Lemburkuring2007

Marahmay

3 Pairan

mos_2.jpg
Ku matak kayungyun, nu geulis saha..? Budi parangina estu mani bear marahmay. Sok atuh nyai,  geura cukcruk pangaweruh, geura sungsi nya pangarti. Lamun udagan geus tinekanan, poma ulah pindah pileumpangan. Lamun jadi pamingpin kudu adil, lamun jadi pajabat kudu nyaah ka rayat, lamun jaga ngumbara kudu inget ka sarakan lemah cai bali geusan ngajadi. 

3 thoughts on “Marahmay

  1. Kang Logan, apa khabar ?

  2. hayuuuu dulur…………….

  3. Natural….

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s