Lemburkuring2007

Mirun Seuneu

9 Pairan

BASA nerekelna harga Bahan Bakar Minyak (BBM), nu ceuk si nini mah nyebutna teh minyak lantung, gas elpiji, si nini mah henteu apaleun. Puguh, sapopoe ngamangpaatkeun suluh meunang mulungan ti kebon. Sanajan sakapeung sok jumarigjeug, kapaksa dilakonan awahing ku butuh.

9 thoughts on “Mirun Seuneu

  1. Ari kabiasaan urang kuningan mah jiganateh saminya..ududna bako mole,sateuacana mandi ,isuk-isuk keneh siduru heula lamun mandi enjing mandi koboiiiii,aduh mani

  2. Ngiringan nimbrung,pribados teh kawit ti Desa cantilan ,Kec:Selajambe ,Kab kuningan.bilih aya saderek anu salembur mangga atuh urang ngadu bako,bari ngawangkong dibaturan ku beuleum sampe+kulub hui ahhh………pasti roas

  3. Enya, ayeuna mah bati nineungna Kang tan ku bubuy sampeu sareng gula kawung, nimat lah…!

  4. mirun seuneu bari ngabubuy sampeu ,,,,

    isuk2 siduru samemeh mandi …..

    waas kang ,,

  5. halah aya urang Unsil ieu teh …wakakakakak
    Jauh-jauh teuing ulin teh Kang Eka.

    Punten Pak Awan, ieu teh kalah paamprok sareng pupuhu ti Tasik geura,

    http://www.longokanmilliskang.com

  6. Ieu mah nyobian, kaleresan di rompok nu aya Bapa Sumang

  7. Leres Kang Eka, surabi oge nganggo hawu mah sok raos sareng seungit. Mung sing atos-atos bilih kahuruan.

  8. pun nini di kiarajangkung oge masih keneh ngangge hawu, kang. kompor minyak tanah ge aya, ngan langki dianggena. majar teh teu raos saurna, masak na kompor minyak tanah mah. pami ngangge suluh mah sok seungit…

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s