Lemburkuring2007

Bilih Kaleresan Mulih ka Lembur

3 Pairan


SADEREK, utamina warga Kel. Kuningan, Kec/Kab. Kuningan nu kaleresan nuju aya di luar daerah kumaha daramang? Nuhun, saupami daramang mah sareng pamuga wae nuju aya dina kajembaran. Ieu teh bade unjukuninga, wireh Kantor Lurah Kuningan, nu perenahna gigireun Masjid Agung Syiarul Islam Kuningan, kiwari nuju dihadean. (direhab). Waragadna, dirarancang baris nyongcay kirang langkung Rp. 636 juta, salian ti APBD aya oge nu tos ngaharewos bade ngiring mantuan ti urag Kelurahan Kuningan nu nuju ngumbara di kota. Eta da bangunana bade dijantenkeun dua lante..Tah, bilih kaleresan mulih ka Kuningan, longok geura sakantenan ngawangkong sareng Pa Lurah Kuningan Drs. Husnan Anwar, piraku teu uplek bari ngopi lekoh atanapi nuang Hucap, bade nuang bubur Mang Talo oge aya keneh. *

Baktosna

Pun Tarkun

.

3 thoughts on “Bilih Kaleresan Mulih ka Lembur

  1. @Kang Maman : Siap pisan,kompak..kompak..kompak.

  2. Hayu lah urang singkil, sok kasadaya wargi kuningan nu di mana bae ayana, urang gotong royong ngawangun daerah urang supaya teu ka tinggaleun ku batur, Kang Zoen SIAAAPPPP………

  3. insya allah upami ka lembur sareng aya milikna.Nya upami na lembur kuring tiasa mrioritaskeun sdm kng dina masalah damel,insya allah moal hararese milarian donatur mah.Komodeui kanggo pangwangunan.Pidu’ana wae ti disnaker kng supados sdm na teu aya nu ngalanggur.Hayu urang ngawangun kuningan nu ASRI janten artistik.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s