal ka mang suad?apa nu ngetik diplong?

  267. wilujeung tepang oge !
    punten ieu kang aang mana nya ????????

    abdi hilap kapungkur teh tos newak bebek teh dikumahakeun nya ku kang aang teh bebekna mani gogoekan bebekna teh, di bawa ka rungkun awi ci bailat nya ?
    Mani beuki pisan kana bebek teh ih !

    he…….he…….punten heureuy ah !!

    Anan anjeun ngageugeuh dimana ayeuna ????

    Mang muhana kumaha damang ? salam sono ti abdi ah..!
    kang rudi nuhun e’mail na tos di bales!! urang hayang mampir mun pas kabeneran t ka bandung.
    salam ka sadayana !!!!

  268. Sapa-kangge

    1. Kang Dadang Pakembangan
    Haturnuhun Kang Dadang Tos sumping Kabumi kaleresan
    Patepang Sareng Kang Muhanna Ti Parakan Oge Pun Raka
    Jojo Jioharno (atuh Tiasa Uplek ngobrol di bumi abdi
    basa Hajatan Kaleresan Para Tokoh Desa Oge Nuju
    Ngempel di Bu mI Simkuring Insa Allah Berikut Camat
    dan Sekmat hadir Aya ke di Munculkeun di situs.

    2. Kang Saprida

    Haturnuhun urang tiasa silaturahmi di dunia maya kaleresan abdi oge sok nyari-nyari temen seangkatna
    Si Sana kumaha kabarna ayeuna aya dimana…Insa Allah Sanes Waktos Urang tiasa silaturahmi ketemu di lemburnya.

    3. Bewara
    Enjing di Dusun III tanggal 22 aya Tablig Akbar dalam Rangka Maulidan kerjasama dengan Pemdes Desa Parakan. Penceramah 4 Habib dari Yayasan Nursyifa Jakarta. Mohon Doa Restunya Semoga Sukses dan Bermakna Bagi Warga Desa Parakan

  269. Bagea kang rudiana,
    Ya, sy turut ber do’a mudah2an acara trsbt sukses teu aya halangan,
    Kang rudiana,
    Sy mireng kabar , sekmat pa iis bisri , kbrna bade ngagemtos posisi camat maleber, upami eta leres mudah2an parakan tambh majng dna sgala sgi pmbangunan

  270. wah teu terang kang agus, nya insyallah mun barudak maen futsalmah abdi ngiringan wae lah, milu nongkrong doang ngaramekeun…di antos wae lah ke wengi..

  271. Assalamuallaikum wr,wb

    Puji syukur sya ucapkan kepada anak-anak Desa Parakan yang ada di Kota Jakarta, bahwasanya anak-anak Desa Parakan masih tetap bersatu dengan diadakannya pertemuan-pertemuan setiap bulannya, yang skarang membentuk organisasi yang di sebut V BRC ( Borock Rider Community ). semoga dengan seringnya pertemuan silaturahmi BRC mampu menghadapi persoalan-persoalan yang ada dan bisa menciptakan berdiri sama tinggi duduk sama rendah.
    Thanks

  272. Ngala hurang ka cipedak,ngalana make ayakan,
    Eh bararudak,punten ah abdi ngiringan.ka adu,jambul,kusrata oge sareng dedengkotna
    B’jo.wani kneh teu tandìng?

  273. neangan awewe nu kumaha?? sampe ayeuna ncan Married??
    jdi inget waktu keur sakola…
    salam bae ka barudak Parakan
    – Wahid ( Tabeng )
    – Asep ( Lepay )
    – Saidi ( Bengkik )
    kamari mulud,saya pulang kapanggih jeung Heriana

  274. tah geuning aya cecep Spd???
    mudah2 an bae Cep, perkumpulan BRC, loba Manfa’at na..
    Niat nu Mulia, Insya Allah hasil na Akan Sempurna.
    Kanggo Personil2 BRC, Nu laena Sok ah Rame keun
    di tunggu pisan

  275. Opuuuuuuu…….uunkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!
    Aangng……ngngngngngngngngngng!!!!!!!!!!!!
    Anaaaaa…..aaannnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!
    diplongngng…..ngngngngngngngng!!!!!!!!!!!!
    ditommmmmmm…ommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!
    Megaaaa.aaaaaa…..aaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

  276. Kasadaya wargi parakan,
    Aya kabar duka bp acim suamina ibu cicih bp kirman, dinten sabtu tgl 21, kabawa hanyut ku banjir/ ca’ah di ci gede nuju ngalintar / ngecrik, tapi sampe info ini di turunkan belum di temukan, nukabawa hanyut 2

    Hatur nuhun

  277. NU BENER DI KABAWA CAI CAAH ??? KANG ACIM BU CICIH ?

    RUDIANA ! KUMAHA LAMUN PENCERAMAHNA TEH BANG H RHOMA IRAMA. URANG BOGA CHANNEL DEUKEUT KA ANJEUNA.
    TAPI IRAHA-IRAHA KITU

    INFORMASI KANGGO ANGGOTA BOROCK !!

    AGAR DIPERSIAPKAN SEMATANG MUNGKIN PERTEMUAN TGL 12 APRIL DI MONAS !!!!
    UNTUK SEKSI KREATIF ( TEDI, AMBON, DLL ) AGAR DIBUAT
    PERMAINAN KARENA DIPERKIRAKAN PARA ANGGOTA MEMBAWA KELUARGANYA. TOLONG ADA YANG SURVEI KE LAPANGAN UNTUK MENENTUKAN TITIK PERTEMUAN KITA.
    4 HARI SEBELUM HARI H AGAR DISEBARKAN MELALUI SMS, EMAIL,FS,FB. LOKASI DAN JAMNYA. SESUAI KESEPAKATAN JAM 10.00 KITA SUDAH HARUS KUMPUL.
    DAN DIUSAHAN YANG JARANG HADIR AGAR DIUSAHAN HARUS HADIR. KECUALI SAKIT……!
    UNTUK TEMEN2X YANG MAU GABUNG SILAHKAN

    MINDAH KA BASA SUNDA !!!
    NIU BADE DONGKAP KAMONAS DI ANTOS PISAN SAHA BAE
    ULAH SIEUN TEU KABAGIAN NASI BUNGKUS.
    PANITIA TEDI DKK TOS NYIAPKEUN 1000 BUNGKUS+GARANG LAUK ASIN TANJAN+KASREK DAGE+SEMUR JENGKOL+ PAIS TAHU+ SAMBEL TARASI. POKOK NA EDUN PISAN MA’NYOS, TOP MARGOTOP.
    HAYU URANG BALAKECRAKAN BABARENGAN, BONGKOK NGARONYOK BENGKUNG NGARIUNG.
    HATUR NUHUN…….!

  278. Bener pisan eta info teh, sy posisi di kampung ayeuna, kabehna 3 urang nu ngalintar bareng bp acim, nusaurang salamet, nusaurang ditemukan dileuwi dahuan dlm keada’an meninggal, sdangkan bp acim sampe senin pagi ni blum di tmukan, kjadian hari sabtu siang

  279. wih kabita euy…ngan teuing biasa teuing henteu euy…ngariung di monas nya ….. jigana rek nyawalakeun riungan urang parakannya…

    Wih ngan mun rek nyawalakeun ngalintar bareng di cigede ulah ayeuna nya caina keur gede mun erek ge ngobeng bareng di lewi patik pahela heula menangkeun hurang sok lah..

    Kang saprida …. Rhoma Irama mah kuduna di lapang deket SD Parakan nya

  280. BEWARA KA PARA PERSONIL2 BRC :
    Nu boga ide kanggo ngaramekeun acara tgl 12 di monas,
    harap menghubungi team kreatif : ambon – teddy
    di usaha kan seminggu sebelum hari pertemuan, spya sgla Prasarana nya di persiap kan
    kanggo Neng Mela,di antos ka datangana tgl 12..Ok!!!!

  281. bewara !
    pa acim mayitna tos di panggihan dina dinten senen tabuh dalapan enjing kaping 23 maret 2009. kapanggihna di walungan di daerah waled cirebon.
    mangga kasadaya bloger urang sami-sami ngadu’akeun supados pa acim ditarima sagala iman sareng islamna, oge kanu dikantun dipasihan kasabaran.
    Nuhunkeun ikhalsna urang ngirim do’a kanggo pa acim.
    Wabil khususon illa ruuhi acim bin fulan..alfatihah..!

    Kang rudi mangga atuh urang bobotohan kanggo ngadatangkeun kang haji rhoma irama di desa urang. Nt saya percayakeun kanggo janten ketua umum panitia’na. di bantu ketua pelaksana di desa parakan sahabat urang putrana bp imam subuki. si ropik.
    ulah jaipongan bae jeung dangdut terus dikampung teh,
    kedah saimbang/BALANCE atuh, aya siraman rohani, do’a bersama, dzikir babarengan, masalahna ayeuna teh loba pisan mamala jeung musibah, kajadian araneh, saha nu terang mun ngayakeun tabligh akbar kasusah karerepet teh aya longgarna. amin…..!

    acara di monas teh pikeun maheutkeun urang nu geus senior jeung para pemuda, remaja parakan nu anyar gede, jeung nyegerkaun suasana stres, cape, dimana 6 poe sibuk nguruskeun pagawean.maklum jakarta tea atuh.
    lamun ngalintar di cai gede atawa ci pedak semetara kudu di eureunkeun heula sampe pa acim 40 poe. soalna lamun maot dina dinten sabtu teh sok ngajak cenah.
    ari ngobeng teh abdi oge resep, ngan sok sieun salah obeng, lain hurang malah nu katewak malahan nyekel si koneng. wuek….!

    Kang rudiana….!
    Peupeujeuh nt sebagai Ketua Umum dzikir bersama H. rhoma irama. ” Menuju Masyarakat Parakan yang Akhlakul Karimah” kudu geuwat ngayakeun rapat babagi pagawean/JOBDIS-na ! urang pasti ngadukung maneh.

    rud ari si batur maneh nu hideung sakola di MTs ti girang teh ayeuna dimana. ngarana saha nya ? urang poho euy ? sakola sok mawa sapedah BMX tea.
    eta nu sok ditakolan bae ku urang lamun teu mere nginjeum sapedahna. tepi kaceurik tea.

    nuhun ah ! punten kasadayana……!

  282. selamat wayah kieu Baraya..
    hampura karek ngalongokan deui…eta geuning aya kang Saprida pa kabar kang, kumaha damang..? sok lah tong asa da jama urang kabeh di dieu mah. NGIRING BELA SUNGKAWA KANU TOS KAPAPATENAN..TUK KELUARGA SEMOGA DI BERIKAN KEKUATAN..AMIN.

    Oman…teddy gi sibuk nieh..??
    sok tuk kegiatanya BRC saya dukung…di tunggu infonya.

    Hidup BRC….Hidup BRC..BrC……

  283. Kamarana yeuh para BRC , keur persiapan kitu jang di m0nas, kade ulah poh0 COMBRO jang tedy, mw pelas hurang, ngonceng heula di leuwi, caina keur beungkak,

  284. Tedi rek newak urang.?
    Teu di tewakge sy rek datang ka monas, rek mawa
    1. OTOKOWOH
    2. GOLON0
    3. RASGE
    4. PELASHURANG
    5. GALENDRO
    6. DEDEBLAG
    7. KODEHEL
    8. COMBRO

    Eta sadaya kaseneng
    TEDY

  285. Turut berdukacita atas
    meninggalnya Bp Acim
    semoga diterima iman dan islamnya dan
    ditempatkan disisinya (amiiin)

    tuk yang di tinggalkan
    mudah2an diberi kekuatan dan ketabahan.

    Aya nukurang kang diplong,
    ari TEDY mah kabeukina teh
    kejo geong,jeung misro.

  286. dear kasadayana….

    Kaget pertamana, teu disangka pas buka nyoba Google tentang desa parakan…ternyata aya situs nu ngabahas desa parakan….asa ku waas…

    ngiring bingah ka barudak desa parakan anu ternyata tali persaudaraan masih erat…komo ayeuna di pangumbaraan…

    salam hormat…
    Asih anak hulda tea…

  287. salam tepang

    ted..oman guera eta bageakeun aya tamu anyar tah teh asih tea ti hulda cenah mah..? mangga teh ka lebet tuh aya kang tedy jeung kang oman keur aruplek keur ngobrolkeun rencana di monas tea. ari ieu teh asih lanceukna medos lain..? punten ah bilih lepat.

  288. assalamualaikim….ngiringan ngerumpi ah,kmaha yeuh Kang B’jo seksi riweuh tos di siapkeun teu kanggo acara di monas?

  289. absen ah,kanggo neng asih mangga ka lebet,pung ente ulin ke tgl 12 ka monas,kanggo anan kumaha bade ngiringan moal arisan? tong ningali BRC na, da saya oge budak PMJ, kang diplong oge anu pentolan BL(BAJING LUNCAT),saur na bade ka monas ngiring ngareuah reuah,jo ari ketua umum BRC ambon ka mana can pernah ngalongok blog

  290. Ari kang kolor ijo teh aya di mana nya …?
    Sehat kitu ka’ayaan na ,mani teu aya kabar pisan, hp na teu aktif geuning mudah mudahan kayaan na sehat .

  291. Kang Cibunut ,,,

    Kamana bae deui ieu teh teu katingali pisan ,punten saya oge ker sibuk pisan tos aya dua mingguna ieu teh teu ngabuka kaca parakan
    sok ah urang ngobrol kolot deui kang

  292. aduh eta kang mamat ,kamana wungkul kang? nya kang mamat ari kolor hejo kamana nya,ngalonok ngalongok ka mana da teu terang di mana padumukana,kanggo neng asih kapin 12 teh rek di ayakeun arisan buak parakan nu aya di jakrta,bilih neng asih bade ngiring manga di antos di monas

  293. Kang Oman

    Ari barudak teh rek kumpul di monas na belah mana ,di deukeut tuguna ta di mana ..? ti jam sabaraha anjog ka jam sabraha ,tolong info dong

  294. Kang mamat,
    Coba di klik
    TAMBAH USIA BUKAN TUA
    Eta catetan kang kolor tgl 24 kamari,
    Pasti kang kolor tos sehat,
    Nuju nyepi heula panginten,
    Coba taroskeun ka kang maman wahyu

  295. Neng asih masih kenal henteu ka abdi?????
    kanggo kang ma2t, acara di Monas na Insya Allah Mulaina jam 9 Pgi s/d 13.00 WIB..
    Kanggo nu bade ngiringan, sok ah di antos pisan….
    BRC terbuka untuk Umum :
    bagi mereka yang berjiwa Muda, Creatif, Inofative…
    Well Come to ” Borock Ridders Community

  296. Mohon Petunjuk Komandan Diplong :
    Kamari saya ka restoran, Neangan Masakan
    – DEDEBLAG
    – GOLONO
    – RASGE
    – OTOKOWOH
    – GOLONO
    – GALENDRO
    tp teu aya???
    kira2 Nu aya di mana???
    Mohon Petunjuk!!!!!

  297. mat, 27 Maret 2009 | 20:45 WIB

    JAKARTA, KOMPAS.com — Hingga pukul 18.15, Jumat (27/3) petang tadi, jumlah korban yang dilaporkan hilang dan belum ditemukan masih 72 orang, sementara korban meninggal yang ditemukan 58 orang. Dengan demikian, total korban diperkirakan 130 orang.

    Demikian data yang diperoleh dari Posko Kepolisian Daerah Metro Jaya di STIE Ahmad Dahlan.

    “Itu data sementara hari ini, karena proses evakuasi sudah dihentikan untuk hari ini,” kata S Sutisna, petugas informasi Polda Metro Jaya di Posko STIE Ahmad Dahlan, Ciputat.

    Proses evakuasi dihentikan sementara hari ini karena kondisi gelap dan hujan. Pasalnya, aliran listrik di sekitar kampus STIE Ahmad Dahlan dan Universitas Muhammadiyah Jakarta dimatikan mengingat air masih merendam puluhan rumah dan merusakkan beberapa kabel dan tiang listrik.

    Saat ini, beberapa tim SAR yang telah mengevakuasi korban seharian, sebagian telah pulang. Namun, beberapa posko bantuan masih terlihat membagikan makanan bagi pengungsi yang berada di lokasi.

    Hujan deras yang sempat mengguyur kawasan itu menjadikan jalanan menuju posko bantuan licin dan berlumpur. Namun, beberapa posko seperti PLN, PKS dan posko lainnya yang didirikan warga masih terus menyalurkan bantuan berupa makanan, minuman, dan selimut bagi para korban yang selamat serta petugas tim SAR atau Satkorlak yang bersiaga di lokasi.

  298. INVITATION…..!!!!!!!

    Kanggo baraya jeung saderek sadaya !
    nu aya waktos !!
    abdi gaduh acara hiburan musik
    di daerah kota ! tepatna di
    BULGARY CLUB
    Jl Hayam wuruk no 72. jakarta
    acarana :
    – Launching Album RADEN BAND !
    – Hot Sexy Dancer
    – Parade Band
    – Performance DJ

    Aya Door Preeze-na oge………….!
    HTM-na GRATIS……..!

    Anu seneng mangga sumping !
    Kaping 28 maret 2009
    tabuh 07.00 wengi diawitana !!!

    ANAN teh saha nya ???

  299. absen ah….

    man,insyaallah urang hadir,
    tapi ente jemput urang di kota

    teddy….
    ari ol sok jam sabaraha?
    menta alamat email na?

  300. Kang mamat, syukur upami kang kolor tos damang mah. Dupi akang kamana bae sibuk sugan mani jarang medar? Ari abdi mah tiap dinten nongol di page ‘NGOBROL’ sareng kang sapri, kang rustam, astrajingga sareng nu sanes na. Oh muhun, ditaros keun ku pak guru eddy kumaha damang cenah kang mamat teh? Kaleresan sok tepang upami nuju di gardu bale desa…

  301. Syukur kang mamat ari kang kolor sehat mah, tp kunaon tara ngalongokan parakan,
    Bagea kang bunut, kumaha damang.?

    Ulah kamalinaan teuing ka parakan ka sering ngalongokan kang bunut,

    Hatur nuhun

  302. Damang kang diplong dina danget ayeuna mah…. Kamarana ieu teh urang parakan teh, sibuk weekend sugan? Biasa na pang ramena palih dieu teh….

  303. Sanes sibuk weekend , apan tgl kolot ayeunateh, jiganamah nuju ting arempes ngahephep, lieur ngitung gajian dipotong kasbon byr kontrakan byr ka warung, waah pokonamah matak ngebul tah sirah, matak abdi masihan suling ka tedi, mending ngangon di lembur.

  304. Ngan pedah ngangon make suling tos kirang gaul saurnamah kang bunut,
    Ayeunamah ngangona oge Handphon nu tiasa internetan, munding mabal oge tiasa ka ditek ku google atawa ku yahoo
    Hakakakaka

  305. Hebat urang parakan mah ngangon oge nyaro’o hp. Tapi nu leuwih onjoy plus hayang seuri mah urang gewok. Bari nagog diwahangan melak lele koneng ongkoh2 enjoy nelpon…. Ari abdi mah upami nuju melak lele koneng mah, mending bengong mikir macem2…..

  306. Hayang kasohormah lain di dieu,
    Ngebom gedung , atawa bisi teu boga modal jang ngebom,
    Gulung jeung suman, pan sohor meureun,

  307. kanggo Asih, tepat nateh abdi mah Alo na Imas…
    -kanggo Opung, Biasa na Sy OL, jam 5 Sore.
    Mun malam Jumat mah sok nyampe subuh, sambil Gaple han jeung Agus, Jambul
    email sy : teddysetyadi@ymail.com

    Kanggo Ce2p Spd, Kok jarang OL???
    Anan kumaha kbar na????
    sok ah rame keun deui

  308. Oh… punten lepat nya, upami KADES mah mang Ehok nya.. Punten ah… Muhun SUMAN teh nu sok di urutan nya di tempat Ojek.. Nu Sahaok Gaplok nya…

  309. Kang cibunut ,

    ngomong ngomong gewok saya oge aya saderek di gewok teh ,
    bi unita putrana namina acep anu gaduhen panggilingan beras di sisi cai , upami tepang boh bilih aya urang gewok titip salam nya

  310. HORAS BRC,
    tambah rame jeung BRC mah nya ,ari DABORIBO teh aya keneh teu nya

    lam kenal nih buat mhot butong ,ieu teh ngaran ta club

    kanggo ka sadayana bae urang parakan

  311. Kang teh Asih ,

    salam kenal ti anu ngagegeh kelapa gading ,sugan bae ari kenal sareng neng Asih mah urang silih asih silih asah silih asuh nya

  312. mun nempo kang diplong,sok inget baheula…
    waktu solat Asar di tajuk ma ori…
    bareto mah tajuk teh masih keneh aya Awian (semacam so2mpang) alas na..
    waktu selesai sholat Ashar,nu sejen mah langsung pulang..
    saya oge tadi namah rek lAngsung pulang,tp teu enak.ka paksa saya Nungguan…
    ku saya di perhatikeun,NGAWIRID na mani Khusu,sampe PEUREUM beunta.aya stengah jam saya nungguan.geus rada sepi,saya nyampeur keun kang diplong rek ngajak balik..
    tedy :”ayo kang diplong balik!!!
    diplong: bantuan aing ted,(sambil nunjuk bo2ga ana)
    tedy: ” ku naon kitu???
    diplong: ‘bo2ga an aing ka jepit ku so2mpang
    tedy: aya2 bae nte mah……
    langsung ku saya di bantuan..
    saya sampe kaget,bo2gana sampe lecet.
    tp alhamdulillah
    endog namah masih utuh (aya 2)
    si horeng tadi lilA soteh sampe PEUREUM beuntA, nahan kanyeri (di kira sy keur NGAWIrid)
    tadi keur loba jama rek mentA tulung,sIga namah era,mAkana nungguAN sepi heula…..

    TO BE Continue (Rubrik Seuri )

  313. ka MHOT BUTONG,ETA KATA2 NA MATAK TEU NGEUNH PISAM (SUMAN SAHAOK KADUA GAPLOK)
    TEU SAKOLA KITU???
    ATI2 MUN KIRIM EMAIL TEH,MASALAH NA KABUKA / BACA KU UMUM..
    NTE DI PARAKANA SA ANGKATAN JEUNG SAHA???

    Ka BRC, knal hnteu ka MHOT BUTONG???

  314. @kang mamat, panggilingan pare anu caket wahangan pas belokan sanes? Upami anu eta mah tos lami oge tara buka…. Salam kenal ka sadaya urang parakan. Hayu eratkeun silaturahmi. Jaga lidah, jaga kata2….

  315. KANG CIBUNUT,

    LERES PISAN ANU ETA PANGGILINGAN PARE NA TEH ,ARI ETA SADEREK ABDI
    KUNAON KITU TARA BUKA TOS BANGKRUT SUGAN ,ABDI TOS AYA LIMA BELAS TAHUN TARA KA PENDAK SARENG ANJEUNA

  316. Saya hadir kang mamat,
    Eta kang cibunut apal wae daerah mana oge nya, nepi ka gewok apal , jigana bekas pelacak tadina, sami sareng tedi, ngan ari tedimah pelacak sarong sareng pelacak gayoran,