Lemburkuring2007

G. Tangkubanparahu Kuningan

Tunda talatah

100_02522.jpg

Gunung Tangkubanparahu, singhoreng lain saukur di daerah Kabupaten Bandung. Di wewengkon Kabupaten Kuningan oge aya ngaran jeung bungkeuleukanana Gunung Tangkubanparahu, nya eta perenahna di Desa/Kacamatan Cimahi. Malah lamun disawang ti lebah Kacamatan Cibeureum atawa Kacamatan Cibingbin, eta Gunung teh sidik pisan nyeples samodel parahu nangkub. *

Foto : Kintunan Kang Tarso, urang Desa Kananga/Kacamatan Cimahi, Kabupaten Kuningan, nu kiwari keur bubuara di Jakarta. Foto dikintunkeun ngalangkungan email lemburkuring2007@yahoo.com

Bilih aya nu panasaran ku Gunung Tangkubanparahu Kuningan atawa kagungan sawangan sanes pikeun dijadikeun obyek wisata, sok cuang sawalakeun dina INTERAKTIF.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s