//
you're reading...
Tanpa Katagori

Desa Parakan

Desa Parakan merupakan sebuah desa yang berada dekat Kecamatan Maleber. Suasana desa dapat dirasakan sangat kondusif, ditunjang dengan suhu udara yang sejuk dan masyarakatnya yang sangat agamis. Dalam lingkup desa ada 4 Pondok pesantren yang berlokasi di : 1. berlokasi di Dusun IV, pimpinan pondok Bp. K. Syakirin 2. berlokasi di dusun III, pimpinan pondok Bp. K. Ending 3. berlokasi di dusun II, pimpinan pondok Bp. K.H. Imam Subuki.4.berlokasi di Dusun I pimpinan pondok Bp. K. Ikin. Desa ini juga hanya berjarak sekitar 18 km dari kaki Gunung Ceremai yang merupakan gunung terbesar di Propinsi Jawa Barat. Aksesibilitas dan mobilitas penduduk desa terlayani fasilitas kendaraan umum hanya 8 jam dari desa parakan ke Kabupaten. Alat transportasi pedesaan juga sudah tersedia relatif cukup, diantaranya angkutan pedesaan yang melintasi desa Parakan, dokar dan Ojek yang siap siaga 24 jam juga ada.

Selengkapanya  Klik : desa-parakan.blogspot.com

About these ads

About lemburkuring2007

Urang Lembur Keur Diajar Ngolongan Kahirupan

Wangkongan

1.418 thoughts on “Desa Parakan

  1. Wilujeung kanggo ka urang parakan,
    selamat menunaikan ibadah puasa
    mudah mudahan desa parakan tiasa leuwih maju dina pangwangunan.
    Salam kanggo ka Pak Kades Parakan sareng jajarana,

    Wassalam
    Mamat
    (Kelapa Gading, Jak-Ut)

    Posted by Mamat Rohimat | 4 Séptémber 2008, 12:16 pm
  2. To :Kang Rudiana se

    Tolong ditambah lagi rubrik desa parakan supaya lebih heboh lagi.

    Lebetkeun foto-foto sawah cibailat sawah hawara
    pasir leutik ,cipedak anu alami n original,
    leuweung kidul anu hejo.

    Wassalam
    Mamat

    Posted by Mamat Rohimat | 4 Séptémber 2008, 12:52 pm
  3. Hiji anu jadi perhatosan kalayan tanda tanya besar kanggo simkuring dina “desa parakan” asa-asa ku tebihnanya? jarak antara hiji desa parakan dugikeun ka kuningan kota dina seratan diluhur dugikeun makan waktu 8 jam.

    salam dari peuntas
    u syamsuha

    Posted by U Syamsuha | 4 Séptémber 2008, 1:52 pm
  4. Sanes 8 jam kanggo waktu anu diperyogikeun
    maksadna kendaraan umum diluar ojeg mung tersedia 8 jam
    ti kawit tabuh 8 enjing dugi ka tabuh 4 sonten
    Desa Parakan ka Kuningan upami ku kendaraan umum +/- 1 jam
    upami nganggo kendraan pribadi 1/2 jam oge dugi
    Ti desa Parakan teras ka palih kulon ngalangkungan Parakan Girang, Buah Jenuk
    tos aya jalan raya tembus ka desa Kutakembaran, Pakembangan

    Kitu panginten Kang Mamat, mudah2an Kang Uha heunteu bingung

    Posted by Dadang Pakembangan | 4 Séptémber 2008, 2:26 pm
  5. Leres Kang Dadang, maksadna mah kitu rupina.

    Posted by lemburkuring2007 | 5 Séptémber 2008, 2:41 pm
  6. Kang Dadang + kang Zoen haturnuhun pisan

    Posted by U Syamsuha | 5 Séptémber 2008, 9:59 pm
  7. Wilujeung teupang ka Kang Mamat Rohmat sareng Kang Ruadiana SE ti Desa Parakan
    Leres pisan Desa Parakan teh kalebet desa santri, malihan pribados oge nuju alit kantos ngaji di Pondok pimp. KH. Imam Subuki. . . . . . salam kasadayana
    Pun bapa almarhum oge kaleresan pituin kawit ti Parakan, Pa Kuwu Suhadi alamrhum, Pa Ali (mantan kapala reserse) eta kalebet wawargian pribados

    Delman/dokar salah sahiji alat transprtasi anu dianggo warga Parakan masih bertahan dugi kaayeuna, anu ngahubungkeun Parakan sareng Pasar Maleber
    Posisi geografis anu kalangkungan ku Sungai Cipedak, memungkinkeun warga Parakan seueur anu janten pengrajin batu split, dugi ka pengusaha batu split

    Salam kasadayana . . . . . . . . . . . . haturnuhun

    Posted by Dadang Pakembangan | 6 Séptémber 2008, 8:40 am
    • Punten, upami ieu teh kang Dadang mana nya? geuning tepang ka Pak Kuwu Suhadi Alm sagala?, upami ka Pak Madna teupang hnteu? numawi abdi teh putrana anu cikal…

      Posted by Yulianti | 25 April 2009, 10:47 am
  8. Haturan kanggo kang Dadang ti pakembangan,

    Haturnuhun kang Dadang tos aya komentar na soal desa parakan,nepangkeun saya Mamat ti parakan ,kaleresan abdi oge masih pun aki ka Alm bapak kuwu suhadi mah,
    (kenal sareng saidi teu ?)

    Wasalam
    Mamat

    Posted by Mamat Rohimat | 6 Séptémber 2008, 10:57 am
  9. Tah geuningan baraya urang teh. . . Kang Mamat

    Oh. . . Saidi, putra Pa Kuwu Suhadi tepang atuh etamah
    kapungkur nuju Pa kuwuna jumeuneng, abdi sering k kukasibukan ayeunamah rada jodar ka wawargian teh, malihan pareumeun obor
    Hapunten ka wargi 2 abdi anu di Parakan

    Posted by Dadang Pakembangan | 6 Séptémber 2008, 11:36 am
  10. Kang Dadang, kumaha damang…? punteun kang,ari kang dadang teh dijakarta atanapi di leumbur

    haturnuhun
    Mamat

    Posted by Mamat Rohimat | 10 Séptémber 2008, 4:29 pm
  11. Kanggo Kang U samsuha, neupangkeun kang ,dupi akang teh linggih di mana…?

    Haturuhun
    Mamat

    Posted by Mamat Rohimat | 10 Séptémber 2008, 4:32 pm
  12. Haturan kanggo ka urang kuningan khususna desa parakan
    hayu urang ramekeun blogna desa parakan, kang rudiana se kumaha damang kang…? aya dimana kang rudiana teh

    Posted by Mamat Rohimat | 10 Séptémber 2008, 4:38 pm
  13. Wilujeng tepang oge kang Mamat, kumaha wartosna teh damang ?
    dupi sim abdi nganjrekna ayeuna di palembang di komperta plaju, ari kawitna tikuningan ti kelurahan winduhaji simpang opat ti kantor lurah ka palih kidul sakedik

    salam dari peuntas

    Posted by U Syamsuha | 10 Séptémber 2008, 9:40 pm
  14. Haturnuhun kang uha ,alhamdulilah sehat pisan, kumaha di palembang teh tos musim dukuh……..?
    bisa bisnis dukuh meureun nya.
    da di palembang mah murah hargana, di jakarta mahal pisan.

    wasalam
    Mamat

    Posted by Mamat Rohimat | 11 Séptémber 2008, 12:17 pm
  15. Dukuh teuacan musim biasana di awal tahun nembe musim bubuwahan, ayeuna anu nuju musim di koran teh hasil pilkada, anu hiji urang nu meunang hijina deui urang anu meunang jadi suhu politik keur rada-rada haneut.

    Posted by U Syamsuha | 11 Séptémber 2008, 12:56 pm
  16. Punten ka sadayana, utamina ka kang mamat rohimat, wilujeng tepang sareng abdi diplong tea nu ti kidul caket wa enjam. Wios kitu bade ngiring ngareuah2 , salam ka sadayana ka urang kuningan khususna nu ti parakan .
    Hatur nuhun kang mamat

    Posted by Didi sunardi | 12 Séptémber 2008, 1:28 am
  17. Teu hilap ka sadaya wargi parakan hayu urang gotong royong kanggo ngamajukeun desa parakan. Di parakan oge aya pan lapangan kerja sapertos ngaladok ngala keusik oge batu upami rajin mah ngabuktos nya kang mamat leres teu..? Si sule oge pan tiasa mondasi

    Posted by Didi sunardi | 12 Séptémber 2008, 2:21 am
  18. Punten kang mamat, linggih di jkt mana kang..? Bilih uwih boboran mah abdi ngiring wios di bagasi oge.! Salam saurna ti tedi sareng aang ( klana ) hatur nuhun kang mamat wilujeng saum kang ulah hilap duwegan ti palatar wetan. Wasalam DILONG

    Posted by Didi sunardi (DIPLONG) | 12 Séptémber 2008, 2:51 am
  19. Tah geuning mulai rame ,,,,,di blog urang teh ,
    Hallo Mr.Didi Sunardi,kumaha damang ..?haturnuhun
    pisan yeuh tos rurumpaheun,ari abdimah linggih dibekasi utara, perumahan Alinda Permai, damel di kelapa gading, ari kang didi teh anu mana nya punteun rada hilap, alo muhana sanes ..?

    Posted by Mamat Rohimat | 12 Séptémber 2008, 11:47 am
  20. Haturnuhun oge kanggo Tedi sareng Aang (Klana)
    kumaha yeuh balik ka leumbur moal lebaran….?
    sok ngojay di cipeudak teu …teuleum bari nginum
    ari bulan puasa teh. ha..ha..,

    Salam
    Mamat

    Posted by Mamat Rohimat | 12 Séptémber 2008, 11:52 am
  21. Kang Didi ,,?! angkatan tahun sabarahanya ,terang sareung angkatan tahun 84 teu ,
    tinggal dikota atanapi dimana..? sing aya barudak urang di kota titip salam dari saya nya.

    Salam
    Mamat

    Posted by Mamat Rohimat | 12 Séptémber 2008, 11:58 am
  22. Kang U Syamsuha di seberang sana ,
    sok milu berpolitik teu , saya mah reuseup ka helmi yahya euy ,mudah mudahan bae meunang helmi yahya

    Salam
    Mamat

    Posted by Mamat Rohimat | 12 Séptémber 2008, 12:02 pm
  23. Hatur nuhun tos di palire ku kang mamat, diplong putra abah dalil tea nu gaduh tajug kidul, saangkatan sareng si ambruk uninga panginten ayeunamah kang mamat.? Lebaran uwih atuh kang pan rek naheun osom, bilih teu ka peser daging pan ngagoreng hurang.

    Posted by Didi sunardi | 12 Séptémber 2008, 12:30 pm
  24. Kang Ma2t, kaleresan di tempat sim abdi damel teh dilarang kana politik, malihan mah gambar2 sareng anu sanesna anu berbau politik teu kenging lebet ka`area perumahan (komplek), hanya ngiringan perkembanganana wae via media.
    Upami teulepat mah kamari tos di umumkeun ku kpud palembang yen jagoan anu dipikaresep ku kang mamat (helmi yahaya) teh eleh tipis antawis 1,8%.

    Tah geuningan seueur baturna “wilujeng kasadaya wargi parakan” anu kasohor ti parakan teh upami teu lepatmah rambutan sanes?

    salam dr peuntas

    Posted by U Syamsuha | 12 Séptémber 2008, 1:35 pm
  25. Didi adina kasman sanes….?

    Mudah mudahan aya waktu jadi bisa leubaran di leumbur, liburna ngan dua poe saya mah,

    cipeudak mah tos teu aya hurang meureun nya. aya ge nu keur nyeuseuh ,,ha…ha…

    tinggal dimana dijakarta teh …? upami leureus adina kasman titip salam nya ti saya .

    salam
    Mamat

    Posted by Mamat Rohimat | 12 Séptémber 2008, 1:46 pm
  26. Sanes adina kasman abdimah , rompok caket bp hasim joid, di jkt di kota , biasa parotian x timbul , abdi damel di asmudin nt gaduh hotel linggar jati, klik bae di udin asmudin / udin makmur, wilujeng buka puasa kang , kolek tong hilap sareng duwegan

    Posted by Didi sunardi | 12 Séptémber 2008, 4:13 pm
  27. Kang mamat punten sy bade tumaros, upami di parakan teh caket bale desa atanapi di kaler .? Punten nya kang rada hilap.
    Hatur nuhun

    Posted by Didi sunardi | 13 Séptémber 2008, 11:39 pm
  28. Dikaler boleh di caket bale boleh, ha,,,ha,aa

    Posted by Mamat Rohimat | 15 Séptémber 2008, 12:44 pm
  29. kanggo ka kang mamat rohimat hapunten anu saleresna teh mamat mana ieu tehnya, punten bae ieu mah da pan aya istilah ta kenal maka ta sayang, upami leres ti parakan lebaran di antosnya di mesjid…….

    Posted by a2nk | 16 Séptémber 2008, 12:18 pm
  30. ka kang didi diplong kumaha puasana bolong can………sareng jaja anu nuju menyendiri…….hahahaha…haa

    Posted by a2nk | 16 Séptémber 2008, 12:19 pm
  31. Mamat haji nyaho teu ,

    ari aang anu mana yeuh…? si gaang lain

    Posted by Mamat Rohimat | 16 Séptémber 2008, 1:48 pm
  32. Di, boss asmu kumaha kabar na yeuh…?
    rek balik ka leumbur moal

    Posted by Mamat Rohimat | 16 Séptémber 2008, 1:49 pm
  33. ooooooooooooooooohhhhh…hh. mamat haji, kmh kabarna, saya kelana thea iraha arek kalembur,

    Posted by a2nk | 16 Séptémber 2008, 2:39 pm
  34. salam ka sadaya urang kuningan khususna ka urang parakan ti abdi ” anan alun2 tea seberang Masjid Ass’addah Samping Bale”
    hayu urang kumpul ngariung bari ngopi……Deerr Ahhhh
    Salam Ti RAWAMANGUN

    Posted by anan | 16 Séptémber 2008, 4:06 pm
  35. Bos asmu mah atu uih kang, kang haji oge kudu ka lembur atuh kang, apan si aang arek kawin deui saur namah, kang haji tepang ka anan teu, abdi mah rd hilap, ma’lum tos sepuh. Saurna di rw mangun, wilujeng saum.

    Wslm diplong

    Posted by Didi sunardi | 16 Séptémber 2008, 11:53 pm
  36. wilujeng tepang atuh sareng anan ti abdi aank ..punten ieu teh anan mamat sanes..kumaha lebaran teh ka parakan moal,,eta…eta..ari kang didi baruk arek kawin deui.. pamajikan tilu sugan arek nambaah deui ..hahajaan ..

    Posted by a2nk | 17 Séptémber 2008, 12:27 pm
  37. Kamarana urang parakan teh ,geuting sararepi kieu atuh ,geus baralik kaleumbur sugan ,ta keu mutar dimangga dua sugan neangan baju leubaran

    Posted by Mamat Rohimat | 20 Séptémber 2008, 1:44 pm
  38. Teu acan ka lalembur kang, araya keneh, ngantosan THR + baju batik, manawi aang + tedi teuacan ka bagi , bilih kang mamat gaduh knggo aang we supados teu uring2an, anan nu di rw mangun mah tos gaduh panginten nya.?

    Wasalam
    Didi Sunardi
    Palatar kidul

    Posted by Didi sunardi | 21 Séptémber 2008, 12:19 pm
  39. Geus gede mah ulah hayang teuing baju anyar da badanage ngan sapoe

    Posted by Mamat Rohimat | 22 Séptémber 2008, 3:32 pm
  40. Nyukcruk laku nu kalangkung, nyawang lampah nu kaliwat estu luput nyimbutan tangtung, dosa ngadangdanan raga bari ngantri fitri nu baris katiti pribados seja ngaruat rasa pamuga bangblas kurajana hampura taqabalallahu mina waminkum minalaidzin walfaidzin, wilujeng boboran khususna ka wargi parakan umum namah ka sadayana wae kung we lah teu di wiji-wiji teu hilap ka kang rudiana minal aidzin wilujeng boborannya kang…

    Posted by Aank | 2 Oktober 2008, 8:58 am
  41. Kamarana atuh ieu teh nya mani tiiseun pisan, sugan lebaran kenehnya, kmh kang mamat diantosan teh geuning teu aya.. wangsul teu ka parakan…. Didi diplong mah ayeuna teh nuju ngaram payak ngibing jaipongan dinu hajatan ,,,,,

    Posted by Aang | 5 Oktober 2008, 7:49 pm
  42. Assalamualikum wr wb,

    Minal aidzin walpaidzin, hampura samudayaning kalepatan kang Aang ,Diplong ,kang Rudiana SE, oge ka sadaya urang kuningan ,oge kanggo ka bos Asmu mohon ma’af lahir dan batien,

    Posted by Mamat Rohimat | 17 Oktober 2008, 5:36 pm
  43. Aang Sorry banget, lebaran saya teu bisa balik ,pere gawe ngan dua poe, kumaha rame teu lebaran di lembur ,sedih pisan dijakarta mah, komo mun nonton berita di teve ningali batur baralik abring abringan babawan mani ringkih, ari urang lebaran dilembur batur.
    kumaha yeuh iraha nyampe ka jakarta..?

    Posted by Mamat Rohimat | 17 Oktober 2008, 5:41 pm
  44. sami-sami kang mamat minal aidzin…. dugi kajakarta teh tanggal 14, di lembur rame pisan, ayuenamah loba anu nyareunguet janwe siga keur taun baruan bae…

    Posted by aang | 27 Oktober 2008, 2:08 pm
  45. hapunteun pisan kasadayana, haturnuhun kana perhatosanana abdi nembe muncul geningan seueur dulur abdi oge hoyong nyapa ka kang Mamat, urang Pakembangan oge sadayana.

    Hapunteun abdi oge nembe ngedit-blognya sok ditingal, deui insa Allah upami tos kieumah situsnya bade di hadean.abdi kerjasama sareng fotografer pemuda nu aya dilembur.

    Kie ari pamaksadanmah hade pisan abdi teh terutami barudak sakola ayenamah tos di alajar internet hoyong ngabantos masihan sumber informasi mengenai:
    1. Informasi sakola di jawa barat SLTA-PT-Universitas
    2. Informasi Buku Bacaan nu tiasa di download
    3. Informasi nu kinteun2 kinteuna tiasa bermanfaat pikeun warga desa baik pelajar maupun perantauan.
    4. Berita Desa dan lainnya Pokona insa Allah Galery seputar Desa dan Kecamatan anu terkait bakal dimuat disitus

    Rudiana Ti Parakan Girang/RT.RW 13/03…..

    Posted by rudiana | 3 Nopémber 2008, 8:58 am
  46. Rudiana dipalih mana Parakan Girangna ?
    boa2 urang sadulur saturunan
    Palihmana Ua Eli (Pa Sueli)

    Posted by Dadang Pakembangan | 3 Nopémber 2008, 6:00 pm
  47. Wilujeung Kang Dadang, kumaha Pakembangan ayeuna jigana tos robihnya abdimah kapungkur sok maen Bola kaditu teh jigana ayeunamah tos robihnya janteun Kota.
    Nepangkeun Kang Dadang Abdi Parakan Girangna Sarompok Sareng Pak Eli….Putrana

    Posted by rudiana | 4 Nopémber 2008, 4:09 pm
  48. Moal salah deui pasti Rudiana teh rayina Ustad Jojo anu di Bandung
    Ustad Jojo kapungkur batur ngaji di Pa KH. Imam Subuki
    Geuningan urang teh baraya, pun bapa almarhum asli pituin lahiran Parakan Girang

    Kumaha wartosna daramang ? salam ka Uwa Eli sakulawargi
    Bangga pisan aya anu kreatif, tiasa ngembangkeun blog
    upami tiasa digali terus ieu blogna, supados lebih menarik

    Posted by Dadang Pakembangan | 4 Nopémber 2008, 5:28 pm
  49. Insa Allah Kang, Abdimah teuteurang saha kang dadang teh tapi Abdi Oge moal teubih sangki Jiganamah , sering ngadangu ari namina Dadang Mah kapungkur nuju di JKT, manawi teusalah sangki…………Abdi teh sempet ngadangu Ti Matarwan….teras …ti Macasim…….Almarhum Marakim……..Macarta……Bi Sani…kadituna mun teulapat sangkimah Kang Dadang Teh Putrana Mang H. Kardi ………Upami Leres ….haturnuhun Sareng salam kasadayana.

    Posted by rudiana | 6 Nopémber 2008, 8:50 am
  50. Kang mamat, sareng Kang Syamsuha kumaha Kabar dimana ari padumukan teh….Mangga diantos kalembur simkuring….manawi aya waktos ……

    Posted by rudiana | 6 Nopémber 2008, 8:56 am
  51. singhoreng ari kang rudiana teh ti parakan girang, nepangkeun atuh abdi anu di parakan desa.

    Posted by aang | 12 Nopémber 2008, 5:04 pm
  52. Kang Rudiana alhamdulillah sae ari simkuring ayeuna kaleresan nuju ngumbara di dataran sumatra di palembang mung kawitnamah ti winduhaji upamina ti kuningan bade kaparakan pasti kalangkunagan , salam kanggo kasadaya wargi anu aya diparakan kumaha buah dulidayana masih keneh kasohor kitu.

    Posted by Syamsuha | 12 Nopémber 2008, 8:14 pm
  53. Kang Rudiana, alhamdulillah kabarmah sae ari simkuring ayeunateh kaleresan nuju ngumbara di dataran sumatra di palembang dupi kawitmah ti winduhaji salembur sareng pa aang (bupati).
    Kumaha buah bulidayana hasil desa parakanteh masih keneh kasohor, salam kanggo sadaya wargi parakan.

    Posted by Syamsuha | 12 Nopémber 2008, 8:23 pm
  54. Alhamdulillah ta geuning..wilujeung tepang di dunia maya Ka Kang Aaang, Tah abdimah mun dilembur teh sok nongkrong di Warung Pak Eli ngabantuan sepuh Kang Syamsuha eleuh-elueh ngumbara teh tebih pisan di Pelmbang sumuhun Caket sareng Pak Aang atuhnya di Winduhajimah Kang Dadang…saurna damelna di JKT nya Sok atuh upami aya dilemburmah malampir ka Abdi taroskeun wae di warung pinggir Jl. ka Pak Eli….moal sesah nyari alamat…

    Posted by rudiana | 13 Nopémber 2008, 10:54 am
    • BRO BRO JANGAN LUPA YA ARISAN TLNG TGL 3 HARAP HADIR DI ACARA ARISAN YANG AKAN DI ADAKAN DI TEMPAT SUDARA AGUS DI DAERAH LENTENG AGUNG,BISA HUB 01293722963-08788724449 OKE KARENA MASAH JAKER UDAH SELESI TERIMA ATAS KE HADIRAN YA SALAM BOROCK RAIDES COMMUNIY

      Posted by 4HID BOROCK RAIDES COMMUNITY | 2 Méi 2009, 10:52 am
  55. Leres pisan Kang Rudiana, Dadang anu dimaksud teh eta
    damel di Jalan Thamrin-Jakarta kpungkur tahun 1995 – 2002, ayeunamah ngageser ka Cikarang – Bekasi tepatna di Jababeka
    Sabtu-Minggu biasana aya di kota Kuningan, kadang sok nyejakeun ka lembur (Kutakembaran) ngalongokan ibu
    Insya Allah mampir upami nganjang ka Parakan

    Posted by Dadang Pakembangan | 13 Nopémber 2008, 12:03 pm
  56. Aya beja ti Rayi namina Rohim saurna di Cikarang, atauh upami kitumah Salam upami pendak sareng Ma Tarwan, Macarta, Macasim, Wanto, Si Rukim nya…..etateh sobat oge sepuh abdi waktu abdi berjuang di Sawah Besar…..salam oge ka kulawargi sadayana

    Posted by rudiana | 13 Nopémber 2008, 4:14 pm
  57. amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn……………..

    Posted by aang | 14 Nopémber 2008, 2:40 pm
  58. Daramang…. Kuningan ????????? :)

    Posted by Nenen Gunadi | 16 Nopémber 2008, 9:35 am
  59. Sampurasun …….?! eta geuning aya kang rudiana, punten kang rudiana nembe ngabuka deui blog ,maklum nuju rarepot ,kumaha daramang ieu teh ? parakan girang kumaha tos lami pisan teu ka parakan girang, usum buah teu

    Posted by Mamat Rohimat | 19 Nopémber 2008, 3:55 pm
  60. Alhamdulillah Pangestu Teh Nenen G, Rampees Kang Mamat, Amengan atuh ka Pargi…ayeuna teh nuju musim buah ….Tah saur kabarmah Wargi desa Tos ngiring Ngadukung Bupati Ayeuna Pak Aang…Insa Allah Jl. Raya Desa ti Jati nepi Ka Buah Jenuk Rek di Hotmik……

    Posted by rudiana02 | 20 Nopémber 2008, 8:32 am
  61. sing horeng ieu teh blog keluarganya…….hapunten salah abus, mangga atuh di lajengkeun………………!!!!!!!!!

    Posted by aang | 21 Nopémber 2008, 5:26 pm
  62. muhun ieu mah blog keluarga geuning…

    Posted by Abu sulaeman | 21 Nopémber 2008, 6:31 pm
  63. Buat aang ,salam kanggo bos Asmu, Ang Laptop saya keyboard na teu bisa dipake ngetik ,teu kaluar hurupna ,ante bisa teu pang nyerviskeun, hubungan email saya : mamat@dnj-intl.com, or mobil no.92120662

    Best Regards
    Mamat

    Posted by Mamat Rohimat | 21 Nopémber 2008, 7:19 pm
  64. Kang Abu sulaeman ,wilujeung ngaramekeun ieu blog bari nambihan babaturan , da geuning jadi warawuh jeung sadayan malah di sebut blog keluarga, sok nambihan baraya

    Posted by Mamat Rohimat | 21 Nopémber 2008, 7:23 pm
  65. Kanggo teh Nenen G, saya hayang kenal sareng teh Nenen G nu aya di canada saurnamah ,sugan bae nambihan baraya nu aya di luar negri.upami tiasa nuhunkeun alamat email na .
    Thanks ya sebelumnya

    Posted by Mamat Rohimat | 21 Nopémber 2008, 7:27 pm
  66. Kumaha daramang? Salam sibuk kanggo sadayanal

    Posted by lemburkuring2007 | 22 Nopémber 2008, 12:02 pm
  67. Salam kanggo aparat desa Parakan sadayana,

    Wassalam,

    Yono
    Blok Menteng (yang punya jembatan tea)
    (Grogol, petamburan Jak- Bar)

    Posted by Yono | 27 Nopémber 2008, 10:58 am
  68. Bangga jika Desa Parakan menjadi Desa Percontohan untuk lingkup Kabupaten aja dulu yah, Hidupkan semua lini Organisasi yang ada di Desa… Ayo…Muntiasa Prantau JKT..Kang Asmudin, Kang Yono, Kang Aang, Kang Didi….Ikut Masukannya…Urang ngobrol..ah

    Posted by rudiana02 | 27 Nopémber 2008, 1:36 pm
  69. Hebat Orang Parakan diperantauan sudah pada
    sukses pada kreatife, hayu atuh urang cuang
    babarengan ngabangun lemah cai.

    Hatur nuhun

    Posted by Yono | 27 Nopémber 2008, 4:55 pm
  70. wilujeng sumping atuh kanggo yono kumaha kabarna ..
    tos lami jigana tue jalan2 ka kota,,,

    Posted by aang | 28 Nopémber 2008, 11:40 am
  71. punten kanggo ka kang rudiana.. ari ayeuna teh linggih dimana, di parakan girang atanapi di jakarta,,,,

    Posted by aang | 28 Nopémber 2008, 1:12 pm
  72. kamarana ieuh guening tariiseun….kang mamat kamana nuju dilapangan sugan, kumaha laptopna parantos di dangdosan acan, kumaha yeuh lebaran marulang teu,,,,

    Posted by aang | 28 Nopémber 2008, 1:48 pm
  73. Abdi linggihmah di Bandung Upami Alamat di Parakan RT.13/03 Parakan Girang, abdi saangkatan sareng Saprida, Sana, Asep (Pak Syrodjudin), Didi Sunardi.

    Posted by rudiana | 1 Désémber 2008, 8:16 am
  74. singhoreng di bandung…abdi saangkatan sareng si saeful si monol, sreng ucu.

    Posted by aang | 1 Désémber 2008, 11:28 am
  75. singhoreng di bandung…abdi saangkatan sareng si saeful si monol, sreng ucu. hatur nuhun aya waleran ningan

    Posted by aang | 1 Désémber 2008, 11:30 am
  76. Salam juga buat Aang yang ada dikota,
    Saenamah chatiing wae atuh ngangge YM, atawa
    Skype, abdi tiap dinten Online. Supaya lebih
    asyik

    Posted by Yono | 2 Désémber 2008, 8:56 am
  77. MUHUN ETA OGE KAHOYONG MAH TAPI DA ABDI MAH DI LAPANGAN JADI JARANG2 AYA DI TEMPAT,,,,KMH KALEMBUR TUE LEBARAN…

    Posted by aang | 2 Désémber 2008, 3:33 pm
  78. Insya Allh kalembur apanan bade korban tea,

    Posted by Yono | 3 Désémber 2008, 9:33 am
  79. hooh syukur atuh ari tos tiasa korban mah peupeuriheun urang can mampu….

    Posted by aang | 3 Désémber 2008, 10:57 am
  80. GEUNIG AYA KANG ONO, KUMAHA DAMANG KANG ONO…? IEU TEH ADI NANA SUKRAK LAIN,MUN ENYA TITIP SALAM KA KANG
    NANA

    Posted by Mamat Rohimat | 4 Désémber 2008, 8:22 pm
  81. SORRY ANG SAYA KEUR RIWEUH YEUH ,LOBA EXPORT ,LAPTOP SAYA CAN DISERVICE CAN SEMPET

    Posted by Mamat Rohimat | 4 Désémber 2008, 8:25 pm
  82. HOOH SYUKUR ATUH ARI SIBUK LOBA ORDER MAHNYA KUMAHA KANG MAMAT KORBAN TUE…..

    Posted by aang | 5 Désémber 2008, 4:32 pm
  83. MUHUN KANG MAMAT ETATEH RAINA SUKRAK ANU NGAGEUEUH CAI GEDE JAMBATAN PARAKAN TEA.

    Posted by aang | 5 Désémber 2008, 4:33 pm
  84. “Wilujeung Boboran Haji/Idul Adha” Kangge
    Kang Mamat,Kang Syamsuha,Kang Dadang, Kang Didi Sunardi, Kang Yono, Kang Aang.

    Salam Silaturahmi kasadayana sareng Keluargi, mudah2an sehat sareng tiasa kempel sareng Keluargi di Hari Raya Idul Adha. Nu teu tiasa Mudik Mudah-mudahan tiasa berbagi sareng Keluargi.

    Alhamdulillah abdimah parantos Mudik, tapi Insa Allah engke wengi Oge bade Mudik deui. Duh Nineung pisan mun ningali kayaan di lembur Ti kawit Maleber belok Ka Parakan …Via Desa…Jati….Hawara…teras asup ka Lembur simkuring Parakan Girang. Ayeuna Keur usum Macul..ngagaru…Tandur da KATINGAL pisan sawah ..sawah anyar dipacul..jeung anyar di tandur..ningal kagunung …meni harejo…indah katingalna.

    Abdi nineung ker alit nuju dilembur nalika sok mapai cai nungguan diluhur jarami..nyaian sawah..bari udud jinggo lama………….

    Hatur Nuhun kasadayana

    Posted by rudiana | 6 Désémber 2008, 9:11 am
  85. Kang rudiana sing horeng aya dilembur…amengan atuh kadieu, sy di rt 7 rw 2 kiduleun mesjid, kmh nu korban seueur teu, KMH yeuh yono teu ka parakan kitu ari mireng mah aya diciwaru cenah.

    Posted by Aang | 9 Désémber 2008, 6:07 pm
  86. Kmh yono iraha mangkat ka jakartana, insyaallah besok sy berangkatna,

    Posted by Aang | 9 Désémber 2008, 6:24 pm
  87. Ari kang mamat rohimat teh anu damel di LG anu di MM2100 sanes?

    Posted by Abu sulaeman | 10 Désémber 2008, 9:15 am
  88. Kumaha kabarnya kang Mamat meni tos lami teu aya kabar, hapunten ka kang aang sareng ka kang Rudianan teu tiasa nemonan lebaran kamari, hapunten sakali deui nya ulah bendu. Hatur nuhun

    Posted by Yono | 10 Désémber 2008, 2:18 pm
  89. Ass kang Mamat kumaha damang.Ari kang Mamat teh putrana Mang Hasan Nenda sanes Haturnuhun Salam kanggo sadayana

    Posted by sutisna/bit-bit | 11 Désémber 2008, 10:31 am
  90. Kang Yono kumaha kabarna geus boga anak acan iraha kacai gede ulah poho ka lembur euy

    Posted by sutisna/bit-bit | 11 Désémber 2008, 2:35 pm
  91. Alhamdullilah damang Bit, ari didinya dimana dumukna ayeuna ?

    Posted by Yono | 11 Désémber 2008, 3:36 pm
  92. Tah geuningan aya kang bit2, asa cik keneh paamprok di mesjid tehnya, saurnamah bade ka jawa …tos di jkt kitu, sy mah betah keneh ningan di lmbr teh.

    Posted by Aang | 13 Désémber 2008, 3:39 am
  93. Saya tinggal di sunter jaya kang yono ari didinya dimana

    Posted by sutisna/bit-bit | 13 Désémber 2008, 10:16 am
  94. Alhamdulillah tos di Jakarta kang aang,ary didinya tinggal dimana masih diparotian kitu,kumaha kabarna barudakParakan

    Posted by sutisna/bit-bit | 13 Désémber 2008, 10:22 am
  95. Masih di protian da arek kamana deui…kmh nyukur inget keneh teu, wilujeng tepang ka kang abu sulaeman, ari ieu teh anu timananya upami nu ti parakan di palih mana…! Kmh yeuh ka kang mamat siganamah sibuk bae euy,,, ajak2 atuh? Yono kmh di damel teh anu ka pungkur kitu..? Kmh kang rudiana kenging naon wae ti lembur teh, upami tiasa nuhunkeun alamat emailna ah, aya anu dibdantenkeun.

    Posted by Aang | 13 Désémber 2008, 12:56 pm
  96. Sampurasun ,

    alhamdulilah, jadi rame euy blog urang parakan teh ,hapunten kang Aang sibuk pisan euy, keur loba export puguh ieu teh ,kumaha ka lembur teu, lebaran haji teh ,saya bati hayang na bae ka lembur teh ,memeh lebaran teh geus ek balik ari pek budak geuring atuh teu jadi deui bae

    salam
    Mamat

    Posted by Mamat Rohimat | 13 Désémber 2008, 2:40 pm
  97. Ari kang sutisna teh nu mana ieu teh nya, punten bae abdimah rada poho ,leures pisan abdi Mamat kiduleun masjid,

    Posted by Mamat Rohimat | 13 Désémber 2008, 2:43 pm
  98. halo ……! kasadayana abdi jojo hoyong ngiring ngobrol di forum obrolan desa parakan. Manawi sing janten pangraket duduluran diantara urang. he he

    Posted by jojo | 14 Désémber 2008, 2:55 pm
  99. Kumaha kang dadang lebaran haji wangsul atanapi di jakarta ? abdimah nangkring di bandung nyngguan sapi bisi mabal da tos terangen gening si sapi teh enjingna bade di pencit jadi babadug wae.

    Posted by jojo | 14 Désémber 2008, 2:58 pm
  100. Atuh mangga kang jojo bingah nu aya simkuring mah, mugi2 dina ayana blog ieu tiasa nambihan baraya, (sanes kitunya kang rudiana). Mangga atuh kang jojo di lajengkeun, sakantenan we atuhnya nepangkeun, anu timana kitu ari kang jojo teh.

    Posted by Aang | 14 Désémber 2008, 4:27 pm
  101. Kang bit2 nuju naon atuh ayeuna teh,,, da geuningan di lembur mah hujan ti wayah ashar nepikeun ka kiwari, meni tariris kalah ningge ngarengkol bae. Ieu bari nyanghareupan kulub sapeu panas jeung gula beureum teh panas aduuuh mani nikmat kang bit2, bari di harurung ku samping da tiris tea…

    Posted by Aang | 14 Désémber 2008, 4:55 pm
  102. Alhmdullh Kang (Ustad Jojo) . . . lebaran haji sempet ka lembur
    teu tiasa ngaluarkeun hewan korban oge, kamari biasa miluan sibuk
    da eta resep ngariung jeung batur salembur
    kumaha di Bandung ? . . . .moal kabagian banjir di wewengkon Cikutra mah meureun
    Salam ka keluargi di Bandung, insya Allah iraha2 saya nganjang sugan dipanjangkeun umur, aya rejekina

    Posted by Dadang Pakembangan | 15 Désémber 2008, 7:31 am
  103. Kang Mamat yang baik hati ari saya teh ponakan wa Enjam juragan osom,kang Mamat ari Anan dimana ayeuna, teh tos nikah teu acan

    Posted by sutisna/bit-bit | 15 Désémber 2008, 10:44 am
  104. Salam kangen kanggo kang Diplong, kumaha wartosna.

    Posted by sutisna/bit-bit | 15 Désémber 2008, 10:53 am
  105. Nuju didamel kang Aang kumaha ari wartosna pun rama teh aya perobihan teu acan.

    Posted by sutisna/bit-bit | 15 Désémber 2008, 10:56 am
  106. aduuuuuh meni bingahnya urang tiasa ririungan di ieu blog, hayu urang ajak teman-teman sadayana supados tiasa nangkring di dieu ?

    Posted by jojo | 15 Désémber 2008, 12:06 pm
  107. abdi asli parakan kang aang. mung ayeuna nuju bubuara di bandung milarian sahuap nasi sesana jeng meuli kapal terbang. he he he

    Posted by jojo | 15 Désémber 2008, 12:09 pm
  108. Kang Aang, Kang Bit2, Kang Mamat, Teu hilap kanggo kang Rudiana bilih bade kirim2 e-mail ieu alamat email abdi mah : a_bion@yahoo.com atanapi anu kantor bion@oaktech-nusantara.com di antos bilih aya informasi-informasi anu bermanfaat kangge abdi utaman, umumna sadayana wae lah.

    Hatur nuhun,

    Posted by Yono | 15 Désémber 2008, 4:48 pm
  109. dipalihmana parakan…upami di bandungmah sareng kang rudiana pangintennya…

    Posted by aang | 16 Désémber 2008, 2:57 pm
  110. haturnuhun kang bit2 kana perhatosanana, kitu bae geuningan can aya perobihan…ari kang didi sunardi (diplong) mah ayeuna teh nuju sibuk…

    Posted by aang | 16 Désémber 2008, 2:59 pm
  111. muhun kang aan abdi caket pisan sareng k rudiana mah .

    Posted by jojo | 16 Désémber 2008, 10:08 pm
  112. Kang Aang ari didinya teh masih di lemur kitu,kang Bebek wartosna kumaha kang Aang,ari kang Diplong didamel dimana.

    Posted by sutisna/bit-bit | 17 Désémber 2008, 10:43 am
  113. alhamdulillah meni reueus pisannya, Alhamdulillah abdi Lebaran Haji aya di lembur________ngageber-geber sate dina talawengkar…..atauh petingna oge Alhamdulillah tiasa ngempel sareng Pak Kuwu (Mukaha), Pak Rurah Suhandi, … Salam tisadayana tos di dugikeun ku Abdi ka anjeuna.

    Atuh bilih bade ningali Hawara, Cipedak sareng Potret2 Desa Parakan mah mangga tos aya updatan anyar mampir wae ka http://desa-parakan.blogspot.com

    Posted by rudiana | 17 Désémber 2008, 5:45 pm
  114. ari abdi ayeuna teh parantos di jakarta, ari lanceuk abdi icalan roko di cengkareng, upami didi sunardi (diplong) damel di cilangkap..

    Posted by aang | 17 Désémber 2008, 9:12 pm
  115. Kang Jojo ,wilujeng tepang yeuh………..,oge kang Sutisna kumaha daramang, kang Yono,Kang aang, kang Rudiana sareng kang Dadang Di pakembangan kumaha sadayana daramang,nembe muncul deui kang Dadang teh ,

    Posted by Mamat Rohimat | 18 Désémber 2008, 2:43 pm
  116. Special kanggo kang U Syamsuha ,mudah-mudahan monitor di blog parakan
    kumaha damang kang…?
    Ulah hilap yeuh dukuh palembang ,nuju musim kirim kirim ka bekasi

    Nuhun ah

    Posted by Mamat Rohimat | 18 Désémber 2008, 2:46 pm
  117. Alhamdulilah Kang Mamat pangestu, oge buat sadayana mudah-mudahan sehat dan dimudahkan segala urusan oge di gampilkeun rizkina nya

    Posted by rudiana | 18 Désémber 2008, 2:57 pm
  118. Assalamu’alaikum wr wb.

    Neupangkeun abdi fahri alsidik
    ti karoya ngiring ngareuah – reuah
    di iyeu blog.
    Mugi sing jantn baraya sadayana.

    Posted by fahri alsidik | 19 Désémber 2008, 12:55 pm
  119. Haturan kanggo kang Fahri Alsidik ,wilujeng bergabung ,ari kang Fahri teh ti mana…?

    Posted by Mamat Rohimat | 19 Désémber 2008, 5:00 pm
  120. Kang Aang, kamarana ieu teh ,sepi gening..,pedah usum hujan sugan ngerem bae di kamer,

    Posted by Mamat Rohimat | 19 Désémber 2008, 5:04 pm
  121. Hatur nuhun kang Rudiana ,mudah-mudahan do’a na di ijabah kunu kawasa,

    Posted by Mamat Rohimat | 19 Désémber 2008, 5:07 pm
  122. ti Karoya Kang, Fahri Alsidik mah

    Posted by Dadang Pakembangan | 19 Désémber 2008, 5:07 pm
  123. Kang Yono ,kamana ieu teh ,can muncul geuning,

    Posted by Mamat Rohimat | 19 Désémber 2008, 5:09 pm
  124. Kang Dadang nu gaduh pakembangan ,kumaha damang kang..?
    nuju naon sore ieu teh, melem sampeu meren nya

    Posted by Mamat Rohimat | 19 Désémber 2008, 5:14 pm
  125. Kang Dadang ,ari didamel teh dimana…?

    Posted by Mamat Rohimat | 19 Désémber 2008, 5:17 pm
  126. Kang Sutisna ,ari anan mah tinggal di rawamangun di damel di kelapa gading sakantor sareng abdi

    Posted by Mamat Rohimat | 19 Désémber 2008, 5:20 pm
  127. Dupi Kang Mamat di ALINDA palih mana ?
    eta aya wargi oge di perumahan ALINDA Bekasi, namina Maman asal ti Kutakembaran (Blok Jagra)
    ngan hilap di Alindana blok mana
    pokonamah skitar Indomart, Alpa
    jiganamah rada ngait ka Parakan Desa, soalna lebaran kamari ka Parakan
    boa2 dulur saturunan

    Posted by Dadang Pakembangan | 19 Désémber 2008, 5:20 pm
  128. Hatur nuhun kang mamat,kang dadang.
    Karoya teh istilah urang buah jeunuk,
    di antawiskeun sareung tempat anu
    pang puncak-puncakna
    jadi we katelahna karoya.
    Kang dadang teurang pangintn
    buah jeunuk?
    Ari kang dadang pakembanganna palih mana?
    Sareung kang mamat nu ti mana?
    Nuhun tiasa di teupangkeun
    didieu.

    Posted by fahri alsidik | 19 Désémber 2008, 5:26 pm
  129. Ti Buah Jenuk kantun meuntas wae ka palih kulon
    eta lembur simkuring
    Cipangarak kateulahna
    Kopocondong nami aslina

    Posted by Dadang Pakembangan | 19 Désémber 2008, 5:36 pm
  130. Oh… kang dadang teh
    ti cipangarak.

    Posted by fahri alsidik | 19 Désémber 2008, 8:21 pm
  131. wilujeung enjing kasadayana
    tonk hilav sarapan pagi,
    tos parahi uninga pangintn sarapan pagi
    nu tos ilahar di leumbur nu praktis
    tur mudah di dapat tinggal pilih,
    sorabi kupat bala2/pia2
    combro sate
    kulit/kikil sareng sajabina.

    Beuuu… Mantaaab.

    Posted by fahri alsidik | 20 Désémber 2008, 9:58 am
  132. Kang Mamat punten abdi nuhunkeun alamat kang Anan.Ari kang Anan teh tos nikah teu acan.Iraha kang Mamat aya rencana kalembur.

    Posted by Sutisna/Bit-Bit | 20 Désémber 2008, 10:59 am
  133. tes…tes…tesssstes

    Posted by aang | 20 Désémber 2008, 2:49 pm
  134. Peryogi kauninga
    kusadayana berikut
    jajaran / pengurus kampung
    buah jeunuk
    kepala kampung/
    Lurah : Bpk Dari
    Rt 16 : Bpk Pendi
    Rt 17 : Bpk Kusmadi
    Rt 18 : Bpk Rohanda
    Ketua pemuda : Bpk Very
    Wakil Ketua Pemuda:
    Bpk Rismawan

    buah_jeunuk@yahoo.com

    Posted by fahri alsidik | 20 Désémber 2008, 7:24 pm
  135. Kang Dadang,
    Saya di Alinda 2 blok B3 Rt.03, ari kang Maman di blok mana kang Dadang..? sugan bae panggih atuh, ari kang Dadang teh di jakarta atanapi di mana ..?

    Posted by Mamat Rohimat | 22 Désémber 2008, 12:17 pm
  136. Kang Sutisna,
    Ari Anan alamat sok pindah pindah, kadang di bekasi kadang di pasar minggu, kadang di rawamangun.lamun arek mah telepon
    bae 453 3296

    Posted by Mamat Rohimat | 22 Désémber 2008, 12:20 pm
  137. hallo…sing horeng karoya teh buah jenuknya…jakeur teh karoya ciawi….

    Posted by aang | 22 Désémber 2008, 3:14 pm
  138. sakeudik kageugeulan
    ngeunaan transportasi
    nu aya di ds parakan,
    angkutan pedesaan
    nu aya jumlahna mung sakeudik,
    masyarakat oge tos parahi uninga
    jantn upami bade kakuningan
    keudah enjing2
    ngantosan angkutan pedesan
    nu start tabuh 7:00
    kanggo di jam salajeungna
    keudah ngantosan
    angkutan pedesaan
    nu wangsul ti kuningan
    nu tangtos nye’ep keun waktos
    nu lumayan lami.
    Kanggo penumpang
    nu tibuah jeunuk
    ceundrung angkutan pedesaan
    teu ngajajapkeun
    dugi katempat,
    angkutan pedesaan
    mung dugi ka parakan III /depok
    nu ngajantnkeun peunumpang
    keudah jalan kaki
    -+ 1/2 jam.
    Tapi sok sanaos kitu
    warga buah jeunuk
    teurus lumampah
    di panasna panon poe
    atanapi di guyuran cai hujan
    dina leubet manahna nyarita
    (mapay jalan satapak
    ngajugjug kahiji leumbur
    teu karasa capena …..)

    Haturan kanggo
    kang Rudiana SE

    Posted by fahri alsidik | 22 Désémber 2008, 10:12 pm
  139. HATURNUHUN KANG MAMAT

    Posted by Sutisna/Bit-Bit | 23 Désémber 2008, 9:43 am
  140. Haturan Oge Ka Kang Fahri Alsidik, Wulujeung tepang , tah geuningan nambihan deui baraya teh…….Kumaha Batu Tilu masih aya keneh Kang di BJ. Abdi tos teu ka tonggoh deui. Hiji deui kang Fahri teh teu acan nyebatkeun Pejabat anu aya di Polwiltabes Bandung (Provost) kersana Bp. Rasum nya Alhamdulillah abdi sareng ajeuna upami aya rerepet perkawis kendaraanmah di wilayah Polwiltabes abdi selalu di bantos

    Hatur Nuhun

    Posted by rudiana | 23 Désémber 2008, 1:34 pm
  141. Kang Sutisna/Bit-Bit

    Sing aya perlumah telepon bae ka si Anan

    Posted by Mamat Rohimat | 23 Désémber 2008, 1:37 pm
  142. Haturnuhun kang Rudiana SE wilujeung teupang
    hapuntn abdi tos kumawantun curat coret
    tanpa arti di ieu blog.
    Jantn kang Rudiana SE teh di bandung nya?
    Ngiring bingah kaputra daerah nu sukses di kota kembang
    sapertos kang Rudiana SE, Brigadir Rasum,sareung nu sanesna.
    Kahade tong hilap kaleumah cai nya kang.
    Hayu urang inpestasikan jeurih payah urang kanggo kemajuan desa.
    Alhamdulillah Sok sanaos seu’eur peurkeumbangan di ds prkn.
    Batu tilu masih keneh aya dugi kadangeut ayeuna.
    Kaleuresan atuh kang, bilih palay teurang sejarahna batu tilu
    taroskeun wae ka brigadir Rasum
    tangtos anjeuna uningaeun.
    Titip salam nya kang kanggo brigadir Rasum.
    Ari jurutulis desa sareung kang Rudiana SE
    sami teu Kang?

    Posted by fahri alsidik | 24 Désémber 2008, 10:57 am
  143. Kanggo Kang Yono
    Kamana bae yeuh teu muncul – muncul, nuhunkeun nomor telepon
    kang NANA

    Posted by Mamat Rohimat | 24 Désémber 2008, 2:42 pm
  144. Sakedik yu urang kupas Lintas Ciniriu___Parakan sareng anu caketeunana—> menuju Kuningan.

    Karunya ka warga urangnya eta ngenaan Terminal asa karagok terminal di pindahkeun ka Lengkong Teh nya Jadi ngahambat sarana bisnis wargi urang khususna nu ti ciniru sareng Parakan. atuh ongkos oge jadi nambih mahal.

    Jelas nguntungkeun Angkurtan Kota O7….yeuh…… supir2 Angkutan pedesaan jadi loba nu ngeluh kulantaran sepina penumpang sok ah ramekeun dulur2

    Posted by rudiana | 24 Désémber 2008, 5:48 pm
  145. Leres kang Rudiana, mendingan sepertos kapungkur nya ,lamun ti parakan bade ka kuningan ukur dua kali naik,tiparakan ka maleber ti maleber ka pasar baru,
    dupi ayena mah manawi kedah turun unggah meren nya bari jeung ongkosna nambih.
    mun tiasa mah sapertos kapungkur bae, mudah mudah anu berkompeten di ieu urusan maerhatoskeun nya kang Rudiana.

    Hatur nuhun
    Ti Urang Parakan

    Posted by Mamat Rohimat | 24 Désémber 2008, 6:13 pm
  146. Haturan kasadaya Urang Kuningan…
    Salam Kenal Ti Abdi Anan…Bungah Kacida Bisa Br SUA jeung batur salembur Walow Hanya Di Dunia MAYA…

    Cagg Ah……!
    ANAN
    Parakan {anan.poltek@gmail.com}

    Posted by anan | 24 Désémber 2008, 6:27 pm
  147. Sumuhun Kang Mamat, nu jelasmah aya orang 07 nu sengaja ngutak ngatik dina transportasi. Coby wae mun di perhartiskeunmah …kebijakan pengalihan Terminal teh asa teu masuk logika jelas pisan pamarentah kota teh berpihak ka pengusaha 07 sanes mihak ka warga__penumpang nu di untungkeunmah 07 nu dirugikeun warga urangnya.

    kedah namah kadangu kabaca ku DPRD Kuningan terutaminamah wakil ti daerah urang tiasa bersuara teunya sanes ngan mampangkeung Fhoto doang yah__ manawi saluyu sareng pemikiran dulur dulur di Forum ieu

    Hatur Nuhun Kang Mamat, Kang anan, Kang dadang, Kang Fikri Kang Didi sareng nu sanesna

    Sok ah

    Posted by rudiana | 24 Désémber 2008, 7:12 pm
  148. Keberadaan terminal lengkong memang tidak epektif
    saya harap pemerintah kota memikirkannya kembali
    dengan bijaksana, agar tidak merugikan dari pihak manapun
    saya setuju prosedur lama di gunakan kembali
    dan sangat di harapkan adanya rute ciniru kuningan via ds parakan
    dg armada yang maximal

    mangga kasadayana sugan wae gaduh solusi kanggo ngupayakenana?

    Salam dr kota pangkal perjuangan.

    Posted by fahri alsidik | 25 Désémber 2008, 1:05 am
  149. hatur nuhun kasadayana,ari abdi agus anu kawihna ti parakan desa.ka saday rekan atanapi kru anu tos ngadamel ieu alamat web,salam kenal wae ka sadayana,ku ayana ieu tiasa memper erat tali persau daraan.sok atuh gabung didieu ka sadaya orang kuningan.

    Posted by agus doang | 26 Désémber 2008, 11:08 am
  150. ari komentar ti kuring nuhun keun di kupas tuntas masalah anu aya di desa parakan,sadaya anu kajadian tiasa di lebetkeun ka situs ieu.ka kang yono,kumah kabar?damang

    Posted by agus doang | 26 Désémber 2008, 11:13 am
  151. Halo Halo Halo
    Kamarana ieu teh mani sepi pisan nya, tos marangkat ka puncak kitu…?!
    Kang Rudiana kumaha yeuh tahun baru rek dimana..? kang Fahri alsidik kumaha ,oge kang Dadang pakembangan kumaha daramang..?

    Kang AANG tara muncul pisan yeuh tos sabaraha dinten ,

    Posted by Mamat Rohimat | 30 Désémber 2008, 12:05 pm
  152. Sampurasun…!
    Punten ah ka sadayana, nembe tiasa ngaramekeun deui, maklum da abdimah janten seksi kancah kincih di padamelanteh, wilujeng tepang deui ka sadayana, ka
    Kang mamat
    Kang dadang
    Kang u syamsuha
    Kang rudiana
    Aank, bit bit, kum wae ka sadayana

    Posted by Didi sunardi | 2 Januari 2009, 11:33 pm
  153. Punten ka kang rudiana, kapungkurteh di MTs maleber, upami teu lepatmah nya.?
    Upami kang agus doank teh nu dimana nya ? Ka bit bit , damel di mana euy.? Hilap panginten nya ka palatar kidul.

    Hatur nuhun

    Posted by Didi sunardi | 2 Januari 2009, 11:40 pm
  154. Wilujeng ” TAHUN BARU ” kasadaya wargi kuningan khususna ka urng PARAKAN, mudah2an di thn 2009 ieu urang sadayana tambh sukses, kanu icalan ath tmbih marajeng,
    Wilujeng muka lmbaran baru di thn 2009 ,

    ” Salam suksek kanggo sadayana ”

    Ti
    DiDi sunardi

    Posted by Didi sunardi | 3 Januari 2009, 9:09 am
  155. Hatur nuhun kang Didi, wilujeung tahun baruan yeuh, sukses selalu di tahun 2009
    kamari saya balik ka lembur ,tas niup terompet tahun baru teh langsung cabut bae ka tol cikampek terus bablas ka leumbur.

    sepi pisan dileumbur teh gening tambah deui usum hujan

    Posted by Mamat Rohimat | 3 Januari 2009, 1:09 pm
  156. Muhun kang mamat, di lemburteh hujan wae mudah2an sing janten berkah ka petani sadaya, da sateu acan hujanmah nyarandakan cai ti kedung/bebelik boro2 kangge nyawah, kangge kaperyogian di rompok oge sesah, kedah nanggungan ti kedung.

    Posted by Didi sunardi | 3 Januari 2009, 2:40 pm
  157. Wilujeng kang Didi Sunardi, sakses wae nu aya di tahun anu enggal 1430 H / 2009.

    Posted by Syamsuha | 3 Januari 2009, 3:26 pm
  158. Amiii…!
    Hatur nuhun kang
    U Syamsuha,
    Kangge kang rudiana, punten bade ngaralat dina stuktur aparat desa, dina KADUS 2
    Sanes Bohana
    Tapi BURHANA, htr nuhun kang Rudiana, mani kumplit, photo cijambu lebetkeun kang,
    sukses slalu
    Kang

    Posted by Didi sunardi | 5 Januari 2009, 12:09 am
  159. Haturnuhun pisan kana masukanana Insa Allah setelah ada luang waktu saya mau update lagi.
    1. Muntiasamah sareng mun terang nuhunkeun editanana ka anu terang struktur di Desa anu langkung lengkap.

    2. Mangga tiasa di sebarkeun situs ieu ka Wargi-wargi Desa manawi tiasa silaturahmi di ieu situs kangge urang Desa.

    3. bilh wae wargi desa, abdi nampi opini kangge di situs atanafi Fhotona ke abdi nyayogikeun Link khusus opini Warga kirim wae ka rudiana01_bdg@yahoo.com sareng Biodatana

    Mangga haturnuhun

    Posted by rudiana | 8 Januari 2009, 4:14 pm
  160. Kamarana ieu kang mamat mani sepi pisan aank damang kitu.?

    Posted by Didi sunardi | 12 Januari 2009, 1:36 pm
  161. Kang Didi ,
    Aya… manawi abdi ngan ukur monitor wungkul,kumaha damang kang Didi

    Posted by Mamat Rohimat | 12 Januari 2009, 4:27 pm
  162. Kang Rudiana,

    Kumaha damang kang Rudiana…?
    kumaha lamun urang ngirim keun iklan produk tiasa teu ..?

    minggu kamari abdi ningali berita di teve ,aya berita dikuningan aya demo para sopir angkutan umum ,demo naon eta teh nya kang..?

    Posted by Mamat Rohimat | 12 Januari 2009, 4:31 pm
  163. Damang kang, kang mamat mireng teu kbr di desa..?

    Posted by Didi sunardi | 18 Januari 2009, 10:18 pm
  164. mangga kang mamat dikirm aja ke email, salam buat semuanya

    Posted by rudiana | 19 Januari 2009, 8:11 am
  165. Assalamuallaikum, sampurasun

    Kamarana urang parakan teh ….?
    mani jempling pisan di blog teh geuning
    Haturan : Kang Rudiana
    Kang Didi / Kang Aang kelana / Kang Ono / Kang Dadang pakembangan / Kang Fahri alsidik / Kang Sutisna Bit Bit / Kang U Syamsuha / sareng kasadayana bae
    kumaha daramang…….? nuhun upami damang mah

    Posted by Mamat Rohimat | 23 Januari 2009, 7:32 pm
  166. numpang lewat

    Posted by Mamat Rohimat | 27 Januari 2009, 6:55 pm
  167. Kasadaya dulur dulur abdi Insa Allah kaping 8 s.d 9 Maret 2009. Manawi aya waktos/kaleresan mudik ku abdi di ulem ka Bumi Simkuring di Parakan Girang.

    Taroskeun Rudi/RT13/03 Desa Parakan/Bumi Pak Eli

    Diantos Kasumpinganana…..
    Urang Cuang ngopi Darat Baenya di Bumi simkuring sambil silaturahmi

    diantos pisan

    Posted by rudiana | 29 Januari 2009, 1:57 pm
  168. Maksadna : dulur abdi nu di lembur kuring kang Didi / Kang Aang kelana / Kang Ono / Kang Dadang pakembangan / Kang Fahri alsidik / Kang Sutisna Bit Bit / Kang U Syamsuha / sareng kasadayana bae

    Posted by rudiana | 29 Januari 2009, 1:58 pm
  169. Waalaikumussalam wr wb, allhamdulillah pangesto, samulihna kang Mamat Rohimat damang?
    Mugia nu sanes na oge sapertos kang Rudiana, kang u syamsuha, kang Dadang pakembangan,
    kang Sutisna bit-bit, kang Aang kelana, kang Ono, kang Didi kum we kasadayana mugia aya dina
    ginanjar kawilujengan.

    Hatur nuhun kang Rudiana ulemanana insyaallah pami teu aya halangan.
    Di bumi bpk eli aya rerencangan sakola abdi kang Kosim namina.

    Posted by fahri alsidik | 30 Januari 2009, 11:41 am
  170. tiasa ngiringan acara kopi darat na kang Rudiana ? kaleresan akang sareng kang Aan ti Garawangi hoyong kopi darat sareng masyarakat LEMBUR KURING, nuhun sateu acana.

    Posted by maman wahyu | 30 Januari 2009, 1:48 pm
  171. Duh…Tiiseun kieu ning, kamarananya? Rek ka burujulan heula ah,
    sugan we di burujulanmah loba batur bejana di burujulan aya stadion anyar
    tempatna palih kaler buah jeunuk -+ 1000m tijalan ngan sayang jalan nuju
    kaditu teh teu bisa pake kendaraan mung jalan satapak.
    cenahmah etalapangteh pamasihan bpk kuwu nu di implik-implikkeun
    ku urang buah jeunuk waktos pilkades tea. Nuhun ah pa kuwu,
    mudah-mudahan we kuayana lapang iyeu tiasa ngalahirkeun pemain sepak bola
    sapertos Antonio cassano, zanetti, cordoba, sareng nu sanesna.
    Upami akang-akang bade ningali kaditu ulah hilap nyandak beukeul/timbeul,
    nu utaminamah nyandak cai da diditumah teu aya nu icalan nasi padang/warteg
    komo deui KPC/pitza-hut.

    Posted by fahri alsidik | 31 Januari 2009, 7:52 pm
  172. Hatur nuhun kang rudiana kana ulemana insya allah upami teu aya halangan mah hoyong ngumpul sareng dulur sadaya,
    Ka kang fahri , punten palih mana lapangan bola teh.? Nembe mireng abdi, upami teu aya nu icalan mah atuh kedah mekel RASGE upami nontonteh.

    Posted by Didi sunardi | 31 Januari 2009, 10:24 pm
  173. Leres pisan kang didi kedah nyandak rasge, kakkakkakkakkakkakak…
    Rasge spc kanggo Ibu iuk kakkakkakkak… Upami kang didi
    palay terang rute nutiasa di tempuh upami tiparakan malipir wae ka lamping kembang
    teras we kakaler, upami ti buah jenuk lebetna ka Gg musola palih landeh ngalangkungan
    pondok pasantren bpk kiyai syakirin teraaaaaaaaaaaaas… weeeee kakaler
    ari kang didi teh sahanya? Rencang sakola abdi kpungkur sanes?

    Posted by fahri alsidik | 1 Pébruari 2009, 8:27 am
  174. Ari abdi kapungkur
    Di MTsN Maleber
    Lulusan thn 1987-1988
    RencangTi parakan
    Asep sehabudin,
    Majid, uken sukesih,
    Karesep ngadamel kolecer tina kalokop sareng ngalaan kalapetong
    He:-)he:-)he:-)

    Salam haneut kasadayana
    Sahaneut sorabi,

    Posted by Didi sunardi | 1 Pébruari 2009, 10:32 pm
  175. Oh… Sanes atuh pami kitu mah.

    Posted by fahri alsidik | 1 Pébruari 2009, 10:54 pm
  176. hallo…..araya iyeu teh ?

    Posted by maman wahyu | 2 Pébruari 2009, 10:33 am
  177. Kang Didi, ari Asep sehabudin teh rayi na kang
    Ujang sanes, upami leres mah ngintun salam bae ti abdi Mamat Haji

    Posted by Mamat Rohimat | 2 Pébruari 2009, 4:10 pm
  178. Leres kang mamat, asep rayi ujang ipun putra almarhum bp sirojudin,
    Jnten bos warteg di parotian ayeunamah.

    Posted by Didi sunardi | 2 Pébruari 2009, 5:09 pm
  179. Kang mamat
    Nuhunkeun email na,

    Hatur nuhun

    Posted by Didi sunardi | 3 Pébruari 2009, 11:08 am
  180. Abdi oge Alumni MTsN Maleber
    Rencang sakelas abdimah
    1. Saprida
    2. Sana Blok Kaler
    Upami rencangan sa angkatan manawi teulepat
    1. Asep /Rayina kang Ujang
    2. Didi S
    3. Majid

    Aya Kabar duka ti Lembur : Telah Meninggal Dunia Bp. Pulung di Parakan Girang Semoga diterima amal kebaikan selama hidupnya dan di ampuni dari segala dosa-dosanya….

    Posted by rudiana | 3 Pébruari 2009, 1:17 pm
  181. Sumbang Sih Buat Urang Lembur
    Alusna di lembur teh manawi urang sepakatnya biasana di tingal tina
    1. punjulna kegiatan pemuda di desa di antawisna
    – Prestasi Olahraga
    Sampe danget ayeuna di desa parakan masih hanuet
    hanuet kuku kedahnamah aya nu ngelola di bagian
    olahraga terutami anak-anak Pelajar setingkat
    SMA kumargi regenerasi SMA terus berlanjut
    sareng cicing dilembur.

    – Prestasi Pelajar
    Desa Parakan Tos Kasebut unggul di idang Ieu ku
    margi aya Putra Desa kawitna ti Parakan Girang
    Namina Cucun Putra Pak Mulyana anjeuna menang
    Beasiswa Ti Pemda Kuningan di ITB Bandung

    Prestasi nu sanes
    Kegiatan MTQ, Cerdas Cerma masih hanuet-hanuet
    Kuku

    2. Punjul Tina Majuna Pembangunan Desa di antawisna
    – Sarana Transportasi
    – Sarana Ibadah
    Alhamdulillah Tos kasebut unggul di desa Parakan
    Anu teu acan teh Potret Desa anu teu acan
    Mernah katingalna di antawisna
    – Potret trotoar Jalan Raya anu tos rapuh
    sareng sesak ku sampah
    – Pos Siskamling anu masih jarang
    – Pinggiran Jl. Rawan Longsor
    – Gapura Batas Desa, dan RW anu kedah
    di perhatoskeun

    Manawi kitu Yu sambil ngisi luang di internet urang sumbang pemikiranana kangge urang lembur minimal urang ngasih kail sareng umpana keun urang lembur anu ngagarapna.
    Manawi terang sareng gaduh proposal pembuatan Trotoar Jl. raya sareng prosedur pengajuan dana ka pemda kuningan hehehe ulah ngabebnakeunka rahayat di lembur muntiasamah nya tapi da dana PBB di Pemda manawi aya sesa keneh….hehehehe

    Mangga di aos deui manawi aya manfaatna

    Posted by rudiana | 3 Pébruari 2009, 1:52 pm
  182. Ass,
    Kang didi kumaha damang,salam kasadaya wargi parakan nu aya di Parotian.

    Posted by Sutisna/Bit-Bit | 3 Pébruari 2009, 3:20 pm
  183. Innal..wailrziun
    Punteun Kang Rudiana
    Bapa Pulung anu meninggal, mantu Abah Mbeng (Bp Jamri) sanes ?
    jelasna anu bisnis pasir (dam truk)

    Posted by Dadang Pakembangan | 3 Pébruari 2009, 4:15 pm
  184. Halo…!
    Bit bit kumaha congkog jeung osom di palatar kidul..?
    Kang dadang leres pisan ma pulung nu bisnis pasir dum truck, anjeuna kena panyawat tumor sampe cepilna di oprasi teu aya hiji, eta salah sahiji tokoh pamuda parakan , muhun pisan kang rudiana

    Posted by Didi sunardi | 3 Pébruari 2009, 10:18 pm
  185. Kang rudiana
    Pan seueur urang parakan nu sukses di kota kembang
    Bp notaris koswara
    (alm ) jln buah batu ayeuna putra2na nu neraskeun
    Bp supeno (eno)
    Rayina bp enceng , notaris di bandung oge ,
    Hatur nuhun blsan emailna kang rudi
    Sukses slalu

    Didi s

    Posted by Didi sunardi | 3 Pébruari 2009, 10:31 pm
  186. kumaha kabarna sadayana….kang mamat sibuk sugan….

    Posted by aang | 3 Pébruari 2009, 10:45 pm
  187. kang bit-bit kamana wungkul yeuh….ulin atuh ka kota

    Posted by aang | 3 Pébruari 2009, 10:48 pm
  188. kang didi sigana nuju me monitor yeuh….acan sare kitu, eta saur kang juju aya pak sani di warung cenah.

    Posted by aang | 3 Pébruari 2009, 10:50 pm
  189. tes..tes…

    Posted by aang | 3 Pébruari 2009, 11:04 pm
  190. tunguan bae sakeudeung deuiiiii…

    Posted by aang | 3 Pébruari 2009, 11:06 pm
  191. Kang Didi

    Kumaha yeuh damang ? syukur upami damang mah
    email saya : dipmif@sctvnews.com
    ari di kantor mah : mamat@dnj-intl.com

    Posted by Mamat Rohimat | 3 Pébruari 2009, 11:55 pm
  192. Kang Aang
    kumaha aya di lembur atawa di jakarta ,basa panggih tahun baru di lembur eta ente lain, saya rada poho da awak ente leuwih gede ti saya geuning.

    Posted by Mamat Rohimat | 3 Pébruari 2009, 11:58 pm
  193. Kang Rudiana

    Innalilahi wainailaihi rojiun ,turut berduka cita atas wafatnya bapak Pulung di parakan girang, upami teu salah mah ma pulung teh anu sok mawa mobil truk nya.saya keur leutik mah nyaho pisan ka ma pulung teh da terkenal sok naik truk na ma pulung

    Posted by Mamat Rohimat | 4 Pébruari 2009, 12:01 am
  194. Kang Rudiana

    Kumaha uleman teh berlaku teu kanggo saya ,dalam rangka naon ieu teh ,mun tiasamah hayang pisan ngumpul yeuh .

    Posted by Mamat Rohimat | 4 Pébruari 2009, 12:03 am
  195. Nuhun Kang Rudiana sareng Kang Didi Sunardi
    imfo kabar duka Bp Pulung Alm
    pribados sama sekali teu kawartosan
    padahal eta masih ngait/dulur
    malihan sataun ka tukang ngobrol sareng anjeuna di RSU 45 Kuningan
    ngantosan almarhum pun bapa dirawat

    Anjeuna teh tokoh masyarakat, sekaligus tiasa tutulung kanu teu damang
    ngobrol panjang lebar, nasehatna oge masih emut
    saurna kieu “…lamun bisa kapinteuran jeung pangalaman teh kudu bisa jadi beukel mandiri, ulah buburuh bae…”

    Nuhun… mugi katampi Iman & Islamna, sabar keluarga anu dikantuna

    Posted by Dadang Pakembangan | 4 Pébruari 2009, 2:01 pm
  196. Uleman teh dalam rangka hajatan pun Rayi, manawi nuju aya di lembur sakanteunan urang ngobrol….atanapi mangga iraha anu tepatmah pas boboran sih nya…..

    Hatur nuhun kana perhatosana, sumuhun Bp . pulung teh leres anu di carioskeun ku kang Didi anjeuna Tokoh masyarakat di Desa Parakan

    Posted by rudiana | 4 Pébruari 2009, 2:36 pm
  197. Kang Rudiana kade hilap undangan resmina
    alamatkeun ka :

    Dadang Suhendar
    Desa Kutakembaran (Blok Kopocondong)
    Kec. Garawangi, Kuningan-Jawa Barat

    atanapi

    Komplek Taman Ciharendong Sentosa
    Blok E No. 9 Kel.Cigintung
    Kuningan – Jawa Barat

    Posted by Dadang Pakembangan | 4 Pébruari 2009, 5:11 pm
  198. Kang Dadang ameng atuh ka abdi dinten saptu sonten manawi teu aya halangan bade aya rerencagan urang ti Canada(Nendianty Gunadi), kang Yani, kang Agah, kang Cacah,Kang Rudiana, kang Icuk ,Kang Uha,akang akang sadaya arameng atuh, yeuh alamat na: Desa Citiusari, Blok Batu karut Gg.1 Kec.Garawangi, Kab.Kuningan.

    Posted by maman wahyu | 4 Pébruari 2009, 7:44 pm
  199. No HP manawi Kang Maman Wahyu upami ayamah, supados gampil abdi ngalacakna

    Insya Allah, biasana abdi Jumat sonten meluncur ka Kuningan. Sabtu-Minggu aya di Kuningan
    Senin nyubuh tos cabut deui ka tempat pakasaban

    Posted by Dadang Pakembangan | 4 Pébruari 2009, 8:26 pm
  200. leres pisan kang mamat abdi eta teh…da haritateh meni buruburunya kalah teu sempet ngobrol2 acan, di jakarta kang mamat abdi mah ayeunateh insyaallah tgl8 mun aya rizki leuwih mah ka lembur.

    Posted by aang | 4 Pébruari 2009, 9:01 pm
  201. Kang maman wahyu, hatur nuhun pisan kana ulemana, hoyong namah hoyong ngempel sareng bloger urang kuningan,
    Abdi ngan tiasa ngadukung ku do’a bae, mudah2an sadayana aya dina kawilujengan tambih sarukses kasadayana nudi lembur oge nu di perantauan,

    Posted by Didi sunardi | 5 Pébruari 2009, 10:55 am
  202. Kang Didi Sunardi, abdi, teh Nendy sareng kang Zoen nembe bade ngararancang acara pertemuan Blogger janten katangtosan na ke di bewarakeun ti pengker.

    Posted by maman wahyu | 5 Pébruari 2009, 2:59 pm
  203. Kang Dadang Ieu no Hp abdi, 0813 177 616 72, di antos contek na.

    Posted by maman wahyu | 5 Pébruari 2009, 3:01 pm
  204. ASS,
    Kang Didi,kang Aang,kang Yono,kang Mamat kumaha kabar sadayana,iraha kalalembur.

    Posted by Sutisna/Bit-Bit | 6 Pébruari 2009, 9:22 am
  205. Walaikum salam
    Kang Sutisna Bit-Bit ,alhamdulilah cager sawaktos ieumah, sawangsulna kumaha ..damang?

    kalemburmah engke bae mun usum duit

    Posted by Mamat Rohimat | 6 Pébruari 2009, 12:12 pm
  206. Teh Nenen Gunady ,
    tara ngalongokan blog parakan nya..?
    teh nenen kumaha damang ..? janten kumaha ngariung teh bade iraha, tos janten waktos sareng tempatna…?

    Posted by Mamat Rohimat | 6 Pébruari 2009, 12:15 pm
  207. Alhamdulillah sehat,ari anan teh sok aya dimana bae punten nuhunkeun no Hpna.Ari kang Mamat linggih dimana kitu.

    Posted by Sutisna/Bit-Bit | 7 Pébruari 2009, 9:44 am
  208. kumaha kabarna sadayana?????salam kenal nami abdi FiQuerLa’.

    Posted by FiQuerLa | 7 Pébruari 2009, 9:46 am
  209. Ass,
    Kang didi kumaha damang,kang abdi mireng wartos bah Surma teu damang wales tos terang teu acan.

    Posted by Bit-Bit | 7 Pébruari 2009, 9:50 am
  210. Kang mamat oge sadayana
    Aya kabar duka
    Bp surma, bpna kasman/abidin blok kidul ,tos ngantunkeun wengi tabuh 1 nuhunkeun Do’a na kasadayana, mudah2an di tampi iman islamna oge kanu di kantunkn dipasihan kasabaran srng katabahan.

    Hatur nuhun
    Kasadayana

    Posted by Didi sunardi | 7 Pébruari 2009, 9:27 pm
  211. Kamarana iyeuteh
    Kang mamat bit-bit, nusanesna
    Di palatar kidul keur nyarieun osom meureun nya

    Posted by Didi sunardi | 10 Pébruari 2009, 12:03 pm
  212. Innalilahi wa inna ilaihi rojiun,

    ngiring bela sungkawa kanggo keluarga bp surma ,mudah mudahan almarhum di tampi iman islam na di tempatkan di sisi allah swt, amin

    kanggo anu di tinggalkeun mugi sing tabah dan takal

    Posted by Mamat Rohimat | 10 Pébruari 2009, 1:57 pm
  213. Kang Didi
    Haturnuhun informasi na ,ari kasman mah tinggal di bandung nya,Di lamun ka panggih jeung kasman bejakeun salam ti saya

    Posted by Mamat Rohimat | 10 Pébruari 2009, 2:14 pm
  214. kang didi keu neon?

    Posted by Oman | 11 Pébruari 2009, 3:37 pm
  215. Kang Didi,

    kumaha sok kapanggih sareng kasman teu
    wilujeung kanggo kang Oman yeuh, oman mana nya ieuteh

    Posted by Mamat Rohimat | 11 Pébruari 2009, 7:45 pm
  216. ok salam kenal juga nih buat FIQuerla, selamat bergabung

    Posted by Mamat Rohimat | 11 Pébruari 2009, 7:47 pm
  217. kang Sutisna Bit-Bit, saya tinggal di bekasi ,ari gawe di kelapa gading, Anan oge sareng abdi ari di gawemah no hp na
    anan 081280677622

    Posted by Mamat Rohimat | 11 Pébruari 2009, 7:50 pm
  218. Punten kang mamat, abdi tara panggih jeung kasman , da ayeuna jarang ka bandung,

    Buat fiquerli lam kenal juga,

    Kang mamat
    Oman putra bp bohani tateh rayina sarwa, sarna.

    Bilih aya info penting kirim ka
    diplongs@gmail.com

    Hatur nuhun

    Posted by Didi sunardi | 11 Pébruari 2009, 9:46 pm
  219. Kanggo kang Rahmat salam tepang,
    mana link blog Parakanna, kintun ka email abdi gnenen@gmail.com
    engke abdi mampir :)

    Salam
    NG

    Posted by Nenen Gunadi | 12 Pébruari 2009, 7:48 am
  220. ass.wr,wb.salam kenal kasadayana urang parakan,khususna ka kang rudiana.

    Posted by syaefurahman | 14 Pébruari 2009, 9:20 am
  221. Kanggo kang bit-bit
    Kumaha wartosna?

    Posted by syaefurahman | 14 Pébruari 2009, 9:25 am
  222. urang parakan teh kamarana?
    sarare kitu?

    kanggo kang rudiana

    upami kersa mah,ditampilkeun kagiatan didesa parakan teh,
    supdos nu di perantauan teh pada terang kagiatan di lembur.
    hatur nuhun.

    Posted by syaefurahman | 14 Pébruari 2009, 3:54 pm
  223. euh mani tiiseun kieu……….
    kamarana nya…………?

    Posted by syaefurahman | 17 Pébruari 2009, 9:07 am
  224. Kamarana ieuteh…?
    Jempling pisan

    Salam tepang ka kang saefurahman
    Asli ti mana kang.?

    Sok ramekeun deui atuh blog parakan

    Posted by Didi sunardi | 17 Pébruari 2009, 11:20 am
  225. dupi abdimah ti parakan
    caket bumina bp dalil

    Posted by syaefyrahman | 19 Pébruari 2009, 1:18 am
  226. sarare wae kitu,urang parakan teh???

    hoiiiiiiiii……. kasadayana urang parakan,
    hayu urang ramekeun deui blog parakan teh.
    na nutikaler,nutikidul
    nu tikulon,nu tiwetanna, kumpul2.

    sok ah urang ngariung deui?ngarah teu tiiseun euy???

    Posted by syaefurahman | 19 Pébruari 2009, 10:26 am
  227. nepangkeun ka kang syaef..muhunnya tariiseun geuning…ari kang syaef teh di jakarta apa di bandung…baruk parakana caket madalil……….????

    Posted by aang | 19 Pébruari 2009, 11:45 am
  228. ari kang bit-bit kaman wungkul sibuk kitu…..kumaha mulud kalalembur teu, insyaallah abdi kalembur….sugan bisi aya anu bade amengan kaabdi bae dongkap..

    Posted by aang | 19 Pébruari 2009, 11:49 am
  229. Ang, ari syaefirahman teh anu mana nya…?
    saya mah asa teu kenal

    Posted by Mamat Rohimat | 19 Pébruari 2009, 6:17 pm
  230. salam tepang oge ka kang mamat
    kitu oge kang aang
    upami abdi mah nu di batam tea.
    di parakan upami muludan masih aya pado teu?
    nu tina daun kalapa geuning?

    Posted by syaefurahman | 19 Pébruari 2009, 8:17 pm
  231. mangga di tampi salam kenal na yeuh syaefurahman
    taroskeun ka aang tah anu sering ka lembur,saya tos sababaraha puluh mulud ge tara ka lembur,

    Posted by Mamat Rohimat | 20 Pébruari 2009, 12:19 pm
  232. Ang kumaha kabarna di lembur ,aya nu heboh teu

    Posted by Mamat Rohimat | 20 Pébruari 2009, 12:21 pm
  233. alhamdulillah sehat,ari kang saifull teh putra saha anu timana,

    Posted by Bit-Bit | 21 Pébruari 2009, 9:51 am
  234. Kang mamat muludan tara ka lemburmah atuh keris tara di kumbah,
    Ari bit-bit mah masih keneh sok ngumbah keris di tajug ma ori, ari aang muludan ka tajug sakala aya wedang bae,
    Saefurahman putra bp cusman meureun nya.?

    Didi sunardi

    Posted by Diplong | 21 Pébruari 2009, 12:32 pm
  235. KERIS SAYAMAH DI KUMBAHNA ARI TENGAH PEUTING BAE TEU KUDU NUNGGUAN BULAN MULUD

    Posted by Mamat Rohimat | 21 Pébruari 2009, 12:51 pm
  236. Di, ari babaturan anu sa angkatan jeung saya sok aya di kota teu, si Tarna ,Tarsim, Didi adina si durahman

    Posted by Mamat Rohimat | 21 Pébruari 2009, 12:56 pm
  237. Ari kang Rudiana kamana nya teu nonghol nonghol
    sibuk pisan sugan nya, sok atuh kang Rudiana longokan ieu urang parakan ,kumaha hajatana teh
    saha bae anu dongkap teh

    Posted by Mamat Rohimat | 21 Pébruari 2009, 1:01 pm
  238. To: kang maman rohimat

    How are u, my friend? Not a very long time I wasn’t seeing u around, but now u look thin…

    Posted by kolor_ijo | 21 Pébruari 2009, 1:03 pm
  239. i’m fine ,Who is this

    Posted by Mamat Rohimat | 21 Pébruari 2009, 1:22 pm
  240. Kang Diplong ,,?! eta aya kolor ijo geuning beurang beurang, hei kolor ijo tembongkeun jirim anjeun, ke rek digebog ku haur koneng ,ha ha ha

    Posted by Mamat Rohimat | 21 Pébruari 2009, 1:34 pm
  241. Do u free after work? I mean… I need u to be my interpreteur to show this city. Give me your phone number, I’ll call u later heheh… Si kasep kang mat, piraku hilap?

    Posted by Kolor_ijo | 21 Pébruari 2009, 1:37 pm
  242. Kanggo anu gaduh Lembur kuring2007 punten ah bade tumaros, hoyong nempelkeun foto jirim sim abdi kumaha carana nya,tolong info melalui email abdi : dipmif@sctvnews.com

    hatur nuhun
    Mamat

    Posted by Mamat Rohimat | 21 Pébruari 2009, 1:38 pm
  243. Aya naon tah kang mamat? Wayah kieu geus paciweuh teu paruguh. Sieuneun meureunan kapiheulaan ngumbah keris na ku kolor ijo…

    Posted by Kolor_ijo | 21 Pébruari 2009, 1:42 pm
  244. Dear Kolor Ijo

    my mobil no at 021 921 20662,or my office no.021 4533296 please call me now

    B/R
    Mamat

    Posted by Mamat Rohimat | 21 Pébruari 2009, 1:47 pm
  245. kolor ijo teh saha sih nya ,jurig ta lain …?

    Posted by Mamat Rohimat | 21 Pébruari 2009, 2:00 pm
  246. Did u get my messages? Mamat! I’m really gonna get married!

    Posted by Kolor_ijo | 21 Pébruari 2009, 2:04 pm
  247. Hus poho nya? Sy teh my soul is a liberty… Heheh, kang mat tapi saya teh brangkali jatuh maklum sabab umur urang geus deukeut uzur, lagi2 NGELANTUR. Kawasna keur manusa, saumuran urang teh geus jiga mobil nu erek parkir, leumpang na kudu xtra waspada supaya gak kcebur kali atawa di gebuk polisi heheh…. Kang mat, titi kamal bae nya, alias ati ati kalo malem hua a aaa…

    Posted by Kolor_ijo | 21 Pébruari 2009, 2:18 pm
  248. Hanjakal nya, seueur tamu ka lembur kuring teh, masih nganggo nami samaran. Asa kirang pas bae.

    Posted by Icuk Yunadi (garajati) | 21 Pébruari 2009, 2:23 pm
  249. Aduh punten sensei icuk yunadi. Manawi nuju nyamar heula ieu teh. Sing kapanggih ku astrajingga bahaya…

    Posted by Kolor_ijo | 21 Pébruari 2009, 2:32 pm
  250. Henteu . pedah bae nganggo namina kolor ijo, nu di pikasieun ibu-ibu. Cobi nganggo nami samaranna nu sae sapertos : arjuna, si ganteng, afgan, pangeran cinta jeung sajabana

    Posted by Icuk Yunadi (garajati) | 21 Pébruari 2009, 2:46 pm
  251. sim abdi ge gaduh wargi di parakan teh, di buah jenuk sareng parakan girangna.

    Posted by aan | 22 Pébruari 2009, 11:01 am
  252. Wilujeng ka kolor ijo kang icuk oge aan anu tos ngalongokan desa parakan,

    Kanggo kang mamat , di kota teu aya nu sa angkatan kang mamat,
    Arsim di kwsn industri pulo gadung di pabrik gelas, janten scurity,

    Hatur nuhun
    Ka sadayana

    Posted by Diplong | 22 Pébruari 2009, 4:51 pm
  253. Kang diplong, wilujeng wanci kieu… Ari kuring saha nya?

    Posted by Kabayan | 22 Pébruari 2009, 5:37 pm
  254. Haturnuhun info na kang Didi.

    Di ari kolor ijo teh saha nya.?

    Posted by Mamat Rohimat | 23 Pébruari 2009, 12:08 pm
  255. Wilujeng kang kabayan ,

    lam kenal buat kabayan

    Posted by Mamat Rohimat | 23 Pébruari 2009, 12:10 pm
  256. Leres kang Icuk Yunadi,
    Carekan tah si kolor ijo teh, mani ngalilieur saya,jadi panasaran saya ge , saha eta teh …?
    tapi da kenal jeung astrajingga geuning

    salam kolor ijo
    dari kolor beureum

    Posted by Mamat Rohimat | 23 Pébruari 2009, 12:15 pm
  257. Halah kapanggih uy baraya sadaya. Ayeuna kang mamat reseup ngangge kolor beureum… Mani ngejreng meureunan. Duh kang mamat, aya bola basket asup ka maleber, kang mamat teh sok kawas kolecer. Lieurrr……eun.

    Posted by Kolor_ijo | 23 Pébruari 2009, 12:28 pm
  258. Mang tarjo naek delman, sikolor ijo kawas preman… Salam tepang ti abdi kang mamat ! Biasa kabayan. Kuring neangan nyi iteung nu keur hamil teu uih2 tos 2mggu. Duka kamana teu aya nu terang. Indit ngorolos kitu bae. Hanjakal meureun kawin ka kuring, manusa anu boga prinsip jiwa merdeka. Ok, merdeka kang…

    Posted by Kabayan | 23 Pébruari 2009, 12:37 pm
  259. Euleuh2 eta si kabayan bandar gaplek leungiteun ambewena… Kamana ath eta peuyeumpuan teh? Sieuneun meureun bisi diparaban ku hitut hahahah… Hidup urang parakan… Hidup astrajingga, geus lila teu panggih. Bae lah da sieun si di takol. Sensei icuk how are u? Kang diplong geura kumbah tah keris….

    Posted by Kolor_ijo | 23 Pébruari 2009, 1:01 pm
  260. Weleh ..weleh….Jang Aan, akang sieun yeuh , di kaca Parakan mah tos kalebetan kolor Ijo, hiiii…hiiiii….seyemm……..

    Posted by maman wahyu | 23 Pébruari 2009, 4:46 pm
  261. hiiii………….ayeuna tos aya kolor ijo, enjing kolor beureum,no bade dongkap mah kolor na meureun jiga kuwung kuwung, warna warni, ku araraneh nya.

    Posted by maman wahyu | 23 Pébruari 2009, 4:51 pm
  262. Wah…wah..wah.
    Loba tamu yeuh ka parakan,
    Kang mamat coba suguhan wedang tah si kolor ijo jeung sikabayan, coba menta cai ka abah depong keur ngabura kolor ijo jeung kabayan , pasti ngajirim aslina lamun geus di bura ku cai ti bah depong mah,

    Posted by Diplong | 23 Pébruari 2009, 8:04 pm
  263. Rame euy diparakan
    mangga bagea teuing yeuh dulur dulur sadayana,Kang maman wahyu ,kolor ijo ,kang diplong,kang kabayan ,sok geura kepung eta kolor ijo teh bisi nganggagu pamajikan batur

    Posted by Mamat Rohimat | 23 Pébruari 2009, 8:29 pm
  264. Eta kang didi ku daun kelor cenah mah ambeh teu datang deui

    Posted by Mamat Rohimat | 23 Pébruari 2009, 8:31 pm
  265. Kang Maman wahyu,

    Kolor biru siga kolor persib bandung

    Posted by Mamat Rohimat | 23 Pébruari 2009, 8:33 pm
  266. Mun unggal poe rame kieu teh nya kang didi, mani resep online nya juga, sok atuh ngadu bako geura ambih jiga di alun alun

    Posted by Mamat Rohimat | 23 Pébruari 2009, 8:36 pm
  267. Kolor ijo mah kuduna di suguhan ku menyan putih
    etamah kang didi, ulah di bere nu ngeunah moal beukieun, ha ha ha ha

    Posted by Mamat Rohimat | 23 Pébruari 2009, 8:49 pm
  268. Ampun kang deplong, ngaing embung di bura da si abah mah bau bako. Anu arek di bura mah kang mamat bae tuh anu geus leungiteun pangacian…. Aya carita, jalma serem ngakan tomat eta kolor beureum gaduh kang mamat… Moe menyan dina batu, barang na si kabayan geuningan metu… Mang sahri make totopong, nu seuri teh ngeuning kang diplong… Pipiti eusina lauk, nu taliti ukur gan icuk… Lalajo film di matraman, nu nyuguhan kolor ijo menyan baladna siluman hehehe….

    Posted by Kolor_ijo@yahoo.com | 23 Pébruari 2009, 9:08 pm
  269. Di paraban naon jang eta si kolor ijo da mamang mah teu ngalalarti… Geura jiad onaman bisi katutuluyan. Lamun teu bisa ngajiad na tepungan bae abah jojon anu aya di pakidulan. Hah geus rupa2 geuningan nu hirup di alam dunya teh. Aya kolor ijo, kolor beureum na kang mamat, nu biru milikna kang maman. Ari nu belang milik saha atuh? Heug siah patuduh-tuduh silih sedekeun….

    Posted by Kolor_ijo@yahoo.com | 23 Pébruari 2009, 9:18 pm
  270. Riweuh geuningan? Mending ngarorek ceuli akh… Jangar pisan, gara2 na virus kolor ngarenjah di dieu. Kolor belang saha atuh nya nu katinggaleun di imah nyi rangda teh?

    Posted by Kabayan | 23 Pébruari 2009, 9:28 pm
  271. Ari kang kabayan sok kawas bolon bae, apanan kolor belang teh kagungan akang. Sidik neng onah sok cacarita di tepas mang juned yen kolor akang cenah anu katinggaleun di kolong ranjang na teh. Abdi mah alim gaduh salaki anu tkg selingkuh teh. Enya ge keur kakandungan, kuring sanggup maraban budak hiji mah. Ulah neangan kang… Kuring benci poligami, kuring kuciwa ka lalaki nurus tunjung kawas akang teh… Akang teh calimud !

    Posted by Nyi iteung | 23 Pébruari 2009, 9:36 pm
  272. Sok parasea ka dinya… Kamari mah di sangka teh pamajikan si kabayan kabur teh gara2 teu kaparaban, ari heug teh si kabayan kanyahoan belang na kolor na teh di kolong ranjang neng onah markonah anak ambu anah anu sae manah tur ramah tapi teu bisa papah…*tuluykeun kabayan ah ah na ku maneh*

    Posted by Kolor ijo | 23 Pébruari 2009, 9:52 pm
  273. Ari ilaing nya kolor ijo ku nurustunjung. Puguh kaula teh leungiteun nyi iteung, make kudu neruskeun uh ah uh ah kararitu… Hidup kolor belang !

    Posted by Kabayan | 23 Pébruari 2009, 9:57 pm
  274. Tah pan ayeuna mah katohyan saha tukang bobok tukang tarok tukang nyingkab-nyingkab keun anderok teh. Saha deui….KABAYAN si bandar gaplek tukang rorek nu kawas ekek hekhekhek…. Kahade bae ulah di barengan ku kokohek, kabayan, sing di sangka ku kang mamat beungek………..

    Posted by Kolor ijo | 23 Pébruari 2009, 10:04 pm
  275. Wargi-wargi kumaha damang ? aya kabar ti lembur kamari Desa parakan seharian di guyur hujan saren sungai cpedak dan cigede meluap sampe ka Jl. raya mangga simak di http://info-desa-parakan.blogspot.com/

    Posted by rudiana | 24 Pébruari 2009, 8:51 am
  276. Leres pisan eta warta desa teh kang rudiana,
    Malahan di bantar peucang seueur nu tos babad pare tinggal ngeprak bae, ka bw palid sadaya, karunya pisan ka patani urang, akibat seueurna penebangan liar di leuweung garunggang,

    Posted by Didi sunardi ( DIPLONG ) | 24 Pébruari 2009, 1:43 pm
  277. Akibat leuweung gundul etateh kang rudiana,
    5 bln katukang sy manggh mbl truk puso mw kayu hol ti parakan, sy nanya ka barudak ojeg nu di maleber, cenahmah geus biasa tiap peuting ngaleut ti leuweung garunggang, di kawal ku polisi cirebon 4 motr,

    Posted by Didi sunardi ( DIPLONG ) | 24 Pébruari 2009, 1:59 pm
  278. Kunaon aparat desa urang caricing bae..?
    Sakitu tengah peuting ngaleut mbl galede mw’an kayu,
    Kunaon teu tibeurang .?

    Patani urang ahirna nu ngarasakeun imbasna, aturan nanggung pare mlah nanggung peurih, ku dtangna banjìr,

    Posted by Didi sunardi ( DIPLONG ) | 24 Pébruari 2009, 2:17 pm
  279. Ulah nangis di dieu kang diplong, isin akh………. Ari nu salah saha? Nu ngajual kayu saha? Nu nebang kayu saha? Nu teu ngingetan nu teu mepelingan saha? Tah eta nu salah… Geus puguh nu ngarenjah kayu mah salah, naha caricing bae… Ulah ukur koceak deungek da moal aya hartosna mun teu di barengan ku tarekah mah. Sok angguran wudhu heula… Punten komentar na rada rada cador !

    Posted by Kolor ijo | 24 Pébruari 2009, 4:34 pm
  280. heheheh etateh tandaning paduli ka nu dilemburnya, tapi dibalik banjir ageng ayeuna sok mawa berkah kalembur urangmah. anu sok ngaladok keusik jeung nu mepprek batumah jiga tisubuh tos siap-siap nyandak dingkul sareng tanggungan kacai ngala batu jeung mawa pacul ngumpulkeun keusik. http://info-desa-parakan.blogspot.com/

    Posted by rudiana | 24 Pébruari 2009, 4:46 pm
  281. Walah eta di leumburge aya banjir nya ,kumaha
    kang Didi kondisi ayeuna ..?
    sawah cibailat mah beak meren nya. matak karunya
    kanu boga sawah sisicai mah.

    Posted by Mamat Rohimat | 24 Pébruari 2009, 4:53 pm
  282. Muhun kitu manawi kang Rudiana, aya banjir aya
    berkah na, kanggo wargi anu usahana ngala batu sareng pasir mah .

    Tapi kumaha kanu sawahna ruksak kaceot ku cai,
    mana keur usum panen mun teu salahmah nya.

    Posted by Mamat Rohimat | 24 Pébruari 2009, 4:57 pm
  283. Tah haturan juragan rudiana, salam tepang ti abdi. Paralun teuing, kedah nyalahkeun kanu kagungan hirup hurip na manusa kana sagala anu ayeuna nu nuju di sing hareupan. Da sagala masalah teh datang na ti urang keneh urang keneh. Keun musibah teh pasti mawa berkah, nu hiji di beulah kenca banjir cai panon hiji beulah katuhu banjir rejeki. Da urang mah sasat na mah aktor, sareng Anjeuna nu kagungan marga dumadi jisim sutradara urang. Tara angger hirup mah. Sabab lamun sadaya manusa di pasihan bungah bae, maraneh na moal inget kana saha ari maraneh na teh. Saha anu ngahirup huripan na? Saha anu ngagolotorkeun renghap hirup na? Sarba salah kahayang manusa mah. Di bere halodo salah, dibere hujan salah. Tp da eta nami na sisi manusiawi. Salah bae lain setan bener wae da lain malaekat. Manusa nya manusa heheh… Jeung deui hirupmah moal bisa caang kawas panon poe, sabab lamun caang jiga kitu geus pasti hirup teh bakal leungiteun rahasia. Nya cindek na mah statis, kitu kitu bae meureunan kang rudiana. Eh punten, juragan rudiana maksad teh. Cagg… Sampurasun akh!

    Posted by Kolor ijo | 24 Pébruari 2009, 5:05 pm
  284. Nu ngajual kayu butuh ARTOS, anu meuli pedah loba ARTOS, anu ngangkut butuh ARTOS, anu ….. sarua butuh ARTOS. Boh liar, boh resmi sarua mawa kasangsaraan, naon bedana liar jeung resmi ? teu ngARTOS

    Posted by Dadang Kutakembaran | 24 Pébruari 2009, 5:10 pm
  285. Aya tomat gigireun sisir, asik kang mamat geus hadir… Pak camat luncat ka pinggir, kang mamat tong seueur mikir… Jadi heunteu ieu teh nyuguhan menyan teh? Ulah menyan nya, punten nawar, hoyong bakakak hayam jajangkar kuring mah…

    Posted by Kolor ijo | 24 Pébruari 2009, 5:12 pm
  286. Akh kang dadang, pernah maca buku mahatma gandhi heunteu? Di dinya di tulis, bumi ieu cekap keur minuhan kabutuhan tiap manusa, tapi teu cekap minuhan kasarahan manusa. Tah ayeuna pendapat kuring, menyangkut kayu ieu, liar atanapi resmi eta ukur produk pikiran manusa. Nu pasti mah eta sarakah na manusa teh beulah dinya… Salam tepang kang ti abdi !

    Posted by Kolor ijo | 24 Pébruari 2009, 5:23 pm
  287. sami2 wilujeung teupang Kolor
    saprak penebang LIAR diRESMIkeun,gunung dijaga kunu RESMI. . . leuweung loba nu gundul
    aya alus baheula can resmi, leuweung aman

    Ngiring prihatin ka patani anu kena musibah di Desa Parakan, mudah2an sabar

    Posted by Dadang Kutakembaran | 24 Pébruari 2009, 5:45 pm
  288. Kolor ijo
    SMS NA TOS KA TAMPI, ARI BAKAKAK MAH TEU AYA DA HAYAM NAGE EUWEUH KABAWA KU BANJIR,

    NGOMONG NGOMONG IMAH DI LEMBUR KA BANJIRAN TEU
    BALIK HEULA LONGOKAN SAWAH CIBAILAT GEURA LOBA SULUH ANU NYANGSANG

    INGET KEUR JAMAN URANG LEUTIKNYA ARI TAS BANJIR TEH LOBA LAUK DI SAWAH

    Posted by Mamat Rohimat | 24 Pébruari 2009, 5:54 pm
  289. KANG DADANG ,BAGEA TEUING ATUHNYA TOS LAMI TEU KATINGALI DINA KACA PARAKAN,

    DAMANG KANG …?

    Posted by Mamat Rohimat | 24 Pébruari 2009, 5:56 pm
  290. KANG KOLOR

    Posted by Mamat Rohimat | 24 Pébruari 2009, 5:59 pm
  291. Kulan, aya naon kang mamat…

    Posted by Kolor ijo | 24 Pébruari 2009, 6:41 pm
  292. pararunteun…. kang mamat, kang dadang kang kolor ijo, ngiringan mampir di desa parakan, eta geuning lamun ningali obrolan kang kolor iji , kang dadang, kang mamat mani upleuk pisan geuning, sok emut ka lalampahan baheula upami lebak cipedak pas caina geude etamah upami bade sakola ka cijemit teh malipir mapay lembur batur ngahidaran lebak cipedak da caina gede pisan, nya ari sakali-sakali mah sok di pake keur mandi ari balik ti sakola teh.

    Posted by Dedi | 24 Pébruari 2009, 7:03 pm
  293. Alhamdullh Kang Mamat pangestu swaktos ayeunamah

    wilujeung teupang Kang Dedi, timana online teh ?

    ngomong2 soal Cigede di Parakan desa
    emut nuju ngaji ka Pa KH. Imam Subuki kira2 taun 85an
    sok dititah abdas ka dinya ka girangeun jambatan
    rek magrib, isya jeung subuh langganan ka dinya
    waas, kmarana kitu batur ngaji teh nya ?

    acan aya listrik di Parakanna oge haritamah, masih make damar
    bada isya sok ngawangkong di warung pinggir jalan, bari ngadepongan dongeng enteng ti Mang Jaya

    salam kasadayana urang Parakan
    punten ka Pa Kyai, rumaos abdi jodar

    Posted by Dadang Kutakembaran | 24 Pébruari 2009, 8:05 pm
  294. Ambeu aya semah geuningan nyebat kolor ijo nami na kang dedi. Cobi akang ngangge kolor naon? Si kabayan kamana nya, dagang gaplek sugan?

    Posted by Kolor ijo | 24 Pébruari 2009, 8:22 pm
  295. Wilujeung teupang ka kang dadang kutakembaran, ari abdi mah kawit namah ti desa cipedes kec ciniru, ari ayena teh nuju nuturkeun indung suku ngalalampah ka lembur batur milarian anu teu aya, nyaeta ayena abdi aya di cibitung, ari kang dadang teh linggih di mana kitu?

    Posted by Dedi | 24 Pébruari 2009, 8:30 pm
  296. Eta kolor ijo mani capetang, kebulan ku parupuyan kang mamat tah si kolor ijo,
    Lamun kolorna nu palid ka ceot ku banjir , lain kolor ijo deui meureun,
    Jadi sarung ijo jiganamah,

    Hidup sarung ijo :-):-):-):-)…!

    Posted by Diplong | 25 Pébruari 2009, 1:54 am
  297. Kang diplong, ke mun kolor kuring palid mah heug colek ku kang diplong mere kuring mah ikhlas. Itung2 serah terima jabatan bae… Tapi ketang engke kuring make kolor naon atuh nya? Kang diplong, eta kang mamat kuring menta bakakak teu di bere. Keun siah di emon emon….

    Posted by Kolor ijo | 25 Pébruari 2009, 7:03 am
  298. ASS.TEPANG DEUI SARENG ABDI OMAN TEA,KANGGO KOLOR HEJO SALAM KENAL TI ABDI,TERAS KANGGO BIT BIT AYA SALAM TI GEBOY

    Posted by OMAN | 25 Pébruari 2009, 10:28 am
  299. Teuras kanggo budak B.R.C, aya imformasi acara kumpul kumpul nu tdina tgl o8, di undur janteun tgl 15 maret, info lebih lanjut hub. TEDY BEJO. hatur nuhun

    Posted by OMAN | 25 Pébruari 2009, 10:36 am
  300. teu hilap,salam kenal ka kang rudiana se,sareng kang mamat rohimat.salam kenal oge sadaya urang KUNINGAN kususna urang parakan kum wae lah sadayana

    Posted by OMAN | 25 Pébruari 2009, 10:42 am
  301. ka diplong nu keur ngla kalapetong, balik enggs bisi ka peugat caah maling wotak……

    Posted by OMAN | 25 Pébruari 2009, 10:46 am
  302. ang,jdi ka lembur,sugan rek ngumbah keris…,salam bae ka ema teu bisa ngiriman ktu

    Posted by OMAN | 25 Pébruari 2009, 10:49 am
  303. tos heula ah

    Posted by OMAN | 25 Pébruari 2009, 10:52 am
  304. Deuh eta kang oman ngabsen euy, cik atuh tarembalan….

    Posted by Kolor ijo | 25 Pébruari 2009, 10:58 am
  305. waduh…sakieu ramena,sakieu loba jelmana, eta kolor ijo can ka tangkep keneh nya,,,,hiii…..hiiii…..matak maruringkak sabulu bulu ieu mah, kang mendingan kolor ijo na di sasajenan ku congkot di endogan ,di tambih bakakak hayam , ngahephep jigana kolor ijo teh di suguhan eta mah. he….he….he….( punten ah , heureuy sakedik )

    Posted by maman wahyu | 25 Pébruari 2009, 11:11 am
  306. Iraha ngempel di parakan teh,,,? sariap teu…?

    Posted by lemburkuring2007 | 25 Pébruari 2009, 11:28 am
  307. Kang kolor ijo
    eta aya tamu kahormatan ,anu kagungan leumbur kuring ngajak kempel, sok di palire ,ngadamel rencana sakantenan

    Posted by Mamat Rohimat | 25 Pébruari 2009, 12:32 pm
  308. Hese kang Maman nangkepnage da bisa ngaleungit si kolor ijo mah

    Posted by Mamat Rohimat | 25 Pébruari 2009, 12:34 pm
  309. Buat OMAN lam kenal juga met gabung di layar kaca desa parakan

    Posted by Mamat Rohimat | 25 Pébruari 2009, 12:35 pm
  310. KANG kolor ,jam sabaraha biasa online teh
    (online bareng atuh jam 18 atau jam 19)

    Posted by Mamat Rohimat | 25 Pébruari 2009, 12:38 pm
  311. Ampun eta kang maman mani asa kacida ka ngaing teh, can di pakean kolor biru meureunan… Kang mamat kuring menta tulung, eta kolor biru pasihkeun ka kang maman nya hakakakak…. Teu hilap kanu kagungan ieu blog, iraha bade kempel teh nya? Sok lah si ganteng kolor ijo bade pamer raray, pamer seuri, pamar pangaweuruh. Heueuh heug teu nanaon aranjeun rek nyarios kuring narsis, kampungan, jadul. Nu penting mah pribadi kuring enya enya orisinil teu di buat buat jeung tanpa basa basi…. Kang mamat bandar tomat alo na pak camat, hayu atuh online bareng…

    Posted by Kolor ijo | 25 Pébruari 2009, 1:40 pm
  312. tessss…..tes…..tes…..

    Posted by layung wangi | 25 Pébruari 2009, 1:59 pm
  313. eta geuning aya kolor ijo……!!!!!anu timana ieu tehnya….

    Posted by layung wangi | 25 Pébruari 2009, 2:00 pm
  314. Adawww… Alus uy nami teh layung wangi, ari wangi na teh ku naon atuh? Ku pandan, cikur, jahe atawa naon ieu teh……… Oh wangi parfum ta minyak angin? Mun ku parfum ieu abg, tp mun minyak angin geus jadul…. Bae akh lieur keur ngopi heula jeung kapal api bari di haseupan ku jarum super. Hoyong teu nu karitu? Da kuring mah bosen kudu sulutru jeung menyan mah. Eta mah mangga sanggakeun bae ka kang maman, kang diplong atanapi kang mamat bae. Manawi aranjeuna keur ka usap ku karuhun. Hidup karuhun…… Wakwaww…..

    Posted by Kolor ijo | 25 Pébruari 2009, 2:11 pm
  315. Kang mamat oge kang maman, gara2 kolor ijo jadi rame di parakan, kajeun ulah di gurah-geureuh, urang ingu bae kurungan na ranggap, ambeh teu leupas,
    Ulah di bere bakakak tuman, bere bae kodehel jeung otokowoh, beh ngagaremol huntuna,

    :-l…!

    Posted by Diplong | 25 Pébruari 2009, 4:14 pm
  316. Kang Kolor …?!

    Ari kang Didi teh ka mana nya ,

    ari wanoja urang parakan ka marana nya
    teu aya pisan anu mejeng di kaca geuning,
    ajakan atuh kang kolor lah ambih tambah rame

    Posted by Mamat Rohimat | 25 Pébruari 2009, 4:17 pm
  317. Kanu kagungan lembur kuring mangga ngiringan bade kopi darat di parakan, sasih payun minggu pertama pan libur panjang, cobi geura kalalembur,
    Cobi kang mamat, kang rudiana, aank, di rancang, urang bageakeun nu gaduh lembur kuring,

    Hatur nuhun.

    Posted by Diplong | 25 Pébruari 2009, 4:20 pm
  318. Kang mamat , abdi di ganti namina ku diplong, da kolor ijo ge, teu ngajirim aslina,

    Wslm
    Didi sunardi

    Posted by Diplong | 25 Pébruari 2009, 4:28 pm
  319. Liburan kedahna kalemburnya, ulah hilap ayeuna keur usum lauk jeung hurang pami ka pasar baru meser hela heurap/kecrik/lintar jeung kempis soalna di cegede boh dicepedak ker loba lauk jiganamah. sareng tong hila siapkeun kratingdaeng keur mantuan sepuh macul di sawah da jigana paculeun rada uduh mun usum hujanmah nya.

    Posted by rudiana | 25 Pébruari 2009, 5:50 pm
  320. KOLOR ,KOLOR, KOLOR

    Posted by Mamat Rohimat | 25 Pébruari 2009, 5:59 pm
  321. Loba lauk paray meureun nya kang Rudiana jang pepeseun, tah lamun hurang mah jang pelaseun, resep pisan nya,

    Posted by Mamat Rohimat | 25 Pébruari 2009, 6:31 pm
  322. Kang Kolor,
    Dititah balik ka lembur tah ngala lauk ka cigede loba hurang cenah cek kang rudiana, bari meuli pacul anyar cenah jang macul di cibailat

    Posted by Mamat Rohimat | 25 Pébruari 2009, 6:34 pm
  323. OK kang Diplong 86,

    Kang Kolor hudangkeun kang Diplong cenah rek online bareng jeung saya

    Posted by Mamat Rohimat | 25 Pébruari 2009, 6:36 pm
  324. KOLOR,,,,,,,,,KOLOR,,,,,,KOLOR,,,,,,KOLOR

    Posted by Mamat Rohimat | 25 Pébruari 2009, 6:38 pm
  325. Tos aribak ieu teh geuningan rikat tos naronghol? Punten nu can ibak mah nyingray heula ngaganggu yeuh ka sinyal nu kuring… Kang diplong keur nyemplong, ari kang mamat keur…… Keur naha cing?

    Posted by Kolor ijo | 25 Pébruari 2009, 6:41 pm
  326. Aduh eta kang mamat mani rikat nyadiakeun tempat… Omat ulah waka ngomean jimat wayah kieu bisi kawalat, goreng na bisi kasambat. Kang diplong cik bejaan eta kang mamat sina tobat hakakakak…. Hoyong bakakak !

    Posted by Kolor ijo | 25 Pébruari 2009, 6:50 pm
  327. Hah urang parakan, kang mamat ngajanjian ngajak online ka kuring kawas ngajak kabogohna*caritana ieu ngagorowok hahah….*

    Posted by Kolor ijo | 25 Pébruari 2009, 6:57 pm
  328. Kang mat, kuring ari mireng kratingdaeng teh sok rada gugup, soal na eta teh obat kuat paling mujarab. Lamun teu salah mah jeung bonteng heheh… Eh kang mat online na ke tabuh 21.00 deui nya, punten aya peryogi. Kolor patukeur. Ke mun tos online mah ku abdi di miskol hakakak…

    Posted by Kolor ijo | 25 Pébruari 2009, 7:11 pm
  329. Leres kang rudiana, liburan mah uih heula, urang ayakeun kopi darat,
    Bari sakantenan ngepung kolor hejo, mun ka tewak urang borosotkeun kolorna ganti ku sontog.
    Sina jadi
    Sontog ijo,

    Hidup
    KOLOR. :-o

    Posted by Diplong | 25 Pébruari 2009, 8:12 pm
  330. Duh Gusti, ieu teh naha jalmi2 teh beut ngamarusuhan ka abdi….lepat kuring naon…bebaskeun kuring nun Gusti tina nyeri peurih, sareng harapunten aranjeuna sabab maranehna heunteu terang naon anu keur di perbuat ku maraneh na. Amiiin……

    Posted by Kolor ijo | 26 Pébruari 2009, 7:06 am
  331. kolor ijo mulai panik,numatak ngaku wae atuh kang,saha sabenerna akang teh.teu kenging ktu ah , ke di porosotkeun kolorna ku si didi,sanes kitu kang didi

    Posted by OMAN | 26 Pébruari 2009, 9:57 am
  332. kanggo desi rt, ko cuman tes, hayu ramekeun deui blog urang parakan

    Posted by OMAN | 26 Pébruari 2009, 10:01 am
  333. plong baruk di lembur tas caah gede?,loba hurang meuren,kanggo mamat(aban} baruk ka banjiran bumi na,kasabar wae nya,bantar peucang oge rata cenah ka bawa caah,karunya ka petani,mana karak di tanduran deui

    Posted by oman | 26 Pébruari 2009, 10:16 am
  334. Istri wadah nagara, pameget paseuk nagara… Sok geura eta paseuk urang sarerea di rawat….

    Posted by Kolor ijo | 26 Pébruari 2009, 10:43 am
  335. rame euy…euy…

    Posted by aank | 26 Pébruari 2009, 10:54 am
  336. kolor…kolor…kolor….kolor….kamana atuh bieu online hentu nuju monitor kitu….!!!kang oman kumaha damang, kang mamat mulud ka lembur teu. eta ari kang bit-bit kamana mani tilem kitunya,,,,,,kumaha kang rudiana mulud teh ka lembur teu,,,,

    Posted by layungwangi | 26 Pébruari 2009, 11:00 am
  337. Kang Mamat, gampil atuh nangkep Kolor Ijo mah, pan tadi tos di sarankeun ku abdi, nangkep kolor ijo mah kedah ku congcot di endogan, bakakak hayam, rokok na Samsu, Bajigu bae lah tambah na saceblung mah, geura kolor ijo teh langsung ngurunyung ku eta mah. Iraha kopi darat teh Kang ? wartosan abdi susuganan tiasa ngariung. Nuhun.

    Posted by maman wahyu | 26 Pébruari 2009, 11:05 am
  338. Layung wangi, kuring td keur maca parancahan budak cibunut di page ngobrol. Lumayan panas oge eum. Kangge kang maman, dudukun heula nu metu hekekek…. Saha nu gaduh bubuy boled? Ari kolor biru tos di angge kang maman?

    Posted by Kolor ijo | 26 Pébruari 2009, 11:14 am
  339. Sy jadi lieur jiganamah kolor ijo daharna menyan da geuning teu jauh ti parancah jeung tumpeng, sararieun, ari cibunut teh dimananya..

    Posted by Layungwangi | 26 Pébruari 2009, 1:20 pm
  340. Kuring mah embung menyan sakeprul jeung parancah saulas mah. Moal ge metu nu jiga kitu mah… Mun teu salah cibunut teh perbatesan jeung ciniru. Lembur nu multiagama tea, ceuk beja. Gemah ripah loh jinawi. Ari pawaris tahta na teh nya budak cibunut eta anu teuing saha ngarana. Ari anjeun ti palih mana? Kuring wetan….

    Posted by Kolor ijo | 26 Pébruari 2009, 1:58 pm
  341. Ari lebah wetan teh wetan mana, abdimah anu ti parakan thea, ari
    Kang ijo anu timana atuh, sugan we ari tos wawuhmah tiasa nganjang,,,he,,he,,

    Posted by Layungwangi | 26 Pébruari 2009, 2:11 pm
  342. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Posted by layungwangi | 26 Pébruari 2009, 2:22 pm
  343. Kuring ngageugeuh alam gaib anu loba pisan mahluk nu bs mancala putra mancala putri… Eta onaman lamun rek percaya. Mun nganjang ka kuring mawa kapal api, 234, sareng rangginang. Poma ulah kopi tutu pangpang na mah sok ka seuglong. Kade surutu cap adipati ulah tinggaleun. Bakakak hayam jajangkar, bubur bodas, bubur beureum. Heug parancahna menta kanu bisa, asal geunah kadenge ku kuring anjeun pasti d tarima. Hiji deui, mun anjeun awewe omat make samping lereng adumanis jeung stelan kabaya. Ulah arek make rok mini, span atanapi u can see. Mun lalaki cukup stelan piyama hideung atawa bodas, heug make iket… Nuhun !

    Posted by Kolor ijo | 26 Pébruari 2009, 2:25 pm
  344. Panunjuk tempat kuring, tangkal asem….

    Posted by Kolor ijo | 26 Pébruari 2009, 2:28 pm
  345. Ulah poho make bakiak…..

    Posted by Kolor ijo | 26 Pébruari 2009, 2:32 pm
  346. karareueung ngadengenage matak maruringkak bulu kuduk,,,

    Posted by layungwangi | 26 Pébruari 2009, 3:58 pm
  347. abdimah bade pamitan bae ah mangga di lajeng bae…..permiossss…

    Posted by layungwangi | 26 Pébruari 2009, 3:58 pm
  348. ari kolor ijo meni raos nyarios teh nya,jigana kedah di pasihan bakakak reungit tah, geura tos di pasihan bakakak reungit mah kolor na pasti robah , moal hejo deui tapi kayas, luntur warnana, geus di bere eta mah, ihhhhhhhhhh……meni sararieun eta tempat tinggal na kolor ijo, leuweung geledegan sugan mah nya, iihhhhhhhh………kang mamat menta jampe geura tah ka kang ALAM ANU SOK NGALAGU Mbah dukun.

    Posted by maman wahyu | 26 Pébruari 2009, 5:33 pm
  349. #@$!%^&$#@ >>>….Lumpaaaaaaattttttttt….*&^*&()..aya kolor ijo….

    Posted by maman wahyu | 26 Pébruari 2009, 5:37 pm
  350. Kang maman, aeh eta kang maman… Ibak heula kang kade kumbahan sing bareresih nya kolor na….

    Posted by Kolor ijo | 26 Pébruari 2009, 5:38 pm
  351. Di palih dieu ge geuningan virus kolor teh neureukab…. Sok kang maman, punten upami teu leupat mah kolor ijo teh sieuneun ku daun kelor. Cepret bae….

    Posted by Budak cibunut_thea | 26 Pébruari 2009, 5:51 pm
  352. \\\¡//
    ( * * )
    ¡ ¡
    ( )
    ( )
    \ /
    \ /
    ¿ ¿

    KOLOR..
    KOLOR..

    Posted by Diplong | 26 Pébruari 2009, 8:12 pm
  353. Eta ari kang diplong keur nanaonan? Heuh ari laku manusa nya naha geus rupa rupa kitu…….

    Posted by Kolor ijo | 27 Pébruari 2009, 1:37 am
  354. absen

    Posted by oman | 27 Pébruari 2009, 9:50 am
  355. alhamdulilia sehat, layung wangi saha anjeun saleuresna atuh?

    Posted by oman | 27 Pébruari 2009, 10:01 am
  356. tewak kolor hejo leuleup keun ka leuwi patik

    Posted by sule | 27 Pébruari 2009, 10:14 am
  357. LOR SORRY LOR KAMARI SAPOPOE TEU ONLINE SIBUK ,GEUS LAPOR PAJAK NYAN, SUNSET POLICY GEUS REK ABIS ISUKAN GEURA LAPOR HEULA PAJAKNA AWASI PENGGUNAANNYA, OK COY

    Posted by Mamat Rohimat | 27 Pébruari 2009, 11:10 am
  358. Sampurasun …………!kamarana ieu jalma teh geuning teu katingali dina kaca

    Kang KOLOR IJO, KANG DIPLONG , KANG OMAN ,AYADEUI SULE ANYAR SIGANAMAH, KANG MAMAN WAHYU, LAYUNG WANGI OGE ANYAR SIGANAMAH, BUDAK CIBUNUT MANGGA GABUNG DEUI

    SARENG KANG RUDIANA, OGE TEU HILAP KANU KAGUNGAN LEUMBUR KURING , HAYU URANG KEPUNG DEUI TAH SI KOLOR IJO

    GEUS LIEUREUN KOLOR IJO TEH DI UBER UBER BAE

    Posted by Mamat Rohimat | 27 Pébruari 2009, 5:29 pm
  359. KANG MAMAN ,PASIHAN BAKAKAK BEURIT GEURA SI KOLOR IJO MAH, LANGSUNG NGAJIRIM GEURA , HA HA HA HA

    Posted by Mamat Rohimat | 27 Pébruari 2009, 5:31 pm
  360. Hah, makhluk beulah dieu mah jarahat geuningan…. Aya nu teu usah mikir….kolor XL hahahah…………

    Posted by Kolor ijo | 27 Pébruari 2009, 5:47 pm
  361. Wilujeng enjing wargi parakan…

    Baiklah, akan aku ceritakan pd kalian semua hikayat hdup yg berbeda, bahkan mungkin bertentangan. Boleh jadi jagat akan goncang, tapi itu tak menjadi mengapa. Karena aku, hanya ingin mengungkap kebenaran sejati, bukan kebenaran cuma di mata 4JJJl.

    Namun, catat! Aku tak bermaksud menggugat logika yg absurd. Sebab, hidup sendiri lahir tanpa logika—bukankah hanya berdasarkan imajinasi manusia? Dan inilah aku, ingin mengungkapkan bahwa akulah manusia pemilik sah kehidupan yg jelas.

    Semenjak awal, hikayat memang sarat dengan absurditas. Aku mungkin bukan siapa – siapa, dan manusia tak ber-apa. Logika yg kacau, bukan? Aku hanya menguraikan bukti bahwa ada bibit – bibit ketidak-adilan yg ditanamkan dunia dalam hidup ini….

    Posted by Satria kewok | 28 Pébruari 2009, 8:42 am
  362. Ok, satria kewok…
    I love humor. That’s something that I think you can’t ever get enough of.

    Posted by Kolor ijo | 28 Pébruari 2009, 9:09 am
  363. Dan ini pesan saya untuk anda: lakukan hal hal yg anda ketahui dan anda akan belajar kebenaran yg perlu anda ketahui. Dan jika anda tidak bisa membuat org lain tertawa, tebuslah dengan menjadi orang yg penuh perhatian. Tp anda jangan pernah berbuat pura2 seperti teman baik yg penuh perhatian dan jujur, sbab sikap seperti itu adalah sikap yg benar-benar merampok akhlak dan kejujuran…

    Posted by Kolor ijo | 28 Pébruari 2009, 9:19 am
  364. PUNTEN ACH NGIRING NGALANGKUNG

    Posted by Mamat Rohimat | 28 Pébruari 2009, 12:31 pm
  365. Bade ngalangkung kamana? Tos meser kolor heunteu… Yeuh rekomendasi kolor anu ayeuna keur ngetop nyaeta kolor tyson. Ceuk beja eta kolor ciri kanggo lalaki perkasa, nu teu perkasa mah lewat bae…..

    Posted by Kolor ijo | 28 Pébruari 2009, 12:44 pm
  366. Kang mamat, salam angge pak edy tos di dugi keun ku abdi. Saur na hatur nuhun…. Punten nembe ayeuna pendak na kang….

    Posted by Budak cibunut_thea | 1 Maret 2009, 6:01 pm
  367. Kanggo Budak Cibunut

    Haturnuh pisan kang Cibunut

    Posted by Mamat Rohimat | 2 Maret 2009, 8:56 am
  368. Sami2 kang mamat. Kamari kaleresan tepang waktos abdi bade latihan tenis meja…. Kamarana bae atuh nya urang parakan teh meni jempling tos sababaraha dinten….

    Posted by Budak cibunut_thea | 2 Maret 2009, 9:25 am
  369. a,mamat,a rudiana, aang,bit2,budak cibunut,layung wangi,kang yono, agus doang,kang maman,diplong,kolor hejo, kamarana mani tiiseun jasa,kang mamat aya semah anyar yeuh,satria kewok,mani sae jasa nya gaduh nami teh, plong artina KEWOK neon?

    Posted by oman | 2 Maret 2009, 9:42 am
  370. kanngo a,mamat,nu nuju monitor sok lah ramekeun deui

    Posted by oman | 2 Maret 2009, 9:44 am
  371. oh aya deui budak cibunut,sok lah a rame keun deui,

    Posted by oman | 2 Maret 2009, 9:48 am
  372. tes tes ehm cleng….

    Posted by mela ney | 2 Maret 2009, 9:58 am
  373. Siap bos…

    Posted by Budak cibunut_thea | 2 Maret 2009, 10:15 am
  374. Sok atuh rek diramekeun mah ,beuleum tah kolor ijo ambih rame

    Posted by Mamat Rohimat | 2 Maret 2009, 5:30 pm
  375. ABSEN ,kolor ijo, diplong,kang Rudiana,oman,mela ney,satria kewok, kang maman wahyu,layung wangi, budak cibunut, sareng sadayana bae kum

    Posted by Mamat Rohimat | 3 Maret 2009, 9:30 am
  376. Abdi hadir yeuh kang Mat…. Dupi kolor ijo kamana nya, pundung sugan?

    Posted by Budak cibunut_thea | 3 Maret 2009, 10:22 am
  377. eh kang mamat,teu kenging ktu ah,sanes di beulem kolor hejo teh,tapi di DURUK KOLORRna,

    Posted by OMAN | 3 Maret 2009, 10:33 am
  378. QUIT..
    uing hayang kaluar tina kaulinan ieu ah, tapi lain LOGOUT. Uing masih keneh sarua kawas nu ku baraya kenal, ngan ieu lain LOGIN AS DIFFERENT USER komo SHUTDOWN -H NOW
    embung nuntaskeun sama sakali

    pasangkeun bae FIREWALL pilah2 IP saha wae anu di idinan meunangkeun akses. Atawa kudu meng-ENKRIPSI ka warna kolor uing?
    teu pernah deui ngubah settingan IFCONFIG eth0 atawa PROXY, jadi masih di tempat anu sarua basa baheula baraya mampir

    ku bantuan EMULATOR WINE uing nyoba ngamaenkeun game di WINDOWS tina GNU/Linux bari nginum katugenah sabab kolor kuring rek di daruruk. Tah ti dieu mah moal aya BLUE SCREEN tina GNU/Linux, komo deui nyampe kudu neken ALT-CTRL-DEL terus END TASK kawas produk MICROSOFT
    nu pasti ieu lain carita ngeunaan CRACKER atawa HACKER, diri uing da masih NEWBIES, ngan sapotong kolor…..kolor ijo !

    Posted by Kolor ijo | 3 Maret 2009, 11:03 am
  379. Kang mat, sy hadir yeuh,

    Aya info kangge sadayana, kanu biasa atawa nu pernah ngantri nuhunkeun cai ka dukun cilik “ponari” , ayeuna tos teu praktek deui, ponari ayeuna tos di kemas, janten “Ponari sweat”

    Posted by Diplong | 3 Maret 2009, 11:48 am
  380. aya=aya bae..hee.hhe

    Posted by lemburkuring2007 | 3 Maret 2009, 12:01 pm
  381. Punten kang diplong, produksi mana PONARI SWEAT na? Pesen hiji lah angge ngubaran baraya urang….kolor ijo tea heheh !

    Posted by Budak cibunut_thea | 3 Maret 2009, 12:17 pm
  382. Punten kang diplong, produksi mana PONARI SWEAT na? Pesen hiji lah angge ngubaran baraya urang….kolor ijo tea heheh ! Sugan bae rada ideung geus di inuman PONARI SWEAT mah……

    Posted by Budak cibunut_thea | 3 Maret 2009, 12:18 pm
  383. Tah geuning aya bisnisan anyar jualan ponari sewat,sok sing bade pesenmah kang Diplong

    Posted by Mamat Rohimat | 3 Maret 2009, 6:08 pm
  384. Ari kang Kolor ijo teh kumaha damang kitu…?

    Posted by Mamat Rohimat | 3 Maret 2009, 6:13 pm
  385. Kang mamat sehat? Kunaon kawas nu kangen berat. Kuring amanat nya kang mamat, ulah lumpat mun keur icalan tomat….*heureuy: MODE 0N*

    Posted by Kolor ijo | 3 Maret 2009, 6:40 pm
  386. Kang cibunut tah geuning nonghol kang kolor nu rek di bere ponari sweat, tp jiganamah moal neurak ari ngan saukur di inumanmah, kuduna di mandian di bw ka imahna ponari,

    He..he..:-)

    Posted by Diplong | 3 Maret 2009, 9:13 pm
  387. Enya kang kumaha sae na bae…. Tapi ketang bisi geunjleung upami si kolor eta di bawa ka muka umum mah. Kinten2 kolor na ukuran M, L, ta XL nya?

    Posted by Budak cibunut_thea | 3 Maret 2009, 9:26 pm
  388. ass.wr.wb.

    alhamdulilah rame geuning ayeuna mah?
    kumaha daramang akang,teteh?
    bagea ka,kang oman kumaha wartosna?

    Posted by syaefurahman | 4 Maret 2009, 12:38 am
  389. \\\\///
    ( Θ ¿ Θ )

    Hadir…!

    Posted by Diplong | 4 Maret 2009, 1:33 pm
  390. MOAL AREK DI PANGLUMPAT KEUN LAH KANG KOLOR

    Posted by Mamat Rohimat | 4 Maret 2009, 4:40 pm
  391. Hahah… Barangkali saya teh jatuh maklum karena usia kita telah dekat UZUR, lagi2 NGALANTUR. Yeuh kang mamat, buat manusia seusia kita teh layaknya mobil yg mau parkir, jalannya xtra waspada supaya jangan kecebur kali ato di gebuk polisi hahah……: wakwaww ! !

    Posted by Kolor ijo | 4 Maret 2009, 4:51 pm
  392. Kang Kolor ,ari saya mah masih sangat muda umurna ge 17 tahun, jadi ulah di saruakeun jeung kang kolor anu tos sepuh,wek wek wek

    Posted by Mamat Rohimat | 5 Maret 2009, 9:01 am
  393. ABSEN,
    Kang Diplong, kang Maman , kang kolor ijo, oman ,budak Cibunut, syaefurahman, Bit-Bit, satria kewok, lemburkuring,mela ney, kang Rudiana,layung wangi, aang,
    sareng sadayana wae lah ,
    mun teu hadir mawa surat dokternya

    Posted by Mamat Rohimat | 5 Maret 2009, 9:06 am
  394. Ya, saya mengerti. Karena Dari gaya kyk anak 17th, dari cara bicara seperti baru 20th dan di lihat dari cara jalan seperti umur 18th. Jadi orang akan mengira umur akang 55th heheh…….:siul

    Posted by Kolor ijo | 5 Maret 2009, 9:15 am
  395. Saya hadir pak…. Tolong catat yg jelas, jangan memanipulasi heheh…. Siip lah kang mat, sok absen tiap dinten !

    Posted by Budak cibunut_thea | 5 Maret 2009, 9:32 am
  396. Abdi aya kang Mamat,pan linggih na di pengkereun rompok kolor ijo, pami payuneun mah ke langsung di rontok ku manehna ( kolor ijo ) ihhhh……….sieuuuuuunnnnnn. Eh…kumaha acara kumpul di rompok kang Rudiana teh janten teu ?

    Posted by maman wahyu | 5 Maret 2009, 11:34 am
  397. \\\\ ////
    [ Θ ς Θ ]
    \ ::::; /

    HADIR..!

    Posted by Diplong | 5 Maret 2009, 11:38 am
  398. Kurang informasi saya teh kang Maman, jadi kurang jelas mengenai kumpul-kumpul di rumahna kang Rudiana teh, taros keun ka kang Diplong ,biasana kang diplong onfo na leuwih lengkep

    Posted by Mamat Rohimat | 5 Maret 2009, 12:08 pm
  399. OK Kang Cibunut ,saya catat dengan spidol yang besra
    dicatet dina ati sanubari cek kang kolor ijo mah

    Posted by Mamat Rohimat | 5 Maret 2009, 12:12 pm
  400. hadir

    Posted by aang | 5 Maret 2009, 12:14 pm
  401. Kang kolor ijo,

    kita memang harus mengakui kalau kolor ijo teh sudah berusia 55 tahun ,sanes kitu kang..?

    Na..urang teh rek parebut umur bae sugan..
    ha…ha….ha…..

    Posted by Mamat Rohimat | 5 Maret 2009, 12:16 pm
  402. sing horeng bade kumpul-kumpul di rompokna kang rudiana…iraha atuhk kang maman, insyaallah abdi aya dilembur tilu dinten tanggal 7 pulangna..

    Posted by aang | 5 Maret 2009, 12:17 pm
  403. kang mamat nuju monitor nya…iraha kalembur teh..

    Posted by aang | 5 Maret 2009, 12:19 pm
  404. Kang Diplong,

    Kumaha.., maulid teh rek kalembur moal..?
    mun balik pang mawakeun kupat kepel jeung tangtang angin nya

    Posted by Mamat Rohimat | 5 Maret 2009, 12:21 pm
  405. kamana deui atuh kang mamat teh meni laslisles kitu siga jaringan teu meunang sinyalllll….

    Posted by aang | 5 Maret 2009, 12:21 pm
  406. kang diplong bade kalembur dinten sabtu,,, ayeuna nuju ka bank nyandak artos, kang mamat teu ka lembur kitu.

    Posted by aang | 5 Maret 2009, 12:23 pm
  407. punten kang mamat ieu teh monitor dina handphone atanapi tina komputer…

    Posted by aang | 5 Maret 2009, 12:24 pm
  408. Kang Aang,

    Bagea teuing atuh ,kakara katingali gening .
    mola saya mah moal bisa ka lembur mun jadimah rek ka lembang

    Posted by Mamat Rohimat | 5 Maret 2009, 12:24 pm
  409. Ah saya mah monitor dina komputer ,kabeneran keur aya di kantor

    Posted by Mamat Rohimat | 5 Maret 2009, 12:27 pm
  410. punten ka kang kolor,,ari kang kolor teh nuju di perantauan atanapi kumaha ieu teh,,upami pi perantauan dimana ayeuna di jakarata apa di bandung,,,

    Posted by aang | 5 Maret 2009, 12:27 pm
  411. jadi kumaha ka lembur teu mulud teh,,sugan arek ngumbah barang kitu kang mamat,,,,,,,,,

    Posted by aang | 5 Maret 2009, 12:28 pm
  412. eta ati kang bit-bit meni teu kabar caritanya…..

    Posted by aang | 5 Maret 2009, 12:29 pm
  413. Bener Ang saya ge teu nyaho eta kolor ijo teh ngagegeh na di lebah mana nya

    Posted by Mamat Rohimat | 5 Maret 2009, 12:30 pm
  414. ngumbah barang mah ku cai seureuh atuh ang,,ha..ha..ha..

    Posted by Mamat Rohimat | 5 Maret 2009, 12:32 pm
  415. kamana deu atuh kang mamat teh …signout sugan…

    Posted by aang | 5 Maret 2009, 12:33 pm
    • BRO BRO YANG MAU HADIR DI ACARA ARISAN TLG 3 DI SUDARA AGUS MOHON KE HADIRAN YA KAREN MAU ADA YAN MAU DI BICARAKAN SANGAT PENTING DEMI KE LANCARAN KITA SEMUA MAKASIH ATAS KE HADIRAN SALAM,BOROCK RAIDES COMMUNITY

      Posted by 4HID BOROCK RAIDES COMMUNITY | 2 Méi 2009, 10:20 am
  416. Ang ,,ari samsung service center di mana nya, laptop saya samsung lcd na ngan hirup satengan

    Posted by Mamat Rohimat | 5 Maret 2009, 12:38 pm
  417. Kang mamat sareng kang aang riweuh na ku ngumbah keris bae… Eta keris saha ngarana? Kade ingetkeun nu kuring ngarana ANDY…. Ulah tuturut munding nya, omat! Kang maman kumaha aya produk baru teu ti nabati? Pisang keju aya heu…..

    Posted by Kolor ijo | 5 Maret 2009, 12:45 pm
  418. Nu bade aruih kade ulah ngalakukeun KDRT=Kekerasan Dalam Rongga Tjelana….

    Posted by Kolor ijo | 5 Maret 2009, 12:50 pm
  419. Kang mat, kuring di pejaten di PT. ISS…pasar ahad heheh…

    Posted by Kolor ijo | 5 Maret 2009, 12:52 pm
  420. AADC_ada apa dengan COLORijo?

    Posted by Budak cibunut_thea | 5 Maret 2009, 12:56 pm
  421. samsung mah dara sesah ganti bae ku nu anyar…

    Posted by aang | 5 Maret 2009, 12:56 pm
  422. pt` iss teh naon,,,,,,internet servisies lain kang kolor….

    Posted by aang | 5 Maret 2009, 12:58 pm
  423. Aya keneh ang keur ngadagoan timbel

    Posted by Mamat Rohimat | 5 Maret 2009, 12:58 pm
  424. hujan gede pisan didieumah gelap meni dordar…….

    Posted by aang | 5 Maret 2009, 1:00 pm
  425. OH PEJATEN ,KAHADE DI DINYAMAH LOBA TANGKAL KELOR KANG ,SING KEUR APES KE GEBUG KU DAUN KELOR GERA

    Posted by Mamat Rohimat | 5 Maret 2009, 1:04 pm
  426. Ulin yu ka ragunan…. Atawa nongkrong di mampang prapatan.

    Posted by Kolor ijo | 5 Maret 2009, 1:11 pm
  427. NYA ,,DI DIEU GE GELAP DORDAR TAPI ARI HUJAN MAH CAN TURUN

    Posted by Mamat Rohimat | 5 Maret 2009, 1:12 pm
  428. Di kuningan panas, nuju moe segon….. Panas, panas…..*pemberitahuan*

    Posted by Budak cibunut_thea | 5 Maret 2009, 1:19 pm
  429. Coba, pilihlah ! Mana yg kalian suka: Apakah cinta yg dikeluarkan oleh kata kata atau oleh hati?

    Posted by Satria Kewok | 5 Maret 2009, 1:34 pm
  430. Knalin nie gw mega cucunya bapa enjong parakan desa.

    Posted by Mega | 5 Maret 2009, 5:53 pm
  431. Woi gag pd ol neh,
    Mana yg namax klor ijo dan satria kewok tongolin dunk mukax,lam knal jg bwd mamat dan bohani.

    Posted by Mega | 5 Maret 2009, 6:00 pm
  432. Mba mega trtarik ma aku, ato pengen dpt fantasi berlebih? Ga apa, ruang maya ini semacam halusinasi kok…dan mba mega bisa lebih meng-ekspose diri dengan ambisi. Oya, jng nyangka aku lg frustasi ya, sebab disini aku cuma mo nunjukin kreasi yg selama ini terkubur ilusi. Dan aku juga bkn politisi, aku hanya manusia yg suka sosialisasi. Tolong jangan memanipulasi keadaan, tapi buatlah sesuatu hal atau forum lebih bergengsi di mata dunia. Jauhi arogansi dan tetap beri simpati pada setiap hal yg belum terjamah akal dan nurani. Sesekali tak ada salahnya untuk melakukan meditasi. Berpikir jernih mengatasi kebrobrokan yg melanda setiap sisi dan aspek kehidupan… Salam penuh ambisi dari raja kolor. I’m mycolor_liberty…..

    Posted by Kolor ijo | 5 Maret 2009, 6:24 pm
  433. KANG KOLOR BISAAN GENING NYARIOSNAMAH

    Posted by Mamat Rohimat | 5 Maret 2009, 6:59 pm
  434. NE CIAPA CEH MEGA KARTI YACH ,YANG SUKA ADA DI NEGRI IMPIAN

    Posted by Mamat Rohimat | 5 Maret 2009, 7:29 pm
  435. MANGGA AH KA SADAYANA ABDI BADE WANGSUL HEULA NYA ENJING URANG PATEPUNG DEUI DINA IEU KACA

    WILUJENG LELESON KA SADAYANA ANU TOS NGABACEOH, KANG KOLOR IJO NGUMPULKEN HEULA CARITA KANGGO ISUKAN NYA

    Posted by Mamat Rohimat | 5 Maret 2009, 8:30 pm
  436. Kang kolor ijo, hidup ini bukan komedi dan bukan pula sebuah tragedi. Dan tatap negeri ini…disini sudah tralu sulit walau hanya untuk sekedar bisa berdiri. Cobalah jangan hanya bicara, tapi galilah potensi yg dimiliki. Mari kita sama2 susuri perjalanan hari yg selalu kita mulai dengan parodi. Carilah sensasi dan belajarlah untuk mandiri. Bukan apa2 karena yg bisa berdiri dikaki sendiri berarti dia telah tersentuh harga diri. Maaf, aku bukan mau bermain dengan ironi, tapi inilah jalan diri dalam menggapai apa itu yg namanya prestasi. Sebab hidup bukan untuk mengumbar emosi. Tapi bagiku hidup adalah bagaimana memegang tradisi yg diwarisi dari sejak jamannya nini aki. Dan tentunya, sebagai generasi yg hidup dijaman informasi teknologi, kita pun terjamah gelombang radiasi dari televisi. Lalu moderenisasi jadi bagian untuk menaikan pamor dan gengsi. Inilah variasi dan saat ini marilah kita mulai diskusi. Tapi aku nggan ngomongin koalisi, karena diri ini masih rendah dan gak punya profesi. Tapi sempet bingung: apa koalisi itu artinya perselingkuhan para politisi? Tidak ada bukti….ato belum aku ketahui?

    Posted by Budak cibunut_thea | 5 Maret 2009, 8:35 pm
  437. Inilah aku, seorang manusia yg slalu mau peduli. Tapi aku tak mesti berjanji untuk segera menertibkan diri. Kang bunut, disini dalam pertemuan kita di forum ini aku ingin bicara tentang mimpi. Tentang seorang manusia yg ingin hidup abadi. Juga tidak lupa buat kang mamat, aku ingin ngingetin buat makan obat biar tidak kumat. Baiklah aku mulai semuanya dengan syukur. Karena haji subur telah mundur jadi calon gubernur. Sekarang tinggal tuan benhur yg lagi sakit dubur gara2 di beri rujak cingur. Dan ceritanya kita mulai dari sini aja: Dihari libur mereka semua selalu nyempetin makan bubur yg mereka beli diseputaran cigugur. Tidak lupa juga beli sayur yg di jual di dekat rumah tuan mansyur bin haji sukur. Pulang kerumah mereka habiskan waktu dengan menghibur diri dengan cerita dan film2 syur. Ato kalo bosan mereka bisa nyebur kekolam ato memilih tidur mendengkur diatas kasur. . .*bersambung*

    Posted by Kolor ijo | 5 Maret 2009, 9:11 pm
  438. absen ah…..,waduh eta mega tamu anyar pangintennya?, sehat saefulrahman,masih di bogor ente? mega kumaha mulud ka kembur? satria kewok ntok 89

    Posted by OMAN | 6 Maret 2009, 8:36 am
  439. Kabarkan aku tentang malam dimana aku mematung mengukir waktu pertemuan kita; entah kapan ( dan dimana ). Kelak pada sebuah perjumpaan lagi, kabarkan padaku tentan rupa malam di kota singgah kalian…..

    Posted by Satria kewok | 6 Maret 2009, 9:54 am
  440. rupa malam adalah hitam,hitam seperti hati ente, kewok ntok 89

    Posted by OMAN | 6 Maret 2009, 10:22 am
  441. mega lam kenal,ente kenal ka si sule teu aya salam ti sule

    Posted by OMAN | 6 Maret 2009, 10:24 am
  442. LIEUUUURRRRRRR KURING MAH MACA NA EUY……….MENI NGAYAYAY……..N……NGANTAY……..BISA – BISA NGACAY….MENDING OGE DAHAR CAP CAY, CAG AH.

    Posted by maman wahyu | 6 Maret 2009, 10:26 am
  443. plong iraha ka lembur?rek ulin ka giranng atuh? kopi darat sareng kang rudiana

    Posted by OMAN | 6 Maret 2009, 10:27 am
  444. euleh… eta kang maman,nuju monitor? kang,cobi cap cay na di bantun kadiye

    Posted by OMAN | 6 Maret 2009, 10:30 am
  445. ari kang mamat kamana nya?

    Posted by OMAN | 6 Maret 2009, 10:34 am
  446. Bunten atuh,abdi teh bisa bahasa sunda,,,
    bleh tah gabung didesa parakan,saya oge lahirna diparakan,,,
    boleh kalo mau knal ma megha,
    call me 085693857376 tp jgn missed call aj yah.
    mau maen chating boleh di FS,FB,YM (egha88@yahoo.co.id)

    Posted by mE9HA | 6 Maret 2009, 2:17 pm
  447. Angge teh mega add me fs aku di alex_soe@yahoo.com

    Posted by Budak cibunut_thea | 6 Maret 2009, 3:33 pm
  448. NUMPANG LEWAT BAE AH……../!

    KEUR RIWEUH

    KANG KOLOR , KANG CIBUNUT , KANG MAMAN , DIPLONG , OMAN ,MEGA ,SATRIA KEWOK ,KUM

    Posted by Mamat Rohimat | 6 Maret 2009, 4:53 pm
  449. Kamarana ieu
    Urang parakan,
    Sarare keneh jigana nya.?
    Tas ngarumbah keris jeung jimat , sareubeuheun pado mulud ti tajug jiganamah,

    Oman pado anclak nt ti tajug ma ikin di bikeun ka mahanapi,

    Posted by Diplong | 10 Maret 2009, 10:25 am
  450. Diplong,
    bagi bagi atuh meunang pado mah

    Posted by Mamat Rohimat | 10 Maret 2009, 9:41 pm
  451. Kang mat kamarana ieuteh, nalongkrong di tembok bengkok meureun nya.?

    Posted by Diplong | 11 Maret 2009, 9:43 am
  452. Hampura nya baraya sadaya. Bilih tina ucap, lampah sareng perilaku kuring sok asa kirang raos di manah sadayana. Loba heureuy sareng asa aing sok pinter. Kang mamat, kang maman, kang diplong sarang sadayana bae sim kuring nyuhun di hapunten. Waktu kuring moal lami deui. Panyawat leukimia nyerang. Akh, tapi meureunan eta teh anugrah. Keun baraya, upami di paparin kakiatan tangtos sim kuring bakal ngalongokan ieu blog. Sakali deui moga baraya anu aya dikaca ieu blog ngahapunten sim kuring….

    Posted by Kolor ijo | 11 Maret 2009, 10:16 am
  453. Kang Kolor ijo,
    kuamaha eta carios teh leres kitu…? mani sumeredet kana hate, nya’an ieu teh…!

    Posted by Mamat Rohimat | 11 Maret 2009, 10:38 am
  454. Diplong,

    Lain nongkrong di tembok bengkok DI, can angges ngadahar berkat muludan, komo eta ari kang AANG mah
    pang lobana meureun nya.

    Posted by Mamat Rohimat | 11 Maret 2009, 10:44 am
  455. Kangge kang kolor, upami leres eta cariosan teh , abdi oge sami2 nuhunkeun dihapunten
    Tiluhur sausap rambut ti handap sausap dampal, mudah2an sing enggal damang,

    Upami bohong bakal kawalat ti kang mamat nusok jualan tomat, tapi ayeuna jualan jimat mulud

    Posted by Diplong | 11 Maret 2009, 11:06 am
  456. Kang mat sim kuring 3bln deui ceuk dokter mah nu sakola. Tapi teuing duka isuk duka pageto, apanan umur mah rahasia Allah. Urang mah teu ngagaduh-gaduh…sanes kitu kang?

    Posted by Kolor ijo | 11 Maret 2009, 11:39 am
  457. Muhun kang diplong, kuring tereh titip buku…

    Posted by Kolor ijo | 11 Maret 2009, 11:45 am
  458. Kang Kolor Ijo,
    Ulah sok sisiwo jeung umur pamali,apan urang sok menta dipanjangkeun umur sehat walapia.tapi upami leres kitu mah abdi ge ngiring sedih ku kayaan nana
    kang kolor ijo, tapi saya rek ngadu’a kanggo kasehatan kang kolor ,mugi mugi sing enggal sehat deui di paparinan kakiatan di paparinan katabahan sabar di dalam menghadapi segala coba’an.kanggo kulawargi atuh sing sabar menghadapi cobaan dan jangan lupa untuk memberikan suport.
    saya oge nuhunkeun di hampura samudayaning kalepatan bilih aya ucapan atanapi obrolan anu kurang mernah di hate kang kolor ijo hapunten sakali deui nya kang kolor. nu paling penting mah ulah poho make kolor IJO nya ,ha ha ha …..
    (serius teu sih kang kolor teh)

    Posted by Mamat Rohimat | 11 Maret 2009, 1:34 pm
  459. Kang Diplong,
    urang ngalongokan kang kolor ijo yu,bising beneran kayaanana.serem pisan ari ngadenge panyakit namah
    (padahal bareto mah rek di kepung ku urang teh, tah kolor ijo teh)

    Posted by Mamat Rohimat | 11 Maret 2009, 1:40 pm
  460. EPISODE Buram:
    CATATAN LEPAS SEBUAH PERPISAHAN

    Saya sudah mengalami banyak hal dari hidup ini. Tapi kalian mungkin mengalami lebih banyak dari saya. Kita tak mungkin menghapus semua itu, bukan? Dan tak perlu kita menghapusnya. Justru pengalaman itu yg memperkaya diri kita. Orang tak akan tertarik pada buku kosong tanpa tulisan secuilpun. Kita semua mempunyai sisi hidup khayalan, bukan? Kita semua mempunyai impian-impian indah tapi juga impian-impian buruk. Tapi dalam mimpi itu kita tak lebih dari bayangan yg mengejar bayangan2 lain. Bila kita terbangun…………………..justru itu yg merisaukan saya. Apa yang akan terjadi bila kita terbangun nanti? Mungkin kita akan mencari wajah yg sudah kita kenal, senyuman yg biasa kita saksikan. Tanpa itu semua kita tak punya kepastian, bahkan mengenai diri sendiri.

    Dengarkanlah, saya mencintai baraya semua. Saya amat-amat sangat berterimakasih atas waktu-waktu yg kalian berikan untuk memperhatikan saya. Tapi hidup disini sudah semakin sulit dimengerti. Hidup—yg mungkin tampak sederhana itu mendadak jadi rumit dan menyusahkan, sekaligus menggelikan.

    Aku pun mengucap terimakasih bahwa aku boleh mengalami semua ini, boleh bergaul dan mengenal kalian semua, terutama untuk kesadaran dan untuk penemuan makna bahwa kalian telah ikut mengisi hari2ku. Terimakasih juga untuk suport dan doanya. Terutama untuk kang mamat, kang diplong, kang maman dan semua orang2 parakan yg tidak bisa saya sebut satu per satu. Juga semua baraya lembur kuring semuanya…..
    ( untuk teman-temanku yg sedang berjuang untuk melakukan sesuatu, teruslah berjuang karena tidak akan ada para sepak walau kegagalan menyapa jika kita memang sudah berjuang dengan sepenuh tenaga )

    JAGALAH KESEHATAN KALIAN SELAGI KALIAN MERASA SEHAT. SEBAB SEHAT ITU MAHAL. JANGAN SIA-SIAKAN HIDUP KALIAN………

    Tertanda,
    KOLOR IJO

    Posted by Kolor ijo | 11 Maret 2009, 2:40 pm
  461. Yang namanya kolor ijo kalo coment panjang banget ce,emangnya gag pegel apa jarinya.
    Buat Pak diplong kalo mau maen Friendster fotonya yang umur 17 tahun yah.

    Posted by mE9HA | 11 Maret 2009, 5:00 pm
  462. Namanya manusia neng megha, trm aja apa adanya. ciao…….

    Posted by Satria kewok | 11 Maret 2009, 5:14 pm
  463. Kang kolor
    Sy sampe trenyuh membaca
    Apa yg kang kolor ucapkan,
    Tanpa sadar sy sampe meneteskan air muludan yg sy ambil ti musholah .

    Biar sabar kang kolor.

    Posted by Diplong | 11 Maret 2009, 5:47 pm
  464. aduh lagi pening pala,kang kolor minta bantuannya dong siapa tau ada masukan buat saya???

    Posted by megha | 13 Maret 2009, 12:36 pm
  465. Megha,
    Kang kolor ijo tuh sedang sakit jadi belom bisa memberikan bantuanya yang di harapkan

    Posted by Mamat Rohimat | 13 Maret 2009, 1:50 pm
  466. Kang mat, sakit naon ath saderek kolor ijo teh?

    Posted by Budak cibunut_thea | 13 Maret 2009, 2:08 pm
  467. Ywd buat kang kolor ijo moga cepat sembuh aja yah.

    Posted by megha | 15 Maret 2009, 12:06 pm
  468. Assalamu alaikum !
    sampurasun…..!
    ka rerencangan sadaya kumaha daramang ?
    Nepangkeun abdi saprida sudirman putrana mantan jurutulis dirman. rompok abdi kalereun masjid desa parakan (dayeuh) tea.
    punten abdi bade hoyong terang saha nu ngadamel ieu situs teh ? mun pameget ku abdi dijantenkeun dulur, mun istri dijantenkeun garoa(komo upami geulis kawanti-wanti endah kabina-bina, ditilik ti gigir lenggik di teuteup ti hareup siuep) wuakakak……kak…..! punten heureuy ……!
    abdi reuwas ! mendakan situs desa parakan !
    salaku putra daerah nu dilahirkeun di desa parakan abdi ngaraos bangga yen urang parakan teh gaduh niat silaturahmi mageuhkeun duduluran.
    sanajan melalui dunia maya tea. ngadamel situs sapertos ieu, supados lewih alus abdi usul kumaha lamun komunitas urang parakan khususna, umumna urang kuningan nu aya di jakarta teh tiasa paamprok jonghok.” bengkung ngariung bongkok ngaronyok ” ngadamel paguyuban urang perantau, kapungkur tos aya urang hirupkeun deui, kanggo wahana tuker pikiran jeung tuker pangalaman.saha nu terang diantara urang tiasa saling bantos boh dina karerepet oge dina ksenangan amin……..!
    pokokna abdi support pisan kana ide ti sobat abdi ngadamel situs desa parakan ieu.
    lamun aya waktos kanggo abdi geura bales ka email abdi. hatur nuhun. hapunten bilih aya kalelepatan nyarios basa sundana. maklum tos lami pisan teu ngadangukeun dongeng enteng MANG JAYA ti radio linggarjati.
    4×4=16 sempat tidak sempat harus dibalas.
    Wassalamu Alaikum wr. wb !

    Posted by SAPRIDA SUDIRMAN | 16 Maret 2009, 8:42 am
  469. Hallo..!
    Saprida kumaha bandara aman terkendali teu, bisi kurang aman sambat bae masuha,

    Kang mamat
    Tah saprida tatangga kang mamat,
    Nuboga
    BOROCK CLUB

    Posted by Didi sunardi | 16 Maret 2009, 10:53 am
  470. Saprida kumaha BRC
    Longokan lembur , teu ngumbah keris kamari mulud.?

    Posted by Didi sunardi DIPLONG | 16 Maret 2009, 11:03 am
  471. asalamualaikum.. nepangkeun andy ti blok kidul…ngomong2 anak2 parakan ngayakeun arisan…???tiasa teu abdi ngiringan

    Posted by andy ditom | 16 Maret 2009, 6:01 pm
  472. Arisan naon brekele..?

    Posted by Didi sunardi DIPLONG | 16 Maret 2009, 6:42 pm
  473. Eta aya tamu anyar nya,
    Saprida sareng Andy ditom mangga di tampi salam kenal na
    sok urang ngareuah reuah di ieu kaca supados tambah duduluran

    Posted by Mamat Rohimat | 16 Maret 2009, 6:58 pm
  474. Kang Cibunut,
    ari kang Kolor Ijo teh gaduh panyawat LEUKIMIA ngakunamah tapi duka da can ngalongok saya ge,
    tapi mudah mudah enggal sae deui bae nya

    Posted by Mamat Rohimat | 16 Maret 2009, 7:01 pm
  475. muhun kang mamat salam kenal,pa didi kmaha kabarna??? taroskeum wae atuh ka saprida jiganama terangeun atwa ka si ambopn

    Posted by andy_ditom | 16 Maret 2009, 7:26 pm
  476. Kang Kolor Ijo , abdi mah mung tiasa ngadu,akeun, mugia enggal di damang keun deui tina panyawatna, oge abdi nuhunkeun di hapunten tina ucap cariosan sok bilih aya anu sakinten teu genah kana manah, maklum lah urang teh sering heureuy, hapunten nya kang Kolor Ijo , sing enggal damang sabihara bihari deui. Kang Mamat , kang Cibunut, kang Diplong, hayu urang du,akeun kang Kolor Ijo sing enggal damang deui.

    Posted by maman wahyu | 16 Maret 2009, 8:06 pm
  477. nepangkeun kasadaya urang parakan,kuring deplek kawit ti karangmaja,nuju ngumbara ka parakan…salam wae kanu sok nongkrong didieu…
    wassalam
    deplek

    Posted by ade_deplek | 16 Maret 2009, 8:26 pm
  478. Leukimia kutan teh? Kanker sel darah atuh eta mah…. Geuningan gawat. Pang wartos keun bae di garut aya pangobatan alternatif di daerah cicurupan jalan anu bade ka pameungpeuk. Rerencangan abdi oge atos rada mendingan. Manehna di vonis dokter paling bs tahan 3bln deui. Ayeuna tos 6bln tiasa tahan. Eta teh anugrah. Hilap namina duka haji naon. Tapi da di daerah dinya mah atos terkenal. Cobian bae kituh, manawi aya berekahna…… Ari akang kamarana bae? Bagea teuing nembe medar deui….

    Posted by Budak cibunut_thea | 16 Maret 2009, 10:23 pm
  479. asalamualaikum…
    e…aya ditom geuning?
    kumaha cageur cu?

    kang oman
    ari no hp teh sabarahanya?
    muludan kamari pulang teu?

    kang diplong
    muludan pulang teu?
    ulah hilap keris dikumbah?
    hade goreng ge warisan eta teh.

    alhamdulillah…tos ramenya ayeunamah,
    aya kang saprida nu kagungan borock club,aya andy ditom.

    Posted by Syaefurahman | 17 Maret 2009, 12:59 am
  480. Kang Cibunut,
    Haturnuhun informasi insya allah ku abdi di sampekeun

    Posted by Mamat Rohimat | 17 Maret 2009, 8:36 am
  481. Ari saefurahman putra bp udin saca (kalimi) ta putra bp cusman,

    Posted by Diplong | 17 Maret 2009, 10:31 am
  482. ka kang oman ari didinyateh oman anu orang kidul sanes,anu sok ngiring arisan tea?tedi bejo ge hoyongen gabng,tapi teacan terangen carana.di bales ah

    Posted by agus do@ng | 17 Maret 2009, 5:42 pm
  483. absen ………

    Posted by Mamat Rohimat | 17 Maret 2009, 7:37 pm
  484. alhamdulillah cageur kang saeful…

    Posted by ditom | 17 Maret 2009, 9:52 pm
  485. nepangkeun abdi nu ngageugeuh tembok bengkok, bade ngiring ngaramekeun…makan talas, campur kedondong, di balas dong

    Posted by teddy BRC | 17 Maret 2009, 10:04 pm
  486. hadir……….

    kang diplong

    nya leres pisan.
    ari dilembur musim naon kang?
    ari agus,agus mananya?

    Posted by syaefurahman | 17 Maret 2009, 10:12 pm
  487. bejooooooo……

    Posted by tien | 17 Maret 2009, 10:14 pm
  488. saefurahman teh saha? Opung sanes? Kanggo Personil2 Borock, tgl 12 april teu kenging hilap nya? karempel deui.Ditom kumaha kabar na?di tanyakeun kunti. Kanggo Iyan gala herang.kok euweuh kabar na?

    Posted by teddy BRC | 17 Maret 2009, 10:27 pm
  489. nepangkeun ka sadaya daya,jambul kuring teh…bilih saderek sadaya peryogi belut dongkap wae ka abdi,dlm brbagai ukuran.,kanggo om diplong..peryogi sbrha?nu kmri emang tos seep?

    Posted by jarang nimboel | 17 Maret 2009, 10:44 pm
  490. ted arisan iraha?? emang mun milu bisa….

    Posted by ditom | 17 Maret 2009, 11:02 pm
  491. ktka Manusia Penuh Ambisi,Yang ada Hanya Emosi..Sang Illahi Terasa Jauh di Hati.Nurani pun seakan tlah Mati…tp. ktka Kita dekat dengan tuhan, ketenangan pun akan kita dapat kan, Hutang2 Pun akan di Bebas kan ( Pak di2,Mah te2p kudu Bayar Hutang 2M ). Kanggo Bos Yono Sareng Bit2, Tepang ka Abdi henteu, Nu Gaduh Alun2

    Posted by teddy BRC | 17 Maret 2009, 11:05 pm
  492. bisa Bae tom, Mangkana engke tgl 12 Datang,

    Posted by teddy BRC | 17 Maret 2009, 11:09 pm
  493. tien teh saha????

    Posted by teddy BRC | 17 Maret 2009, 11:11 pm
  494. dimana arisanna? emang mun milu bisa.??nyieun jaket jadi kan?? jambul nte kamana bae tara maen futsal deui??

    Posted by ditom | 17 Maret 2009, 11:11 pm
  495. london kamana bae???/

    Posted by teddy BRC | 17 Maret 2009, 11:19 pm
  496. tom lila amat?? Mati lampu atau habiseun Pulsa???

    Posted by teddy BRC | 17 Maret 2009, 11:22 pm
  497. cuy,cipedak caah…bale ka rendem

    Posted by dedy london | 17 Maret 2009, 11:23 pm
  498. gus alamat E-mail ane kitting_ibe@yahoo.com. ane tiap malam oneline, chating bae lewat YM…

    Posted by ditom | 17 Maret 2009, 11:30 pm
  499. london ajakan tom, rek milu bikin jaket moal????

    Posted by teddy BRC | 17 Maret 2009, 11:41 pm
  500. maen golf ayeunamah tom,futsal cuma wt smpingan..

    Posted by jarang nimboel | 17 Maret 2009, 11:46 pm
  501. Oman, Geus sare sugan??? kok Teu Online. Mun engke tgl 12 datang, Ulah poho bawa Cai Ponari. Ok??

    Posted by t3ddy BRC | 17 Maret 2009, 11:57 pm
  502. kang didi teh nu mana??? nuj naon ayeuna??? Biasana nu namina kang di2 teh, jalmina kasep, Bageur, tukang nulung kanu butuh, tukang nalang kanu susah…tepang ka teddy, Agus doang henteu???

    Posted by jarang nimboel | 18 Maret 2009, 12:02 am
  503. kanggo kang mamat:
    Wilujeng tepang…

    Posted by teddy BRC | 18 Maret 2009, 12:05 am
  504. tom,kabeh na nu milu arisan teh 30 Urang,henteu terikat Rt 02,Bae. sabulana di kocok 2 Orang. Info lbh lanjut Hubungi . Ambon, Ju2n, Agoes, Jambul.
    masih on line teu?

    Posted by Bje | 18 Maret 2009, 12:12 am
  505. Kang mamat , ramepisan yeuh kang rudiana kamananya.?
    Ieu seu’eur tamu, pamuda cisampih sadaya kang, geura bageakeun kang mamat,

    Posted by Diplong | 18 Maret 2009, 10:27 am
  506. allowww semua khususna budak BRC,oman, ade deplek,andi ditom,teddy brc, jarang nimbul,dedi_london, TEU POHO ka para senior di Desa-Parakan kumaha kabarna…?? saya ANAN tea,
    (KEPADA SUTISNA BIT-BIT NT MASIH DI INDOSTAR KAN? HP NT SABARAHA NOMERNA..?)
    no urang 08158940533. di tunggu!…..

    Posted by anan-tea | 18 Maret 2009, 11:04 am
  507. Tile Kumaha kabarna???
    Tile inget te bareng2 ejeng babaturan reuni sd parakan diPalutungan trus ayena kabogoh orang mana?
    moga aja sukses buat kamu!!!

    Posted by sOmeOne | 18 Maret 2009, 4:25 pm
  508. Woi TEDI/SILVI udah gabung neh,kemana aj pak kmaren???
    Buat ditom foto yang dlu dikuningan masih ada ga.

    Posted by Megha | 18 Maret 2009, 4:30 pm
  509. ka kang tedi,on line kitu

    Posted by agus do@ng | 18 Maret 2009, 5:32 pm
  510. neng,mega slm kenal nya

    Posted by agus do@ng | 18 Maret 2009, 5:35 pm
  511. tom ayena on line treu,ieu alamat e mile saya goes_vet@yahoo.com

    Posted by agus do@ng | 18 Maret 2009, 5:56 pm
  512. Sorry meg, gw baru gabung. maklum sja sekrng kan udh dket PEMILU. Gw jd ANggota CALEG

    Posted by T3ddy BRC | 18 Maret 2009, 6:27 pm
  513. Weh rame geuning,

    tah kitu atuh ngarumpul di dieu da geus aya arena nu gampang

    Posted by Mamat R | 18 Maret 2009, 6:31 pm
  514. Lg On line Gus..

    Posted by T3ddy BRC | 18 Maret 2009, 6:36 pm
  515. dupi anan teh anan mana??? anan tile, atau anan rayi na kang ma2t ????
    Saefurahman kamana wae??? boa ayeunamah tos ngabodasan kulit na. Upami agus hoyong kenal kitu ka neng mega???

    Posted by T3ddy BRC | 18 Maret 2009, 6:43 pm
  516. gus, keur sibuk nya??
    iyan aray, anu ti gala herang..kumaha kbarna?? Mun tisa mah eta Motor Honda GL MAX, teh,teu kenging di ical..seu eur sejarahna. saksi bisu lalampahan urang keur ngora….

    Posted by T3ddy Bje | 18 Maret 2009, 7:13 pm
  517. eulueh2 tedddy BRC mani somseu ka uing,,sok atuh kenalan deui..!! kumaha acara kumpul teh bisa gabung teu???

    Tuk BIT-BIT kamana wae gak pernah monitor skrng..!

    Posted by anan-tea | 18 Maret 2009, 8:02 pm
  518. halooo,kamarana ieh teh,ditom on line atuh, di antos ku sim kuring

    Posted by agoest do@ng | 18 Maret 2009, 10:10 pm
  519. sanes somse anan, sy oge sering ka pasar baru ktmuan sareng acep….
    mun rek gabung mah tiasa bae. mun aya waktos mah tgl 12 kumpul di monas resep upami karumpul teh, jdi poho
    kana hutang. ayeuna anan tinggal di mana???

    Posted by t3ddy BRC | 18 Maret 2009, 10:27 pm
  520. kang mamat, kok ti iseun???

    Posted by j@rang Nimbo3l | 18 Maret 2009, 11:14 pm
  521. kanggo para personil BRC
    sok ah rame keun situs parakan
    di tunggu….

    Posted by t3ddy BRC | 18 Maret 2009, 11:18 pm
  522. kang mamat, no hp anan kok henteu aktif???
    parantos di gentos nya???

    Posted by t3ddy BRC | 18 Maret 2009, 11:21 pm
  523. assalmualikum..wah makin rame yeuh orang parakan tapi pada kamana yeuh sesepuhna?????

    Posted by ditom | 18 Maret 2009, 11:31 pm
  524. jangan jdi kan Cinta laksana Mouse, Klik kanan – kiri, Tanpa arah kepastian..
    tp,jdi kan cinta laksana Hardisk, sbagai tempat menyimpan data2 Cinta Sejati.
    Lindungi data Cintamu,dengan Anti Virus…
    agar kelak data Cintamu tersimpan Aman dari Gangguan Virus2 Cinta yang akan Mengganggu…
    dan
    jdi kan, kelak Cintamu Ibarat Centrino Core2 Duo
    melesat Jauh terbang tinggi di Singgasana Cinta..

    Posted by t3ddy BRC | 18 Maret 2009, 11:38 pm
  525. cinta kadang membuat kita kecewa dan bahagia,karna cinta orang bisa lupa segalanya termsuk jiwa,

    Posted by agoest do@ang | 18 Maret 2009, 11:47 pm
  526. jadi ngapain berjuang demi cinta,cinta cukup alpenlibel,karna ada cinta di setiap alpenlibel

    Posted by agoest do@ang | 18 Maret 2009, 11:49 pm
  527. bul maen golf na di hawara ta di bantarpeucang =))

    Posted by ditom | 18 Maret 2009, 11:54 pm
  528. jambul kumaha kabarna?
    ayeuna gw dimana?
    ajak2 tuh.

    bej`o
    ditanyakeun ku mamang.

    Posted by anton.s | 19 Maret 2009, 12:43 am
  529. jo,alamat email?
    ol jam sabaraha?

    Posted by anton.s | 19 Maret 2009, 12:47 am
  530. anton saha ieu??

    Posted by agoest do@ang | 19 Maret 2009, 1:04 am
  531. jambul apik2 Wae
    Rencana Rek buka Cafe Lembur Kuring
    tersedia Bermacam – Macam makanan Khas Lembur
    - Sorabi, Combro
    24 Jam Non Stop
    Kcuali Malam Jumat kaliwon
    Haraf Maklum aya Kerja an Sampingan ( Jaga Li2n )

    Posted by t3ddy BRC | 19 Maret 2009, 1:08 am
  532. woy budak parakan jeung sakitarna !
    nu bade ngiringan arisan mangga diantos ku abdi. tiasa menghubungi anggota BRC.
    arisan ieu kanggo embrio paguyuban anak rantau nu aya di jakarta,BANDUNG. budak ti parakan khususna umumna budak kuningan.MANGGA ……! urang pageuhkeun duduluran !
    nepangkeun kasadayana ti abdi nu ngageugeuh alun-alun parakan tea.
    SAPRIDA SUDIRMAN
    KANG RUDI DIANTOS SMS-NA KU ABDI
    021-95525071 + 085695202638
    hatur nuhun……..!

    Posted by saprida | 19 Maret 2009, 4:55 am
  533. Huy Tedy lagi sibuk neh gw.
    biasa mentri keuangan mah

    Posted by Megha | 19 Maret 2009, 9:56 am
  534. Assalamu’alaikum
    salam kenal ti urang cikahuripan lapang…

    Posted by Teguh | 19 Maret 2009, 10:47 am
  535. iyeu kamarana urang parakan… gening rarehe…

    Posted by Teguh Tea | 19 Maret 2009, 10:51 am
  536. teguh mana ieu teh,,,rai na neni sanes

    Posted by aang | 19 Maret 2009, 11:00 am
  537. kmh yeuh kang saprida cageur,,,,,iraha arek kalembur teh,,inget teu di cai pedak newak bebek,,,,,,

    Posted by aang | 19 Maret 2009, 11:02 am
  538. muhun upami ieu saha nya… aang mana nya?

    Posted by Teguh Tea | 19 Maret 2009, 11:08 am
  539. abdi rerencangan sakolana nu ti parakan,,,ari teguh teh kapungkur teh upami teu lepat kuliah di bandungnya,,,,

    Posted by aang | 19 Maret 2009, 11:23 am
  540. Kang aa gaduh Yahoo Messenger teu upami gaduh mah sok mangga di add Id abdi ieu ID na must.teguh pan resep nya upami tepang di dunia maya mah.. rada waas upami nyariosken lembur anu endah tea teh..

    Posted by Teguh Tea | 19 Maret 2009, 11:24 am
  541. ayeuna di jakarta apa dimana teguh teh,,di damel dimana,

    Posted by aang | 19 Maret 2009, 11:24 am
  542. ih… abdi mah.. kuliah na sanes di bandung.. ari abdi mah kuliahna di jakarta.. oh.. rerencangan sakola.. upami naros ken ka teteh, saha tepang na.. rerencangna sakola di mana SMP ta SMEA..

    Posted by Teguh Tea | 19 Maret 2009, 11:27 am
  543. je kamana ieu teh sibuk keur nyiapkeun jang kawin sugan!!!!!!!!!!!!!!

    Posted by aang | 19 Maret 2009, 11:28 am
  544. abdi di jakarta.. damel di daerah fatmawati… upami kang aang damel ta wirausaha, ayena di mana?

    Posted by Teguh Tea | 19 Maret 2009, 11:30 am
  545. sorry signout heula ah nya,,,abdi di damel di celangkap.

    Posted by aang | 19 Maret 2009, 12:09 pm
  546. muhun atuh… sanes waktos di sambung dei… wassalam..

    Posted by Teguh Tea | 19 Maret 2009, 12:39 pm
  547. absen….diluar puanas banget, ngawedang yueh aya kulub boled jeung sapeu….

    Posted by ditom | 19 Maret 2009, 1:04 pm
  548. sok atuh lajeng ngawedang na

    Posted by agoest do@ng | 19 Maret 2009, 1:12 pm
  549. tedy brc absen teu?

    Posted by agoest do@ng | 19 Maret 2009, 1:14 pm
  550. Lewat heula ah…

    Sieun di kepung ku BRC

    Posted by Diplong | 19 Maret 2009, 2:02 pm
  551. ted agoest do@ng teh keur palling love ka teh mega sugan jeuleu be meni puitis kitu emailna ge heueuy…berean awewe atuh tedy, ETA KANG DIPLONG MENI SOMBONG MAMPIR ATUH KA DIEU TUH BUDAK BRC KEUR NARONGKRONG…KE DI BERE JINGGO KU URANG CAP KADIE…

    Posted by anan-tea | 19 Maret 2009, 6:06 pm
  552. test…..testtt…123..123..kamarana ieu teh sign out kabeh sugan…

    Posted by anan-tea | 19 Maret 2009, 6:22 pm
  553. hadir tedi

    Posted by agoest do@ng | 19 Maret 2009, 6:30 pm
  554. teu aya deui!nupika cinta iwal anjen,kamarana yeh

    Posted by agoest do@ng | 19 Maret 2009, 6:34 pm
  555. mana,tedi baruk ek on line,di tumggu didieu,ganti.

    Posted by agoest do@ng | 19 Maret 2009, 6:41 pm
  556. bener pisan nan,agus teh keur PDKT ka neng mega, sampe teu bisa dahar, sare

    Posted by Bje | 19 Maret 2009, 6:41 pm
  557. macet naha ted di jalan karak nyampe?

    Posted by agoest do@ng | 19 Maret 2009, 6:43 pm
  558. kolor ijo….
    ka mana wae????
    Upami isn kaluar, Ku margi kolor na sobek, di2 Diplong tiasa ngajahit..
    Paranto Kursus Menjahit 3 tahun.
    Kolor Ijo, Datang lah
    di sini sedang Pesta Kecil,,,
    datang ga di undang, Pulang ga di antar

    Posted by t3ddy BRC | 19 Maret 2009, 6:49 pm
  559. ted naha meneng bae

    Posted by agoest do@ng | 19 Maret 2009, 6:49 pm
  560. lemot gus..

    Posted by t3ddy BRC | 19 Maret 2009, 7:06 pm
  561. kang di2,sareng kang aang Khususna, Baruk hoyong terang Naon BRC teh???
    BRC teh cikal Bakal Borock Club
    Borock ( Barisan Orang2 Cukup Kreatif )
    tentuna Kreatif dalam Hal Positif…
    BRC (Borock Ridders Community ) di bentuk Tgl 09-Nopember 2008
    tujuana : Hoyong memper erat tali silaturahmi,Khususna Wargi Parakan…
    Urang hirup di perantauan laksana terjun di Medan Perang..
    Mudah2 an dengan adanya Organisai BRC,ngabantun manfa’at..khusus na kanggo Personil2 BRC, Umum na kanggo wargi parakan

    Info : 081586681662 – 02194201628
    No Politik
    No Sara
    No Sex
    No Missed Call

    Posted by t3ddy BRC | 19 Maret 2009, 7:21 pm
  562. Mega katanya pengen di ramal??
    sekedar masukan sj buat kamu…
    km kan lahir di bulan april…km co2k nya jdo pedagang, jangan di bagian Keuangan
    karna banyak Goda an nya

    Untuk lbh jelas nya
    ketik
    REG RAMAL
    kirim ke ( Mana sj sesuka km)

    Posted by Bje | 19 Maret 2009, 7:26 pm
  563. Assalamu Allaikum????
    ( cek pak ustad Upami teu di jawab, matak dosa ))
    Ka marana yueh???
    Mani ti’iseun

    Posted by Bje | 19 Maret 2009, 7:32 pm
  564. ted budak kamarana yeuh…? susulan kang diplong atuh ajakan nongkrong di warung bah suad..sugan loba budak di ditu keur maraen gaple. bejaan si agoest doang ulah kamalinaan kituh. moal ge bogoheun teh mega mah…..(heureuy..)

    Posted by anan-tea | 19 Maret 2009, 7:33 pm
  565. Gus, masih Online teu???

    Posted by Bje | 19 Maret 2009, 7:37 pm
  566. Malam Jum’at
    terasa Nikmat
    jka di isi dengan Mengaji dan Shalat
    Smoga Kita terhindar dari Perbuatan2 Yang Penuh Maksiat
    karna kita hidup di dunia dan akherat
    jdi Isi lah hidup ini dengan hal2 yang Bermanfa at
    Buat kang di2…..
    cepet lah bertobat
    Mumpung Umur belum tamat…

    Posted by Bje | 19 Maret 2009, 7:44 pm
  567. ku say oge gues di beja an nan, beurang peuting ku saya di Omongan
    tapi Malah ngajawab na teh ” ke ujung dunia pun akan ku kejar, saya oge teu apal Ujung dunia Aya na di mana???

    Posted by t3ddy BRC | 19 Maret 2009, 7:49 pm
  568. leres pisan ang, nuju keur sibuk…tapi lain rek nyiapkeun jang kawin..
    keur nyiapkeun kanggo aang
    denger2, aang rek di sunatan deui??
    bener henteu??
    Mantri sunat na cenah kang di2.
    rek anggap2 an naon??
    saya siap bantu 24 Jam.

    Posted by t3ddy BRC | 19 Maret 2009, 7:55 pm
  569. Tutup Lawang Sigotaka…

    Wassalam
    t3ddy BRC

    Posted by Bje | 19 Maret 2009, 7:57 pm
  570. gusd aya barang teu .,?@

    Posted by kutet | 19 Maret 2009, 10:43 pm
  571. Malem jum’at ngumbah jimat, ngumbah golok jeung kampak,

    kamana ari kang mamat, geus teu ngalongok barudak,

    Barudak BRC
    Nusok maraen dampuh, ayeunamah putzal cnah,

    Hidup
    Dampuh

    Posted by Diplong | 20 Maret 2009, 12:13 am
  572. tesssss….

    Posted by pung | 20 Maret 2009, 12:30 am
  573. teddy…teddy…teddy…
    jambul…jambul…jambul…

    bau…bau…bau…

    istirahat heula ahhhhh—>>>cape

    salam kenal kasadayana urang parakan.
    sukses slalu buat semuanya.

    ti abdi

    ( opung tea )

    Posted by pung | 20 Maret 2009, 12:48 am
  574. anan… iyeu anan pak kirman nya…? urang teguh tea urang butong.. Nan… maneh ayena dimana? nan boga YM teu.. Nan add yeh ID YM urang.. must.teguh

    Posted by Teguh Tea | 20 Maret 2009, 8:52 am
  575. rame plong, kabaran deui kang rudina ,ke tgl 12 bisi hoyong terang ka MONAS ULIN ,saefurahman,agus doang adi si bagyo, london nt di teangan ku si darsum,JO nt pesen cai ponari ke di bawa keun, saya rek mawa SAKARDUS sugan laku

    Posted by OMAN | 20 Maret 2009, 9:02 am
  576. buat teguh,lam kenal met gabung walau hanya di layar kaca,nt butong na blok mna deukt ka ma nasim teu, nuhun

    Posted by OMAN | 20 Maret 2009, 9:05 am
  577. waduh jauh manasim mah.. muhun salam kenal oge… urang deket lapang bumi na ge… ari anan eta anan tile nya? ari kang oman parakanna sabelah mana?

    Posted by Teguh Tea | 20 Maret 2009, 9:09 am
  578. Sign out hela ah… da rek damel.. punten ka sadayana…
    wasalam…

    Abdi Teguh tea

    Posted by Teguh Tea | 20 Maret 2009, 9:24 am
  579. eHm……..
    Rame Pisen yeh budak Parakan….
    Karasep Tee???
    Are kira2 arompong ulah naronghol,bising dicarekan ke mang suad,

    Posted by Megha | 20 Maret 2009, 1:21 pm
  580. tes,numpang lewat nya!

    Posted by agoest do@ang | 20 Maret 2009, 2:37 pm
  581. punten ka kang teguh,nembe ngawaleuran saya di desa parakan blok kidul cakeut bumi na kiayi ikin,ari anan sanes anan tile,tapi anan raina kang mamat rohimat, sareng ka diplong ko foto na di simpen dina komen mobael,salah,ka neng mega emang kenal ka mang suad?apa nu ngetik diplong?

    Posted by OMAN | 20 Maret 2009, 5:12 pm
  582. Punten atuh nembe di waleur oge.. oh.. sanes anan tile di kinten teh anan tile.. kang oman nuju damel?

    Posted by Teguh Tea | 20 Maret 2009, 5:55 pm
  583. assalamualaikum…..kmaha urang parakan walaras????

    Posted by ditom andy | 20 Maret 2009, 8:26 pm
  584. teguh
    ente damel dimana?
    trus ditanyakeun ku syaifudin,jeung ku asja.
    hehehehe…

    man,ente sok kakota teu?

    Posted by pung | 20 Maret 2009, 8:38 pm
  585. wilujeung tepang oge !
    punten ieu kang aang mana nya ????????

    abdi hilap kapungkur teh tos newak bebek teh dikumahakeun nya ku kang aang teh bebekna mani gogoekan bebekna teh, di bawa ka rungkun awi ci bailat nya ?
    Mani beuki pisan kana bebek teh ih !

    he…….he…….punten heureuy ah !!

    Anan anjeun ngageugeuh dimana ayeuna ????

    Mang muhana kumaha damang ? salam sono ti abdi ah..!
    kang rudi nuhun e’mail na tos di bales!! urang hayang mampir mun pas kabeneran t ka bandung.
    salam ka sadayana !!!!

    Posted by saprida | 21 Maret 2009, 2:24 am
  586. Sapa-kangge

    1. Kang Dadang Pakembangan
    Haturnuhun Kang Dadang Tos sumping Kabumi kaleresan
    Patepang Sareng Kang Muhanna Ti Parakan Oge Pun Raka
    Jojo Jioharno (atuh Tiasa Uplek ngobrol di bumi abdi
    basa Hajatan Kaleresan Para Tokoh Desa Oge Nuju
    Ngempel di Bu mI Simkuring Insa Allah Berikut Camat
    dan Sekmat hadir Aya ke di Munculkeun di situs.

    2. Kang Saprida

    Haturnuhun urang tiasa silaturahmi di dunia maya kaleresan abdi oge sok nyari-nyari temen seangkatna
    Si Sana kumaha kabarna ayeuna aya dimana…Insa Allah Sanes Waktos Urang tiasa silaturahmi ketemu di lemburnya.

    3. Bewara
    Enjing di Dusun III tanggal 22 aya Tablig Akbar dalam Rangka Maulidan kerjasama dengan Pemdes Desa Parakan. Penceramah 4 Habib dari Yayasan Nursyifa Jakarta. Mohon Doa Restunya Semoga Sukses dan Bermakna Bagi Warga Desa Parakan

    Posted by rudiana | 21 Maret 2009, 9:22 am
  587. Bagea kang rudiana,
    Ya, sy turut ber do’a mudah2an acara trsbt sukses teu aya halangan,
    Kang rudiana,
    Sy mireng kabar , sekmat pa iis bisri , kbrna bade ngagemtos posisi camat maleber, upami eta leres mudah2an parakan tambh majng dna sgala sgi pmbangunan

    Posted by Didi sunardi Diplong | 21 Maret 2009, 10:14 am
  588. absen………………………,ka kang ditom,kewengi putsal ta henteu?

    Posted by agoest do@ng | 21 Maret 2009, 11:54 am
  589. wah teu terang kang agus…taroskeun wae ka kang nurman, kang jajat, ke mun bade futsalmah di kabaran…

    Posted by andy_ditom | 21 Maret 2009, 1:16 pm
  590. wah teu terang kang agus, nya insyallah mun barudak maen futsalmah abdi ngiringan wae lah, milu nongkrong doang ngaramekeun…di antos wae lah ke wengi..

    Posted by andy_ditom | 21 Maret 2009, 1:19 pm
  591. Absen

    Posted by Mamat R | 21 Maret 2009, 3:11 pm
  592. On line teu Guz?????

    Posted by t3ddy BRC | 21 Maret 2009, 4:05 pm
  593. ted jambul suruh masuk on line

    Posted by agoest do@ang | 21 Maret 2009, 4:12 pm
  594. Opung di mana Ayeuna???
    Di tunggu telpona…

    Posted by t3ddy BRC | 21 Maret 2009, 4:13 pm
  595. keur sare

    Posted by t3ddy BRC | 21 Maret 2009, 4:14 pm
  596. Bener Oman..
    Siganamah nu ngetik nateh kang diplong (ASPRI)
    Mega mah teu kenal ka mang suad

    Posted by t3ddy BRC | 21 Maret 2009, 4:22 pm
  597. Guz, Ngke Peuting Futzal Moal????

    Posted by BRC | 21 Maret 2009, 4:28 pm
  598. Assalamuallaikum wr,wb

    Puji syukur sya ucapkan kepada anak-anak Desa Parakan yang ada di Kota Jakarta, bahwasanya anak-anak Desa Parakan masih tetap bersatu dengan diadakannya pertemuan-pertemuan setiap bulannya, yang skarang membentuk organisasi yang di sebut V BRC ( Borock Rider Community ). semoga dengan seringnya pertemuan silaturahmi BRC mampu menghadapi persoalan-persoalan yang ada dan bisa menciptakan berdiri sama tinggi duduk sama rendah.
    Thanks

    Posted by Cecep Spd (BRC) | 21 Maret 2009, 5:45 pm
  599. tessssss

    Posted by pung | 21 Maret 2009, 11:58 pm
  600. Ngala hurang ka cipedak,ngalana make ayakan,
    Eh bararudak,punten ah abdi ngiringan.ka adu,jambul,kusrata oge sareng dedengkotna
    B’jo.wani kneh teu tandìng?

    Posted by Ombènk-tèä | 22 Maret 2009, 10:56 am
  601. saya selaku perwakilan,siap……..,kutunggu di medan perang,haaaaaaaaaa

    Posted by agoest do@ang | 22 Maret 2009, 2:02 pm
  602. o……mbeng,

    Posted by agoest do@ang | 22 Maret 2009, 2:07 pm
  603. tom,on line teu?

    Posted by agoest do@ang | 22 Maret 2009, 2:15 pm
  604. ditunggu kang tedi,sareng jambul?

    Posted by agoest do@ang | 22 Maret 2009, 4:08 pm
  605. Ombenk…..

    Posted by jarang nimboel | 22 Maret 2009, 4:09 pm
  606. Sorry ted, saya karek gabung…
    kumaha geus married ncan???
    iraha balik kalembur??
    Email nte Naon???
    kumaha barudak Borock??
    masih osok karumpul teu???

    Posted by Iyan / Aray Gala herang | 22 Maret 2009, 4:11 pm
  607. haloo,tedi,jambul.on line teu?

    Posted by agoest do@ang | 22 Maret 2009, 4:12 pm
  608. bagea teuing Aray..karek aya kabar na
    saya pulang ka lembur,paling sa taun sakali.
    lebaran kamari,saya ka Gala herang, Cek Bokap nte, nte na teu Mudik
    Barudak masih osok karumpul,tiap bulan..
    Sampe Waktu ayeunamah,saya ncan Married…
    email saya : teddysetyadi@ymail.com

    Posted by teddy BRC | 22 Maret 2009, 4:17 pm
  609. neangan awewe nu kumaha?? sampe ayeuna ncan Married??
    jdi inget waktu keur sakola…
    salam bae ka barudak Parakan
    - Wahid ( Tabeng )
    - Asep ( Lepay )
    - Saidi ( Bengkik )
    kamari mulud,saya pulang kapanggih jeung Heriana

    Posted by Iyan / Aray | 22 Maret 2009, 4:20 pm
  610. tah geuning aya cecep Spd???
    mudah2 an bae Cep, perkumpulan BRC, loba Manfa’at na..
    Niat nu Mulia, Insya Allah hasil na Akan Sempurna.
    Kanggo Personil2 BRC, Nu laena Sok ah Rame keun
    di tunggu pisan

    Posted by teddy BRC | 22 Maret 2009, 4:23 pm
  611. to Ombenk :
    Never Say die….
    Now And Forever….

    Posted by BRC | 22 Maret 2009, 4:25 pm
  612. Guz, On line teu???

    Posted by t3ddy BRC | 22 Maret 2009, 4:26 pm
  613. masih on line Guzz??

    Posted by t3ddy BRC | 22 Maret 2009, 4:43 pm
  614. Opuuuuuuu…….uunkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!
    Aangng……ngngngngngngngngngng!!!!!!!!!!!!
    Anaaaaa…..aaannnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!
    diplongngng…..ngngngngngngngng!!!!!!!!!!!!
    ditommmmmmm…ommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!
    Megaaaa.aaaaaa…..aaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

    Posted by Personil2 BRC | 22 Maret 2009, 4:49 pm
  615. Kasadaya wargi parakan,
    Aya kabar duka bp acim suamina ibu cicih bp kirman, dinten sabtu tgl 21, kabawa hanyut ku banjir/ ca’ah di ci gede nuju ngalintar / ngecrik, tapi sampe info ini di turunkan belum di temukan, nukabawa hanyut 2

    Hatur nuhun

    Posted by Diplong | 22 Maret 2009, 9:05 pm
  616. NU BENER DI KABAWA CAI CAAH ??? KANG ACIM BU CICIH ?

    RUDIANA ! KUMAHA LAMUN PENCERAMAHNA TEH BANG H RHOMA IRAMA. URANG BOGA CHANNEL DEUKEUT KA ANJEUNA.
    TAPI IRAHA-IRAHA KITU

    INFORMASI KANGGO ANGGOTA BOROCK !!

    AGAR DIPERSIAPKAN SEMATANG MUNGKIN PERTEMUAN TGL 12 APRIL DI MONAS !!!!
    UNTUK SEKSI KREATIF ( TEDI, AMBON, DLL ) AGAR DIBUAT
    PERMAINAN KARENA DIPERKIRAKAN PARA ANGGOTA MEMBAWA KELUARGANYA. TOLONG ADA YANG SURVEI KE LAPANGAN UNTUK MENENTUKAN TITIK PERTEMUAN KITA.
    4 HARI SEBELUM HARI H AGAR DISEBARKAN MELALUI SMS, EMAIL,FS,FB. LOKASI DAN JAMNYA. SESUAI KESEPAKATAN JAM 10.00 KITA SUDAH HARUS KUMPUL.
    DAN DIUSAHAN YANG JARANG HADIR AGAR DIUSAHAN HARUS HADIR. KECUALI SAKIT……!
    UNTUK TEMEN2X YANG MAU GABUNG SILAHKAN

    MINDAH KA BASA SUNDA !!!
    NIU BADE DONGKAP KAMONAS DI ANTOS PISAN SAHA BAE
    ULAH SIEUN TEU KABAGIAN NASI BUNGKUS.
    PANITIA TEDI DKK TOS NYIAPKEUN 1000 BUNGKUS+GARANG LAUK ASIN TANJAN+KASREK DAGE+SEMUR JENGKOL+ PAIS TAHU+ SAMBEL TARASI. POKOK NA EDUN PISAN MA’NYOS, TOP MARGOTOP.
    HAYU URANG BALAKECRAKAN BABARENGAN, BONGKOK NGARONYOK BENGKUNG NGARIUNG.
    HATUR NUHUN…….!

    Posted by saprida | 22 Maret 2009, 11:25 pm
  617. nepangkeun kanggo kang saefurahman !
    anjeun ngiring arisan ta henteu ?
    urang huludayeuh teh aya saha bae ??

    Posted by saprida | 22 Maret 2009, 11:51 pm
  618. Bener pisan eta info teh, sy posisi di kampung ayeuna, kabehna 3 urang nu ngalintar bareng bp acim, nusaurang salamet, nusaurang ditemukan dileuwi dahuan dlm keada’an meninggal, sdangkan bp acim sampe senin pagi ni blum di tmukan, kjadian hari sabtu siang

    Posted by Didi sunardi DIPLONG | 23 Maret 2009, 7:11 am
  619. Urang gawe di fatmawati.. urang jarang ka kota… salam kenal ka sadayana… urang milu nimbrung di die..

    Posted by Teguh Bae | 23 Maret 2009, 12:52 pm
  620. wih kabita euy…ngan teuing biasa teuing henteu euy…ngariung di monas nya ….. jigana rek nyawalakeun riungan urang parakannya…

    Wih ngan mun rek nyawalakeun ngalintar bareng di cigede ulah ayeuna nya caina keur gede mun erek ge ngobeng bareng di lewi patik pahela heula menangkeun hurang sok lah..

    Kang saprida …. Rhoma Irama mah kuduna di lapang deket SD Parakan nya

    Posted by rudiana | 23 Maret 2009, 4:42 pm
  621. BEWARA KA PARA PERSONIL2 BRC :
    Nu boga ide kanggo ngaramekeun acara tgl 12 di monas,
    harap menghubungi team kreatif : ambon – teddy
    di usaha kan seminggu sebelum hari pertemuan, spya sgla Prasarana nya di persiap kan
    kanggo Neng Mela,di antos ka datangana tgl 12..Ok!!!!

    Posted by t3ddy BRC | 23 Maret 2009, 5:08 pm
  622. kama rana yeuh?????
    Mani ti’iseun????/
    Oman,|Ce2p,Opunk,ditom,Ombenk,anan,kang ma2t,sareng penasehat BRC, ka marana yeuh????

    Posted by trio BRC | 23 Maret 2009, 5:20 pm
  623. ted, sy oge keur online……

    Posted by iyan / aray | 23 Maret 2009, 5:34 pm
  624. bewara !
    pa acim mayitna tos di panggihan dina dinten senen tabuh dalapan enjing kaping 23 maret 2009. kapanggihna di walungan di daerah waled cirebon.
    mangga kasadaya bloger urang sami-sami ngadu’akeun supados pa acim ditarima sagala iman sareng islamna, oge kanu dikantun dipasihan kasabaran.
    Nuhunkeun ikhalsna urang ngirim do’a kanggo pa acim.
    Wabil khususon illa ruuhi acim bin fulan..alfatihah..!

    Kang rudi mangga atuh urang bobotohan kanggo ngadatangkeun kang haji rhoma irama di desa urang. Nt saya percayakeun kanggo janten ketua umum panitia’na. di bantu ketua pelaksana di desa parakan sahabat urang putrana bp imam subuki. si ropik.
    ulah jaipongan bae jeung dangdut terus dikampung teh,
    kedah saimbang/BALANCE atuh, aya siraman rohani, do’a bersama, dzikir babarengan, masalahna ayeuna teh loba pisan mamala jeung musibah, kajadian araneh, saha nu terang mun ngayakeun tabligh akbar kasusah karerepet teh aya longgarna. amin…..!

    acara di monas teh pikeun maheutkeun urang nu geus senior jeung para pemuda, remaja parakan nu anyar gede, jeung nyegerkaun suasana stres, cape, dimana 6 poe sibuk nguruskeun pagawean.maklum jakarta tea atuh.
    lamun ngalintar di cai gede atawa ci pedak semetara kudu di eureunkeun heula sampe pa acim 40 poe. soalna lamun maot dina dinten sabtu teh sok ngajak cenah.
    ari ngobeng teh abdi oge resep, ngan sok sieun salah obeng, lain hurang malah nu katewak malahan nyekel si koneng. wuek….!

    Kang rudiana….!
    Peupeujeuh nt sebagai Ketua Umum dzikir bersama H. rhoma irama. ” Menuju Masyarakat Parakan yang Akhlakul Karimah” kudu geuwat ngayakeun rapat babagi pagawean/JOBDIS-na ! urang pasti ngadukung maneh.

    rud ari si batur maneh nu hideung sakola di MTs ti girang teh ayeuna dimana. ngarana saha nya ? urang poho euy ? sakola sok mawa sapedah BMX tea.
    eta nu sok ditakolan bae ku urang lamun teu mere nginjeum sapedahna. tepi kaceurik tea.

    nuhun ah ! punten kasadayana……!

    Posted by saprida | 24 Maret 2009, 2:22 am
  625. selamat wayah kieu Baraya..
    hampura karek ngalongokan deui…eta geuning aya kang Saprida pa kabar kang, kumaha damang..? sok lah tong asa da jama urang kabeh di dieu mah. NGIRING BELA SUNGKAWA KANU TOS KAPAPATENAN..TUK KELUARGA SEMOGA DI BERIKAN KEKUATAN..AMIN.

    Oman…teddy gi sibuk nieh..??
    sok tuk kegiatanya BRC saya dukung…di tunggu infonya.

    Hidup BRC….Hidup BRC..BrC……

    Posted by anan-tea | 24 Maret 2009, 3:19 pm
  626. Kamarana yeuh para BRC , keur persiapan kitu jang di m0nas, kade ulah poh0 COMBRO jang tedy, mw pelas hurang, ngonceng heula di leuwi, caina keur beungkak,

    Posted by Diplong | 25 Maret 2009, 11:07 am
  627. hadir……

    Posted by aang | 25 Maret 2009, 11:54 am
  628. Awas aya bahaya LATEN !!!!
    tewak etah kang diplong!!!!
    Bawa Ka MoNas!!!!!

    Posted by T3DDY BRC | 25 Maret 2009, 5:06 pm
  629. Gus, On line teu????

    Posted by Bje | 25 Maret 2009, 5:12 pm
  630. Nu mawa Combro, di aku DULUR!!!!!!!

    Posted by T3DDY BRC | 25 Maret 2009, 5:16 pm
  631. Tedi rek newak urang.?
    Teu di tewakge sy rek datang ka monas, rek mawa
    1. OTOKOWOH
    2. GOLON0
    3. RASGE
    4. PELASHURANG
    5. GALENDRO
    6. DEDEBLAG
    7. KODEHEL
    8. COMBRO

    Eta sadaya kaseneng
    TEDY

    Posted by Diplong | 25 Maret 2009, 7:40 pm
  632. Turut berdukacita atas
    meninggalnya Bp Acim
    semoga diterima iman dan islamnya dan
    ditempatkan disisinya (amiiin)

    tuk yang di tinggalkan
    mudah2an diberi kekuatan dan ketabahan.

    Aya nukurang kang diplong,
    ari TEDY mah kabeukina teh
    kejo geong,jeung misro.

    Posted by punk | 25 Maret 2009, 10:35 pm
  633. dear kasadayana….

    Kaget pertamana, teu disangka pas buka nyoba Google tentang desa parakan…ternyata aya situs nu ngabahas desa parakan….asa ku waas…

    ngiring bingah ka barudak desa parakan anu ternyata tali persaudaraan masih erat…komo ayeuna di pangumbaraan…

    salam hormat…
    Asih anak hulda tea…

    Posted by asih | 26 Maret 2009, 12:55 pm
  634. lain kumaha kbr personil BRC teh, nungaran Tedy bjo ka remen on line ok, terus kumah kbr aank yg ada di parotian, kunaon teu merapat ka BRC…?

    Thx

    cep

    Posted by CEP.Spd | 26 Maret 2009, 1:09 pm
  635. salam tepang

    ted..oman guera eta bageakeun aya tamu anyar tah teh asih tea ti hulda cenah mah..? mangga teh ka lebet tuh aya kang tedy jeung kang oman keur aruplek keur ngobrolkeun rencana di monas tea. ari ieu teh asih lanceukna medos lain..? punten ah bilih lepat.

    Posted by anan-tea | 26 Maret 2009, 2:46 pm
  636. assalamualaikim….ngiringan ngerumpi ah,kmaha yeuh Kang B’jo seksi riweuh tos di siapkeun teu kanggo acara di monas?

    Posted by andy_ditom | 26 Maret 2009, 5:37 pm
  637. Aya BEWARA KA PERSONIL BRC
    Tapi teu di lalongokan , coba lalongokan heula.

    Posted by Diplon9 | 26 Maret 2009, 7:54 pm
  638. absen ah,kanggo neng asih mangga ka lebet,pung ente ulin ke tgl 12 ka monas,kanggo anan kumaha bade ngiringan moal arisan? tong ningali BRC na, da saya oge budak PMJ, kang diplong oge anu pentolan BL(BAJING LUNCAT),saur na bade ka monas ngiring ngareuah reuah,jo ari ketua umum BRC ambon ka mana can pernah ngalongok blog

    Posted by OMAN | 27 Maret 2009, 9:26 am
  639. Kanggo anan…sumuhun lanceukna medos tea..

    Bade tumaros..ari tanggal 12 teh acara naon??

    Posted by asih | 27 Maret 2009, 9:41 am
  640. Diplong, ari kang kolor ijo teh kamananya..?
    tara pisan muncul geningan ,

    Posted by Mamat R | 27 Maret 2009, 1:22 pm
  641. Ari kang kolor ijo teh aya di mana nya …?
    Sehat kitu ka’ayaan na ,mani teu aya kabar pisan, hp na teu aktif geuning mudah mudahan kayaan na sehat .

    Posted by Mamat R | 27 Maret 2009, 4:45 pm
  642. Kang Cibunut ,,,

    Kamana bae deui ieu teh teu katingali pisan ,punten saya oge ker sibuk pisan tos aya dua mingguna ieu teh teu ngabuka kaca parakan
    sok ah urang ngobrol kolot deui kang

    Posted by Mamat R | 27 Maret 2009, 4:52 pm
  643. aduh eta kang mamat ,kamana wungkul kang? nya kang mamat ari kolor hejo kamana nya,ngalonok ngalongok ka mana da teu terang di mana padumukana,kanggo neng asih kapin 12 teh rek di ayakeun arisan buak parakan nu aya di jakrta,bilih neng asih bade ngiring manga di antos di monas

    Posted by OMAN | 27 Maret 2009, 5:18 pm
  644. Kang Oman

    Ari barudak teh rek kumpul di monas na belah mana ,di deukeut tuguna ta di mana ..? ti jam sabaraha anjog ka jam sabraha ,tolong info dong

    Posted by Mamat R | 27 Maret 2009, 5:41 pm
  645. Kang mamat,
    Coba di klik
    TAMBAH USIA BUKAN TUA
    Eta catetan kang kolor tgl 24 kamari,
    Pasti kang kolor tos sehat,
    Nuju nyepi heula panginten,
    Coba taroskeun ka kang maman wahyu

    Posted by Diplong | 27 Maret 2009, 6:48 pm
  646. Neng asih masih kenal henteu ka abdi?????
    kanggo kang ma2t, acara di Monas na Insya Allah Mulaina jam 9 Pgi s/d 13.00 WIB..
    Kanggo nu bade ngiringan, sok ah di antos pisan….
    BRC terbuka untuk Umum :
    bagi mereka yang berjiwa Muda, Creatif, Inofative…
    Well Come to ” Borock Ridders Community

    Posted by t3ddy BRC | 27 Maret 2009, 7:15 pm
  647. Mohon Petunjuk Komandan Diplong :
    Kamari saya ka restoran, Neangan Masakan
    - DEDEBLAG
    - GOLONO
    - RASGE
    - OTOKOWOH
    - GOLONO
    - GALENDRO
    tp teu aya???
    kira2 Nu aya di mana???
    Mohon Petunjuk!!!!!

    Posted by BRC | 27 Maret 2009, 7:21 pm
  648. Cep,aang mah keur tapa, jadi teu bisa di Ganggu..
    Ngke mun geus slesai Ngomong na mah rek turun Gunung

    Posted by teddy BRC | 27 Maret 2009, 8:07 pm
  649. mat, 27 Maret 2009 | 20:45 WIB

    JAKARTA, KOMPAS.com — Hingga pukul 18.15, Jumat (27/3) petang tadi, jumlah korban yang dilaporkan hilang dan belum ditemukan masih 72 orang, sementara korban meninggal yang ditemukan 58 orang. Dengan demikian, total korban diperkirakan 130 orang.

    Demikian data yang diperoleh dari Posko Kepolisian Daerah Metro Jaya di STIE Ahmad Dahlan.

    “Itu data sementara hari ini, karena proses evakuasi sudah dihentikan untuk hari ini,” kata S Sutisna, petugas informasi Polda Metro Jaya di Posko STIE Ahmad Dahlan, Ciputat.

    Proses evakuasi dihentikan sementara hari ini karena kondisi gelap dan hujan. Pasalnya, aliran listrik di sekitar kampus STIE Ahmad Dahlan dan Universitas Muhammadiyah Jakarta dimatikan mengingat air masih merendam puluhan rumah dan merusakkan beberapa kabel dan tiang listrik.

    Saat ini, beberapa tim SAR yang telah mengevakuasi korban seharian, sebagian telah pulang. Namun, beberapa posko bantuan masih terlihat membagikan makanan bagi pengungsi yang berada di lokasi.

    Hujan deras yang sempat mengguyur kawasan itu menjadikan jalanan menuju posko bantuan licin dan berlumpur. Namun, beberapa posko seperti PLN, PKS dan posko lainnya yang didirikan warga masih terus menyalurkan bantuan berupa makanan, minuman, dan selimut bagi para korban yang selamat serta petugas tim SAR atau Satkorlak yang bersiaga di lokasi.

    Posted by andy_ditom | 27 Maret 2009, 9:50 pm
  650. INVITATION…..!!!!!!!

    Kanggo baraya jeung saderek sadaya !
    nu aya waktos !!
    abdi gaduh acara hiburan musik
    di daerah kota ! tepatna di
    BULGARY CLUB
    Jl Hayam wuruk no 72. jakarta
    acarana :
    - Launching Album RADEN BAND !
    - Hot Sexy Dancer
    - Parade Band
    - Performance DJ

    Aya Door Preeze-na oge………….!
    HTM-na GRATIS……..!

    Anu seneng mangga sumping !
    Kaping 28 maret 2009
    tabuh 07.00 wengi diawitana !!!

    ANAN teh saha nya ???

    Posted by saprida | 27 Maret 2009, 10:43 pm
  651. absen ah….

    man,insyaallah urang hadir,
    tapi ente jemput urang di kota

    teddy….
    ari ol sok jam sabaraha?
    menta alamat email na?

    Posted by pung | 27 Maret 2009, 11:31 pm
  652. Ari tedi lanceukna imas sanes???????kumaha kabarna??

    Oman…kamana wae??

    Posted by asih | 28 Maret 2009, 10:55 am
  653. Kang Diplong

    Kamari kang kolor sms ka saya cenah mah sehat ngomongnamah

    Posted by Mamat R | 28 Maret 2009, 11:19 am
  654. Kang mamat, syukur upami kang kolor tos damang mah. Dupi akang kamana bae sibuk sugan mani jarang medar? Ari abdi mah tiap dinten nongol di page ‘NGOBROL’ sareng kang sapri, kang rustam, astrajingga sareng nu sanes na. Oh muhun, ditaros keun ku pak guru eddy kumaha damang cenah kang mamat teh? Kaleresan sok tepang upami nuju di gardu bale desa…

    Posted by Budak cibunut_thea | 28 Maret 2009, 12:10 pm
  655. Syukur kang mamat ari kang kolor sehat mah, tp kunaon tara ngalongokan parakan,
    Bagea kang bunut, kumaha damang.?

    Ulah kamalinaan teuing ka parakan ka sering ngalongokan kang bunut,

    Hatur nuhun

    Posted by Diplong | 28 Maret 2009, 7:21 pm
  656. Damang kang diplong dina danget ayeuna mah…. Kamarana ieu teh urang parakan teh, sibuk weekend sugan? Biasa na pang ramena palih dieu teh….

    Posted by Budak cibunut_thea | 28 Maret 2009, 7:59 pm
  657. Sanes sibuk weekend , apan tgl kolot ayeunateh, jiganamah nuju ting arempes ngahephep, lieur ngitung gajian dipotong kasbon byr kontrakan byr ka warung, waah pokonamah matak ngebul tah sirah, matak abdi masihan suling ka tedi, mending ngangon di lembur.

    Posted by Diplong | 29 Maret 2009, 12:34 pm
  658. Ngan pedah ngangon make suling tos kirang gaul saurnamah kang bunut,
    Ayeunamah ngangona oge Handphon nu tiasa internetan, munding mabal oge tiasa ka ditek ku google atawa ku yahoo
    Hakakakaka

    Posted by Diplong | 29 Maret 2009, 12:43 pm
  659. Hebat urang parakan mah ngangon oge nyaro’o hp. Tapi nu leuwih onjoy plus hayang seuri mah urang gewok. Bari nagog diwahangan melak lele koneng ongkoh2 enjoy nelpon…. Ari abdi mah upami nuju melak lele koneng mah, mending bengong mikir macem2…..

    Posted by Budak cibunut_thea | 29 Maret 2009, 3:13 pm
  660. sampurasun…kumaha dulur sakaruhun prakan,daramang?

    Posted by ddy_london | 29 Maret 2009, 8:08 pm
  661. ngiring kasohor…ahh dulur?

    Posted by ddy_london | 29 Maret 2009, 8:25 pm
  662. Hayang kasohormah lain di dieu,
    Ngebom gedung , atawa bisi teu boga modal jang ngebom,
    Gulung jeung suman, pan sohor meureun,

    Posted by Diplong | 30 Maret 2009, 9:38 am
  663. Heh.. te kenging kitu,suman teh kades lain… luas nya suman jadi kades parakan… hebat euy…

    Posted by Teguh Butong | 30 Maret 2009, 5:42 pm
  664. ulah kitu kang diplong..
    hade Goreng oge Suman teh dulur kang diplong…
    Nu sok ngurutan deket mesjid unggal peutinh saha????
    Upami lain kang diplong mah

    Posted by teddy BRC | 30 Maret 2009, 6:53 pm
  665. kanggo Asih, tepat nateh abdi mah Alo na Imas…
    -kanggo Opung, Biasa na Sy OL, jam 5 Sore.
    Mun malam Jumat mah sok nyampe subuh, sambil Gaple han jeung Agus, Jambul
    email sy : teddysetyadi@ymail.com

    Kanggo Ce2p Spd, Kok jarang OL???
    Anan kumaha kbar na????
    sok ah rame keun deui

    Posted by teddy BRC | 30 Maret 2009, 6:56 pm
  666. Kanggo Teguh, SUMAN mah lain KADES…
    Suman teh nu Ngaguegeuh Tempat Ojek

    Posted by BRC | 30 Maret 2009, 7:16 pm
  667. Oh… punten lepat nya, upami KADES mah mang Ehok nya.. Punten ah… Muhun SUMAN teh nu sok di urutan nya di tempat Ojek.. Nu Sahaok Gaplok nya…

    Posted by Mhot Butong | 31 Maret 2009, 9:01 am
  668. Kang cibunut ,

    ngomong ngomong gewok saya oge aya saderek di gewok teh ,
    bi unita putrana namina acep anu gaduhen panggilingan beras di sisi cai , upami tepang boh bilih aya urang gewok titip salam nya

    Posted by Mamat R | 31 Maret 2009, 1:29 pm
  669. HORAS BRC,
    tambah rame jeung BRC mah nya ,ari DABORIBO teh aya keneh teu nya

    lam kenal nih buat mhot butong ,ieu teh ngaran ta club

    kanggo ka sadayana bae urang parakan

    Posted by Mamat R | 31 Maret 2009, 1:41 pm
  670. Kang teh Asih ,

    salam kenal ti anu ngagegeh kelapa gading ,sugan bae ari kenal sareng neng Asih mah urang silih asih silih asah silih asuh nya

    Posted by Mamat R | 31 Maret 2009, 1:45 pm
  671. ka teguh / |Mhot Butong,,,
    ati2 mun ngomong teh, ngke sing aya nu ngalapor keun ka suman..
    kan aya dulur na di situs ieu…

    Posted by BRC | 31 Maret 2009, 4:12 pm
  672. mun nempo kang diplong,sok inget baheula…
    waktu solat Asar di tajuk ma ori…
    bareto mah tajuk teh masih keneh aya Awian (semacam so2mpang) alas na..
    waktu selesai sholat Ashar,nu sejen mah langsung pulang..
    saya oge tadi namah rek lAngsung pulang,tp teu enak.ka paksa saya Nungguan…
    ku saya di perhatikeun,NGAWIRID na mani Khusu,sampe PEUREUM beunta.aya stengah jam saya nungguan.geus rada sepi,saya nyampeur keun kang diplong rek ngajak balik..
    tedy :”ayo kang diplong balik!!!
    diplong: bantuan aing ted,(sambil nunjuk bo2ga ana)
    tedy: ” ku naon kitu???
    diplong: ‘bo2ga an aing ka jepit ku so2mpang
    tedy: aya2 bae nte mah……
    langsung ku saya di bantuan..
    saya sampe kaget,bo2gana sampe lecet.
    tp alhamdulillah
    endog namah masih utuh (aya 2)
    si horeng tadi lilA soteh sampe PEUREUM beuntA, nahan kanyeri (di kira sy keur NGAWIrid)
    tadi keur loba jama rek mentA tulung,sIga namah era,mAkana nungguAN sepi heula…..

    TO BE Continue (Rubrik Seuri )

    Posted by teddy BRC | 31 Maret 2009, 4:37 pm
  673. ka MHOT BUTONG,ETA KATA2 NA MATAK TEU NGEUNH PISAM (SUMAN SAHAOK KADUA GAPLOK)
    TEU SAKOLA KITU???
    ATI2 MUN KIRIM EMAIL TEH,MASALAH NA KABUKA / BACA KU UMUM..
    NTE DI PARAKANA SA ANGKATAN JEUNG SAHA???

    Ka BRC, knal hnteu ka MHOT BUTONG???

    Posted by Meong Congkog | 31 Maret 2009, 5:07 pm
  674. teu apal, tapi sigana mah sa angkatan jeung saefung / anan tile..

    Posted by BRC | 31 Maret 2009, 5:11 pm
  675. SAEFUNG Anak na ma Udin??? nu di kidul??

    Posted by Meong Congkog | 31 Maret 2009, 5:30 pm
  676. @kang mamat, panggilingan pare anu caket wahangan pas belokan sanes? Upami anu eta mah tos lami oge tara buka…. Salam kenal ka sadaya urang parakan. Hayu eratkeun silaturahmi. Jaga lidah, jaga kata2….

    Posted by Budak cibunut_thea | 31 Maret 2009, 6:08 pm
  677. KAMARANA IEU TEH SEPI PISAN

    KANG DIPLONG KEUR NAON WAYAH KIEU GEUS NGEREM KITU..?

    Posted by Mamat R | 31 Maret 2009, 7:02 pm
  678. KANG CIBUNUT,

    LERES PISAN ANU ETA PANGGILINGAN PARE NA TEH ,ARI ETA SADEREK ABDI
    KUNAON KITU TARA BUKA TOS BANGKRUT SUGAN ,ABDI TOS AYA LIMA BELAS TAHUN TARA KA PENDAK SARENG ANJEUNA

    Posted by Mamat R | 31 Maret 2009, 7:10 pm
  679. Saya hadir kang mamat,
    Eta kang cibunut apal wae daerah mana oge nya, nepi ka gewok apal , jigana bekas pelacak tadina, sami sareng tedi, ngan ari tedimah pelacak sarong sareng pelacak gayoran,

    Posted by Diplong | 31 Maret 2009, 8:26 pm
  680. Ted ulah sok di bejakeun era pangalaman baheula,
    Sabenernamah
    Sy peureum beunta namah endogna nu kajepit nepi nonghol kahandap diletakan ku ucing, ngeunah campur sieun digegel ucing, rek di betot sakaligus bisi mecleng endogna,

    Geus gandeng ah.!

    Posted by Diplong | 31 Maret 2009, 8:32 pm
  681. Ngiringan ah…!

    Posted by Jaya nunggal | 31 Maret 2009, 10:30 pm
  682. @ kang mamat, muhun meureunan pailit da tambih loba geuningan pabrik panggilingan teh… Duh sibuk pisan geuningan akang teh. Smoga sukses bae nya kang…

    Posted by Budak cibunut_thea | 1 April 2009, 1:19 am
  683. salam tepang kanggo kang mamat R.

    hebat pisan kang..pembuat buat blog desa parakan..jadi waas hoyong pulaaaaang….

    Ari kang mamat teh di parakan bumina palih mana???

    Salam Tepang,
    Asih

    Posted by asih | 1 April 2009, 10:23 am
  684. BUAT TEDDY

    KUMAHA ACARA DI MONAS TEH JADI TEU ,NGUNDANG ARTIS ATUH SUPAYA TAMBAH RAME

    KANGGO KANG DIPLONG

    TANGGAL DUA BELAS ENTE KUDU PANG HAREPNA NAYA MABIH JELAS KA TINGALI

    MUDAH MUDAHAN SAYA BISA DATANG

    Posted by Mamat R | 1 April 2009, 11:11 am
  685. Insya allah kang mamat, sy hadir mudah2an para personel BRC narima kahadiran sy,
    Saur tedy mah hiburana
    RUDAT sareng nabeuh GEMBYUNG, sambil melestarikan kabudaya’an urang kuningan, bilih kang mamat tiasa NGELAO dihaturanan pisan,

    Neng asih slm tpang nya

    Posted by Diplong | 1 April 2009, 11:34 am
  686. Haturan kasadaya wargi parakan,
    Saya pesan kasadaya nu ngirim coment, kirimlah coment nu bermanfa’at spertos kritikan/saran pikeun kemajuan desa parakan, ulah menjelekan/mempropokasi coment nu teu bermanfa’at, hayu urang eratkeun tali prsaudara’an

    Trims

    Posted by KI TOGOG | 1 April 2009, 1:13 pm
  687. Satuju kanggo KI TOGOG

    bebeas tapi sopan nya kang togog
    ngomong ngomong ari ki togog teh saha nya ,punten bae ieu mah

    sakudunamah ulah make nama alias/samaran lewih hade ngaran nu asli na bae
    ambih urang saling kenal teu jadi pertanyaan ,atawa upami nami samaran di handapna nganggo nami nu asli ,sanes kitu KANG TOGOG

    haturnuhun ah
    Mamat

    Posted by Mamat R | 1 April 2009, 2:21 pm
  688. saya mewakili para Personil BRC,
    merupakan Suatu kehormatan upami kang Mamat tiasa hadir..
    kang mamat,tadi namah rencana na bade ngondang Artis, tapi pada sibuk nyalon keun Caleg sareng sibuk kampanye…
    kumaha mun nganggap kang diplong bae ???
    lumayan Murah – meriah..
    insya allah ngke saya pang haeup na,pilarian bae nu panggoreng na eta abdi,,
    Penasehat BRC, kamana nya?? jarang OL..
    sibuk kitu????

    Posted by teddy BRC | 1 April 2009, 6:52 pm
  689. Neng Mega, M@elly, Ce2p spd, opung, kang kabayan, ddy london, agus doang, Oman, ditom, Ombeng, aang, Anan

    Assalamu Allikum ……????????????

    teu di jawab buruttt!!!!!!
    ( he……he….500x )

    Posted by teddy BRC | 1 April 2009, 7:18 pm
  690. Punten ah ngiring ngarame keun….
    salam kenal ka Wargi2 Parakan…
    Kang Ma2t, Neng Mega,kang diplong
    Para Personil BRC,
    pokok na ka sadatana Bae..
    Upami teddy anu alumni STM Pertiwi Sanes???
    Punten Upami lepat…

    Posted by Robby Garawangi | 1 April 2009, 7:36 pm
  691. Lam kenal kanggo wargi2 Parakan…

    Posted by Gatot Lebakwangi | 1 April 2009, 7:41 pm
  692. Waalaikum salam,….

    Posted by M@elly | 1 April 2009, 10:39 pm
  693. salam tepang kanggo kang diplong….

    Posted by asih | 2 April 2009, 9:32 am
  694. allow baraya kabeh selamat wayah kieu…hampura karek OL deui..
    Neng Mega, M@elly, Ce2p spd, opung, kang kabayan, ddy london, agus doang, OMAN , ditom, Ombeng, aang, ka kabehan we lah nu aya di dieu….tedy hampura sms teu di bales..!!!

    NENG ASIH KUER NAON NGALAMUN WAE….GEUS GAJIAN LAIN..??GEURA SIAP2 ATUH PAN REK KA MONAS TGL 12…??? KE DI ANTOSAN NYA KU URANG.. ;-)), MEDOS DI MANA AYUENA…?TITIP SALAM TI ANAN-TEA {pamuda pang kasepna sa imah…hihi}

    geus ahh.. rek makan siang heula…..

    Posted by anan-tea | 2 April 2009, 12:41 pm
  695. Bagea kang roby oge kang gatot, mangga linggih, punten ah upami teu di suguhan nuju paila, maklum di parakan nuju haneut ngobrolkeun partai, sampe teu sempet ka sawah2 acan, aya cai herang mah, sok calik

    Posted by Diplong | 2 April 2009, 12:46 pm
  696. Akang akang sadaya, bade naroskeun, kumaha kabar na KOLOR IJO , tos sehat dei ?

    Posted by maman wahyu | 2 April 2009, 1:13 pm
  697. Kang Maman Wahyu,

    minggu kamari mah sms ka saya tos mendingan saurnamah kang maman

    Posted by Mamat R | 2 April 2009, 5:52 pm
  698. Eh aya tamu ti garawangi sareng ti lebakwangi
    Rampes kang
    soklah gabung Kang Robby garawangi sareng kang Gatot lebakwangi
    supaya tiasa bagi bagi informasi kayaan di lembur boh di perantauan

    Posted by Mamat R | 2 April 2009, 6:25 pm
  699. Kang cibunut

    teu aya online gening ,di pilarian di NGOBROL teu aya gening,

    Posted by Mamat R | 2 April 2009, 6:30 pm
  700. @ Kang mamat tadi pendak sareng pak guru Edy, nyarios na mah ke bulan payun bae ka jakarta na teh. Anjeuna titip salam kangge akang….
    Sadaya baraya di page parakan haturan wayah kieu bae. Punten nya teu tiasa ngabsen hiji2. Da nu biasa ngabsen mah kang Mamat heuheu….sok lah garuyon gogonjakan, da abdi mah masih cape nembe uih tos futsal…….

    Posted by Budak cibunut_thea | 2 April 2009, 7:05 pm
  701. Lam kenal oge jeung Robby ti Garawangi
    leres pisan saya aloemni STM PERTIWI, ieu Roby nu rompok na di alun2 sanes???
    Upami leres, jd inget waktu sakola.
    hampura nya saya ook menta an duit??
    kumaha kabar na dedy??

    Posted by teddy BRC | 2 April 2009, 7:24 pm
  702. tah geuning ayeuna mah anan teh OL…

    Posted by teddy BRC | 2 April 2009, 7:34 pm
  703. TESSSt….

    Posted by ROBBY GARAWANGI | 2 April 2009, 8:01 pm
  704. hatur nuhun kanggo kang mamat,kang diplong
    teddy kumaha kabar na?? di jakarta / lembur??
    email-no telp sabaraha??
    he..he…he..masih inget bae kenangan waktu sakola ( Osok malakan duit )
    iyan / aray gala herang di mana ayeuna???
    saya ayeuna aya di jakarta barat ( cengkareng )

    Posted by ROBBY GARAWANGI | 2 April 2009, 8:08 pm
  705. sampurasun,wa eluk aya kenehkitu,teu kabar carita;kum kasadayana wargi gempar daramang?ka nang asih kumaha kbr na

    Posted by ddy_london | 2 April 2009, 11:49 pm
  706. wong gempar…kpn bangkit lagi..

    Posted by sapta loka | 2 April 2009, 11:54 pm
  707. Nuhun kang Mamat kabar na, mudah mudahan KOLOR IJO enggal damang deui.

    Posted by maman wahyu | 3 April 2009, 6:55 am
  708. Anan…salam balik ti medos..

    Ari maneh teh parakanna tinggal blok mana?

    Posted by asih | 3 April 2009, 4:42 pm
  709. kabarna alhamdulillah..kang dedi..

    pemilu di jakarta atau di parakan??

    Posted by asih | 3 April 2009, 4:45 pm
  710. Kang Maman Wahyu,

    Ari kang kolor ijo caket sareng kang maman henteu rompokna ….?

    Posted by Mamat R | 3 April 2009, 5:08 pm
  711. Assalamualikum…..kasadaya wargi desa parakan….kumaha daramang???

    Posted by Sri Ismayatai | 3 April 2009, 5:46 pm
    • Sri, masih inget ka urang hnteu???…biasa anu baheula sok ngadengekeun lagu suci dalam debu hehehehe…..ari maneh ayeuna tinggal dimana? aya ID YM na hnteu, sok atuh ariaya mah berekeun a urang, ambeh urang bisa chat….

      Posted by Yulianti | 5 Méi 2009, 1:22 pm
  712. Assalamualaikum….Kasadaya wargi desa Parakan….Kumaha Daramangggg?????

    Posted by Sri Ismayati | 3 April 2009, 6:05 pm
  713. Berita yg tersebar akhir2 ini mengatakan bahwa saya menceraikan istri saya, lalu menikahi seorang gadis berusia 20th. Saya juga dikabarkan suka mengunjungi kedai2 minuman sampai harus dikeluarkan dari mobil saya yg hancur karena saya tak dapat mengemudikannya dengan benar dalam keadaan mabuk. Saya dituduh terlibat dalam membuat keonaran dan skandal. Dan, lebih buruk lagi, beberapa orang mempercayai cerita ini.

    Apakah hal ini membuat saya cemas? Sama sekali tidak. Saya hanya menyesalkan orang yg menyebarkan gosip tsb. Dan saya hanya bisa berkata, ‘semua orang yg benci padaku berbisik2 bersama2 tentang aku’.

    Beberapa waktu yg lalu seorang kawan menceritaka kepada saya mengenai adanya gosip keji tentang diri saya. Ketika mendengarnya, saya melompat dan berseru, ‘MAHA suci Engkau, ya Allah..’ Kawan saya begitu terkejut hingga akhirnya saya mengatakan padanya, apabila orang menyebarkan gosip tentang diri kita, ingatlah bahwa yg terpenting bukanlah apa yg dikatakan orang tentang diri kita, melainkan apa yg diketahui oleh Allah di sorga tentang kita. Maka, marilah kita hadapi semua dengan senyuman!

    Pesan saya hari ini: ORANG YG MENGOSIPKAN ORANG LAIN DENGAN ANDA AKAN MENGGOSIPKAN DIRI ANDA DENGAN ORANG LAIN’

    Posted by Kolor ijo | 3 April 2009, 7:03 pm
  714. asalam`ualaikum wr.wb

    kanggo kasadayana wargi parakan
    kumaha wartosna???

    kanggo meong congkog
    aya nu perlu di bantu???
    saya saefung.

    Posted by opung | 3 April 2009, 11:14 pm
  715. Tah..! Geuning kang kolor tos muncul deui, bagea kang,syukur upami tos damangmah mangga di lajeng, kang mamat tuh naroskeun bae,

    Posted by Diplong | 4 April 2009, 12:36 am
  716. Buah jeruk buah kedondong……
    Mbah ikutan nongkrong dooong….

    Posted by ddy_london | 4 April 2009, 1:13 am
  717. Asinan bengkuang dari bogor, perut kenyang enak kan molor……..*aeh tunduh da tas gapleh*

    Posted by Budak cibunut_thea | 4 April 2009, 3:20 am
  718. kamarana ieuh teh?

    Posted by agoest do@ng | 4 April 2009, 12:53 pm
  719. ai budak ci bunut teh saha?

    Posted by agoest do@ng | 4 April 2009, 12:55 pm
  720. tom kumaha aya heunteu?

    Posted by agoest do@ng | 4 April 2009, 12:58 pm
  721. Ieu uing aya heu heu… Kang agoest da uing mah ngiring mampir katut ngareureuh. Uing teh budak kasep sakameur hiks…. Salam tepang nya ti budak cibunut, budak kasep dewan penasihat paguyuban ni**. Da ari ketua na mah keur parebut antara kang diplong sareng kang teddy heheh….. Salam

    Posted by Budak cibunut_thea | 4 April 2009, 1:07 pm
  722. saha panasaran sayamah urang ci bunut?tepangkeun anu jelas ai nu OL ngan urang bae sugan nya

    Posted by agoest do@ng | 4 April 2009, 1:16 pm
  723. ka neng mega,numana jalmina si?hoyong teupang, da teu apal urang mah ka neng mega teh,samulih na kitu.

    Posted by agoest do@ng | 4 April 2009, 1:22 pm
  724. budak ci bunut keur kamana ayena?

    Posted by agoest do@ng | 4 April 2009, 1:23 pm
  725. ka kang oman,ka mana bae?jarang OL,APA urang anu jarang OL

    Posted by agoest do@ng | 4 April 2009, 1:25 pm
  726. aaaaaah teu rame geuning!niis heula aaah.

    Posted by agoest do@ng | 4 April 2009, 1:28 pm
  727. @ Kutan kang agoest urang cibunut? Ulah heureuy akh…. Agus mana putra saha? Punten nepangkeun abdi putrana pun papih Robert sarip. Upami urang cibunut mah pasti na uninga kana baso 8 heheh……..

    Posted by Budak cibunut_thea | 4 April 2009, 2:02 pm
  728. hatur nuhun Opung tadi enjing parantos nelpon abdy….
    Upami teu aya Acara mah. mangga di antos pisan tgl 12..
    pung,saya oge teu apal saha Meong Congkog teh????
    Nanyakeun Mhot Butong (Urang Cikahuripan ) doang….

    Posted by tedy BRC | 4 April 2009, 2:44 pm
  729. Kang Bunut kamarana nya mani ti iseun??? padahal masih keneh tlg Ngora… Sibuk kampanye sugan???
    komo anan mah, Ol nateh cuman sakali-kalin na, lebih2 Ce2p Spd Sareng Oman, tos teu nongol Pisan…
    Kang Bunut, ketua Ni2 teh saya pasrah keun ka kang diplong
    nu parantos ka uji Pangalaman na..saya mah masih keneh Minim PANGalaman.
    tapi mun di tunjuk bagian keuangan saya siap..
    ngke duit na ku saya di pake meuli
    - Combro jeung Golono

    Posted by tedy BRC | 4 April 2009, 3:05 pm
  730. ass.kamarana ari dulur2 teh…sepi pisan

    Posted by ddy_london | 4 April 2009, 5:22 pm
  731. nepang salam ka sadayana wargi parakn nu aya di tatar marcapada.ngiring bingah pisan,ku ayana iue blog..kanggo ajang tali salaturohmi,hapunteun tos ngiring nimrung,banyol ku tulisan…salam na teu hilap ka kum wargi prakan..slm ti putra tatar buligir

    Posted by sapt loka | 4 April 2009, 5:53 pm
  732. tuh……tuh…….!
    geuningan aya nu sumping anyar yeuh !
    Tapi Sri Ismayanti teh nu mana nya ?
    mun teu salah mah rayina Tutis sanes ?
    punten lamun abdi lepat !

    BEWARA !!!!
    kanggo Anggota BOROCK
    Tong hilap kaping 12 april sakedap deui !
    tedi, gojali, ambon dll
    di usahakeun 99 % wajib hadir sadaya anggota !

    kanggo nu bade ngiringan mangga di antos !
    hatur nuhun

    Penasehat

    Posted by saprid | 4 April 2009, 7:04 pm
  733. tes

    Posted by yani | 4 April 2009, 7:31 pm
  734. kanggo kang rudy
    ieu blog teh rada lemot kedah di refresh deui.
    punten ah rada teu mernah yeuh ngabukana.
    sok nu tiasa ngarefresh di refresh deui lah ! supados ngeunaheun mukana.

    teras kanggo nu curhat di ieu blog ulah tersinggungan jeung ngagedekeun ambek ! mun rek ambek di jati bae deukeut kuburan.
    ieu blog khusus keur jalma nu loba heureuy !
    supaya urang nu ngumbara aya saling tuker informasi jeung hiburan.
    informasi ti lembur jeung pangumbaraan bisa matching.
    ok ??

    hatur nuhun

    Posted by saprid | 4 April 2009, 7:43 pm
  735. ass…nepang bingah nu kacida,salut pisan ka wargi parakan…teu di kampung,teu di perantowan,tali persaudarana erat pisan..jajap doa wae kasadayana mugi sadayana wargi tatar marca kuningan kum na ka wargi parakan,mugi aya dina kawilujeungan lahir katut batina..wassalam ti putra buligir

    Posted by sapta loka | 4 April 2009, 8:15 pm
  736. kang tedi ka mna wae..teu kapireng warta na

    Posted by sapta loka | 4 April 2009, 8:31 pm
  737. KANGGO PENASEHAT….
    INSYA ALLAH, 99% PERSONIL HADIR…
    Mireng namah rek aya bintang tamu
    -kang diplong
    -kang mamat
    kasadaya na, leres pisan ieu Rubrik teh kanggo Humor / Heureuy
    Ciri khas Orang sunda teh seneng ngabanyol
    tapi harapan Urang, meskipun Bebas tapi aya batasan2 na..
    kanggo Sapta Loka, saya slalu Ol…

    Posted by teddy BRC | 4 April 2009, 9:40 pm
  738. Oruzgan mourad karzani..,fung,mun rek nyamper ulah poho bawa taleus ka loba., ane rek alih fropesi,bawa kira” cukup jang stok sabulaneun..

    Posted by Jarang nimboeL | 5 April 2009, 2:29 am
  739. baruk si oman ka cocog uil.,,kang cecep rencangna bp coet tea di taroskeun ku ibu erah sareng ma oji saurna stok ice cream masih seu’eur.,

    Posted by Jarang nimboeL | 5 April 2009, 2:34 am
  740. K = KEREN GAYANA ( Si TeddY )
    A = ALIM Kalakuan NA (SI Teddy )
    N = NOLONG HoBI NA (Si TEddy )
    G = GANTENG Wajah na ( Si TEDDY )
    D = Diem Sifat NA ( sI TEDDY )
    I = Imut2 Wajah NA ( SI tEDDY )
    P = pAndAI pIKIRANA (SI tEDDY )
    L = lUCu oRG Na ( SI TEDDy)
    O = Oke gAYANA ( sI TEDDY )
    N = Norak Tingkah na ( KANG di2 )
    G = gELO PIKirana ( KANG di2 )

    sebar kan kata2 Ini, Minimal ke-19 Org, Insya Allah anda akan di beri Uang oleh kang diplongggg..ngggg!!!!!

    Posted by teddy BRC | 5 April 2009, 4:02 am
  741. kang tedi..nu imut tea…kpn merit na?

    Posted by sapta loka | 5 April 2009, 1:07 pm
  742. Aya wartos kang teddy mah moal married, saurna bade ngasuh nini2 bae….

    Posted by Budak cibunut_thea | 5 April 2009, 2:16 pm
  743. budak cibunut teh asa pernah mireng…caket meureun nya ka leuwi piring mah

    Posted by sapta loka | 5 April 2009, 3:46 pm
  744. sorabi ,,goreng dage ,,combro ,
    pia” ,,golono ,,goreng cau haneeuuuuuuuuuuuu ..!!!

    Posted by sapta loka | 5 April 2009, 9:14 pm
  745. sorabi ,,goreng dage ,,combro ,
    pia” ,,golono ,,goreng cau haneeuuuuuuuuuuuu ..!!!

    Posted by asih | 5 April 2009, 9:22 pm
  746. bararade yeuuuuuuuuuuh,,,,,,,,,
    sorabi ,,goreng dage ,,combro ,
    pia” ,,golono ,,goreng cau haneeuuuuuuuuuuuu ..!!!
    duh aing jualan ti isuk teu laku” ,,
    tulung tulung ,,,
    sok lAh di obral
    buy one get one

    Posted by hulda | 5 April 2009, 9:29 pm
  747. asalam`ualaikum,Wr.Wb.

    kanggo kang jambul
    ari taleusmah teu aya???
    ngan nu aya cai hujan,
    kersa teu?
    upami bade,ke dikirim lewat ciliwung,
    itung2 ngirit pan didinya mah
    mandi oge kudu bayar.
    boa2 tara mandi??? hehehehe…heureuy ah.

    kang teddy
    tah geuning aya teh asih nawaran sorabi,
    sorabina teh haneuuuuuuuut…deui.
    ngan teuing mun kahujanan haneut keneh teu sorabinanya???

    kanggo teh asih
    salam kenal aja dech???
    moga cepet abis aja sorabinya.
    lamun teu abis,kirimkeun wae ka si jambul
    da budak eta mah pang beukina,
    komo mun di campur adukan…he…he…3x
    heureuy ah…

    Posted by pung | 5 April 2009, 10:59 pm
  748. kanggo oman
    kamana waenya???
    boa2 bener kacocog uil.
    mun bener tea mah karunya euy…

    kanggo teddy
    kumaha jady teu ka bogor teh???

    Posted by pung | 5 April 2009, 11:24 pm
  749. aih…saha anu ngaku2 ngaran asih ..
    punten ah..asih teu rumaos jualan sorabi…

    Posted by asih | 6 April 2009, 10:18 am
  750. yang sabar aja neng asih biasalah namaya juga hidup bersosialisasi,banyak org2 yang sensi, idola…gitchu lhoo..hihihi;-}}

    Posted by anan_tea | 6 April 2009, 5:46 pm
  751. Kisah nyata…
    Seiring krisis Global,aya hiji keluarga nu kena PHK..
    sebut bae anu pameget nami na kang diplong,Istri na namina iteung..
    hampir 3 bulan eta keluarga nganggur,dahar sa ayana.dina hiji poe kang diplong gaduh ide..
    Kang diplong : nyi iteung kumaha mun akang usaha narik odong2 Bae, kan masih keneh aya Uang Pesangon, artos na di anggo meser alat2 na, setuju henteu???
    Iteung : Upami nya’imah setuju2 bae kang, Nu penting Halal
    2 Poe ti harita kang Diplong langsung narik Odong2.Maklum mi2ti Usaha,jd masih sepi.
    Dina hihi Poe kabeneran aya nu hajatan,kang diplong langsung mangkal..alhamdulillah rame pisan,barudak nu naraek odong2 loba pisan.Untung kang diplong mantan Ojeg Sepeda,jd nga0es eta odong2 suatu kerja an nu biasa.saking ramena 1 jam nu naek odong2 euweuh eureuna,kang diplong oge mani semangat pisan.
    kira2 hampir maghrib,kang diplong siap2 rek pulang.teu poho eta duit penghasilan Odong2 di itung heula,Lumayan meunang 30rb (biasa namah 5rb).Geus ka bayang na pikirana peuting eu dahar jeung daging hayam,endog dahdar ( pokona nu ngareunah ).dengan Semangat 45, buru2 kang diplong pulang.Nyampe ka imah na langsung Ca2rita ka nyi iteung meunang panghasilan gede.Nyi iteung bungah pisan.kang diplong langsung beberesih mandi.sanggeus beberesih,nyampeur keun nyi iteung.
    kang diplong : nyai pang ngageroan keun tukang urut,awak akang Paregel pisan,sakalian jeung meuli Balsem na
    Nyi ietung : antosan sakedap,ngke tukang Urut na ku nyai di geroan ( Bari langsung Indit )
    kurang lebih stengah Jam tukang urut datang,lamgsung ngurutan kang diplong, aya kana hampir 1 jam-an.
    Rengse ngurut,teu poho nyi iteung mere uang jasa 25rb ka tukang urut atas perintah kang diplong.
    Kang diplong : alhamdulillah nyai,tos di urut mah awak teh rada ngareunah deui, Buruan nyai belanja akang tos lapar pisan,Ulah poho meser daging & Endog dadar.
    Nyi iteung : Kumaha ari si akang teh,duit ti mana kamggo meser na, artos nu tadi 30rb kan di anggo tukang ngurut 25rb, meser balsem 3rb, sisa 2rb, cukup kana naon?????

    MOHON Masukan ti SAdayana,kira2 artos 2rb teh enak na kanggo meser naon????
    Langsung Menghubunhi kang diplong, di antos pisan.teu kenging lami2, bilih teu tiasa dahar,,

    Posted by Teddy BRC | 6 April 2009, 6:12 pm
  752. Kang Bunut, sampe ayeuna kang diplong tara nany ka saya pedah Jabatan Ketua nini2 na ku saya di pegang. kumaha mun di alih keun bae ka kang diplong ?? lahir batin saya iklas.
    Kanggo sapta Loka, Insya allah taun ieu. kanggo neng asih, upami alim icalan sorabi mah, wios aplusan bae jeung abdi..
    Maelly , teguh, oman, ce2p spd kamara na nya????

    Posted by Teddy BRC | 6 April 2009, 6:35 pm
  753. kamarana yeuh nu senior teh ?

    Posted by saprid | 6 April 2009, 6:44 pm
  754. kamarana…yeuh?neng asih kamana wae,sibuk ari gaduh partai mah nya

    Posted by sapta loka | 6 April 2009, 8:04 pm
  755. Assala mu allaikum ka sadaya na????

    Posted by teddy BRC | 7 April 2009, 4:48 pm
  756. salam ka sadayana,nembe lebet deui,kamarana ieu teh

    Posted by goest do@ng | 8 April 2009, 5:09 pm
  757. kesukan marilih pemimpin anu ku sadayana di anggap tiasa mampu ngabangun,ngarubah ieu negara,sareng tiasa mihak ka masyarakat leutik.tong sampe golput nya.wasalam kuring.

    Posted by agoest do@ng | 8 April 2009, 5:25 pm
  758. eta ari agus, mun nyarios teh kaya jalmi nu bener…
    emang na ngke isukan,afus rek milu Pemilu Oge???
    kan Ncan waktuna,masih keneh umur 12 taun???
    Ngomong2 kamarana yeuh,mani sepi kieu??
    mentang2 hari tenang Pemilu…
    M@elly, Neng asih kamana nya??
    Ofungngggg….tos ibak ncan??? saya aya Sabun kanggo Pemutih badan,hoyong teu????

    Posted by teddy | 8 April 2009, 6:15 pm
  759. Robby,kok henteu OL deui???
    di tunggu kabar na…
    kanggo anan,cios henteu ka lembur, ulah poho mawa Combro.

    Posted by teddy BRC | 8 April 2009, 6:18 pm
  760. aya naon kang ted….sanes nuju sibuk kanggo acara besok di monas…aya doorprize teu???

    Posted by asih | 11 April 2009, 9:44 am
  761. Sorry ted nembe OL deui..maklum hp na nembe masuk Ruang ICU..
    ka marana yeuh urang Parakan, mani rarehe kieu???

    Posted by Robby Garawangi | 13 April 2009, 4:55 pm
  762. Rob, saya keur OL, syukur atuc cuma hp na dong nu Masuk Ruang ICU, asal ulah jalmana Bae..
    kang Mamat, M@elly, baruk bade dongkap ka Monas, Ku para Personil tos di sadiakeun karpet merah kanggo nyambut tamu agung..
    Opung ka mana Bae???
    Gus, OL teu???

    Posted by teddy BDC | 13 April 2009, 5:12 pm
  763. *attention* (perhatian).

    ka sadaya personil BRC,khususna anu ngke ngiring arisan,dupi tempat di rumah sim kuring:di JL BLIMBING RT 11/RW 01,Kel JAGAKARSA,JAKARTA SELATAN,KONTRAKAN BP WOWO Deket warung Bang MAMAT.

    Posted by goest do@ng | 13 April 2009, 5:59 pm
  764. patokan na.saentas di St tanjung barat,puter arah lurus sakedik,belok kiri,lurus lagi ada pertigaan belik kiri jl joe,lurus terus, sampe simpang tiga masjid masih lurus,nemu simpang tiga deui belok kanan,lurus aya simpang tiga belok kiri.ka anu teu apal jalan.tiasa ngahubungi tlp:087883724449/93722963.TONG HILAP KASADAYANA DARONGKAFNYA DINA WAKTOSNA,Tgl 3-05-2009

    Posted by goest do@ng | 13 April 2009, 6:13 pm
  765. SAMPURASUN KASADAYA URANG PARAKAN NU GARANTENG,NU GAREULIS KUMAHA KABAR SADAYANA,KANGGO KANG OMAN IRAHA MANEH KA TEMPAT SAYA,MAN NO.HP MANEH SABARAHA

    Posted by Bit-Bit | 14 April 2009, 11:23 am
  766. kanggo kang robby salam kenal ti saya bit2,ari kang robby teh digarawangina palih mana

    Posted by Bit-Bit | 14 April 2009, 11:34 am
  767. Parakan-maleber PP 2000 rupiah, tinggal milih
    Delman
    Ma juli
    Delman
    Si abu
    Delman
    Ma sarkosi
    Delman
    Ma cetok
    Delman
    Si oni

    Tarif sami parakan-maleber PP 2000

    Posted by Tukang-delman@gmail.com | 15 April 2009, 11:48 am
  768. kang bit2, nembe nongol, ka mana bae???
    Inget ka abdi henteu?? Nu Rompok na caket masjid??
    Min teu inget mah ka bangetan.
    teu ingat waktu keur Ngora…

    Posted by teddy BRC | 15 April 2009, 3:35 pm
  769. hadiiiiiiirrrr……..

    Posted by a2nk | 15 April 2009, 4:22 pm
  770. Bit , bp ayub di rawat di husada,

    Htur nuhun

    Posted by Diplong | 15 April 2009, 4:56 pm
  771. emut atuh kang,ente dimana,anak geus sabaraha sok kalembur tara,mun ka lembur tong hilap salam ka bah sarkim nu boga palatar kitul heheeeeee

    Posted by sutisna | 18 April 2009, 9:08 am
  772. kang pupung kamana wae iue teh mani jodar pisan,emut henteu ka abdi nu gaduh salon cingogo caket bumina pak kopling

    Posted by sutisna | 18 April 2009, 8:25 pm
  773. kanggo kang oman hapunten nembe sempet masihan alamat imel.sutisna@jkt.jasatama.com.id

    Posted by sutisna | 18 April 2009, 8:28 pm
  774. a2nk kamana bae

    Posted by sutisna | 18 April 2009, 8:30 pm
  775. Mani jempling..

    Kang mamat kamarana ieu teh, tiiseun pisan..

    Posted by Diplong | 20 April 2009, 11:28 am
  776. masih inget geuning ka Bah Sarkim??? kang bit2 di mana ayeuna???saya ayeuna aya di Cilangkap, kang bit2 tos gaduh Incu sabaraha??? Sa GURU Saelmu sareng Kang diplong, A@ng..
    neng asih ka mana nya?? sibuk sugan jdi anggota CALEG???

    Posted by teddy BRC | 21 April 2009, 5:10 pm
  777. Tutup Lawang Sigotaka…
    Kijang satu segera keluar dr Posko, Segera Meluncur..
    Kijang dua, sekarang POsisi di mana???

    Ganti!!!!!!!

    Posted by teddy BRC | 21 April 2009, 5:24 pm
  778. bewara

    kum ka urang parakan jeung sakitarna
    tanggal 3 mei lamun hayang dahar gratis dongkap ka bumina kang agus …………..!
    asla kuat era bae ……!!!
    wuakakakakakkkkkkkkkek ……!

    Posted by saprid | 21 April 2009, 6:19 pm
  779. sampurasun kasadaya urang parakan,kususna anak2 BRC,punten abdi nembe ngalongok deui,kanggo kang bit2 hatur nuhun almat email na, bit aya salam ti si abun,arek warna naon cenah beureum ta koneng? laen rek di semir buuk,kang mamat ka mana plong?kanggo ka budak BRC,tong hilap tgl 3 mei keumpel di bumi agus doang,hatur nuhun

    Posted by oman. | 22 April 2009, 9:41 am
  780. bit,pak ayub ninggal.tdi isuk jam 5an

    Posted by oman | 22 April 2009, 3:45 pm
  781. kanggo kang bit2 aya berita duka bpa ayub anu linggih di parotian tos tilar dunia, tdi enjing tabuh 5,kanu di kantunkeun mudah2′n di pasihan ka tabahan,sareng almarhum mudah2′n di tampi iman islam na aminnn…

    Posted by arif.rohman | 22 April 2009, 4:52 pm
  782. jo, keur ol teu? laen ari teguh butong ka mana nya? apa soak gara2 di comen ku MEOng Coklat? teu keudah sieun guh,kan aya ki togog sambat wae 3x embe…; kanggo kang mamat rohimat kamana wungkul nuju sibuk ngurus pajak panginten,neng asih oge mani teu aya kbrna pisan,kangko kang saprida ke di bumi kang agus mah wayahna pimpin Ngado’a

    Posted by oman B.R.C | 22 April 2009, 5:12 pm
  783. Atuh aya… nuju sibuk coding… kalah lieur kana bujur… kumaha kasadayana… daramang teu….???????

    Posted by teguh butong | 22 April 2009, 5:34 pm
  784. Calageur euy.?

    Posted by SUMAN panglima kumbang | 23 April 2009, 9:05 am
  785. Cager…… ayena bagian saha ngurutan teh…. sok atuh di atur schedule na… sing adil nya…

    Posted by Teguh Butong | 23 April 2009, 9:38 am
  786. aduh aya panglima polim,cageur sawaktos ayeunamah,ngan pedah keur tanggung bulan janten rada muriang,kang tedy oge ari tgl2 sakimah teu aya pisan comen,ari panglima kumbang linggig di mana? meurn jawara nya ari ningali nami namah,”PANGLIMA”….,upami iyeu abdi bade nuhunkeun tulung,wios teu? eta embe abdi sareng sapi abdi tos ampir sataun teu aya na kandang,cobi pang ningali keun ngangge panon batin,panginten tiasa katarawang ari ku panglima mah,tos cape abdi milarian,tos lapor ka kantor pos teu di parire,teras ka kantor KPU atos,eh malah di usir,saur nateh teu kenging ngagagu kanu keur ngitung suara

    Posted by OI( | 23 April 2009, 9:51 am
  787. oh nuju sibuk teguh dawolong teh, pantes wae rada jodar,panginten abdi mah kang teguh teh soak pedah di kritik ku meong congkog,sok atuh comen deui

    Posted by oman | 23 April 2009, 10:24 am
  788. kanggo ketua B.R.C,saderek ambon,kumaha jaket teh kaping 3 tos tiasa di anggo acan! nuhun,kanggo kang jarang nimbul kumaha bisnis minyak tanah lancar?ari ente linggih di mana? kanggo kang agus doang kumaha aya telpn balik teu eta aww? kop keduk, sya mah gs kolot

    Posted by oman B.R.C | 23 April 2009, 11:11 am
  789. Muhun kang oman kumaha kbrna? kumaha di parakan usum naon?

    Posted by Teguh Butong | 23 April 2009, 12:38 pm
  790. kanggo kang teguh butoeng, ayeuna di parakan teh nuju usum nu hajat nikah keun, kaleureusan usum hujan oge’ da kang tedy B.R.C oge saur namah sakeudap deui bade nikah ,eh nya kang teguh kenal ka saefurahman teu? kapungkur sakola di smp maleber sanes? hatur nuhun

    Posted by oman | 23 April 2009, 3:52 pm
  791. Nungurutan biasana si tedy jng si oman, ayeuna barudakna garawe, bisi maneh daek butong ngurutan sy ke di bere embe.

    Posted by Suman panglima kumbang | 23 April 2009, 8:42 pm
  792. aduh aduh …eta panglima polim,teu hayang teuing,ketang laen sya butong,palingan si ceming & dapid

    Posted by oman | 23 April 2009, 9:19 pm
  793. absen heula ah… kanggo kang diplong ,anu nuju di gedung DPR-MPR, salam ka para dewan ,turun keun kitu hrga2 sembako,tuyul lamun keur rapat ulah sok narundutan ktu

    Posted by oman | 24 April 2009, 11:07 am
  794. jaruma’h ….jambul,tedy B.R.C, agus doang,pung,butong

    Posted by oman | 24 April 2009, 12:18 pm
  795. hidupppp……panglima kumbang

    Posted by oi | 24 April 2009, 5:28 pm
  796. Daramang parakan.?

    Posted by Diplong | 24 April 2009, 5:50 pm
  797. DULUR-DULUR SADAYA ?????
    Sarehat ?
    Lamun kirang sehat aya obatna nu murah tapi manjur …..!
    unggal ngaleueut cai OXI poe isuk sabotol jeung sore sabotol. hub oman anggota BOROCK !

    Anggota BOROCK ulah hilap tanggal 3 mei urang kumpul di agus ok ?

    Posted by saprid BOROK | 24 April 2009, 8:57 pm
  798. Promosi yeuh,
    Lain cai OXI eta cai ti majaya mukin.

    Posted by Diplong | 24 April 2009, 10:12 pm
  799. kanggo kang saprida ,hatur nuhun pisan atos mang formosi keun cai oxsy,emang leres pisan saderek2,eta cai teh insya allah tiasa nyehatkeun&nyeugeur kan kana awak,kanggo kang diplong,eta cai sanes nang ti ma jaya muin,tpi cai teh asli menang nyuling di tiap leuweung termasuk leuweung punck asem’bilih bade nyobian kang diplong ke di pasihan gratis

    Posted by oman B.R.C | 25 April 2009, 8:13 am
  800. man si geboy kamana ditlp teu bisa2,ente kunaon ditlp tara diangkat2

    Posted by sutisna | 25 April 2009, 10:27 am
  801. Pengumuman kangoo anu ngiring arisan kaping 3 di tempatna agus….Ku Urang di perjelas deui nya, lamun ti stasiun Tanjung barat, lurus terus, smpe kapanggih puter balik anu tepatna di Kampus Tercinta IISIP, langsung puter balik, kade tong salah nya, ambilna jalur kiri terus, engke selang sabaraha meter aya tulisan Jl. Joe, langsung we ambil belok kiri, terus lurus terus, kira2 3 KM, pas mentok ambil belok kanan, terus lurus kurang lebih 50 meter, langsung belok kiri ka Jl.Belimbing, lurus deui sampe apanggih jalan anu rada mudun, posisi kontrakan aya di smping kiri jalan sebelum bengkel mobil…….

    Note: Upami muter balik di IISIP, kade ulah salah ambil jalur nya? soalnya lamun ambil jalur anu lurus, engke nyampena ka pasar minggu, pokonamah patokana ambil jalur kiri terus…..

    Posted by Yulianti | 25 April 2009, 12:33 pm
  802. ari embe jeung sapi sya ka mana nya? coba teguh butong neangan keun

    Posted by oi | 26 April 2009, 1:42 pm
  803. kanggo kang bit-bit tdi sms sya tos katarima acan? teras kanggo kang saprida htur nuhun tos mang promo keun cai OXCY abdi

    Posted by oman | 27 April 2009, 9:15 am
  804. allhamdulilah akhirna dongkap oge kang ahid ,kang diplong,kang mamat bagya keun eta kang ahid teh ketua B.R.C

    Posted by oman.B.R.C | 28 April 2009, 8:30 am
  805. tesss

    Posted by oman, | 28 April 2009, 1:34 pm
  806. karamana urang parakan. tisiin pisan,ari teh yuli teh lanceuk na si yamin sanes?

    Posted by oman | 28 April 2009, 2:05 pm
  807. Ari si ahid tara ol kitu??? tinggal dimana ayeuna???

    Posted by Yulianti | 28 April 2009, 3:17 pm
  808. tah geunitng teguh butong nongol deui,
    neng asih ka mana nya??
    Kang bit2, No hp sabaraha?? No hp saya aya di oman

    Posted by teddy BRC | 28 April 2009, 3:38 pm
  809. Kanggo kang ma2t, Kanggo kanggo anan, Oman, Agus doang, Sesepuh BRC, keluarga Besar Pacuakar,Kang diplong, ka sadayana bae, Kumaha kabar na ????

    Posted by teddy BRC | 28 April 2009, 4:01 pm
  810. to.tedy, ke ku sya di sms keun no hp kang bit2, kanggo teh yuli, bilih hoyong terang abdi taros keun wae ka rai teh yuli agus doang.nuhun , tos ngalongok lembur

    Posted by oman | 28 April 2009, 4:01 pm
  811. thanks Oman..
    kanggo teh yuli, tgl 3 Ulah hilap sadiakeun Peuteuy, Sambel, lauk asin,
    sareng daging Onta, nya??

    Posted by teddy BRC | 28 April 2009, 4:05 pm
  812. absen heula ah….sieun di carekan ku ki TOGOG

    Posted by oman B.R.C | 29 April 2009, 8:45 am
  813. Tenang wae ted, onta na oge smpe indent ti 2 bln yang lalu…..hehehehe, ari si yani kumaha kbrna ted? geus lila tara panggih…

    Posted by Yulianti | 29 April 2009, 1:52 pm
  814. oooo sanes rayina herni oman teh? punten nya asal nebak….

    Posted by Yulianti | 29 April 2009, 1:54 pm
  815. to. kang rudiana kamana wungkul,tdi comen cuman tes doang, sibuk panginteun nya kang? kang rudina ari kosim rai kang rudina sanes? nuhun ah.

    Posted by oman B.R.C | 29 April 2009, 3:08 pm
  816. kamarana yeuh urang parakan, sepi pisan, apa keur ngantosan gajih turun? kang diplong, oge tos tara pisan comen,keureut nu di handap

    Posted by oman.B.R.C | 30 April 2009, 9:42 am
  817. allow baraya kabeh kumaha kabarna…?????

    teddy BRC nu bade nikah kanggo pagar ayuna teh asih be nya..!!
    Oman kumaha face book teh..??
    allow BIT-BIT kamana we karek OL deui…? gawe di mana ayeuna>>?
    kanggo neng Yulianti ieu teh dulur urang lain..??
    kumaha kabarna di lembur??? baruk imah euyueh bener kitu..?

    Posted by anan_tea | 30 April 2009, 12:55 pm
    • Kabar anu di lembur Alhamdulillah sehat, imah ayeuna teh tos rapih Alhamdulillah…..

      Posted by Yulianti | 30 April 2009, 1:37 pm
      • kanggo Yulianti…
        Tong Hilap sadiakeun lampeye hurang bisi teu aya hurang na mah nitah si agus bae ka naheun osom ka ci gede, soalna hurang meunang osom mah raos pisan jeung gurih

        Posted by gozal B.R.C | 30 April 2009, 7:27 pm
  818. alhamdulillah kabar teh yani sehat.
    agus oge osok kapendak upami aya amengan ka bekasi teh.
    Upami bade nyarios aya No hp na / telp rumah na di agus.
    Kanggo anan, Upami Pager ayu mah tos aya, Namina
    - Jambul,
    - Opung
    - Ki togog
    - Agus.
    Nyebat na mah Bade nganggo Busana BRC

    Posted by teddy BRC | 30 April 2009, 3:13 pm
  819. Ki TOGOG, Sareng Kang Bunut, Ka mana nya???
    Mudah2 an henteu STRESS nya, pedah henteu cios janten CALEG..
    Teguh, Maneh sa angkatan jeung saefung henteu sakolana ????

    Posted by teddy BRC | 30 April 2009, 4:05 pm
  820. to. anan-thea. ane teu tiasa ngadamel facebook, mun iyeu pang damel keun atuh,ane rek milarian facebook PROPIL.KI TOGOG. panasar’n ane ,saha KI TOGOG saleures na.di antos nan…hatur nuhun

    Posted by oman.B.R.C | 30 April 2009, 5:38 pm
    • kanggo Oman: Upami Hoyong ngadamel Facebook, tinggal buka wae situsna http//www.facebook.com/, teras eusikeun alamat email jeung pasword urang,sok geura di cobian..

      Posted by Yulianti | 2 Méi 2009, 11:43 am
  821. Assallamuallaikum

    Kasadaya urang kuningan, Khususna urang Parakan Kumaha daramang??

    Ngiring wawuh yeuh.. ti cep gozal anu ngelempereng koneng ( Wadukna )

    Posted by gozal B.R.C | 30 April 2009, 7:14 pm
  822. Eta aya gozila jiga di felm kartun.
    Oman bisi hyng nyieun facebook klik bae bujur hayam, pasti kaluar . Ha..ha..ha wakakakak wkwkwk, kotkotak-kotkotak.

    Posted by Diplong | 30 April 2009, 9:25 pm
  823. to.gozal,tah bisa comen ayeunamah. kang diplong, hatur nuhun info’y. ke ane nyoba saran di jama weureu kanggo kang bit2,yaap.betul gozal bpak goni.

    Posted by oman.B.R.C | 1 Méi 2009, 8:22 am
  824. To- kang gozal, ente ka seneng na lampeye hurang? sami atuh sareng kang Ambon.

    Posted by oman.B.R.C. | 1 Méi 2009, 11:01 am
  825. tesSSSst.,

    Posted by oman.B.R.C | 1 Méi 2009, 11:03 am
  826. @ Gozali: masalah hurang mah beres lah, puguh kamari urang tos mortas cigede, malah meunang lalawak sagala…..hehehehehe

    Posted by Yulianti | 1 Méi 2009, 12:51 pm
  827. kanggo.teh yuli eta lalawak ka seneng kang ambon(ahid) ke tgl 3 khusus keun keur kang ahid,sareng kopi pait. hat ur nuhun

    Posted by oman | 1 Méi 2009, 1:32 pm
    • Kanggo: Oman…Eta leres kitu ka hoby kang ahid teh lalawak? pake reujeung kopi pait sgala..keur ngujuban saha kitu kang ahid? kunaon atuh kang ahid mah tara nongol di forum, isin meureunan nya…..ku abdi di antos kaping 3 di Jagakarsa….kade tong poho, mawa oleh2 ka loba nya??? hehehehehe

      Posted by Yulianti | 1 Méi 2009, 5:10 pm
  828. Saness gozila atuh kang?? tapi gojalii!!
    nu keur alitna sok di polotan kang diplong, tapi kadang-2
    sok di kenyotan,di belaan nepi ka tempat runtah sagala, nepikeun ember tatangga oge di urupkeun.he he he…

    Posted by gojal | 1 Méi 2009, 9:23 pm
  829. to. teh yuli leureus pisan eta lalawak teh ka seneng kang ahid. tpi maskna di pais ,leureus pisan sakalian nguyuban kanggo ka ruhun urang parakan,supados anggota B.R.C, Di pasihan rezki nu seueur,di salamat keun dina sagala coba ‘n .AMINNN…sanes ktu kang saprida,kmana wungkul

    Posted by oman.B.R.C | 1 Méi 2009, 9:26 pm
  830. Kanggo urang parakan sadayana
    girang atawa buah jenuk :
    Abdi salaku bendahara BRC mengajak ka sadayana ;
    Mangga urang kumpul bareng sasarengan dina paguyuban BRC.
    dahar bareng balakecrakan kumpul ngariung sabulan sakali
    bongkok ngaronyok saigel sapihanean khususna nu gaduh kendaraan, Bilih bade jadi angota daftar bae ka cep tedy.
    “Ted kahade eta duren ulah waka di beulah! inget dosa ke mun geus gaduh SIM mah (surat ijin membajak) kop lah sepuasnyee… wasallam..Gojal!!

    Posted by gojal | 1 Méi 2009, 10:25 pm
    • Insya Allah Kang Gozal,eta duren moal waka di beulah.
      Zal, harap maklum ka kang diplong, Umur na geus Kolot, jadi osok rada pilkun, Nyebat keun Gozali, jadi Gozlila.
      komo smnjak Gagal jdi Caleg mah, Beuki Parah.

      Posted by teddy BRC | 2 Méi 2009, 7:18 pm
  831. Beja ka sdaya

    Aya pamenta ti tedy, ti bksi ka rmh calon, hyang di tandu mke korsi, di iringkeun ku dogdog jng genjring, ulah poho bendera BRC kangelebet pasukan teten0ng pangtukangna.

    Posted by Diplong | 2 Méi 2009, 8:58 am
  832. to.tedy.tong hilap,salang sareng rancatan,ke nu nanggung kang diplong

    Posted by oman.B.R.C | 2 Méi 2009, 9:55 am
  833. BRO BRO SALAM DI DUNIA MAYA KAMI DATANG MAU IKUT BERGABUNG DI LEMBUR KURING YANG SEKARANG LAGI RAME DI BICARAKAN KITA BAYAK BERSUKUR KITA BISA CATT KITA BISA CURHAT LEWAT DUNIA MAYA.JADI BISA LEBIH MEMPERERAT SILATURAMI SESAMA PERATAU PADAHAL KITA JAUH DI MANA TAPI ADA YA LEMBUR KURING KITA TERASA DEKAT.SALAM DARI BOROCK RAIDES COMMUNITY

    Posted by 4HID BOROCK RAIDES COMMUNITY | 2 Méi 2009, 12:21 pm
  834. KANG DIPLONG KUMAHA KABARNA CAGEUR,BADE TUMAROS ARI DI CIPEDAK LOBAKENEH HURANG SAREUNG LAUK PARAY KAMARI TOS DI PORTAS

    Posted by 4HID .BOROCK RAIDES COMMUNITY | 2 Méi 2009, 12:33 pm
  835. Haloooo00W..!
    Mangga calik-calik juragan ambon, pangestu dna dangt ieumah., kmh samulihna juragan..? Mslh hurang ulah sieun gs pesen ka si sardi rendem, eta pan nungageugeuh leuwi bunut,

    Puntn ah bd ngwartosn eta boX mtr cek tedy smntara gnti ku tetenong

    Posted by Diplong | 2 Méi 2009, 3:13 pm
  836. Masukan dari kang diplong saya terima…
    tapi nu jdi Permasalahana..
    tadi saya neangan tetenong ka unggal Pasar, di bekasa teu daek meunang, Komo ka Swalayan mah.
    pada Nanya ‘Apa itu tetenong???
    jdi, tolong di terjemah keun bahasa Indonesiana tetenong Naon??
    Di antos Pisan, Mumpung Masih aya Waktu

    Posted by teddy BRC | 2 Méi 2009, 7:24 pm
  837. Harapan & Do’a

    Ketika ku pastikan Suatu Langkah..
    Toek Sbuah Masa Depan
    Ku tahu kita akan Berpisah
    kasih…
    Jngn kau Biar kan..
    tetes air mata mu,
    Menghambat Jejak Langkah ku
    Tapi
    Iringi aku dngn Do’a mu
    Agar kelak kita Berjumpa
    Bahagia Milik kita Bersama

    o O o

    Special To :
    Luna Maya
    From :
    BRC

    Posted by teddy BRC | 2 Méi 2009, 7:44 pm
  838. HAI

    Apa yg ada di benakmu hai kwn.?

    Hinga kau bgitu cpat mlpas msa lajangmu

    Apa krna nafsu syahwatmu yg sdh memuncak?

    Atau memng pkiranmu sdh terbuka.?
    Dngn apa yg d wjibkan agama

    Aku hnya bisa mmbayangkan
    Sprti apa jka badanmu dibalut bju penganti.

    Posted by Diplong | 2 Méi 2009, 10:24 pm
  839. aya nu kurang plong,salang jeung rancatan.

    Posted by oman.B.R.C | 2 Méi 2009, 10:35 pm
  840. to.kang ahid,jaket B.R.C sya mah ukuran XXL.

    Posted by oman.B.R.C | 2 Méi 2009, 10:38 pm
  841. Keur naha

    Posted by Oman | 3 Méi 2009, 11:19 am
  842. haii….

    Posted by oman.B.R.C | 3 Méi 2009, 2:38 pm
  843. teeesSS…

    Posted by oman.B.R.C | 3 Méi 2009, 8:44 pm
  844. anan..kumaha kabarna??

    emang teddy tacan nikah kitu???

    Posted by asih | 4 Méi 2009, 9:54 am
    • tah geuning neng asih aya deui??
      teu acan Nikah, Insya Allah Minggu2 Ayeuna..
      habis na ngantosan neng Asih, Loba teuing syarat2 na
      abdi mah masih keneh inget syarat2 na
      - Kudu hapal Al – Qur’an
      - Kudu tamat Puasa Bulan Ramadhan
      - kudu Gaduh Gelar Haji

      Posted by teddy BRC | 4 Méi 2009, 5:04 pm
  845. ngiring ngalangkung

    Posted by oman. | 4 Méi 2009, 3:07 pm
  846. mangga akang oman….

    Posted by Aa Cikondang | 4 Méi 2009, 8:58 pm
  847. Matahri di upuk timur blm spnuhnya mncul.

    Pgi yg dngin mnambah lelap tuk brbaring.

    Prlahan kubuka klopak mta yg mash di gelayuti kntuk

    Sayup kudengar gmercik air sungai cipedak.

    Trsentak sktika, tringat harapn yg trsimpn d cipedak

    TAHEUNAN OSOM..

    Posted by Diplong | 5 Méi 2009, 12:28 am
  848. absen ah….sieun di carekan ku KI.TOGOG, pas di angkat laen hurang na jero osom , keong lembut

    Posted by oman.B.R.C | 5 Méi 2009, 10:49 am
    • Jang oman
      Mendingan manehmah menang keong man, coba uingmah menang ngegel curuk ( osomna leungit aya nu maok ) kadang-2 kabawa caah geude. mani aral jeung kesel sok hayang nggantung maneh dina tangkal cecendet.

      Posted by gojal | 7 Méi 2009, 8:29 pm
  849. Rame geningan nya,

    Kumaha kabarna yeuh para pemuda ..?

    Diplong kang Kolor Ijo kamana nya..?

    Posted by Mamat R | 5 Méi 2009, 3:45 pm
  850. tah geuning kang mamat aya nolol deui, panginten teh tos hilap ka lembur sehat kang , sawangsul na kumaha kbr keluarga sarehat? kolor ijo mah tos tenang panginten di palih ditu

    Posted by oman.B.R.C | 5 Méi 2009, 3:57 pm
  851. to. aa.cikondang saha ente ? teu kenging nga gentos nami ,da kitu 2 oge eta nami teh menang pamasihan ti ibu rama, kuat ka nga bubur bodas nga bubur beurem,sane ktu kang diplong?

    Posted by oman.B.R.C | 5 Méi 2009, 4:04 pm
  852. selamat atuh kang teddy…semoga menjadi keluarga sakinah, mawaddah , warrohmah….

    dimana nikahna??

    Posted by asih | 5 Méi 2009, 5:20 pm
  853. hatur nuhun kanggo neng Asih, atas do’a na??
    Insya Allah, Nikah na di cilangkap.
    Osok inget lalampahan urang keur ngora, Bo2gohan di Saung,
    di intip ku kang diplong..
    pdhal kang diplong keur ngangon Munding, sampe sempet2 na ngintip.

    Posted by Teddy BRC | 5 Méi 2009, 6:36 pm
  854. absen ah bisi di carekan ku KI TOGOG. bener ted,eta kalakuan kang diplong ktu ,laen mah solat subuh heula naon ,eh langsung ka ci pedak ngangkat taheunan osom di heula keun ,pas di angkat teu aya hurangan ,eh di tukeur ku osom sI REUNDEUM SARDI. atuh weura si sardi …

    Posted by oman.BRC | 6 Méi 2009, 8:40 am
  855. Riakna cai walungan nambah endah pamandngan bantarpeucang

    Tmpat nyimpen carita baheula mangsa ka tukang,

    Mangsa nu kiwari m0al bisa di balikn deui,

    Saung panineungn tmpt urang ngahontal lmunan anu rek dtang,

    Kiwari teu aya deui,

    Pileuleuyan
    CONGKOG

    Posted by Diplong | 6 Méi 2009, 3:49 pm
  856. Cenah kang diplong gaduh munding nya abdimah teu ngiler. neng rina,mela cenahmah geulis teu ngiler kuringmah. Eta seh fuji poligami kajeun teuing uingmah teu ngiler. Tah!! mun abdi sare nangkuban ngiler.!!! He.he…

    Posted by Gojal (ncep) | 6 Méi 2009, 4:15 pm
  857. kanggo kang ambon,kang gojal kumaha kabarna

    Posted by sutisna | 7 Méi 2009, 6:50 am
    • Kanggo bit bit
      sok ngadamel osom keneh teu, mun osok, pesen ah 36 iji kanggo anggota BRC, abdi rek usul supaya di ayakeun lomba nahen osom dina boboran syawal.
      pangestu sawangsulna kumaha ?

      Posted by gojal | 7 Méi 2009, 9:16 pm
  858. absen ah sieun di sunatan 2 x ku KI.TOGOG

    Posted by oman BRC | 7 Méi 2009, 9:01 am
  859. to.kang.ambon mana ko teu OL-OL.sibuk panginten nya ngurus nu bade angkat ka malasya.sukses deh….

    Posted by oman | 7 Méi 2009, 10:07 am
  860. Assalamu allaikum….???????????

    Posted by TEDDY * BRC * | 7 Méi 2009, 4:42 pm
  861. YA,KANG OMAN SAYA SIBUK BANGET MAU PERSIAPAN BERANGKAT KE DAERAH KE SURABAYA SAMA LOMBOK JADI JARANG OL….OL..BIASA TUGAS KANTOR,EH…..EH KUMAHA JAKET PAS DI PAKENA

    Posted by 4HID .BOROCK RAIDES COMMUNITY | 7 Méi 2009, 5:20 pm
  862. BRO BRO ANGOTA BRC MOHON MAAF KALAU ADA KEKURANGANN MASALAH JAKET KARENA ITU UDAH SESUAI YG KITA INGINKAN YA

    Posted by 4HID .BOROCK RAIDES COMMUNITY | 7 Méi 2009, 5:26 pm
  863. T3DDY,MOHON MAAAAAAAFFFFFF YA KALAU AMBON GA BISA HADIR DI PERNIKAAAHN, GIMANA YA BUKANYA AMBON GA MAU HADIR TAPI GIMANA INI TUNTUTAN KERJA DARI KANTOR SAYA SENDIRI MERASA SEDIH ADA MOMENTUM ANAK ANAK BRC,SEMOGA JADI KELUAGA YG SAKINAH DAN WAMADAH AMMMMIIIIIIIIINNN

    Posted by 4HID .BOROCK RAIDES COMMUNITY | 7 Méi 2009, 5:37 pm
  864. Baliiiiiiik ahhhhh geus peuting erek uget uget tan sunah Rosull eh……..eh….eh

    Posted by 4HID .BOROCK RAIDES COMMUNITY | 7 Méi 2009, 6:38 pm
  865. absen.kanggo.KI TOGOG. abdi bade usul,iyeu pangalaman abdi basa pulang kampung , lamun tiasa pas tatanjakan akses menuju maleber di pasihan penerangang.sareng di pasir angin.hatur nuhun

    Posted by oman.BRC | 8 Méi 2009, 10:15 am
  866. Oman…kumaha kabarna??

    Posted by asih | 8 Méi 2009, 12:06 pm
  867. LONDON ,KADIYEU BARUK HAYANG TENAR JIGA WA NATA SALIJA…

    Posted by sule.mangku ladock | 8 Méi 2009, 1:31 pm
  868. kang mamat kumaha damang, oge teu hilap ka kang rudiana kmh kang sehat,,,kamana wungkul meni tilem pisan.
    eta ari pun bit-bit kmh abdi can ka ajangan roko samsuna kahade mun ka kotamah ajangan.

    Posted by aang | 8 Méi 2009, 1:46 pm
  869. to.neng asih alhamdulilah sehat ,kumaha sawangsul na neng asih sehat oge? ke dinten minggu mah ka ci langkap nya,bilih bade nyaksenan kang tedy ijab kobul,kanggo ambon pas bon jaket teh,teuras saur kang gozal saur na aya logo nu teu ka angge, mun tiasa mah ngadamel deui kaos BRC teras tempel tah eta logo teh.pokok namah JREENG …. wae.

    Posted by oman | 8 Méi 2009, 4:46 pm
  870. Capeee..capee
    Mending ngarengkol tiiseun kieu.

    Posted by Diplong | 10 Méi 2009, 8:04 pm
  871. heuh plong jemping , tas bareugadang meurn di bekasi ,maturan panganten betul.mending ngaringkeul

    Posted by oman.BRC | 10 Méi 2009, 8:54 pm
  872. SAHABAT…!
    Tak bisa ternilai dngn uang.

    SAHABAT…!
    Memberiku inspirasi

    SAHABAT…!
    Tak bisa digantikan dngn uang

    SAHABAT…!
    Susah senang tetap jd teman

    SAHABAT….!
    Nginjeum duit duonk,,,,

    SAHABAT….!
    Aing LIEURRRR.
    Wekwekwekwekekekek

    Posted by Diplong | 11 Méi 2009, 11:10 am
  873. ha…ha..aaa…..,bisa wae kang diplong,laen aya wae kta2 na salut kuring mah ka .kang diplong. kanggo kang aang kamri kamana? urang kalah nyasar euy…..

    Posted by oman. BRC | 11 Méi 2009, 12:15 pm
  874. assalamualaikum parakan….
    absen aj ah….

    Posted by megha cucuna bp enjong | 11 Méi 2009, 2:00 pm
  875. Aku…situa bangka, hdup bergaya bkn aku ada,

    Aku…hnya ingin brkarya, buat 0rang jd tertawa

    Aku…hnya mngikuti insting, tp jngn anggp aku sinting,

    Aku…bkn orang penting, yg mmbuat orang lain pusing

    Aku…hnya cri nasi sepiring.

    MADANG
    Aing Lapar

    Posted by Diplong | 11 Méi 2009, 2:32 pm
  876. hai..cucu bah enjong,

    Knapa kau bru n0ngol.? Sdh lupaka sm kang diplong

    Orang yg pernah jd pen0long

    memberimu sarapan sayur lontong

    Gandeng ah..
    Bisi di tajong ku abah en….0ng

    Kamarana nya urang ngabace0 sorangan bae nepi ka LIEUUR

    Posted by Diplong | 11 Méi 2009, 2:48 pm
  877. eh jangan macem2 abah ada disamping gw nehhh….

    Posted by megha cucuna bp enjong | 11 Méi 2009, 3:14 pm
  878. tes…tes .., kamarana yeuh, neng asih, ncp gozal, anan tea,kang mamat, bit2 ,sule MANGKU LADOCK…OL na hp teu bisa ningali plong

    Posted by oman.BRC | 11 Méi 2009, 3:22 pm
  879. neng mega cucu abah encong , kamana wungkul, karak ol deui…sibuk panginten?

    Posted by oman.BRC | 11 Méi 2009, 3:27 pm
  880. heueuh deudeuh teuing eta kang oman cuang cieung sorangan teu aya nu ngabaturan…….

    Posted by aang | 11 Méi 2009, 4:13 pm
  881. ngabahazsss… naon, ????

    Posted by oman.BRC | 11 Méi 2009, 5:15 pm
  882. Sampurasun ………….

    Aya bae kang Oman lah ,kumaha yeuh sarehat sadayana ,BRC ,Diplong,Aang, Teddy, Neng Asih,Budak Cibunut ,Yulianty tah saderek Abdi Agus Doang sareng ka sadayana bae urang parakan ,sok lewih di ramekeun deui perkumpulan pemuda parakan supaya lewih maju ,ayakeun kagiatan anu positif

    Posted by Mamat R | 11 Méi 2009, 6:00 pm
  883. Kanggo tedi.. eta mun hayang leuwih lila, awuran bae antimo penisna, fungsina bisa mencegah agar tida cepat mabok & muntah-2. Sanes kitu jang oman (kahade mun keur beureum ulah di pake sok aya mamalana) “wilujeung ngacakan”

    Posted by gojal BRC | 11 Méi 2009, 9:04 pm
    • Saur kang diplong mah, kedah Nganggo Bonteng sareng Kratingdeng???
      Saur A@ng, kedah nganggo helm, sareng Sarung tangan..
      Saya jadi bingung, mana nu bener??
      kumaha atuh Oman??? aya Masukan henteu???

      Posted by teddy BRC | 12 Méi 2009, 6:18 pm
  884. Haturan kang mamat, mani joledar pisan, tara ngalongokan parakan, sibuk pisan jigana nya,
    Nupenting lancar kang.

    Posted by Diplong | 12 Méi 2009, 11:23 am
  885. iya kang oman jarang ol lg sbuk difacebook aja….
    kumaha kang omar kbarna???

    Posted by megha cucuna abah enjong | 12 Méi 2009, 1:44 pm
  886. Dari Lubuk hati terdalam, Saya Ucap kan
    Banyak terima Kasih, Kepada :
    - Keluarga Besar Bpk Soedirman
    - Keluarga Besar PACUAKAR
    - Keluarga Besar Udin Makmur
    - Keluarga Besar ” BRC”

    Atas Do’a dan dukungan nya, Smoga ketulusan Rekan2 Serta Saudara2 Semua, mendapat Balasan dari Allah SWT.
    Kami Sadari,bahwa Ini adalah awal Perjalanan hidup kami,
    Semoga dengan Ridho Illahi, Kami bisa menjalan kan Sebuah Perjalanan Panjang, Yang Penuh dngn Sgala Rintangan & Coba an dapat kami lalui, Guna menuju Keluarga Yang Sakinah, Ma’wahdah, Warrohmah..

    Posted by teddy BRC | 12 Méi 2009, 5:18 pm
  887. Abdi mah nembe terang, Megha teh Incuna Abah Enjong..
    Di kira abdi mah, megha teh Incuna kang Diplong….

    Posted by teddy BRC | 12 Méi 2009, 6:21 pm
  888. kang tedy abdi teh lain incuna kang diplong,,,
    kang diplong mah msih ABG jd encan boga incu…

    Posted by megha cucuna abah enjong | 12 Méi 2009, 6:35 pm
  889. Asssallmmmmualaikum,tedi kumaha duren tos buka eh…..eh…..eh….eh wah pasti hot hati hati pelan pelan ya jangan buru buru pasti dapat,

    Posted by 4HID SURADIPA | 12 Méi 2009, 7:15 pm
  890. yuli di teangan ku pa emed guru sd parakan di titah mawa dau sapeu peuteuy kacang hejo bade gadamel bubur kacang,eh…….eh…..eh

    Posted by 4HID SURADIPA | 12 Méi 2009, 7:22 pm
  891. kang oman kumaha jaket ukurana pas

    Posted by 4HID SURADIPA | 12 Méi 2009, 7:25 pm
  892. Neng megha,bade tumaros ari warung anu di kota iraha buka deui,terang mereureun da ponakan ceu uun,urang parakan bade dahar bingung milariaan warung eh…….eh……eh

    Posted by 4HID SURADIPA | 12 Méi 2009, 7:38 pm
  893. wilujeung enjing ka sadaya urang kuningan, khusus na desa parakan kumaha daramang…kang ahid , mana oleh 2 nang ti btu raden teh

    Posted by oman.BRC | 13 Méi 2009, 8:41 am
  894. hatur nuhun kang mamat atos ngadukung kana ka giatan BRC, insya allah salain kang mamat oge ayeuna bos asmudin ngadukung pisan ka perkumpulan2 budak parakan nu nuju ngarantau di jkrat, supados tali pesaudaran makin pageuh , peupeuriheun di lembur pamuda na kurang bersatu. ti saprak ???

    Posted by oman.BRC | 13 Méi 2009, 10:49 am
  895. kang Ambon,Kang Gojal,Kang Diplong,Kang Aang,Oman,Tedy,Anan,Kang Mamat,Kang Ida J.Dirman,Yuli,Sule,Asih,Pupung kumaha calageuuuuuuuuur.

    Posted by sutisna | 13 Méi 2009, 2:27 pm
  896. sehat bit, iraha arek ka si geboy? .

    Posted by oman.BRC | 13 Méi 2009, 2:43 pm
  897. ka anggota BRC, kumaha lamun urang nyieun tim futsal…..?

    Posted by achay Intervhet | 13 Méi 2009, 2:50 pm
  898. katakan ini dengan pelan(dalam hati) “ALLAH AKU CINTA ENGKAU&AKU BUTUH ENGKAU.datanglah ke hati ku….tolong percya ini benar-benar terjdi .ini kbr dri ibu ALI SAID. juru kunci sayyida mekkah dia bermimpi bertemu dngan RASULULLAH SAW. beliau berpesan.’ kuat kan aqidah dalam ibadah karna dunia sudah goyah& tua.Tolong sebar ini berita via email ke seluruh muslim di dunia…INGAT INI AMANAH…

    Posted by oman.BRC | 13 Méi 2009, 3:01 pm
  899. mangga calik achay intervet , parakan na palih mana kidul kaler?

    Posted by oman.BRC | 13 Méi 2009, 3:05 pm
  900. kumaha neng mega, kang diplong msh A.B.G. : AKI AKI BEUGI BUDAK

    Posted by oman.BRC | 13 Méi 2009, 3:19 pm
  901. Punten atuh neng Mega, Upami lepat mah..
    Abdi oge nembe terang, Upami Neng Mega incu Abah Enjong..
    Upami Kang diplong, leres kitu ABG???
    Chay, Masukan anda kami terima, Bagus itu. ntar di forum kita bahas lagi

    Posted by teddy BRC | 13 Méi 2009, 4:33 pm
  902. kang bibit lamun tos gaduh istri ulah sok di tunda di kampung ,makanya puyeng kana sirah si otongna hudang bae, loba si lamun daek jajan tapi ulah bising di carekan ku abah imam atau ku maikin kang bitbit kan lulusan pasantren na abah imam

    Posted by 4HID .BOROCK RAIDES COMMUNITY | 13 Méi 2009, 5:38 pm
  903. kang oman sanes ti baturaden mr ambon teh tos ti sby sareng lombok tugas ti kantordi

    Posted by 4HID .BOROCK RAIDES COMMUNITY | 13 Méi 2009, 5:43 pm
  904. Neng yuli ari bp emed tos pangsiun,ieumah yarioskeun lalakon anu kapungkur urang keur barauu kencur

    Posted by 4HID .BOROCK RAIDES COMMUNITY | 13 Méi 2009, 5:50 pm
    • Barau kencur apa barau hanyirrrrrr???? kan biasana sok nyarios kieu pa emed mah…”Ieu teh kelas sabaraha” …murid2 ngajawab “Kelas 2 pak…” oooo pantesan barau hanyirrrrrrrrr…huahahahaha, bener kan?

      Posted by Yulianti | 14 Méi 2009, 10:30 am
  905. aaaang kamana bae,kumaha warung iraha di buka baruk gadegemah persmiana arek gundang bapa pauji bowo gubenur dki eh…….eh…eh

    Posted by 4HID .BOROCK RAIDES COMMUNITY | 13 Méi 2009, 5:58 pm
  906. teess…kang ahid teu ungkeud ungked dan deui

    Posted by oman.BRC | 13 Méi 2009, 6:26 pm
  907. Huuuuuuust
    Ulah garandeng teuing aya nu nyeri huntu,

    Juragan ambon warung gs peresmian nugunting pita ma sarkim, ditnggu kadatangana di X TIMBUL

    Posted by Diplong | 13 Méi 2009, 6:26 pm
  908. KANG DIPLONG AYA KENEH DI PAYUNEUN KOMPUTER

    Posted by 4HID SURADIPA | 13 Méi 2009, 6:36 pm
  909. KANG DIPLONG WAYANA NGKE PEUTING ULAH SARE DI TITAH RONDA NUNGUAAN LILIN ULAH SAPE PAREUM LILINA LAMUN PAREUM LILINA SOK JADI MEONG CONGKOK TAPI LAMUN LILINA TEU PAREUM SOK LOBA DUIT NA EH…….EH…..EH

    Posted by 4HID SURADIPA | 13 Méi 2009, 6:47 pm
  910. BRO OMAN LAMUN UNGED UNGED ANU ALUS MAH MLM JUMAT AMBEH APDOL JADI NA SUNAH ROSUL EH……………….EH……………….EH

    Posted by 4HID SURADIPA | 13 Méi 2009, 6:54 pm
  911. Salam kasadayana urang parakan anu aya dimana wae ti abdi budak langseb nu aya di perantauan, usum naon yeh parakan, salam kanggo ka wawan, sareng unu rerencangan waktos di SMP, tos lami can pernah tepang dei,

    Posted by Budak langseb | 13 Méi 2009, 10:18 pm
    • Budak langseb, ti alun2 Bumi na masih jauh henteu??
      aya re2ncangan Nu nikah ka urang Langseb.waktu lebaran Barudak Naronton wayang Golek di Langseb, mani rame pisan. lam kenal ti abdi.Upami gaduh Rayi mah ulah di ka sa2ha keun, kanggo abdi bae nya???

      Posted by teddy BRC | 16 Méi 2009, 5:35 pm
  912. Wilujeng ka Ruut je van-od ti fb lumpat ka parakan rek neangan kopi jigana.

    Posted by Diplong | 13 Méi 2009, 11:02 pm
  913. wilejeung enjing kasadya urang parakan, aya tamu anyr urang langseb. mangga calik. to.kang ambon hatur nuhun ah sarana.

    Posted by oman.BRC | 14 Méi 2009, 8:11 am
  914. bit-bit, iraha ka kota deui…. .

    Posted by sule.mangku ladock | 14 Méi 2009, 9:02 am
  915. Insyaallah,minggu hareup kang ule,kumaha ente waras,iraha ka jawa saya balik ka jawa tanggal 21 mei 2009.

    Posted by sutisna | 14 Méi 2009, 9:22 am
  916. kang.diplong saha nu nyeuri huntu ? ki togog sanes?…iyeu kuring gaduh ubar na

    Posted by oman.BRC | 14 Méi 2009, 9:50 am
  917. Neng Mega kumaha kabarna bah enjong masih keneh jumeneng

    Posted by sutisna | 14 Méi 2009, 10:29 am
  918. Kanggo kang Saprida apal keneh teu ka urang parakan blok tonggoh alumni pondok pesantren Abah H.Imam Subuki anu sok mondok di bumina mang Juju

    Posted by sutisna | 14 Méi 2009, 10:33 am
  919. Dear kasadayana…..

    kumaha calageur???

    Posted by asih | 14 Méi 2009, 10:46 am
  920. ari panasehat BRC kamana nya? kang saprida, sibuk panginten kana FB…

    Posted by oman.BRC | 14 Méi 2009, 2:16 pm
  921. wanata salija rek meuli keusik moal! . sa kolbak 50rebu, wantun galeuh teu wantun tong geuleuh

    Posted by sule.mangku ladock | 14 Méi 2009, 2:35 pm
  922. Tolong ke semuah angota borock raides comunnity harap hadir tgl 7-05-2009 di rumah sudari imas yg ada di bekasi

    Posted by 4HID .BOROCK RAIDES COMMUNITY | 14 Méi 2009, 4:30 pm
  923. ko sepiiiii kamranaaaaaaaa

    Posted by 4HID .BOROCK RAIDES COMMUNITY | 14 Méi 2009, 5:27 pm
  924. absen heula ah…abdi cuman bade meng klaripikasi comen dari kang ahid, jdi untuk acra kumpul2 bukan tgl 7-05-2009, yg betul tgl 7-06-2009. hatur nuhun , kanggo teh imas tolng almat nya, jdi abdi teu nyasar..hatur nuhun.

    Posted by oman.BRC | 15 Méi 2009, 8:57 am
  925. madul samad, urang langseb kamana yeuh. teu nolol deui

    Posted by oman.BRC | 15 Méi 2009, 10:10 am
  926. Mapay jln satapak ngajugjug ka cibailaaaat..!

    Posted by Diplong | 15 Méi 2009, 11:21 am
  927. Mapay jln satapak ngajugjug ka cibailaaaat..!

    Aaah… Lieurrr..! Hulu asa ting sarenut, kieu karasana ari gs manula mah sagala panyakit daratang, mending ngarengkol aah..! Nungguan nu mere kopi ti isuk Lebeng tamah teu manggih pisan.

    Posted by Diplong | 15 Méi 2009, 11:26 am
  928. tesss……

    Posted by oman.BRC | 15 Méi 2009, 1:18 pm
  929. kanggo.kang ahid , keur weungi kumaha? ungkeud ungkeudan deui teu?

    Posted by oman.BRC | 15 Méi 2009, 1:37 pm
  930. Kanggo ketua sektor barat mr ambon.. Saness tgl 7-5-09 tapi 07-06-09 meureun. Eta aya anggota anyar nya, wilujeung tepang atuh ka kang diplong jang jaja,bayong,beni,haris. Tong hilap nya tgl 07 di haturan linggih ku neng imas di bekasi. Sareung eta saran & kritiknya di antos pisan. Wassalam…

    Posted by Ncep gojal | 15 Méi 2009, 3:47 pm
  931. Assalamu allaikum Saderek sadaya…
    kumaha calageueuuuuu…rrr???
    Kang GOZAL, Kang diplong, Oman, Kang Ma2t, Bit2
    Sareng Penasehat BRC, kamana nya???
    Panginten semenjak kenal FB, Nu kolot di poho keun, sok ah rameleun deui..
    peu2rihan Incuna abah Enjong mah, sibuk ku ngitungan artos ..
    kahade mun ngitung artos,ulah caket kang diplong….

    Posted by teddy BRC | 15 Méi 2009, 5:18 pm
  932. kumaha di batu Raden, Usum naon???
    Kahade ka ambon, ulah poho oleh2 na

    Posted by BRC | 15 Méi 2009, 5:39 pm
  933. Lewaat heula ah….!

    Posted by Diploo0ng | 15 Méi 2009, 7:20 pm
  934. Terus tedy badong keun mun bisa nepi ka minggu hareup mah..

    Posted by Oman | 15 Méi 2009, 10:10 pm
  935. teungah peuting jumplang jempling, ngadadak kuring nyaring. kuring sieun ku rupa peuting teu hilap nyandak samping bari di harudung ku samping kaliwat imah ceu nining mapay2 rungkun awi (ing) neangan cai nyereleng. gog nagog ngising

    Posted by oman.BRC | 16 Méi 2009, 8:08 am
  936. OOOya mohon maaf ke personil borock ya tgl 07-06-09 yang bener,

    Posted by 4HID SURADIPA | 16 Méi 2009, 11:39 am
  937. Kanggo Anak2 Cibitung, kumaha kendedes Masih aya keneh henteu??
    Koboy ( Ketua UMum ) katanya Mau OL?? sok ah di antos..
    Kang Ghozal, kumaha ternak gajah teh lancar2 bae henteu??
    kang diplong siap bantu..
    Omaaaaa…nnnnnn?????

    Posted by teddy BRC | 16 Méi 2009, 11:40 am
  938. Melanjuti Ucapan dari bendahara Ncep Ghozal,
    Saya mengingat kan kpda Para Personil BRC, Untuk lbh kreatif lagi.Saran & Kritik yang sifat nya membangun,sangat kami tunggu..
    kpda Para Petinggi BRC, Stiap keputusan / tindakan di harap kan atas Persetujuan dari para Personil.Dengan KETERBUKAAN serta KEJUJURAN yang di Miliki Oleh stiap Personil, Insya Allah Akan menjadikan BRC sbuah Organisasi yang Besar & di Segani.Kami menyadari tanpa dukungan dr rekan2 Smua, BRC tidak ada apa2.tapi kita juga harus sadari, ke depan Godaan & Rintangan pasti ada.Hanya dngn Kekompakan & Kejujuran,yang akan bisa MEMBUAT kita bertahan.Jngn Sampai Sgla Usaha & Pengorbanan yang kita Rintis dari awal, Akan Berakhir Sia2..
    Sungguh Menyakit kan………

    Posted by teddy BRC | 16 Méi 2009, 12:00 pm
  939. Mega…lamun keur istrhat komputer pareuman heula, ke kang diplong kutak keutik…

    Posted by Oman | 16 Méi 2009, 12:02 pm
  940. Tedy ente keur ol…kunaon di esot keun ,kan cek urang tah badong keun,ke minggu hareup karak angkat ,kan ari kayu keur nyieun kusen oge di keueum heula na leutak. Alus jadina. Wek wek wek.:-):-):-):-)

    Posted by Oman | 16 Méi 2009, 12:07 pm
    • Geus di badongkeun, tapi ku sabab hayang Ka kamar Mandi ka paksa di Cabut deui..
      Ce2p Spd, Achay, Solihin, team Cibitung semua Sms & telpon nya udah saya terima, trima kasih atas Masukan nya..
      Well Come To BRC :
      - Ja2
      - Bayonk
      - Benny dewok
      - Kang Diplong

      Posted by teddy BRC | 16 Méi 2009, 4:52 pm
  941. Tolonh ke seluruh personil borock Raiders Communiy kalau lagi di porum kasih masukan masuka saran yang positip supaya kita kedepan bisa lebih solid dan kita ke depan ya lebih baik jangan cuma kupul kumpul aja disini saya sebagai ketua, tidak bisa berjalan sendiri tanpa dukugan dari setiap angota yang ada karena kita kedepan mukin bisa lebih besar,bagaimana cara beroganisasi di lingkugan sendiri,dan kita harus puya pisi dan misi ke depan,terima kasih atas perhatiaya sala, BOROCK RAIDERS COMMUNITY

    Posted by 4HID SURADIPA | 16 Méi 2009, 12:11 pm
  942. Tolonh ke seluruh personil borock Raiders Communiy kalau lagi di porum kasih masukan masuka saran yang positip supaya kita kedepan bisa lebih solid dan kita ke depan ya lebih baik jangan cuma kupul kumpul aja disini saya sebagai ketua, tidak bisa berjalan sendiri tanpa dukugan dari setiap angota yang ada karena kita kedepan mukin bisa lebih besar,bagaimana cara beroganisasi di lingkugan sendiri,dan kita harus puya pisi dan misi ke depan,terima kasih atas perhatiaya salam, BOROCK RAIDERS COMMUNITY

    Posted by 4HID SURADIPA | 16 Méi 2009, 12:27 pm
  943. Siaaaaapppp….kang ahid, ke mun kang ahid di komentaran mslh jaket , tong kaget nya……

    Posted by Oman. BRC | 16 Méi 2009, 4:49 pm
  944. Oman OL !!!!
    Agus OL Teu????

    Posted by teddy BRC | 16 Méi 2009, 4:55 pm
  945. Facebook naon ted? SUMPAH nepi daget ayeuna ,abdi teu acan gaduh facebook….naros kang diplong, malah titah ngeklik bujur hayam, ah…kiyeu kiyeu amat janten jalmi anu GAPTEK …..tulung tulung tulung……

    Posted by Oman. BRC | 16 Méi 2009, 4:57 pm
  946. Agur doang,nuju sibuk panginten ted

    Posted by Oman. BRC | 16 Méi 2009, 5:25 pm
  947. Hapunten kasadayana Sim kuring nembe OL..
    Ka teddy, Selamat Menempuh Hidup Baru.. Saur namah eta duren teh teu acan di belah, Khawatos teuing.
    Kang Oman, abdi oge bade Komentar ka Kang ambon, ngke di Forum..

    Posted by BTox " BRC" | 16 Méi 2009, 5:26 pm
  948. Sing sabar bae Cep Oman, Masalah na waktu urang keur sakola teu aya Pelajaran Internet / Face Book, jadi wajar bae Upami Urang Gaptek mah.kang diplong mah emang jalmi na kitu, nu teu terang kudu namah di bejaan,lain malah Mupuas.
    Kanggo Btox, Wilujeng Gabung.kumaha kabar na Anak2 Cakung, Bekasi dan Sekitar nya???

    Posted by teddy BRC | 16 Méi 2009, 5:31 pm
  949. Leureus pisan kang tedy, sesah ari kapungkur sakola di bwah pohon awi mah

    Posted by Oman. BRC | 16 Méi 2009, 5:51 pm
    • Sami abdi oge Oman, Sakolana di bawah Pohon Awi…Beda Pisan sareng kang diplong, Sampe kuliah sagala.makana Kang diplong sampe mengenal FB, Sgla…
      Sambil Mawa Mobil oge,pikirana mah Inget kana FB.Pamajikana Oge sampe di Po2hokeun

      Posted by teddy BRC | 17 Méi 2009, 12:32 pm
  950. SKEDAR MASUKAN
    sy sbg anggta BRC yg bru minta kpd pengurus
    stiap ada pertemuan baik rutìn/tdk rutin memberikan info baik mlalui sms, email, atau di blog parakan ini, agar anggota yg tdk bsa hadir, mengetahui perkembangan kemajuan BRC

    Trims
    DIPLOOOONG

    Posted by Diplong | 16 Méi 2009, 7:26 pm
  951. kang.diplong ka mana tedy! luas tos gaduh FB mah , teu emut ka lembur..apa keur ameng sareung budak langseb. mangga atuh lajeung ameungananA

    Posted by oman.BRC | 16 Méi 2009, 9:16 pm
  952. kanggo kang diplong, Info sekecil apa pun pasti akan di kasih tahu kpda Para Personil yang tidak bisa hadir.
    tapi harapan kami semua, kpda Para Personil Untuk Menyempatkan diri hadir.
    Tata Tertib BRC :
    - Bagi anggota Yang tidak bisa hadir, slama 3x Pertemuan Ber turut2, tanpa ada Pemberitauan / Alasan yang jelas akan Mendapat TEGURAN & Sangsi
    Info Lbh lanjut :
    Penasehat : Saprida, Sarna, Mamat Haji
    Ketua Umum : Yo2n Koboy

    Posted by teddy BRC | 17 Méi 2009, 12:28 pm
  953. Wilujeng tepang deui ka Wargi2 Parakan, Para Personil BRC, Moga Makin Kompak sj..Hapunten nembe OL deui..
    Kanggo teddy, kumaha kabarna??
    Neng asih, Ce2p, Inget henteu ka abdi???

    Posted by IYAN ARAY, GALA HERANG | 17 Méi 2009, 12:36 pm
  954. kanggo. ketua BRC, USul dri kang diplong harus di PERHATIKAN, ini demi masa depan BRC, poko’y setiap pertemuan 2 di usahakan stiap personil di wajib kan hadir tanpa kecuali…dan bila ada anggota yg tdk hadir , sya himbau ke ketua harus di kasih sangsi…. hatur nuhun ..

    Posted by oman.BRC | 17 Méi 2009, 12:37 pm
  955. Kok Rarehe????

    Posted by IYAN ARAY, GALA HERANG | 17 Méi 2009, 12:58 pm
  956. test..test
    Sorry Yan, Keur teu fokus. Keur FB

    Posted by teddy BRC | 17 Méi 2009, 1:12 pm
  957. tedy,keur sibuk FB an jeung saha atuh? ted, ari kang ahid kamana! ko teu ol ol . aray gara herang lam kenal ti sya nu goreng patut ,kenal ka hendra teu? ka pungkur ti MTSN MALEBER. btok kamana ko teu ol deui

    Posted by oman.BRC | 17 Méi 2009, 6:51 pm
  958. wilujeung enjing ka sadaya urang kuningan khusna desa PARAKAN , kumaha daramang ….ati 2 nu nuju di jalan, teu kenging ngarebut upami nyandak mtor , ingat keluarga ngantosan di bumi ….SUKSES SELALU….

    Posted by oman.BRC | 18 Méi 2009, 8:53 am
  959. Oman….

    Posted by asih | 18 Méi 2009, 9:36 am
  960. information cuaca : tanggerang dan sekitaR’y hujan .

    Posted by oman.BRC | 18 Méi 2009, 12:51 pm
  961. allow baraya uing kangen pisan kalembur teh…

    sarwa MAN di kelapa gading ge hujan gde pisan…
    TED hampuran uing teu bisa hadir di hari yang bersejarah dalam hidupmu..
    kang Ahid, Ncep Gojal nepang keun yeh uing anan_tea..kumaha Kbrna sehat..??
    oge ka dulur uing tah.. YUL kumaha kbr..? iraha balik?
    ted, oman ka kabehan we lah oge neng ASih..cuang ulin ka facebook be ahh di ditu mah loba awewe garelis, lalaki garanteg.. sok urang menta alamat emailna nya…diantos

    Posted by anan_tea | 18 Méi 2009, 3:21 pm
  962. Kang Ma2t, Ka mana nya??? sibuk panginten. Anan Kumaha kbr na??
    Ambon, Kok teu OL deui?? Hapunten nembe Komentar deui..
    Maklum msh sibuk ngemban tugas Pribadi, sampe ayeuna teu acan Suksess.
    Teu khilap, hatur nuhun kana Do’ana.
    Acay, Btox Kok cuma sakali2 Na OL teh???
    Iyan, mana ??cenah rek OL?? Saya geus siap

    Posted by teddy BRC | 18 Méi 2009, 3:27 pm
  963. Masih sibuk ted, 10 menit deui..

    Posted by IYAN ARAY | 18 Méi 2009, 4:04 pm
  964. alllowwww….anan kamana wae yeuh? FB’n terus meureun? ngan hanjakal urang mah teu gaduh FB, hoyong urang oge jiga batur tiasa ningali Aww geulis, lalaki ganteng , teu nanaon ngan saukur dina layar hp boh note bok oge, penting tiasa happy ending. ngahilang keun stres. contoh kang diplong ,ayeuna paling ngalongok lembur teh padu pak elol wungkul , …sok lah teras keun nan, ke urang oge bade ngadamel FB. panasaran hoyong terang propil TUKANG DELMAN, ….. saha eta sabenerna . ma juli apa ma hadi, ari ki togo

    Posted by oman.BRC | 18 Méi 2009, 4:20 pm
  965. Kang Oman, Hendra anu Mana??? Upami Nu di Curug Pawon mah saya Apal.waktu sakola STM, saya sering Ngendong di Rompok teddy.Sering amengan ka Lepay, tabeng, cenah mah lepay, tabeng rencangan Sakola na Heryana. asih ayeuna aya di mana?? Email na mana???

    Posted by IYAN ARAY | 18 Méi 2009, 4:22 pm
  966. aya naon neng asih , mani rareuwas urang mah….

    Posted by oman.BRC | 18 Méi 2009, 4:26 pm
  967. kumaha tedy? ncn sukses? teu percya sya mah, ari ka pungkur urang di ajaran ku si kadal tos hilap deui

    Posted by oman.BRC | 18 Méi 2009, 4:30 pm
  968. tedy..kang .ahid suradipa kamana nya, biasa na tara ka lewat ngalongok lembur . kang bit2 . urang sms tdi tos ka tampi acan. nuhun . biasa na kang diplong mah sesah di hubungi , paling lamun par nuju .???

    Posted by oman.BRC | 18 Méi 2009, 4:36 pm
  969. Ok sorry bro bejo, baru sampai kantor tadi hp ke tiggalan di kantor ya

    Posted by 4HID SURADIPA | 18 Méi 2009, 5:05 pm
  970. tah tah kang ahid nolol oge, kumaha damang?

    Posted by oman | 18 Méi 2009, 5:17 pm
  971. saya sangat berterimakasi apa yang telah bro tedy, sms dan masuk masukan ya,saya juga rencana akan jelaskan ke semua angota BRC DI forum dan teranparansi ya

    Posted by 4HID SURADIPA | 18 Méi 2009, 5:17 pm
  972. alhamdulilah Bro oman,gimana keluaga sehat

    Posted by 4HID SURADIPA | 18 Méi 2009, 5:20 pm
  973. Sami sami ujang anan anu ganteng nepangkeun abdi teh kang 4hid ti palih kaler tatanggan ma Amir anu gaduh kandang hayam,eh……eh……eh

    Posted by 4HID SURADIPA | 18 Méi 2009, 5:32 pm
  974. Sami sami ujang anan anu ganteng nepangkeun abdi teh kang 4hid ti palih kaler tatanggan ma Amir anu gaduh kandang hayam di sawah laping eh……eh……eh

    Posted by 4HID SURADIPA | 18 Méi 2009, 5:45 pm
  975. alhmdulilah kang .ahid, kumaha cai janteun teu? asih no hp msh seprti yg dulu…

    Posted by oman.BRC | 19 Méi 2009, 8:39 am
  976. Kanggo Anan thea.. Alhamdulilah sehat ari awakmah ! Ngan ieu kantong jeung pikiranmah keur geuring. Sawangsulna kumaha ? Eta ari anan tos nikah acan ? Soklah ari beuga kendaraanmah gabung atuh jeung BRC ameh tali babarayaan urang tambah pageuh. Eta ka sadayana wilujeung wayah kieu baelah salam ti abdi Hidup GemPar… Hidup BRC…!

    Posted by Ncep 9074L BRC | 19 Méi 2009, 9:30 am
  977. Hidup bah SUAD

    Posted by DULSAMAD | 19 Méi 2009, 9:54 am
  978. kumaha, sarehat perantau. nu aya di jakrta. bekasi. bogor.bandung..sareng nu sanes na. mangga urang gotong royong ngabangun DESA PARAKAN sasarengan. da ari sanes ku urang ku saha deui ..mangga mangga comen yg jelas dan bermanpa’t bgi nusa dan bangsa. anu paling penting DESA PARAKAN hattur nuhun wassallam. jama urang.

    Posted by jama.urang | 19 Méi 2009, 10:34 am
  979. salam kenal. ti abdi atin tea . reueus pisan abdi ningali lembur sorangan, mani waas ,eh aya kang tedy, selamat yak .atas pernikahan nya , somse tdk undang urang

    Posted by atin(parkid) | 19 Méi 2009, 12:07 pm
  980. punten ari kang .diplong teh putrana abah dalil sanes?

    Posted by atin(parkid) | 19 Méi 2009, 12:09 pm
  981. To Anan: Alhamdulillah kabar mah baik-baik saja….A anan pan bapa arek ka jkt, erek berobat…

    Posted by Yulianti | 19 Méi 2009, 12:57 pm
  982. mana urang menta nomor na…apa aya di si tedy?

    Posted by oman.BRC | 19 Méi 2009, 1:54 pm
  983. tong kitu ah ted…

    Posted by oman.BRC | 19 Méi 2009, 2:07 pm
  984. MENGENANG

    Ktika fajar mengusir kegelapan, kokok ayam pun mulai ber sahutan, sayup terdengar suara perempuan menjajakan dagangan, SAYUUUR…SAYUUUR..BARADE YEUH…!

    Posted by Bi Ipoh | 19 Méi 2009, 4:37 pm
  985. SAHA ad Yuli.. mang anang ta saha,,,?gering naon kitu??

    Posted by anan_tea | 19 Méi 2009, 4:50 pm
  986. to : ncep gozal….
    gering kunaon atuh kang kade ulah kamalinaan…bising jiga caleeg nu gagal ka senayan …malah dikirim ka grogol..hikshiks ;-)). heureuyyy

    kang AHID lagi sibuk apa skrng nich… kapan2 urang meeting di sawah lamping yaa.. sklian panen hayam

    slam kenal wat neng ATIN parkid..tinggal diman skrng ?????????

    Posted by anan_tea | 19 Méi 2009, 5:04 pm
  987. Ieu teh atin Abah Sarkim sanes???
    Sanes abdi anu Somse tapi Atin anu Somse???? Kumaha kabar na Tin???
    aya salam ti mpat..

    Posted by teddy BRC | 19 Méi 2009, 5:30 pm
  988. Ngiringan ah,… salam ka urang Parakan Maleber

    Posted by dedekusn | 19 Méi 2009, 11:20 pm
  989. wileujeng enjing, aduh seuer tamu anyar,iyeu atin atin bah geureum sanes? maman di mana ayeuna. .dedekusn.mangga caralik, ke abdi bade ka peungker , .

    Posted by oman.BRC | 20 Méi 2009, 10:23 am
  990. to. neng asih mana urang nuhun keun nomr hp.. kirim keun wae ka email: tembok.prk@gmail.com. . di tnggu hatur nuhun.

    Posted by oman.BRC | 20 Méi 2009, 2:47 pm
  991. oman…msih ingat sya gak? warung roko jdi saksi bisu kita berdu’a..

    Posted by