//
WAWANOHAN

Bade wawanohan nu langkung jentre mangga di dieu, bilih bade dilengkepan ku foto sae kintunkeun ngalangkungan email lemburkuring2007@yahoo.com. Hatur Nuhunparantos kersa rurumpahen.

Wangkongan

226 thoughts on “WAWANOHAN

  1. haturan kasadayana….

    Posted by Nenendiantiny Gunadi | 21 Agustus 2007, 5:39 pm
  2. wilujeng wayah kieu ka sadayana

    Posted by kadu | 22 Agustus 2007, 6:14 am
  3. wilujeng, sok atuh urang ngobrolkeun naon nya? Salam 442…! Kang..!

    Posted by lemburkuring2007 | 22 Agustus 2007, 6:40 am
    • Punten aya nu gaduh Alamatna Alumni SMA Luragung tahun 1989/90
      Pami gaduh, diantos ack ku Abdi “Si Kapuk / Budak Hideung ” ( Tapi ari Cek nu bogoheun mah “Manis” )

      Aam Amali Luragung Tonggoh
      Aan Rahman Cirahayu
      Agus Nuriman Cirahayu
      Ahmad Cirahayu
      Cecep Mulyadi Sindangsari
      Dasiah Tresnawati Karangbaru
      Dian Prawira Repeliandi Lebakwangi
      Dodo Hamdani Cimara
      Dudi Iman Permadi Cinagara
      Edison Lebakwangi
      Januati (Ucu) Margasari
      Juati Luragung Tonggoh
      Juhana Cimara
      Jumiati Cikaduwetan
      Juniti Sindangsuka
      Kudil Sukarapih
      Kusnanto Cileuya
      Lili Herlina Kaduagung
      Mahmud Dahlan Legok
      Nana Suharna Andamui
      Nuraeni Margasari
      Rohaeni Ciwaru
      Rosidin Garajati
      Rudi Irawan Cikaduwetan
      Ruhaedi Wilanagara
      Sahromi Langseb
      Sugihartono Cirahayu
      Suhartono Luragung Landeuh
      Susilawati Cikandang
      Tarmedi Bunder
      Tarpan Cimahi
      Tarsidi (Kapuk) Sukajaya
      Tohali Baok
      Tuti Rosmalawati Luragung Landeuh
      Wawan Gunawan Cineumbeuy
      Wawan Hermanto Cikaduwetan
      Warnengsih Garajati
      Yuli Yuliati Luragung Landeuh
      Adang Rahmat Somala Sukasari
      Ano Setiano Walahar
      Arifin Lebakwangi
      Dadang Langseb
      Dadang Firdaus Karangbaru
      Darsih Luragung Tonggoh
      Darsono Mekarwangi
      Didi Cahyadi Gandol Dukuh Picung
      Didi Suwandi (Belewuk) Lebakwangi
      Eha Julaeha (Kinoy) Lebakwangi
      Eman Suherman Lebakwangi
      Iis Aliasih Luragung Landeuh
      Jaya Lesmana Adiaga Mekarwangi
      Jumiati Cigedang
      Jutiah Ciwaru
      Kusdija Walahar
      Kusnandi (Mbah) Luragung Landeuh
      Lida Saemas Wilanagara
      Maman Sumaryadi Luragung Tonggoh
      Mulyani Cikaduwetan
      Nunung Nuraeni Luragung Landeuh
      Ramayadi Cikaduwetan
      Riyana Etika Puspa Langseb
      A. Saefudin Lebaksiuh
      Sartono Sukajaya
      Sarwo Supandi Ciwaru
      Sukendro Wilanagara
      Sutono Karamat Mulya
      Tarsih Sukarapih
      Tatang Suhendi Cineumbeuy
      Tati Rohati Luragung Landeuh
      Timu Mekarwangi
      Warmimin Cibingbin
      Wartam Ciwaru
      Yana Suryana Luragung Landeuh
      Yoyom Siti Maryam Luragung Landeuh
      Ade Murniati Margasari
      Anah Suryanah Cigedang
      Anda Juanda Cineumbeuy
      Cicih Warningsih Luragung Landeuh
      Darmawan (Atex) Walahar
      Didi Kusnadi Ciawilor
      Enih Cineumbeuy
      Haryati Andamui
      Indra Sukaca Margasari
      Jani Lebakwangi
      Juju Juhaesih Mekarwangi
      Kasmat Luragung Landeuh
      Kusnadi Cieurih
      Muharam Margasari
      Rohman Cirahayu
      Saefudin Ciwaru
      Sigit Buanagita Babakan Palembang
      Soleh Timbang
      Soleman Cibingbin
      Soyi Cimaranten
      Suhana Luragung Landeuh
      Suhenda Walahar
      Suhendi Luragung Landeuh
      Sutini Dukuh Maja
      Tasan Nana Rohdiana Luragung Landeuh
      Titin Setiatin Sindangsari
      Taufik Ajis Hidayat Karangkancana
      teti Suryati Luragung Landeuh
      Warkim Dukuh Tengah
      Waryo Sukajaya
      Yayah Rokayah Luragung Landeuh
      Yeyet Rohayati Bendungan
      Yuliati Cigedang
      Yusriadi Sindangsari
      Yuyun Yulianti Cileuya
      Neni Muhtar Cinagara
      Elis Holidah BTN Cijoho
      Mulyadi Sindangsuka
      Lismiyati Cileuya
      Nunung Rohanah Cileuya
      Rohmayanti Baok
      Edi Kardiman Mekarwangi
      Yeni Rosmala Bendungan
      Suhardi Bendungan
      Atin Siswati Andamui
      Nining Sariningsih Sindangsuka
      Elis Lestari Gunung Karung
      Eti Rohayati Gunung Karung
      Mamah Komariah Garajati
      Heri Saptono Lebakwangi

      Posted by Didi Tarsidi | 14 Oktober 2009, 5:10 pm
      • Punten abdi hoyong gabung kumaha carana nya abdi angkatan 91

        Posted by Endah Nurmanah | 30 Nopémber 2009, 12:58 pm
      • Sok atuh gabung lebet kana kaca anggota.

        Posted by lemburkuring2007 | 30 Nopémber 2009, 6:17 pm
      • Kang Kusnandi ……….

        Aya ………???????

        Sok paluruh barudak nu aya di lembur geura….

        Posted by didi tarsidi | 25 April 2011, 4:19 pm
      • abdi andriana trisandi, bumi di btn cijoho no 23, abdi lebet ka sma luragung tahun 1988 dugi ka kelas 2 semester 1 teras ngalih ka sma kaduge, bilih aya anu uniga sareng abdi ieu no hp abdi 085213586175

        Posted by andriana trisandi | 14 Juni 2012, 6:21 pm
  4. eh geuningan aya kang ajun, hapunten pisan email abdi anu kadupakhalu@yahoo.com nembe tiasa dibuka tadi, sareng abdi teu kabujeng ngalongokeun lembur kuring, jadi we nembe ngadamel tulisan teh tadi, tos telat teuing nya kang, punten pisaan….

    Posted by kadu | 22 Agustus 2007, 6:44 am
  5. Atos katampi Kang..! Sam-sami ngaririweuh. Nuhun seratanana…!

    Posted by lemburkuring2007 | 22 Agustus 2007, 6:58 am
  6. hatur nuhun salam abdi tos disampekeun ka pun raka [pak bambang] kang ajun, nya eta abdi mah mani jodar da jarang uih ka lembur hehehehe
    perkawis blog, hatur nuhun perhatosanna, lah da jalmi iseng mah dimana-mana ge aya kang, keun we lah tong diemutan heuheuheu
    eta ningali foto2 agustusan di lembur kuring mani reueus, na aya alo abdi kitu tampil? he he he

    Posted by kadu | 22 Agustus 2007, 7:23 am
  7. Kaleresan waktos acara teh henteu katingal..! Tiriseun rupina mah, da kaleresan angin ti Gunung Ciremai nuju ageung. Katingalna mah hobi olahraga basket sareng volly Eneng nu ageung mah. Tah, upami nu bungsu mah sok jalan-jalan sareng ibuna bari mekel bubur. He.hee. !

    Posted by lemburkuring2007 | 22 Agustus 2007, 10:42 am
  8. SANTRI ASSALAM DIANIAYA SENIOR

    Liputan6.com, Solo: Kekerasan kembali terjadi di dunia pendidikan. Kali ini, dua santri Pondok Pesantren Assalam, Pabelan, Sukoharjo, Jawa Tengah, disiksa para seniornya. Dua korban masih dirawat di ruang bougenvile Rumah Sakit Panti Waluyo, Solo, karena menderita pendarahan di lambung.

    Kedua korban yang masih berumur 15 tahun itu mengaku kabur karena tak tahan dianiaya para seniornya. Selain itu masih ada seorang santri lagi yang juga turut menjadi korban penganiayaan. Namun korban langsung dibawa pulang orangtuanya ke Yogyakarta.

    Pihak Ponpes Assalam berjanji akan mengusut tuntas kasus ini. Pasalnya, kasus ini merupakan bentuk pelanggaran hukum apalagi penganiayaan bukan bagian sistem pengajaran di ponpes modern itu. Mereka juga mengaku kejadian tersebut dilakukan di luar jam pelajaran.(TOZ/Wiwik Susilo)

    Posted by Nenendiantiny Gunadi | 23 Agustus 2007, 12:29 am
  9. hai….hai…sadayana,asa sono euy ka kuningan,kumahanya kabarna,abdi alumni smu3 kuningan99

    Posted by TARLAN SUNANTA | 8 Séptémber 2007, 2:37 am
  10. Ass…wr…wb.

    Pribados lulusan STM PUI Cilimus 2000,,ayeuna janten buruh di kawasan Hyundai Lippo cikarang-Bekasi,,,,,kumaha sobat sadaya wartosna?diantos waleranana……wassalam.

    Posted by DODO JUHADA | 19 Séptémber 2007, 10:23 am
  11. asalamualaikum wr wb
    Nepangkeun nami abdi jaka.Abdi bermaksud silaturahmi.

    Posted by jaka | 24 Séptémber 2007, 9:37 am
  12. nepang keun ah ka sadayana..abdi ti pajambon..salam kasadayana.

    Posted by Endang A. Sutisna | 26 Oktober 2007, 11:15 am
  13. Nuhun ah urang pajambon nuju di ana yeuh..? Nuhun

    Posted by lemburkuring2007 | 26 Oktober 2007, 11:51 am
  14. Alhamdullilah kang ayena di Kuningan aya Rumah Makan anu raos letaknaa di caket Cibulaaannn, Alhamdullilah raos masakannana sareng resep ningali lauk mani ararageng.

    Posted by T. Saidin | 5 Nopémber 2007, 7:10 am
  15. saderek2..gaduh informasi ngeunaan Lauk di ci bulan nyaeta kancra domas margi seueur rerencangan anu tumaros ka abdi ngeunaan asal usul lauk eta, bener cenah eta lauk teh lain lauk sembarangan…lumayan tempat anu di tuju geuning cibulan teh ku urang kota..bangga abdi mah janten urang Kuningan teh..sok lah kasadayana anu gaduh info di antos ku pribados..

    wassalam.

    Posted by Endang A. Sutisna | 5 Nopémber 2007, 11:10 am
  16. AYO MENULIS PUISI !

    Bagi pelajar SLTP & SLTA Kuningan, dalam rangka menyambut hari kasih sayang, curahkan rasa pedulimu kepada hewan kesayanganmu dan atau hewan-hewan yang hidup dihutan dan jalanan. Judul puisi bebas, syarat didedikasikan untuk hewan-hewan disekitar kita, dan yang hidup dialam bebas/hutan.
    Puisi yang masuk akan dijadikan buku kumpulan puisi dalam rangka mendukung kelangsungan hidup hewan-hewan. Bagi dua puisi yang menarik akan mendapatkan buku “Tommy Jr. Returns” dan buku puisi panjang “Berkaca dari Nurani” Karangan Nenen Gunadi. Juga ada souvenirs dari Wayne Halyn : Shower CD player, Canadian hat, Canadian souvenirs. Untuk info klik dilink blog baraya KUDA KUJANG dilemburkuring2007.

    Posted by Nenen | 13 Désémber 2007, 12:18 am
  17. Assalamualaikum Wr.Wb…
    Bade ngiring icikibung ach…manawi tiasa jantèn baraya sapapada urang Kuningan…
    Kawit mah abdi teh ti Padarek-Kuningan…Nanging tos lami tinggal di Tangerang…,kasadayana bae…bilih bade wawanohan mah mangga,diantos pisan waleranna…
    Hatur nuhun

    Posted by Agus Mulyadi | 15 Désémber 2007, 12:35 pm
  18. Mangga kang Mulyadi, wilujeng tepang.

    Posted by Nenen | 15 Désémber 2007, 7:39 pm
  19. assalamua alaikum, hapunten ngiringan minuhan buku tamu. Nepangkeun abdi firmansyah Linggih di kuningan tepatna di kecamatan darma salam kenal wae ksadayana .

    Posted by firmansyah | 16 Désémber 2007, 5:47 am
  20. Waalaekumsalam wr wb, wilujeng Kang Firman.
    salam tepang oge ti simkuring unu nuju di peuntas (Palembang).

    Kumaha waduk darmana teh caina masih surut keneh? geuningan
    waktos boboran kamari amengan teh caina nuju surut.

    Kang Firman bilih tepang ka Ade Gama + Deddy Black salam ti
    simkuring.

    Posted by uha samsuha | 16 Désémber 2007, 10:46 am
  21. Kang Firmansyah, kumaha khabarna waduk darma, sok emut waktos alit waktos amengan ka waduk dharma mani resep, boa pemandanganna tos benten deui ?

    Posted by Nenen | 16 Désémber 2007, 3:05 pm
  22. Wilujeung tepang Kang Firmasyah

    Nguping waduk darma, emut kapungkur nuju SMA mancing di tambakan tengah waduk
    Nyandak sambel, kecap jeung bakaran
    unggal kenging mujaer langsung bae di cuci, dibakar, teras dicocolkeun kana sambel kecap, diaduk jeung sangu pulen, dihuapkeun . . . . . . . . . nikmat pisan bari ningalian cai waduk anu keplok ku angin

    Sampe ka waregna, hiliwir aya angin, . . . kuring nundutan dugi kapulesna dina sasaungan tambakan

    Salam ka A Deden Cikupa, aya dimana ayeuna

    Posted by Dadang Pakembangan | 17 Désémber 2007, 1:13 am
  23. Wilujeng kasadayana urang Kuningan.

    Aduh asa bararingah pisan nya tiasa kumpul patepung sono sok sanaos dilataran ku patepang di dunia maya ieu, geuningan urang salaku orang Kuningan ayeuna mah tiasa,
    ningali perkembangan Kampung halaman. Kapungkur mah sekitar tahun 2002 an kapengker asasesah pisan hoyong uninga atanapi tiasa silaturahim saren sasama batur ti Lembur teh, tapi ayeuna mah geuninagn gampil tur tos rame pisan.

    Salam bae ti pribados kasdaya warga Kuningan, pribados ayeuna teh nuju di pangumbaraan nya tepatna di ujung Bogor caket Beukasi.

    Sakalieu deui salam baktos Kasadayana. mangga atuh sanes waktos patepang deui.

    Posted by N. Hartono | 31 Januari 2008, 3:17 am
  24. Assalamu’alaikum..
    Ngiring nepangkeun, abdi rony asal sukamukti jalaksana lami di cirebon sareng bandung ayeuna nuju ngumbara di jakarta. Meuni reuseup foto lembur abdi di upload keun..masigit sareng gunung putri (anak gunung ciremai) na meuni jelas pisan, nuhun kang. Salam kangge sadayana baraya urang kuningan..

    Posted by rony | 31 Januari 2008, 3:19 am
  25. Salam kenal, kang Rony.

    Nn

    Posted by Nenen Gunadi | 31 Januari 2008, 8:52 am
  26. Salam kenal juga teh nenen…
    Akhirna aya oge situs anu lengkap tentang kuningan, aya photo, carita..khususna daerah jalaksana. Maklum sim kuring ka lembur ngan sataun sakali…:), sok sono pisan ka lembur teh. Di dieu sakalian belajar deui basa sunda kuningan anu khas..

    Posted by rony | 31 Januari 2008, 10:48 am
  27. kanggo kang roni..abdi tatanggi desa kang roni (ti Pajambon) di Sukamukti Tepang ka Nunung putrana kang Murja teu…salam upami pendak ti Rerencangan SMP PGRI jalaksna, hatur nuhun..salam kasadayana.

    Posted by Endang A. Sutisna | 15 Pébruari 2008, 11:45 am
  28. Kanggo kasadayan bade ngulang tumaros sareng nyuhunkeun Informasi ngeunaan Lauk kancra dhomas di Cibulan anu pinuh ku mistik. mangga kasadayana..

    Posted by Endang A. Sutisna | 15 Pébruari 2008, 11:48 am
  29. Wah..aya baraya ti pajambon, salam kenal kang Endang..
    Teh Nunung Kang Murja abdi terang, anjeuna teh istri sanes, naha putrana? hehhe punten lamun abdi hilap..maklum ngan sataun sakali abdi ka lembur teh..
    Insya Alloh lamun tepang lebaran..

    Nuju SMP/SMA oge abdi sering ameng ka bukit di tukangeun Pajambon, anu tembusna ka daerah anu loba kesemekna..hehehe

    Posted by rony | 25 Pébruari 2008, 11:24 am
  30. Dupi urang Kuningan anu aya di Canada eta saha nya,..sareung linggihna dimana?Kaleresan abdi oge kawit mah Kuningan,nanging kusabab dines,kadang sering diundang meeting ka perusahaan Target Corporation-Mineapolis,atanapi William E Connor Asociation Inc-Sanfrancisco…
    Upami terang aya baraya mah.pan susuganan tiasa mampir upami hoyong ngaleueut2 bae mah…sanes kitu

    Posted by Agus Mulyadi | 27 Pébruari 2008, 8:34 am
  31. nepangkeun abdi koswara kawit ti desa windujanten kecamatan kadu gede, alumni smpn3 kuningan tahun 1983 alumni sman1 kuningan alumni tahun 1985 ayeuna ngumbara di karawang

    Posted by koswara soekahar | 18 Maret 2008, 7:14 am
  32. Kanggo Kang Koswara Soekahar : Sami2, nepangkeun ti abdi Zoen tea. Hidup Windujanten..! Hidup Balong Situ..!
    Kanggo Kang Uha : Kumaha wartosna di Palembang.. ?
    Kanggo Kang T. Saidin/Mr.T : Kamana wae mani jempling..?

    Posted by lemburkuring2007 | 18 Maret 2008, 11:33 am
  33. alah geuning urang kuningan kumpul didieu
    ngiringan ah
    abdi amar… sami orang kuningan – lahir di kuningan – sepuh sadayana aya dikuningan – mung abdi mah ti SMP tos teu aya di kuningan
    abdi ge hoyong tumaros ka sadayana, pertarosanna sami sareng kang endang : “lauk kancra dhomas”.,
    saurna mah laukna aya di 3 tempat: Linggar jati, Cigugur, sareng cibulan, kaleresan bumi abdi caket sareng balong cigugur, saurna mah pami cigugur dibedahkeun laukna teh pindah ka ci bulan, pami cibulan di bedahkeun pindah kalinggar jati dst.
    etateh saleresna lauk naon sih, Nuju abdi alit keneh abdi tos naros ka sababaraha urang , tapi jawabanna na teh benten benten? aya nu terang teu?

    Posted by amar | 18 Maret 2008, 12:49 pm
  34. upami kang Zoen di kuningan timana ? geuning terang balong situ sagala

    Posted by koswara soekahar | 24 Maret 2008, 3:32 am
  35. Saung pangreureuhan mah di Puri Asri 3, caket Ciharendong. Terang da sering ameng ka Windujanten. Atuh ka Karawang kantos ameng ka Rengasdengklok, Aduh mani Panas di Karawang mah benten sareng Kuningan.nya..! Nuhun Kang..

    Posted by lemburkuring2007 | 24 Maret 2008, 12:32 pm
  36. Punten pisan kang bade tumaros dupi waktos di sma lulusan tahun sabaraha ? Abdi oge kaleresan ibu rama mah linggihna di rengasdengklok. nuhun pisan kang.

    Posted by koswara soekahar | 25 Maret 2008, 4:01 am
  37. Teh Nenendiantiny dupi linggih di kuningan dimana ?

    Posted by koswara soekahar | 25 Maret 2008, 4:40 am
  38. Sampura sun,

    salam teupang kasadayana wargi kuningan,
    simkuring nuju ngumbara di jakarta, bilih aya rerencangan simkuring anu kapungkur di STMN kuningan angkatan 92 salam kangeun ogenya.
    maju teus kuningan……asri

    Posted by Gareb | 24 April 2008, 5:54 am
    • Simkuring oge lulusan STMN Kuningan thn 92 rumpun mekanik umum jurusan mesin tenaga kls M1. Asal ti Citangtu, ayeuna nuju ngumbara di di ambon. Ari kang Gareb jurusan naon sareng ti mana panglinggihan?

      Posted by Kusnadi | 12 Juni 2012, 8:25 pm
  39. Kanggo ngaramekan
    pribados gaduh usul, kumaha upami para seniman
    diundang ka ieu blog
    para seniman anu aya diwewengkon Kuningan/luar Kuningan
    pasti gaduh karya seni bernilai

    punten sateuacana Kang Zoen
    pribados mung tiasa usul,manawi ka anggo jeung saemutan

    Haturnuhun

    Posted by Dadang Pakembangan | 12 Méi 2008, 9:47 am
  40. Sae pisan Kang Dadang eta usul teh. Enya, pan seueur seniman Kuningan teh boh nu aya di lembur boh di pangumbaraan. Diantos lolongkrang ngabulungbung kanggo ngamajengkeun dunya seni di Kuningan. Diantos.

    Posted by lemburkuring2007 | 12 Méi 2008, 2:47 pm
  41. Alhamdulillah sae kang,di palembang ayeuna teh nuju meumeujeuhna panas pisan,

    Kang Zoen, dupi kapungkurmah diseputaran ciharendong teh sok katelah kucarita seramna, ayeunamah tos rame seueur kuparumahan sareng tos cara`ang jigana cerita seramna tos lalumpatan panginten.

    salam dr peuntas

    Posted by U Syamsuha | 13 Méi 2008, 12:21 am
  42. Tos ngalih ayeuna mah Kang..! Iiiiiiiiiy seeeerem….!

    Posted by lemburkuring2007 | 13 Méi 2008, 9:05 am
  43. Kagusur ayeunamah jurigna oge
    Kang Zoen, urang nuju ngobrolkeun seniman
    jol Kang Uha nyarioskeun anu serem
    teu nyambungnya. . . . boa2 ngalamun hoyongeun mudik
    ka winduhaji

    Posted by Dadang Pakembangan | 13 Méi 2008, 11:04 am
  44. Leres kagusur. Pan ayeuna mah janten perumahan.

    Posted by lemburkuring2007 | 13 Méi 2008, 2:51 pm
  45. Kang Dadang bagea kumaha wartosna, nuju usum naon yeuh dilembur teh.

    Pokoknamah saya mah satuju pisan kana ide2na kang dadang keur majengkeun lemah cai, punten pisan

    Mudik oh mudik, lemah cai selalu dihati

    Posted by U Syamsuha | 14 Méi 2008, 1:11 am
  46. Alhamdulh pangestu Kang Uha di pentas
    di Kuningan nuju usum ngabangun boh pemrintah oge wargana
    saurnamah jaman susah, tpi di Kuninganmah teu aya tanda2

    bangunan + kendaraan terus nambih, ruas2 jalan dugi kapinggiran sae
    nandakeun urang Kuningan pekerja keras jeung seuer nu berhasil

    hidup urang Kuningan. . . . . . terus maju

    Posted by Dadang Pakembangan | 14 Méi 2008, 5:10 am
  47. Kang Zoen, ningali gambar petani anu nuju nanam padi (tandur upami teu lepatmah) janten kaemutan kazaman katukang, tapi kang timbul pertasosan ti simkuring, upami teu lepatmah saupamina nanam padi alias tandur teh dingawitanana tipayung alias jalan mundur, naha geuningan dina gambar ngawitanana tipengker heula, anu leres mana ?

    Kang Dadang Ahamdulillah tambih “ASRI” Kuningan upami kitumah, ke pas kaleresan mudikteh pangling nu aya.

    Posted by U Syamsuha | 14 Méi 2008, 6:38 am
  48. Matak ku waas ningali nu tandur, alam desa, pasawahan, matak hoyong enggal mulih ka Kuningan. Oh Kuningan. Sono euy! Kaleresan lembur di Kuningan teh caket ka sawah. Emut jaman kapungkur, masa kanak-kanak, tahun 80an. Salam ka sadayana warga Kuningan di mana wae ayana.
    Hatur nuhun kang Zoen……

    Icuk Y, Cijantung Jakarta.

    Posted by Icuk Y. | 14 Méi 2008, 8:09 am
  49. Punten Kang Zoen,
    Naon hartosna “Nyungsi nu bihari, ngaraksa guareun jaga” teh ? Abdi mah rada teu ngartos. Paribasa atanapi naon ?

    Posted by Icuk Y. | 14 Méi 2008, 8:16 am
  50. Nyungsi hartosna tiasa disebatkeun ngadatangan atawa maluruh. Bihari hartosna baheula (masa lalu). Guareun Jaga, harstosna kanggo bekel hirup urang sareng turunan urang sangkan henteu pareumeun obor (Obor baralakaeun). Ah eta mah sanes paribasa sanes oge babasan, nu jelas mah basa Sunda nu disusun persi ieu blog. Hatur Nuhun Kang Icuk.

    Guar = buka
    ngaguar=ngali (menggali)

    Posted by lemburkuring2007 | 14 Méi 2008, 9:19 am
  51. Nuhun penjelasanna, abdi jadi nambah kamus Bs Sunda :)

    Posted by Nenen G | 14 Méi 2008, 1:52 pm
  52. Kang Uha bingung, kunaon tandurna ngawitan tipengker

    Saleresnamah anu aya dina gambar, tandurna tipayun jalan mundur
    mung kameramen ngabidikna ti pengker
    jadi we anu nuju tandur ngarobah posisi, upami posisi tetep pasti anu kenging bujurna

    waas ningali nu tandur, ras emut nuju sakola leumpang ngaliwatan sawah
    ti tandur dugi ka panen, ti taun ka taun
    ti budak nepi ka kuring tos gaduh budak, eta tukang tandur masih can gentos panjang umur

    sok nyempetkeun ngawangkon dipinggir sawah, upami uih ka lembur

    Posted by Dadang Pakembangan | 15 Méi 2008, 6:05 am
  53. Assalamu alaikum………………..
    hatur nuhun ah tos ngawanohkeun Kuningan
    ku saha deui atuh ari lain ku urang kuninganna mah.
    wilujeng tepang. salam ka rerencangan nu tos lami ngadaweung di dieu

    Posted by Teh taty | 6 Juni 2008, 2:50 am
  54. assalamu alaikum ………… haturan
    ku saha deui atuh ari lain ku urang kuningan mah
    ngamumule lembur sorangan
    wilujeng tepang……………… ka sadaya baraya nu tos kersa ngadaweung di ieu tempat

    Posted by Teh taty | 6 Juni 2008, 2:52 am
  55. bangga ninggal kuningan gaduh website jiga kieu, da di sumedang mah teu aya. abdi hoyong ngadamel website anu esina ngenaan sumedang,supados sumedang di kenal ka mancanagara.

    Posted by acep | 8 Juni 2008, 7:21 pm
  56. kang ajun iraha jadi bupati teh ???????????????
    atu abdi pangdaftarjeunjadi sekda nyaaaaaaaaaaaa…….trims,

    Posted by mulus pelita | 26 Juni 2008, 6:14 am
  57. kata agus kang ajunnnnnnnnnnn kang ajunnnnnnnnnnnnn bade nikah siri nya he -he-he

    Posted by mulus pelita | 26 Juni 2008, 6:16 am
  58. kang ajun gaduh berita ulasan pariwisata henteu anu aheng kanggo di kirm ka suara karya upami aya kintun ka email abdi nya…………trim,s

    Posted by mulus pelita | 26 Juni 2008, 6:19 am
  59. kang ajun pang promosikeun sekalian warnet abdi anu namina warnet INDO.COM anu alamatna di jalan syeh maulana kabar no 72 kulonenu PUI depan toko kapuk 77 OK,S ! trims

    Posted by mulus pelita | 26 Juni 2008, 6:21 am
  60. salam kenal ka warga kuningan.,abdi asli ti cibeureum asli loh,

    Posted by joebae | 16 Juli 2008, 11:11 pm
  61. Wilujeng tepang +salam kenal ka sadaya wargi kuningan ,kawit akang ti Garawangi,kamarananya urang Garawangi teh? meni teu katingal kalangkangna kalangkangna acan,soklah urang midang dina hal naon bae nu pentingmah dina hal kahadean,leres kitu Teh Tati? punten teu acan nepangkeun,oge ka Kang Icuk sareng Kang U Syamsuha, Kang Dadang Pakembangan palih kidul salam tepang bae, diantos waleranna.

    Posted by mamanwahyu | 24 Juli 2008, 7:54 pm
  62. Punten ,nami abdi mamat kawit ti parakan kec.maleber kab.kuningan ayeuna damel di kelapa gading, hoyong kenal sareng teh nenen gunadi, upami teu leupatmah aya di mexico nya.

    neupangkeun teh nenen g.

    Wassalam
    Mamat

    Posted by Mamat Rohimat | 10 Séptémber 2008, 4:23 pm
  63. Aslm… wilujeung enjing+shaum. nepangkeun jalmi kasef …. ak. akang sadayana. kang maman… kang …… . abdi asli yeuh ti garawangi blok karangken. lulus ti sma garawangi taun 97.

    Posted by Aan Roesdiana | 13 Séptémber 2008, 10:45 am
  64. Kangge teh nenen…… nepangkeun pun aan pameget kasef ….ak sareng nu ngalempereng koneng……. waosna. he … he .. ti garawangi. Teh,
    resep nya linggih di luar nagreg. kumaha tiasa kitu? . abdi mah resep ngadangu carita urang kuningan nu tos sarukses teh. kintunkeun atuh carita kumaha tias dugi ka luar nagreg ka email abdi aroeszaheer@yahoo.com. hatur nuhun. di antos

    Posted by Aan Roesdiana | 13 Séptémber 2008, 11:13 am
  65. Kanggo cep Aan Roesdiana nu kasep ngalempereng koneng ( ngaku sorangan nya )
    jigana tepang ka Didin, Uju (LANCEUKNA DIDIN) Gg Garuda, Dupi Aan teh aya di Garawangi kitu? punten nya akang nyebat kitu, da akang mah tebih , angkatan taun 90an, musim naon di Garawangi teh ?

    Posted by mamanwahyu | 15 Séptémber 2008, 7:15 pm
  66. Nembe terang ayena urang kuningan gaduh webside, nepangkeun bae di abdi urang caracas lulusan sma cilimus angkatan 89, hapunteun rada hese dui nulis basa sunda tos lami henteu dianggo mulai tahun 90 saprak ninggalkeun kuningan, salam kenal kasadayana bae, hatur nuhun

    Posted by Ebo Caracas Thea | 17 Séptémber 2008, 1:23 pm
  67. Kang Koswara, ayeuna tos gaduh putra sabaraha, emutr teu ka dadi Kusdiman, rencang sakelas waktos di SMPN 3 Kuningan

    Posted by Dadi Cigugur | 20 Séptémber 2008, 9:35 am
  68. Kumaha wartosna warga Kuningan? Masih aya dongeng enteng Mang Jaya?

    Posted by Dadi Cigugur | 20 Séptémber 2008, 9:44 am
  69. Assalamualaikum,Sampurasun,Punten…

    Wilujeng tepang kanggo sadaya dulur jeung baraya urang Kuningan,kumaha wartosna damang?

    salam tepang wae ti abdi urang Sindangsari Luragung

    Hidup Kuningan

    Posted by Agil | 24 Séptémber 2008, 2:54 pm
  70. wilujeung tepang ka urang sunda sadayana wilujeung wanoh sareng abdi urang kadipaten majalengka.nu tepatna di desa karangsambung kec.kadipaten kab.majalengka.rt.004/004 blok saptu karamat.wilujeung tepang ka sadayana^_^

    Posted by rachmat_hidayat168@yahoo.co.id | 9 Oktober 2008, 8:58 am
  71. Wilujeng tepang kang rahmat, karangsambung teh nu bade ka jatitujuh sanes?

    Posted by lemburkuring2007 | 9 Oktober 2008, 10:44 am
  72. bagea kang agil. caket salagedang atuh Sindangsarimah..?

    Posted by lemburkuring2007 | 9 Oktober 2008, 10:45 am
  73. Punten…..
    Manawi aya nu tiasa ngabantos masihan info/ contact person rerencangan sim kuring (Alumni SMAN I Kuningan tahun 1983) :
    1. Eka Sukma (caket Apotek Akrab)
    2. Edi Petrus (pengkereun SMAN 1 Kuningan)
    3. Nanang Sukmana (gg. Ciwaru – Cigadung)
    4. Toto Sunarto (Caket Stadion Kuningan)
    5. Juju – Pasawahan
    6. Udiarsa – Kabumen
    7. Dodo Rukanda – Cibeureum Cibingbin
    Hatur nuhun sateuacanna ……..

    Posted by Tata TB Adjoes - Kawit ti Ciwaru | 11 Oktober 2008, 11:08 am
  74. ngiring ngalangkung, abdi baret ti kapandayan, ciawigebang

    Posted by B4R3T | 15 Oktober 2008, 5:06 pm
  75. kang B4R3T aya di mana ayeuna?

    Posted by denny | 15 Oktober 2008, 8:52 pm
  76. Assalamualaikum,
    Wilujeng tepang simkuring ti Kertawangunan

    Posted by Cacah Kertawangunan | 16 Oktober 2008, 12:00 pm
  77. didaerah condetr kang deni

    Posted by B4R3T | 16 Oktober 2008, 1:00 pm
  78. sami sami kang cacah, dupi linggih dimana kang cacah teh ayeuna

    Posted by B4R3T | 16 Oktober 2008, 1:01 pm
  79. Kaleresan ayeuna abdi linggih di Jakarta,biasalah om janten kuli,

    Posted by Cacah Kertawangunan | 16 Oktober 2008, 2:09 pm
  80. kertawangunan na palih mana kang? abdi ti kadu agung sindang agung.

    Posted by yani | 16 Oktober 2008, 2:33 pm
  81. Kertawangunan Palih kaler blok tarikolot, pokonamah ti pengkolan tarajumah kalebet sakedik, ari kang yani dimana kaduagungna

    Posted by Cacah Kertawangunan | 17 Oktober 2008, 4:31 pm
  82. kang denny di kuninganna palih mana

    Posted by B4R3T | 21 Oktober 2008, 1:33 pm
  83. assalamu’alaikum
    ngiring nimbrung yeuh!
    ngabika ieu wesite, meni asa uwih ka lembur. upami sono pasti abdi sumping deui kadieu.
    eta aya kang aan roesdiana. panginten abdi oge tepang. rakana iis sanes? bumina palih kalereun alun-alun. pasti tepang ka kang sopyan putrana pa ustad rasdi. salam nya upami tepang. ti urang bogor kitu. carioskeun. salam oge ka rini sareng kang aan anjas, penyiar ASTIA FM tea…hehe..

    mangga ah, permios
    wassalam

    Posted by A. Rahmawati | 26 Oktober 2008, 12:14 pm
  84. abdi ti kdagung blk manis, ti alun2 mntok ka palih wetan. ujung wetan psan. kang/teh ca2h dupi ayeuna linggih dmn?

    Posted by yani | 27 Oktober 2008, 10:40 am
  85. Ngiring ngarewong, Mang! Nepangkeun abdi Alit ti Cibingbin. Ari nini moyang mah ti Kota Banjar caket Ciamis. Di Cibingbin nuju ngumbara, jauh ka sintung kalapa…jauh ka indung kabogoh…!
    Bilih ngersakeun, tepangan http://www.zamzamalit.blogspot.com
    Hatur nuhun

    Posted by Alit | 27 Oktober 2008, 3:19 pm
  86. alhamdullilah aya deui rencang ti garawangi, ti kaduagung, ti cibingbin asa kumaha gitu loh.he. hee.. ke.. ke.. a.rahmawati teh rayina kang sofyan kitu? anu nembe nikah kamari, neng saha nya nami na teh.. ??? hilap deui… neng pupu kitu? kamari ge kapendak sareng kang sofyan di husnul tapi ti katebihan. wilujeung ah.

    Posted by aan | 28 Oktober 2008, 8:02 am
  87. Nepangkeun kang Aan roesdiana, abdi anda di jkt, ari nuju alit dugi ka rumaja mah abi teh di kuningan kuloneun RSU 45 tos 30 tahunan teu ngaraosan lebaran di kuningan teh. da etamah pami mireng kecap “menit” sok asa lucu sareng kangen pisan kakuningan teh atuh

    Posted by Anda A Dj. | 29 Oktober 2008, 11:29 am
  88. Wilujeng gabung Pak Anda, di blog lembur kuring.
    Di Jakarta na dimana ?

    Posted by Icuk Yunadi | 29 Oktober 2008, 1:39 pm
  89. Assalamu’alaikum
    euleuh jadi correspodence kieu sareng kang aan. nu kamari nikah mah muhun neng pupu tapi ieu mah rakana. pasti moal tepang soalna henteu populer. hanya kalangan tertentu hehe..tapi abdi tepang kang aan.iis teh rerencangan abdi nuju di SMP. ayeuna dimana? lami teu tepang. eh,abdi ngadangu kang aan mah damel di husnul sanes?saurna ngajar bahasa inggris leres? aya lowongan teu? oya, upami pendak deui sareng aa sopyan. salam sono ti abdi..

    wassalam

    Posted by A. Rahma.W | 30 Oktober 2008, 6:06 pm
  90. Jang Aan ,kumaha damang? terang teu jujutan kulawarrgi nu ku akang di kirim di lembur kuring ieu ? wartosan bilih aya lowongan damel , boh bilih kanggo di TU atanapi di naon bae nu aya di lingkungan sakola Jang Aan damel.Hatur nuhun , hmmm…..hmmm…nyesahkeun jadina yeuh.

    Posted by mamanwahyu | 30 Oktober 2008, 7:10 pm
  91. Ws. neng rahma. oh kitu, tp da pami pendak panginten terang nya. sanes ngajar abdi mah, ah biasa wae janten badega, purah ngabersihkeun kelas sareng kantor. muhun neng rahma & kang maman pami aya mah lowongan mah diwartosan. ari neng rahma teh ayeuna linggih di mana? tos gaduh murangkalih? Iis mah damel di cikarang bekasi. kang anda wilujeung tepang, amengan k garawangi pami mudik caket da ti rumah sakit 45 ka grw mah.

    Posted by aan | 5 Nopémber 2008, 9:58 am
  92. hatur nuhun kang aan ke, lah pami kakuningan hoyong amengan ka garawangi.oge kanggo kang icuk di jakarta teh ngawulang? atanapi damel dimana.pedah eta tea alumni SPG.

    Posted by Anda A Dj. | 6 Nopémber 2008, 10:18 am
  93. Sumuhun kang Anda, lami pisan Kang Anda teu mulang ka Kuningan teh. Bilih aya waktos, diantos emailna ka abdi : icuk_yunadi@yahoo.co.id

    Posted by Icuk Yunadi | 7 Nopémber 2008, 7:59 am
  94. Kang Zoen, nu dipikareuueus ku sadayana….
    Hapunten… istilah “pareumeun obor” sareng “obor baralakeun” teh, dua istilah nu benten pisan.
    “Pareumeun obor” nunjuk kana kaayaan dimana urang geus teu terang baraya jeung kadang wargi (silsilah kulawarga / pancakaki). Ari “Obor baralakeun”, nunjuk kana aktivitas/kagiatan jsb, nu ngan sakedap, ibarat obor tina baralak, disundut, hurung (ngabebebela), teu lami terus pareum. Mun ceuk pribahasa Indonesia-na mah manawi : “hangat-hangat tahi ayam”. Haneutna sakedap, terus tiis deui. Manawi kitu …. da teu acan ngaraosan ari haja-haja ngarawu tai hayam / tai kotok mah …. (he..he…he…)
    Sakali deui hapunten. Hatur nuhun ….

    Posted by Tata TB Adjoes - Kawit ti Ciwaru | 8 Nopémber 2008, 9:51 am
  95. Wilujeng tepang, pak Tata.
    Abdi oge asal ti Garajati Ciwaru, mun ayeuna ngumbara di Jakarta.

    Posted by Icuk Yunadi | 8 Nopémber 2008, 12:48 pm
  96. Hatur nuhun Kang Icuk.
    Sami-sami, wilujeng tepang …. Dupi di Garajati-na palih mana ? Da seueur atuh rerencangan sim kuring di Garajati-mah !
    Dimana di Jakarta-na ? Damel dimana ? (hapunten rada rewel naros teh). Kapungkurmah urang Kacamatan Ciwaru gaduh wadah, namina IWKC (Ikatan Warga Kecamatan Ciwaru). Tapi…beu…hanjakal, ayeun teh pareum. Padahal, resep pisan mun ngumpul ngariung cara kapungkur !!

    Posted by Tata TB Adjoes - Kawit ti Ciwaru | 10 Nopémber 2008, 10:41 am
    • Assalamau;alaikum

      Nepangkeun Pak Tata, nami abdi Didi Tarsidi, kawitna ti Sukajaya (Babakan) Segong, Ciwaru, ayuena abdi Bekasi.
      Pami aya waktos mah silaturahim atuh ka Bekasi

      Wassalam

      Posted by Didi Tarsidi | 14 Oktober 2009, 4:40 pm
  97. Abdi Garajatina palih kidul, blok manis. Abdi damel ngawulang di SMA. Di jakarta na di cijantung. Mangga bilih bade mampir.

    Posted by Icuk Yunadi | 10 Nopémber 2008, 12:03 pm
  98. Pa Icuk nu di SMA Negeri 9 Kebonpala – Halim, kitu ?

    Posted by Tata TB Adjoes - Kawit ti Ciwaru | 13 Nopémber 2008, 12:04 pm
  99. Sumuhun, pak Tata. Terang ka SMA 9 Halim ?
    Wartos ti mana ?

    Posted by Icuk Yunadi | 14 Nopémber 2008, 6:46 am
  100. Info :
    Nama Lengkap : Drs. C. Icuk Yunadi ?
    Pekerjaan : Guru ?
    Unit Kerja : SMA Negeri 9 Jakarta ?
    Alamat Kantor : Kebonpala – Halim Perdanakusuma Jaktim ?
    Mengajar : Pendidikan Kewarganegaraan ?
    Nama Atasan : Drs. H. Halidin ?
    Nama Satpam Sekolah : Dasuki ?
    Nama2 sejawat : Drs.Sutarno, Drs. Martono, Dra. Dian Ika, Drs. Yus, Drs. Agus M, Drs. Hardi, Drs.Adi Sucipto ?
    Catatan : Kumaha kabar-na si cantik Bu Ari (yang dulu ngejar di sembilan ?)

    Posted by Tata TB Adjoes - Kawit ti Ciwaru | 15 Nopémber 2008, 12:15 pm
  101. Ah, meni apal kitu ?
    Pak Tata ngawulang dimana kitu? Salam kanggo keluarga besar Pak Tata. Salam dari bu Ari.

    Posted by Icuk Yunadi | 18 Nopémber 2008, 6:36 am
  102. Pak Tata, ayeuna mah tos terang. Tos naros ka rerencangan tentang Pak Tata. Hidup SKY, SKY, Angkasa

    Posted by Icuk Yunadi | 18 Nopémber 2008, 9:16 am
  103. he…..he…..he…….

    Posted by Tata TB Adjoes - Kawit ti Ciwaru | 18 Nopémber 2008, 9:23 am
  104. emut pisan kang dadi, abdi tos gaduh putra 2 sajodo, kumaha kang dadi tos gaduh bati sabaraha ? kang ieu alamt email abdi : engkos_karaba@yahoo.co.id

    Posted by koswara soekahar | 5 Désémber 2008, 1:44 pm
  105. Haaloo…. kumaha kabarna sadayana. Selamat Tahun Baru 2009, semoga sadayana tambah sukses selalu.

    Best Regards
    Heri Andi

    DRC Center Africa

    Posted by HERI ABDIWIKARYA | 25 Désémber 2008, 4:28 am
  106. Haloo lagi abdi alumni STN 2 Kuningan di Jalan Pramuka, STMN Gunung Keling Kuningan 1995.. salam wae kanggo alumni STMN Gunung Keling oge ka Bapa GUru STMN GUnung Keling Kuningan, semoga tambah sukses selalu .
    Abdi kawit mah ti Desa Cikaso Kec. Karamatmulya Kab Kuningan. Salam juga kanggo warga Ds. Cikaso & Kuingan.

    Salam
    Heri Abdi
    Democratic Republic Congo Center Africa

    Posted by HERI ABDIWIKARYA | 25 Désémber 2008, 4:38 am
  107. wah resep nya di afrika tiasa ningali maung, oray, gajah, sasatoan nu sanes na live nya kang heri….?

    Posted by aan | 1 Januari 2009, 8:07 am
  108. Walagri kuningan asri
    waluya rahayu nagri
    sarakan tempat bumetah
    aman, sehat, rindang, indah
    aduuuuuh mani sono nya ka kota kuningan upami emut ka nuju abdi sakola sd/smp kapungkur, nepangkeun abdi Dede kawit ti desa tundagan kec hantara kab kng, ayeuna abdi damel di jkt di jkt pst tepatna.

    salam
    Dede
    Graphic Designer PT Golo Sukses Mandiri

    Posted by Wati Dede Susilowati | 2 Januari 2009, 4:19 pm
  109. Teh wati..wilujengtepang..abdi ttanggi teteh !!abdi ti desa cikondang – hantara..
    abdi oge ayeuna di jkt pusat oge di roxy,kenal teu ka Pak Abu..eta kapungkur kepala sekolah abdi di sd..salam ka urang tundagan sadayana…!!!

    haturnuhun

    keco 021 68609674

    Posted by Keco carsa | 2 Januari 2009, 8:13 pm
  110. Assalaamualiakum

    Nami abdi Rustiani, *Erus*/ Rusti*, Kawit ti Subang Kuningan.
    Hoyong ngiring nimbrung di die,sugan bae aya nu kenal,upami teu aya nu kenal, nya urang kenalan.
    Sok kangen hayang uih ka lembur jalan-jalan ka waduk darma atawa ka Kota, tapi abdi teh baluweng, sanajan urang Kuningan tapi teu teurang daerah na.Abdi ayeuna ngumbara di America, Mani bingah mendak ieu Web, Sahanteuna abdi tiasa maca tulisan sunda ti rerencangan di web ieu.

    Abdi lulusan SMA tahun 1999,

    Salam kenal

    Rusti

    Posted by Rusti | 13 Januari 2009, 3:25 am
  111. Kanggo teh Rusti

    Anu aya di america ,haturnuhun tos rurumpaheun ,kumaha damang teh….? ari di americana di mana ,saya oge gaduh buyer di america (new york)

    Hatur nuhun
    Mamat

    Posted by Mamat Rohimat | 13 Januari 2009, 2:24 pm
  112. Hey A’Mamat,

    Salam kenal ah….
    Abdi di Washington Dc, ari A’Mamat di mana linggih?

    Rusti

    Posted by Rusti | 13 Januari 2009, 7:12 pm
  113. Punten ah kasadayana, ngiring nimrung, bilih aya nu ti maleber, punten pang wartoskeun ka neng yani putri bp saidi blok pahing, tos kangen pisan , 2 thn teu tepang .

    Hatur nuhun

    Posted by Si Diplong | 13 Januari 2009, 9:02 pm
  114. kasadayana nu aya di mana bae terutama anu muslim hayu urang dukung perjuanagan rakyat palestina anu mayoritas muslim,minimal ku doana..
    kekejaman sareng kalicikan bangsa israel komunitas yahudi nu tos mutar balikeun fakta sareng agama samawi kedah di waspadai ku urang sadayana selaku muslim, soalna bangsa yahudi selalu make panji panji suci para nabi terdahulu nu ku urang muslim di junjung tinggi contohna nama israel itu julukan kanggo nabi yaqub, nabi anu di hormati ku urang muslim bendera israel gambar bintang daud logo mulia nabi daud sareng nama yahudi itu asal muasal putra yaqub yakni yehuda jadi ati-ati sadayana nyikapi sadayana wasssalam

    Posted by trisna nana | 20 Januari 2009, 5:17 pm
  115. Assalamu’alaikum
    punten ah… ngiring ngawangkong…. abdi teh.. nuju kangen ka sdaya rerencangan nuju sakola di stm gunung keling… kamarana yeuh…. ??

    Posted by kang endil | 24 Januari 2009, 11:04 am
  116. Ass,

    Punten ari kang Endil teh lulusan STM gunung keling taun sabaraha??
    Soalna Abdi oge tos lami teu tepang sareng alumni thn 95 ??
    Kapan atuh bade aya reuni an???

    Salam bt asadyana,

    UdinS

    Posted by Udin S | 24 Januari 2009, 11:32 am
  117. Mari kita hijaukan kabupaten kuningan dengan menanam pohon supaya adem dan asri, salam kanggo kasadayana warga kuningan dimana wae ayana ti abdi nu aya dipangumbaraan

    Posted by Budak langseb | 13 Pébruari 2009, 10:12 pm
  118. ngiring ngareua reuah ah, supados rame, leres kang Zoen ?

    Posted by maman wahyu | 16 Pébruari 2009, 4:22 pm
  119. Ari kuring saha cing? Sok anu terang ngaracung…..

    Posted by Budak cibunut_thea | 16 Pébruari 2009, 5:02 pm
  120. urang nyaho maneh teh si kemodnya…..benerteu??

    Posted by ngkos | 17 Pébruari 2009, 3:57 pm
  121. sampurasun sadayana……………….!!

    Posted by ngkos_Bujang Citenjo/Candawadak | 17 Pébruari 2009, 4:01 pm
  122. Hua a aaa… Si kemod saha nya? Nu sok ngabandaran domba sanes di winduhaji?

    Posted by Budak cibunut_thea | 17 Pébruari 2009, 4:15 pm
  123. kanggo ka drs.icuk yunadi punten ari di garajati na beulah mana nya putra saha kitu punten rada talek sugan terang da abdi oge kawitmah ti garajati..

    Posted by trisna | 19 Pébruari 2009, 4:49 pm
    • Assalamu’alaikum
      Nepangkeun Kang Trisna, Abdi Didi Tarsidi, ti Sukajaya (babakan), ayuena abdi linggih di Bekasi
      Salam kanggo urang Garajati

      Wassalam

      Posted by Didi Tarsidi | 19 Oktober 2009, 1:29 pm
  124. Lamun kuring jadi badut, ngadarukung moal? Sok nu ngadukung ngacung……

    Posted by Budak cibunut_thea | 19 Pébruari 2009, 5:10 pm
  125. Teh Rasti,
    Hapunten nembe di jawab patarosan nana,abdi linggih di bekasi ,ari di damel mah di kelapa gading perusahaan buying agent garment (shipping dept) ari teh rasti tos lami ngumbara di negri paman sam ,
    saya gaduh buyer di amerika (new york, new jersey, los angeles)
    biasa export ka amerika
    haturnuhun ah
    salam
    Mamat

    Posted by Mamat Rohimat | 19 Pébruari 2009, 6:27 pm
  126. salam kenal ka sadayana,abdi alumni stm gunung keling th 91 ayeuna di bekasi,kamarana atuh batur2teh mudah mudahan sadayana sukses !

    Posted by aang | 21 Pébruari 2009, 3:26 pm
  127. Kanggo Kang Trisna Nana, salam kenal ti abdi. Diantos emailna : icuk_yunadi@yahoo.co.id

    Posted by Icuk Yunadi (garajati) | 28 Pébruari 2009, 5:28 pm
  128. teh rusti mani tebih aya di washington dc ari di amerikana di damel atanapi ngiring sareng pameget….

    Posted by trisna | 2 Maret 2009, 2:36 pm
  129. salam atuh kanggo barack obama…

    Posted by trisna | 2 Maret 2009, 2:37 pm
  130. kerja deui, libur deui, mudiiikkkk ,mudiikkk, libur 3 dinten lumayan kanggo mudik, ketang tiap minggu oge mudik,,hiii…hiii…hi….punten nya,tos lami teu dahar kulub boled.Puciingg

    Posted by maman wahyu | 4 Maret 2009, 3:31 pm
  131. nepangkeun atuh kasadayana. abdi bumi ti palih wetan tepatna di luragung tonggoh. alumni tk, sd, smp, smu, di luragung. lulus smu luragung taun 2001. laporan selesai dan. Serius: Mode On

    Posted by engkoskoswara82 | 14 Maret 2009, 3:22 am
  132. Upami Bit2 teh kamana Wae?? Kumaha tos gadu Caroge teu acan???

    Posted by teddy BRC | 17 Maret 2009, 11:34 pm
  133. oman, ieu email sy.. teddysetyadi@ymail.com

    Posted by Bje | 18 Maret 2009, 12:52 am
  134. Kaurang kuningan nepangkeun sim abdi (Apana Pusaka)tamu anyar, hoyong babarayaan ka urang kuningan sadaya. bilih peryogi email, iue tah saka_pamungkas@yahoo.com

    Posted by Apana Pusaka | 18 Maret 2009, 4:05 pm
  135. Alhamdulillah parantos di buka Cafe ‘Lembur Kuring’
    Menyediakan Berbagai makanan Khas Lembur..
    Seperti : Sorabi, Goreng tempe, Combro dari ukuran terkecil sampe terbesar. Rencana Mau bikin Combr Ukuran terbesar di dunia Smoga bisa Masuk Rekor Muri.
    Staff Marcetting : 0856 9720 8161, 0878 8116 6061,24 Jam ( Kecuali Malam jumat)
    Nuhunpidua na Bae, mudah2 an tiasa sukses sareng tiasa buka Cabang. Kanggo Para penasehat BRC / Anggota2 BRC, Di beri kan discon Khusus 50%

    Posted by BRC | 18 Maret 2009, 7:49 pm
  136. masih on line teu gus??? Jam sabaraha pulang???
    kang di2 Ka mana bae??? Pulsa parantos Nyampe henteu anu 50 rebu?????

    Posted by Bje | 18 Maret 2009, 7:51 pm
  137. “Lembur kuring” hiji ngaran nu teu bisa dipisahkeun kuurang sunda,sanajan geus teu cicing didaerah tatar sunda , tapi eta kecap lembur kuring teh jadi pamengket hate/ jadi simpay urang sunda boh nujauhna boh nudeuketna.mudah mudahan ieu wadah teh ngajadikeun urang sunda jadi kreatif tulas tulis ngalestarikeun ngamumule bahasana sorangan.Sing inget bahasa sunda teh hiji bahasa anu kacida beungharna.loba pisan basa sunda anu hese lamun rek dialih bahasakeun kana basa indonesia.
    hatur nuhun ka para rumpaka nu aya dilembur kuring
    urang terus rojong ieu garapan teh sangkan jadi alat komunikasi jeung kreativitas pikeun urang sunda.
    seueurkeun judul caritana dina basa sunda. cobian pilarian judul ngenaan teknologi jeung sabangsana anu make bahasa sunda ngarah leuwih kaharti sugan jeung sugan bisa diterapkeun dina kahirupan sapopoe keur urang sunda sangkan ulah kuuleun teuing.sugan ari loba macamah bisa metakeun leungen jeung pikirannana.hatur nuhun kana perhatosannana tipara rumpaka.

    Posted by ruswandi sonjaya | 20 April 2009, 11:40 pm
  138. sampurasun…. nepangkeun abdi nu ti palih wetan ,hoyong ngiring wawanohan ah,teras abdi oge sakantenan bade milarian rerencangan abdi nu ka pungkur sakola di MTS MALEBER KUNINGAN (JAWA BARAT) lulusan 95-96 bilih aya anu kenal ka nu nami na RITA SUNARSIH alamat HEULEUT KIDUL ,CIPORANG KUNINGAN JAWA BARAT, tolng information . hatur nuhun wasalam ARIF.ROHMAN

    Posted by arif.rohman | 23 April 2009, 4:31 pm
  139. kamara iyeuna mani jempling pisan,lam kenal ka sadayana nu tos senior dina wawanohan,kang lembur kuring 2007,kang sonjaya,aan, hatur nuhun

    Posted by arif.rohman | 24 April 2009, 11:17 am
  140. calageur urang kuningan , apana pusaka! kang sonjaya

    Posted by arif.rohman | 27 April 2009, 1:40 pm
  141. nepangkeun simkuring ti palih kidul, wewengkon legok herang kec.cilebak ( aya dina peta?)

    Posted by sunarto | 22 Méi 2009, 1:00 pm
  142. mangga calik kang sunarto. ari kec. lebak palih mana luragung?

    Posted by arip.rohman. | 22 Méi 2009, 2:28 pm
  143. Wilujeung tepang kasadayana, nepangkeun simkuring tu kulawarga lembur kuring kabupaten kapuas kalimantan tengah,ngaraos bagja pisan tiasa mendakan ieu alamat..margi seueur diantawis warga paguyuban di kabupaten kapuas nu tos puluhan taun teu mulang ka tanah pasundan,nya dina wadah paguyuban kasono ka lembur teh asa kaubaran…

    Posted by chikacpdc | 23 Méi 2009, 10:52 am
  144. Salam Pangwanoh Kang.

    Posted by galuhkiwari | 3 Juni 2009, 11:18 am
  145. Ass. Wr. Wb.
    Haturan kang…. Kamarana atuh ieu teh angkatan munggaran sma 3 teh???? pedah geus karolot kitu hoream kikieuan teh, sok atuh gabung… urang ngumpul deui, utamina ka angkatan 89.

    Posted by iwan ristiawan | 13 Juni 2009, 11:02 am
  146. Aduh abdi telat mampir, nembe terang ieu geh

    Posted by Herfia | 3 Juli 2009, 11:55 pm
  147. Assalamu’alaikum
    punten ah… ngiring ngawangkong…. punteun bade tumaros…susuganan aya lulusan SMPN 1 LURAGUNG angkatan thn 91/92…STM KORPRI KNG thn 95/96.
    tos lami tara patepang sareng rerencangan sakola…

    Hatur nuhun ka lemburkuring2007.

    Posted by ucha.n | 8 Juli 2009, 10:51 am
  148. Sampurasunn… dulur-dulur…kuring bade ngiring jabung tumalapung ditampi henteu,wastana Andy Gumilang lembur matuh banjar karang pamidang ti Tundagan
    emailna : andygumilang@yahoo.co.id

    Posted by Andy Gumilang | 22 Séptémber 2009, 10:18 pm
  149. Kanggo ki dulur sadayana…
    Bilih aya tutur saur nu teu kaukur, reka basa nu pasalia, laku lampah nu teu merenah, wilujeng boboran shiam neda sih hapunten tina samudaya kalepatan lahir sinareng bathin.
    Saung Link

    Posted by Saung Link | 25 Séptémber 2009, 1:28 pm
  150. Sami-sami Iwulujeng idul fitri ti Kang Andy Gumilang tea. Kamana bae lebaranna teh yi? Akang mah teu kabujeng kamana-mana,margi janten Panitia Turnamen Sepak Bola Idul Fitri 2009 desaTundagan,salami dalapan dinten, kacangcang enjing sonten meng balna oge…. Salam ka sadayana wae.

    Posted by Andy Gumilang | 25 Séptémber 2009, 5:58 pm
  151. Aduh wilujeng tepang sareng cep ENDANG JUNARSA, anu ganteng kasep ngalempereng koneng anu padumukan mah linggih di Komplek PURI ASRI I Blok A no.12 Kel. Ciporang Kec. Kuningan kanggo sadaya urang kuningan anu di dusun sareng tikota anu maos wangkongan abdi hanyu urang ngobrol balagonjakan di internet sugan kuningan teh bisa maju budayana, agamana, sosialna dina kabeneran. ulah di corengan ku jendral bom mariot nyaeta si Ibrohim mani kacida nyoreng kuningan teh mawa agama tapi teu bener. Makana hanyu ka urang kuningan cuang ditingkatkeun kuningan budaya, seni pendidikan, kesehatan, sareng agama dijadikeun papagon kahirupan dina ngamakmurkeun lembur urang.

    Posted by ENDANG JUNARSA | 5 Oktober 2009, 10:05 pm
    • Assalamu’alaikum

      Nepangkeun kang Endang nami abdi DIDI TARSIDI ti Sukajaya Ciwaru, ari linggih di Cibitung Bekasi

      Wassalam

      Posted by Didi Tarsidi | 19 Oktober 2009, 12:37 pm
      • Ditampi tepang salam ti pun DIDI TARSIDI ti Sukajaya Ciwaru anu ayeuna atos linggih di Cibitung Bekasi, pomi ulah hilap ka lembur matuh karang pamidangan tempat anu urang dibabarkeun ka alam dunya ku idung sinareng bapak. mugia sing tiasa ngamakmurkeun lembur asal. Abdi oge nuju ngabina wewengkon desa Garajati Kec. Ciwaru perkawis P2WKSS pikeun tandang ka Tingkat Propinsi Jawa Barat pikeun ngawalikan Kabupaten Kuningan engke sasih Nopember 2009. Bilih ngagaduhan rejeki anu leuwih , sinareng elmu pangaweruh anu tiasa nyiptakeun lapangan usaha atanapi istilah edunna mah Home Industri masyarakat diantos pisan pikeun ngawangun desa urang. Geuning lamun dikorehan mah seueur pisan bahan hasil pepelakan anu acan kakoreh pihasileunnana. diantos pisan waleranna ti jalmi anu arusaha di luar Kabupaten Kuningan.

        Posted by ENDANG JUNARSA | 21 Oktober 2009, 8:46 pm
  152. Mangga linggih, oh di Puri Asri I. Abdi ge di Puri Asri 3 sakalurahan atuh Ciporang mah.

    Posted by lemburkuring2007 | 5 Oktober 2009, 11:37 pm
  153. muhun abdi bade nganjang ka salira tapi kedah tepang heula salira teh saha nami, puri asri 3 teh jalan naon nomer sabaraha panglinggihan teh ? bilih amprok di jalan pasimpangan piraku atanapi abdi ngalangkung teu nalek.

    Posted by ENDANG JUNARSA | 12 Oktober 2009, 11:37 pm
    • Mangga, bade nganjang mah. Abdi AJUN MAHRUDIN, Saung pangreureuhan Jl. Wibisana No. 22 Rt.45 Rw.08 Blok Y Puri Asri 3 Kel. Ciporang, Kac/Kab. Kuningan Jawa Barat.

      Posted by lemburkuring2007 | 13 Oktober 2009, 7:28 am
  154. kamarana mani jarempling, mani teu aya pisan anu ngajak ngawangkong yeuh urang sunda net ???????????????

    Posted by endang Junarsa | 28 Oktober 2009, 11:30 am
    • Nuju ngeukeupan heula facebook panginten kang Endang.

      Posted by lemburkuring2007 | 28 Oktober 2009, 4:48 pm
      • Ari ngeukeupan facebook teh naon, karaosna kumaha naha haneut teu ? abdi mah hampir tara mindeng ari dikeukeupan pace book teh lolobana mah sering pisan ibarat leleget sareng minyak jalantah kuhama ari akang henteu kabita kunu denok facebook ?
        —————-
        Oh kitu, kabita mah kabita tapi kalah menit. Di palih mana atuh di Puri Asri I na caket pa Husnan..?

        Posted by endang | 31 Oktober 2009, 10:38 am
  155. Kang AJUN jigana mah ngeukeupan wae face book nu denoknya ? Ari Pa Husnan mah palih kaler di RT 43 RW 07 abdi mah jalan cendrawasih Blok A no. 12 jajaran palih kidulna pisan. Kang ari jalan wibisana teh palih mana mesjid Puri Asri 3 ?

    Posted by endang | 6 Nopémber 2009, 9:53 pm
  156. assalamu alaikum Wr,Wb

    Punteun neupangkeun ah kasadayana,simkuring oge kawitmah ti kuningan tepatnamah ti desa Mekarwangi .kapungkur teh abdi sakola di MTsN Luragung ,teras abdi sakola di STM KORPRI lulus tahun 1992.
    Ayeunamah abdi ngumbara di Bogor

    Posted by sumarna | 27 Nopémber 2009, 8:59 am
  157. Kang, abdi hoyong kontak kang didi tarsidi abdi angkatan 91 raina agus nur iman

    Posted by Endah Nurmanah | 30 Nopémber 2009, 1:06 pm
    • Teh taty :
      Assalamu alaikum………………..
      hatur nuhun ah tos ngawanohkeun Kuningan
      ku saha deui atuh ari lain ku urang kuninganna mah.
      wilujeng tepang. salam ka rerencangan nu tos lami ngadaweung di dieu

      ass……teh endah ieu adang ti majalengka nepangken,kumaha sehat?usum naon kuningan

      Posted by adang | 25 Méi 2010, 7:05 pm
    • Sok atuh kontak wae ka abdi, taroskeun wae ka kang agus nomor abdi, pamina kang agus teu gaduheun, kang agus sina naroskeun ka rerencangan anu sanes nu tos tepang sareng kang agus

      Posted by didi tarsidi | 1 Oktober 2010, 5:23 pm
  158. Wilujeng sonten ka sadaya wargi LK, kumaha daramang ? kang Zoen , kang Ras, kang Uha, kang Agah, kang Yani, kang Diplong, kang Bunut,Pak Aan, sareng nu nembe hadir neng Endah, ” SALAM SONO ” kasadayana.

    Posted by mamanwahyu | 30 Nopémber 2009, 6:05 pm
  159. tah geuning kantos sababaraha dinten duka minggon karek ngarongheap deui lembur kuring teh merdeka merdeka merdeka ceuk si kabayan bari cindrutung nagog nyanghareupan hawu bari mubuy sapeu di lalawuhan ku gula kawung meni nikmat tenan.

    Posted by ENDANG | 30 Nopémber 2009, 10:21 pm
  160. Kamarana atuh nya geuning mani jempling pisan, unggal dinten abdi mukaan lembur kuring tapi teu aya pisan anu enggal.
    Cobi dibewarakeun ka urang Kuningan sadaya rehna aya fasilitas kanggo silaturhami di blog Lembur Kuring.

    Posted by Didi Tarsidi | 1 Désémber 2009, 6:16 pm
  161. Kang didi T ari di pakarangan Lembur kuring mah kadang rame, kadang simpe. Ari nuju haneuteun mani raeng pisan tapi lamun nuju simpe kawas gaang katincak pisan combrek teh mani combrek kawas anu ngadamel blogna kitu

    Posted by ENDANG | 1 Désémber 2009, 8:23 pm
  162. Assalamualaikum Wr.Wb

    Sampurasun…

    Ngiring japung tumalapung, sim kuring Andy Gumilang tea, dumuk di desa Tundagan Kac.Hantara Kab.Kuningan……..
    Lembur Kuring maju terus…….

    Posted by Andy Gumilang | 1 Désémber 2009, 9:19 pm
  163. mangga kang andi gumilang anu kawit ti desa tundagan nyerat bae anu dipikahoyong ke ku lembur kuring 2007 namun ulah ngapung di talapung bisi labuh tisungkur engke barared tulus pararotong tah tulang akibat ragragna ha ha ha hahahahahahahahahahah ………….

    Posted by ENDANG | 2 Désémber 2009, 10:26 pm
  164. Haturnuhun ka Lembur Kuring,nyanggakeun sabrang salayan lebet kacabe mah henteu nyanggakeun hatur lumayan lebet ka hade mah henteu. Naon margina kiwari seueur anu reueus ka budaya deungeun ? waler Kang !

    Posted by Andy Gumilang | 5 Désémber 2009, 10:31 pm
  165. eta mani pamuda jeung pamudi anu warangsul ti kota gede mani dilembur teh nyariosna teh mani kite-kitean sagala padahal anjeunna teh urang lembur anu indung bapana ge sunda medok pisan. sareng aya urang walanda nyariosna kubasa sunda mani lemes tur halimpu pisan tutur jeung atikanna teh leres pisan. Abdi jadi rumahuh geuning anu mawakeun basa sunda anu leres teh geuning jalmi deungeun sanes urang sundana

    Posted by ENDANG | 6 Désémber 2009, 6:42 pm
  166. nepangkeun abdi Ade Koswara alumni SMPN 2 Kuningan 81/82 SPG N Kuningan alumni 83/84 nuju nunggu di colek ku baraya sadaya ayeuna janten guru di SMPN 230 Jakarta Timur kawit ti Desa Cantilan Kec. Selajambe

    Posted by ade koswara | 30 Désémber 2009, 9:19 pm
    • assalamu’alaikum w.w,

      Nepangkeun nya abdi thea pun Dhany, kawit ti Wangkeran, Tanjakan Kondang,Cantilan. Manawi masih emut keneh? Mangga Kang Ade diantos di rompok di Riverside, Cibubur.

      Posted by Dhany | 13 Séptémber 2010, 5:07 pm
  167. aduh lembur kuring meni tiiseun pisan tara anya nu nalek, palebah nalek sabedug sakali heheheheheeeee

    Posted by ENDANG | 30 Désémber 2009, 10:43 pm
  168. Assalamu’alaikum

    Kamarana nya urang Kuningan teh……….mani jempling kieu geuning…………..
    Ari Paguyuban urang Kuningan di Bekasi dimana nya abdi palay gabung……………

    Posted by Didi Tarsidi | 20 Januari 2010, 5:39 pm
  169. Nganjang sugan aya nu anyar

    Posted by didi tarsidi | 15 April 2010, 4:41 pm
  170. Nganjang deui ach…………..
    sugan aya baraya jeung babaturan …………..nu keur nganjang oge

    Posted by didi tarsidi | 19 April 2010, 4:05 pm
  171. hayu atuh kang didi, suang nyieun paguyuban urang kuningan di Bekasi…

    Posted by uking | 20 Juli 2010, 8:26 am
  172. Ngiring ngalangkung, kamarana nya..?

    Posted by dellaproduct | 24 Agustus 2010, 10:03 pm
  173. enjing sadayanaaaaaaaaaaa…… tos lami henteu ngabika LK. daramangggggg…..?

    Posted by Aan | 6 Oktober 2010, 8:46 am
  174. wahhhh……Pak Aan nembe sumping deui di LK, mangga calik kang, punten teu aya cai cai acan, aya wartos naon yeuh di Khusnul ?

    Posted by mamanwahyu | 6 Oktober 2010, 9:15 am
  175. Punten. . .kamarana atuh nya ieu teh??

    Posted by Budak cibunut_thea | 10 Januari 2011, 12:04 pm
  176. Sampurasun………
    Kasakumna dulur salembur, kasadaya baraya sakota, anu sami-sami ngadaduhan lembur anu singkur, lemah cai karang pamidangan tutugan Gunung Ciremai. Siganamah anu tos jarang katincak, lamun nganjang paling lebaran.
    Seja ngawanohkeun diri, ambon sorangan manawi aya dulur baraya anu nanya, da rumasa sim kuringmah atah anjang. Manawa kalih manawi aya baraya anu sami-sami ngumbara di Bekasi, utaminamah “ALUMNI SPGN KUNINGAN 1990″.
    Urang pantengkeun deui tali silaturahmi, ngaguar lalakon baheula jaman sakola, sanaos mung saukur “WAWANOHAN di LEMBUR KURING”. tuuuuuuurrrr nuhun. Caag, Permios.

    Posted by Kang Acar | 11 Pébruari 2011, 10:44 am
    • Kang Acar di Bekasina palih mana, abdi oge di Bekasi daerah Tambun

      Posted by didi tarsidi | 15 Juni 2011, 12:57 pm
      • Duuuuuuuuuuhhhh punten Kang Didi, nembe ka buka deui lembur kuring na, Kasondong si Akang ngantosan 2 taun ka langkung …. naros 2011, diwaler 2013 …. sanes ku teungteuingeun kang punten …punten pisan maklum. Kaleresan abdi kokoreh nyiar kipayah teh di Kota Bekasi, di daerah Kranji …. di Perumnas 1 jalan jeruk 3/107 … manawi aya waktos diantos kasumpinganana …. hatur nuhun kang parantos nyolek … salam kasadaya kulawargi di Tambun, caag.

        Posted by Kang Acar | 27 April 2013, 11:30 pm
  177. Kamarana yeuh dulur-dulur urang kuningan, meuni jempling……..

    Posted by didi tarsidi | 14 Juni 2011, 4:52 pm
  178. PRIBADOS BADE NEPANGAN DUDLUR DULUR NU AYA DILEMBUR, SAKINTENNA ARARAYA .
    SAMUPURAN KIDULUR, EH……. TEU ACA KULEM SOK GERA BAGEAKEUN YEUH DULUR TI BANDUNG HOYONG NGARIUNG BE..

    Posted by Nano Suratno | 20 Juni 2011, 2:34 pm
  179. Punten, Dupi aya nu terang Legenda Carios Asal Mula desa Legokherang, di kacamatan Cilebak Kabupaten Kuningan , Jawa Barat? Margi Simabdi peryogi pisan… Hatur Nuhun sa- ageung2na kanu parantos ngawaler

    Posted by Astrajingga Panasaran | 10 Juli 2011, 9:59 pm
  180. sampurasun, ka sadayana urang lembur, kanggo kang Acar, kang Didi tarsidi, kang Uking, aria di Bekasi na palih mana, ari abdi mah linggihna teh di palih Cibitung di pengkeren kawasan Gobel katelahna ari ayenaman da tos teu aya Gobelna janteun pabrik Sanyo………….

    Posted by dedi cipedes | 14 Juli 2011, 2:17 am
  181. haturan kasadayana….

    Posted by budak cibunut_thea | 21 Juli 2011, 6:44 am
  182. punten ka akang sareng eteh…abdi hoyong tepang sareng sadaya urang Kuningan …. komo sareng sobat ti Luragung mah…asa poekeun hirup di lembur batur cuang cieung sorangan bae….

    Posted by Wawan Sue Siswanto | 28 Oktober 2011, 11:26 am
  183. cecep Mulyadi mah parantos ngabatua di Tangerang kang,ti kawit lulus SMS teu pernah uih deui ka Sindangsari

    Posted by agil badger | 4 Nopémber 2011, 2:01 pm
  184. Assalammu alaikum Wrwb……….salam sejahtera buat urang kuningan sadaya……………salam kenal ya.

    Posted by Anto New | 12 Désémber 2011, 4:29 pm
  185. Nepangkeun wasta mah Yan Kusdiyanto, nénéhna mah iyan, kawit mah ti Cipondok Cibingbin. Kiwari damel téh di SMA Luragung tur bu metah di Luragung. Mugia Kuningan salawasna waluya.

    Posted by Yan Kusdiyanto | 19 Désémber 2011, 7:32 pm
  186. wilujeng siang kasadaya baraya lk….mangga urang ngawedang

    Posted by maman wahyu | 20 Désémber 2011, 10:18 am
  187. nimbrung ahh,,,

    Posted by yaya avril | 5 Maret 2012, 9:09 am
  188. sampurasun baraya………….

    Posted by de iman | 15 Maret 2012, 2:29 pm
  189. Kiman punten abdi bade giring nimbrung orang kadugede tea ti bangong kota gemblong kang abdi bade milarian rencang abdi stm pertiwi kuningan tea

    Posted by Kiman Bangongku | 20 Maret 2012, 1:34 am
  190. salam we kanggo neng antie nu kawit ti kutaraja.

    Posted by adi bareto ciwaru | 27 April 2012, 1:56 am
  191. Assalamu’alaikum…. Nepangkeun simkuring Dadang Rochanda ti Awiluar desa Cimara, kacamatan baheulamah Cibingbin ayeuna ngalih ka Cibeureum. Hapunten nembe nepangan pami telepat Alumni SMPN 1 Cibingbin tahun 85/86, Rerencangan teh kang Nano, Ceu susi, Kang Warsim ti Ciangir , neng Lina Herlina, si Jangkung Uhan Juhana ti Cimara, t Dukuh Seureuhna pengusaha Sate oge Juragan Bangbang lah seu-eur deui. Kamarana tah tos lami teu tepangna oge… sim kuring di Ciamis. ngahaturkeun salam sonona….!!!

    Posted by dadang rochanda | 25 Méi 2012, 10:06 am
  192. sugan we aya nu palay kenal sereng abdi jalmi alit nganggo samping sarung oge logor tina ku alit. . email:adiebareto@yahoo.com

    Posted by adiebareto | 6 Juli 2012, 3:10 am
  193. Assalamulaikum….

    Aduh geuningan rame nyah, pami pendak sareng urang sunda diinternet teh sok asa pendak sareng dulur anu tos lami teu tepang. Resep kieu nyah geuningan da urang sundamah sok rame mun nanaon teh padahalma mun bahasa sunda jadi bahasa internasional google teh tos pinuh ku bahasa sunda, hahahaha….
    Salam kenal ah dulur ti simkuring jalmi alit. hehe

    Posted by Kios Online | 27 Désémber 2012, 2:58 pm
  194. Duh karunya Lembur Kuring baheula anjeun jadi cukang lantaran boga sobat ti jauhna kiwari anjeun kari waasna , hampura kuring tambelar ka anjeun, kahreup mugia urang tiasa silih tepangan deui, amiin…….

    Posted by maman wahyu | 12 Nopémber 2013, 10:12 pm

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

Katagori

%d bloggers like this: