Lemburkuring2007

Parade Tumpeng

4 Pairan

parade-tumpeng.jpg

4 thoughts on “Parade Tumpeng

  1. Kanggo kapayunna, Insya Allah eta usul teh bade dicumponan. Hatur nuhun kana koeksina.

  2. Hebatlah…… ngarojong…..
    mung bade usul….. eta foto kedah aya informasina….. supados… jentre naon eta eusi foto teh…..
    hatur nuhun…….

  3. Nuhun tos rurumpaheun. Katawisna di Lembur Kuring teh seueur nu palay kagungan blog. Mung henteu acan apal wungkul kumaha cara-cara ngadamelna. Engke mah urang budayakeun, supados nambahan baraya. Pan di Lembur Kuring oge bade aya Forum Silaturahmi, kanggo ngaraketkeun tali mimitran ti antara warga. Malah, ke aya uleman husus kanggo padundengan di Forum Silaturahmi nu tempatna di Masjid Al-Iklas. Tangtos seueur nu kabitaaeun tah ku sakadang blog teh….!

  4. Hebatlah….. sigana gelar bloger langkung punjul tibatan wartawan….

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s