Lemburkuring2007

Ngawuluku

6 Pairan

Sanajan jaman geus modern, rea patani di wewengkon Kabupaten Kuningan nu ngamangfaatkeun tanaga munding pikeun molah lahan tatanenna. Ceuk  sawatara  patani, tanaga  munding leuwih bedas  batan traktor  sarta mawa  pangaruh kana kasuburan taneuh. *molah.jpg

6 thoughts on “Ngawuluku

  1. sae pisan atuh, ari istilah2 nyawah nu sanesna naun nya kang..

  2. Matak waas puguh milu ngangon munding jeng pa Anta di sisi walungan Cimanuk.Tapi jigana ayenamah tinggal kari waasna,sabab tempat pangangonan munding pa Anta teh ayena arek di sulap jadi waduk nu katelah jati gede.Dulur jigana tinggal waasna baheula mah tempat ngangon teh mani endah,tapi jigana kaharepnamah bakal salin jinis jadi talaga cai nu mayakpak.

  3. Aduh janten emut ka lembur upami ngadangu kecap munding teh,Waas dina mangsa kapungkur ngiring ngangon munding di sisi walungan Cimanuk.Ayenamah tinggal waasna.

  4. euleuh…sami atuh kang, di wewengkon simkuring oge nu katelah bandung (cihanjuang-bandung barat) da masih keneh aya nu sarupi kieu reueus malihan simkuring mah pun anak janten aruningaeun perkawis proses tatanen urang sunda.

  5. Trim,s kunjungannnya..!

  6. good good, so natural

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s