Lemburkuring2007

Desa Linggajaya

Tunda talatah

Desa Linggajaya

DESA Linggajaya, di lelewek Kacamatan Ciwaru, Kabupaten Kuningan, ngadeg 2 Juni 2004. Ieu desa ngarupakeun pamekaran ti Desa Ciwaru, da asalna mah Desa Linggajaya teh ngarupakeun hiji dusun atawa kampung nu katelah Dusun Pabuaran. Pabuaran teh ceuk Kepala Desa Linggajaya, Suryana, asal kecap tina bubuara,da baheula mah rea nu ngadon bubuara di eta lembur. Eta, cenah, bet jadi robah ngaran jadi Desa Lingggjaya, minangka panghormat pikeun karuhun eta lembur nu katelah Buyut Linggaya, nya antukna dijadikeun ngaran Desa Linggajaya. Desa Linggajaya, nu jumlah pendudukna 2372 jiwa (657 KK) ngawengku tilu dusun nya eta Dusun Cikoneng, Getasan jeung Dusun Pabuaran. Ajun Mahrudin

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s