Desa Parakan

Desa Parakan merupakan sebuah desa yang berada dekat Kecamatan Maleber. Suasana desa dapat dirasakan sangat kondusif, ditunjang dengan suhu udara yang sejuk dan masyarakatnya yang sangat agamis. Dalam lingkup desa ada 4 Pondok pesantren yang berlokasi di : 1. berlokasi di Dusun IV, pimpinan pondok Bp. K. Syakirin 2. berlokasi di dusun III, pimpinan pondok Bp. K. Ending 3. berlokasi di dusun II, pimpinan pondok Bp. K.H. Imam Subuki.4.berlokasi di Dusun I pimpinan pondok Bp. K. Ikin. Desa ini juga hanya berjarak sekitar 18 km dari kaki Gunung Ceremai yang merupakan gunung terbesar di Propinsi Jawa Barat. Aksesibilitas dan mobilitas penduduk desa terlayani fasilitas kendaraan umum hanya 8 jam dari desa parakan ke Kabupaten. Alat transportasi pedesaan juga sudah tersedia relatif cukup, diantaranya angkutan pedesaan yang melintasi desa Parakan, dokar dan Ojek yang siap siaga 24 jam juga ada.

Selengkapanya  Klik : desa-parakan.blogspot.com

About these ads

Urang Lembur Keur Diajar Ngolongan Kahirupan

Dimuat dina Tanpa Katagori
1.411 comments on “Desa Parakan
  1. Mamat Rohimat pok:

    Wilujeung kanggo ka urang parakan,
    selamat menunaikan ibadah puasa
    mudah mudahan desa parakan tiasa leuwih maju dina pangwangunan.
    Salam kanggo ka Pak Kades Parakan sareng jajarana,

    Wassalam
    Mamat
    (Kelapa Gading, Jak-Ut)

  2. Mamat Rohimat pok:

    To :Kang Rudiana se

    Tolong ditambah lagi rubrik desa parakan supaya lebih heboh lagi.

    Lebetkeun foto-foto sawah cibailat sawah hawara
    pasir leutik ,cipedak anu alami n original,
    leuweung kidul anu hejo.

    Wassalam
    Mamat

  3. U Syamsuha pok:

    Hiji anu jadi perhatosan kalayan tanda tanya besar kanggo simkuring dina “desa parakan” asa-asa ku tebihnanya? jarak antara hiji desa parakan dugikeun ka kuningan kota dina seratan diluhur dugikeun makan waktu 8 jam.

    salam dari peuntas
    u syamsuha

  4. Dadang Pakembangan pok:

    Sanes 8 jam kanggo waktu anu diperyogikeun
    maksadna kendaraan umum diluar ojeg mung tersedia 8 jam
    ti kawit tabuh 8 enjing dugi ka tabuh 4 sonten
    Desa Parakan ka Kuningan upami ku kendaraan umum +/- 1 jam
    upami nganggo kendraan pribadi 1/2 jam oge dugi
    Ti desa Parakan teras ka palih kulon ngalangkungan Parakan Girang, Buah Jenuk
    tos aya jalan raya tembus ka desa Kutakembaran, Pakembangan

    Kitu panginten Kang Mamat, mudah2an Kang Uha heunteu bingung

  5. lemburkuring2007 pok:

    Leres Kang Dadang, maksadna mah kitu rupina.

  6. U Syamsuha pok:

    Kang Dadang + kang Zoen haturnuhun pisan

  7. Dadang Pakembangan pok:

    Wilujeung teupang ka Kang Mamat Rohmat sareng Kang Ruadiana SE ti Desa Parakan
    Leres pisan Desa Parakan teh kalebet desa santri, malihan pribados oge nuju alit kantos ngaji di Pondok pimp. KH. Imam Subuki. . . . . . salam kasadayana
    Pun bapa almarhum oge kaleresan pituin kawit ti Parakan, Pa Kuwu Suhadi alamrhum, Pa Ali (mantan kapala reserse) eta kalebet wawargian pribados

    Delman/dokar salah sahiji alat transprtasi anu dianggo warga Parakan masih bertahan dugi kaayeuna, anu ngahubungkeun Parakan sareng Pasar Maleber
    Posisi geografis anu kalangkungan ku Sungai Cipedak, memungkinkeun warga Parakan seueur anu janten pengrajin batu split, dugi ka pengusaha batu split

    Salam kasadayana . . . . . . . . . . . . haturnuhun

    • Yulianti pok:

      Punten, upami ieu teh kang Dadang mana nya? geuning tepang ka Pak Kuwu Suhadi Alm sagala?, upami ka Pak Madna teupang hnteu? numawi abdi teh putrana anu cikal…

  8. Mamat Rohimat pok:

    Haturan kanggo kang Dadang ti pakembangan,

    Haturnuhun kang Dadang tos aya komentar na soal desa parakan,nepangkeun saya Mamat ti parakan ,kaleresan abdi oge masih pun aki ka Alm bapak kuwu suhadi mah,
    (kenal sareng saidi teu ?)

    Wasalam
    Mamat

  9. Dadang Pakembangan pok:

    Tah geuningan baraya urang teh. . . Kang Mamat

    Oh. . . Saidi, putra Pa Kuwu Suhadi tepang atuh etamah
    kapungkur nuju Pa kuwuna jumeuneng, abdi sering k kukasibukan ayeunamah rada jodar ka wawargian teh, malihan pareumeun obor
    Hapunten ka wargi 2 abdi anu di Parakan

  10. Mamat Rohimat pok:

    Kang Dadang, kumaha damang…? punteun kang,ari kang dadang teh dijakarta atanapi di leumbur

    haturnuhun
    Mamat

  11. Mamat Rohimat pok:

    Kanggo Kang U samsuha, neupangkeun kang ,dupi akang teh linggih di mana…?

    Haturuhun
    Mamat

  12. Mamat Rohimat pok:

    Haturan kanggo ka urang kuningan khususna desa parakan
    hayu urang ramekeun blogna desa parakan, kang rudiana se kumaha damang kang…? aya dimana kang rudiana teh

  13. U Syamsuha pok:

    Wilujeng tepang oge kang Mamat, kumaha wartosna teh damang ?
    dupi sim abdi nganjrekna ayeuna di palembang di komperta plaju, ari kawitna tikuningan ti kelurahan winduhaji simpang opat ti kantor lurah ka palih kidul sakedik

    salam dari peuntas

  14. Mamat Rohimat pok:

    Haturnuhun kang uha ,alhamdulilah sehat pisan, kumaha di palembang teh tos musim dukuh……..?
    bisa bisnis dukuh meureun nya.
    da di palembang mah murah hargana, di jakarta mahal pisan.

    wasalam
    Mamat

  15. U Syamsuha pok:

    Dukuh teuacan musim biasana di awal tahun nembe musim bubuwahan, ayeuna anu nuju musim di koran teh hasil pilkada, anu hiji urang nu meunang hijina deui urang anu meunang jadi suhu politik keur rada-rada haneut.

  16. Punten ka sadayana, utamina ka kang mamat rohimat, wilujeng tepang sareng abdi diplong tea nu ti kidul caket wa enjam. Wios kitu bade ngiring ngareuah2 , salam ka sadayana ka urang kuningan khususna nu ti parakan .
    Hatur nuhun kang mamat

  17. Teu hilap ka sadaya wargi parakan hayu urang gotong royong kanggo ngamajukeun desa parakan. Di parakan oge aya pan lapangan kerja sapertos ngaladok ngala keusik oge batu upami rajin mah ngabuktos nya kang mamat leres teu..? Si sule oge pan tiasa mondasi

  18. Punten kang mamat, linggih di jkt mana kang..? Bilih uwih boboran mah abdi ngiring wios di bagasi oge.! Salam saurna ti tedi sareng aang ( klana ) hatur nuhun kang mamat wilujeng saum kang ulah hilap duwegan ti palatar wetan. Wasalam DILONG

  19. Mamat Rohimat pok:

    Tah geuning mulai rame ,,,,,di blog urang teh ,
    Hallo Mr.Didi Sunardi,kumaha damang ..?haturnuhun
    pisan yeuh tos rurumpaheun,ari abdimah linggih dibekasi utara, perumahan Alinda Permai, damel di kelapa gading, ari kang didi teh anu mana nya punteun rada hilap, alo muhana sanes ..?

  20. Mamat Rohimat pok:

    Haturnuhun oge kanggo Tedi sareng Aang (Klana)
    kumaha yeuh balik ka leumbur moal lebaran….?
    sok ngojay di cipeudak teu …teuleum bari nginum
    ari bulan puasa teh. ha..ha..,

    Salam
    Mamat

  21. Mamat Rohimat pok:

    Kang Didi ,,?! angkatan tahun sabarahanya ,terang sareung angkatan tahun 84 teu ,
    tinggal dikota atanapi dimana..? sing aya barudak urang di kota titip salam dari saya nya.

    Salam
    Mamat

  22. Mamat Rohimat pok:

    Kang U Syamsuha di seberang sana ,
    sok milu berpolitik teu , saya mah reuseup ka helmi yahya euy ,mudah mudahan bae meunang helmi yahya

    Salam
    Mamat

  23. Didi sunardi pok:

    Hatur nuhun tos di palire ku kang mamat, diplong putra abah dalil tea nu gaduh tajug kidul, saangkatan sareng si ambruk uninga panginten ayeunamah kang mamat.? Lebaran uwih atuh kang pan rek naheun osom, bilih teu ka peser daging pan ngagoreng hurang.

  24. U Syamsuha pok:

    Kang Ma2t, kaleresan di tempat sim abdi damel teh dilarang kana politik, malihan mah gambar2 sareng anu sanesna anu berbau politik teu kenging lebet ka`area perumahan (komplek), hanya ngiringan perkembanganana wae via media.
    Upami teulepat mah kamari tos di umumkeun ku kpud palembang yen jagoan anu dipikaresep ku kang mamat (helmi yahaya) teh eleh tipis antawis 1,8%.

    Tah geuningan seueur baturna “wilujeng kasadaya wargi parakan” anu kasohor ti parakan teh upami teu lepatmah rambutan sanes?

    salam dr peuntas

  25. Mamat Rohimat pok:

    Didi adina kasman sanes….?

    Mudah mudahan aya waktu jadi bisa leubaran di leumbur, liburna ngan dua poe saya mah,

    cipeudak mah tos teu aya hurang meureun nya. aya ge nu keur nyeuseuh ,,ha…ha…

    tinggal dimana dijakarta teh …? upami leureus adina kasman titip salam nya ti saya .

    salam
    Mamat

  26. Didi sunardi pok:

    Sanes adina kasman abdimah , rompok caket bp hasim joid, di jkt di kota , biasa parotian x timbul , abdi damel di asmudin nt gaduh hotel linggar jati, klik bae di udin asmudin / udin makmur, wilujeng buka puasa kang , kolek tong hilap sareng duwegan

  27. Didi sunardi pok:

    Kang mamat punten sy bade tumaros, upami di parakan teh caket bale desa atanapi di kaler .? Punten nya kang rada hilap.
    Hatur nuhun

  28. Mamat Rohimat pok:

    Dikaler boleh di caket bale boleh, ha,,,ha,aa

  29. a2nk pok:

    kanggo ka kang mamat rohimat hapunten anu saleresna teh mamat mana ieu tehnya, punten bae ieu mah da pan aya istilah ta kenal maka ta sayang, upami leres ti parakan lebaran di antosnya di mesjid…….

  30. a2nk pok:

    ka kang didi diplong kumaha puasana bolong can………sareng jaja anu nuju menyendiri…….hahahaha…haa

  31. Mamat Rohimat pok:

    Mamat haji nyaho teu ,

    ari aang anu mana yeuh…? si gaang lain

  32. Mamat Rohimat pok:

    Di, boss asmu kumaha kabar na yeuh…?
    rek balik ka leumbur moal

  33. a2nk pok:

    ooooooooooooooooohhhhh…hh. mamat haji, kmh kabarna, saya kelana thea iraha arek kalembur,

  34. anan pok:

    salam ka sadaya urang kuningan khususna ka urang parakan ti abdi ” anan alun2 tea seberang Masjid Ass’addah Samping Bale”
    hayu urang kumpul ngariung bari ngopi……Deerr Ahhhh
    Salam Ti RAWAMANGUN

  35. Didi sunardi pok:

    Bos asmu mah atu uih kang, kang haji oge kudu ka lembur atuh kang, apan si aang arek kawin deui saur namah, kang haji tepang ka anan teu, abdi mah rd hilap, ma’lum tos sepuh. Saurna di rw mangun, wilujeng saum.

    Wslm diplong

  36. a2nk pok:

    wilujeng tepang atuh sareng anan ti abdi aank ..punten ieu teh anan mamat sanes..kumaha lebaran teh ka parakan moal,,eta…eta..ari kang didi baruk arek kawin deui.. pamajikan tilu sugan arek nambaah deui ..hahajaan ..

  37. Mamat Rohimat pok:

    Kamarana urang parakan teh ,geuting sararepi kieu atuh ,geus baralik kaleumbur sugan ,ta keu mutar dimangga dua sugan neangan baju leubaran

  38. Didi sunardi pok:

    Teu acan ka lalembur kang, araya keneh, ngantosan THR + baju batik, manawi aang + tedi teuacan ka bagi , bilih kang mamat gaduh knggo aang we supados teu uring2an, anan nu di rw mangun mah tos gaduh panginten nya.?

    Wasalam
    Didi Sunardi
    Palatar kidul

  39. Mamat Rohimat pok:

    Geus gede mah ulah hayang teuing baju anyar da badanage ngan sapoe

  40. Aank pok:

    Nyukcruk laku nu kalangkung, nyawang lampah nu kaliwat estu luput nyimbutan tangtung, dosa ngadangdanan raga bari ngantri fitri nu baris katiti pribados seja ngaruat rasa pamuga bangblas kurajana hampura taqabalallahu mina waminkum minalaidzin walfaidzin, wilujeng boboran khususna ka wargi parakan umum namah ka sadayana wae kung we lah teu di wiji-wiji teu hilap ka kang rudiana minal aidzin wilujeng boborannya kang…

  41. Aang pok:

    Kamarana atuh ieu teh nya mani tiiseun pisan, sugan lebaran kenehnya, kmh kang mamat diantosan teh geuning teu aya.. wangsul teu ka parakan…. Didi diplong mah ayeuna teh nuju ngaram payak ngibing jaipongan dinu hajatan ,,,,,

  42. Mamat Rohimat pok:

    Assalamualikum wr wb,

    Minal aidzin walpaidzin, hampura samudayaning kalepatan kang Aang ,Diplong ,kang Rudiana SE, oge ka sadaya urang kuningan ,oge kanggo ka bos Asmu mohon ma’af lahir dan batien,

  43. Mamat Rohimat pok:

    Aang Sorry banget, lebaran saya teu bisa balik ,pere gawe ngan dua poe, kumaha rame teu lebaran di lembur ,sedih pisan dijakarta mah, komo mun nonton berita di teve ningali batur baralik abring abringan babawan mani ringkih, ari urang lebaran dilembur batur.
    kumaha yeuh iraha nyampe ka jakarta..?

  44. aang pok:

    sami-sami kang mamat minal aidzin…. dugi kajakarta teh tanggal 14, di lembur rame pisan, ayuenamah loba anu nyareunguet janwe siga keur taun baruan bae…

  45. rudiana pok:

    hapunteun pisan kasadayana, haturnuhun kana perhatosanana abdi nembe muncul geningan seueur dulur abdi oge hoyong nyapa ka kang Mamat, urang Pakembangan oge sadayana.

    Hapunteun abdi oge nembe ngedit-blognya sok ditingal, deui insa Allah upami tos kieumah situsnya bade di hadean.abdi kerjasama sareng fotografer pemuda nu aya dilembur.

    Kie ari pamaksadanmah hade pisan abdi teh terutami barudak sakola ayenamah tos di alajar internet hoyong ngabantos masihan sumber informasi mengenai:
    1. Informasi sakola di jawa barat SLTA-PT-Universitas
    2. Informasi Buku Bacaan nu tiasa di download
    3. Informasi nu kinteun2 kinteuna tiasa bermanfaat pikeun warga desa baik pelajar maupun perantauan.
    4. Berita Desa dan lainnya Pokona insa Allah Galery seputar Desa dan Kecamatan anu terkait bakal dimuat disitus

    Rudiana Ti Parakan Girang/RT.RW 13/03…..

  46. Dadang Pakembangan pok:

    Rudiana dipalih mana Parakan Girangna ?
    boa2 urang sadulur saturunan
    Palihmana Ua Eli (Pa Sueli)

  47. rudiana pok:

    Wilujeung Kang Dadang, kumaha Pakembangan ayeuna jigana tos robihnya abdimah kapungkur sok maen Bola kaditu teh jigana ayeunamah tos robihnya janteun Kota.
    Nepangkeun Kang Dadang Abdi Parakan Girangna Sarompok Sareng Pak Eli….Putrana

  48. Dadang Pakembangan pok:

    Moal salah deui pasti Rudiana teh rayina Ustad Jojo anu di Bandung
    Ustad Jojo kapungkur batur ngaji di Pa KH. Imam Subuki
    Geuningan urang teh baraya, pun bapa almarhum asli pituin lahiran Parakan Girang

    Kumaha wartosna daramang ? salam ka Uwa Eli sakulawargi
    Bangga pisan aya anu kreatif, tiasa ngembangkeun blog
    upami tiasa digali terus ieu blogna, supados lebih menarik

  49. rudiana pok:

    Insa Allah Kang, Abdimah teuteurang saha kang dadang teh tapi Abdi Oge moal teubih sangki Jiganamah , sering ngadangu ari namina Dadang Mah kapungkur nuju di JKT, manawi teusalah sangki…………Abdi teh sempet ngadangu Ti Matarwan….teras …ti Macasim…….Almarhum Marakim……..Macarta……Bi Sani…kadituna mun teulapat sangkimah Kang Dadang Teh Putrana Mang H. Kardi ………Upami Leres ….haturnuhun Sareng salam kasadayana.

  50. rudiana pok:

    Kang mamat, sareng Kang Syamsuha kumaha Kabar dimana ari padumukan teh….Mangga diantos kalembur simkuring….manawi aya waktos ……

  51. aang pok:

    singhoreng ari kang rudiana teh ti parakan girang, nepangkeun atuh abdi anu di parakan desa.

  52. Syamsuha pok:

    Kang Rudiana alhamdulillah sae ari simkuring ayeuna kaleresan nuju ngumbara di dataran sumatra di palembang mung kawitnamah ti winduhaji upamina ti kuningan bade kaparakan pasti kalangkunagan , salam kanggo kasadaya wargi anu aya diparakan kumaha buah dulidayana masih keneh kasohor kitu.

  53. Syamsuha pok:

    Kang Rudiana, alhamdulillah kabarmah sae ari simkuring ayeunateh kaleresan nuju ngumbara di dataran sumatra di palembang dupi kawitmah ti winduhaji salembur sareng pa aang (bupati).
    Kumaha buah bulidayana hasil desa parakanteh masih keneh kasohor, salam kanggo sadaya wargi parakan.

  54. rudiana pok:

    Alhamdulillah ta geuning..wilujeung tepang di dunia maya Ka Kang Aaang, Tah abdimah mun dilembur teh sok nongkrong di Warung Pak Eli ngabantuan sepuh Kang Syamsuha eleuh-elueh ngumbara teh tebih pisan di Pelmbang sumuhun Caket sareng Pak Aang atuhnya di Winduhajimah Kang Dadang…saurna damelna di JKT nya Sok atuh upami aya dilemburmah malampir ka Abdi taroskeun wae di warung pinggir Jl. ka Pak Eli….moal sesah nyari alamat…

    • 4HID BOROCK RAIDES COMMUNITY pok:

      BRO BRO JANGAN LUPA YA ARISAN TLNG TGL 3 HARAP HADIR DI ACARA ARISAN YANG AKAN DI ADAKAN DI TEMPAT SUDARA AGUS DI DAERAH LENTENG AGUNG,BISA HUB 01293722963-08788724449 OKE KARENA MASAH JAKER UDAH SELESI TERIMA ATAS KE HADIRAN YA SALAM BOROCK RAIDES COMMUNIY

  55. Dadang Pakembangan pok:

    Leres pisan Kang Rudiana, Dadang anu dimaksud teh eta
    damel di Jalan Thamrin-Jakarta kpungkur tahun 1995 – 2002, ayeunamah ngageser ka Cikarang – Bekasi tepatna di Jababeka
    Sabtu-Minggu biasana aya di kota Kuningan, kadang sok nyejakeun ka lembur (Kutakembaran) ngalongokan ibu
    Insya Allah mampir upami nganjang ka Parakan

  56. rudiana pok:

    Aya beja ti Rayi namina Rohim saurna di Cikarang, atauh upami kitumah Salam upami pendak sareng Ma Tarwan, Macarta, Macasim, Wanto, Si Rukim nya…..etateh sobat oge sepuh abdi waktu abdi berjuang di Sawah Besar…..salam oge ka kulawargi sadayana

  57. aang pok:

    amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn……………..

  58. Daramang…. Kuningan ????????? :)

  59. Mamat Rohimat pok:

    Sampurasun …….?! eta geuning aya kang rudiana, punten kang rudiana nembe ngabuka deui blog ,maklum nuju rarepot ,kumaha daramang ieu teh ? parakan girang kumaha tos lami pisan teu ka parakan girang, usum buah teu

  60. rudiana02 pok:

    Alhamdulillah Pangestu Teh Nenen G, Rampees Kang Mamat, Amengan atuh ka Pargi…ayeuna teh nuju musim buah ….Tah saur kabarmah Wargi desa Tos ngiring Ngadukung Bupati Ayeuna Pak Aang…Insa Allah Jl. Raya Desa ti Jati nepi Ka Buah Jenuk Rek di Hotmik……

  61. aang pok:

    sing horeng ieu teh blog keluarganya…….hapunten salah abus, mangga atuh di lajengkeun………………!!!!!!!!!

  62. Abu sulaeman pok:

    muhun ieu mah blog keluarga geuning…

  63. Mamat Rohimat pok:

    Buat aang ,salam kanggo bos Asmu, Ang Laptop saya keyboard na teu bisa dipake ngetik ,teu kaluar hurupna ,ante bisa teu pang nyerviskeun, hubungan email saya : mamat@dnj-intl.com, or mobil no.92120662

    Best Regards
    Mamat

  64. Mamat Rohimat pok:

    Kang Abu sulaeman ,wilujeung ngaramekeun ieu blog bari nambihan babaturan , da geuning jadi warawuh jeung sadayan malah di sebut blog keluarga, sok nambihan baraya

  65. Mamat Rohimat pok:

    Kanggo teh Nenen G, saya hayang kenal sareng teh Nenen G nu aya di canada saurnamah ,sugan bae nambihan baraya nu aya di luar negri.upami tiasa nuhunkeun alamat email na .
    Thanks ya sebelumnya

  66. lemburkuring2007 pok:

    Kumaha daramang? Salam sibuk kanggo sadayanal

  67. Yono pok:

    Salam kanggo aparat desa Parakan sadayana,

    Wassalam,

    Yono
    Blok Menteng (yang punya jembatan tea)
    (Grogol, petamburan Jak- Bar)

  68. rudiana02 pok:

    Bangga jika Desa Parakan menjadi Desa Percontohan untuk lingkup Kabupaten aja dulu yah, Hidupkan semua lini Organisasi yang ada di Desa… Ayo…Muntiasa Prantau JKT..Kang Asmudin, Kang Yono, Kang Aang, Kang Didi….Ikut Masukannya…Urang ngobrol..ah

  69. Yono pok:

    Hebat Orang Parakan diperantauan sudah pada
    sukses pada kreatife, hayu atuh urang cuang
    babarengan ngabangun lemah cai.

    Hatur nuhun

  70. aang pok:

    wilujeng sumping atuh kanggo yono kumaha kabarna ..
    tos lami jigana tue jalan2 ka kota,,,

  71. aang pok:

    punten kanggo ka kang rudiana.. ari ayeuna teh linggih dimana, di parakan girang atanapi di jakarta,,,,

  72. aang pok:

    kamarana ieuh guening tariiseun….kang mamat kamana nuju dilapangan sugan, kumaha laptopna parantos di dangdosan acan, kumaha yeuh lebaran marulang teu,,,,

  73. rudiana pok:

    Abdi linggihmah di Bandung Upami Alamat di Parakan RT.13/03 Parakan Girang, abdi saangkatan sareng Saprida, Sana, Asep (Pak Syrodjudin), Didi Sunardi.

  74. aang pok:

    singhoreng di bandung…abdi saangkatan sareng si saeful si monol, sreng ucu.

  75. aang pok:

    singhoreng di bandung…abdi saangkatan sareng si saeful si monol, sreng ucu. hatur nuhun aya waleran ningan

  76. Yono pok:

    Salam juga buat Aang yang ada dikota,
    Saenamah chatiing wae atuh ngangge YM, atawa
    Skype, abdi tiap dinten Online. Supaya lebih
    asyik

  77. aang pok:

    MUHUN ETA OGE KAHOYONG MAH TAPI DA ABDI MAH DI LAPANGAN JADI JARANG2 AYA DI TEMPAT,,,,KMH KALEMBUR TUE LEBARAN…

  78. Yono pok:

    Insya Allh kalembur apanan bade korban tea,

  79. aang pok:

    hooh syukur atuh ari tos tiasa korban mah peupeuriheun urang can mampu….

  80. Mamat Rohimat pok:

    GEUNIG AYA KANG ONO, KUMAHA DAMANG KANG ONO…? IEU TEH ADI NANA SUKRAK LAIN,MUN ENYA TITIP SALAM KA KANG
    NANA

  81. Mamat Rohimat pok:

    SORRY ANG SAYA KEUR RIWEUH YEUH ,LOBA EXPORT ,LAPTOP SAYA CAN DISERVICE CAN SEMPET

  82. aang pok:

    HOOH SYUKUR ATUH ARI SIBUK LOBA ORDER MAHNYA KUMAHA KANG MAMAT KORBAN TUE…..

  83. aang pok:

    MUHUN KANG MAMAT ETATEH RAINA SUKRAK ANU NGAGEUEUH CAI GEDE JAMBATAN PARAKAN TEA.

  84. rudiana pok:

    “Wilujeung Boboran Haji/Idul Adha” Kangge
    Kang Mamat,Kang Syamsuha,Kang Dadang, Kang Didi Sunardi, Kang Yono, Kang Aang.

    Salam Silaturahmi kasadayana sareng Keluargi, mudah2an sehat sareng tiasa kempel sareng Keluargi di Hari Raya Idul Adha. Nu teu tiasa Mudik Mudah-mudahan tiasa berbagi sareng Keluargi.

    Alhamdulillah abdimah parantos Mudik, tapi Insa Allah engke wengi Oge bade Mudik deui. Duh Nineung pisan mun ningali kayaan di lembur Ti kawit Maleber belok Ka Parakan …Via Desa…Jati….Hawara…teras asup ka Lembur simkuring Parakan Girang. Ayeuna Keur usum Macul..ngagaru…Tandur da KATINGAL pisan sawah ..sawah anyar dipacul..jeung anyar di tandur..ningal kagunung …meni harejo…indah katingalna.

    Abdi nineung ker alit nuju dilembur nalika sok mapai cai nungguan diluhur jarami..nyaian sawah..bari udud jinggo lama………….

    Hatur Nuhun kasadayana

  85. Aang pok:

    Kang rudiana sing horeng aya dilembur…amengan atuh kadieu, sy di rt 7 rw 2 kiduleun mesjid, kmh nu korban seueur teu, KMH yeuh yono teu ka parakan kitu ari mireng mah aya diciwaru cenah.

  86. Aang pok:

    Kmh yono iraha mangkat ka jakartana, insyaallah besok sy berangkatna,

  87. Abu sulaeman pok:

    Ari kang mamat rohimat teh anu damel di LG anu di MM2100 sanes?

  88. Yono pok:

    Kumaha kabarnya kang Mamat meni tos lami teu aya kabar, hapunten ka kang aang sareng ka kang Rudianan teu tiasa nemonan lebaran kamari, hapunten sakali deui nya ulah bendu. Hatur nuhun

  89. sutisna/bit-bit pok:

    Ass kang Mamat kumaha damang.Ari kang Mamat teh putrana Mang Hasan Nenda sanes Haturnuhun Salam kanggo sadayana

  90. sutisna/bit-bit pok:

    Kang Yono kumaha kabarna geus boga anak acan iraha kacai gede ulah poho ka lembur euy

  91. Yono pok:

    Alhamdullilah damang Bit, ari didinya dimana dumukna ayeuna ?

  92. Aang pok:

    Tah geuningan aya kang bit2, asa cik keneh paamprok di mesjid tehnya, saurnamah bade ka jawa …tos di jkt kitu, sy mah betah keneh ningan di lmbr teh.

  93. sutisna/bit-bit pok:

    Saya tinggal di sunter jaya kang yono ari didinya dimana

  94. sutisna/bit-bit pok:

    Alhamdulillah tos di Jakarta kang aang,ary didinya tinggal dimana masih diparotian kitu,kumaha kabarna barudakParakan

  95. Aang pok:

    Masih di protian da arek kamana deui…kmh nyukur inget keneh teu, wilujeng tepang ka kang abu sulaeman, ari ieu teh anu timananya upami nu ti parakan di palih mana…! Kmh yeuh ka kang mamat siganamah sibuk bae euy,,, ajak2 atuh? Yono kmh di damel teh anu ka pungkur kitu..? Kmh kang rudiana kenging naon wae ti lembur teh, upami tiasa nuhunkeun alamat emailna ah, aya anu dibdantenkeun.

  96. Mamat Rohimat pok:

    Sampurasun ,

    alhamdulilah, jadi rame euy blog urang parakan teh ,hapunten kang Aang sibuk pisan euy, keur loba export puguh ieu teh ,kumaha ka lembur teu, lebaran haji teh ,saya bati hayang na bae ka lembur teh ,memeh lebaran teh geus ek balik ari pek budak geuring atuh teu jadi deui bae

    salam
    Mamat

  97. Mamat Rohimat pok:

    Ari kang sutisna teh nu mana ieu teh nya, punten bae abdimah rada poho ,leures pisan abdi Mamat kiduleun masjid,

  98. jojo pok:

    halo ……! kasadayana abdi jojo hoyong ngiring ngobrol di forum obrolan desa parakan. Manawi sing janten pangraket duduluran diantara urang. he he

  99. jojo pok:

    Kumaha kang dadang lebaran haji wangsul atanapi di jakarta ? abdimah nangkring di bandung nyngguan sapi bisi mabal da tos terangen gening si sapi teh enjingna bade di pencit jadi babadug wae.

  100. Aang pok:

    Atuh mangga kang jojo bingah nu aya simkuring mah, mugi2 dina ayana blog ieu tiasa nambihan baraya, (sanes kitunya kang rudiana). Mangga atuh kang jojo di lajengkeun, sakantenan we atuhnya nepangkeun, anu timana kitu ari kang jojo teh.

  101. Aang pok:

    Kang bit2 nuju naon atuh ayeuna teh,,, da geuningan di lembur mah hujan ti wayah ashar nepikeun ka kiwari, meni tariris kalah ningge ngarengkol bae. Ieu bari nyanghareupan kulub sapeu panas jeung gula beureum teh panas aduuuh mani nikmat kang bit2, bari di harurung ku samping da tiris tea…

  102. Dadang Pakembangan pok:

    Alhmdullh Kang (Ustad Jojo) . . . lebaran haji sempet ka lembur
    teu tiasa ngaluarkeun hewan korban oge, kamari biasa miluan sibuk
    da eta resep ngariung jeung batur salembur
    kumaha di Bandung ? . . . .moal kabagian banjir di wewengkon Cikutra mah meureun
    Salam ka keluargi di Bandung, insya Allah iraha2 saya nganjang sugan dipanjangkeun umur, aya rejekina

  103. sutisna/bit-bit pok:

    Kang Mamat yang baik hati ari saya teh ponakan wa Enjam juragan osom,kang Mamat ari Anan dimana ayeuna, teh tos nikah teu acan

  104. sutisna/bit-bit pok:

    Salam kangen kanggo kang Diplong, kumaha wartosna.

  105. sutisna/bit-bit pok:

    Nuju didamel kang Aang kumaha ari wartosna pun rama teh aya perobihan teu acan.

  106. jojo pok:

    aduuuuuh meni bingahnya urang tiasa ririungan di ieu blog, hayu urang ajak teman-teman sadayana supados tiasa nangkring di dieu ?

  107. jojo pok:

    abdi asli parakan kang aang. mung ayeuna nuju bubuara di bandung milarian sahuap nasi sesana jeng meuli kapal terbang. he he he

  108. Yono pok:

    Kang Aang, Kang Bit2, Kang Mamat, Teu hilap kanggo kang Rudiana bilih bade kirim2 e-mail ieu alamat email abdi mah : a_bion@yahoo.com atanapi anu kantor bion@oaktech-nusantara.com di antos bilih aya informasi-informasi anu bermanfaat kangge abdi utaman, umumna sadayana wae lah.

    Hatur nuhun,

  109. aang pok:

    dipalihmana parakan…upami di bandungmah sareng kang rudiana pangintennya…

  110. aang pok:

    haturnuhun kang bit2 kana perhatosanana, kitu bae geuningan can aya perobihan…ari kang didi sunardi (diplong) mah ayeuna teh nuju sibuk…

  111. jojo pok:

    muhun kang aan abdi caket pisan sareng k rudiana mah .

  112. sutisna/bit-bit pok:

    Kang Aang ari didinya teh masih di lemur kitu,kang Bebek wartosna kumaha kang Aang,ari kang Diplong didamel dimana.

  113. rudiana pok:

    alhamdulillah meni reueus pisannya, Alhamdulillah abdi Lebaran Haji aya di lembur________ngageber-geber sate dina talawengkar…..atauh petingna oge Alhamdulillah tiasa ngempel sareng Pak Kuwu (Mukaha), Pak Rurah Suhandi, … Salam tisadayana tos di dugikeun ku Abdi ka anjeuna.

    Atuh bilih bade ningali Hawara, Cipedak sareng Potret2 Desa Parakan mah mangga tos aya updatan anyar mampir wae ka http://desa-parakan.blogspot.com

  114. aang pok:

    ari abdi ayeuna teh parantos di jakarta, ari lanceuk abdi icalan roko di cengkareng, upami didi sunardi (diplong) damel di cilangkap..

  115. Mamat Rohimat pok:

    Kang Jojo ,wilujeng tepang yeuh………..,oge kang Sutisna kumaha daramang, kang Yono,Kang aang, kang Rudiana sareng kang Dadang Di pakembangan kumaha sadayana daramang,nembe muncul deui kang Dadang teh ,

  116. Mamat Rohimat pok:

    Special kanggo kang U Syamsuha ,mudah-mudahan monitor di blog parakan
    kumaha damang kang…?
    Ulah hilap yeuh dukuh palembang ,nuju musim kirim kirim ka bekasi

    Nuhun ah

  117. rudiana pok:

    Alhamdulilah Kang Mamat pangestu, oge buat sadayana mudah-mudahan sehat dan dimudahkan segala urusan oge di gampilkeun rizkina nya

  118. fahri alsidik pok:

    Assalamu’alaikum wr wb.

    Neupangkeun abdi fahri alsidik
    ti karoya ngiring ngareuah – reuah
    di iyeu blog.
    Mugi sing jantn baraya sadayana.

  119. Mamat Rohimat pok:

    Haturan kanggo kang Fahri Alsidik ,wilujeng bergabung ,ari kang Fahri teh ti mana…?

  120. Mamat Rohimat pok:

    Kang Aang, kamarana ieu teh ,sepi gening..,pedah usum hujan sugan ngerem bae di kamer,

  121. Mamat Rohimat pok:

    Hatur nuhun kang Rudiana ,mudah-mudahan do’a na di ijabah kunu kawasa,

  122. Dadang Pakembangan pok:

    ti Karoya Kang, Fahri Alsidik mah

  123. Mamat Rohimat pok:

    Kang Yono ,kamana ieu teh ,can muncul geuning,

  124. Mamat Rohimat pok:

    Kang Dadang nu gaduh pakembangan ,kumaha damang kang..?
    nuju naon sore ieu teh, melem sampeu meren nya

  125. Mamat Rohimat pok:

    Kang Dadang ,ari didamel teh dimana…?

  126. Mamat Rohimat pok:

    Kang Sutisna ,ari anan mah tinggal di rawamangun di damel di kelapa gading sakantor sareng abdi

  127. Dadang Pakembangan pok:

    Dupi Kang Mamat di ALINDA palih mana ?
    eta aya wargi oge di perumahan ALINDA Bekasi, namina Maman asal ti Kutakembaran (Blok Jagra)
    ngan hilap di Alindana blok mana
    pokonamah skitar Indomart, Alpa
    jiganamah rada ngait ka Parakan Desa, soalna lebaran kamari ka Parakan
    boa2 dulur saturunan

  128. fahri alsidik pok:

    Hatur nuhun kang mamat,kang dadang.
    Karoya teh istilah urang buah jeunuk,
    di antawiskeun sareung tempat anu
    pang puncak-puncakna
    jadi we katelahna karoya.
    Kang dadang teurang pangintn
    buah jeunuk?
    Ari kang dadang pakembanganna palih mana?
    Sareung kang mamat nu ti mana?
    Nuhun tiasa di teupangkeun
    didieu.

  129. Dadang Pakembangan pok:

    Ti Buah Jenuk kantun meuntas wae ka palih kulon
    eta lembur simkuring
    Cipangarak kateulahna
    Kopocondong nami aslina

  130. fahri alsidik pok:

    Oh… kang dadang teh
    ti cipangarak.

  131. fahri alsidik pok:

    wilujeung enjing kasadayana
    tonk hilav sarapan pagi,
    tos parahi uninga pangintn sarapan pagi
    nu tos ilahar di leumbur nu praktis
    tur mudah di dapat tinggal pilih,
    sorabi kupat bala2/pia2
    combro sate
    kulit/kikil sareng sajabina.

    Beuuu… Mantaaab.

  132. Sutisna/Bit-Bit pok:

    Kang Mamat punten abdi nuhunkeun alamat kang Anan.Ari kang Anan teh tos nikah teu acan.Iraha kang Mamat aya rencana kalembur.

  133. aang pok:

    tes…tes…tesssstes

  134. fahri alsidik pok:

    Peryogi kauninga
    kusadayana berikut
    jajaran / pengurus kampung
    buah jeunuk
    kepala kampung/
    Lurah : Bpk Dari
    Rt 16 : Bpk Pendi
    Rt 17 : Bpk Kusmadi
    Rt 18 : Bpk Rohanda
    Ketua pemuda : Bpk Very
    Wakil Ketua Pemuda:
    Bpk Rismawan

    buah_jeunuk@yahoo.com

  135. Mamat Rohimat pok:

    Kang Dadang,
    Saya di Alinda 2 blok B3 Rt.03, ari kang Maman di blok mana kang Dadang..? sugan bae panggih atuh, ari kang Dadang teh di jakarta atanapi di mana ..?

  136. Mamat Rohimat pok:

    Kang Sutisna,
    Ari Anan alamat sok pindah pindah, kadang di bekasi kadang di pasar minggu, kadang di rawamangun.lamun arek mah telepon
    bae 453 3296

  137. aang pok:

    hallo…sing horeng karoya teh buah jenuknya…jakeur teh karoya ciawi….

  138. fahri alsidik pok:

    sakeudik kageugeulan
    ngeunaan transportasi
    nu aya di ds parakan,
    angkutan pedesaan
    nu aya jumlahna mung sakeudik,
    masyarakat oge tos parahi uninga
    jantn upami bade kakuningan
    keudah enjing2
    ngantosan angkutan pedesan
    nu start tabuh 7:00
    kanggo di jam salajeungna
    keudah ngantosan
    angkutan pedesaan
    nu wangsul ti kuningan
    nu tangtos nye’ep keun waktos
    nu lumayan lami.
    Kanggo penumpang
    nu tibuah jeunuk
    ceundrung angkutan pedesaan
    teu ngajajapkeun
    dugi katempat,
    angkutan pedesaan
    mung dugi ka parakan III /depok
    nu ngajantnkeun peunumpang
    keudah jalan kaki
    -+ 1/2 jam.
    Tapi sok sanaos kitu
    warga buah jeunuk
    teurus lumampah
    di panasna panon poe
    atanapi di guyuran cai hujan
    dina leubet manahna nyarita
    (mapay jalan satapak
    ngajugjug kahiji leumbur
    teu karasa capena …..)

    Haturan kanggo
    kang Rudiana SE

  139. Sutisna/Bit-Bit pok:

    HATURNUHUN KANG MAMAT

  140. rudiana pok:

    Haturan Oge Ka Kang Fahri Alsidik, Wulujeung tepang , tah geuningan nambihan deui baraya teh…….Kumaha Batu Tilu masih aya keneh Kang di BJ. Abdi tos teu ka tonggoh deui. Hiji deui kang Fahri teh teu acan nyebatkeun Pejabat anu aya di Polwiltabes Bandung (Provost) kersana Bp. Rasum nya Alhamdulillah abdi sareng ajeuna upami aya rerepet perkawis kendaraanmah di wilayah Polwiltabes abdi selalu di bantos

    Hatur Nuhun

  141. Mamat Rohimat pok:

    Kang Sutisna/Bit-Bit

    Sing aya perlumah telepon bae ka si Anan

  142. fahri alsidik pok:

    Haturnuhun kang Rudiana SE wilujeung teupang
    hapuntn abdi tos kumawantun curat coret
    tanpa arti di ieu blog.
    Jantn kang Rudiana SE teh di bandung nya?
    Ngiring bingah kaputra daerah nu sukses di kota kembang
    sapertos kang Rudiana SE, Brigadir Rasum,sareung nu sanesna.
    Kahade tong hilap kaleumah cai nya kang.
    Hayu urang inpestasikan jeurih payah urang kanggo kemajuan desa.
    Alhamdulillah Sok sanaos seu’eur peurkeumbangan di ds prkn.
    Batu tilu masih keneh aya dugi kadangeut ayeuna.
    Kaleuresan atuh kang, bilih palay teurang sejarahna batu tilu
    taroskeun wae ka brigadir Rasum
    tangtos anjeuna uningaeun.
    Titip salam nya kang kanggo brigadir Rasum.
    Ari jurutulis desa sareung kang Rudiana SE
    sami teu Kang?

  143. Mamat Rohimat pok:

    Kanggo Kang Yono
    Kamana bae yeuh teu muncul – muncul, nuhunkeun nomor telepon
    kang NANA

  144. rudiana pok:

    Sakedik yu urang kupas Lintas Ciniriu___Parakan sareng anu caketeunana—> menuju Kuningan.

    Karunya ka warga urangnya eta ngenaan Terminal asa karagok terminal di pindahkeun ka Lengkong Teh nya Jadi ngahambat sarana bisnis wargi urang khususna nu ti ciniru sareng Parakan. atuh ongkos oge jadi nambih mahal.

    Jelas nguntungkeun Angkurtan Kota O7….yeuh…… supir2 Angkutan pedesaan jadi loba nu ngeluh kulantaran sepina penumpang sok ah ramekeun dulur2

  145. Mamat Rohimat pok:

    Leres kang Rudiana, mendingan sepertos kapungkur nya ,lamun ti parakan bade ka kuningan ukur dua kali naik,tiparakan ka maleber ti maleber ka pasar baru,
    dupi ayena mah manawi kedah turun unggah meren nya bari jeung ongkosna nambih.
    mun tiasa mah sapertos kapungkur bae, mudah mudah anu berkompeten di ieu urusan maerhatoskeun nya kang Rudiana.

    Hatur nuhun
    Ti Urang Parakan

  146. anan pok:

    Haturan kasadaya Urang Kuningan…
    Salam Kenal Ti Abdi Anan…Bungah Kacida Bisa Br SUA jeung batur salembur Walow Hanya Di Dunia MAYA…

    Cagg Ah……!
    ANAN
    Parakan {anan.poltek@gmail.com}

  147. rudiana pok:

    Sumuhun Kang Mamat, nu jelasmah aya orang 07 nu sengaja ngutak ngatik dina transportasi. Coby wae mun di perhartiskeunmah …kebijakan pengalihan Terminal teh asa teu masuk logika jelas pisan pamarentah kota teh berpihak ka pengusaha 07 sanes mihak ka warga__penumpang nu di untungkeunmah 07 nu dirugikeun warga urangnya.

    kedah namah kadangu kabaca ku DPRD Kuningan terutaminamah wakil ti daerah urang tiasa bersuara teunya sanes ngan mampangkeung Fhoto doang yah__ manawi saluyu sareng pemikiran dulur dulur di Forum ieu

    Hatur Nuhun Kang Mamat, Kang anan, Kang dadang, Kang Fikri Kang Didi sareng nu sanesna

    Sok ah

  148. fahri alsidik pok:

    Keberadaan terminal lengkong memang tidak epektif
    saya harap pemerintah kota memikirkannya kembali
    dengan bijaksana, agar tidak merugikan dari pihak manapun
    saya setuju prosedur lama di gunakan kembali
    dan sangat di harapkan adanya rute ciniru kuningan via ds parakan
    dg armada yang maximal

    mangga kasadayana sugan wae gaduh solusi kanggo ngupayakenana?

    Salam dr kota pangkal perjuangan.

  149. agus doang pok:

    hatur nuhun kasadayana,ari abdi agus anu kawihna ti parakan desa.ka saday rekan atanapi kru anu tos ngadamel ieu alamat web,salam kenal wae ka sadayana,ku ayana ieu tiasa memper erat tali persau daraan.sok atuh gabung didieu ka sadaya orang kuningan.

  150. agus doang pok:

    ari komentar ti kuring nuhun keun di kupas tuntas masalah anu aya di desa parakan,sadaya anu kajadian tiasa di lebetkeun ka situs ieu.ka kang yono,kumah kabar?damang

  151. Mamat Rohimat pok:

    Halo Halo Halo
    Kamarana ieu teh mani sepi pisan nya, tos marangkat ka puncak kitu…?!
    Kang Rudiana kumaha yeuh tahun baru rek dimana..? kang Fahri alsidik kumaha ,oge kang Dadang pakembangan kumaha daramang..?

    Kang AANG tara muncul pisan yeuh tos sabaraha dinten ,

  152. Didi sunardi pok:

    Sampurasun…!
    Punten ah ka sadayana, nembe tiasa ngaramekeun deui, maklum da abdimah janten seksi kancah kincih di padamelanteh, wilujeng tepang deui ka sadayana, ka
    Kang mamat
    Kang dadang
    Kang u syamsuha
    Kang rudiana
    Aank, bit bit, kum wae ka sadayana

  153. Didi sunardi pok:

    Punten ka kang rudiana, kapungkurteh di MTs maleber, upami teu lepatmah nya.?
    Upami kang agus doank teh nu dimana nya ? Ka bit bit , damel di mana euy.? Hilap panginten nya ka palatar kidul.

    Hatur nuhun

  154. Didi sunardi pok:

    Wilujeng ” TAHUN BARU ” kasadaya wargi kuningan khususna ka urng PARAKAN, mudah2an di thn 2009 ieu urang sadayana tambh sukses, kanu icalan ath tmbih marajeng,
    Wilujeng muka lmbaran baru di thn 2009 ,

    ” Salam suksek kanggo sadayana ”

    Ti
    DiDi sunardi

  155. Mamat Rohimat pok:

    Hatur nuhun kang Didi, wilujeung tahun baruan yeuh, sukses selalu di tahun 2009
    kamari saya balik ka lembur ,tas niup terompet tahun baru teh langsung cabut bae ka tol cikampek terus bablas ka leumbur.

    sepi pisan dileumbur teh gening tambah deui usum hujan

  156. Didi sunardi pok:

    Muhun kang mamat, di lemburteh hujan wae mudah2an sing janten berkah ka petani sadaya, da sateu acan hujanmah nyarandakan cai ti kedung/bebelik boro2 kangge nyawah, kangge kaperyogian di rompok oge sesah, kedah nanggungan ti kedung.

  157. Syamsuha pok:

    Wilujeng kang Didi Sunardi, sakses wae nu aya di tahun anu enggal 1430 H / 2009.

  158. Didi sunardi pok:

    Amiii…!
    Hatur nuhun kang
    U Syamsuha,
    Kangge kang rudiana, punten bade ngaralat dina stuktur aparat desa, dina KADUS 2
    Sanes Bohana
    Tapi BURHANA, htr nuhun kang Rudiana, mani kumplit, photo cijambu lebetkeun kang,
    sukses slalu
    Kang

  159. rudiana pok:

    Haturnuhun pisan kana masukanana Insa Allah setelah ada luang waktu saya mau update lagi.
    1. Muntiasamah sareng mun terang nuhunkeun editanana ka anu terang struktur di Desa anu langkung lengkap.

    2. Mangga tiasa di sebarkeun situs ieu ka Wargi-wargi Desa manawi tiasa silaturahmi di ieu situs kangge urang Desa.

    3. bilh wae wargi desa, abdi nampi opini kangge di situs atanafi Fhotona ke abdi nyayogikeun Link khusus opini Warga kirim wae ka rudiana01_bdg@yahoo.com sareng Biodatana

    Mangga haturnuhun

  160. Didi sunardi pok:

    Kamarana ieu kang mamat mani sepi pisan aank damang kitu.?

  161. Mamat Rohimat pok:

    Kang Didi ,
    Aya… manawi abdi ngan ukur monitor wungkul,kumaha damang kang Didi

  162. Mamat Rohimat pok:

    Kang Rudiana,

    Kumaha damang kang Rudiana…?
    kumaha lamun urang ngirim keun iklan produk tiasa teu ..?

    minggu kamari abdi ningali berita di teve ,aya berita dikuningan aya demo para sopir angkutan umum ,demo naon eta teh nya kang..?

  163. Didi sunardi pok:

    Damang kang, kang mamat mireng teu kbr di desa..?

  164. rudiana pok:

    mangga kang mamat dikirm aja ke email, salam buat semuanya

  165. Mamat Rohimat pok:

    Assalamuallaikum, sampurasun

    Kamarana urang parakan teh ….?
    mani jempling pisan di blog teh geuning
    Haturan : Kang Rudiana
    Kang Didi / Kang Aang kelana / Kang Ono / Kang Dadang pakembangan / Kang Fahri alsidik / Kang Sutisna Bit Bit / Kang U Syamsuha / sareng kasadayana bae
    kumaha daramang…….? nuhun upami damang mah

  166. Mamat Rohimat pok:

    numpang lewat

  167. rudiana pok:

    Kasadaya dulur dulur abdi Insa Allah kaping 8 s.d 9 Maret 2009. Manawi aya waktos/kaleresan mudik ku abdi di ulem ka Bumi Simkuring di Parakan Girang.

    Taroskeun Rudi/RT13/03 Desa Parakan/Bumi Pak Eli

    Diantos Kasumpinganana…..
    Urang Cuang ngopi Darat Baenya di Bumi simkuring sambil silaturahmi

    diantos pisan

  168. rudiana pok:

    Maksadna : dulur abdi nu di lembur kuring kang Didi / Kang Aang kelana / Kang Ono / Kang Dadang pakembangan / Kang Fahri alsidik / Kang Sutisna Bit Bit / Kang U Syamsuha / sareng kasadayana bae

  169. fahri alsidik pok:

    Waalaikumussalam wr wb, allhamdulillah pangesto, samulihna kang Mamat Rohimat damang?
    Mugia nu sanes na oge sapertos kang Rudiana, kang u syamsuha, kang Dadang pakembangan,
    kang Sutisna bit-bit, kang Aang kelana, kang Ono, kang Didi kum we kasadayana mugia aya dina
    ginanjar kawilujengan.

    Hatur nuhun kang Rudiana ulemanana insyaallah pami teu aya halangan.
    Di bumi bpk eli aya rerencangan sakola abdi kang Kosim namina.

  170. maman wahyu pok:

    tiasa ngiringan acara kopi darat na kang Rudiana ? kaleresan akang sareng kang Aan ti Garawangi hoyong kopi darat sareng masyarakat LEMBUR KURING, nuhun sateu acana.

  171. fahri alsidik pok:

    Duh…Tiiseun kieu ning, kamarananya? Rek ka burujulan heula ah,
    sugan we di burujulanmah loba batur bejana di burujulan aya stadion anyar
    tempatna palih kaler buah jeunuk -+ 1000m tijalan ngan sayang jalan nuju
    kaditu teh teu bisa pake kendaraan mung jalan satapak.
    cenahmah etalapangteh pamasihan bpk kuwu nu di implik-implikkeun
    ku urang buah jeunuk waktos pilkades tea. Nuhun ah pa kuwu,
    mudah-mudahan we kuayana lapang iyeu tiasa ngalahirkeun pemain sepak bola
    sapertos Antonio cassano, zanetti, cordoba, sareng nu sanesna.
    Upami akang-akang bade ningali kaditu ulah hilap nyandak beukeul/timbeul,
    nu utaminamah nyandak cai da diditumah teu aya nu icalan nasi padang/warteg
    komo deui KPC/pitza-hut.

  172. Didi sunardi pok:

    Hatur nuhun kang rudiana kana ulemana insya allah upami teu aya halangan mah hoyong ngumpul sareng dulur sadaya,
    Ka kang fahri , punten palih mana lapangan bola teh.? Nembe mireng abdi, upami teu aya nu icalan mah atuh kedah mekel RASGE upami nontonteh.

  173. fahri alsidik pok:

    Leres pisan kang didi kedah nyandak rasge, kakkakkakkakkakkakak…
    Rasge spc kanggo Ibu iuk kakkakkakkak… Upami kang didi
    palay terang rute nutiasa di tempuh upami tiparakan malipir wae ka lamping kembang
    teras we kakaler, upami ti buah jenuk lebetna ka Gg musola palih landeh ngalangkungan
    pondok pasantren bpk kiyai syakirin teraaaaaaaaaaaaas… weeeee kakaler
    ari kang didi teh sahanya? Rencang sakola abdi kpungkur sanes?

  174. Didi sunardi pok:

    Ari abdi kapungkur
    Di MTsN Maleber
    Lulusan thn 1987-1988
    RencangTi parakan
    Asep sehabudin,
    Majid, uken sukesih,
    Karesep ngadamel kolecer tina kalokop sareng ngalaan kalapetong
    He:-)he:-)he:-)

    Salam haneut kasadayana
    Sahaneut sorabi,

  175. fahri alsidik pok:

    Oh… Sanes atuh pami kitu mah.

  176. maman wahyu pok:

    hallo…..araya iyeu teh ?

  177. Mamat Rohimat pok:

    Kang Didi, ari Asep sehabudin teh rayi na kang
    Ujang sanes, upami leres mah ngintun salam bae ti abdi Mamat Haji

  178. Didi sunardi pok:

    Leres kang mamat, asep rayi ujang ipun putra almarhum bp sirojudin,
    Jnten bos warteg di parotian ayeunamah.

  179. Didi sunardi pok:

    Kang mamat
    Nuhunkeun email na,

    Hatur nuhun

  180. rudiana pok:

    Abdi oge Alumni MTsN Maleber
    Rencang sakelas abdimah
    1. Saprida
    2. Sana Blok Kaler
    Upami rencangan sa angkatan manawi teulepat
    1. Asep /Rayina kang Ujang
    2. Didi S
    3. Majid

    Aya Kabar duka ti Lembur : Telah Meninggal Dunia Bp. Pulung di Parakan Girang Semoga diterima amal kebaikan selama hidupnya dan di ampuni dari segala dosa-dosanya….

  181. rudiana pok:

    Sumbang Sih Buat Urang Lembur
    Alusna di lembur teh manawi urang sepakatnya biasana di tingal tina
    1. punjulna kegiatan pemuda di desa di antawisna
    – Prestasi Olahraga
    Sampe danget ayeuna di desa parakan masih hanuet
    hanuet kuku kedahnamah aya nu ngelola di bagian
    olahraga terutami anak-anak Pelajar setingkat
    SMA kumargi regenerasi SMA terus berlanjut
    sareng cicing dilembur.

    – Prestasi Pelajar
    Desa Parakan Tos Kasebut unggul di idang Ieu ku
    margi aya Putra Desa kawitna ti Parakan Girang
    Namina Cucun Putra Pak Mulyana anjeuna menang
    Beasiswa Ti Pemda Kuningan di ITB Bandung

    Prestasi nu sanes
    Kegiatan MTQ, Cerdas Cerma masih hanuet-hanuet
    Kuku

    2. Punjul Tina Majuna Pembangunan Desa di antawisna
    – Sarana Transportasi
    – Sarana Ibadah
    Alhamdulillah Tos kasebut unggul di desa Parakan
    Anu teu acan teh Potret Desa anu teu acan
    Mernah katingalna di antawisna
    – Potret trotoar Jalan Raya anu tos rapuh
    sareng sesak ku sampah
    – Pos Siskamling anu masih jarang
    – Pinggiran Jl. Rawan Longsor
    – Gapura Batas Desa, dan RW anu kedah
    di perhatoskeun

    Manawi kitu Yu sambil ngisi luang di internet urang sumbang pemikiranana kangge urang lembur minimal urang ngasih kail sareng umpana keun urang lembur anu ngagarapna.
    Manawi terang sareng gaduh proposal pembuatan Trotoar Jl. raya sareng prosedur pengajuan dana ka pemda kuningan hehehe ulah ngabebnakeunka rahayat di lembur muntiasamah nya tapi da dana PBB di Pemda manawi aya sesa keneh….hehehehe

    Mangga di aos deui manawi aya manfaatna

  182. Sutisna/Bit-Bit pok:

    Ass,
    Kang didi kumaha damang,salam kasadaya wargi parakan nu aya di Parotian.

  183. Dadang Pakembangan pok:

    Innal..wailrziun
    Punteun Kang Rudiana
    Bapa Pulung anu meninggal, mantu Abah Mbeng (Bp Jamri) sanes ?
    jelasna anu bisnis pasir (dam truk)

  184. Didi sunardi pok:

    Halo…!
    Bit bit kumaha congkog jeung osom di palatar kidul..?
    Kang dadang leres pisan ma pulung nu bisnis pasir dum truck, anjeuna kena panyawat tumor sampe cepilna di oprasi teu aya hiji, eta salah sahiji tokoh pamuda parakan , muhun pisan kang rudiana

  185. Didi sunardi pok:

    Kang rudiana
    Pan seueur urang parakan nu sukses di kota kembang
    Bp notaris koswara
    (alm ) jln buah batu ayeuna putra2na nu neraskeun
    Bp supeno (eno)
    Rayina bp enceng , notaris di bandung oge ,
    Hatur nuhun blsan emailna kang rudi
    Sukses slalu

    Didi s

  186. aang pok:

    kumaha kabarna sadayana….kang mamat sibuk sugan….

  187. aang pok:

    kang bit-bit kamana wungkul yeuh….ulin atuh ka kota

  188. aang pok:

    kang didi sigana nuju me monitor yeuh….acan sare kitu, eta saur kang juju aya pak sani di warung cenah.

  189. aang pok:

    tunguan bae sakeudeung deuiiiii…

  190. Mamat Rohimat pok:

    Kang Didi

    Kumaha yeuh damang ? syukur upami damang mah
    email saya : dipmif@sctvnews.com
    ari di kantor mah : mamat@dnj-intl.com

  191. Mamat Rohimat pok:

    Kang Aang
    kumaha aya di lembur atawa di jakarta ,basa panggih tahun baru di lembur eta ente lain, saya rada poho da awak ente leuwih gede ti saya geuning.

  192. Mamat Rohimat pok:

    Kang Rudiana

    Innalilahi wainailaihi rojiun ,turut berduka cita atas wafatnya bapak Pulung di parakan girang, upami teu salah mah ma pulung teh anu sok mawa mobil truk nya.saya keur leutik mah nyaho pisan ka ma pulung teh da terkenal sok naik truk na ma pulung

  193. Mamat Rohimat pok:

    Kang Rudiana

    Kumaha uleman teh berlaku teu kanggo saya ,dalam rangka naon ieu teh ,mun tiasamah hayang pisan ngumpul yeuh .

  194. Dadang Pakembangan pok:

    Nuhun Kang Rudiana sareng Kang Didi Sunardi
    imfo kabar duka Bp Pulung Alm
    pribados sama sekali teu kawartosan
    padahal eta masih ngait/dulur
    malihan sataun ka tukang ngobrol sareng anjeuna di RSU 45 Kuningan
    ngantosan almarhum pun bapa dirawat

    Anjeuna teh tokoh masyarakat, sekaligus tiasa tutulung kanu teu damang
    ngobrol panjang lebar, nasehatna oge masih emut
    saurna kieu “…lamun bisa kapinteuran jeung pangalaman teh kudu bisa jadi beukel mandiri, ulah buburuh bae…”

    Nuhun… mugi katampi Iman & Islamna, sabar keluarga anu dikantuna

  195. rudiana pok:

    Uleman teh dalam rangka hajatan pun Rayi, manawi nuju aya di lembur sakanteunan urang ngobrol….atanapi mangga iraha anu tepatmah pas boboran sih nya…..

    Hatur nuhun kana perhatosana, sumuhun Bp . pulung teh leres anu di carioskeun ku kang Didi anjeuna Tokoh masyarakat di Desa Parakan

  196. Dadang Pakembangan pok:

    Kang Rudiana kade hilap undangan resmina
    alamatkeun ka :

    Dadang Suhendar
    Desa Kutakembaran (Blok Kopocondong)
    Kec. Garawangi, Kuningan-Jawa Barat

    atanapi

    Komplek Taman Ciharendong Sentosa
    Blok E No. 9 Kel.Cigintung
    Kuningan – Jawa Barat

  197. maman wahyu pok:

    Kang Dadang ameng atuh ka abdi dinten saptu sonten manawi teu aya halangan bade aya rerencagan urang ti Canada(Nendianty Gunadi), kang Yani, kang Agah, kang Cacah,Kang Rudiana, kang Icuk ,Kang Uha,akang akang sadaya arameng atuh, yeuh alamat na: Desa Citiusari, Blok Batu karut Gg.1 Kec.Garawangi, Kab.Kuningan.

  198. Dadang Pakembangan pok:

    No HP manawi Kang Maman Wahyu upami ayamah, supados gampil abdi ngalacakna

    Insya Allah, biasana abdi Jumat sonten meluncur ka Kuningan. Sabtu-Minggu aya di Kuningan
    Senin nyubuh tos cabut deui ka tempat pakasaban

  199. aang pok:

    leres pisan kang mamat abdi eta teh…da haritateh meni buruburunya kalah teu sempet ngobrol2 acan, di jakarta kang mamat abdi mah ayeunateh insyaallah tgl8 mun aya rizki leuwih mah ka lembur.

  200. Didi sunardi pok:

    Kang maman wahyu, hatur nuhun pisan kana ulemana, hoyong namah hoyong ngempel sareng bloger urang kuningan,
    Abdi ngan tiasa ngadukung ku do’a bae, mudah2an sadayana aya dina kawilujengan tambih sarukses kasadayana nudi lembur oge nu di perantauan,

  201. maman wahyu pok:

    Kang Didi Sunardi, abdi, teh Nendy sareng kang Zoen nembe bade ngararancang acara pertemuan Blogger janten katangtosan na ke di bewarakeun ti pengker.

  202. maman wahyu pok:

    Kang Dadang Ieu no Hp abdi, 0813 177 616 72, di antos contek na.

  203. Sutisna/Bit-Bit pok:

    ASS,
    Kang Didi,kang Aang,kang Yono,kang Mamat kumaha kabar sadayana,iraha kalalembur.

  204. Mamat Rohimat pok:

    Walaikum salam
    Kang Sutisna Bit-Bit ,alhamdulilah cager sawaktos ieumah, sawangsulna kumaha ..damang?

    kalemburmah engke bae mun usum duit

  205. Mamat Rohimat pok:

    Teh Nenen Gunady ,
    tara ngalongokan blog parakan nya..?
    teh nenen kumaha damang ..? janten kumaha ngariung teh bade iraha, tos janten waktos sareng tempatna…?

  206. Sutisna/Bit-Bit pok:

    Alhamdulillah sehat,ari anan teh sok aya dimana bae punten nuhunkeun no Hpna.Ari kang Mamat linggih dimana kitu.

  207. FiQuerLa pok:

    kumaha kabarna sadayana?????salam kenal nami abdi FiQuerLa’.

  208. Bit-Bit pok:

    Ass,
    Kang didi kumaha damang,kang abdi mireng wartos bah Surma teu damang wales tos terang teu acan.

  209. Didi sunardi pok:

    Kang mamat oge sadayana
    Aya kabar duka
    Bp surma, bpna kasman/abidin blok kidul ,tos ngantunkeun wengi tabuh 1 nuhunkeun Do’a na kasadayana, mudah2an di tampi iman islamna oge kanu di kantunkn dipasihan kasabaran srng katabahan.

    Hatur nuhun
    Kasadayana

  210. Didi sunardi pok:

    Kamarana iyeuteh
    Kang mamat bit-bit, nusanesna
    Di palatar kidul keur nyarieun osom meureun nya

  211. Mamat Rohimat pok:

    Innalilahi wa inna ilaihi rojiun,

    ngiring bela sungkawa kanggo keluarga bp surma ,mudah mudahan almarhum di tampi iman islam na di tempatkan di sisi allah swt, amin

    kanggo anu di tinggalkeun mugi sing tabah dan takal

  212. Mamat Rohimat pok:

    Kang Didi
    Haturnuhun informasi na ,ari kasman mah tinggal di bandung nya,Di lamun ka panggih jeung kasman bejakeun salam ti saya

  213. Oman pok:

    kang didi keu neon?

  214. Mamat Rohimat pok:

    Kang Didi,

    kumaha sok kapanggih sareng kasman teu
    wilujeung kanggo kang Oman yeuh, oman mana nya ieuteh

  215. Mamat Rohimat pok:

    ok salam kenal juga nih buat FIQuerla, selamat bergabung

  216. Mamat Rohimat pok:

    kang Sutisna Bit-Bit, saya tinggal di bekasi ,ari gawe di kelapa gading, Anan oge sareng abdi ari di gawemah no hp na
    anan 081280677622

  217. Didi sunardi pok:

    Punten kang mamat, abdi tara panggih jeung kasman , da ayeuna jarang ka bandung,

    Buat fiquerli lam kenal juga,

    Kang mamat
    Oman putra bp bohani tateh rayina sarwa, sarna.

    Bilih aya info penting kirim ka
    diplongs@gmail.com

    Hatur nuhun

  218. Kanggo kang Rahmat salam tepang,
    mana link blog Parakanna, kintun ka email abdi gnenen@gmail.com
    engke abdi mampir :)

    Salam
    NG

  219. syaefurahman pok:

    ass.wr,wb.salam kenal kasadayana urang parakan,khususna ka kang rudiana.

  220. syaefurahman pok:

    Kanggo kang bit-bit
    Kumaha wartosna?

  221. syaefurahman pok:

    urang parakan teh kamarana?
    sarare kitu?

    kanggo kang rudiana

    upami kersa mah,ditampilkeun kagiatan didesa parakan teh,
    supdos nu di perantauan teh pada terang kagiatan di lembur.
    hatur nuhun.

  222. syaefurahman pok:

    euh mani tiiseun kieu……….
    kamarana nya…………?

  223. Didi sunardi pok:

    Kamarana ieuteh…?
    Jempling pisan

    Salam tepang ka kang saefurahman
    Asli ti mana kang.?

    Sok ramekeun deui atuh blog parakan

  224. syaefyrahman pok:

    dupi abdimah ti parakan
    caket bumina bp dalil

  225. syaefurahman pok:

    sarare wae kitu,urang parakan teh???

    hoiiiiiiiii……. kasadayana urang parakan,
    hayu urang ramekeun deui blog parakan teh.
    na nutikaler,nutikidul
    nu tikulon,nu tiwetanna, kumpul2.

    sok ah urang ngariung deui?ngarah teu tiiseun euy???

  226. aang pok:

    nepangkeun ka kang syaef..muhunnya tariiseun geuning…ari kang syaef teh di jakarta apa di bandung…baruk parakana caket madalil……….????

  227. aang pok:

    ari kang bit-bit kaman wungkul sibuk kitu…..kumaha mulud kalalembur teu, insyaallah abdi kalembur….sugan bisi aya anu bade amengan kaabdi bae dongkap..

  228. Mamat Rohimat pok:

    Ang, ari syaefirahman teh anu mana nya…?
    saya mah asa teu kenal

  229. syaefurahman pok:

    salam tepang oge ka kang mamat
    kitu oge kang aang
    upami abdi mah nu di batam tea.
    di parakan upami muludan masih aya pado teu?
    nu tina daun kalapa geuning?

  230. Mamat Rohimat pok:

    mangga di tampi salam kenal na yeuh syaefurahman
    taroskeun ka aang tah anu sering ka lembur,saya tos sababaraha puluh mulud ge tara ka lembur,

  231. Mamat Rohimat pok:

    Ang kumaha kabarna di lembur ,aya nu heboh teu

  232. Bit-Bit pok:

    alhamdulillah sehat,ari kang saifull teh putra saha anu timana,

  233. Diplong pok:

    Kang mamat muludan tara ka lemburmah atuh keris tara di kumbah,
    Ari bit-bit mah masih keneh sok ngumbah keris di tajug ma ori, ari aang muludan ka tajug sakala aya wedang bae,
    Saefurahman putra bp cusman meureun nya.?

    Didi sunardi

  234. Mamat Rohimat pok:

    KERIS SAYAMAH DI KUMBAHNA ARI TENGAH PEUTING BAE TEU KUDU NUNGGUAN BULAN MULUD

  235. Mamat Rohimat pok:

    Di, ari babaturan anu sa angkatan jeung saya sok aya di kota teu, si Tarna ,Tarsim, Didi adina si durahman

  236. Mamat Rohimat pok:

    Ari kang Rudiana kamana nya teu nonghol nonghol
    sibuk pisan sugan nya, sok atuh kang Rudiana longokan ieu urang parakan ,kumaha hajatana teh
    saha bae anu dongkap teh

  237. kolor_ijo pok:

    To: kang maman rohimat

    How are u, my friend? Not a very long time I wasn’t seeing u around, but now u look thin…

  238. Mamat Rohimat pok:

    i’m fine ,Who is this

  239. Mamat Rohimat pok:

    Kang Diplong ,,?! eta aya kolor ijo geuning beurang beurang, hei kolor ijo tembongkeun jirim anjeun, ke rek digebog ku haur koneng ,ha ha ha

  240. Kolor_ijo pok:

    Do u free after work? I mean… I need u to be my interpreteur to show this city. Give me your phone number, I’ll call u later heheh… Si kasep kang mat, piraku hilap?

  241. Mamat Rohimat pok:

    Kanggo anu gaduh Lembur kuring2007 punten ah bade tumaros, hoyong nempelkeun foto jirim sim abdi kumaha carana nya,tolong info melalui email abdi : dipmif@sctvnews.com

    hatur nuhun
    Mamat

  242. Kolor_ijo pok:

    Aya naon tah kang mamat? Wayah kieu geus paciweuh teu paruguh. Sieuneun meureunan kapiheulaan ngumbah keris na ku kolor ijo…

  243. Mamat Rohimat pok:

    Dear Kolor Ijo

    my mobil no at 021 921 20662,or my office no.021 4533296 please call me now

    B/R
    Mamat

  244. Mamat Rohimat pok:

    kolor ijo teh saha sih nya ,jurig ta lain …?

  245. Kolor_ijo pok:

    Did u get my messages? Mamat! I’m really gonna get married!

  246. Kolor_ijo pok:

    Hus poho nya? Sy teh my soul is a liberty… Heheh, kang mat tapi saya teh brangkali jatuh maklum sabab umur urang geus deukeut uzur, lagi2 NGELANTUR. Kawasna keur manusa, saumuran urang teh geus jiga mobil nu erek parkir, leumpang na kudu xtra waspada supaya gak kcebur kali atawa di gebuk polisi heheh…. Kang mat, titi kamal bae nya, alias ati ati kalo malem hua a aaa…

  247. Icuk Yunadi (garajati) pok:

    Hanjakal nya, seueur tamu ka lembur kuring teh, masih nganggo nami samaran. Asa kirang pas bae.

  248. Kolor_ijo pok:

    Aduh punten sensei icuk yunadi. Manawi nuju nyamar heula ieu teh. Sing kapanggih ku astrajingga bahaya…

  249. Icuk Yunadi (garajati) pok:

    Henteu . pedah bae nganggo namina kolor ijo, nu di pikasieun ibu-ibu. Cobi nganggo nami samaranna nu sae sapertos : arjuna, si ganteng, afgan, pangeran cinta jeung sajabana

  250. aan pok:

    sim abdi ge gaduh wargi di parakan teh, di buah jenuk sareng parakan girangna.

  251. Diplong pok:

    Wilujeng ka kolor ijo kang icuk oge aan anu tos ngalongokan desa parakan,

    Kanggo kang mamat , di kota teu aya nu sa angkatan kang mamat,
    Arsim di kwsn industri pulo gadung di pabrik gelas, janten scurity,

    Hatur nuhun
    Ka sadayana

  252. Kabayan pok:

    Kang diplong, wilujeng wanci kieu… Ari kuring saha nya?

  253. Mamat Rohimat pok:

    Haturnuhun info na kang Didi.

    Di ari kolor ijo teh saha nya.?

  254. Mamat Rohimat pok:

    Wilujeng kang kabayan ,

    lam kenal buat kabayan

  255. Mamat Rohimat pok:

    Leres kang Icuk Yunadi,
    Carekan tah si kolor ijo teh, mani ngalilieur saya,jadi panasaran saya ge , saha eta teh …?
    tapi da kenal jeung astrajingga geuning

    salam kolor ijo
    dari kolor beureum

  256. Kolor_ijo pok:

    Halah kapanggih uy baraya sadaya. Ayeuna kang mamat reseup ngangge kolor beureum… Mani ngejreng meureunan. Duh kang mamat, aya bola basket asup ka maleber, kang mamat teh sok kawas kolecer. Lieurrr……eun.

  257. Kabayan pok:

    Mang tarjo naek delman, sikolor ijo kawas preman… Salam tepang ti abdi kang mamat ! Biasa kabayan. Kuring neangan nyi iteung nu keur hamil teu uih2 tos 2mggu. Duka kamana teu aya nu terang. Indit ngorolos kitu bae. Hanjakal meureun kawin ka kuring, manusa anu boga prinsip jiwa merdeka. Ok, merdeka kang…

  258. Kolor_ijo pok:

    Euleuh2 eta si kabayan bandar gaplek leungiteun ambewena… Kamana ath eta peuyeumpuan teh? Sieuneun meureun bisi diparaban ku hitut hahahah… Hidup urang parakan… Hidup astrajingga, geus lila teu panggih. Bae lah da sieun si di takol. Sensei icuk how are u? Kang diplong geura kumbah tah keris….

  259. maman wahyu pok:

    Weleh ..weleh….Jang Aan, akang sieun yeuh , di kaca Parakan mah tos kalebetan kolor Ijo, hiiii…hiiiii….seyemm……..

  260. maman wahyu pok:

    hiiii………….ayeuna tos aya kolor ijo, enjing kolor beureum,no bade dongkap mah kolor na meureun jiga kuwung kuwung, warna warni, ku araraneh nya.

  261. Diplong pok:

    Wah…wah..wah.
    Loba tamu yeuh ka parakan,
    Kang mamat coba suguhan wedang tah si kolor ijo jeung sikabayan, coba menta cai ka abah depong keur ngabura kolor ijo jeung kabayan , pasti ngajirim aslina lamun geus di bura ku cai ti bah depong mah,

  262. Mamat Rohimat pok:

    Rame euy diparakan
    mangga bagea teuing yeuh dulur dulur sadayana,Kang maman wahyu ,kolor ijo ,kang diplong,kang kabayan ,sok geura kepung eta kolor ijo teh bisi nganggagu pamajikan batur

  263. Mamat Rohimat pok:

    Eta kang didi ku daun kelor cenah mah ambeh teu datang deui

  264. Mamat Rohimat pok:

    Kang Maman wahyu,

    Kolor biru siga kolor persib bandung

  265. Mamat Rohimat pok:

    Mun unggal poe rame kieu teh nya kang didi, mani resep online nya juga, sok atuh ngadu bako geura ambih jiga di alun alun

  266. Mamat Rohimat pok:

    Kolor ijo mah kuduna di suguhan ku menyan putih
    etamah kang didi, ulah di bere nu ngeunah moal beukieun, ha ha ha ha

  267. Kolor_ijo@yahoo.com pok:

    Ampun kang deplong, ngaing embung di bura da si abah mah bau bako. Anu arek di bura mah kang mamat bae tuh anu geus leungiteun pangacian…. Aya carita, jalma serem ngakan tomat eta kolor beureum gaduh kang mamat… Moe menyan dina batu, barang na si kabayan geuningan metu… Mang sahri make totopong, nu seuri teh ngeuning kang diplong… Pipiti eusina lauk, nu taliti ukur gan icuk… Lalajo film di matraman, nu nyuguhan kolor ijo menyan baladna siluman hehehe….

  268. Kolor_ijo@yahoo.com pok:

    Di paraban naon jang eta si kolor ijo da mamang mah teu ngalalarti… Geura jiad onaman bisi katutuluyan. Lamun teu bisa ngajiad na tepungan bae abah jojon anu aya di pakidulan. Hah geus rupa2 geuningan nu hirup di alam dunya teh. Aya kolor ijo, kolor beureum na kang mamat, nu biru milikna kang maman. Ari nu belang milik saha atuh? Heug siah patuduh-tuduh silih sedekeun….

  269. Kabayan pok:

    Riweuh geuningan? Mending ngarorek ceuli akh… Jangar pisan, gara2 na virus kolor ngarenjah di dieu. Kolor belang saha atuh nya nu katinggaleun di imah nyi rangda teh?

  270. Nyi iteung pok:

    Ari kang kabayan sok kawas bolon bae, apanan kolor belang teh kagungan akang. Sidik neng onah sok cacarita di tepas mang juned yen kolor akang cenah anu katinggaleun di kolong ranjang na teh. Abdi mah alim gaduh salaki anu tkg selingkuh teh. Enya ge keur kakandungan, kuring sanggup maraban budak hiji mah. Ulah neangan kang… Kuring benci poligami, kuring kuciwa ka lalaki nurus tunjung kawas akang teh… Akang teh calimud !

  271. Kolor ijo pok:

    Sok parasea ka dinya… Kamari mah di sangka teh pamajikan si kabayan kabur teh gara2 teu kaparaban, ari heug teh si kabayan kanyahoan belang na kolor na teh di kolong ranjang neng onah markonah anak ambu anah anu sae manah tur ramah tapi teu bisa papah…*tuluykeun kabayan ah ah na ku maneh*

  272. Kabayan pok:

    Ari ilaing nya kolor ijo ku nurustunjung. Puguh kaula teh leungiteun nyi iteung, make kudu neruskeun uh ah uh ah kararitu… Hidup kolor belang !

  273. Kolor ijo pok:

    Tah pan ayeuna mah katohyan saha tukang bobok tukang tarok tukang nyingkab-nyingkab keun anderok teh. Saha deui….KABAYAN si bandar gaplek tukang rorek nu kawas ekek hekhekhek…. Kahade bae ulah di barengan ku kokohek, kabayan, sing di sangka ku kang mamat beungek………..

  274. rudiana pok:

    Wargi-wargi kumaha damang ? aya kabar ti lembur kamari Desa parakan seharian di guyur hujan saren sungai cpedak dan cigede meluap sampe ka Jl. raya mangga simak di http://info-desa-parakan.blogspot.com/

  275. Didi sunardi ( DIPLONG ) pok:

    Leres pisan eta warta desa teh kang rudiana,
    Malahan di bantar peucang seueur nu tos babad pare tinggal ngeprak bae, ka bw palid sadaya, karunya pisan ka patani urang, akibat seueurna penebangan liar di leuweung garunggang,

  276. Didi sunardi ( DIPLONG ) pok:

    Akibat leuweung gundul etateh kang rudiana,
    5 bln katukang sy manggh mbl truk puso mw kayu hol ti parakan, sy nanya ka barudak ojeg nu di maleber, cenahmah geus biasa tiap peuting ngaleut ti leuweung garunggang, di kawal ku polisi cirebon 4 motr,

  277. Didi sunardi ( DIPLONG ) pok:

    Kunaon aparat desa urang caricing bae..?
    Sakitu tengah peuting ngaleut mbl galede mw’an kayu,
    Kunaon teu tibeurang .?

    Patani urang ahirna nu ngarasakeun imbasna, aturan nanggung pare mlah nanggung peurih, ku dtangna banjìr,

  278. Kolor ijo pok:

    Ulah nangis di dieu kang diplong, isin akh………. Ari nu salah saha? Nu ngajual kayu saha? Nu nebang kayu saha? Nu teu ngingetan nu teu mepelingan saha? Tah eta nu salah… Geus puguh nu ngarenjah kayu mah salah, naha caricing bae… Ulah ukur koceak deungek da moal aya hartosna mun teu di barengan ku tarekah mah. Sok angguran wudhu heula… Punten komentar na rada rada cador !

  279. rudiana pok:

    heheheh etateh tandaning paduli ka nu dilemburnya, tapi dibalik banjir ageng ayeuna sok mawa berkah kalembur urangmah. anu sok ngaladok keusik jeung nu mepprek batumah jiga tisubuh tos siap-siap nyandak dingkul sareng tanggungan kacai ngala batu jeung mawa pacul ngumpulkeun keusik. http://info-desa-parakan.blogspot.com/

  280. Mamat Rohimat pok:

    Walah eta di leumburge aya banjir nya ,kumaha
    kang Didi kondisi ayeuna ..?
    sawah cibailat mah beak meren nya. matak karunya
    kanu boga sawah sisicai mah.

  281. Mamat Rohimat pok:

    Muhun kitu manawi kang Rudiana, aya banjir aya
    berkah na, kanggo wargi anu usahana ngala batu sareng pasir mah .

    Tapi kumaha kanu sawahna ruksak kaceot ku cai,
    mana keur usum panen mun teu salahmah nya.

  282. Kolor ijo pok:

    Tah haturan juragan rudiana, salam tepang ti abdi. Paralun teuing, kedah nyalahkeun kanu kagungan hirup hurip na manusa kana sagala anu ayeuna nu nuju di sing hareupan. Da sagala masalah teh datang na ti urang keneh urang keneh. Keun musibah teh pasti mawa berkah, nu hiji di beulah kenca banjir cai panon hiji beulah katuhu banjir rejeki. Da urang mah sasat na mah aktor, sareng Anjeuna nu kagungan marga dumadi jisim sutradara urang. Tara angger hirup mah. Sabab lamun sadaya manusa di pasihan bungah bae, maraneh na moal inget kana saha ari maraneh na teh. Saha anu ngahirup huripan na? Saha anu ngagolotorkeun renghap hirup na? Sarba salah kahayang manusa mah. Di bere halodo salah, dibere hujan salah. Tp da eta nami na sisi manusiawi. Salah bae lain setan bener wae da lain malaekat. Manusa nya manusa heheh… Jeung deui hirupmah moal bisa caang kawas panon poe, sabab lamun caang jiga kitu geus pasti hirup teh bakal leungiteun rahasia. Nya cindek na mah statis, kitu kitu bae meureunan kang rudiana. Eh punten, juragan rudiana maksad teh. Cagg… Sampurasun akh!

  283. Dadang Kutakembaran pok:

    Nu ngajual kayu butuh ARTOS, anu meuli pedah loba ARTOS, anu ngangkut butuh ARTOS, anu ….. sarua butuh ARTOS. Boh liar, boh resmi sarua mawa kasangsaraan, naon bedana liar jeung resmi ? teu ngARTOS

  284. Kolor ijo pok:

    Aya tomat gigireun sisir, asik kang mamat geus hadir… Pak camat luncat ka pinggir, kang mamat tong seueur mikir… Jadi heunteu ieu teh nyuguhan menyan teh? Ulah menyan nya, punten nawar, hoyong bakakak hayam jajangkar kuring mah…

  285. Kolor ijo pok:

    Akh kang dadang, pernah maca buku mahatma gandhi heunteu? Di dinya di tulis, bumi ieu cekap keur minuhan kabutuhan tiap manusa, tapi teu cekap minuhan kasarahan manusa. Tah ayeuna pendapat kuring, menyangkut kayu ieu, liar atanapi resmi eta ukur produk pikiran manusa. Nu pasti mah eta sarakah na manusa teh beulah dinya… Salam tepang kang ti abdi !

  286. Dadang Kutakembaran pok:

    sami2 wilujeung teupang Kolor
    saprak penebang LIAR diRESMIkeun,gunung dijaga kunu RESMI. . . leuweung loba nu gundul
    aya alus baheula can resmi, leuweung aman

    Ngiring prihatin ka patani anu kena musibah di Desa Parakan, mudah2an sabar

  287. Mamat Rohimat pok:

    Kolor ijo
    SMS NA TOS KA TAMPI, ARI BAKAKAK MAH TEU AYA DA HAYAM NAGE EUWEUH KABAWA KU BANJIR,

    NGOMONG NGOMONG IMAH DI LEMBUR KA BANJIRAN TEU
    BALIK HEULA LONGOKAN SAWAH CIBAILAT GEURA LOBA SULUH ANU NYANGSANG

    INGET KEUR JAMAN URANG LEUTIKNYA ARI TAS BANJIR TEH LOBA LAUK DI SAWAH

  288. Mamat Rohimat pok:

    KANG DADANG ,BAGEA TEUING ATUHNYA TOS LAMI TEU KATINGALI DINA KACA PARAKAN,

    DAMANG KANG …?

  289. Mamat Rohimat pok:

    KANG KOLOR

  290. Kolor ijo pok:

    Kulan, aya naon kang mamat…

  291. Dedi pok:

    pararunteun…. kang mamat, kang dadang kang kolor ijo, ngiringan mampir di desa parakan, eta geuning lamun ningali obrolan kang kolor iji , kang dadang, kang mamat mani upleuk pisan geuning, sok emut ka lalampahan baheula upami lebak cipedak pas caina geude etamah upami bade sakola ka cijemit teh malipir mapay lembur batur ngahidaran lebak cipedak da caina gede pisan, nya ari sakali-sakali mah sok di pake keur mandi ari balik ti sakola teh.

  292. Dadang Kutakembaran pok:

    Alhamdullh Kang Mamat pangestu swaktos ayeunamah

    wilujeung teupang Kang Dedi, timana online teh ?

    ngomong2 soal Cigede di Parakan desa
    emut nuju ngaji ka Pa KH. Imam Subuki kira2 taun 85an
    sok dititah abdas ka dinya ka girangeun jambatan
    rek magrib, isya jeung subuh langganan ka dinya
    waas, kmarana kitu batur ngaji teh nya ?

    acan aya listrik di Parakanna oge haritamah, masih make damar
    bada isya sok ngawangkong di warung pinggir jalan, bari ngadepongan dongeng enteng ti Mang Jaya

    salam kasadayana urang Parakan
    punten ka Pa Kyai, rumaos abdi jodar

  293. Kolor ijo pok:

    Ambeu aya semah geuningan nyebat kolor ijo nami na kang dedi. Cobi akang ngangge kolor naon? Si kabayan kamana nya, dagang gaplek sugan?

  294. Dedi pok:

    Wilujeung teupang ka kang dadang kutakembaran, ari abdi mah kawit namah ti desa cipedes kec ciniru, ari ayena teh nuju nuturkeun indung suku ngalalampah ka lembur batur milarian anu teu aya, nyaeta ayena abdi aya di cibitung, ari kang dadang teh linggih di mana kitu?

  295. Diplong pok:

    Eta kolor ijo mani capetang, kebulan ku parupuyan kang mamat tah si kolor ijo,
    Lamun kolorna nu palid ka ceot ku banjir , lain kolor ijo deui meureun,
    Jadi sarung ijo jiganamah,

    Hidup sarung ijo :-):-):-):-)…!

  296. Kolor ijo pok:

    Kang diplong, ke mun kolor kuring palid mah heug colek ku kang diplong mere kuring mah ikhlas. Itung2 serah terima jabatan bae… Tapi ketang engke kuring make kolor naon atuh nya? Kang diplong, eta kang mamat kuring menta bakakak teu di bere. Keun siah di emon emon….

  297. OMAN pok:

    ASS.TEPANG DEUI SARENG ABDI OMAN TEA,KANGGO KOLOR HEJO SALAM KENAL TI ABDI,TERAS KANGGO BIT BIT AYA SALAM TI GEBOY

  298. OMAN pok:

    Teuras kanggo budak B.R.C, aya imformasi acara kumpul kumpul nu tdina tgl o8, di undur janteun tgl 15 maret, info lebih lanjut hub. TEDY BEJO. hatur nuhun

  299. OMAN pok:

    teu hilap,salam kenal ka kang rudiana se,sareng kang mamat rohimat.salam kenal oge sadaya urang KUNINGAN kususna urang parakan kum wae lah sadayana

  300. OMAN pok:

    ka diplong nu keur ngla kalapetong, balik enggs bisi ka peugat caah maling wotak……

  301. OMAN pok:

    ang,jdi ka lembur,sugan rek ngumbah keris…,salam bae ka ema teu bisa ngiriman ktu

  302. Kolor ijo pok:

    Deuh eta kang oman ngabsen euy, cik atuh tarembalan….

  303. maman wahyu pok:

    waduh…sakieu ramena,sakieu loba jelmana, eta kolor ijo can ka tangkep keneh nya,,,,hiii…..hiiii…..matak maruringkak sabulu bulu ieu mah, kang mendingan kolor ijo na di sasajenan ku congkot di endogan ,di tambih bakakak hayam , ngahephep jigana kolor ijo teh di suguhan eta mah. he….he….he….( punten ah , heureuy sakedik )

  304. lemburkuring2007 pok:

    Iraha ngempel di parakan teh,,,? sariap teu…?

  305. Mamat Rohimat pok:

    Kang kolor ijo
    eta aya tamu kahormatan ,anu kagungan leumbur kuring ngajak kempel, sok di palire ,ngadamel rencana sakantenan

  306. Mamat Rohimat pok:

    Hese kang Maman nangkepnage da bisa ngaleungit si kolor ijo mah

  307. Mamat Rohimat pok:

    Buat OMAN lam kenal juga met gabung di layar kaca desa parakan

  308. Mamat Rohimat pok:

    KANG kolor ,jam sabaraha biasa online teh
    (online bareng atuh jam 18 atau jam 19)

  309. Kolor ijo pok:

    Ampun eta kang maman mani asa kacida ka ngaing teh, can di pakean kolor biru meureunan… Kang mamat kuring menta tulung, eta kolor biru pasihkeun ka kang maman nya hakakakak…. Teu hilap kanu kagungan ieu blog, iraha bade kempel teh nya? Sok lah si ganteng kolor ijo bade pamer raray, pamer seuri, pamar pangaweuruh. Heueuh heug teu nanaon aranjeun rek nyarios kuring narsis, kampungan, jadul. Nu penting mah pribadi kuring enya enya orisinil teu di buat buat jeung tanpa basa basi…. Kang mamat bandar tomat alo na pak camat, hayu atuh online bareng…

  310. tessss…..tes…..tes…..

  311. eta geuning aya kolor ijo……!!!!!anu timana ieu tehnya….

  312. Kolor ijo pok:

    Adawww… Alus uy nami teh layung wangi, ari wangi na teh ku naon atuh? Ku pandan, cikur, jahe atawa naon ieu teh……… Oh wangi parfum ta minyak angin? Mun ku parfum ieu abg, tp mun minyak angin geus jadul…. Bae akh lieur keur ngopi heula jeung kapal api bari di haseupan ku jarum super. Hoyong teu nu karitu? Da kuring mah bosen kudu sulutru jeung menyan mah. Eta mah mangga sanggakeun bae ka kang maman, kang diplong atanapi kang mamat bae. Manawi aranjeuna keur ka usap ku karuhun. Hidup karuhun…… Wakwaww…..

  313. Diplong pok:

    Kang mamat oge kang maman, gara2 kolor ijo jadi rame di parakan, kajeun ulah di gurah-geureuh, urang ingu bae kurungan na ranggap, ambeh teu leupas,
    Ulah di bere bakakak tuman, bere bae kodehel jeung otokowoh, beh ngagaremol huntuna,

    :-l…!

  314. Mamat Rohimat pok:

    Kang Kolor …?!

    Ari kang Didi teh ka mana nya ,

    ari wanoja urang parakan ka marana nya
    teu aya pisan anu mejeng di kaca geuning,
    ajakan atuh kang kolor lah ambih tambah rame

  315. Diplong pok:

    Kanu kagungan lembur kuring mangga ngiringan bade kopi darat di parakan, sasih payun minggu pertama pan libur panjang, cobi geura kalalembur,
    Cobi kang mamat, kang rudiana, aank, di rancang, urang bageakeun nu gaduh lembur kuring,

    Hatur nuhun.

  316. Diplong pok:

    Kang mamat , abdi di ganti namina ku diplong, da kolor ijo ge, teu ngajirim aslina,

    Wslm
    Didi sunardi

  317. rudiana pok:

    Liburan kedahna kalemburnya, ulah hilap ayeuna keur usum lauk jeung hurang pami ka pasar baru meser hela heurap/kecrik/lintar jeung kempis soalna di cegede boh dicepedak ker loba lauk jiganamah. sareng tong hila siapkeun kratingdaeng keur mantuan sepuh macul di sawah da jigana paculeun rada uduh mun usum hujanmah nya.

  318. Mamat Rohimat pok:

    KOLOR ,KOLOR, KOLOR

  319. Mamat Rohimat pok:

    Loba lauk paray meureun nya kang Rudiana jang pepeseun, tah lamun hurang mah jang pelaseun, resep pisan nya,

  320. Mamat Rohimat pok:

    Kang Kolor,
    Dititah balik ka lembur tah ngala lauk ka cigede loba hurang cenah cek kang rudiana, bari meuli pacul anyar cenah jang macul di cibailat

  321. Mamat Rohimat pok:

    OK kang Diplong 86,

    Kang Kolor hudangkeun kang Diplong cenah rek online bareng jeung saya

  322. Mamat Rohimat pok:

    KOLOR,,,,,,,,,KOLOR,,,,,,KOLOR,,,,,,KOLOR

  323. Kolor ijo pok:

    Tos aribak ieu teh geuningan rikat tos naronghol? Punten nu can ibak mah nyingray heula ngaganggu yeuh ka sinyal nu kuring… Kang diplong keur nyemplong, ari kang mamat keur…… Keur naha cing?

  324. Kolor ijo pok:

    Aduh eta kang mamat mani rikat nyadiakeun tempat… Omat ulah waka ngomean jimat wayah kieu bisi kawalat, goreng na bisi kasambat. Kang diplong cik bejaan eta kang mamat sina tobat hakakakak…. Hoyong bakakak !

  325. Kolor ijo pok:

    Hah urang parakan, kang mamat ngajanjian ngajak online ka kuring kawas ngajak kabogohna*caritana ieu ngagorowok hahah….*

  326. Kolor ijo pok:

    Kang mat, kuring ari mireng kratingdaeng teh sok rada gugup, soal na eta teh obat kuat paling mujarab. Lamun teu salah mah jeung bonteng heheh… Eh kang mat online na ke tabuh 21.00 deui nya, punten aya peryogi. Kolor patukeur. Ke mun tos online mah ku abdi di miskol hakakak…

  327. Diplong pok:

    Leres kang rudiana, liburan mah uih heula, urang ayakeun kopi darat,
    Bari sakantenan ngepung kolor hejo, mun ka tewak urang borosotkeun kolorna ganti ku sontog.
    Sina jadi
    Sontog ijo,

    Hidup
    KOLOR. :-o

  328. Kolor ijo pok:

    Duh Gusti, ieu teh naha jalmi2 teh beut ngamarusuhan ka abdi….lepat kuring naon…bebaskeun kuring nun Gusti tina nyeri peurih, sareng harapunten aranjeuna sabab maranehna heunteu terang naon anu keur di perbuat ku maraneh na. Amiiin……

  329. OMAN pok:

    kolor ijo mulai panik,numatak ngaku wae atuh kang,saha sabenerna akang teh.teu kenging ktu ah , ke di porosotkeun kolorna ku si didi,sanes kitu kang didi

  330. OMAN pok:

    kanggo desi rt, ko cuman tes, hayu ramekeun deui blog urang parakan

  331. oman pok:

    plong baruk di lembur tas caah gede?,loba hurang meuren,kanggo mamat(aban} baruk ka banjiran bumi na,kasabar wae nya,bantar peucang oge rata cenah ka bawa caah,karunya ka petani,mana karak di tanduran deui

  332. Kolor ijo pok:

    Istri wadah nagara, pameget paseuk nagara… Sok geura eta paseuk urang sarerea di rawat….

  333. kolor…kolor…kolor….kolor….kamana atuh bieu online hentu nuju monitor kitu….!!!kang oman kumaha damang, kang mamat mulud ka lembur teu. eta ari kang bit-bit kamana mani tilem kitunya,,,,,,kumaha kang rudiana mulud teh ka lembur teu,,,,

  334. maman wahyu pok:

    Kang Mamat, gampil atuh nangkep Kolor Ijo mah, pan tadi tos di sarankeun ku abdi, nangkep kolor ijo mah kedah ku congcot di endogan, bakakak hayam, rokok na Samsu, Bajigu bae lah tambah na saceblung mah, geura kolor ijo teh langsung ngurunyung ku eta mah. Iraha kopi darat teh Kang ? wartosan abdi susuganan tiasa ngariung. Nuhun.

  335. Kolor ijo pok:

    Layung wangi, kuring td keur maca parancahan budak cibunut di page ngobrol. Lumayan panas oge eum. Kangge kang maman, dudukun heula nu metu hekekek…. Saha nu gaduh bubuy boled? Ari kolor biru tos di angge kang maman?

  336. Sy jadi lieur jiganamah kolor ijo daharna menyan da geuning teu jauh ti parancah jeung tumpeng, sararieun, ari cibunut teh dimananya..

  337. Kolor ijo pok:

    Kuring mah embung menyan sakeprul jeung parancah saulas mah. Moal ge metu nu jiga kitu mah… Mun teu salah cibunut teh perbatesan jeung ciniru. Lembur nu multiagama tea, ceuk beja. Gemah ripah loh jinawi. Ari pawaris tahta na teh nya budak cibunut eta anu teuing saha ngarana. Ari anjeun ti palih mana? Kuring wetan….

  338. Ari lebah wetan teh wetan mana, abdimah anu ti parakan thea, ari
    Kang ijo anu timana atuh, sugan we ari tos wawuhmah tiasa nganjang,,,he,,he,,

  339. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  340. Kolor ijo pok:

    Kuring ngageugeuh alam gaib anu loba pisan mahluk nu bs mancala putra mancala putri… Eta onaman lamun rek percaya. Mun nganjang ka kuring mawa kapal api, 234, sareng rangginang. Poma ulah kopi tutu pangpang na mah sok ka seuglong. Kade surutu cap adipati ulah tinggaleun. Bakakak hayam jajangkar, bubur bodas, bubur beureum. Heug parancahna menta kanu bisa, asal geunah kadenge ku kuring anjeun pasti d tarima. Hiji deui, mun anjeun awewe omat make samping lereng adumanis jeung stelan kabaya. Ulah arek make rok mini, span atanapi u can see. Mun lalaki cukup stelan piyama hideung atawa bodas, heug make iket… Nuhun !

  341. Kolor ijo pok:

    Panunjuk tempat kuring, tangkal asem….

  342. Kolor ijo pok:

    Ulah poho make bakiak…..

  343. karareueung ngadengenage matak maruringkak bulu kuduk,,,

  344. abdimah bade pamitan bae ah mangga di lajeng bae…..permiossss…

  345. maman wahyu pok:

    ari kolor ijo meni raos nyarios teh nya,jigana kedah di pasihan bakakak reungit tah, geura tos di pasihan bakakak reungit mah kolor na pasti robah , moal hejo deui tapi kayas, luntur warnana, geus di bere eta mah, ihhhhhhhhhh……meni sararieun eta tempat tinggal na kolor ijo, leuweung geledegan sugan mah nya, iihhhhhhhh………kang mamat menta jampe geura tah ka kang ALAM ANU SOK NGALAGU Mbah dukun.

  346. maman wahyu pok:

    #@$!%^&$#@ >>>….Lumpaaaaaaattttttttt….*&^*&()..aya kolor ijo….

  347. Kolor ijo pok:

    Kang maman, aeh eta kang maman… Ibak heula kang kade kumbahan sing bareresih nya kolor na….

  348. Budak cibunut_thea pok:

    Di palih dieu ge geuningan virus kolor teh neureukab…. Sok kang maman, punten upami teu leupat mah kolor ijo teh sieuneun ku daun kelor. Cepret bae….

  349. Diplong pok:

    \\\¡//
    ( * * )
    ¡ ¡
    ( )
    ( )
    \ /
    \ /
    ¿ ¿

    KOLOR..
    KOLOR..

  350. Kolor ijo pok:

    Eta ari kang diplong keur nanaonan? Heuh ari laku manusa nya naha geus rupa rupa kitu…….

  351. oman pok:

    alhamdulilia sehat, layung wangi saha anjeun saleuresna atuh?

  352. sule pok:

    tewak kolor hejo leuleup keun ka leuwi patik

  353. Mamat Rohimat pok:

    LOR SORRY LOR KAMARI SAPOPOE TEU ONLINE SIBUK ,GEUS LAPOR PAJAK NYAN, SUNSET POLICY GEUS REK ABIS ISUKAN GEURA LAPOR HEULA PAJAKNA AWASI PENGGUNAANNYA, OK COY

  354. Mamat Rohimat pok:

    Sampurasun …………!kamarana ieu jalma teh geuning teu katingali dina kaca

    Kang KOLOR IJO, KANG DIPLONG , KANG OMAN ,AYADEUI SULE ANYAR SIGANAMAH, KANG MAMAN WAHYU, LAYUNG WANGI OGE ANYAR SIGANAMAH, BUDAK CIBUNUT MANGGA GABUNG DEUI

    SARENG KANG RUDIANA, OGE TEU HILAP KANU KAGUNGAN LEUMBUR KURING , HAYU URANG KEPUNG DEUI TAH SI KOLOR IJO

    GEUS LIEUREUN KOLOR IJO TEH DI UBER UBER BAE

  355. Mamat Rohimat pok:

    KANG MAMAN ,PASIHAN BAKAKAK BEURIT GEURA SI KOLOR IJO MAH, LANGSUNG NGAJIRIM GEURA , HA HA HA HA

  356. Kolor ijo pok:

    Hah, makhluk beulah dieu mah jarahat geuningan…. Aya nu teu usah mikir….kolor XL hahahah…………

  357. Satria kewok pok:

    Wilujeng enjing wargi parakan…

    Baiklah, akan aku ceritakan pd kalian semua hikayat hdup yg berbeda, bahkan mungkin bertentangan. Boleh jadi jagat akan goncang, tapi itu tak menjadi mengapa. Karena aku, hanya ingin mengungkap kebenaran sejati, bukan kebenaran cuma di mata 4JJJl.

    Namun, catat! Aku tak bermaksud menggugat logika yg absurd. Sebab, hidup sendiri lahir tanpa logika—bukankah hanya berdasarkan imajinasi manusia? Dan inilah aku, ingin mengungkapkan bahwa akulah manusia pemilik sah kehidupan yg jelas.

    Semenjak awal, hikayat memang sarat dengan absurditas. Aku mungkin bukan siapa – siapa, dan manusia tak ber-apa. Logika yg kacau, bukan? Aku hanya menguraikan bukti bahwa ada bibit – bibit ketidak-adilan yg ditanamkan dunia dalam hidup ini….

  358. Kolor ijo pok:

    Ok, satria kewok…
    I love humor. That’s something that I think you can’t ever get enough of.

  359. Kolor ijo pok:

    Dan ini pesan saya untuk anda: lakukan hal hal yg anda ketahui dan anda akan belajar kebenaran yg perlu anda ketahui. Dan jika anda tidak bisa membuat org lain tertawa, tebuslah dengan menjadi orang yg penuh perhatian. Tp anda jangan pernah berbuat pura2 seperti teman baik yg penuh perhatian dan jujur, sbab sikap seperti itu adalah sikap yg benar-benar merampok akhlak dan kejujuran…

  360. Mamat Rohimat pok:

    PUNTEN ACH NGIRING NGALANGKUNG

  361. Kolor ijo pok:

    Bade ngalangkung kamana? Tos meser kolor heunteu… Yeuh rekomendasi kolor anu ayeuna keur ngetop nyaeta kolor tyson. Ceuk beja eta kolor ciri kanggo lalaki perkasa, nu teu perkasa mah lewat bae…..

  362. Budak cibunut_thea pok:

    Kang mamat, salam angge pak edy tos di dugi keun ku abdi. Saur na hatur nuhun…. Punten nembe ayeuna pendak na kang….

  363. Mamat Rohimat pok:

    Kanggo Budak Cibunut

    Haturnuh pisan kang Cibunut

  364. Budak cibunut_thea pok:

    Sami2 kang mamat. Kamari kaleresan tepang waktos abdi bade latihan tenis meja…. Kamarana bae atuh nya urang parakan teh meni jempling tos sababaraha dinten….

  365. oman pok:

    a,mamat,a rudiana, aang,bit2,budak cibunut,layung wangi,kang yono, agus doang,kang maman,diplong,kolor hejo, kamarana mani tiiseun jasa,kang mamat aya semah anyar yeuh,satria kewok,mani sae jasa nya gaduh nami teh, plong artina KEWOK neon?

  366. oman pok:

    kanngo a,mamat,nu nuju monitor sok lah ramekeun deui

  367. oman pok:

    oh aya deui budak cibunut,sok lah a rame keun deui,

  368. mela ney pok:

    tes tes ehm cleng….

  369. Budak cibunut_thea pok:

    Siap bos…

  370. Mamat Rohimat pok:

    Sok atuh rek diramekeun mah ,beuleum tah kolor ijo ambih rame

  371. Mamat Rohimat pok:

    ABSEN ,kolor ijo, diplong,kang Rudiana,oman,mela ney,satria kewok, kang maman wahyu,layung wangi, budak cibunut, sareng sadayana bae kum

  372. Budak cibunut_thea pok:

    Abdi hadir yeuh kang Mat…. Dupi kolor ijo kamana nya, pundung sugan?

  373. OMAN pok:

    eh kang mamat,teu kenging ktu ah,sanes di beulem kolor hejo teh,tapi di DURUK KOLORRna,

  374. Kolor ijo pok:

    QUIT..
    uing hayang kaluar tina kaulinan ieu ah, tapi lain LOGOUT. Uing masih keneh sarua kawas nu ku baraya kenal, ngan ieu lain LOGIN AS DIFFERENT USER komo SHUTDOWN -H NOW
    embung nuntaskeun sama sakali

    pasangkeun bae FIREWALL pilah2 IP saha wae anu di idinan meunangkeun akses. Atawa kudu meng-ENKRIPSI ka warna kolor uing?
    teu pernah deui ngubah settingan IFCONFIG eth0 atawa PROXY, jadi masih di tempat anu sarua basa baheula baraya mampir

    ku bantuan EMULATOR WINE uing nyoba ngamaenkeun game di WINDOWS tina GNU/Linux bari nginum katugenah sabab kolor kuring rek di daruruk. Tah ti dieu mah moal aya BLUE SCREEN tina GNU/Linux, komo deui nyampe kudu neken ALT-CTRL-DEL terus END TASK kawas produk MICROSOFT
    nu pasti ieu lain carita ngeunaan CRACKER atawa HACKER, diri uing da masih NEWBIES, ngan sapotong kolor…..kolor ijo !

  375. Diplong pok:

    Kang mat, sy hadir yeuh,

    Aya info kangge sadayana, kanu biasa atawa nu pernah ngantri nuhunkeun cai ka dukun cilik “ponari” , ayeuna tos teu praktek deui, ponari ayeuna tos di kemas, janten “Ponari sweat”

  376. lemburkuring2007 pok:

    aya=aya bae..hee.hhe

  377. Budak cibunut_thea pok:

    Punten kang diplong, produksi mana PONARI SWEAT na? Pesen hiji lah angge ngubaran baraya urang….kolor ijo tea heheh !

  378. Budak cibunut_thea pok:

    Punten kang diplong, produksi mana PONARI SWEAT na? Pesen hiji lah angge ngubaran baraya urang….kolor ijo tea heheh ! Sugan bae rada ideung geus di inuman PONARI SWEAT mah……

  379. Mamat Rohimat pok:

    Tah geuning aya bisnisan anyar jualan ponari sewat,sok sing bade pesenmah kang Diplong

  380. Mamat Rohimat pok:

    Ari kang Kolor ijo teh kumaha damang kitu…?

  381. Kolor ijo pok:

    Kang mamat sehat? Kunaon kawas nu kangen berat. Kuring amanat nya kang mamat, ulah lumpat mun keur icalan tomat….*heureuy: MODE 0N*

  382. Diplong pok:

    Kang cibunut tah geuning nonghol kang kolor nu rek di bere ponari sweat, tp jiganamah moal neurak ari ngan saukur di inumanmah, kuduna di mandian di bw ka imahna ponari,

    He..he..:-)

  383. Budak cibunut_thea pok:

    Enya kang kumaha sae na bae…. Tapi ketang bisi geunjleung upami si kolor eta di bawa ka muka umum mah. Kinten2 kolor na ukuran M, L, ta XL nya?

  384. syaefurahman pok:

    ass.wr.wb.

    alhamdulilah rame geuning ayeuna mah?
    kumaha daramang akang,teteh?
    bagea ka,kang oman kumaha wartosna?

  385. Diplong pok:

    \\\\///
    ( Θ ¿ Θ )

    Hadir…!

  386. Mamat Rohimat pok:

    MOAL AREK DI PANGLUMPAT KEUN LAH KANG KOLOR

  387. Kolor ijo pok:

    Hahah… Barangkali saya teh jatuh maklum karena usia kita telah dekat UZUR, lagi2 NGALANTUR. Yeuh kang mamat, buat manusia seusia kita teh layaknya mobil yg mau parkir, jalannya xtra waspada supaya jangan kecebur kali ato di gebuk polisi hahah……: wakwaww ! !

  388. Mamat Rohimat pok:

    Kang Kolor ,ari saya mah masih sangat muda umurna ge 17 tahun, jadi ulah di saruakeun jeung kang kolor anu tos sepuh,wek wek wek

  389. Mamat Rohimat pok:

    ABSEN,
    Kang Diplong, kang Maman , kang kolor ijo, oman ,budak Cibunut, syaefurahman, Bit-Bit, satria kewok, lemburkuring,mela ney, kang Rudiana,layung wangi, aang,
    sareng sadayana wae lah ,
    mun teu hadir mawa surat dokternya

  390. Kolor ijo pok:

    Ya, saya mengerti. Karena Dari gaya kyk anak 17th, dari cara bicara seperti baru 20th dan di lihat dari cara jalan seperti umur 18th. Jadi orang akan mengira umur akang 55th heheh…….:siul

  391. Budak cibunut_thea pok:

    Saya hadir pak…. Tolong catat yg jelas, jangan memanipulasi heheh…. Siip lah kang mat, sok absen tiap dinten !

  392. maman wahyu pok:

    Abdi aya kang Mamat,pan linggih na di pengkereun rompok kolor ijo, pami payuneun mah ke langsung di rontok ku manehna ( kolor ijo ) ihhhh……….sieuuuuuunnnnnn. Eh…kumaha acara kumpul di rompok kang Rudiana teh janten teu ?

  393. Diplong pok:

    \\\\ ////
    [ Θ ς Θ ]
    \ ::::; /

    HADIR..!

  394. Mamat Rohimat pok:

    Kurang informasi saya teh kang Maman, jadi kurang jelas mengenai kumpul-kumpul di rumahna kang Rudiana teh, taros keun ka kang Diplong ,biasana kang diplong onfo na leuwih lengkep

  395. Mamat Rohimat pok:

    OK Kang Cibunut ,saya catat dengan spidol yang besra
    dicatet dina ati sanubari cek kang kolor ijo mah

  396. Mamat Rohimat pok:

    Kang kolor ijo,

    kita memang harus mengakui kalau kolor ijo teh sudah berusia 55 tahun ,sanes kitu kang..?

    Na..urang teh rek parebut umur bae sugan..
    ha…ha….ha…..

  397. aang pok:

    sing horeng bade kumpul-kumpul di rompokna kang rudiana…iraha atuhk kang maman, insyaallah abdi aya dilembur tilu dinten tanggal 7 pulangna..

  398. aang pok:

    kang mamat nuju monitor nya…iraha kalembur teh..

  399. Mamat Rohimat pok:

    Kang Diplong,

    Kumaha.., maulid teh rek kalembur moal..?
    mun balik pang mawakeun kupat kepel jeung tangtang angin nya

  400. aang pok:

    kamana deui atuh kang mamat teh meni laslisles kitu siga jaringan teu meunang sinyalllll….

  401. aang pok:

    kang diplong bade kalembur dinten sabtu,,, ayeuna nuju ka bank nyandak artos, kang mamat teu ka lembur kitu.

  402. aang pok:

    punten kang mamat ieu teh monitor dina handphone atanapi tina komputer…

  403. Mamat Rohimat pok:

    Kang Aang,

    Bagea teuing atuh ,kakara katingali gening .
    mola saya mah moal bisa ka lembur mun jadimah rek ka lembang

  404. Mamat Rohimat pok:

    Ah saya mah monitor dina komputer ,kabeneran keur aya di kantor

  405. aang pok:

    punten ka kang kolor,,ari kang kolor teh nuju di perantauan atanapi kumaha ieu teh,,upami pi perantauan dimana ayeuna di jakarata apa di bandung,,,

  406. aang pok:

    jadi kumaha ka lembur teu mulud teh,,sugan arek ngumbah barang kitu kang mamat,,,,,,,,,

  407. aang pok:

    eta ati kang bit-bit meni teu kabar caritanya…..

  408. Mamat Rohimat pok:

    Bener Ang saya ge teu nyaho eta kolor ijo teh ngagegeh na di lebah mana nya

  409. Mamat Rohimat pok:

    ngumbah barang mah ku cai seureuh atuh ang,,ha..ha..ha..

  410. aang pok:

    kamana deu atuh kang mamat teh …signout sugan…

    • 4HID BOROCK RAIDES COMMUNITY pok:

      BRO BRO YANG MAU HADIR DI ACARA ARISAN TLG 3 DI SUDARA AGUS MOHON KE HADIRAN YA KAREN MAU ADA YAN MAU DI BICARAKAN SANGAT PENTING DEMI KE LANCARAN KITA SEMUA MAKASIH ATAS KE HADIRAN SALAM,BOROCK RAIDES COMMUNITY

  411. Mamat Rohimat pok:

    Ang ,,ari samsung service center di mana nya, laptop saya samsung lcd na ngan hirup satengan

  412. Kolor ijo pok:

    Kang mamat sareng kang aang riweuh na ku ngumbah keris bae… Eta keris saha ngarana? Kade ingetkeun nu kuring ngarana ANDY…. Ulah tuturut munding nya, omat! Kang maman kumaha aya produk baru teu ti nabati? Pisang keju aya heu…..

  413. Kolor ijo pok:

    Nu bade aruih kade ulah ngalakukeun KDRT=Kekerasan Dalam Rongga Tjelana….

  414. Kolor ijo pok:

    Kang mat, kuring di pejaten di PT. ISS…pasar ahad heheh…

  415. Budak cibunut_thea pok:

    AADC_ada apa dengan COLORijo?

  416. aang pok:

    samsung mah dara sesah ganti bae ku nu anyar…

  417. aang pok:

    pt` iss teh naon,,,,,,internet servisies lain kang kolor….

  418. Mamat Rohimat pok:

    Aya keneh ang keur ngadagoan timbel

  419. aang pok:

    hujan gede pisan didieumah gelap meni dordar…….

  420. Mamat Rohimat pok:

    OH PEJATEN ,KAHADE DI DINYAMAH LOBA TANGKAL KELOR KANG ,SING KEUR APES KE GEBUG KU DAUN KELOR GERA

  421. Kolor ijo pok:

    Ulin yu ka ragunan…. Atawa nongkrong di mampang prapatan.

  422. Mamat Rohimat pok:

    NYA ,,DI DIEU GE GELAP DORDAR TAPI ARI HUJAN MAH CAN TURUN

  423. Budak cibunut_thea pok:

    Di kuningan panas, nuju moe segon….. Panas, panas…..*pemberitahuan*

  424. Satria Kewok pok:

    Coba, pilihlah ! Mana yg kalian suka: Apakah cinta yg dikeluarkan oleh kata kata atau oleh hati?

  425. Mega pok:

    Knalin nie gw mega cucunya bapa enjong parakan desa.

  426. Mega pok:

    Woi gag pd ol neh,
    Mana yg namax klor ijo dan satria kewok tongolin dunk mukax,lam knal jg bwd mamat dan bohani.

  427. Kolor ijo pok:

    Mba mega trtarik ma aku, ato pengen dpt fantasi berlebih? Ga apa, ruang maya ini semacam halusinasi kok…dan mba mega bisa lebih meng-ekspose diri dengan ambisi. Oya, jng nyangka aku lg frustasi ya, sebab disini aku cuma mo nunjukin kreasi yg selama ini terkubur ilusi. Dan aku juga bkn politisi, aku hanya manusia yg suka sosialisasi. Tolong jangan memanipulasi keadaan, tapi buatlah sesuatu hal atau forum lebih bergengsi di mata dunia. Jauhi arogansi dan tetap beri simpati pada setiap hal yg belum terjamah akal dan nurani. Sesekali tak ada salahnya untuk melakukan meditasi. Berpikir jernih mengatasi kebrobrokan yg melanda setiap sisi dan aspek kehidupan… Salam penuh ambisi dari raja kolor. I’m mycolor_liberty…..

  428. Mamat Rohimat pok:

    KANG KOLOR BISAAN GENING NYARIOSNAMAH

  429. Mamat Rohimat pok:

    NE CIAPA CEH MEGA KARTI YACH ,YANG SUKA ADA DI NEGRI IMPIAN

  430. Mamat Rohimat pok:

    MANGGA AH KA SADAYANA ABDI BADE WANGSUL HEULA NYA ENJING URANG PATEPUNG DEUI DINA IEU KACA

    WILUJENG LELESON KA SADAYANA ANU TOS NGABACEOH, KANG KOLOR IJO NGUMPULKEN HEULA CARITA KANGGO ISUKAN NYA

  431. Budak cibunut_thea pok:

    Kang kolor ijo, hidup ini bukan komedi dan bukan pula sebuah tragedi. Dan tatap negeri ini…disini sudah tralu sulit walau hanya untuk sekedar bisa berdiri. Cobalah jangan hanya bicara, tapi galilah potensi yg dimiliki. Mari kita sama2 susuri perjalanan hari yg selalu kita mulai dengan parodi. Carilah sensasi dan belajarlah untuk mandiri. Bukan apa2 karena yg bisa berdiri dikaki sendiri berarti dia telah tersentuh harga diri. Maaf, aku bukan mau bermain dengan ironi, tapi inilah jalan diri dalam menggapai apa itu yg namanya prestasi. Sebab hidup bukan untuk mengumbar emosi. Tapi bagiku hidup adalah bagaimana memegang tradisi yg diwarisi dari sejak jamannya nini aki. Dan tentunya, sebagai generasi yg hidup dijaman informasi teknologi, kita pun terjamah gelombang radiasi dari televisi. Lalu moderenisasi jadi bagian untuk menaikan pamor dan gengsi. Inilah variasi dan saat ini marilah kita mulai diskusi. Tapi aku nggan ngomongin koalisi, karena diri ini masih rendah dan gak punya profesi. Tapi sempet bingung: apa koalisi itu artinya perselingkuhan para politisi? Tidak ada bukti….ato belum aku ketahui?

  432. Kolor ijo pok:

    Inilah aku, seorang manusia yg slalu mau peduli. Tapi aku tak mesti berjanji untuk segera menertibkan diri. Kang bunut, disini dalam pertemuan kita di forum ini aku ingin bicara tentang mimpi. Tentang seorang manusia yg ingin hidup abadi. Juga tidak lupa buat kang mamat, aku ingin ngingetin buat makan obat biar tidak kumat. Baiklah aku mulai semuanya dengan syukur. Karena haji subur telah mundur jadi calon gubernur. Sekarang tinggal tuan benhur yg lagi sakit dubur gara2 di beri rujak cingur. Dan ceritanya kita mulai dari sini aja: Dihari libur mereka semua selalu nyempetin makan bubur yg mereka beli diseputaran cigugur. Tidak lupa juga beli sayur yg di jual di dekat rumah tuan mansyur bin haji sukur. Pulang kerumah mereka habiskan waktu dengan menghibur diri dengan cerita dan film2 syur. Ato kalo bosan mereka bisa nyebur kekolam ato memilih tidur mendengkur diatas kasur. . .*bersambung*

  433. OMAN pok:

    absen ah…..,waduh eta mega tamu anyar pangintennya?, sehat saefulrahman,masih di bogor ente? mega kumaha mulud ka kembur? satria kewok ntok 89

  434. Satria kewok pok:

    Kabarkan aku tentang malam dimana aku mematung mengukir waktu pertemuan kita; entah kapan ( dan dimana ). Kelak pada sebuah perjumpaan lagi, kabarkan padaku tentan rupa malam di kota singgah kalian…..

  435. OMAN pok:

    rupa malam adalah hitam,hitam seperti hati ente, kewok ntok 89

  436. OMAN pok:

    mega lam kenal,ente kenal ka si sule teu aya salam ti sule

  437. maman wahyu pok:

    LIEUUUURRRRRRR KURING MAH MACA NA EUY……….MENI NGAYAYAY……..N……NGANTAY……..BISA – BISA NGACAY….MENDING OGE DAHAR CAP CAY, CAG AH.

  438. OMAN pok:

    plong iraha ka lembur?rek ulin ka giranng atuh? kopi darat sareng kang rudiana

  439. OMAN pok:

    euleh… eta kang maman,nuju monitor? kang,cobi cap cay na di bantun kadiye

  440. OMAN pok:

    ari kang mamat kamana nya?

  441. mE9HA pok:

    Bunten atuh,abdi teh bisa bahasa sunda,,,
    bleh tah gabung didesa parakan,saya oge lahirna diparakan,,,
    boleh kalo mau knal ma megha,
    call me 085693857376 tp jgn missed call aj yah.
    mau maen chating boleh di FS,FB,YM (egha88@yahoo.co.id)

  442. Budak cibunut_thea pok:

    Angge teh mega add me fs aku di alex_soe@yahoo.com

  443. Mamat Rohimat pok:

    NUMPANG LEWAT BAE AH……../!

    KEUR RIWEUH

    KANG KOLOR , KANG CIBUNUT , KANG MAMAN , DIPLONG , OMAN ,MEGA ,SATRIA KEWOK ,KUM

  444. Diplong pok:

    Kamarana ieu
    Urang parakan,
    Sarare keneh jigana nya.?
    Tas ngarumbah keris jeung jimat , sareubeuheun pado mulud ti tajug jiganamah,

    Oman pado anclak nt ti tajug ma ikin di bikeun ka mahanapi,

  445. Mamat Rohimat pok:

    Diplong,
    bagi bagi atuh meunang pado mah

  446. Diplong pok:

    Kang mat kamarana ieuteh, nalongkrong di tembok bengkok meureun nya.?

  447. Kolor ijo pok:

    Hampura nya baraya sadaya. Bilih tina ucap, lampah sareng perilaku kuring sok asa kirang raos di manah sadayana. Loba heureuy sareng asa aing sok pinter. Kang mamat, kang maman, kang diplong sarang sadayana bae sim kuring nyuhun di hapunten. Waktu kuring moal lami deui. Panyawat leukimia nyerang. Akh, tapi meureunan eta teh anugrah. Keun baraya, upami di paparin kakiatan tangtos sim kuring bakal ngalongokan ieu blog. Sakali deui moga baraya anu aya dikaca ieu blog ngahapunten sim kuring….

  448. Mamat Rohimat pok:

    Kang Kolor ijo,
    kuamaha eta carios teh leres kitu…? mani sumeredet kana hate, nya’an ieu teh…!

  449. Mamat Rohimat pok:

    Diplong,

    Lain nongkrong di tembok bengkok DI, can angges ngadahar berkat muludan, komo eta ari kang AANG mah
    pang lobana meureun nya.

  450. Diplong pok:

    Kangge kang kolor, upami leres eta cariosan teh , abdi oge sami2 nuhunkeun dihapunten
    Tiluhur sausap rambut ti handap sausap dampal, mudah2an sing enggal damang,

    Upami bohong bakal kawalat ti kang mamat nusok jualan tomat, tapi ayeuna jualan jimat mulud

  451. Kolor ijo pok:

    Kang mat sim kuring 3bln deui ceuk dokter mah nu sakola. Tapi teuing duka isuk duka pageto, apanan umur mah rahasia Allah. Urang mah teu ngagaduh-gaduh…sanes kitu kang?

  452. Kolor ijo pok:

    Muhun kang diplong, kuring tereh titip buku…

  453. Mamat Rohimat pok:

    Kang Kolor Ijo,
    Ulah sok sisiwo jeung umur pamali,apan urang sok menta dipanjangkeun umur sehat walapia.tapi upami leres kitu mah abdi ge ngiring sedih ku kayaan nana
    kang kolor ijo, tapi saya rek ngadu’a kanggo kasehatan kang kolor ,mugi mugi sing enggal sehat deui di paparinan kakiatan di paparinan katabahan sabar di dalam menghadapi segala coba’an.kanggo kulawargi atuh sing sabar menghadapi cobaan dan jangan lupa untuk memberikan suport.
    saya oge nuhunkeun di hampura samudayaning kalepatan bilih aya ucapan atanapi obrolan anu kurang mernah di hate kang kolor ijo hapunten sakali deui nya kang kolor. nu paling penting mah ulah poho make kolor IJO nya ,ha ha ha …..
    (serius teu sih kang kolor teh)

  454. Mamat Rohimat pok:

    Kang Diplong,
    urang ngalongokan kang kolor ijo yu,bising beneran kayaanana.serem pisan ari ngadenge panyakit namah
    (padahal bareto mah rek di kepung ku urang teh, tah kolor ijo teh)

  455. Kolor ijo pok:

    EPISODE Buram:
    CATATAN LEPAS SEBUAH PERPISAHAN

    Saya sudah mengalami banyak hal dari hidup ini. Tapi kalian mungkin mengalami lebih banyak dari saya. Kita tak mungkin menghapus semua itu, bukan? Dan tak perlu kita menghapusnya. Justru pengalaman itu yg memperkaya diri kita. Orang tak akan tertarik pada buku kosong tanpa tulisan secuilpun. Kita semua mempunyai sisi hidup khayalan, bukan? Kita semua mempunyai impian-impian indah tapi juga impian-impian buruk. Tapi dalam mimpi itu kita tak lebih dari bayangan yg mengejar bayangan2 lain. Bila kita terbangun…………………..justru itu yg merisaukan saya. Apa yang akan terjadi bila kita terbangun nanti? Mungkin kita akan mencari wajah yg sudah kita kenal, senyuman yg biasa kita saksikan. Tanpa itu semua kita tak punya kepastian, bahkan mengenai diri sendiri.

    Dengarkanlah, saya mencintai baraya semua. Saya amat-amat sangat berterimakasih atas waktu-waktu yg kalian berikan untuk memperhatikan saya. Tapi hidup disini sudah semakin sulit dimengerti. Hidup—yg mungkin tampak sederhana itu mendadak jadi rumit dan menyusahkan, sekaligus menggelikan.

    Aku pun mengucap terimakasih bahwa aku boleh mengalami semua ini, boleh bergaul dan mengenal kalian semua, terutama untuk kesadaran dan untuk penemuan makna bahwa kalian telah ikut mengisi hari2ku. Terimakasih juga untuk suport dan doanya. Terutama untuk kang mamat, kang diplong, kang maman dan semua orang2 parakan yg tidak bisa saya sebut satu per satu. Juga semua baraya lembur kuring semuanya…..
    ( untuk teman-temanku yg sedang berjuang untuk melakukan sesuatu, teruslah berjuang karena tidak akan ada para sepak walau kegagalan menyapa jika kita memang sudah berjuang dengan sepenuh tenaga )

    JAGALAH KESEHATAN KALIAN SELAGI KALIAN MERASA SEHAT. SEBAB SEHAT ITU MAHAL. JANGAN SIA-SIAKAN HIDUP KALIAN………

    Tertanda,
    KOLOR IJO

  456. mE9HA pok:

    Yang namanya kolor ijo kalo coment panjang banget ce,emangnya gag pegel apa jarinya.
    Buat Pak diplong kalo mau maen Friendster fotonya yang umur 17 tahun yah.

  457. Satria kewok pok:

    Namanya manusia neng megha, trm aja apa adanya. ciao…….

  458. Diplong pok:

    Kang kolor
    Sy sampe trenyuh membaca
    Apa yg kang kolor ucapkan,
    Tanpa sadar sy sampe meneteskan air muludan yg sy ambil ti musholah .

    Biar sabar kang kolor.

  459. megha pok:

    aduh lagi pening pala,kang kolor minta bantuannya dong siapa tau ada masukan buat saya???

  460. Mamat Rohimat pok:

    Megha,
    Kang kolor ijo tuh sedang sakit jadi belom bisa memberikan bantuanya yang di harapkan

  461. Budak cibunut_thea pok:

    Kang mat, sakit naon ath saderek kolor ijo teh?

  462. megha pok:

    Ywd buat kang kolor ijo moga cepat sembuh aja yah.

  463. SAPRIDA SUDIRMAN pok:

    Assalamu alaikum !
    sampurasun…..!
    ka rerencangan sadaya kumaha daramang ?
    Nepangkeun abdi saprida sudirman putrana mantan jurutulis dirman. rompok abdi kalereun masjid desa parakan (dayeuh) tea.
    punten abdi bade hoyong terang saha nu ngadamel ieu situs teh ? mun pameget ku abdi dijantenkeun dulur, mun istri dijantenkeun garoa(komo upami geulis kawanti-wanti endah kabina-bina, ditilik ti gigir lenggik di teuteup ti hareup siuep) wuakakak……kak…..! punten heureuy ……!
    abdi reuwas ! mendakan situs desa parakan !
    salaku putra daerah nu dilahirkeun di desa parakan abdi ngaraos bangga yen urang parakan teh gaduh niat silaturahmi mageuhkeun duduluran.
    sanajan melalui dunia maya tea. ngadamel situs sapertos ieu, supados lewih alus abdi usul kumaha lamun komunitas urang parakan khususna, umumna urang kuningan nu aya di jakarta teh tiasa paamprok jonghok.” bengkung ngariung bongkok ngaronyok ” ngadamel paguyuban urang perantau, kapungkur tos aya urang hirupkeun deui, kanggo wahana tuker pikiran jeung tuker pangalaman.saha nu terang diantara urang tiasa saling bantos boh dina karerepet oge dina ksenangan amin……..!
    pokokna abdi support pisan kana ide ti sobat abdi ngadamel situs desa parakan ieu.
    lamun aya waktos kanggo abdi geura bales ka email abdi. hatur nuhun. hapunten bilih aya kalelepatan nyarios basa sundana. maklum tos lami pisan teu ngadangukeun dongeng enteng MANG JAYA ti radio linggarjati.
    4×4=16 sempat tidak sempat harus dibalas.
    Wassalamu Alaikum wr. wb !

  464. Didi sunardi pok:

    Hallo..!
    Saprida kumaha bandara aman terkendali teu, bisi kurang aman sambat bae masuha,

    Kang mamat
    Tah saprida tatangga kang mamat,
    Nuboga
    BOROCK CLUB

  465. Didi sunardi DIPLONG pok:

    Saprida kumaha BRC
    Longokan lembur , teu ngumbah keris kamari mulud.?

  466. andy ditom pok:

    asalamualaikum.. nepangkeun andy ti blok kidul…ngomong2 anak2 parakan ngayakeun arisan…???tiasa teu abdi ngiringan

  467. Didi sunardi DIPLONG pok:

    Arisan naon brekele..?

  468. Mamat Rohimat pok:

    Eta aya tamu anyar nya,
    Saprida sareng Andy ditom mangga di tampi salam kenal na
    sok urang ngareuah reuah di ieu kaca supados tambah duduluran

  469. Mamat Rohimat pok:

    Kang Cibunut,
    ari kang Kolor Ijo teh gaduh panyawat LEUKIMIA ngakunamah tapi duka da can ngalongok saya ge,
    tapi mudah mudah enggal sae deui bae nya

  470. andy_ditom pok:

    muhun kang mamat salam kenal,pa didi kmaha kabarna??? taroskeum wae atuh ka saprida jiganama terangeun atwa ka si ambopn

  471. maman wahyu pok:

    Kang Kolor Ijo , abdi mah mung tiasa ngadu,akeun, mugia enggal di damang keun deui tina panyawatna, oge abdi nuhunkeun di hapunten tina ucap cariosan sok bilih aya anu sakinten teu genah kana manah, maklum lah urang teh sering heureuy, hapunten nya kang Kolor Ijo , sing enggal damang sabihara bihari deui. Kang Mamat , kang Cibunut, kang Diplong, hayu urang du,akeun kang Kolor Ijo sing enggal damang deui.

  472. ade_deplek pok:

    nepangkeun kasadaya urang parakan,kuring deplek kawit ti karangmaja,nuju ngumbara ka parakan…salam wae kanu sok nongkrong didieu…
    wassalam
    deplek

  473. Budak cibunut_thea pok:

    Leukimia kutan teh? Kanker sel darah atuh eta mah…. Geuningan gawat. Pang wartos keun bae di garut aya pangobatan alternatif di daerah cicurupan jalan anu bade ka pameungpeuk. Rerencangan abdi oge atos rada mendingan. Manehna di vonis dokter paling bs tahan 3bln deui. Ayeuna tos 6bln tiasa tahan. Eta teh anugrah. Hilap namina duka haji naon. Tapi da di daerah dinya mah atos terkenal. Cobian bae kituh, manawi aya berekahna…… Ari akang kamarana bae? Bagea teuing nembe medar deui….

  474. Syaefurahman pok:

    asalamualaikum…
    e…aya ditom geuning?
    kumaha cageur cu?

    kang oman
    ari no hp teh sabarahanya?
    muludan kamari pulang teu?

    kang diplong
    muludan pulang teu?
    ulah hilap keris dikumbah?
    hade goreng ge warisan eta teh.

    alhamdulillah…tos ramenya ayeunamah,
    aya kang saprida nu kagungan borock club,aya andy ditom.

  475. Mamat Rohimat pok:

    Kang Cibunut,
    Haturnuhun informasi insya allah ku abdi di sampekeun

  476. Diplong pok:

    Ari saefurahman putra bp udin saca (kalimi) ta putra bp cusman,

  477. agus do@ng pok:

    ka kang oman ari didinyateh oman anu orang kidul sanes,anu sok ngiring arisan tea?tedi bejo ge hoyongen gabng,tapi teacan terangen carana.di bales ah

  478. Mamat Rohimat pok:

    absen ………

  479. ditom pok:

    alhamdulillah cageur kang saeful…

  480. teddy BRC pok:

    nepangkeun abdi nu ngageugeuh tembok bengkok, bade ngiring ngaramekeun…makan talas, campur kedondong, di balas dong

    • ahid pok:

      t3dy bejakeun kasi agus alamat nun rek arisan alamat na dimana barudak angota BRC nayakeun bae, wayana da waktuna tos cakeut hatur nuhun sateuacana

  481. syaefurahman pok:

    hadir……….

    kang diplong

    nya leres pisan.
    ari dilembur musim naon kang?
    ari agus,agus mananya?

  482. tien pok:

    bejooooooo……

  483. teddy BRC pok:

    saefurahman teh saha? Opung sanes? Kanggo Personil2 Borock, tgl 12 april teu kenging hilap nya? karempel deui.Ditom kumaha kabar na?di tanyakeun kunti. Kanggo Iyan gala herang.kok euweuh kabar na?

  484. nepangkeun ka sadaya daya,jambul kuring teh…bilih saderek sadaya peryogi belut dongkap wae ka abdi,dlm brbagai ukuran.,kanggo om diplong..peryogi sbrha?nu kmri emang tos seep?

  485. ditom pok:

    ted arisan iraha?? emang mun milu bisa….

  486. teddy BRC pok:

    ktka Manusia Penuh Ambisi,Yang ada Hanya Emosi..Sang Illahi Terasa Jauh di Hati.Nurani pun seakan tlah Mati…tp. ktka Kita dekat dengan tuhan, ketenangan pun akan kita dapat kan, Hutang2 Pun akan di Bebas kan ( Pak di2,Mah te2p kudu Bayar Hutang 2M ). Kanggo Bos Yono Sareng Bit2, Tepang ka Abdi henteu, Nu Gaduh Alun2

  487. teddy BRC pok:

    bisa Bae tom, Mangkana engke tgl 12 Datang,

  488. ditom pok:

    dimana arisanna? emang mun milu bisa.??nyieun jaket jadi kan?? jambul nte kamana bae tara maen futsal deui??

  489. teddy BRC pok:

    london kamana bae???/

  490. teddy BRC pok:

    tom lila amat?? Mati lampu atau habiseun Pulsa???

  491. dedy london pok:

    cuy,cipedak caah…bale ka rendem

  492. ditom pok:

    gus alamat E-mail ane kitting_ibe@yahoo.com. ane tiap malam oneline, chating bae lewat YM…

  493. teddy BRC pok:

    london ajakan tom, rek milu bikin jaket moal????

  494. maen golf ayeunamah tom,futsal cuma wt smpingan..

  495. t3ddy BRC pok:

    Oman, Geus sare sugan??? kok Teu Online. Mun engke tgl 12 datang, Ulah poho bawa Cai Ponari. Ok??

  496. kang didi teh nu mana??? nuj naon ayeuna??? Biasana nu namina kang di2 teh, jalmina kasep, Bageur, tukang nulung kanu butuh, tukang nalang kanu susah…tepang ka teddy, Agus doang henteu???

  497. teddy BRC pok:

    kanggo kang mamat:
    Wilujeng tepang…

  498. Bje pok:

    tom,kabeh na nu milu arisan teh 30 Urang,henteu terikat Rt 02,Bae. sabulana di kocok 2 Orang. Info lbh lanjut Hubungi . Ambon, Ju2n, Agoes, Jambul.
    masih on line teu?

  499. Diplong pok:

    Kang mamat , ramepisan yeuh kang rudiana kamananya.?
    Ieu seu’eur tamu, pamuda cisampih sadaya kang, geura bageakeun kang mamat,

  500. anan-tea pok:

    allowww semua khususna budak BRC,oman, ade deplek,andi ditom,teddy brc, jarang nimbul,dedi_london, TEU POHO ka para senior di Desa-Parakan kumaha kabarna…?? saya ANAN tea,
    (KEPADA SUTISNA BIT-BIT NT MASIH DI INDOSTAR KAN? HP NT SABARAHA NOMERNA..?)
    no urang 08158940533. di tunggu!…..

  501. sOmeOne pok:

    Tile Kumaha kabarna???
    Tile inget te bareng2 ejeng babaturan reuni sd parakan diPalutungan trus ayena kabogoh orang mana?
    moga aja sukses buat kamu!!!

  502. Megha pok:

    Woi TEDI/SILVI udah gabung neh,kemana aj pak kmaren???
    Buat ditom foto yang dlu dikuningan masih ada ga.

  503. agus do@ng pok:

    ka kang tedi,on line kitu

  504. agus do@ng pok:

    neng,mega slm kenal nya

  505. agus do@ng pok:

    tom ayena on line treu,ieu alamat e mile saya goes_vet@yahoo.com

  506. T3ddy BRC pok:

    Sorry meg, gw baru gabung. maklum sja sekrng kan udh dket PEMILU. Gw jd ANggota CALEG

  507. Mamat R pok:

    Weh rame geuning,

    tah kitu atuh ngarumpul di dieu da geus aya arena nu gampang

  508. T3ddy BRC pok:

    dupi anan teh anan mana??? anan tile, atau anan rayi na kang ma2t ????
    Saefurahman kamana wae??? boa ayeunamah tos ngabodasan kulit na. Upami agus hoyong kenal kitu ka neng mega???

  509. T3ddy Bje pok:

    gus, keur sibuk nya??
    iyan aray, anu ti gala herang..kumaha kbarna?? Mun tisa mah eta Motor Honda GL MAX, teh,teu kenging di ical..seu eur sejarahna. saksi bisu lalampahan urang keur ngora….

  510. anan-tea pok:

    eulueh2 tedddy BRC mani somseu ka uing,,sok atuh kenalan deui..!! kumaha acara kumpul teh bisa gabung teu???

    Tuk BIT-BIT kamana wae gak pernah monitor skrng..!

  511. halooo,kamarana ieh teh,ditom on line atuh, di antos ku sim kuring

  512. t3ddy BRC pok:

    sanes somse anan, sy oge sering ka pasar baru ktmuan sareng acep….
    mun rek gabung mah tiasa bae. mun aya waktos mah tgl 12 kumpul di monas resep upami karumpul teh, jdi poho
    kana hutang. ayeuna anan tinggal di mana???

  513. kang mamat, kok ti iseun???

  514. t3ddy BRC pok:

    kanggo para personil BRC
    sok ah rame keun situs parakan
    di tunggu….

  515. t3ddy BRC pok:

    kang mamat, no hp anan kok henteu aktif???
    parantos di gentos nya???

  516. ditom pok:

    assalmualikum..wah makin rame yeuh orang parakan tapi pada kamana yeuh sesepuhna?????

  517. t3ddy BRC pok:

    jangan jdi kan Cinta laksana Mouse, Klik kanan – kiri, Tanpa arah kepastian..
    tp,jdi kan cinta laksana Hardisk, sbagai tempat menyimpan data2 Cinta Sejati.
    Lindungi data Cintamu,dengan Anti Virus…
    agar kelak data Cintamu tersimpan Aman dari Gangguan Virus2 Cinta yang akan Mengganggu…
    dan
    jdi kan, kelak Cintamu Ibarat Centrino Core2 Duo
    melesat Jauh terbang tinggi di Singgasana Cinta..

  518. cinta kadang membuat kita kecewa dan bahagia,karna cinta orang bisa lupa segalanya termsuk jiwa,

  519. jadi ngapain berjuang demi cinta,cinta cukup alpenlibel,karna ada cinta di setiap alpenlibel

  520. ditom pok:

    bul maen golf na di hawara ta di bantarpeucang =))

  521. anton.s pok:

    jambul kumaha kabarna?
    ayeuna gw dimana?
    ajak2 tuh.

    bej`o
    ditanyakeun ku mamang.

  522. anton.s pok:

    jo,alamat email?
    ol jam sabaraha?

  523. t3ddy BRC pok:

    jambul apik2 Wae
    Rencana Rek buka Cafe Lembur Kuring
    tersedia Bermacam – Macam makanan Khas Lembur
    - Sorabi, Combro
    24 Jam Non Stop
    Kcuali Malam Jumat kaliwon
    Haraf Maklum aya Kerja an Sampingan ( Jaga Li2n )

  524. saprida pok:

    woy budak parakan jeung sakitarna !
    nu bade ngiringan arisan mangga diantos ku abdi. tiasa menghubungi anggota BRC.
    arisan ieu kanggo embrio paguyuban anak rantau nu aya di jakarta,BANDUNG. budak ti parakan khususna umumna budak kuningan.MANGGA ……! urang pageuhkeun duduluran !
    nepangkeun kasadayana ti abdi nu ngageugeuh alun-alun parakan tea.
    SAPRIDA SUDIRMAN
    KANG RUDI DIANTOS SMS-NA KU ABDI
    021-95525071 + 085695202638
    hatur nuhun……..!

  525. Megha pok:

    Huy Tedy lagi sibuk neh gw.
    biasa mentri keuangan mah

  526. Teguh pok:

    Assalamu’alaikum
    salam kenal ti urang cikahuripan lapang…

  527. Teguh Tea pok:

    iyeu kamarana urang parakan… gening rarehe…

  528. aang pok:

    teguh mana ieu teh,,,rai na neni sanes

  529. aang pok:

    kmh yeuh kang saprida cageur,,,,,iraha arek kalembur teh,,inget teu di cai pedak newak bebek,,,,,,

  530. Teguh Tea pok:

    muhun upami ieu saha nya… aang mana nya?

  531. aang pok:

    abdi rerencangan sakolana nu ti parakan,,,ari teguh teh kapungkur teh upami teu lepat kuliah di bandungnya,,,,

  532. Teguh Tea pok:

    Kang aa gaduh Yahoo Messenger teu upami gaduh mah sok mangga di add Id abdi ieu ID na must.teguh pan resep nya upami tepang di dunia maya mah.. rada waas upami nyariosken lembur anu endah tea teh..

  533. aang pok:

    ayeuna di jakarta apa dimana teguh teh,,di damel dimana,

  534. Teguh Tea pok:

    ih… abdi mah.. kuliah na sanes di bandung.. ari abdi mah kuliahna di jakarta.. oh.. rerencangan sakola.. upami naros ken ka teteh, saha tepang na.. rerencangna sakola di mana SMP ta SMEA..

  535. aang pok:

    je kamana ieu teh sibuk keur nyiapkeun jang kawin sugan!!!!!!!!!!!!!!

  536. Teguh Tea pok:

    abdi di jakarta.. damel di daerah fatmawati… upami kang aang damel ta wirausaha, ayena di mana?

  537. aang pok:

    sorry signout heula ah nya,,,abdi di damel di celangkap.

  538. Teguh Tea pok:

    muhun atuh… sanes waktos di sambung dei… wassalam..

  539. ditom pok:

    absen….diluar puanas banget, ngawedang yueh aya kulub boled jeung sapeu….

  540. sok atuh lajeng ngawedang na

  541. Diplong pok:

    Lewat heula ah…

    Sieun di kepung ku BRC

  542. anan-tea pok:

    ted agoest do@ng teh keur palling love ka teh mega sugan jeuleu be meni puitis kitu emailna ge heueuy…berean awewe atuh tedy, ETA KANG DIPLONG MENI SOMBONG MAMPIR ATUH KA DIEU TUH BUDAK BRC KEUR NARONGKRONG…KE DI BERE JINGGO KU URANG CAP KADIE…

  543. anan-tea pok:

    test…..testtt…123..123..kamarana ieu teh sign out kabeh sugan…

  544. teu aya deui!nupika cinta iwal anjen,kamarana yeh

  545. mana,tedi baruk ek on line,di tumggu didieu,ganti.

  546. Bje pok:

    bener pisan nan,agus teh keur PDKT ka neng mega, sampe teu bisa dahar, sare

  547. macet naha ted di jalan karak nyampe?

  548. t3ddy BRC pok:

    kolor ijo….
    ka mana wae????
    Upami isn kaluar, Ku margi kolor na sobek, di2 Diplong tiasa ngajahit..
    Paranto Kursus Menjahit 3 tahun.
    Kolor Ijo, Datang lah
    di sini sedang Pesta Kecil,,,
    datang ga di undang, Pulang ga di antar

  549. t3ddy BRC pok:

    kang di2,sareng kang aang Khususna, Baruk hoyong terang Naon BRC teh???
    BRC teh cikal Bakal Borock Club
    Borock ( Barisan Orang2 Cukup Kreatif )
    tentuna Kreatif dalam Hal Positif…
    BRC (Borock Ridders Community ) di bentuk Tgl 09-Nopember 2008
    tujuana : Hoyong memper erat tali silaturahmi,Khususna Wargi Parakan…
    Urang hirup di perantauan laksana terjun di Medan Perang..
    Mudah2 an dengan adanya Organisai BRC,ngabantun manfa’at..khusus na kanggo Personil2 BRC, Umum na kanggo wargi parakan

    Info : 081586681662 – 02194201628
    No Politik
    No Sara
    No Sex
    No Missed Call

  550. Bje pok:

    Mega katanya pengen di ramal??
    sekedar masukan sj buat kamu…
    km kan lahir di bulan april…km co2k nya jdo pedagang, jangan di bagian Keuangan
    karna banyak Goda an nya

    Untuk lbh jelas nya
    ketik
    REG RAMAL
    kirim ke ( Mana sj sesuka km)

  551. Bje pok:

    Assalamu Allaikum????
    ( cek pak ustad Upami teu di jawab, matak dosa ))
    Ka marana yueh???
    Mani ti’iseun

  552. anan-tea pok:

    ted budak kamarana yeuh…? susulan kang diplong atuh ajakan nongkrong di warung bah suad..sugan loba budak di ditu keur maraen gaple. bejaan si agoest doang ulah kamalinaan kituh. moal ge bogoheun teh mega mah…..(heureuy..)

  553. Bje pok:

    Gus, masih Online teu???

  554. Bje pok:

    Malam Jum’at
    terasa Nikmat
    jka di isi dengan Mengaji dan Shalat
    Smoga Kita terhindar dari Perbuatan2 Yang Penuh Maksiat
    karna kita hidup di dunia dan akherat
    jdi Isi lah hidup ini dengan hal2 yang Bermanfa at
    Buat kang di2…..
    cepet lah bertobat
    Mumpung Umur belum tamat…

  555. t3ddy BRC pok:

    ku say oge gues di beja an nan, beurang peuting ku saya di Omongan
    tapi Malah ngajawab na teh ” ke ujung dunia pun akan ku kejar, saya oge teu apal Ujung dunia Aya na di mana???

  556. t3ddy BRC pok:

    leres pisan ang, nuju keur sibuk…tapi lain rek nyiapkeun jang kawin..
    keur nyiapkeun kanggo aang
    denger2, aang rek di sunatan deui??
    bener henteu??
    Mantri sunat na cenah kang di2.
    rek anggap2 an naon??
    saya siap bantu 24 Jam.

  557. Bje pok:

    Tutup Lawang Sigotaka…

    Wassalam
    t3ddy BRC

  558. kutet pok:

    gusd aya barang teu .,?@

  559. Diplong pok:

    Malem jum’at ngumbah jimat, ngumbah golok jeung kampak,

    kamana ari kang mamat, geus teu ngalongok barudak,

    Barudak BRC
    Nusok maraen dampuh, ayeunamah putzal cnah,

    Hidup
    Dampuh

  560. pung pok:

    tesssss….

  561. pung pok:

    teddy…teddy…teddy…
    jambul…jambul…jambul…

    bau…bau…bau…

    istirahat heula ahhhhh—>>>cape

    salam kenal kasadayana urang parakan.
    sukses slalu buat semuanya.

    ti abdi

    ( opung tea )

  562. Teguh Tea pok:

    anan… iyeu anan pak kirman nya…? urang teguh tea urang butong.. Nan… maneh ayena dimana? nan boga YM teu.. Nan add yeh ID YM urang.. must.teguh

  563. OMAN pok:

    rame plong, kabaran deui kang rudina ,ke tgl 12 bisi hoyong terang ka MONAS ULIN ,saefurahman,agus doang adi si bagyo, london nt di teangan ku si darsum,JO nt pesen cai ponari ke di bawa keun, saya rek mawa SAKARDUS sugan laku

  564. OMAN pok:

    buat teguh,lam kenal met gabung walau hanya di layar kaca,nt butong na blok mna deukt ka ma nasim teu, nuhun

  565. Teguh Tea pok:

    waduh jauh manasim mah.. muhun salam kenal oge… urang deket lapang bumi na ge… ari anan eta anan tile nya? ari kang oman parakanna sabelah mana?

  566. Teguh Tea pok:

    Sign out hela ah… da rek damel.. punten ka sadayana…
    wasalam…

    Abdi Teguh tea

  567. Megha pok:

    eHm……..
    Rame Pisen yeh budak Parakan….
    Karasep Tee???
    Are kira2 arompong ulah naronghol,bising dicarekan ke mang suad,

  568. tes,numpang lewat nya!

  569. OMAN pok:

    punten ka kang teguh,nembe ngawaleuran saya di desa parakan blok kidul cakeut bumi na kiayi ikin,ari anan sanes anan tile,tapi anan raina kang mamat rohimat, sareng ka diplong ko foto na di simpen dina komen mobael,salah,ka neng mega emang kenal ka mang suad?apa nu ngetik diplong?

  570. Teguh Tea pok:

    Punten atuh nembe di waleur oge.. oh.. sanes anan tile di kinten teh anan tile.. kang oman nuju damel?

  571. ditom andy pok:

    assalamualaikum…..kmaha urang parakan walaras????

  572. pung pok:

    teguh
    ente damel dimana?
    trus ditanyakeun ku syaifudin,jeung ku asja.
    hehehehe…

    man,ente sok kakota teu?

  573. saprida pok:

    wilujeung tepang oge !
    punten ieu kang aang mana nya ????????

    abdi hilap kapungkur teh tos newak bebek teh dikumahakeun nya ku kang aang teh bebekna mani gogoekan bebekna teh, di bawa ka rungkun awi ci bailat nya ?
    Mani beuki pisan kana bebek teh ih !

    he…….he…….punten heureuy ah !!

    Anan anjeun ngageugeuh dimana ayeuna ????

    Mang muhana kumaha damang ? salam sono ti abdi ah..!
    kang rudi nuhun e’mail na tos di bales!! urang hayang mampir mun pas kabeneran t ka bandung.
    salam ka sadayana !!!!

  574. rudiana pok:

    Sapa-kangge

    1. Kang Dadang Pakembangan
    Haturnuhun Kang Dadang Tos sumping Kabumi kaleresan
    Patepang Sareng Kang Muhanna Ti Parakan Oge Pun Raka
    Jojo Jioharno (atuh Tiasa Uplek ngobrol di bumi abdi
    basa Hajatan Kaleresan Para Tokoh Desa Oge Nuju
    Ngempel di Bu mI Simkuring Insa Allah Berikut Camat
    dan Sekmat hadir Aya ke di Munculkeun di situs.

    2. Kang Saprida

    Haturnuhun urang tiasa silaturahmi di dunia maya kaleresan abdi oge sok nyari-nyari temen seangkatna
    Si Sana kumaha kabarna ayeuna aya dimana…Insa Allah Sanes Waktos Urang tiasa silaturahmi ketemu di lemburnya.

    3. Bewara
    Enjing di Dusun III tanggal 22 aya Tablig Akbar dalam Rangka Maulidan kerjasama dengan Pemdes Desa Parakan. Penceramah 4 Habib dari Yayasan Nursyifa Jakarta. Mohon Doa Restunya Semoga Sukses dan Bermakna Bagi Warga Desa Parakan

  575. Didi sunardi Diplong pok:

    Bagea kang rudiana,
    Ya, sy turut ber do’a mudah2an acara trsbt sukses teu aya halangan,
    Kang rudiana,
    Sy mireng kabar , sekmat pa iis bisri , kbrna bade ngagemtos posisi camat maleber, upami eta leres mudah2an parakan tambh majng dna sgala sgi pmbangunan

  576. absen………………………,ka kang ditom,kewengi putsal ta henteu?

  577. andy_ditom pok:

    wah teu terang kang agus…taroskeun wae ka kang nurman, kang jajat, ke mun bade futsalmah di kabaran…

  578. andy_ditom pok:

    wah teu terang kang agus, nya insyallah mun barudak maen futsalmah abdi ngiringan wae lah, milu nongkrong doang ngaramekeun…di antos wae lah ke wengi..

  579. t3ddy BRC pok:

    On line teu Guz?????

  580. ted jambul suruh masuk on line

  581. t3ddy BRC pok:

    Opung di mana Ayeuna???
    Di tunggu telpona…

  582. t3ddy BRC pok:

    Bener Oman..
    Siganamah nu ngetik nateh kang diplong (ASPRI)
    Mega mah teu kenal ka mang suad

  583. BRC pok:

    Guz, Ngke Peuting Futzal Moal????

  584. Assalamuallaikum wr,wb

    Puji syukur sya ucapkan kepada anak-anak Desa Parakan yang ada di Kota Jakarta, bahwasanya anak-anak Desa Parakan masih tetap bersatu dengan diadakannya pertemuan-pertemuan setiap bulannya, yang skarang membentuk organisasi yang di sebut V BRC ( Borock Rider Community ). semoga dengan seringnya pertemuan silaturahmi BRC mampu menghadapi persoalan-persoalan yang ada dan bisa menciptakan berdiri sama tinggi duduk sama rendah.
    Thanks

  585. Ombènk-tèä pok:

    Ngala hurang ka cipedak,ngalana make ayakan,
    Eh bararudak,punten ah abdi ngiringan.ka adu,jambul,kusrata oge sareng dedengkotna
    B’jo.wani kneh teu tandìng?

  586. saya selaku perwakilan,siap……..,kutunggu di medan perang,haaaaaaaaaa

  587. ditunggu kang tedi,sareng jambul?

  588. Sorry ted, saya karek gabung…
    kumaha geus married ncan???
    iraha balik kalembur??
    Email nte Naon???
    kumaha barudak Borock??
    masih osok karumpul teu???

  589. haloo,tedi,jambul.on line teu?

  590. teddy BRC pok:

    bagea teuing Aray..karek aya kabar na
    saya pulang ka lembur,paling sa taun sakali.
    lebaran kamari,saya ka Gala herang, Cek Bokap nte, nte na teu Mudik
    Barudak masih osok karumpul,tiap bulan..
    Sampe Waktu ayeunamah,saya ncan Married…
    email saya : teddysetyadi@ymail.com

  591. neangan awewe nu kumaha?? sampe ayeuna ncan Married??
    jdi inget waktu keur sakola…
    salam bae ka barudak Parakan
    - Wahid ( Tabeng )
    - Asep ( Lepay )
    - Saidi ( Bengkik )
    kamari mulud,saya pulang kapanggih jeung Heriana

  592. teddy BRC pok:

    tah geuning aya cecep Spd???
    mudah2 an bae Cep, perkumpulan BRC, loba Manfa’at na..
    Niat nu Mulia, Insya Allah hasil na Akan Sempurna.
    Kanggo Personil2 BRC, Nu laena Sok ah Rame keun
    di tunggu pisan

  593. BRC pok:

    to Ombenk :
    Never Say die….
    Now And Forever….

  594. t3ddy BRC pok:

    Guz, On line teu???

  595. t3ddy BRC pok:

    masih on line Guzz??

  596. Opuuuuuuu…….uunkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!
    Aangng……ngngngngngngngngngng!!!!!!!!!!!!
    Anaaaaa…..aaannnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!
    diplongngng…..ngngngngngngngng!!!!!!!!!!!!
    ditommmmmmm…ommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!
    Megaaaa.aaaaaa…..aaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

  597. Diplong pok:

    Kasadaya wargi parakan,
    Aya kabar duka bp acim suamina ibu cicih bp kirman, dinten sabtu tgl 21, kabawa hanyut ku banjir/ ca’ah di ci gede nuju ngalintar / ngecrik, tapi sampe info ini di turunkan belum di temukan, nukabawa hanyut 2

    Hatur nuhun

  598. saprida pok:

    NU BENER DI KABAWA CAI CAAH ??? KANG ACIM BU CICIH ?

    RUDIANA ! KUMAHA LAMUN PENCERAMAHNA TEH BANG H RHOMA IRAMA. URANG BOGA CHANNEL DEUKEUT KA ANJEUNA.
    TAPI IRAHA-IRAHA KITU

    INFORMASI KANGGO ANGGOTA BOROCK !!

    AGAR DIPERSIAPKAN SEMATANG MUNGKIN PERTEMUAN TGL 12 APRIL DI MONAS !!!!
    UNTUK SEKSI KREATIF ( TEDI, AMBON, DLL ) AGAR DIBUAT
    PERMAINAN KARENA DIPERKIRAKAN PARA ANGGOTA MEMBAWA KELUARGANYA. TOLONG ADA YANG SURVEI KE LAPANGAN UNTUK MENENTUKAN TITIK PERTEMUAN KITA.
    4 HARI SEBELUM HARI H AGAR DISEBARKAN MELALUI SMS, EMAIL,FS,FB. LOKASI DAN JAMNYA. SESUAI KESEPAKATAN JAM 10.00 KITA SUDAH HARUS KUMPUL.
    DAN DIUSAHAN YANG JARANG HADIR AGAR DIUSAHAN HARUS HADIR. KECUALI SAKIT……!
    UNTUK TEMEN2X YANG MAU GABUNG SILAHKAN

    MINDAH KA BASA SUNDA !!!
    NIU BADE DONGKAP KAMONAS DI ANTOS PISAN SAHA BAE
    ULAH SIEUN TEU KABAGIAN NASI BUNGKUS.
    PANITIA TEDI DKK TOS NYIAPKEUN 1000 BUNGKUS+GARANG LAUK ASIN TANJAN+KASREK DAGE+SEMUR JENGKOL+ PAIS TAHU+ SAMBEL TARASI. POKOK NA EDUN PISAN MA’NYOS, TOP MARGOTOP.
    HAYU URANG BALAKECRAKAN BABARENGAN, BONGKOK NGARONYOK BENGKUNG NGARIUNG.
    HATUR NUHUN…….!

  599. saprida pok:

    nepangkeun kanggo kang saefurahman !
    anjeun ngiring arisan ta henteu ?
    urang huludayeuh teh aya saha bae ??

  600. Didi sunardi DIPLONG pok:

    Bener pisan eta info teh, sy posisi di kampung ayeuna, kabehna 3 urang nu ngalintar bareng bp acim, nusaurang salamet, nusaurang ditemukan dileuwi dahuan dlm keada’an meninggal, sdangkan bp acim sampe senin pagi ni blum di tmukan, kjadian hari sabtu siang

  601. Teguh Bae pok:

    Urang gawe di fatmawati.. urang jarang ka kota… salam kenal ka sadayana… urang milu nimbrung di die..

  602. rudiana pok:

    wih kabita euy…ngan teuing biasa teuing henteu euy…ngariung di monas nya ….. jigana rek nyawalakeun riungan urang parakannya…

    Wih ngan mun rek nyawalakeun ngalintar bareng di cigede ulah ayeuna nya caina keur gede mun erek ge ngobeng bareng di lewi patik pahela heula menangkeun hurang sok lah..

    Kang saprida …. Rhoma Irama mah kuduna di lapang deket SD Parakan nya

  603. t3ddy BRC pok:

    BEWARA KA PARA PERSONIL2 BRC :
    Nu boga ide kanggo ngaramekeun acara tgl 12 di monas,
    harap menghubungi team kreatif : ambon – teddy
    di usaha kan seminggu sebelum hari pertemuan, spya sgla Prasarana nya di persiap kan
    kanggo Neng Mela,di antos ka datangana tgl 12..Ok!!!!

  604. trio BRC pok:

    kama rana yeuh?????
    Mani ti’iseun????/
    Oman,|Ce2p,Opunk,ditom,Ombenk,anan,kang ma2t,sareng penasehat BRC, ka marana yeuh????

  605. ted, sy oge keur online……

  606. saprida pok:

    bewara !
    pa acim mayitna tos di panggihan dina dinten senen tabuh dalapan enjing kaping 23 maret 2009. kapanggihna di walungan di daerah waled cirebon.
    mangga kasadaya bloger urang sami-sami ngadu’akeun supados pa acim ditarima sagala iman sareng islamna, oge kanu dikantun dipasihan kasabaran.
    Nuhunkeun ikhalsna urang ngirim do’a kanggo pa acim.
    Wabil khususon illa ruuhi acim bin fulan..alfatihah..!

    Kang rudi mangga atuh urang bobotohan kanggo ngadatangkeun kang haji rhoma irama di desa urang. Nt saya percayakeun kanggo janten ketua umum panitia’na. di bantu ketua pelaksana di desa parakan sahabat urang putrana bp imam subuki. si ropik.
    ulah jaipongan bae jeung dangdut terus dikampung teh,
    kedah saimbang/BALANCE atuh, aya siraman rohani, do’a bersama, dzikir babarengan, masalahna ayeuna teh loba pisan mamala jeung musibah, kajadian araneh, saha nu terang mun ngayakeun tabligh akbar kasusah karerepet teh aya longgarna. amin…..!

    acara di monas teh pikeun maheutkeun urang nu geus senior jeung para pemuda, remaja parakan nu anyar gede, jeung nyegerkaun suasana stres, cape, dimana 6 poe sibuk nguruskeun pagawean.maklum jakarta tea atuh.
    lamun ngalintar di cai gede atawa ci pedak semetara kudu di eureunkeun heula sampe pa acim 40 poe. soalna lamun maot dina dinten sabtu teh sok ngajak cenah.
    ari ngobeng teh abdi oge resep, ngan sok sieun salah obeng, lain hurang malah nu katewak malahan nyekel si koneng. wuek….!

    Kang rudiana….!
    Peupeujeuh nt sebagai Ketua Umum dzikir bersama H. rhoma irama. ” Menuju Masyarakat Parakan yang Akhlakul Karimah” kudu geuwat ngayakeun rapat babagi pagawean/JOBDIS-na ! urang pasti ngadukung maneh.

    rud ari si batur maneh nu hideung sakola di MTs ti girang teh ayeuna dimana. ngarana saha nya ? urang poho euy ? sakola sok mawa sapedah BMX tea.
    eta nu sok ditakolan bae ku urang lamun teu mere nginjeum sapedahna. tepi kaceurik tea.

    nuhun ah ! punten kasadayana……!

  607. anan-tea pok:

    selamat wayah kieu Baraya..
    hampura karek ngalongokan deui…eta geuning aya kang Saprida pa kabar kang, kumaha damang..? sok lah tong asa da jama urang kabeh di dieu mah. NGIRING BELA SUNGKAWA KANU TOS KAPAPATENAN..TUK KELUARGA SEMOGA DI BERIKAN KEKUATAN..AMIN.

    Oman…teddy gi sibuk nieh..??
    sok tuk kegiatanya BRC saya dukung…di tunggu infonya.

    Hidup BRC….Hidup BRC..BrC……

  608. Diplong pok:

    Kamarana yeuh para BRC , keur persiapan kitu jang di m0nas, kade ulah poh0 COMBRO jang tedy, mw pelas hurang, ngonceng heula di leuwi, caina keur beungkak,

  609. T3DDY BRC pok:

    Awas aya bahaya LATEN !!!!
    tewak etah kang diplong!!!!
    Bawa Ka MoNas!!!!!

  610. Bje pok:

    Gus, On line teu????

  611. T3DDY BRC pok:

    Nu mawa Combro, di aku DULUR!!!!!!!

  612. Diplong pok:

    Tedi rek newak urang.?
    Teu di tewakge sy rek datang ka monas, rek mawa
    1. OTOKOWOH
    2. GOLON0
    3. RASGE
    4. PELASHURANG
    5. GALENDRO
    6. DEDEBLAG
    7. KODEHEL
    8. COMBRO

    Eta sadaya kaseneng
    TEDY

  613. punk pok:

    Turut berdukacita atas
    meninggalnya Bp Acim
    semoga diterima iman dan islamnya dan
    ditempatkan disisinya (amiiin)

    tuk yang di tinggalkan
    mudah2an diberi kekuatan dan ketabahan.

    Aya nukurang kang diplong,
    ari TEDY mah kabeukina teh
    kejo geong,jeung misro.

  614. asih pok:

    dear kasadayana….

    Kaget pertamana, teu disangka pas buka nyoba Google tentang desa parakan…ternyata aya situs nu ngabahas desa parakan….asa ku waas…

    ngiring bingah ka barudak desa parakan anu ternyata tali persaudaraan masih erat…komo ayeuna di pangumbaraan…

    salam hormat…
    Asih anak hulda tea…

  615. CEP.Spd pok:

    lain kumaha kbr personil BRC teh, nungaran Tedy bjo ka remen on line ok, terus kumah kbr aank yg ada di parotian, kunaon teu merapat ka BRC…?

    Thx

    cep

  616. anan-tea pok:

    salam tepang

    ted..oman guera eta bageakeun aya tamu anyar tah teh asih tea ti hulda cenah mah..? mangga teh ka lebet tuh aya kang tedy jeung kang oman keur aruplek keur ngobrolkeun rencana di monas tea. ari ieu teh asih lanceukna medos lain..? punten ah bilih lepat.

  617. andy_ditom pok:

    assalamualaikim….ngiringan ngerumpi ah,kmaha yeuh Kang B’jo seksi riweuh tos di siapkeun teu kanggo acara di monas?

  618. Diplon9 pok:

    Aya BEWARA KA PERSONIL BRC
    Tapi teu di lalongokan , coba lalongokan heula.

  619. OMAN pok:

    absen ah,kanggo neng asih mangga ka lebet,pung ente ulin ke tgl 12 ka monas,kanggo anan kumaha bade ngiringan moal arisan? tong ningali BRC na, da saya oge budak PMJ, kang diplong oge anu pentolan BL(BAJING LUNCAT),saur na bade ka monas ngiring ngareuah reuah,jo ari ketua umum BRC ambon ka mana can pernah ngalongok blog

  620. asih pok:

    Kanggo anan…sumuhun lanceukna medos tea..

    Bade tumaros..ari tanggal 12 teh acara naon??

  621. Mamat R pok:

    Diplong, ari kang kolor ijo teh kamananya..?
    tara pisan muncul geningan ,

  622. Mamat R pok:

    Ari kang kolor ijo teh aya di mana nya …?
    Sehat kitu ka’ayaan na ,mani teu aya kabar pisan, hp na teu aktif geuning mudah mudahan kayaan na sehat .

  623. Mamat R pok:

    Kang Cibunut ,,,

    Kamana bae deui ieu teh teu katingali pisan ,punten saya oge ker sibuk pisan tos aya dua mingguna ieu teh teu ngabuka kaca parakan
    sok ah urang ngobrol kolot deui kang

  624. OMAN pok:

    aduh eta kang mamat ,kamana wungkul kang? nya kang mamat ari kolor hejo kamana nya,ngalonok ngalongok ka mana da teu terang di mana padumukana,kanggo neng asih kapin 12 teh rek di ayakeun arisan buak parakan nu aya di jakrta,bilih neng asih bade ngiring manga di antos di monas

  625. Mamat R pok:

    Kang Oman

    Ari barudak teh rek kumpul di monas na belah mana ,di deukeut tuguna ta di mana ..? ti jam sabaraha anjog ka jam sabraha ,tolong info dong

  626. Diplong pok:

    Kang mamat,
    Coba di klik
    TAMBAH USIA BUKAN TUA
    Eta catetan kang kolor tgl 24 kamari,
    Pasti kang kolor tos sehat,
    Nuju nyepi heula panginten,
    Coba taroskeun ka kang maman wahyu

  627. t3ddy BRC pok:

    Neng asih masih kenal henteu ka abdi?????
    kanggo kang ma2t, acara di Monas na Insya Allah Mulaina jam 9 Pgi s/d 13.00 WIB..
    Kanggo nu bade ngiringan, sok ah di antos pisan….
    BRC terbuka untuk Umum :
    bagi mereka yang berjiwa Muda, Creatif, Inofative…
    Well Come to ” Borock Ridders Community

  628. BRC pok:

    Mohon Petunjuk Komandan Diplong :
    Kamari saya ka restoran, Neangan Masakan
    - DEDEBLAG
    - GOLONO
    - RASGE
    - OTOKOWOH
    - GOLONO
    - GALENDRO
    tp teu aya???
    kira2 Nu aya di mana???
    Mohon Petunjuk!!!!!

  629. teddy BRC pok:

    Cep,aang mah keur tapa, jadi teu bisa di Ganggu..
    Ngke mun geus slesai Ngomong na mah rek turun Gunung

  630. andy_ditom pok:

    mat, 27 Maret 2009 | 20:45 WIB

    JAKARTA, KOMPAS.com — Hingga pukul 18.15, Jumat (27/3) petang tadi, jumlah korban yang dilaporkan hilang dan belum ditemukan masih 72 orang, sementara korban meninggal yang ditemukan 58 orang. Dengan demikian, total korban diperkirakan 130 orang.

    Demikian data yang diperoleh dari Posko Kepolisian Daerah Metro Jaya di STIE Ahmad Dahlan.

    “Itu data sementara hari ini, karena proses evakuasi sudah dihentikan untuk hari ini,” kata S Sutisna, petugas informasi Polda Metro Jaya di Posko STIE Ahmad Dahlan, Ciputat.

    Proses evakuasi dihentikan sementara hari ini karena kondisi gelap dan hujan. Pasalnya, aliran listrik di sekitar kampus STIE Ahmad Dahlan dan Universitas Muhammadiyah Jakarta dimatikan mengingat air masih merendam puluhan rumah dan merusakkan beberapa kabel dan tiang listrik.

    Saat ini, beberapa tim SAR yang telah mengevakuasi korban seharian, sebagian telah pulang. Namun, beberapa posko bantuan masih terlihat membagikan makanan bagi pengungsi yang berada di lokasi.

    Hujan deras yang sempat mengguyur kawasan itu menjadikan jalanan menuju posko bantuan licin dan berlumpur. Namun, beberapa posko seperti PLN, PKS dan posko lainnya yang didirikan warga masih terus menyalurkan bantuan berupa makanan, minuman, dan selimut bagi para korban yang selamat serta petugas tim SAR atau Satkorlak yang bersiaga di lokasi.

  631. saprida pok:

    INVITATION…..!!!!!!!

    Kanggo baraya jeung saderek sadaya !
    nu aya waktos !!
    abdi gaduh acara hiburan musik
    di daerah kota ! tepatna di
    BULGARY CLUB
    Jl Hayam wuruk no 72. jakarta
    acarana :
    - Launching Album RADEN BAND !
    - Hot Sexy Dancer
    - Parade Band
    - Performance DJ

    Aya Door Preeze-na oge………….!
    HTM-na GRATIS……..!

    Anu seneng mangga sumping !
    Kaping 28 maret 2009
    tabuh 07.00 wengi diawitana !!!

    ANAN teh saha nya ???

  632. pung pok:

    absen ah….

    man,insyaallah urang hadir,
    tapi ente jemput urang di kota

    teddy….
    ari ol sok jam sabaraha?
    menta alamat email na?

  633. asih pok:

    Ari tedi lanceukna imas sanes???????kumaha kabarna??

    Oman…kamana wae??

  634. Mamat R pok:

    Kang Diplong

    Kamari kang kolor sms ka saya cenah mah sehat ngomongnamah

  635. Budak cibunut_thea pok:

    Kang mamat, syukur upami kang kolor tos damang mah. Dupi akang kamana bae sibuk sugan mani jarang medar? Ari abdi mah tiap dinten nongol di page ‘NGOBROL’ sareng kang sapri, kang rustam, astrajingga sareng nu sanes na. Oh muhun, ditaros keun ku pak guru eddy kumaha damang cenah kang mamat teh? Kaleresan sok tepang upami nuju di gardu bale desa…

  636. Diplong pok:

    Syukur kang mamat ari kang kolor sehat mah, tp kunaon tara ngalongokan parakan,
    Bagea kang bunut, kumaha damang.?

    Ulah kamalinaan teuing ka parakan ka sering ngalongokan kang bunut,

    Hatur nuhun

  637. Budak cibunut_thea pok:

    Damang kang diplong dina danget ayeuna mah…. Kamarana ieu teh urang parakan teh, sibuk weekend sugan? Biasa na pang ramena palih dieu teh….

  638. Diplong pok:

    Sanes sibuk weekend , apan tgl kolot ayeunateh, jiganamah nuju ting arempes ngahephep, lieur ngitung gajian dipotong kasbon byr kontrakan byr ka warung, waah pokonamah matak ngebul tah sirah, matak abdi masihan suling ka tedi, mending ngangon di lembur.

  639. Diplong pok:

    Ngan pedah ngangon make suling tos kirang gaul saurnamah kang bunut,
    Ayeunamah ngangona oge Handphon nu tiasa internetan, munding mabal oge tiasa ka ditek ku google atawa ku yahoo
    Hakakakaka

  640. Budak cibunut_thea pok:

    Hebat urang parakan mah ngangon oge nyaro’o hp. Tapi nu leuwih onjoy plus hayang seuri mah urang gewok. Bari nagog diwahangan melak lele koneng ongkoh2 enjoy nelpon…. Ari abdi mah upami nuju melak lele koneng mah, mending bengong mikir macem2…..

  641. ddy_london pok:

    sampurasun…kumaha dulur sakaruhun prakan,daramang?

  642. ddy_london pok:

    ngiring kasohor…ahh dulur?

  643. Diplong pok:

    Hayang kasohormah lain di dieu,
    Ngebom gedung , atawa bisi teu boga modal jang ngebom,
    Gulung jeung suman, pan sohor meureun,

  644. Teguh Butong pok:

    Heh.. te kenging kitu,suman teh kades lain… luas nya suman jadi kades parakan… hebat euy…

  645. teddy BRC pok:

    ulah kitu kang diplong..
    hade Goreng oge Suman teh dulur kang diplong…
    Nu sok ngurutan deket mesjid unggal peutinh saha????
    Upami lain kang diplong mah

  646. teddy BRC pok:

    kanggo Asih, tepat nateh abdi mah Alo na Imas…
    -kanggo Opung, Biasa na Sy OL, jam 5 Sore.
    Mun malam Jumat mah sok nyampe subuh, sambil Gaple han jeung Agus, Jambul
    email sy : teddysetyadi@ymail.com

    Kanggo Ce2p Spd, Kok jarang OL???
    Anan kumaha kbar na????
    sok ah rame keun deui

  647. BRC pok:

    Kanggo Teguh, SUMAN mah lain KADES…
    Suman teh nu Ngaguegeuh Tempat Ojek

  648. Mhot Butong pok:

    Oh… punten lepat nya, upami KADES mah mang Ehok nya.. Punten ah… Muhun SUMAN teh nu sok di urutan nya di tempat Ojek.. Nu Sahaok Gaplok nya…

  649. Mamat R pok:

    Kang cibunut ,

    ngomong ngomong gewok saya oge aya saderek di gewok teh ,
    bi unita putrana namina acep anu gaduhen panggilingan beras di sisi cai , upami tepang boh bilih aya urang gewok titip salam nya

  650. Mamat R pok:

    HORAS BRC,
    tambah rame jeung BRC mah nya ,ari DABORIBO teh aya keneh teu nya

    lam kenal nih buat mhot butong ,ieu teh ngaran ta club

    kanggo ka sadayana bae urang parakan

  651. Mamat R pok:

    Kang teh Asih ,

    salam kenal ti anu ngagegeh kelapa gading ,sugan bae ari kenal sareng neng Asih mah urang silih asih silih asah silih asuh nya

  652. BRC pok:

    ka teguh / |Mhot Butong,,,
    ati2 mun ngomong teh, ngke sing aya nu ngalapor keun ka suman..
    kan aya dulur na di situs ieu…

  653. teddy BRC pok:

    mun nempo kang diplong,sok inget baheula…
    waktu solat Asar di tajuk ma ori…
    bareto mah tajuk teh masih keneh aya Awian (semacam so2mpang) alas na..
    waktu selesai sholat Ashar,nu sejen mah langsung pulang..
    saya oge tadi namah rek lAngsung pulang,tp teu enak.ka paksa saya Nungguan…
    ku saya di perhatikeun,NGAWIRID na mani Khusu,sampe PEUREUM beunta.aya stengah jam saya nungguan.geus rada sepi,saya nyampeur keun kang diplong rek ngajak balik..
    tedy :”ayo kang diplong balik!!!
    diplong: bantuan aing ted,(sambil nunjuk bo2ga ana)
    tedy: ” ku naon kitu???
    diplong: ‘bo2ga an aing ka jepit ku so2mpang
    tedy: aya2 bae nte mah……
    langsung ku saya di bantuan..
    saya sampe kaget,bo2gana sampe lecet.
    tp alhamdulillah
    endog namah masih utuh (aya 2)
    si horeng tadi lilA soteh sampe PEUREUM beuntA, nahan kanyeri (di kira sy keur NGAWIrid)
    tadi keur loba jama rek mentA tulung,sIga namah era,mAkana nungguAN sepi heula…..

    TO BE Continue (Rubrik Seuri )

  654. ka MHOT BUTONG,ETA KATA2 NA MATAK TEU NGEUNH PISAM (SUMAN SAHAOK KADUA GAPLOK)
    TEU SAKOLA KITU???
    ATI2 MUN KIRIM EMAIL TEH,MASALAH NA KABUKA / BACA KU UMUM..
    NTE DI PARAKANA SA ANGKATAN JEUNG SAHA???

    Ka BRC, knal hnteu ka MHOT BUTONG???

  655. BRC pok:

    teu apal, tapi sigana mah sa angkatan jeung saefung / anan tile..

  656. SAEFUNG Anak na ma Udin??? nu di kidul??

  657. Budak cibunut_thea pok:

    @kang mamat, panggilingan pare anu caket wahangan pas belokan sanes? Upami anu eta mah tos lami oge tara buka…. Salam kenal ka sadaya urang parakan. Hayu eratkeun silaturahmi. Jaga lidah, jaga kata2….

  658. Mamat R pok:

    KAMARANA IEU TEH SEPI PISAN

    KANG DIPLONG KEUR NAON WAYAH KIEU GEUS NGEREM KITU..?

  659. Mamat R pok:

    KANG CIBUNUT,

    LERES PISAN ANU ETA PANGGILINGAN PARE NA TEH ,ARI ETA SADEREK ABDI
    KUNAON KITU TARA BUKA TOS BANGKRUT SUGAN ,ABDI TOS AYA LIMA BELAS TAHUN TARA KA PENDAK SARENG ANJEUNA

  660. Diplong pok:

    Saya hadir kang mamat,
    Eta kang cibunut apal wae daerah mana oge nya, nepi ka gewok apal , jigana bekas pelacak tadina, sami sareng tedi, ngan ari tedimah pelacak sarong sareng pelacak gayoran,

  661. Diplong pok:

    Ted ulah sok di bejakeun era pangalaman baheula,
    Sabenernamah
    Sy peureum beunta namah endogna nu kajepit nepi nonghol kahandap diletakan ku ucing, ngeunah campur sieun digegel ucing, rek di betot sakaligus bisi mecleng endogna,

    Geus gandeng ah.!

  662. Jaya nunggal pok:

    Ngiringan ah…!

  663. Budak cibunut_thea pok:

    @ kang mamat, muhun meureunan pailit da tambih loba geuningan pabrik panggilingan teh… Duh sibuk pisan geuningan akang teh. Smoga sukses bae nya kang…

  664. asih pok:

    salam tepang kanggo kang mamat R.

    hebat pisan kang..pembuat buat blog desa parakan..jadi waas hoyong pulaaaaang….

    Ari kang mamat teh di parakan bumina palih mana???

    Salam Tepang,
    Asih

  665. Mamat R pok:

    BUAT TEDDY

    KUMAHA ACARA DI MONAS TEH JADI TEU ,NGUNDANG ARTIS ATUH SUPAYA TAMBAH RAME

    KANGGO KANG DIPLONG

    TANGGAL DUA BELAS ENTE KUDU PANG HAREPNA NAYA MABIH JELAS KA TINGALI

    MUDAH MUDAHAN SAYA BISA DATANG

  666. Diplong pok:

    Insya allah kang mamat, sy hadir mudah2an para personel BRC narima kahadiran sy,
    Saur tedy mah hiburana
    RUDAT sareng nabeuh GEMBYUNG, sambil melestarikan kabudaya’an urang kuningan, bilih kang mamat tiasa NGELAO dihaturanan pisan,

    Neng asih slm tpang nya

  667. KI TOGOG pok:

    Haturan kasadaya wargi parakan,
    Saya pesan kasadaya nu ngirim coment, kirimlah coment nu bermanfa’at spertos kritikan/saran pikeun kemajuan desa parakan, ulah menjelekan/mempropokasi coment nu teu bermanfa’at, hayu urang eratkeun tali prsaudara’an

    Trims

  668. Mamat R pok:

    Satuju kanggo KI TOGOG

    bebeas tapi sopan nya kang togog
    ngomong ngomong ari ki togog teh saha nya ,punten bae ieu mah

    sakudunamah ulah make nama alias/samaran lewih hade ngaran nu asli na bae
    ambih urang saling kenal teu jadi pertanyaan ,atawa upami nami samaran di handapna nganggo nami nu asli ,sanes kitu KANG TOGOG

    haturnuhun ah
    Mamat

  669. teddy BRC pok:

    saya mewakili para Personil BRC,
    merupakan Suatu kehormatan upami kang Mamat tiasa hadir..
    kang mamat,tadi namah rencana na bade ngondang Artis, tapi pada sibuk nyalon keun Caleg sareng sibuk kampanye…
    kumaha mun nganggap kang diplong bae ???
    lumayan Murah – meriah..
    insya allah ngke saya pang haeup na,pilarian bae nu panggoreng na eta abdi,,
    Penasehat BRC, kamana nya?? jarang OL..
    sibuk kitu????

  670. teddy BRC pok:

    Neng Mega, M@elly, Ce2p spd, opung, kang kabayan, ddy london, agus doang, Oman, ditom, Ombeng, aang, Anan

    Assalamu Allikum ……????????????

    teu di jawab buruttt!!!!!!
    ( he……he….500x )

  671. Punten ah ngiring ngarame keun….
    salam kenal ka Wargi2 Parakan…
    Kang Ma2t, Neng Mega,kang diplong
    Para Personil BRC,
    pokok na ka sadatana Bae..
    Upami teddy anu alumni STM Pertiwi Sanes???
    Punten Upami lepat…

  672. Lam kenal kanggo wargi2 Parakan…

  673. M@elly pok:

    Waalaikum salam,….

  674. asih pok:

    salam tepang kanggo kang diplong….

  675. anan-tea pok:

    allow baraya kabeh selamat wayah kieu…hampura karek OL deui..
    Neng Mega, M@elly, Ce2p spd, opung, kang kabayan, ddy london, agus doang, OMAN , ditom, Ombeng, aang, ka kabehan we lah nu aya di dieu….tedy hampura sms teu di bales..!!!

    NENG ASIH KUER NAON NGALAMUN WAE….GEUS GAJIAN LAIN..??GEURA SIAP2 ATUH PAN REK KA MONAS TGL 12…??? KE DI ANTOSAN NYA KU URANG.. ;-)), MEDOS DI MANA AYUENA…?TITIP SALAM TI ANAN-TEA {pamuda pang kasepna sa imah…hihi}

    geus ahh.. rek makan siang heula…..

  676. Diplong pok:

    Bagea kang roby oge kang gatot, mangga linggih, punten ah upami teu di suguhan nuju paila, maklum di parakan nuju haneut ngobrolkeun partai, sampe teu sempet ka sawah2 acan, aya cai herang mah, sok calik

  677. maman wahyu pok:

    Akang akang sadaya, bade naroskeun, kumaha kabar na KOLOR IJO , tos sehat dei ?

  678. Mamat R pok:

    Kang Maman Wahyu,

    minggu kamari mah sms ka saya tos mendingan saurnamah kang maman

  679. Mamat R pok:

    Eh aya tamu ti garawangi sareng ti lebakwangi
    Rampes kang
    soklah gabung Kang Robby garawangi sareng kang Gatot lebakwangi
    supaya tiasa bagi bagi informasi kayaan di lembur boh di perantauan

  680. Mamat R pok:

    Kang cibunut

    teu aya online gening ,di pilarian di NGOBROL teu aya gening,

  681. Budak cibunut_thea pok:

    @ Kang mamat tadi pendak sareng pak guru Edy, nyarios na mah ke bulan payun bae ka jakarta na teh. Anjeuna titip salam kangge akang….
    Sadaya baraya di page parakan haturan wayah kieu bae. Punten nya teu tiasa ngabsen hiji2. Da nu biasa ngabsen mah kang Mamat heuheu….sok lah garuyon gogonjakan, da abdi mah masih cape nembe uih tos futsal…….

  682. teddy BRC pok:

    Lam kenal oge jeung Robby ti Garawangi
    leres pisan saya aloemni STM PERTIWI, ieu Roby nu rompok na di alun2 sanes???
    Upami leres, jd inget waktu sakola.
    hampura nya saya ook menta an duit??
    kumaha kabar na dedy??

  683. teddy BRC pok:

    tah geuning ayeuna mah anan teh OL…

  684. hatur nuhun kanggo kang mamat,kang diplong
    teddy kumaha kabar na?? di jakarta / lembur??
    email-no telp sabaraha??
    he..he…he..masih inget bae kenangan waktu sakola ( Osok malakan duit )
    iyan / aray gala herang di mana ayeuna???
    saya ayeuna aya di jakarta barat ( cengkareng )

  685. ddy_london pok:

    sampurasun,wa eluk aya kenehkitu,teu kabar carita;kum kasadayana wargi gempar daramang?ka nang asih kumaha kbr na

  686. sapta loka pok:

    wong gempar…kpn bangkit lagi..

  687. maman wahyu pok:

    Nuhun kang Mamat kabar na, mudah mudahan KOLOR IJO enggal damang deui.

  688. asih pok:

    Anan…salam balik ti medos..

    Ari maneh teh parakanna tinggal blok mana?

  689. asih pok:

    kabarna alhamdulillah..kang dedi..

    pemilu di jakarta atau di parakan??

  690. Mamat R pok:

    Kang Maman Wahyu,

    Ari kang kolor ijo caket sareng kang maman henteu rompokna ….?

  691. Sri Ismayatai pok:

    Assalamualikum…..kasadaya wargi desa parakan….kumaha daramang???

    • Yulianti pok:

      Sri, masih inget ka urang hnteu???…biasa anu baheula sok ngadengekeun lagu suci dalam debu hehehehe…..ari maneh ayeuna tinggal dimana? aya ID YM na hnteu, sok atuh ariaya mah berekeun a urang, ambeh urang bisa chat….

  692. Sri Ismayati pok:

    Assalamualaikum….Kasadaya wargi desa Parakan….Kumaha Daramangggg?????

  693. Kolor ijo pok:

    Berita yg tersebar akhir2 ini mengatakan bahwa saya menceraikan istri saya, lalu menikahi seorang gadis berusia 20th. Saya juga dikabarkan suka mengunjungi kedai2 minuman sampai harus dikeluarkan dari mobil saya yg hancur karena saya tak dapat mengemudikannya dengan benar dalam keadaan mabuk. Saya dituduh terlibat dalam membuat keonaran dan skandal. Dan, lebih buruk lagi, beberapa orang mempercayai cerita ini.

    Apakah hal ini membuat saya cemas? Sama sekali tidak. Saya hanya menyesalkan orang yg menyebarkan gosip tsb. Dan saya hanya bisa berkata, ‘semua orang yg benci padaku berbisik2 bersama2 tentang aku’.

    Beberapa waktu yg lalu seorang kawan menceritaka kepada saya mengenai adanya gosip keji tentang diri saya. Ketika mendengarnya, saya melompat dan berseru, ‘MAHA suci Engkau, ya Allah..’ Kawan saya begitu terkejut hingga akhirnya saya mengatakan padanya, apabila orang menyebarkan gosip tentang diri kita, ingatlah bahwa yg terpenting bukanlah apa yg dikatakan orang tentang diri kita, melainkan apa yg diketahui oleh Allah di sorga tentang kita. Maka, marilah kita hadapi semua dengan senyuman!

    Pesan saya hari ini: ORANG YG MENGOSIPKAN ORANG LAIN DENGAN ANDA AKAN MENGGOSIPKAN DIRI ANDA DENGAN ORANG LAIN’

  694. opung pok:

    asalam`ualaikum wr.wb

    kanggo kasadayana wargi parakan
    kumaha wartosna???

    kanggo meong congkog
    aya nu perlu di bantu???
    saya saefung.

  695. Diplong pok:

    Tah..! Geuning kang kolor tos muncul deui, bagea kang,syukur upami tos damangmah mangga di lajeng, kang mamat tuh naroskeun bae,

  696. ddy_london pok:

    Buah jeruk buah kedondong……
    Mbah ikutan nongkrong dooong….

  697. Budak cibunut_thea pok:

    Asinan bengkuang dari bogor, perut kenyang enak kan molor……..*aeh tunduh da tas gapleh*

  698. ai budak ci bunut teh saha?

  699. tom kumaha aya heunteu?

  700. Budak cibunut_thea pok:

    Ieu uing aya heu heu… Kang agoest da uing mah ngiring mampir katut ngareureuh. Uing teh budak kasep sakameur hiks…. Salam tepang nya ti budak cibunut, budak kasep dewan penasihat paguyuban ni**. Da ari ketua na mah keur parebut antara kang diplong sareng kang teddy heheh….. Salam

  701. saha panasaran sayamah urang ci bunut?tepangkeun anu jelas ai nu OL ngan urang bae sugan nya

  702. ka neng mega,numana jalmina si?hoyong teupang, da teu apal urang mah ka neng mega teh,samulih na kitu.

  703. budak ci bunut keur kamana ayena?

  704. ka kang oman,ka mana bae?jarang OL,APA urang anu jarang OL

  705. aaaaaah teu rame geuning!niis heula aaah.

  706. Budak cibunut_thea pok:

    @ Kutan kang agoest urang cibunut? Ulah heureuy akh…. Agus mana putra saha? Punten nepangkeun abdi putrana pun papih Robert sarip. Upami urang cibunut mah pasti na uninga kana baso 8 heheh……..

  707. tedy BRC pok:

    hatur nuhun Opung tadi enjing parantos nelpon abdy….
    Upami teu aya Acara mah. mangga di antos pisan tgl 12..
    pung,saya oge teu apal saha Meong Congkog teh????
    Nanyakeun Mhot Butong (Urang Cikahuripan ) doang….

  708. tedy BRC pok:

    Kang Bunut kamarana nya mani ti iseun??? padahal masih keneh tlg Ngora… Sibuk kampanye sugan???
    komo anan mah, Ol nateh cuman sakali-kalin na, lebih2 Ce2p Spd Sareng Oman, tos teu nongol Pisan…
    Kang Bunut, ketua Ni2 teh saya pasrah keun ka kang diplong
    nu parantos ka uji Pangalaman na..saya mah masih keneh Minim PANGalaman.
    tapi mun di tunjuk bagian keuangan saya siap..
    ngke duit na ku saya di pake meuli
    - Combro jeung Golono

  709. ddy_london pok:

    ass.kamarana ari dulur2 teh…sepi pisan

  710. sapt loka pok:

    nepang salam ka sadayana wargi parakn nu aya di tatar marcapada.ngiring bingah pisan,ku ayana iue blog..kanggo ajang tali salaturohmi,hapunteun tos ngiring nimrung,banyol ku tulisan…salam na teu hilap ka kum wargi prakan..slm ti putra tatar buligir

  711. saprid pok:

    tuh……tuh…….!
    geuningan aya nu sumping anyar yeuh !
    Tapi Sri Ismayanti teh nu mana nya ?
    mun teu salah mah rayina Tutis sanes ?
    punten lamun abdi lepat !

    BEWARA !!!!
    kanggo Anggota BOROCK
    Tong hilap kaping 12 april sakedap deui !
    tedi, gojali, ambon dll
    di usahakeun 99 % wajib hadir sadaya anggota !

    kanggo nu bade ngiringan mangga di antos !
    hatur nuhun

    Penasehat

  712. saprid pok:

    kanggo kang rudy
    ieu blog teh rada lemot kedah di refresh deui.
    punten ah rada teu mernah yeuh ngabukana.
    sok nu tiasa ngarefresh di refresh deui lah ! supados ngeunaheun mukana.

    teras kanggo nu curhat di ieu blog ulah tersinggungan jeung ngagedekeun ambek ! mun rek ambek di jati bae deukeut kuburan.
    ieu blog khusus keur jalma nu loba heureuy !
    supaya urang nu ngumbara aya saling tuker informasi jeung hiburan.
    informasi ti lembur jeung pangumbaraan bisa matching.
    ok ??

    hatur nuhun

  713. sapta loka pok:

    ass…nepang bingah nu kacida,salut pisan ka wargi parakan…teu di kampung,teu di perantowan,tali persaudarana erat pisan..jajap doa wae kasadayana mugi sadayana wargi tatar marca kuningan kum na ka wargi parakan,mugi aya dina kawilujeungan lahir katut batina..wassalam ti putra buligir

  714. sapta loka pok:

    kang tedi ka mna wae..teu kapireng warta na

  715. teddy BRC pok:

    KANGGO PENASEHAT….
    INSYA ALLAH, 99% PERSONIL HADIR…
    Mireng namah rek aya bintang tamu
    -kang diplong
    -kang mamat
    kasadaya na, leres pisan ieu Rubrik teh kanggo Humor / Heureuy
    Ciri khas Orang sunda teh seneng ngabanyol
    tapi harapan Urang, meskipun Bebas tapi aya batasan2 na..
    kanggo Sapta Loka, saya slalu Ol…

  716. Oruzgan mourad karzani..,fung,mun rek nyamper ulah poho bawa taleus ka loba., ane rek alih fropesi,bawa kira” cukup jang stok sabulaneun..

  717. baruk si oman ka cocog uil.,,kang cecep rencangna bp coet tea di taroskeun ku ibu erah sareng ma oji saurna stok ice cream masih seu’eur.,

  718. teddy BRC pok:

    K = KEREN GAYANA ( Si TeddY )
    A = ALIM Kalakuan NA (SI Teddy )
    N = NOLONG HoBI NA (Si TEddy )
    G = GANTENG Wajah na ( Si TEDDY )
    D = Diem Sifat NA ( sI TEDDY )
    I = Imut2 Wajah NA ( SI tEDDY )
    P = pAndAI pIKIRANA (SI tEDDY )
    L = lUCu oRG Na ( SI TEDDy)
    O = Oke gAYANA ( sI TEDDY )
    N = Norak Tingkah na ( KANG di2 )
    G = gELO PIKirana ( KANG di2 )

    sebar kan kata2 Ini, Minimal ke-19 Org, Insya Allah anda akan di beri Uang oleh kang diplongggg..ngggg!!!!!

  719. sapta loka pok:

    kang tedi..nu imut tea…kpn merit na?

  720. Budak cibunut_thea pok:

    Aya wartos kang teddy mah moal married, saurna bade ngasuh nini2 bae….

  721. sapta loka pok:

    budak cibunut teh asa pernah mireng…caket meureun nya ka leuwi piring mah

  722. sapta loka pok:

    sorabi ,,goreng dage ,,combro ,
    pia” ,,golono ,,goreng cau haneeuuuuuuuuuuuu ..!!!

  723. asih pok:

    sorabi ,,goreng dage ,,combro ,
    pia” ,,golono ,,goreng cau haneeuuuuuuuuuuuu ..!!!

  724. hulda pok:

    bararade yeuuuuuuuuuuh,,,,,,,,,
    sorabi ,,goreng dage ,,combro ,
    pia” ,,golono ,,goreng cau haneeuuuuuuuuuuuu ..!!!
    duh aing jualan ti isuk teu laku” ,,
    tulung tulung ,,,
    sok lAh di obral
    buy one get one

  725. pung pok:

    asalam`ualaikum,Wr.Wb.

    kanggo kang jambul
    ari taleusmah teu aya???
    ngan nu aya cai hujan,
    kersa teu?
    upami bade,ke dikirim lewat ciliwung,
    itung2 ngirit pan didinya mah
    mandi oge kudu bayar.
    boa2 tara mandi??? hehehehe…heureuy ah.

    kang teddy
    tah geuning aya teh asih nawaran sorabi,
    sorabina teh haneuuuuuuuut…deui.
    ngan teuing mun kahujanan haneut keneh teu sorabinanya???

    kanggo teh asih
    salam kenal aja dech???
    moga cepet abis aja sorabinya.
    lamun teu abis,kirimkeun wae ka si jambul
    da budak eta mah pang beukina,
    komo mun di campur adukan…he…he…3x
    heureuy ah…

  726. pung pok:

    kanggo oman
    kamana waenya???
    boa2 bener kacocog uil.
    mun bener tea mah karunya euy…

    kanggo teddy
    kumaha jady teu ka bogor teh???

  727. asih pok:

    aih…saha anu ngaku2 ngaran asih ..
    punten ah..asih teu rumaos jualan sorabi…

  728. anan_tea pok:

    yang sabar aja neng asih biasalah namaya juga hidup bersosialisasi,banyak org2 yang sensi, idola…gitchu lhoo..hihihi;-}}

  729. Teddy BRC pok:

    Kisah nyata…
    Seiring krisis Global,aya hiji keluarga nu kena PHK..
    sebut bae anu pameget nami na kang diplong,Istri na namina iteung..
    hampir 3 bulan eta keluarga nganggur,dahar sa ayana.dina hiji poe kang diplong gaduh ide..
    Kang diplong : nyi iteung kumaha mun akang usaha narik odong2 Bae, kan masih keneh aya Uang Pesangon, artos na di anggo meser alat2 na, setuju henteu???
    Iteung : Upami nya’imah setuju2 bae kang, Nu penting Halal
    2 Poe ti harita kang Diplong langsung narik Odong2.Maklum mi2ti Usaha,jd masih sepi.
    Dina hihi Poe kabeneran aya nu hajatan,kang diplong langsung mangkal..alhamdulillah rame pisan,barudak nu naraek odong2 loba pisan.Untung kang diplong mantan Ojeg Sepeda,jd nga0es eta odong2 suatu kerja an nu biasa.saking ramena 1 jam nu naek odong2 euweuh eureuna,kang diplong oge mani semangat pisan.
    kira2 hampir maghrib,kang diplong siap2 rek pulang.teu poho eta duit penghasilan Odong2 di itung heula,Lumayan meunang 30rb (biasa namah 5rb).Geus ka bayang na pikirana peuting eu dahar jeung daging hayam,endog dahdar ( pokona nu ngareunah ).dengan Semangat 45, buru2 kang diplong pulang.Nyampe ka imah na langsung Ca2rita ka nyi iteung meunang panghasilan gede.Nyi iteung bungah pisan.kang diplong langsung beberesih mandi.sanggeus beberesih,nyampeur keun nyi iteung.
    kang diplong : nyai pang ngageroan keun tukang urut,awak akang Paregel pisan,sakalian jeung meuli Balsem na
    Nyi ietung : antosan sakedap,ngke tukang Urut na ku nyai di geroan ( Bari langsung Indit )
    kurang lebih stengah Jam tukang urut datang,lamgsung ngurutan kang diplong, aya kana hampir 1 jam-an.
    Rengse ngurut,teu poho nyi iteung mere uang jasa 25rb ka tukang urut atas perintah kang diplong.
    Kang diplong : alhamdulillah nyai,tos di urut mah awak teh rada ngareunah deui, Buruan nyai belanja akang tos lapar pisan,Ulah poho meser daging & Endog dadar.
    Nyi iteung : Kumaha ari si akang teh,duit ti mana kamggo meser na, artos nu tadi 30rb kan di anggo tukang ngurut 25rb, meser balsem 3rb, sisa 2rb, cukup kana naon?????

    MOHON Masukan ti SAdayana,kira2 artos 2rb teh enak na kanggo meser naon????
    Langsung Menghubunhi kang diplong, di antos pisan.teu kenging lami2, bilih teu tiasa dahar,,

  730. Teddy BRC pok:

    Kang Bunut, sampe ayeuna kang diplong tara nany ka saya pedah Jabatan Ketua nini2 na ku saya di pegang. kumaha mun di alih keun bae ka kang diplong ?? lahir batin saya iklas.
    Kanggo sapta Loka, Insya allah taun ieu. kanggo neng asih, upami alim icalan sorabi mah, wios aplusan bae jeung abdi..
    Maelly , teguh, oman, ce2p spd kamara na nya????

  731. saprid pok:

    kamarana yeuh nu senior teh ?

  732. sapta loka pok:

    kamarana…yeuh?neng asih kamana wae,sibuk ari gaduh partai mah nya

  733. teddy BRC pok:

    Assala mu allaikum ka sadaya na????

  734. salam ka sadayana,nembe lebet deui,kamarana ieu teh

  735. kesukan marilih pemimpin anu ku sadayana di anggap tiasa mampu ngabangun,ngarubah ieu negara,sareng tiasa mihak ka masyarakat leutik.tong sampe golput nya.wasalam kuring.

  736. teddy pok:

    eta ari agus, mun nyarios teh kaya jalmi nu bener…
    emang na ngke isukan,afus rek milu Pemilu Oge???
    kan Ncan waktuna,masih keneh umur 12 taun???
    Ngomong2 kamarana yeuh,mani sepi kieu??
    mentang2 hari tenang Pemilu…
    M@elly, Neng asih kamana nya??
    Ofungngggg….tos ibak ncan??? saya aya Sabun kanggo Pemutih badan,hoyong teu????

  737. teddy BRC pok:

    Robby,kok henteu OL deui???
    di tunggu kabar na…
    kanggo anan,cios henteu ka lembur, ulah poho mawa Combro.

  738. asih pok:

    aya naon kang ted….sanes nuju sibuk kanggo acara besok di monas…aya doorprize teu???

  739. Sorry ted nembe OL deui..maklum hp na nembe masuk Ruang ICU..
    ka marana yeuh urang Parakan, mani rarehe kieu???

  740. teddy BDC pok:

    Rob, saya keur OL, syukur atuc cuma hp na dong nu Masuk Ruang ICU, asal ulah jalmana Bae..
    kang Mamat, M@elly, baruk bade dongkap ka Monas, Ku para Personil tos di sadiakeun karpet merah kanggo nyambut tamu agung..
    Opung ka mana Bae???
    Gus, OL teu???

  741. *attention* (perhatian).

    ka sadaya personil BRC,khususna anu ngke ngiring arisan,dupi tempat di rumah sim kuring:di JL BLIMBING RT 11/RW 01,Kel JAGAKARSA,JAKARTA SELATAN,KONTRAKAN BP WOWO Deket warung Bang MAMAT.

  742. patokan na.saentas di St tanjung barat,puter arah lurus sakedik,belok kiri,lurus lagi ada pertigaan belik kiri jl joe,lurus terus, sampe simpang tiga masjid masih lurus,nemu simpang tiga deui belok kanan,lurus aya simpang tiga belok kiri.ka anu teu apal jalan.tiasa ngahubungi tlp:087883724449/93722963.TONG HILAP KASADAYANA DARONGKAFNYA DINA WAKTOSNA,Tgl 3-05-2009

  743. Bit-Bit pok:

    SAMPURASUN KASADAYA URANG PARAKAN NU GARANTENG,NU GAREULIS KUMAHA KABAR SADAYANA,KANGGO KANG OMAN IRAHA MANEH KA TEMPAT SAYA,MAN NO.HP MANEH SABARAHA

  744. Bit-Bit pok:

    kanggo kang robby salam kenal ti saya bit2,ari kang robby teh digarawangina palih mana

  745. Tukang-delman@gmail.com pok:

    Parakan-maleber PP 2000 rupiah, tinggal milih
    Delman
    Ma juli
    Delman
    Si abu
    Delman
    Ma sarkosi
    Delman
    Ma cetok
    Delman
    Si oni

    Tarif sami parakan-maleber PP 2000

  746. teddy BRC pok:

    kang bit2, nembe nongol, ka mana bae???
    Inget ka abdi henteu?? Nu Rompok na caket masjid??
    Min teu inget mah ka bangetan.
    teu ingat waktu keur Ngora…

  747. a2nk pok:

    hadiiiiiiirrrr……..

  748. Diplong pok:

    Bit , bp ayub di rawat di husada,

    Htur nuhun

  749. sutisna pok:

    emut atuh kang,ente dimana,anak geus sabaraha sok kalembur tara,mun ka lembur tong hilap salam ka bah sarkim nu boga palatar kitul heheeeeee

  750. sutisna pok:

    kang pupung kamana wae iue teh mani jodar pisan,emut henteu ka abdi nu gaduh salon cingogo caket bumina pak kopling

  751. sutisna pok:

    kanggo kang oman hapunten nembe sempet masihan alamat imel.sutisna@jkt.jasatama.com.id

  752. sutisna pok:

    a2nk kamana bae

  753. Diplong pok:

    Mani jempling..

    Kang mamat kamarana ieu teh, tiiseun pisan..

  754. teddy BRC pok:

    masih inget geuning ka Bah Sarkim??? kang bit2 di mana ayeuna???saya ayeuna aya di Cilangkap, kang bit2 tos gaduh Incu sabaraha??? Sa GURU Saelmu sareng Kang diplong, A@ng..
    neng asih ka mana nya?? sibuk sugan jdi anggota CALEG???

  755. teddy BRC pok:

    Tutup Lawang Sigotaka…
    Kijang satu segera keluar dr Posko, Segera Meluncur..
    Kijang dua, sekarang POsisi di mana???

    Ganti!!!!!!!

  756. saprid pok:

    bewara

    kum ka urang parakan jeung sakitarna
    tanggal 3 mei lamun hayang dahar gratis dongkap ka bumina kang agus …………..!
    asla kuat era bae ……!!!
    wuakakakakakkkkkkkkkek ……!

  757. oman. pok:

    sampurasun kasadaya urang parakan,kususna anak2 BRC,punten abdi nembe ngalongok deui,kanggo kang bit2 hatur nuhun almat email na, bit aya salam ti si abun,arek warna naon cenah beureum ta koneng? laen rek di semir buuk,kang mamat ka mana plong?kanggo ka budak BRC,tong hilap tgl 3 mei keumpel di bumi agus doang,hatur nuhun

  758. oman pok:

    bit,pak ayub ninggal.tdi isuk jam 5an

  759. arif.rohman pok:

    kanggo kang bit2 aya berita duka bpa ayub anu linggih di parotian tos tilar dunia, tdi enjing tabuh 5,kanu di kantunkeun mudah2′n di pasihan ka tabahan,sareng almarhum mudah2′n di tampi iman islam na aminnn…

  760. oman B.R.C pok:

    jo, keur ol teu? laen ari teguh butong ka mana nya? apa soak gara2 di comen ku MEOng Coklat? teu keudah sieun guh,kan aya ki togog sambat wae 3x embe…; kanggo kang mamat rohimat kamana wungkul nuju sibuk ngurus pajak panginten,neng asih oge mani teu aya kbrna pisan,kangko kang saprida ke di bumi kang agus mah wayahna pimpin Ngado’a

  761. teguh butong pok:

    Atuh aya… nuju sibuk coding… kalah lieur kana bujur… kumaha kasadayana… daramang teu….???????

  762. SUMAN panglima kumbang pok:

    Calageur euy.?

  763. Teguh Butong pok:

    Cager…… ayena bagian saha ngurutan teh…. sok atuh di atur schedule na… sing adil nya…

  764. OI( pok:

    aduh aya panglima polim,cageur sawaktos ayeunamah,ngan pedah keur tanggung bulan janten rada muriang,kang tedy oge ari tgl2 sakimah teu aya pisan comen,ari panglima kumbang linggig di mana? meurn jawara nya ari ningali nami namah,”PANGLIMA”….,upami iyeu abdi bade nuhunkeun tulung,wios teu? eta embe abdi sareng sapi abdi tos ampir sataun teu aya na kandang,cobi pang ningali keun ngangge panon batin,panginten tiasa katarawang ari ku panglima mah,tos cape abdi milarian,tos lapor ka kantor pos teu di parire,teras ka kantor KPU atos,eh malah di usir,saur nateh teu kenging ngagagu kanu keur ngitung suara

  765. oman pok:

    oh nuju sibuk teguh dawolong teh, pantes wae rada jodar,panginten abdi mah kang teguh teh soak pedah di kritik ku meong congkog,sok atuh comen deui

  766. oman B.R.C pok:

    kanggo ketua B.R.C,saderek ambon,kumaha jaket teh kaping 3 tos tiasa di anggo acan! nuhun,kanggo kang jarang nimbul kumaha bisnis minyak tanah lancar?ari ente linggih di mana? kanggo kang agus doang kumaha aya telpn balik teu eta aww? kop keduk, sya mah gs kolot

  767. Teguh Butong pok:

    Muhun kang oman kumaha kbrna? kumaha di parakan usum naon?

  768. oman pok:

    kanggo kang teguh butoeng, ayeuna di parakan teh nuju usum nu hajat nikah keun, kaleureusan usum hujan oge’ da kang tedy B.R.C oge saur namah sakeudap deui bade nikah ,eh nya kang teguh kenal ka saefurahman teu? kapungkur sakola di smp maleber sanes? hatur nuhun

  769. Suman panglima kumbang pok:

    Nungurutan biasana si tedy jng si oman, ayeuna barudakna garawe, bisi maneh daek butong ngurutan sy ke di bere embe.

  770. oman pok:

    aduh aduh …eta panglima polim,teu hayang teuing,ketang laen sya butong,palingan si ceming & dapid

  771. oman pok:

    absen heula ah… kanggo kang diplong ,anu nuju di gedung DPR-MPR, salam ka para dewan ,turun keun kitu hrga2 sembako,tuyul lamun keur rapat ulah sok narundutan ktu

  772. oman pok:

    jaruma’h ….jambul,tedy B.R.C, agus doang,pung,butong

  773. oi pok:

    hidupppp……panglima kumbang

  774. Diplong pok:

    Daramang parakan.?

  775. saprid BOROK pok:

    DULUR-DULUR SADAYA ?????
    Sarehat ?
    Lamun kirang sehat aya obatna nu murah tapi manjur …..!
    unggal ngaleueut cai OXI poe isuk sabotol jeung sore sabotol. hub oman anggota BOROCK !

    Anggota BOROCK ulah hilap tanggal 3 mei urang kumpul di agus ok ?

  776. Diplong pok:

    Promosi yeuh,
    Lain cai OXI eta cai ti majaya mukin.

  777. oman B.R.C pok:

    kanggo kang saprida ,hatur nuhun pisan atos mang formosi keun cai oxsy,emang leres pisan saderek2,eta cai teh insya allah tiasa nyehatkeun&nyeugeur kan kana awak,kanggo kang diplong,eta cai sanes nang ti ma jaya muin,tpi cai teh asli menang nyuling di tiap leuweung termasuk leuweung punck asem’bilih bade nyobian kang diplong ke di pasihan gratis

  778. sutisna pok:

    man si geboy kamana ditlp teu bisa2,ente kunaon ditlp tara diangkat2

  779. Yulianti pok:

    Pengumuman kangoo anu ngiring arisan kaping 3 di tempatna agus….Ku Urang di perjelas deui nya, lamun ti stasiun Tanjung barat, lurus terus, smpe kapanggih puter balik anu tepatna di Kampus Tercinta IISIP, langsung puter balik, kade tong salah nya, ambilna jalur kiri terus, engke selang sabaraha meter aya tulisan Jl. Joe, langsung we ambil belok kiri, terus lurus terus, kira2 3 KM, pas mentok ambil belok kanan, terus lurus kurang lebih 50 meter, langsung belok kiri ka Jl.Belimbing, lurus deui sampe apanggih jalan anu rada mudun, posisi kontrakan aya di smping kiri jalan sebelum bengkel mobil…….

    Note: Upami muter balik di IISIP, kade ulah salah ambil jalur nya? soalnya lamun ambil jalur anu lurus, engke nyampena ka pasar minggu, pokonamah patokana ambil jalur kiri terus…..

  780. oi pok:

    ari embe jeung sapi sya ka mana nya? coba teguh butong neangan keun

  781. oman pok:

    kanggo kang bit-bit tdi sms sya tos katarima acan? teras kanggo kang saprida htur nuhun tos mang promo keun cai OXCY abdi

  782. oman.B.R.C pok:

    allhamdulilah akhirna dongkap oge kang ahid ,kang diplong,kang mamat bagya keun eta kang ahid teh ketua B.R.C

  783. oman pok:

    karamana urang parakan. tisiin pisan,ari teh yuli teh lanceuk na si yamin sanes?

  784. Yulianti pok:

    Ari si ahid tara ol kitu??? tinggal dimana ayeuna???

  785. teddy BRC pok:

    tah geunitng teguh butong nongol deui,
    neng asih ka mana nya??
    Kang bit2, No hp sabaraha?? No hp saya aya di oman

  786. teddy BRC pok:

    Kanggo kang ma2t, Kanggo kanggo anan, Oman, Agus doang, Sesepuh BRC, keluarga Besar Pacuakar,Kang diplong, ka sadayana bae, Kumaha kabar na ????

  787. oman pok:

    to.tedy, ke ku sya di sms keun no hp kang bit2, kanggo teh yuli, bilih hoyong terang abdi taros keun wae ka rai teh yuli agus doang.nuhun , tos ngalongok lembur

  788. teddy BRC pok:

    thanks Oman..
    kanggo teh yuli, tgl 3 Ulah hilap sadiakeun Peuteuy, Sambel, lauk asin,
    sareng daging Onta, nya??

  789. oman B.R.C pok:

    absen heula ah….sieun di carekan ku ki TOGOG

  790. Yulianti pok:

    Tenang wae ted, onta na oge smpe indent ti 2 bln yang lalu…..hehehehe, ari si yani kumaha kbrna ted? geus lila tara panggih…

  791. Yulianti pok:

    oooo sanes rayina herni oman teh? punten nya asal nebak….

  792. oman B.R.C pok:

    to. kang rudiana kamana wungkul,tdi comen cuman tes doang, sibuk panginteun nya kang? kang rudina ari kosim rai kang rudina sanes? nuhun ah.

  793. oman.B.R.C pok:

    kamarana yeuh urang parakan, sepi pisan, apa keur ngantosan gajih turun? kang diplong, oge tos tara pisan comen,keureut nu di handap

  794. anan_tea pok:

    allow baraya kabeh kumaha kabarna…?????

    teddy BRC nu bade nikah kanggo pagar ayuna teh asih be nya..!!
    Oman kumaha face book teh..??
    allow BIT-BIT kamana we karek OL deui…? gawe di mana ayeuna>>?
    kanggo neng Yulianti ieu teh dulur urang lain..??
    kumaha kabarna di lembur??? baruk imah euyueh bener kitu..?

    • Yulianti pok:

      Kabar anu di lembur Alhamdulillah sehat, imah ayeuna teh tos rapih Alhamdulillah…..

      • gozal B.R.C pok:

        kanggo Yulianti…
        Tong Hilap sadiakeun lampeye hurang bisi teu aya hurang na mah nitah si agus bae ka naheun osom ka ci gede, soalna hurang meunang osom mah raos pisan jeung gurih

  795. teddy BRC pok:

    alhamdulillah kabar teh yani sehat.
    agus oge osok kapendak upami aya amengan ka bekasi teh.
    Upami bade nyarios aya No hp na / telp rumah na di agus.
    Kanggo anan, Upami Pager ayu mah tos aya, Namina
    - Jambul,
    - Opung
    - Ki togog
    - Agus.
    Nyebat na mah Bade nganggo Busana BRC

  796. teddy BRC pok:

    Ki TOGOG, Sareng Kang Bunut, Ka mana nya???
    Mudah2 an henteu STRESS nya, pedah henteu cios janten CALEG..
    Teguh, Maneh sa angkatan jeung saefung henteu sakolana ????

  797. oman.B.R.C pok:

    to. anan-thea. ane teu tiasa ngadamel facebook, mun iyeu pang damel keun atuh,ane rek milarian facebook PROPIL.KI TOGOG. panasar’n ane ,saha KI TOGOG saleures na.di antos nan…hatur nuhun

    • Yulianti pok:

      kanggo Oman: Upami Hoyong ngadamel Facebook, tinggal buka wae situsna http//www.facebook.com/, teras eusikeun alamat email jeung pasword urang,sok geura di cobian..

  798. gozal B.R.C pok:

    Assallamuallaikum

    Kasadaya urang kuningan, Khususna urang Parakan Kumaha daramang??

    Ngiring wawuh yeuh.. ti cep gozal anu ngelempereng koneng ( Wadukna )

  799. Diplong pok:

    Eta aya gozila jiga di felm kartun.
    Oman bisi hyng nyieun facebook klik bae bujur hayam, pasti kaluar . Ha..ha..ha wakakakak wkwkwk, kotkotak-kotkotak.

  800. oman.B.R.C pok:

    to.gozal,tah bisa comen ayeunamah. kang diplong, hatur nuhun info’y. ke ane nyoba saran di jama weureu kanggo kang bit2,yaap.betul gozal bpak goni.

  801. oman.B.R.C. pok:

    To- kang gozal, ente ka seneng na lampeye hurang? sami atuh sareng kang Ambon.

  802. oman.B.R.C pok:

    tesSSSst.,

    • Yulianti pok:

      Kanggo Gozali: doyan hurang kitu? beres lah, ke urang cuang mortas cigede heula nya? susuganan meunang lalawak ongkoh….

  803. Yulianti pok:

    @ Gozali: masalah hurang mah beres lah, puguh kamari urang tos mortas cigede, malah meunang lalawak sagala…..hehehehehe

  804. oman pok:

    kanggo.teh yuli eta lalawak ka seneng kang ambon(ahid) ke tgl 3 khusus keun keur kang ahid,sareng kopi pait. hat ur nuhun

    • Yulianti pok:

      Kanggo: Oman…Eta leres kitu ka hoby kang ahid teh lalawak? pake reujeung kopi pait sgala..keur ngujuban saha kitu kang ahid? kunaon atuh kang ahid mah tara nongol di forum, isin meureunan nya…..ku abdi di antos kaping 3 di Jagakarsa….kade tong poho, mawa oleh2 ka loba nya??? hehehehehe

  805. gojal pok:

    Saness gozila atuh kang?? tapi gojalii!!
    nu keur alitna sok di polotan kang diplong, tapi kadang-2
    sok di kenyotan,di belaan nepi ka tempat runtah sagala, nepikeun ember tatangga oge di urupkeun.he he he…

  806. oman.B.R.C pok:

    to. teh yuli leureus pisan eta lalawak teh ka seneng kang ahid. tpi maskna di pais ,leureus pisan sakalian nguyuban kanggo ka ruhun urang parakan,supados anggota B.R.C, Di pasihan rezki nu seueur,di salamat keun dina sagala coba ‘n .AMINNN…sanes ktu kang saprida,kmana wungkul

  807. gojal pok:

    Kanggo urang parakan sadayana
    girang atawa buah jenuk :
    Abdi salaku bendahara BRC mengajak ka sadayana ;
    Mangga urang kumpul bareng sasarengan dina paguyuban BRC.
    dahar bareng balakecrakan kumpul ngariung sabulan sakali
    bongkok ngaronyok saigel sapihanean khususna nu gaduh kendaraan, Bilih bade jadi angota daftar bae ka cep tedy.
    “Ted kahade eta duren ulah waka di beulah! inget dosa ke mun geus gaduh SIM mah (surat ijin membajak) kop lah sepuasnyee… wasallam..Gojal!!

    • teddy BRC pok:

      Insya Allah Kang Gozal,eta duren moal waka di beulah.
      Zal, harap maklum ka kang diplong, Umur na geus Kolot, jadi osok rada pilkun, Nyebat keun Gozali, jadi Gozlila.
      komo smnjak Gagal jdi Caleg mah, Beuki Parah.

  808. Diplong pok:

    Beja ka sdaya

    Aya pamenta ti tedy, ti bksi ka rmh calon, hyang di tandu mke korsi, di iringkeun ku dogdog jng genjring, ulah poho bendera BRC kangelebet pasukan teten0ng pangtukangna.

  809. oman.B.R.C pok:

    to.tedy.tong hilap,salang sareng rancatan,ke nu nanggung kang diplong

  810. 4HID BOROCK RAIDES COMMUNITY pok:

    BRO BRO SALAM DI DUNIA MAYA KAMI DATANG MAU IKUT BERGABUNG DI LEMBUR KURING YANG SEKARANG LAGI RAME DI BICARAKAN KITA BAYAK BERSUKUR KITA BISA CATT KITA BISA CURHAT LEWAT DUNIA MAYA.JADI BISA LEBIH MEMPERERAT SILATURAMI SESAMA PERATAU PADAHAL KITA JAUH DI MANA TAPI ADA YA LEMBUR KURING KITA TERASA DEKAT.SALAM DARI BOROCK RAIDES COMMUNITY

    • teddy BRC pok:

      Alhamdulillah, Ayeuna Para Personil BRC, Parantos Ngiring Ngaramekeun…
      Keluarga Besar PACUAKAR, kamarana yeuh??
      - Ditom,
      - a@ng
      - London
      - OmbenK
      - Ucha

  811. 4HID .BOROCK RAIDES COMMUNITY pok:

    KANG DIPLONG KUMAHA KABARNA CAGEUR,BADE TUMAROS ARI DI CIPEDAK LOBAKENEH HURANG SAREUNG LAUK PARAY KAMARI TOS DI PORTAS

  812. Diplong pok:

    Haloooo00W..!
    Mangga calik-calik juragan ambon, pangestu dna dangt ieumah., kmh samulihna juragan..? Mslh hurang ulah sieun gs pesen ka si sardi rendem, eta pan nungageugeuh leuwi bunut,

    Puntn ah bd ngwartosn eta boX mtr cek tedy smntara gnti ku tetenong

  813. teddy BRC pok:

    Masukan dari kang diplong saya terima…
    tapi nu jdi Permasalahana..
    tadi saya neangan tetenong ka unggal Pasar, di bekasa teu daek meunang, Komo ka Swalayan mah.
    pada Nanya ‘Apa itu tetenong???
    jdi, tolong di terjemah keun bahasa Indonesiana tetenong Naon??
    Di antos Pisan, Mumpung Masih aya Waktu

  814. teddy BRC pok:

    Harapan & Do’a

    Ketika ku pastikan Suatu Langkah..
    Toek Sbuah Masa Depan
    Ku tahu kita akan Berpisah
    kasih…
    Jngn kau Biar kan..
    tetes air mata mu,
    Menghambat Jejak Langkah ku
    Tapi
    Iringi aku dngn Do’a mu
    Agar kelak kita Berjumpa
    Bahagia Milik kita Bersama

    o O o

    Special To :
    Luna Maya
    From :
    BRC

  815. Diplong pok:

    HAI

    Apa yg ada di benakmu hai kwn.?

    Hinga kau bgitu cpat mlpas msa lajangmu

    Apa krna nafsu syahwatmu yg sdh memuncak?

    Atau memng pkiranmu sdh terbuka.?
    Dngn apa yg d wjibkan agama

    Aku hnya bisa mmbayangkan
    Sprti apa jka badanmu dibalut bju penganti.

  816. oman.B.R.C pok:

    aya nu kurang plong,salang jeung rancatan.

  817. oman.B.R.C pok:

    to.kang ahid,jaket B.R.C sya mah ukuran XXL.

  818. Oman pok:

    Keur naha

  819. oman.B.R.C pok:

    haii….

  820. oman.B.R.C pok:

    teeesSS…

  821. asih pok:

    anan..kumaha kabarna??

    emang teddy tacan nikah kitu???

    • teddy BRC pok:

      tah geuning neng asih aya deui??
      teu acan Nikah, Insya Allah Minggu2 Ayeuna..
      habis na ngantosan neng Asih, Loba teuing syarat2 na
      abdi mah masih keneh inget syarat2 na
      - Kudu hapal Al – Qur’an
      - Kudu tamat Puasa Bulan Ramadhan
      - kudu Gaduh Gelar Haji

  822. oman. pok:

    ngiring ngalangkung

  823. Aa Cikondang pok:

    mangga akang oman….

  824. Diplong pok:

    Matahri di upuk timur blm spnuhnya mncul.

    Pgi yg dngin mnambah lelap tuk brbaring.

    Prlahan kubuka klopak mta yg mash di gelayuti kntuk

    Sayup kudengar gmercik air sungai cipedak.

    Trsentak sktika, tringat harapn yg trsimpn d cipedak

    TAHEUNAN OSOM..

  825. oman.B.R.C pok:

    absen ah….sieun di carekan ku KI.TOGOG, pas di angkat laen hurang na jero osom , keong lembut

    • gojal pok:

      Jang oman
      Mendingan manehmah menang keong man, coba uingmah menang ngegel curuk ( osomna leungit aya nu maok ) kadang-2 kabawa caah geude. mani aral jeung kesel sok hayang nggantung maneh dina tangkal cecendet.

  826. Mamat R pok:

    Rame geningan nya,

    Kumaha kabarna yeuh para pemuda ..?

    Diplong kang Kolor Ijo kamana nya..?

  827. oman.B.R.C pok:

    tah geuning kang mamat aya nolol deui, panginten teh tos hilap ka lembur sehat kang , sawangsul na kumaha kbr keluarga sarehat? kolor ijo mah tos tenang panginten di palih ditu

  828. oman.B.R.C pok:

    to. aa.cikondang saha ente ? teu kenging nga gentos nami ,da kitu 2 oge eta nami teh menang pamasihan ti ibu rama, kuat ka nga bubur bodas nga bubur beurem,sane ktu kang diplong?

  829. asih pok:

    selamat atuh kang teddy…semoga menjadi keluarga sakinah, mawaddah , warrohmah….

    dimana nikahna??

  830. Teddy BRC pok:

    hatur nuhun kanggo neng Asih, atas do’a na??
    Insya Allah, Nikah na di cilangkap.
    Osok inget lalampahan urang keur ngora, Bo2gohan di Saung,
    di intip ku kang diplong..
    pdhal kang diplong keur ngangon Munding, sampe sempet2 na ngintip.

  831. oman.BRC pok:

    absen ah bisi di carekan ku KI TOGOG. bener ted,eta kalakuan kang diplong ktu ,laen mah solat subuh heula naon ,eh langsung ka ci pedak ngangkat taheunan osom di heula keun ,pas di angkat teu aya hurangan ,eh di tukeur ku osom sI REUNDEUM SARDI. atuh weura si sardi …

  832. Diplong pok:

    Riakna cai walungan nambah endah pamandngan bantarpeucang

    Tmpat nyimpen carita baheula mangsa ka tukang,

    Mangsa nu kiwari m0al bisa di balikn deui,

    Saung panineungn tmpt urang ngahontal lmunan anu rek dtang,

    Kiwari teu aya deui,

    Pileuleuyan
    CONGKOG

  833. Gojal (ncep) pok:

    Cenah kang diplong gaduh munding nya abdimah teu ngiler. neng rina,mela cenahmah geulis teu ngiler kuringmah. Eta seh fuji poligami kajeun teuing uingmah teu ngiler. Tah!! mun abdi sare nangkuban ngiler.!!! He.he…

  834. sutisna pok:

    kanggo kang ambon,kang gojal kumaha kabarna

    • gojal pok:

      Kanggo bit bit
      sok ngadamel osom keneh teu, mun osok, pesen ah 36 iji kanggo anggota BRC, abdi rek usul supaya di ayakeun lomba nahen osom dina boboran syawal.
      pangestu sawangsulna kumaha ?

  835. oman BRC pok:

    absen ah sieun di sunatan 2 x ku KI.TOGOG

  836. oman pok:

    to.kang.ambon mana ko teu OL-OL.sibuk panginten nya ngurus nu bade angkat ka malasya.sukses deh….

  837. Assalamu allaikum….???????????

  838. 4HID .BOROCK RAIDES COMMUNITY pok:

    YA,KANG OMAN SAYA SIBUK BANGET MAU PERSIAPAN BERANGKAT KE DAERAH KE SURABAYA SAMA LOMBOK JADI JARANG OL….OL..BIASA TUGAS KANTOR,EH…..EH KUMAHA JAKET PAS DI PAKENA

  839. 4HID .BOROCK RAIDES COMMUNITY pok:

    BRO BRO ANGOTA BRC MOHON MAAF KALAU ADA KEKURANGANN MASALAH JAKET KARENA ITU UDAH SESUAI YG KITA INGINKAN YA

  840. 4HID .BOROCK RAIDES COMMUNITY pok:

    T3DDY,MOHON MAAAAAAAFFFFFF YA KALAU AMBON GA BISA HADIR DI PERNIKAAAHN, GIMANA YA BUKANYA AMBON GA MAU HADIR TAPI GIMANA INI TUNTUTAN KERJA DARI KANTOR SAYA SENDIRI MERASA SEDIH ADA MOMENTUM ANAK ANAK BRC,SEMOGA JADI KELUAGA YG SAKINAH DAN WAMADAH AMMMMIIIIIIIIINNN

  841. 4HID .BOROCK RAIDES COMMUNITY pok:

    Baliiiiiiik ahhhhh geus peuting erek uget uget tan sunah Rosull eh……..eh….eh

  842. oman.BRC pok:

    absen.kanggo.KI TOGOG. abdi bade usul,iyeu pangalaman abdi basa pulang kampung , lamun tiasa pas tatanjakan akses menuju maleber di pasihan penerangang.sareng di pasir angin.hatur nuhun

  843. asih pok:

    Oman…kumaha kabarna??

  844. LONDON ,KADIYEU BARUK HAYANG TENAR JIGA WA NATA SALIJA…

  845. aang pok:

    kang mamat kumaha damang, oge teu hilap ka kang rudiana kmh kang sehat,,,kamana wungkul meni tilem pisan.
    eta ari pun bit-bit kmh abdi can ka ajangan roko samsuna kahade mun ka kotamah ajangan.

  846. oman pok:

    to.neng asih alhamdulilah sehat ,kumaha sawangsul na neng asih sehat oge? ke dinten minggu mah ka ci langkap nya,bilih bade nyaksenan kang tedy ijab kobul,kanggo ambon pas bon jaket teh,teuras saur kang gozal saur na aya logo nu teu ka angge, mun tiasa mah ngadamel deui kaos BRC teras tempel tah eta logo teh.pokok namah JREENG …. wae.

  847. Diplong pok:

    Capeee..capee
    Mending ngarengkol tiiseun kieu.

  848. oman.BRC pok:

    heuh plong jemping , tas bareugadang meurn di bekasi ,maturan panganten betul.mending ngaringkeul

  849. Diplong pok:

    SAHABAT…!
    Tak bisa ternilai dngn uang.

    SAHABAT…!
    Memberiku inspirasi

    SAHABAT…!
    Tak bisa digantikan dngn uang

    SAHABAT…!
    Susah senang tetap jd teman

    SAHABAT….!
    Nginjeum duit duonk,,,,

    SAHABAT….!
    Aing LIEURRRR.
    Wekwekwekwekekekek

  850. oman. BRC pok:

    ha…ha..aaa…..,bisa wae kang diplong,laen aya wae kta2 na salut kuring mah ka .kang diplong. kanggo kang aang kamri kamana? urang kalah nyasar euy…..

  851. megha cucuna bp enjong pok:

    assalamualaikum parakan….
    absen aj ah….

  852. Diplong pok:

    Aku…situa bangka, hdup bergaya bkn aku ada,

    Aku…hnya ingin brkarya, buat 0rang jd tertawa

    Aku…hnya mngikuti insting, tp jngn anggp aku sinting,

    Aku…bkn orang penting, yg mmbuat orang lain pusing

    Aku…hnya cri nasi sepiring.

    MADANG
    Aing Lapar

  853. Diplong pok:

    hai..cucu bah enjong,

    Knapa kau bru n0ngol.? Sdh lupaka sm kang diplong

    Orang yg pernah jd pen0long

    memberimu sarapan sayur lontong

    Gandeng ah..
    Bisi di tajong ku abah en….0ng

    Kamarana nya urang ngabace0 sorangan bae nepi ka LIEUUR

  854. megha cucuna bp enjong pok:

    eh jangan macem2 abah ada disamping gw nehhh….

  855. oman.BRC pok:

    tes…tes .., kamarana yeuh, neng asih, ncp gozal, anan tea,kang mamat, bit2 ,sule MANGKU LADOCK…OL na hp teu bisa ningali plong

  856. oman.BRC pok:

    neng mega cucu abah encong , kamana wungkul, karak ol deui…sibuk panginten?

  857. aang pok:

    heueuh deudeuh teuing eta kang oman cuang cieung sorangan teu aya nu ngabaturan…….

  858. oman.BRC pok:

    ngabahazsss… naon, ????

  859. Mamat R pok:

    Sampurasun ………….

    Aya bae kang Oman lah ,kumaha yeuh sarehat sadayana ,BRC ,Diplong,Aang, Teddy, Neng Asih,Budak Cibunut ,Yulianty tah saderek Abdi Agus Doang sareng ka sadayana bae urang parakan ,sok lewih di ramekeun deui perkumpulan pemuda parakan supaya lewih maju ,ayakeun kagiatan anu positif

  860. gojal BRC pok:

    Kanggo tedi.. eta mun hayang leuwih lila, awuran bae antimo penisna, fungsina bisa mencegah agar tida cepat mabok & muntah-2. Sanes kitu jang oman (kahade mun keur beureum ulah di pake sok aya mamalana) “wilujeung ngacakan”

    • teddy BRC pok:

      Saur kang diplong mah, kedah Nganggo Bonteng sareng Kratingdeng???
      Saur A@ng, kedah nganggo helm, sareng Sarung tangan..
      Saya jadi bingung, mana nu bener??
      kumaha atuh Oman??? aya Masukan henteu???

  861. Diplong pok:

    Haturan kang mamat, mani joledar pisan, tara ngalongokan parakan, sibuk pisan jigana nya,
    Nupenting lancar kang.

  862. megha cucuna abah enjong pok:

    iya kang oman jarang ol lg sbuk difacebook aja….
    kumaha kang omar kbarna???

  863. teddy BRC pok:

    Dari Lubuk hati terdalam, Saya Ucap kan
    Banyak terima Kasih, Kepada :
    - Keluarga Besar Bpk Soedirman
    - Keluarga Besar PACUAKAR
    - Keluarga Besar Udin Makmur
    - Keluarga Besar ” BRC”

    Atas Do’a dan dukungan nya, Smoga ketulusan Rekan2 Serta Saudara2 Semua, mendapat Balasan dari Allah SWT.
    Kami Sadari,bahwa Ini adalah awal Perjalanan hidup kami,
    Semoga dengan Ridho Illahi, Kami bisa menjalan kan Sebuah Perjalanan Panjang, Yang Penuh dngn Sgala Rintangan & Coba an dapat kami lalui, Guna menuju Keluarga Yang Sakinah, Ma’wahdah, Warrohmah..

  864. teddy BRC pok:

    Abdi mah nembe terang, Megha teh Incuna Abah Enjong..
    Di kira abdi mah, megha teh Incuna kang Diplong….

  865. megha cucuna abah enjong pok:

    kang tedy abdi teh lain incuna kang diplong,,,
    kang diplong mah msih ABG jd encan boga incu…

  866. 4HID SURADIPA pok:

    Asssallmmmmualaikum,tedi kumaha duren tos buka eh…..eh…..eh….eh wah pasti hot hati hati pelan pelan ya jangan buru buru pasti dapat,

  867. 4HID SURADIPA pok:

    yuli di teangan ku pa emed guru sd parakan di titah mawa dau sapeu peuteuy kacang hejo bade gadamel bubur kacang,eh…….eh…..eh

  868. 4HID SURADIPA pok:

    kang oman kumaha jaket ukurana pas

  869. 4HID SURADIPA pok:

    Neng megha,bade tumaros ari warung anu di kota iraha buka deui,terang mereureun da ponakan ceu uun,urang parakan bade dahar bingung milariaan warung eh…….eh……eh

  870. oman.BRC pok:

    wilujeung enjing ka sadaya urang kuningan, khusus na desa parakan kumaha daramang…kang ahid , mana oleh 2 nang ti btu raden teh

  871. oman.BRC pok:

    hatur nuhun kang mamat atos ngadukung kana ka giatan BRC, insya allah salain kang mamat oge ayeuna bos asmudin ngadukung pisan ka perkumpulan2 budak parakan nu nuju ngarantau di jkrat, supados tali pesaudaran makin pageuh , peupeuriheun di lembur pamuda na kurang bersatu. ti saprak ???

  872. sutisna pok:

    kang Ambon,Kang Gojal,Kang Diplong,Kang Aang,Oman,Tedy,Anan,Kang Mamat,Kang Ida J.Dirman,Yuli,Sule,Asih,Pupung kumaha calageuuuuuuuuur.

  873. oman.BRC pok:

    sehat bit, iraha arek ka si geboy? .

  874. achay Intervhet pok:

    ka anggota BRC, kumaha lamun urang nyieun tim futsal…..?

  875. oman.BRC pok:

    katakan ini dengan pelan(dalam hati) “ALLAH AKU CINTA ENGKAU&AKU BUTUH ENGKAU.datanglah ke hati ku….tolong percya ini benar-benar terjdi .ini kbr dri ibu ALI SAID. juru kunci sayyida mekkah dia bermimpi bertemu dngan RASULULLAH SAW. beliau berpesan.’ kuat kan aqidah dalam ibadah karna dunia sudah goyah& tua.Tolong sebar ini berita via email ke seluruh muslim di dunia…INGAT INI AMANAH…

  876. oman.BRC pok:

    mangga calik achay intervet , parakan na palih mana kidul kaler?

  877. oman.BRC pok:

    kumaha neng mega, kang diplong msh A.B.G. : AKI AKI BEUGI BUDAK

  878. teddy BRC pok:

    Punten atuh neng Mega, Upami lepat mah..
    Abdi oge nembe terang, Upami Neng Mega incu Abah Enjong..
    Upami Kang diplong, leres kitu ABG???
    Chay, Masukan anda kami terima, Bagus itu. ntar di forum kita bahas lagi

  879. 4HID .BOROCK RAIDES COMMUNITY pok:

    kang bibit lamun tos gaduh istri ulah sok di tunda di kampung ,makanya puyeng kana sirah si otongna hudang bae, loba si lamun daek jajan tapi ulah bising di carekan ku abah imam atau ku maikin kang bitbit kan lulusan pasantren na abah imam

  880. 4HID .BOROCK RAIDES COMMUNITY pok:

    kang oman sanes ti baturaden mr ambon teh tos ti sby sareng lombok tugas ti kantordi

  881. 4HID .BOROCK RAIDES COMMUNITY pok:

    Neng yuli ari bp emed tos pangsiun,ieumah yarioskeun lalakon anu kapungkur urang keur barauu kencur

    • Yulianti pok:

      Barau kencur apa barau hanyirrrrrr???? kan biasana sok nyarios kieu pa emed mah…”Ieu teh kelas sabaraha” …murid2 ngajawab “Kelas 2 pak…” oooo pantesan barau hanyirrrrrrrrr…huahahahaha, bener kan?

  882. 4HID .BOROCK RAIDES COMMUNITY pok:

    aaaang kamana bae,kumaha warung iraha di buka baruk gadegemah persmiana arek gundang bapa pauji bowo gubenur dki eh…….eh…eh

  883. oman.BRC pok:

    teess…kang ahid teu ungkeud ungked dan deui

  884. Diplong pok:

    Huuuuuuust
    Ulah garandeng teuing aya nu nyeri huntu,

    Juragan ambon warung gs peresmian nugunting pita ma sarkim, ditnggu kadatangana di X TIMBUL

  885. 4HID SURADIPA pok:

    KANG DIPLONG AYA KENEH DI PAYUNEUN KOMPUTER

  886. 4HID SURADIPA pok:

    KANG DIPLONG WAYANA NGKE PEUTING ULAH SARE DI TITAH RONDA NUNGUAAN LILIN ULAH SAPE PAREUM LILINA LAMUN PAREUM LILINA SOK JADI MEONG CONGKOK TAPI LAMUN LILINA TEU PAREUM SOK LOBA DUIT NA EH…….EH…..EH

  887. 4HID SURADIPA pok:

    BRO OMAN LAMUN UNGED UNGED ANU ALUS MAH MLM JUMAT AMBEH APDOL JADI NA SUNAH ROSUL EH……………….EH……………….EH

  888. Salam kasadayana urang parakan anu aya dimana wae ti abdi budak langseb nu aya di perantauan, usum naon yeh parakan, salam kanggo ka wawan, sareng unu rerencangan waktos di SMP, tos lami can pernah tepang dei,

    • teddy BRC pok:

      Budak langseb, ti alun2 Bumi na masih jauh henteu??
      aya re2ncangan Nu nikah ka urang Langseb.waktu lebaran Barudak Naronton wayang Golek di Langseb, mani rame pisan. lam kenal ti abdi.Upami gaduh Rayi mah ulah di ka sa2ha keun, kanggo abdi bae nya???

  889. Diplong pok:

    Wilujeng ka Ruut je van-od ti fb lumpat ka parakan rek neangan kopi jigana.

  890. oman.BRC pok:

    wilejeung enjing kasadya urang parakan, aya tamu anyr urang langseb. mangga calik. to.kang ambon hatur nuhun ah sarana.

  891. sule.mangku ladock<