//
you're reading...
PENDIDIKAN

Bursa Kerja di SMK Karnas

Sekolah Menengah Kejuruan Karya Nasional (SMK-Karnas) Kuningan gawe bareng jeung PT. Fukusuke Kogyo Indonesia, anyar-anyar ieu ngayakeun test rekrutmen calon tanaga gawe pikeun ditempatkan di eta pausahaan.

Test rekrutmen calon tanaga gawe nu dilaksanakeun di Kampus SMK Karnas, diiluan ku 66 peserta diantarana 45 calon tanaga gawe wanoja jeung 21 lalaki lulusan sawatara SMA jeung SMK boh negeri boh swasta sa-Kabupaten Kuningan.

Kepala SMK Karnas Kuningan, Ir. H. Yepri Esa Tri Jaka, M.Pd, dibaturan ku panitia bursa kerja, Yayat, nyebutkeun, saenyana pihak pausahaan nu bagerak dina widang industri plastik di Bekasi, ngabutuhkeun tanaga gawe reana 100 urang, diantarana 80 urang tanaga gawe wanoja jeung 20 urang tanaga gawe lalaki.

“Kumargi di SMK Karnas teu gaduh lulusan istri, nya ngalibetkeun lulusan-lulusan ti sakola nu sanes da sesah milari calon padamel istri,” ceuk Yepri. *

About these ads

About lemburkuring2007

Urang Lembur Keur Diajar Ngolongan Kahirupan

Wangkongan

6 thoughts on “Bursa Kerja di SMK Karnas

  1. yang merasa alumni smk karnas 2004.angkatan-4 kapan nih reuninyaaaa.bwt alumni 3.o.1.arief hidayat…ajat sudrajat sukses deh.

    Posted by irwan sahrul | 25 Pébruari 2009, 12:27 pm
  2. Terima ksih infonya

    Posted by admin bukerin | 20 Juni 2009, 12:32 am
  3. Angktan prtama kyanya blm pernah ad reuni..

    Posted by Andriana | 22 Agustus 2009, 2:46 pm
  4. pengen reunian. .bwt angkatan 2005/2006

    Posted by ade rela s | 2 April 2010, 7:41 pm
  5. mga2 abdi tiasa gwe ti karnas sindangwangi thebest lakh karnas makh……………… kitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiwwwwwwwwwww

    Posted by simkuring | 26 Méi 2011, 2:57 pm

Trackbacks/Pingbacks

  1. Pingback: Bursa Kerja di SMK Karnas | Catatan Blogger Kuningan - 26 Agustus 2008

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

Katagori

%d bloggers like this: