//
you're reading...
PENDIDIKAN

SMK Pertiwi Kuningan Ngudag Standar Industri

SMK Pertiwi Kuningan, kiwari boga bangunan anyar nu ngarupakeun tilu lokal Ruang Praktek Kompetensi Keahlian Tehnik Sepeda Motor (TSM) di lingkungan kampus sakola kasebut. Eta teh ceuk Ketua Perhimpunan Pendidikan Abdhi Pertiwi Kuningan, H. Cece Priatna, bantuan ti Yamaha Motor nyaeta minangka salah sahiji bentuk gawe bareng pikeun ngaronjatkeun kualitas pendidikan hususna Tehnik Sepeda Motor.

“Ku ayana pendidikan sistim ganda, tangtos kedah nyaluyukeun kabutuh dunya industri. Kumargi kitu peryogi dipasihan kurikulum bahan ajar sareng fasilitas luyu sareng standar industri,” ceuk Cece Priatna.
Bangunan anyar Ruang Praktek Kompetensi Keahlian Tehnik Sepeda Motor SMK Pertiwi nu kawilang refresentatif teh, diresmikeun ku Kepala Seksi SMK Bidang Pendidikan Menengah, Maman Rochmana, ngawakilan Kepala Dinas Pendidikan Pemuda dan Olah Raga (Disdikpora) Kabupaten Kuningan, H. Maman Suparman, sawatara waktu kaliwat.

Kepala SMK Pertiwi Kuningan, Dea Vamitrianto, nyebutkeun, harepan pikeun boga bangunan samodel kitu teh memang geus ti beh ditu mula, tapi kakara ayeuna bisa tinekanan sanggeus nampa bantuan ti pausahaan motor kasebut.

“Alhamdulillah, kanggo sim kuring ieu teh ngarupikeun modal nu luhur ajenna kanggo ngaronjatkeun kualitas pendidikan hususna jurusan tehnik sepeda motor,” ceuk Dea Vamitrianto.

Sajeroning kitu, Koordinator Akter Yamaha Jawa Barat, Dani Hendra Purnama, dijejeran Akter Yamaha, Karnadi, nyebutkeun bantuanYamaha ka SMK Pertiwi Kuningan henteu pukah tina prestasi ieu sakola nu kawilang potensi dina enggoning mekarkeun pendidikan hususna Tehnik Sepeda Motor.*** AJUN MAHRUDIN

Sumber : Koran Galura M. II Maret 2012

About these ads

About lemburkuring2007

Urang Lembur Keur Diajar Ngolongan Kahirupan

Wangkongan

3 thoughts on “SMK Pertiwi Kuningan Ngudag Standar Industri

  1. As much as possible, make the deal a win-win situation for everyone.
    One of the simplest that I have come across and still
    use to this day is the power of happiness.
    Wearing our assets really does work because according
    to economist Daniel Hamermest, a drop dead gorgeous man can earn $250,000 more than his least-attractive counterpart over his career.

    Posted by vector illustration software | 15 Méi 2013, 1:43 pm
  2. trmksh infonya…

    Posted by lissa | 10 Oktober 2013, 11:30 am

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

Katagori

%d bloggers like this: